Tittut

2015-04-30 15:59:34
Djur  45 kommentarer
 
Lite halvdåliga bilder, men så såg Tufsi ut när jag kom hem idag haha. Så himla söt!
Skolan idag var ganska lugn och efter det gick jag in till stan och äntligen köpte ett par svarta Nike Free 5.0! ♥
 
Idag är det ju Valborg och jag och Wilma ska vara här hemma och ha det mysigt till en film. :) Så härligt att det är helg nu, verkligen behövligt.
 
Ha en fin kväll! Kram Ida
 
 
 

Det börjar blomma i trädgården

2015-04-29 19:19:35
Blommor  45 kommentarer
 
Nu har nästan precis kusinerna åkt hem. Vi har inte setts på mer än en månad då vi alla varit sjuka. De skulle därför komma hit idag och då har vi firat mig och jag har fått presenter hihihi. Jag fick bland annat en selfie stick (så nu är jag också häftig) och lite annat fint hihi. Tack så mycket ♥
 
Usch bussresan till skolan idag var hemsk. Mensvärk, illamående som tusan och solen rakt i ansiktet haha, gött. Jag visste knappast vad jag skulle ta vägen, mådde så illa. Illamåendet släppte sedan i alla fall vilket var väldigt skönt. Uppsatsen gick bra också i engelskan, skönt att ha den gjord.
 
Just nu snapchattar jag lite (lägg till mig: iidalindborg) kramis ♥

En mysig tisdag

2015-04-28 19:42:49
Djur  51 kommentarer
 
Tufsi 
 
Jag la mig vid 8 tiden igår haha för var såå himla trött och hade mensvärk. Blä. Jag valde i alla fall att gå fram till lunch idag i skolan då jag var väldigt trött idag och mådde lite illa.
Emil var också sjuk idag så jag åkte direkt hem till honom och hela dagen har vi legat i soffan och kollat på TVD, lagat tacos, och ätit glass. Det har varit väldigt mysigt!! Jag kom nästan precis hem och har tagit en dusch och känner mig piggare.
 
Imorgon är det nationella uppsats i engelska, hoppas det går prima! Kram på er ♡

En härlig dag med fint väder

2015-04-27 19:02:10
Fotografier  40 kommentarer
 
En härlig dag med fint väder! Efter skolan åkte jag och Wilma till sjukhuset då jag skulle ta prover, det gick braa.
Vi var väldigt effektiva här hemma i några timmar då vi äntligen gjorde klart konst och samhället (har legat lite efter där då jag varit sjuk och vi har varit lite sega i det ämnet och så). Men så himla skönt att vara klar nu!
Vi gick även till kvantum och köpte en god glass i det härliga vädret. Mycket trevliga timmar med min fina vän!
 
Hoppas ni har haft en fin måndag <3

Ute på äventyr

2015-04-26 18:27:49
iPhone  52 kommentarer
 
Igår hade Emil släktkalas och det var mycket trevligt och kul! :) Jag testade även på GTA 5 som han fick av mig i födelsedagspresent, och det var faktiskt jättekul haha.
Idag har vi varit ute på äventyr någon timme hihihih. Vi var i skogen och hade det jätteroligt då jag satt på hans axlar medan vi gjorde en film haha. Vi är verkligen konstiga och det är så bäst. ♡
 
Nu har mormor och morfar precis varit här och vi har ätit gott. Jag ska nog måla naglarna snart hohooo.
Imorgon blir det skola till 11 och sedan hänger Wilma med mig hem. Vi åker först inom sjukhuset för jag ska ta prover och se så allt är bra med min lever och mjälte pga körtelfebern.
 
Förresten! Min fina vän Agnes fyller 17 år idag. Grattis älskade du! ♡

Stay awhile and I’ll make it worth your wild

2015-04-25 14:34:40
Daily It's me Shopping Självporträtt  46 kommentarer

♡ Tiësto - Secrets ♡
 
Efter skolan igår köttade jag lite i stan med Agnes och Hilde. Jag fick med mig två linnen från Bik Bok med mig hem. Detta svarta här ovanför och även ett likadant fast i en annan färg. :)
Vi åt sedan gott på pastaco, handlade lite och gick hem till Agnes och fixade oss. Vid 7 tiden började det komma folk och födelsedagsfesten var väldigt härlig och kul. Alltså bäst att typ träffa människor som man inte träffar så ofta ju??? Exempelvis min fina barndomsvän Moa som jag inte träffar så ofta längre, vi hade väldigt roligt. Så himla härliga och goa människor! Tackar Agnes för en go fest ♡
 
Idag har jag duschat och kollat på TVD. Ååååh Delena ♡ Hoppas verkligen de kommer bli endgame annars kommer jag och Wilma bokstavligen dö.
Jag ska snart till Emil på kalas och sedan ska vi sova över ikväll. :) Hoppas ni får en fin lördag ♡

En lång fredag

2015-04-24 12:24:15
Djur  51 kommentarer
 
 
 
Nu sitter jag inne hos Mic på håltimmen och sitter och pratar med goa Wilma, Agnes och Fanny. ♡♡
Sedan har vi Estetisk Kommunikation där vi har börjat med ett nytt projekt och ska fota lite och så. Vi slutar typ vid halv 4 idag (seeegt) men sedan ska jag hänga med Agnes hem direkt och hjälpa henne att fixa lite till hennes födelsedagsfest ikväll. Kommer bli väldigt roligt!
 
Ha en fin fredag ♡

Fantastisk vecka hittills

2015-04-23 16:50:58
Blommor  40 kommentarer
 
Uppsatsen gick bra idag. Så skönt att vara klar med alla svenska nationella nu. :) Efter det så blev vi så himla sugna på thai så jag, Agnes och Wilma gick till Gourmet Thai och åt. Gotttt! Fina girls ♡ Vi hade rast i några timmar tills sista lektionen haha.....
 
När vi hade slutat hängde Emil och Albin med mig hem lite lite lite snabbt, goa <3 och nu sitter jag och har en massa saker och göra och vet inte riktigt vart jag ska börja haha. En massa skolarbeten och lite annat fix. Ska även packa till imorgon då jag efter skolan hänger med Agnes direkt hem och sedan ska hon ha födelsedagsfest. Kuuuul!
 
Detta har hittills varit en väldigt bra vecka. Skolan går just nu ganska bra tycker jag faktiskt och jag hoppas det fortsätter så! och vädret är fantastiskt och det är ju alltid kul.
 
Kram Ida

chill wednesday

2015-04-22 17:24:32
Fotografier  38 kommentarer
 
Idag tog jag faktiskt sovmorgon då jag ändå inte kan vara med på idrotten på några veckor. Däremot har jag fått en annan uppgift på idrotten att göra så den gjorde jag istället. Skolan gick bra och efter skolan gick jag in till stan lite med Emil och Albin. Alltså hur fantastiskt väder har det inte varit idag??? och i stan brukar det ändå vara kallt men det var det inte. Vi kollade runt lite och jag köpte en present till Agnes som fyller år snart hihi :)
 
Nu har jag suttit lite med en inlämning och även suttit och gjort lite på vår uppgift som vi har i Digitalt Skapande. Vi ska göra ett tidningsomslag och ett uppslag, och jag tycker det är väldigt kul nu när jag väl har börjat och kommit igång haha :)
 
Snart kommer mormor och morfar och fikar lite. Mys!
Imorgon har vi tredje svenska nationella då vi ska skriva en uppsats. Hoppas det går bra!
 
Kram Ida

May your day bloom with happiness

2015-04-21 19:21:00
Blommor  52 kommentarer
 
Idag har det faktiskt varit en helt okej bra tisdag, och mycket har o göra med det som jag snart kommer att berätta hihii. Även vädret, så himla fint!
Vaknade först bredvid världens finaste pojkvän. <3
I skolan hade vi två nationella prov. Läsförståelse i svenska och muntliga i engelska. Det gick bra och skönt att ha det gjort.
 
Joo nu till den bra nyheten, JAG HAR FÅTT SOMMARJOBB. Woooho. Jag fick sommarjobb på sjukhuset och jag fick den sista perioden! I början av sommaren åker ju jag till Brighton och om jag hade fått andra perioden hade jag fått gå upp tidigt dagen efter och börja jobba haha. Såå jag har tre veckors ledighet efter Brighton vilket känns otroligt skönt.
 
Nuu kommer papp hem med lite glass till familjen ♡ Kram Ida

Idag fyller min favorit år

2015-04-20 14:46:00
Festligheter  42 kommentarer
 
Idag fyller min favorit år!! Grattis på födelsedagen min kärlek! 
Jag älskar dig så mycket och jag hoppas du har haft/har en fantastisk födelsedag, du är värd allt fint i världen.
 
Idag var det även 2 år sedan jag såg världens bästa idol live. Miss it!!
 

The secret of happiness...

2015-04-19 16:14:00
Blommor  46 kommentarer
 
"The secret of happiness is to make others believe they are the cause of it"
 
 Kram Ida
 

Festligheter hos Ida

2015-04-18 17:24:00
Festligheter Människor Skoj iPhone  42 kommentarer
 
Hej finisar! Hoppas ni mår super, själv mår jag bara bra. Är bara väldigt väldigt trött haha. Igår var det ju fest hos Ida, och jag tycker det var väldigt roligt då det var många där som jag inte träffat på länge. Så kul att bara umgås och ha det roligt.
 
När jag och Emil kom hem var vi väldigt trötta haha. Vi somnade nog vid 3 tiden och idag har jag knappast kunnat hålla ögonen öppna hehe. Vi gick i alla fall en ganska lång runda som gjorde att man blev piggare. :)

Snaaaart ska jag äta gott då pappa grillar just nu! Så mumsigt.
Hoppas ni får en fin kväll! ♡

My OTP

2015-04-17 16:12:49
Tv-serier  46 kommentarer
 
Hetaste, snyggaste och vackraste Delena ♡ (även lite Nian pics som är så fina, speciellt den andra bilden på andra raden)
 
Jag har preciiiiiis kommit hem nästan, eller jag kom precis ur duschen. Men slutade för någon timme sedan och då regnade det, så gos att håret blir blött osv... Jag ska i alla fall snart börja packa lite och även äta, och sedan om någon timme ska jag till Ida. Hon ska ha fest ikväll så då kommer det många dit, kuuul!
 
Ha det fint! Kram Ida

Love yourself first

2015-04-16 17:19:50
Blommor  37 kommentarer
 
Japp blommor då som sagt 
Typ det enda jag tar foto på just nu hihi, hope it don't mind.
 
Gud vad redovisningen kändes bra idag!!! Jag tappade inte bort mig och fick en bra tid. Så himla skönt att ha ett nationella avklarat nu i alla fall :)
Fredag imorgon, så himla skönt faktiskt. Mindre roligt att vi slutar sent som vanligt på fredagar, men på kvällen väntas festligheter hos Ida med härliga människor!

Kram Ida ♡

En ledig dag

2015-04-15 18:13:05
Blommor  41 kommentarer
 
Åh vad skönt det har varit att vara ledig idag. Började dagen med två One Tree Hill avsnitt och sedan la jag mig bara i soffan i uterummet och vilade. Har även kollat igenom muntliga nationella i svenska som jag ska redovisa imorgon. Jag hoppas verkligen att det går bra.
Jag har även rensat min garderob och det känns så skönt nu! Tog 3 timmar och den är fortfarande full typ haha... men skönt att ha det gjort nu :)
 
 Snart ska jag till Emil och sova där Kram Ida

throwback ♡

2015-04-14 18:27:22
Fotografier  36 kommentarer
 
Åååh vilken bildbrist jag har nu haha. Om jag ska vara ärlig har jag nästan suttit här i en timme och funderat på vad jag skulle blogga om idag haha men jag ville det i alla fall hohoo. Bilderna är i alla fall från i stugan i somras. Såå härligt det vaaar!
 
Inatt sov jag över hos Emil, mys <3
Skolan var idag ganska trist haha, men den blev mycket bättre när vi fick reda på att vi är lediga imorgon!! Woooho. Det är nationella muntligt imorgon och vi i min grupp har det på torsdag istället. Seeeen i och med att vi har en så go mentor så gav han oss ledigt på sista lektionen.
Så imorgon ska jag bara sova och gå här hemma i myskläder! *.*

Love is the beauty of the soul

2015-04-13 15:20:00
Blommor  48 kommentarer
 
Fina blommor som jag fick av mormor och morfar på mitt kalas ♡♡
 
Tuuuusan vad jobbigt det var att gå upp idag. Trots att jag på 2 veckor sovit 9-12 timmar varje natt så var jag väldigt trött imorse haha. Skolan var dock helt okej, så roligt att träffa mina friendoz again ♡
Har precis kollat klart på det nya avsnittet av Game of Thrones som började inatt. Det var väldigt bra och det är så härligt att det har börjat igen!
Nu ska jag nog kolla lite på Morran och Tobias haha. Sitter och gråter åt de hahah, så bäst.
 
Kram Ida

Haft ett fantastiskt påsklov

2015-04-12 19:09:48
Blommor  40 kommentarer
 
När vi vaknade idag såg vi 6 avsnitt av Morran och Tobias, hahaa så jäkla kul är de! Resten av dagen har jag bara målat naglarna, kollat på One Tree Hill, och nu har jag och pappa precis varit ute och kört. Idag är inte vädret lika fint som igår men det var lika kul att köra ändå. :)
 
Imorgon börjar skolan igen, yeeeey. Har ju inte varit där på två veckor (förutom när jag gjorde provet) då jag varit sjuk. Meeen jag tror inte jag har missat så mycket. Nu börjar ju alla nationella prov med, usch usch usch! Men men det är bara att kämpa på :)
 
Har i alla fall haft ett fantastiskt påsklov! Kram Ida

Mysig dag

2015-04-11 22:56:00
Blommor  43 kommentarer
 
Sitter just nu med Emil, mamma och Kaisa vid tv:n och vi har precis sett Annabelle. Alltid lika go, och läskig hehe. Jag och Kaisa töntar oss nu och det är ganska psykande för mamma när vi blir trötta och håller på och tramsar på kvällarna (hehe).
 
Det jag och Emil har gjort idag är typ sovit och lekt med Tufsi ute haha. Dagen har gått fort och det har varit väldigt skönt väder ute!
Dagen har i alla fall varit väldigt mysig ♡♡

Nytt till våren/sommaren

2015-04-10 16:35:00
Shopping  49 kommentarer
 
Gud vad jag är nöjd med exakt alla mina köp igår! Allt är ifrån Gina förutom de två sista topparna som är från Bik Bok.♡
 
Vädret idag! Amaziiiiiing. Vädret har varit hur bra som helst på påsklovet tycker jag, gooood! Idag har dagen gått snabbt och jag har haft saker och göra hela tiden. Jag har bland annat tagit in mina presenter från vardagsrummet till mitt rum, pluggat lite, och städat lite. Även fotat mina kläder i den enorma hettan i vårt uterum. Det rann nästan svett från ansiktet när jag tog dessa bilder haha.
 
Har precis ätit tacos, muuums! Ska snart gå till mormor och morfar med mamma där vi ska fika lite. Ikväll ska jag till min pojkvän och sova där, så mys! Hoppas ni har haft en fantastisk fredag ♡

Mina födelsedagspresenter

2015-04-09 19:53:00
Övrigt  43 kommentarer
 
Jag är så himla tacksam för alla mina fina presenter. Tack tack tack!! Det var många som ville se vad jag fick så jag fotade de imorse. :) Tack!!!! ♡
 
Idag åkte jag, mamma och Kaisa tåg till Kristianstad och mötte upp pappa där. Vi gick sedan och åt på en restaurang som kallas för China Wall. Det var så jääääkla gott! Sedan blev det en massa shopping i den nya gallerian i några timmar.
När jag kom hem övningskörde jag lite och sedan har jag och Kaisa "visat upp" våra nya kläder för varandra, haha så nöjda ;) trots att vi visste vad vi köpte då vi var i samma omklädningsrum i några timmar haha. Mycket nöjd med köpen!
 
Kram Ida ♡

Jag har så fina vänner

2015-04-08 17:20:45
Blommor  49 kommentarer
 
Fick så fina presenter igår utav mina fina vänner Ida, Lisa och Malou. Vi kollade även på Natt på Museet 3 och skrattade och pratade massa skit.
Riktigt mysiga timmar! ♡

Idag har jag träffat mina goa girls Amanda och Vilma. ♡ Det var längesen vi alla tre hittade på något, det hade man saknat :) Vi pratade om massa här hemma och gick sedan till cafeét i Asarum och fikade lite. Var väldigt mysigt! Att det har varit fantastiskt väder idag också har ju varit väldigt härligt.
 
Imorgon ska jag iväg med familjen till Kristianstad. Gina Tricot har ju öppnat där också, såå taggad! bästa. ooooo jag som skulle vila på påsklovet hehe. Är så glad att jag är hyfsat pigg på dagarna i alla fall!
 
Kram på er 

17-årskalas

2015-04-07 17:01:01
Festligheter Fotografier Skoj  46 kommentarer
 
 
Mitt kalas var väldigt mysigt igår! Är så tacksam och glad för alla presenter jag fått :') Vi åt väldigt god mat *.* och efterrätt som bland annat var mormors tårta (bästa ♡) Hade väldigt mysiga timmar. Tack så mycket! Jag tror att jag kommer visa mina presenter i ett annat inlägg i veckan.
 
På kvällen gick jag en runda med Emil och mamma. Det var skönt att komma ut lite. Senare kollade jag och Emil på Justin's Bieber Roast, som var väldigt kunglig. Sen somna vi gotttt <3
 
Idag träffade jag Wilma i stan. I och med att vi båda har fyllt år så bestämde vi för att "fira" det lite. Vi åt på gourmet thai, bästa alltså! Så roligt att träffa min fina vän igen. Vi hade lite panik då man idag fick reda på att Nina Dobrev ska lämna TVD. Vad kommer hända med Delena som är endgame? Mitt OTP omg.
När vi gick därifrån kunde vi knappast gå haha, herregud vad mätta vi var.
 
Ikväll kommer Ida, Lisa och Malou hit då vi ska fira mig och Lisa! Så mys. Ha det fint ♥

Kalas för mig idag

2015-04-06 13:27:25
Festligheter It's me Självporträtt  36 kommentarer
Idag är det kalas för mig här hemma! Kommer bli väldigt mysigt. Mamma satte nyss på en rosett på Tufsi också haha, så himla söt.
Hoppas ni får en härlig annandag påsk!
 
Idag har jag och Emil varit tillsammans i 10 månader! ♥ Kram Ida
 
 

When life throws you thorns, hunt for roses

2015-04-05 11:00:36
Blommor  48 kommentarer
 
♡♡
 
Igår kom mormor och morfar hit. Jag hade inte träffat de på tre veckor då nästan alla här hemma har varit sjuka. Var såå himla roligt att se de igen, hade saknat de så himla mycket :')
Vädret var fantastiskt fint och jag övningskörde lite i stan med pappi, mycket roligt!
På kvällen kom Emil hit och vi kollade på Interstellar med mamma och pappa. Den var väldigt vädigt bra och inte alls långtråkig som filmer som är så länge brukar vara. Tipsar om den! :)
 
Idag har jag fixat liiiite med ett skolarbete och ska snart kolla på ett One Tree Hill avsnitt eller gå ut hihih. Senare ska jag på kalas hos Emil's kusiner, kommer bli väldigt trevligt :)

Ha en fin söndag ♡
 

a challenge

2015-04-04 11:19:00
Listor  40 kommentarer

1. Vilket är ditt bästa minnet 2014?

Har väldigt många bra minnen från 2014 faktiskt. T.ex Melodifestivalen, de sista veckorna i 9:an, Åhus, Turkiet, när våren kom och jag och Skrållan gick ut på våran första fotorunda, Grekland, Östersjö, bokade språkresa, Tufsi blev en i familjen, nollningen, dagarna i Stockholm med bästa kusin, när Ed Sheeran kom ut och direkt började med I'm A Mess, att jag lärde känna många nya fantastiska människor och mycket mycket mer. Men det bästa minnet är då jag blev tillsammans med världens bästa pojkvän. :)

 

hahah go bild i repris.
 

2. Vem vet mest om dig?

Min familj såklart! Men om man bortser från familjen så självklart Ida. Hon kanske till och med vet mer om mig än min familj haha, nej men. Det finns nog inget i mitt liv nästan som jag inte berättat för henne. 

 

 

3. Berätta 3 sanningar om dig själv.

Hmmmmm.....

 

Jag tycker om ögon extra mycket! Ögon är det första jag ser hos en person, och ögon är så fina. Alltså de är så vackra.

 

Jag har väldigt svårt att lita på folk. Har blivit sviken så himla många gånger då jag har lagt ner för mycket energi på att tro bra om människor hela hela tiden, och det har i slutändan gjort att jag blivit väldigt besviken. Såhär är det: I'd rather have an enemy who admits they hate me instead of a friend who secretly puts me down.

Man blir så ledsen och det har helt enkelt gjort att jag har så himla svårt att lita på folk.

 

Jag kan ibland uppfattas som sur när jag är ledsen. Sant! När jag är ledsen har jag märkt själv att jag nästan blir lite "kaxig", vet inte om andra har märkt det men det är en mindre bra egenskap jag har.

 
 

4. Vad är det första du gör när du vaknat?

Kollar på mobilen, självklart hehe. Sedan går jag upp och tvättar ögonen (haha, alltid gjort sen jag var liten).

 

5. Säg 5 saker som du ser fram emot?

När jag är helt frisk från körtelfebern och kan börja träna igen.

Brighton! 72 dagar kvar.

Sena sommarkvällar med fina vänner.

Den 6 juni då jag och Emil firar 1 år!

USA i höst!! Kan knappast vänta.

♥♥♥

 

 

Tack för utmaningen fina Emelie ♡ 


Glad påsk ♡

2015-04-03 11:20:46
Daily Fotografier Kreativt  43 kommentarer
 
Har verkligen vaknat på rätt sida idag känner jag. Jag vaknade och hade knappast druckit på hela natten och jag kände ändå nästan ingenting i halsen. Det känns så fantastiskt, och jag kommer uppskatta detta så himla mycket att jag nu är "frisk" i halsen.
 
Idag ska jag äntligen träffa Emil, som jag saknat han. Vi har nästan inte träffats på en vecka för har inte velat smitta, och det känns faktiskt som en evighet. Så det kommer bli härligt!
Har precis ätit en mysig och god frukost med mamma och pappa och vill avsluta detta inlägget med att önska er alla en glad påsk!! Ta hand om varandra ♥

Är så stolt att jag orkade....

2015-04-02 11:25:00
Djur  28 kommentarer
 
Det var så himla skönt att komma iväg igår, även fast det bara var utvecklingssamtal haha. Men när man är hemma och är sjuk så många dagar så uppskattar man att komma ut såå mycket när man väl känner sig lite bättre. Det känns verkligen som att det går åt rätt håll.
 
Jag hade ju planerat att vara hemma hela veckan och vila och fokusera på att bli bättre. Men envis som jag är så satte jag mig på bussen idag och åkte till skolan och gjorde ett matteprov, ville verkligen ha det gjort innan lovet. Det var nog det svåraste matteprov jag någonsin skrivit men jag gjorde mitt bästa i alla fall. Blev så glad över att träffa mina friendoz igen och även gratta fina Wilma som fyller år idag!
Nu är jag hemma igen och har suttit och gjort ett litet annat arbete.
 
Nuuuu tänkte jag sätta mig framför One Tree Hill och vila vila vila! Är så stolt att jag faktiskt orkade åka iväg och göra det idag då de senaste dagarna varit fruktansvärda pga körtelfebern.
Kramis <3
 

Hon var det finaste man kunde få

2015-04-01 13:13:53
Daily Djur Skrållan  38 kommentarer
 
Om Skrållan hade levt idag hade hon blivit 12 år. Min fina bästa vän. För ett år sedan när hon fyllde 11 år trodde jag att hon skulle leva i flera år till, så frisk hon var. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne eller påminns om henne. Jag har aldrig träffat på ett djur som är så vackert som hon var. Hon var det finaste man kunde få. Vi såg varandra växa och bli äldre. Vi var med varandra varje dag, och det var hon som gjorde så att jag kom ut på fotorundor och utvecklades både inom foto och som människa. Hur en katt kan hjälpa en så mycket kanske inte låter så rimligt, men det gjorde hon. Det är jag evigt tacksam för. ♡
 
Jag känner att jag är på bättringsvägen! Det vita i svalget försvinner sakta men det kommer försvinna inom de närmaste dagarna hoppas jag, och hoppas även då att jag slipper smärtan också. Ikväll ska jag i alla fall komma ut, för första gången på några dagar. Jag ska på utvecklingssamtal yey.
Ha det fint ♡




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec