Off to Emmaboda

2017-07-25 11:25:21
Daily Skoj  29 kommentarer
 
 
Now we are gooooing toooo Emmabodafestivalen! Jag, Wilma, Ebba och Isabell är det som åker och är där till söndag. 5 nätter i tält, man kommer ju inte vara annt än slut när man kommer hem. Men värt ska vi se till att det blir! :D Detta har vi bokat sen oktober så nu jäääklar.
 
Vi hörs, kramis! ♥

Update

2017-07-23 14:02:01
Daily Fotografier  22 kommentarer
Från en härlig resa ♡
 
Nu är Östersjö slut för detta år och jag har haft det jättehärligt. Igår jobbade jag delad dag så var helt slut när jag slutade vid 22. Men, morfar skjutsade in mig till stan där jag träffade fina människor för att festa och ha det nice!!! Har bara fått 4 timmars sömn inatt så är ganska slut. Har även blivit inringd på jobbet så ska jobba kväll. Inte så taggad då jag skulle varit ledig idag men äsch kvällarna går alltid fort.
Men först ska mormor och morfar komma hit och äta lite. Puss och kram!!♥

Festival timeeeee in Karlshamn

2017-07-20 19:40:03
Daily iPhone  22 kommentarer
 
Då har den årliga Östersjöfestivalen dragit igång. Jag jobbar de mesta dagarna men vill ändå ta vara på att gå i stan så mycket som möjligt, då det är mysigt och även fint väder. Jag, Wilma, Matilda, Hilde och Julia festade lite vid Strandpromenaden igår och hade det gos innan vi gick vidare mot torget där Faråker spelade. Där träffade man härliga människor och hade det nice. Satt sedan i öltältet ett par timmar, hur roligt som helst var det och vi dansade en del också hahah. Gick sedan vidare mot karusellerna och åkte två karuseller innan vi gick mot torget igen för att se De Vet Du. Kvällen avslutades med utgång på &Vin. En grymt lyckad kväll blev det, timmarna gick fort, alla var glada och vädret var fint fint. Hur nice som helst!!
 
Idag har jag varit inne i stan med Emil en sväng och ätit och ska snart in igen för att bara strosa runt lite. Mysigt. Imorgon ska jag upp och jobba kl 07. Puss på er!!

Kolmården

2017-07-17 19:39:00
Daily Skoj Övrigt  30 kommentarer
 
Jag har haft fullt upp de senaste dagarna, men härligt har det varit. Klockan 7 gick bilen i fredags mot Norrköping och Kolmården. Jag sov halva resan upp, härligt trött. I alla fall, vi hade det så himla kul. Startade dagen direkt när vi kom fram med Wildfire (!!!!!) vilket var den sjukaste karusellen jag åkt? Har åkt så mycket karuseller och har alltid älskat alla typer av karuseller, men denna var sjuk hahah. Timmarna gick fort och det är verkligen sjukt hur roligt och fint det är på Kolmården. Vi såg olika shower och åkte linbana, hur nice som helst. Gillar verkligen att de har ändrat från att köra inne på området med vilar till att istället åka linbana, blir så mer lugnare för djuren. De märkte inte ens att vi var där. Det roligaste att se var aporna då jag älskar apor hahaha.
 
Närmare kvällen gick vi mot Vildmarkshotellet där vi bodde. Jag visste att de hade spa där och var grymt taggad. Hur fin utsikt som helst och det var verkligen härligt. Vi avslutade sedan kvällen med en god buffé till fin utsikt. Så härligt!
Dagen efter gick vi upp tidigt för att äta frukostbuffé och sedan spenderade vi några timmar till på Kolmården. Det var roligare att åka linbanan denna dag då vi åkte den ganska tidigt och därav såg mer djur. Men efter ett par timmar var vi mer än nöjda och gick in på tropikariumet utanför också. Det var också väldigt kul att se och det var några som var på svensexa där, hahah var så roligt.
 
Efter härliga dagar med min fina familj var vi hemma runt 6 tiden på kvällen. Då åkte jag direkt till Hampus med ett par kompisar och hade grillkväll, gos. Jag och Wilma badade även runt halv 12 tiden hahah och skönaste? Älskar nattbad, hur härligt som helst. Det var i alla fall mindre härligt att gå upp klockan 6 dagen efter för att jobba. Men efter jobbet igår åkte jag till Ebba för att fira hennes födelsedag med mina fina vänner, var mysigt. Idag har jag jobbat igen och varit hos mormor och morfar och fikat efter, alltid bäst <3 sedan sov jag i 2-3 timmar :):) Ikväll ska Emil sova här och imorgon ska jag till jobbet klockan 7 igen.
 
KRAM finaste ni♥

Värme och roligheter

2017-07-13 23:20:51
Daily iPhone  25 kommentarer
 
Sedan jag skrev sist har jag..... jobbat i grotesk värme, haft bildejt med Wilma, sovit över med Emil, köpt en flamingo kolo och haft myskväll vid havet med Ebba, Stoffe, Agnes, Felicia och Isabell.
Dagarna går fort men roliga är de. Imorgon ska jag och familjen ta en tripp till Kolmården! Var ju inte igår man var där hihi, ska i alla fall bli jättemysigt och vi ska stanna till lördag. Nu är jag ledig fram till söndag!
Hoppas ni får en bra helg! ♥♥

A day off

2017-07-11 15:28:01
Daily iPhone Övrigt  18 kommentarer
 
I söndags jobbade jag delad dag. När jag kom hem på förmiddagen efter jobbet så sov jag i någon timme och sedan var det dags för kalas för mamma, pappa och Kaisa. Jättemys och vädret var hur härligt som helst. Åkte sedan tillbaka till jobbet för att jobba kväll. Var helt slut sen, Emil sov här och vi gick upp i tid för att sjunga för Kaisa igår som fyllde år. Sedan åkte jag och familjen till Malmö för en dag där, så mys. Vi gick runt i affärer och åt på Pinchos närmre kvällen. Bästa Pinchos, så gott. Hade en jättemysig dag i Malmö, älskar sådana spontana tripper.
 
Idag har jag lunchat med Stoff på Pastaco och suttit ute i det härliga vädret. Inatt har jag sovit ganska dåligt för har haft en förkylning nu i några dagar och känt mig hängig till och från. Så känns sådär att åka och jobba nu, men när jag väl kommer igång kommer jag förhoppningsvis känna mig piggare.
Nu ska jag kila iväg till jobbet och när jag kommer hem kommer jag nog slockna direkt.
PUSS OCH KRAM, hoppas ni har det bäst!! ♥

Dagarna rullar på

2017-07-08 16:43:39
Daily Övrigt  21 kommentarer
 
Igår var min enda lediga dag denna vecka och vi firade pappas födelsedag med massa gott. Jag och mamma var och handlade en massvis på förmiddagen, ost, kex, räkor osv. Blev hur mätt som helst men gott var det! Senare på kvällen träffade jag Lisa, så gos. Vi kollade på nostalgi film som alltid ;)
 
Har varit sådär att jobba idag då jag haft ont i halsen och ont i huvudet pga åskvärme. Imorgon ska jag jobba delad dag, först 7 till 10.30 sedan 15.45-22, där i mellan ska vi ha kalas här hemma för mamma, pappa och Kaisa. Full rulle.
 
Imorgon är det även en månad sedan jag tog studenten? Huuur sjukt, omg. Saknar ihjäl. Vill uppleva de sista veckorna igen. Bal, Summerburst, cykelfest, STUDENTDAGEN... m.m.
 
Puss och kram!!

Filmtips

2017-07-06 00:10:00
Daily Filmer  20 kommentarer
 
 
 
Längesen jag kom med filmtips, så tänkte tipsa om ett par filmer som jag sett sisådär 30 gånger hahah och som jag älskar!!
 
Dagarna rullar på med jobb. Igår efter jobbet var jag på kalas hos Emil då hans mamma fyllde år, var hos! Efteråt träffade jag Ebba och Wilma, vi satt ute vid Kofsa i det härliga vädret och körde en runda, så gos. Ikväll efter jobbet har Wilma varit här. Både hon och Ebba har ju varit iväg nu i 3 veckor, så härligt att se de igen! Vi satt ute med lite mat och pratade om allt och inget i flera timmar, så himla mys.
Imorgon jobbar jag kväll och efter det ska Emil sova här. Knappt så man får ihop någonting längre när alla jobbar, så man får ta vara på sina lediga stunder. Resten av helgen blir det jobb och kalas på söndag.
Vi hörs i helgen! ♥

Möblerat om rummet

2017-07-02 19:29:15
Daily Övrigt  35 kommentarer
 
Oh shiet vad jag suger på att blogga nuförtiden. Men i alla fall, jag jobbar på och trivs hur bra som helst. Känner verkligen att jobbet ger mig jättemycket och har aldrig känt så om ett jobb innan.
I alla fall, i fredagskväll träffade jag Stoffe, Agnes och Felicia. Det var planerad tacokväll men så slutade det även med utgång hahah. Vi stannade dock inte där så länge men var mycket bra musik denna gång!

Igår fick jag ett ryck och ville möblera om mitt rum. Har tröttnat på det och inte trivts på sistone, but now I DO. Det känns såå mycket större? och känns rent och snyggt. Har även äntligen ändrat på beskrivningen på mig här på bloggen, haha var på tiden.
Idag har jag varit hos Emil och vi har fortsatt kolla på serien The Returned, mys! PUSS OCH KRAM ♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec