ULLARED WITH IDA!

2011-10-31 21:31:00
Skoj  26 kommentarer


ULLARED HERE WE COME! Kommer inte att blogga förens på onsdag, sticker 04.30 inatt, så nu blir det att lägga sig rätt tidigt! Älskar också att Justins album kommer ut imorgon, har redan lyssnat på alla låtar på spotify! Ha det gött!!

Tjuvtitt i mitt rum

2011-10-30 19:16:00
Fotografier  39 kommentarer
Hela dagen så har jag hållt på med mitt rum, det är inte riktigt klart ännu, ska köpa ramar och sådant i Ullared! Så där efter när det är helt klart så kommer jag att visa er :) Så ni fick se lite i alla fall. Så håll uuuut, det kommer bild på hela rummet när det är heeelt klart! :D och idag så skulle man ju ställa om klockorna också, en timma bakåt! så min klocka stog redan på 08.40 när jag vaknade, då den egentligen var 09.40 om det skulle varit lördag! sjukt skönt att det inte är någon skola imorgon och att höstlovet börjar, äntligen!!

Bus eller godis ?

2011-10-29 20:01:00
Fotografier Natur  28 kommentarer
heii! det var en jätterolig teater igår och skrattade säkert hela tiden, haha! men i alla fall, var så nervös igår när dom skulle berätta vem som skulle åka ut på idol, andré var så bra igår tyckte jag! :D kommentaren som jag skrev kom faktiskt in i tv rutan igen och snacka om att gladis minen kom fram då! + att jag hatar bard, usch! idag har jag tränat och fixat med rummet o så. Ska äta godis ikväll, gooooott! och sedan ska jag se seveenten again, zac efron är sjukt snygg!



HÖSTLOV!!! & strul med bredbandet

2011-10-28 18:06:00
Daily iPhone  18 kommentarer

Hej på er och visst är det skönt att det är höstlov nu? :) idag när jag kom hem ifrån skolan så funkade inte bredbandet och jag hade bilder att visa men får visa dom imorgon. Nu är jag hemma hos mormor och morfar och kom för en timme sedan hem från tekninträningen. Snart så ska vi se teater och senare idol, andre <3. Men visst är det så skönt att det är höstlov??? :D hihi. Har längtat sååå mycket efter detta lov, mer än något annat lov nästan :) Men vi hörs imorgon! Kram en glad Ida ;)


DANIELS SHOW

2011-10-27 22:24:00
Musik/artister Tips  16 kommentarer
 
Tiiiips! Han är så skön, haha!! Ska snart sova och idag så har jag varit med Ida-Lina och varit och kollat på när Maja och sin kompis har sjöng. Ska sova nu för är väldigt trött, juste jag skrev ju precis det. Imorgon så är det fredag och höstlov klockan 13.25!!! ha det bra! kram ida

instagram bilder

2011-10-26 21:52:00
Daily iPhone  25 kommentarer

Aww... old times lol :D

fysik nu.. det är så jädra tråkigt..

When life gives you hundred reasons to cry, show life that you've got a thousand reasons to smile

spanish #school

Såhär blev resultatet på skolfotot!

nu träning i detta shiiit väder..

Har ni instagram ? :) Jag heter idalindborgphoto där, om du följer mig så följer jag dig! där lägger jag in bilder rätt ofta, och några länkar jag till twitter också men inte alla! så om ni vill följa min vardag mer än här i bilder så kan ni följa mig där. Idag så har jag varit med Ida och sedan har jag tränat i ösregn, skit kul verkligen :) värsta tjooffsen i håret när jag kom hem, hah! Skolfotona har kommit hem också, bild på klassen får ni se en annan dag!


löv och converse

2011-10-25 21:59:00
Fotografier Natur  17 kommentarer
Man märker verkligen att nu, nu så är det snart vinter. Det är liksom sviiinkallt på morgonen när man cyklar till skolan ! så snart åker vinterjackan på kan jag säga. Snart så blir det inte att gå i Converse heller, nu är det inte sommar längre och ja, så är det. Bilden är ifrån i söndags så det är Majas snygg snygga converse hihi. Är riktigt taggad inför höstlovet kan jag också säga! Någon mer som är det ??


du betyder guld

2011-10-24 21:55:00
Djur Skrållan  28 kommentarer


haha sista bilden var ett måste. Men skrållan, jag älskar dig så mycket och du fattar ju inte hur mycket du betyder för mig, för du är ju trög. Men du bör nog fatta det snart, att du betyder guld sötnos. Du förstår alltid och på något vis läker du alla sår

Fotorunda med bästa kusinen ♥

2011-10-23 22:09:00
Fotografier Människor  28 kommentarer
Hej söndag och allihopa! Idag när jag och maja hade vaknat till liv så gick vi ut och fotade, och perfekt väder var det också! Sedan så när Maja och Oscar hade åkt hem så kom våran kusin Emma hit efter några timmar. Vi har suttit och pratat nästan hela kvällen och haft det kul! Imorgon är det bild och jag kan säga en sak, jag och maja är INTE taggade! ellerhur maja? glöm inte; Wiggle, wiggle, wiggle, wiggle, wiggle yeah! ;9



We are sexy and we know it!

2011-10-22 23:53:02
Människor  36 kommentarer
Visste ni att jag älskar mina kusiner sjukt mycket? :) Dom har varit här ikväll och vi har haft det superkul! Tränade också innan idag, en och en halvtimme blev det så vi tränade 1 halvtimme mer än vad vi brukar. Helt ok :) Ikväll så har jag och Maja fotat. Vi gick först ut för att ta lite bilder men det började bli mörkt och solen gick ner så vi tar det imorgon istället. Men några bilder inomhus blev det trots allt, haha! Vi bjuder på dom :D ENJOY.






Jag älskar dig mer än vad musse älskar mimmi

Nya skor

2011-10-21 19:50:00
Shopping  37 kommentarer
HELG! Jag bara älskar känslan när man slutar och det är helg! och förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte tänkt på bloggen så supermycket. Men i förgår i alla fall så kom mina nya skor, jättenöjd med båda paren ;) och igår så fick jag en ny bedömning på unikum och jag fick A på spanska provet!! Jag blev super duper mega glad. Har varit på teknikträning ikväll och just nu så ropar kaisa på mig, så får väl gå till henne så inte hon flippar ut eller något! idol ikväll! andre <3 ha det bra xx

The look of yesterday

2011-10-20 15:22:00
Outfits Självporträtt  42 kommentarer
linne / tröja / svarta jeans / converse

UNDER THE MISTLETOE

2011-10-19 16:58:00
Justin Bieber Musik/artister  26 kommentarer


Inga ord. Jag. Seriöst. Smälter. 2.53. Skulle göra allt för att vara den tjejen

HÖST ♥

2011-10-18 21:14:00
Fotografier Natur  23 kommentarer
NU ÄR HÖSTEN HÄR, PÅ RIKTIGT

Ida och Maja ute i skogen

2011-10-17 23:27:00
Fotografier Människor  33 kommentarer
Hej på er som fortfarande är vakna! :3 Idag så slutade vi 11.40 och det var riktigt skönt kan jag säga! Vid halv fyra så körde mamma mig till Maja och där fotade vi och hade det roligt. :) Nu ikväll så har jag kollat på tv med familjen och nu precis så såg jag klart en film oxå. Ska svara på lite kommentarer och sedan tror jag nog att jag somnar i alla fall! Ska bli superskönt att sova enda till kvart i nio imorgon!

Under the mistletoe

2011-10-16 21:42:00
Justin Bieber Musik/artister  46 kommentarer


Gaaah! Jag smälter! och jag längtar något så fruktansvärt mycket! Det är 13 miljoner beliebers som väntar på denna videon <3 ÄLSKA JUSTIN och idag så har vi här hemma rensat i huset lite, så det har mest varit en lugn dag med musik och så! Imorgon slutar vi runt 12 och det känns verkligen jätteskönt! + att på tisdag så har jag sovmorgon till 9.55 för spanskan är inställd!

allmänt snack med bilder!

2011-10-16 00:24:00
Fotografier Övrigt  34 kommentarer
Idag efter träningen så har jag varit på kalas hos kusinerna. Det var jätteroligt och jag och Maja har gjort en låt hehehe, jag gåår och fiskar! ;-) Vi var i musikrummet och hade det jättekul. Just nu så sitter jag med datorn i sängen och spelar Wordfeud lite och lyssnar på musik. Den nya favoriten: LMFAO - Sexy and I know it :). Imorgon så är det söndag igen och då ska jag bara plugga och ta det lugnt. Men nu blinkade skärmen på mobilen och fick ett meddelande ifrån Wordfeud. Ha det bra! Caio :)

oh vad vit den blev! ;o :)

Love and peace

2011-10-14 23:35:00
Självporträtt  34 kommentarer
Vädret ikväll har varit helt uunderbart fint! Jag och Ida var ute lite innan vi kollade på idol och vi har haft jätteroligt ikväll. Vi har skrattat åt en massa skämt som vi båda har kommit på. Bara för att jag sa nyss att Emil elton suuuucks smör och Ida fick värsta skrattanfallet. Visst var det dåligt att Denise åkte? Elton skulle åkt tycker jag! Jag skickade in ett meddelande där jag skrev såhär: André Zuniga Asplund jag älskar dig och din utstrålning gör mig knäsvag! / Ida Lindborg i Karlshamn. Det visades! Idas meddelande som hon skrev till Olle visades också. Nu ska vi lyssna på musik resten av kvällen och ta det lugnt, take care! xoxo

Klockren video Daniel!

2011-10-14 14:40:00
Musik/artister Tips  19 kommentarer


Nu är det äntligen helg igen! :} Fast jag fick åka hem ifrån skolan idag.. Imorse på första lektionen så började jag se konstigt och sedan fick jag anfall av sprängande huvudvärk. Jag gick till mattelektionen också och jag klarade inte av att vara i skolan längre så pappa kom och hämtade mig. Jag sov i två timmar och när jag vaknade igen så kände jag mig som vanligt så jag hade alltså fått migrän. Å jag hatar att få det! :( Första gången också.. det bara kommer liksom men nu känner jag mig som vanligt igen. Så är riktigt glad över att jag kan sova över hos Ida idag ändå :)

CAíDA!

2011-10-13 17:38:00
Fotografier Natur  41 kommentarer

ÄNTLIGEN! Löven trillar ifrån träden, det regnar liite på dagen efter skolan , och man kan sitta inne och ta det lugnt och dricka te eller varm oboy! Hösten är här är här och det känns helt underbart! Höstvandringen idag var jätterolig faktiskt, mycket skratt :) Slutade 10:50 och kom dock hem 12.35 för det tog väldigt lång tid att gå hem, men det var kul! Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och dricka te eller varm oboy, känns redan som fredag, veckorna går, och snart är det höstlov också! :)

Zimba - Öroninflammation

2011-10-12 21:33:00
Djur iPhone  39 kommentarer
För det första så skulle jag bara säga att jag är kär i Fredrik som är med i bonde söker fru ! :DD och sedan det andra var inte en sådan rolig nyhet för Zimba har öroninflammation så hon har en tratt runt sitt huvud nu för att hon inte ska kunna klia i örat. Hon ligger och sover just nu, helt utmattad är hon! Hoppas det blir bättre snart med kimbuu sötan Ikväll har jag i alla fall tränat och kollat på fredrik på bonde hhiihihii och imorgon så är det höstvandring och vi ska gå 1 mil. N e j. Inte roligt! Men vi behöver ju inte vara i skolan och jobba i alla fall! :-) Skulle egentligen bloggat innan men jag fastande vid wordfeud istället! puss o kram ♥

Kiiimbu :-)

2011-10-11 18:50:00
Djur iPhone  70 kommentarer
Just nu så sitter jag med lilla Zimba i knät som ska till veterinären imorgon, hoppas det går bra gumman !
Annars har dagen varit helt okej, a normal tuesday. Ska bara ta det lugnt nu resten av kvällen :-)

image description

Ny väska!

2011-10-10 21:17:00
Shopping  39 kommentarer
Pappa var i Österrike förra veckan och då köpte han denna väska till mig och jag blev jätteglad och är helt förälskad i den :D Idag så har jag varit i skolan, långtråkigt som vanligt :-) sedan så har mormor och morfar varit här lite och jag och mamma har varit inne i stan! Kram

Lilla Bruno som modell!

2011-10-09 13:13:00
Fotografier Övrigt  58 kommentarer
Idag är det jättefint väder ute! Så Bruno fick bli modell idag ;-) och snart så ska jag och Amanda cykla till ip och ha det kul! Söndag idag och det gillar inte jag för imorgon så är det skola igen, hur tråkigt? jättetråkigt! men nu fick jag ett sms, tror nog det var Manda :) Kram och hej!

Mina favoriter i idol!

2011-10-08 16:54:00
Musik/artister  49 kommentarer


Mina favoriter i idol är André Asplund och Amanda Fondell! Varför? Jo för att Andre har jag älskat sedan han bara steg in till idoljuryn på audition och han sjunger som en gud och Amanda är helt underbar, älskar hennes stil och hon har en väldigt bra röst :-)

Idag så har jag mest varit på idrottsplatsen. Jag och laget och P98:orna var med på invigningen av konstgräsplanen och vi sköt ut bollar till publiken o så. :) Sedan har jag och pappa varit på Coop just nu och handlat godis och ostbågar och sedan så ska vi se fångarna på fortet där favoriten Hanna Ljungberg är med. Så detta kommer bli en bra lördagskväll!

MUSIC - MY LIFE!

2011-10-07 19:23:00
Musik/artister  28 kommentarer
Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och har precis ätit tacos :} Fredag! Äntligen säger jag bara, sjukt skönt :D Har varit på teknikträning och ja, nu så snart är det idol. Andre ♥ Imorgon så ska Kaisa på cup och det är bara här på ip och jag och laget ska skjuta ut bollar till publiken på invigningen. Jag hoppas på bra väder för jag vill verkligen ha matchstället och inte träningsoverallen! Men ha en bra fredag i alla fall :D

Laget i tidningen

2011-10-06 19:54:00
Daily Skoj Träning/sport  35 kommentarer
Hej folket! Det var igår som det kom upp en bild i tidningen på laget och det var ju kul faktiskt förutom att jag ser sjuk ut på bilden hehe! ;-) Jag är den andra personen som står längst upp :D Sedan har jag nya fotbollskor också, i Aif's färger!! Så det var nice. Idag är det torsdag och det har bara regnat nästan hela dagen, skönt tycker jag. Nu ska jag se Robinson med familjen och imorgon så är det fredag, jätteskönt!!!!! ska på teknikträning då så hörs efter det. Ha en bra kväll (:

tisdag kväll ♥!

2011-10-05 21:37:00
Människor  48 kommentarer
Hej ! :D Igår kväll så cyklade jag till Ida och då tog vi några bilder. Det var jättefint väder så då tänkte jag, ja varför inte ? så jag cyklade hem till henne ungefär vid halv 6 :)


Lördags - Asarum vs Karlskrona!

2011-10-04 16:26:00
Daily Fotografier Skoj Träning/sport Övrigt  53 kommentarer









Här är lite bilder ifrån matchen i lördags av typ tiotusen femhundra, nej men Maja tog rätt många och det är jag jättetacksam över! :-] Det var en väldigt viktig match för om vi vann den, så vann vi hela serien. Om de blev lika, vilket som de blev, så var de inte riktigt säkert. Men nu är det så att vi har vunnit serien ju! *HAPPYTEARS*

Idag så har jag varit med Maja och vi hade roligt som vanligt! Men ha en fin kväll! :D Nu ska jag väl mest plugga.... BUHUU:((

Några av 1000 bilder ifrån igår!

2011-10-03 15:41:00
Människor Övrigt  63 kommentarer


Måndag idag igen då! Segt eller vad.. men nu sitter jag och myser i sängen och har på mig min Ziperall! ♥ Skönt skönt. Slutade 14.25 idag så det var inte så jättefarligt hehe. Ska snart äta pannkakor och det gör ju dagen hur bra som helst ändå! ;] Hur mår ni annars då? Jag mår bara bra. Men men, nu ska jag lyssna vidare på musik och chilla resten av dagen hade jag tänkt! :D

Lots of love
IDA

Ut med gammalt och in med nytt!

2011-10-02 18:46:00
Daily It's me  42 kommentarer

Idag har jag suttit och fixat med en ny design. Blev faktiskt rätt nöjd och ville slänga ut sommaren och in med hösten! Bästaste Ida har fotat mig idag så blev nöjd med bilderna och då fixade jag en ny design =D

Så nu vill jag veta, vad tycker ni!?
FÖRRESTEN, VI HAR VUNNIT SERIEN =) FATTA VAD GÖTT! Jag blev så jävla glad, och förlåt för uttrycket!!!

LOTS OF LOVE
Ida.

Jag hoppas Kristianopel förlorar så vi vinner serien

2011-10-01 20:00:00
It's me  31 kommentarer


Hej! Hade verkligen jätterolig kväll igår med Maja och vi skrattade åt sådant som nästan inte var roligt haha! :D Idag så har vi spelat sista seriematchen och det blev 1-1. Det var verkligen en tuff kamp och jag är helt slut just nu. Det var så varmt så man kunde nästan tro att det var 40 plusgrader, jädra var varmt det var.. Meeen vi har nog vunnit serien i alla fall! Det får vi nog veta imorgon för Kristianopel ska spela sin match och om dom vinner t.ex med över 5-0 så blir vi 2:a i serien. Men om dom t.ex vinner med mindre än 5-0 så kommer vi att vinna serien! så håller tummarna på att dom typ förlorar imorgon, hah.. snäll jag är jag vet :D Kram och hej!




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec