Grym helg

2015-11-29 19:51:06
Fotografier  36 kommentarer
 
Haha, jag känner mest att jag kan somna här och nu, sittandes. Men tusan vad värt det!
Igår hade jag fest här hemma con mis amigos, och det var grymt roligt! Emil, Hampus, Moa, Clara, Albin, Matilda, Sara, Lisa, Lisa och Malou var här hemma with miiii. Vi spelade vändtia och det var grymt roligt hahah och dansade, dunkade musik, skrattade och umgicks. En grym kväll helt enkelt som jag mer än gärna gör om! *.*
Vaknade idag utav att jag hittade en video på min telefon där min fina Moa hade spelat in en video igår och sagt hur mycket hon älskar mig osv. I love that guuurl
 
Haha gud, idag mår man ju som man förtjänar. Men jag och Emil har varit inne i stan med hans mamma och syster på julskyltning, var kallt men mycket mysigt. Annars har det blivit mycket mycket How I Met Your Mother tittande.
 
Nu somnar jag snart efter en helt fantastiskt bra helg! Inledde den grymt med mys i stan med Wilma, och myskväll med Vilma, och sedan fest igår!! Min helg har helt enkelt varit underbar, med fantastiska människor runt omkring mig. Thank youuuu wonderful people

My hair is a mess

2015-11-28 19:19:00
Självporträtt  32 kommentarer
Haha, ibland gillar jag att "my hair is a mess" men det är så slitet nu då jag inte klippt det sen innan sommaren. Därför ska jag göra det om lite mer än 2 veckor wooooh.
 
Igårkväll hade jag och Vilma en fantastiskt mysig kväll. Hon hade köpt en massa gott sötisen och så satt vi och pratade hela kväll om allt och inget. Så himla bra är hon ♡
Idag har jag övningskört lite då och då, och har även varit hos fina mormor och morfar. Alltid lika mys!
Ikväll blir det lite fest med vänner ♡
 
Hoppas ni får en fantastisk kväll!

Black Friday

2015-11-27 15:21:50
Shopping Självporträtt  29 kommentarer
 
Black Friday! Vaknade bredvid min fina pojkvän och stack till skolan. Slutade 9.20 idag för hade bara matte (himla skönt) och gick efter in med min fina Wilma till stan. Vi satte oss och fikade och pratade, och gick sedan runt i affärer. Då det var Black Friday så hittade jag en väldigt gosig tröja på Bik Bok (den här ovan), och åååh den är såå skön. Hittade även ett nagellack och två basic linnen (ett grått och vitt). Sedan hämtade mamma och pappa oss så övningskörde jag hem.
 
Ikväll ska jag åka till min andra fina vän Vilma och ha det mysigt där hela kvällen. Har saknat henne!
Kram på er♡

The other night

2015-11-25 19:07:00
Daily Natur  32 kommentarer
 
Onsdagar är bra dagar. Vi slutar 11! och jag och Wilma gick till Pastaco och åt då matkön var väääldigt lång, gott var det. Annars har jag skypat med Wilma och gjort matteläxa together. Detta är ett tidinställt inlägg då jag förmodligen är i skolan igen på öppet hus!
o ikväll är det Bonde Söker Fru och Morden i Sandhamn *.* lääängtat!!!

Kramis ♡

Härligt

2015-11-24 17:18:00
Daily Kreativt  47 kommentarer
 
 
 
 
 
 
Sååådär, nu trivs jag verkligen i mitt rum! Så härligt att gå in i mitt rum och se en massa nya bilder från ögonblick och dagar jag aldrig kommer glömma. Härligt. Önskar även mig en canvas tavla på Skrållan som jag kan ha här i rummet. :)
 
Hur härligt var det inte att vakna upp denna tisdag och tänka: jag är för tusan ledig idag. När vi precis hade vaknat tänkte jag "egentligen skulle jag ha tråkiga historia nu, men istället är jag ledig och är hemma med min pojkvän". Huuur härligt??? ÄLSKAR att denna studiedag var på en tisdag <3 och jag och Emil har spenderat dagen med att kolla på HIMYM, och har även varit inne i stan och ätit thai. Det. Var. Gott. Omg.
 
Kramis ♡

Första snön

2015-11-22 20:48:18
Natur  46 kommentarer
 
Första snön kom igår! Wiiiie! Dock kommer den säkert försvinna lika fort. Vill ha meeer snö!
Denna söndagen har varit jättemysig! Jag och Emil gick upp lite i tid då mamma, pappa och Kaisa hämtade oss 09.45. Vi åkte till Kristianstad och åt brunch, såå nu har man varit mätt heeeela dagen ♡♡ Åkte sedan till pappas jobb där det var hiiimla fint med all snö. Det var mycket mer snö i Kristianstad än här, mycket fint. Gick in i en butik/stall på pappas jobb då mamma skulle kolla på en massa prylar då de ska stänga butiken och flytta. Var mycket fint!
 
I eftermiddag har jag börjat läsa lite teori och målat naglarna hehe. Seeeedan har jag faktiskt äntligen suttit med en ny design de senaste 4-5 timmarna! Ser inte så jätteannorlunda ut mer än utbytta bilder osv, men tyckte verkligen att det var dags att byta då så mycket har hänt de senaste månaderna, så jag hade en massvis med nya bilder. Jag är mycket nöjd och nu dröjer det minst lika länge tills jag byter igen! :)
Vad tycker ni??

Denna helgen har jag fått såå himla många saker gjorda, och samtidigt haft det jättemysigt. Känns så härligt!
Känns inte så jobbigt att det är måndag imorgon faktiskt då vi ändå har studiedag på tisdag! Jag ÄLSKAR att vi för en gångs skull har studiedag på en tisdag, den tråkigaste skoldagen haha.
Kram på er♡

Frost och fix i rummet

2015-11-21 16:51:27
Natur  31 kommentarer
 
Lite snabba bilder jag tog imorse när det var minusgrader och frost. Brrrrrrr vad kaaallt
 
Idag har jag haft en massvis o göra. När jag vaknade gjorde jag äntligen klart svenska uppgiften (såå himla skönt att den är klar omg). Hämtade sedan en dammtrasa och dammsugare och städade rummet, och bäddade även rent. Pratade även med mormor under tiden och hon lät så glad och pigg, och då blir man så lycklig dagarna hon är piggare. Min fina mormor♡
 
Har även skrivit ut en massa bilder från sommaren, USA, Brighton. Har inte bytt bilder i mina ramar i rummet på 2 år såå nu vart det dags! Haha, satt med det i 3 timmar men så värt för tycker det blev jättebra. Kommer visa er någon dag hur det blev. :) Efter jag var klar med detta så kom lilla busen Tufsi in och skulle leka, japp där gick den städningen haha. Nej men, tusan vad busig hon var över hela mitt rum.
 
Såå idag har jag fått en massa gjort! Känns väldigt skönt. Ikväll ska jag till Emil och sova där ♡
 
Hoppas ni har det fint, kramis ♡

Bara för att

2015-11-20 21:49:31
Listor  25 kommentarer

 

Pizza eller hamburgare – Hmm, för några månader sedan skulle jag nog säg pizza. Men säger nog hamburgare nu alltså, i USA blev det en stor favorit!!

 

Favoritprogram på tv – Om inte serier räknas så är det utan tvekan Bonde Söker Fru! Älskar även när Morden i Sandhamn sänds, och Solsidan är ju go.

 

Midsommar eller julafton – Jul!

 

Chips eller popcorn – Äter nästan aldrig popcorn (kan vara på bio någon gång, typ aldrig då heller), så måste säg chips!

 

Kjol eller klänning – Klänning! Skönaste.

 

 

Mascara eller läppglans – Mascara, då jag nästan aldrig använder läppglans. Det enda jag använder på mina läppar isf är EOS.

 

Laga mat eller bli serverad mat – Bli serverad! Kan inte laga så mycket mat, har inte velat lära mig heller för tycker inte det är så roligt. Hoppas jag ändrar mig någon gång och börjar gilla det!

 

Favoriträtt – Är väldigt mätt just nu haha så kan inte tänka på det riktigt haha, så frågade papp och han svarade köttgryta med ris. O ja, sant! Älskar köttgryta med ris. Även hamburgare har börjat bli en favorit!

 

USA eller England - Oj haha, väldigt svår fråga då jag besökt båda detta år, och älskade båda! Men USA må jag säg, har ju alltid älskat det också.

 

Mest minnesfulla resan - USA 2015 och Brighton 2015 <3

 

 

Mössa eller hatt – Mössa. Älskar mössor!!

 

Drömresemål – Kalifornien, och där har har jag varit, kan inte riktigt förstå det. Såå himla sjukt. Så minnesvärt. Även var ju språkresa ett drömresemål för mig och deeet har jag också varit på detta år hihi! Love.

 

Vänner eller familj – Eh, whut?

 

Drinkar eller shots – Hahah shots bara för att det är kul

 

Mest nöjd på min kropp – Mina ben då jag har tränat de i flera år för att bli starka haha

 

Minst nöjd med min kropp – Ingen aning? Tänker typ aldrig på vad jag gillar minst haha, varför ens? Men min hy är ganska dååålig på vintern, så det gillas inte. Om det räknas, haha.

 

Vad dricker jag helst utomlands – Ice Tea, Juice, Slush, Cola <3 

 

Väska eller skor – Skor! Älskar älskar älskar älskar att köpa nya skor. Känslan efter man har köpt nya skor är a-mazing 

 

mina favoritskor är lätt mina Nike och Johnny Bulls 
 

Favoritpodcast – Hinner aldrig lyssna på podcasts, och den enda jag lyssnat på lite av är Måndagspepp och den har varit jättebra, så den. 

 

Frukost eller middag – Hmmm beror på hur hungrig jag är haha, men tycker nog frukost. Såååå gott ju!!! Fast egentligen, hur gott är det inte att äta middag om man varit hungrig i några timmar? Guld

 

Vad spenderar jag mest på – Kläder

 

Något jag aldrig skulle göra – Ljuga för uppmärksamhet eller ta någon för givet

 

Kaffe eller Te – Te ♡

 

Vad är jag sämst på – Hålla mig för skratt!! Hålla tyst om jag stör mig på något!

 

 en bild på mig och min fina Nathalie, bara för att jag träffade henne idag och för att jag hade saknat henne något otroligt <3

En gosig kisse

2015-11-19 17:13:57
Djur  35 kommentarer
 
Igårkväll såg jag och Emil The Hunger Games - Mockingjay part 2, och den var grymt bra! Suger ju lite att detta var den sista, men slutet var sååå fint. Såå se den peeps, you have tooooo! o ni som inte sett de alls, do it!
 
När vi kom hem kollade vi på Bonde, alltså jag älskar det programmet och vet inte varför haha? Men jag längtar redan tills nästa ondag <3 sedan somnade vi gott. Lite för gott kanske då jag sov 11 timmar inatt haha (sovmorgon som vanligt på torsdagar), så huvudvärken har varit med mig idag då jag antagligen sov för länge. Fast tusan vad sköööönt det var.
 
Efter skolan har jag suttit lite med svenskan (känns som den aldrig kommer bli klar) och har även precis övningskört. Har aldrig kört mörkerkörning innan, men det gick jättebra tycker jag!
 
Nu är jag väldigt väldigt hungrig. Ska bli gott med mat, och med fredag imorgon! Kram ♡

Moon

2015-11-17 19:24:44
Daily Fotografier  35 kommentarer
 
biiiildbrist
 
Här sitter jag och kan knappast ha ögonen öppna. Jag vet inte, men det är något med tisdagar som gör att man är så fruktansvärt trött. Efter skolan var jag i alla fall med Ida ♡ och nu har jag nästan precis kommit hem och tagit en efterlängtad dusch. Ska nog snart spela Skipbo med Kaisa och senare kolla på Sverige-Danmark på tv. Koooom igenn nu Sverige!!!!!

Monday

2015-11-16 16:36:47
Fotografier  32 kommentarer
 
Måndag, dock inte den tråkigaste dagen på veckan för det är tisdag ;) men imorgon ska jag försöka göra tisdagen till en bra dag, haha!
 
Ganska lugn dag i skolan idag ändå, stod i caféet halva dagen. Längtar tills vi inte har det längre haha, har varit så mycket hysteri och stress med det. Dock värt sedan när vi åker på klassresa!
Nu har jag precis duschat och ska snart till Emil och sova där. ♡♡♡♡

Vardagsrum

2015-11-15 18:49:19
Fotografier  33 kommentarer
 
Kvällen igår blev jättemysig! Vi var och åt gott på Köpmannagården och även tårta hemma hos Emil's pappa. Tittade även på Insidous 3 (var väldigt längesen man såg den och den är ju gryyym, saknar Horror Night på Universal haha) och även på fotboll då Sverige tog hem segern, härligt!
När jag och Emil vaknade imorse kollade vi lite på How I Met Your Mother innan han åkte hem.
 
Annars har jag bara gått och undrat hur det bara sådär helt plötsligt blev så jäkla kallt, började väl i fredagskväll man kände av det och igår var det bara grymt kallt haha. Termometern sjönk ju sådär 6 grader himla fort.
Jag har gjort lite skolarbeten och har även övningskört en sväng. Mormor och morfar har varit här hemma och fikat, hade saknat de, världens bästa <3 och nu blir det att äta pappas goda hamburgare, mums.

Purpose (Delux)... och lite fest

2015-11-14 13:15:00
Justin Bieber  27 kommentarer
 
Alltså igår släppte världens bästa idol ett helt fantastiskt album. Ååh vad man har väntat på detta!! Jag kan inte vara mer stolt över honom än just nu. Jag har nu följt honom i 6 år, o att se han utvecklas både inom musiken och som person hela tiden äger.
 
Haha igår efter skolan kom Wilma hit och vi tänkte fiiiiesta lite själva <3 Ärligt talat så var det så jäkla bäst! Alltså den människan, så fantastisk? Vi gjorde allt från att klättra i träd (så nu har vi ett festträd) och "fika" i tunneln (haha) och bara skratta tills vi fick ont i magen. De är sådana kvällar man behöver lite då och då, med en fin vän och en massa skratt. Älskar!!!!
Idag var vi inne och köpte en asgosig feminist tröja och strosade runt i stan lite sega, och senare ska jag in till stan igen och fira Emil's pappa som fyllde år igår!
 
Mina tankar går till de drabbade i Paris, så fruktansvärt det som hänt. o även övriga världen, som man inte får glömma!
Kram ♡

Höstmys

2015-11-12 17:51:00
iPhone  46 kommentarer
 
Torsdag idag och en ganska lugn dag. Emil kom hit igårkväll och sov här, och vi kollade på Bonde Söker Fru och How I Met Your Mother, mycket mys! Idag hade jag sovmorgon till 11.15 (som vanligt på torsdagar, väldigt skönt) men kunde inte somna om när Emil gått så satte mig och läste en bok vi har i svenskan. Mattelektionen gick idag väldigt bra, älskar när man fattar haha (en väldigt bra känsla). Kämpar verkligen på med matten, för matte 2 är inte lätt alltså. Blev dock väldigt stolt över mig själv att jag klarade första provet, nu är det bara några till och nationella provet hehe (inte så bara dock)
 
Efter skolan hängde jag med Wilma hem och vi hade det jättemysigt och satt och pratade med te och kakor och tända ljus ♡♡♡♡ mys. Senare ikväll ska jag till Emil och sova där♡ Hoppas ni har det grymt! Skönt med fredag imorgon, ellerhur? :D
 
Förresten, hur amazing är det inte att Justin's album kommer ut imorgon??? ALLTSÅ BÄSTA IDOLEN???
 

Busiga katt

2015-11-11 16:38:51
Djur  39 kommentarer
 
 
 
Haha åh, vilken sötis hon var imorse. Hon hängde med mig ner när jag skulle gå till bussen så när jag stannade, stannade hon osv. Det påminde mig såå mycket om Skrållan. Även fast ingen kan ersätta henne så gjorde det mig så glad när Tufsi gjorde det, och det fick mig att tänka på Skrållan. Så när jag kom hem från skolan var Tufsi sur för att jag sprang ifrån henne tillslut (fick skynda mig till bussen ju), så hon försökte gömma sig när jag ville säga hej. Haha, sötisen.
 
Vår klass står i caféet i skolan nu två veckor framåt, så idag stod man där. Det gick helt okej! Så jag slutade 3 istället för 11 (vanliga tiden på onsdagar) haha lite surt men ändå okej. Stack dock ifrån skolan en timme för att ha körlektion. Tycker att det går bättre och bättre för varje gång jag kör nu så det gick bra! Härligt.
 
Nu har jag precis duschat och ska snart äta ♡♡♡♡
 
FÖRRESTEN! Två dagar tills Justin's album Purpose kommer ut, omg hur länge har man inte taggat efter detta? Låtarna han redan har släppt är ju helt fantastiska. Alltså denna människa, vad jag är stolt över honom. Har följt honom hela vägen sedan 2009 och han är världens bästa idol! Han släppte denna låt igår med min andra idol Ed Sheeran, såå det var ju helt fantastiskt?

5 saker jag....

2015-11-10 19:45:26
It's me Listor  31 kommentarer
 
♥ Fem saker jag är bra på:
- Att stå upp för mig själv och för den jag är
- Att vara ärlig
- Att vara sprallig
- Att lyssna
-  Att inte vara långsint (förlåter lätt men glömmer oftast inte)
 
♥ Fem saker jag gillar med min kropp:
- Mina ögon
- Mitt hår (om det räknas)
- Min mun (lol?)
- Mina ben
- Min mage
 
♥ Fem saker jag är stolt över:
- Att jag faktiskt inte har ätit en enda godisbit på 1 år snart
- Att jag står upp för mig själv
- Att jag alltid försöker vara så positiv som möjligt
- Att jag är väldigt målmedveten och ger aldrig upp (o att jag klarade första matteprovet i matte 2, vägrade misslyckas med det)
-  Att jag inte är rädd för att prova nya saker
 
♥ Fem saker jag är tacksam för:
- Att jag har möjligheten att leva mitt liv precis så som jag vill
- Mina föräldrar som gör allt för mig
- Mina alldeles fantastiska vänner och pojkvän
- Att jag är frisk
- Att jag på bara några månder har fått uppleva de två bästa resorna någonsin, som jag drömt om (Brighton och USA)

Denny's

2015-11-08 19:47:41
USA 2015  41 kommentarer
 
Vill börja detta inlägg med att gratta min fina pappa på fars dag. Alla råd du ger mig varje dag och allt du gör för mig kommer jag vara evigt tacksam för! Tack för att du är min pappa och min bästa vän! ♡ Jag älskar dig!
 
Det var allt några gånger vi åkte till Denny's och åt. Var det inte frukost var det lunch, så fantastiskt gott. Jättegod brunch och även detta ovan (åt väldigt mycket mexikanskt i USA). Åh jag saknar våra stunder där haha.
 
Har haft en väldigt bra helg! Igår övningskörde jag en timme på morgonen, och sedan mötte jag upp fina Sara. Vi var ute och gick i det härliga vädret och pratade, var jätteroligt!
På kvällen åkte jag till Emil för att sova där. Vi kollade på två skräckfilmer (the apparition och the diabolical) med hans pappa och syster. Mycket bra! och innan vi somnade såg vi även på TVD <3 sedan somnade man gott bredvid världens bästa.
Har varit så himla trött i helgen, kan knappast hålla ögonen öppna. Jag har nämligen inte tagit det lugnt alls sen jag kom hem, så jag somnar sittandes nästan nu haha.

Idag har vi varit hos mormor och morfar där även kusinerna var och åt gott (som vanligt hihi) och hade det jättemysigt. Som vanligt är man aldrig hungrig när man går från mormor och morfar ♡

Frågor angående språkresan

2015-11-07 17:30:00
Språkresa 2015  24 kommentarer
 
Hej! Jag planerar att åka till Brighton 2016. Jag är bara lite orolig för ålders skillnaderna... hur gamla var dom äldsta/yngsta? (jag fyller 15 nästa år) Var det många som hade "problem" med sina värdfamiljer?
Hej! Vad roligt, du kommer få en helt oförglömlig resa! Det var väldigt många som var i din ålder, nästan alla. Men de flesta var runt 15, 16 och 17 år. Några var till och med 18 år. Sedan fanns det kanske två stycken som till och med var 13 år. Det var väldigt olika hur alla hade det med sina värdfamiljer. De flesta hade det bra men vissa hade det väldigt dåligt och fick byta. Men man är inte så mycket hos sin värdfamilj, man är bara där och sover och äter i och med att man gör så mycket annars. Men det är väldigt viktigt att man ändå trivs där, tycker jag i alla fall. Vi hade lite problem i början med vår familj och då tog STS upp det med familjen och de ändrade sig, sedan blev det jättebra tillslut! :)
 
Hej! Jag funderar på att åka till Brighton i sommar med en kompis. Men var värdfamiljerna placerade långt ifrån där skolan och själva centrum var? Eller vart bodde du och hur lång tid tog det att ta sig till skolan?
Hej! Åh vad roligt, do it! Så himla värt det :) Helt fantastiskt. Hmm det var 20-25 minuter ungefär med buss från vår värdfamilj till att åka dit som vi oftast träffades (Churchill Square) sedan om vi skulle till skolan fick vi hoppa av där och gå en bit (tog ungefär 10 minuter). Men det beror också på vilken skola man kommer i. Jag bodde på en gata som heter Elm Drive och det ligger vid något som heter Hove. :)
 
 
Jag undrar om jag ska välja International eller Classic? Vad tycker du är bäst? och sen, hur var maten där?
För läran om engelskans skull så tycker jag att du ska välja International. Där gör du allt med folk från andra länder och inte bara från Sverige. Inte bara i skolan utan även på alla utflykter och aktiviteter man gör, så är man i gruppen International. Det valde jag och det passade mig jättebra då jag ville ha utmaningar och lära mig ännu mer engelska. Om du väljer Classic läser du bara med svenskar och inte från folk från andra länder. Självklart lär du dig väldigt mycket engelska här också kan jag tänka mig, men det blir ju inte samma sak när man ska prata muntligt på lektionerna exempelvis. Om man då väljer International "måste" man få fram ett svar på engelska och lära sig uttrycka sig på olika sätt, så den man pratar med förstår. Om man läser Classic blir det nog lätt att man börjar prata svenska helt plötsligt. Hoppas du förstår vad jag menar. :) (tog bara ett exempel)
 
Maten, hmm. Jag tyckte inte det var en höjdare faktiskt, men det beror nog också på vilken värdfamilj man hamnar i såklart. Jag hade en bra värdfamilj men jag visste aldrig vad jag fick för mat haha, så det var bara att äta. Det enda jag vet som vi fick att äta var någon dag när vi fick omelett och kyckling, annars har jag ingen aning vad jag åt haha. Därför blev det väldigt mycket snabbmat där (mc typ), för att kunna bli riktigt mätt.
 
 
Hej! Jag undrar om det var mycket muntligt på lektionerna? Jag gillar inte att prata muntligt så det hade varit skönt att veta.
Ja, det är det. Nästan allt var muntligt. Men vi hade 3 olika lektioner varje dag och någon lektion var det mer muntligt på än en annan. Men man lärde sig väldigt mycket på det! o det var ingen som tvingade en att prata heller, så om man inte kände för det så behövde man ju inte det. :)
 
Finns det något du ångrar att du aldrig gjorde nu i efterhand?
Nej. Haha stensäker, nej men jag var väldigt bestämd på att jag skulle göra det jag ville (köpa till osv) och det gjorde jag och backade inte undan i slutändan liksom, utan bara köpte till det och gjorde det jag ville. Även när jag var sjuk och hade feber tog jag en tablett och stack iväg, för vägrade missa något. Det ångrar jag absolut inte nu! Jag ville verkligen ta alla chanser och se så mycket som möjligt när jag var där. :)
 
 
↑ En utav mina favoritbilder från denna resa på två favoriter som jag redan saknar något otroligt!

Ibland kommer vi ej överens

2015-11-06 20:01:45
Djur  40 kommentarer
 
haha en dag i april då Tufsi inte ville samarbeta riktigt ;)
 
Har idag haft en jätterolig dag. Dock vaknade jag svintrött och har hållit på och somna lite då och då nästan hela dagen, men har ändå varit en jättehärlig dag. Den började med att bästa Eveline la ut en bild på henne och mig på Instagram och skrev "Jag hatar att det är 13 h resetid mellan mig och världens bästa människa", och åh alltså jag önskar verkligen att hon bodde här. Saknar henne såå mycket! Blev så himla glad.
 
Hade den roligaste mediaproduktion's lektionen hittills idag. Vi började lite med film och skulle filma synkar, och jag jobbade med Ida och Ebba. Jag satt framför kameran och berättade lite om USA resan och så ska vi klippa ihop det, var jätteroligt. Mycket skratt där pga failar osv haha, grymt.
Efter skolan skulle vi hämta våra kakor vi sålt (säljer kakor till klassresan), och jag skulle bära på 21 kakburkar. Herregud, blev mycket skratt när jag och Wilma gick ner med alla våra kakburkar, tusan vad tungt. Jag lär faktiskt ha träningsvärk imorgon tror jag heeeehee.
Vi gick i alla fall in till stan och tog en fika på Esters och satt och pratade. Fina Wilma <3
 
Vädret idag har också varit såå mys, regn osv (tycker regn är mysigt) och ikväll har jag suttit och pratat med mamma och papp ganska länge.
Har även idag varit tillsammans med Emil i hela 17 månader <3

Los Angeles Airport - Copenhagen Airport - A week ago

2015-11-05 18:51:04
Resor USA 2015  31 kommentarer
 
 
 
  
Sitter nu i min "It was better in L.A" t-shirt och omg skönaste tröjan ever, och omg vad jag saknar det redan. En vecka sedan vi kom hem från USA, resan som gav mig så mycket. Jag har verkligen märkt hur mycket denna resan har förändrat mig som människa. Det är sjukt egentligen hur en resa kan göra det, men det gjorde denna resan för mig. Jag är så mycket positivare till allt och mycket gladare, och det älskar jag. Åh vad jag såg mycket, såååå mycket vackert! jag har säkert skrivit det 5000 gånger men det är värt att upprepas flera flera gånger.
Världens bästa resa!
 
Idag efter skolan hade jag körlektion på bilskolan för första gången. Det gick bra tycker jag och ska ha lektion igen på onsdag! Hoppas verkligen jag får körkortet någon gång där vid när jag fyller år, återstår o se! :)
 
Imorgon är det fredag och helg, åh vad skönt skönt skönt

Försökte göra en haul för andra gången

2015-11-04 17:37:23
Mina videos Shopping USA 2015  27 kommentarer
 
Haha, här är då min haul på alla grejer/kläder jag köpte i USA. Jag skyndade mig verkligen för att inte vara så seg haha, hoppas ni uppskattar videon! I did my best ;) (Detta med haul är inte min grej)
 
Idag slutade jag klockan 11, älskar den tiden alltså. Man kommer hem och hinner göra så himla mycket. Efter jag gjorde videon tog jag tag i min garderob, och rensade den. Jag hade funderingar på att göra en bloppis men jag hinner tyvärr inte göra det just nu för har saker i skolan osv. Såå skönt att få den städad och äntligen få in mina nya kläder haha! Mitt rum har sett ut som ett bombnedslag sen jag kom hem.
 
Kram på er ♥

Gör ditt skal personligt

2015-11-03 18:26:58
Daily Tips  37 kommentarer

 

Mobilskal, det behöver vi alla ellerhur? Mest för att det är fint, men även så man inte ska skadar sin telefon. Gör ditt eget skal snabbt och enkelt på GoCustomized.se. Du har händerna fria att designa ditt helt egna skal. Använd dina favoritbilder, mönster, logotyper och citat för det perfekta skalet. Du hittar allt från hårda skal, mjuka silikon skal till plånboksfodral i deras sortiment. Med deras enkla designmodul tar det endast några minuter innan du är klar att beställa hem ditt personliga skal. Dessutom erbjuder de snabb och gratis frakt i hela Sverige!

Jag valde att göra ett skal med en av mina favoritbilder, och valde att göra det väldigt enkelt och stilrent. Denna bilden är från i somras och en klar favorit. Här kan du enkelt designa ditt egna iPhone 6 skal, precis som jag gjorde.

Det kostar mellan 149-249 kr beroende på vad du vill ha för skal. Jättefin kvalité, och bra leveranstid! Så, vad väntar ni på? ;) Gå in och skapa ditt eget skal till mobilen nu! Eller varför inte ge bort ett till din kompis? :)

 
 
 
 
 

Shopping från Kalifornien i klädväg

2015-11-02 19:34:00
Shopping  33 kommentarer
 
Piké från Calvin Klein
 
 
T-shirt från Ralph Lauren
 
 
Halsduk från Tommy Hilfiger
 
 
T-shirt från Tommy Hilfiger
 
 
Piké från Tommy Hilfiger
 
 
Skor från American Eagle Outfitters
 
 
Träningstopp från Nike
 
 
T-shirt från Brandy Melville (lyckan när man äntligen hittade denna)
 
 
Klänning från Brandy Melville
 
 
Tröja från Gap
 
 
Tröja från Forever 21
 
 
Tröja från Forever 21
 
 
Topp från Forever21
 
 
Väska från Forever21
 
 
T-shirt från en affär på Venice
 
Åh jag älskar det jag köpt!! Bland den bästa känslan är ju självklart att shoppa. Bästa shoppingstället vi var på i Kalifornien var självklart Las Americas Premium Outlets i San Diego. Något jag är väldigt glad över är att jag faktiskt inte bara köpte linnen som jag brukar, utan allt jag köpte behövde jag väldigt mycket. Höstplagg osv (förutom klänningen men kunde ej motstå). Nya favoritplagg!! Köpte även 3 färgade linnen, svarta tights, svarta mysshorts, vita mysstrumpor, vanliga strumpor och underkläder.
 
Dessa bilder togs i fredags precis när det höll på att bli mörkt haha, därav väldigt brusiga bilder. Men hoppas det funkar ändå! :)
 
Jag kommer visa kläderna eeeen gång till + grejerna jag köpt, fast i en haul blir det nog!
Kramis
 
 

Hösten är fin

2015-11-01 19:35:00
Daily Natur  42 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
A little catch up about these past days:

Till och börja med har jag haft en obehaglig jetlag som har kommit och gått lite hela tiden. Har mått illa, frusit, sovit länge och varit uppe länge, haft väldigt ont i magen och haft ont i huvudet. Tur som faen att det är värt det ;) Jag har ställt många klockor till skolan imorgon för idag hade jag stängt av klockan i sömnen när den ringde. Bara att kriga på nu till skolan, efter ungefär 3 veckors ledighet. Den resa vi gjort, helt fantastisk.
 
Har sovit över med min fina pojkvän 3 nätter i sträck nu, har varit jättemysigt. Älskar han något sjukt mycket! Igår gick vi en morgonpromenad, så himla fina färger ute. Jag älskar verkligen hösten. Vi träffade även mormor och morfar som kom hem hit då vi åt frukost med de och visade bilder från resan. Det var jättemysigt! Vi åkte även in till stan en snabb sväng då mina svarta byxor gått sönder så köpte nya haha. Åkte även till farmors grav ♥
Sedan gick vi till Emil och sov där, och vi kollade på Friday The 13th. Alltså skräckfilmer, love it! Speciellt nu efter horror night på Universal som ääägde! Vaknade klockan 12 idag, inte likt mig längre faktiskt haha. Emil sa att jag stängt av klockan i sömnen haha, hade inget minne av det. Var i alla fall dödstrött och ville bara somna om, men neeej de går inte om man vill ställa in kroppen på den rätta tiden!
 
I eftermiddags åkte jag till Ida några timmar. Vi hade det jätteroligt, som vanligt! Skrattade lika mycket som alltid haha. Vi kollade på bland annat American Pie. Hur många gånger har vi inte sett de filmerna? och hur många gånger har vi inte typ legat på golvet och skrattat ihjäl oss? Älskar att skratta med henne!!! Ett jättebra avslut på lovet i alla fall haha ♥
 
Nu är det bara till att tagga till skolan igen och jobba igen det man missat och träffa mina fina vänner igen. Hoppas ni har det grymt! ♥
 
PS: Tänkte visa min shopping (bara kläderna) från USA imorgon!
 
Kramis




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec