We could be heroes me and you

2014-09-30 21:35:00
Daily Fotografier It's me Självporträtt  43 kommentarer
 
Dagen i skolan idag har faktiskt varit fantastiskt rolig. Har säkert varit o köpt varm choklad tuuusen gånger idag. När jag och Hilde skulle köpa det på lunchen så var kopparna slut. Började då ta upp massa gamla plastglas ur papperskorgen så fick vi ta de istället, HAHAH alltså det var så kul så man höll på o dö. När vi sen skulle gå tillbaka spillde vi över hela vägen som vanligt, och snodde två mackor från en bricka som var full med mackor, hahah alltså vi dog. På fotolektionen sprang vi genom en tomt när hen såg oss (coola vi vet). Haha det var kul. Hade även ett roligt klassråd då jag skrattade ihjäl mig! JAG HAR FAKTISKT KUUUUL I SKOLAN JUUU
 
Skulle egentligen pluggat idag efter skolan men kände att jag var helt slut eftersom vi slutade så sent så det hade ändå inte gått, så jag och Ida bestämde spontant på bussen att hon skulle hänga med mig hem och det var verkligen jättekul att det gick, så hon träffade äntligen Tufsi och vi hade damp som vanligt. Alltså vi såg massa gamla videos och höll på o dö, åh vad jag älskar dig Ida!! 

Jag försöker uppdatera så mycket jag kan för denna veckan har jag matteprov som jag verkligen måååste lägga ner energi på, för det har jag inte gjort ännu för har verkligen inte hunnit. 


VI ÄR GRYMMA ESTETER

2014-09-29 20:19:34
Fotografier Människor  32 kommentarer
tycker om dig jättemycket my friendo 
 
Efter skolan idag hoppade jag, Hilde och Agnes av vid MC, alltså vi kunde inte motså!!!! Fisk i skolan också sååå det passade ju bra hehe. Vi satt där i en timme och typ bara åt så man höll på o dö när man gick ut hahah, var så mätt. Agge hängde sedan med mig hem och vi var ute och fotade i det härliga vädret, och jag fick också jättefina bilder på Agnes som kommer upp här på bloggen. Hon är så jäklaaa vacker!
Ikväll har jag varit uppe på IP med pappiz o sååå 
 
Resten av kvällen blir det nog snapchat och tv. Får se hur dags jag lägger mig ikväll, för igår la jag mig klockan 9 faktiskt, och det gör jag aldrigI l kan jag säg haha. Kraaamiz

Babes

2014-09-28 21:26:00
Shopping  44 kommentarer
 
En sak är säker och det är att jag ALDRIG kommer sluta älska dessa skorna. Nike Air Force is tha shiiiiet alltså de är så sköna och de är de nya favoriterna. Fick hem de i fredags och lyckan var enorm. Bland det bästa med de är att fötterna inte ser så där överdrivet långa ut som de gör på converse haha.
I'm in love with theeese! *.*♡♡
 
Gårdagen spenderades med världens bästa pojkvän, och idag har jag för det mesta tagit det lugnt. Mormor och morfar var här en stund och jag har även varit ute och fotat. Det var så längesen sist, och jag har inte varit ute på hela sommaren. Mamma och pappa sa idag att jag får försöka utan Skrållan, men det är alltid lika svårt att gå på fotorunda utan henne, för det gjorde vi alltid tillsammans, så därför gick jag inte alls långt idag, usch det går bara inte :'(
Ikväll har jag träffat Lisis på mc och vi har tagit en glass, alltså vi skrattar alltid ihjäl oss åt allt och det är så kul 
 
oooooo sen så har jag världens finaste vän för klicka här och kolla vad fin hon e

Day 6 ♡ "jag slutade aldrig förvånas över hur vackert det var"

2014-09-27 21:58:13
Daily Fotografier Natur Resor Skoj Övrigt  37 kommentarer
 
Efter den fantastiskt goda frukosten gick jag och mamma ner till våra älskade solbäddar medan papp och Kaisa valde att stanna uppe vid den goa poolen. Jag slutade aldrig förvånas över hur jäkla vackert det var där nere, det kändes rakt in i hjärtat och jag kan inte beskriva känslan av att vara där. Kommer bara ihåg att jag var lycklig!!!!! Det var så himla härligt. Eftermiddagen spenderas vid poolen då jag och Kaisa kastade boll som var fab (sista dagen klarade vi att kasta till varandra 100 ggr med bara en hand, applåd till oss). Som jag sagt innan så var poolen helt fantastiskt då den gick genom hela hotellet! De spelade massa go musik vid poolen och den bästa som kom var självklart (Run The World, Girls) med Beyonce. Då kan ni tänka er en som sprang runt och dansade över hela hotellet (jag hehe).
 
På kvällen hände något som inte brukar hända varje dag haha, vi fotade bland en massa folk o på en restaurang nere vid havet. Haha vi frågade om vi fick fota där o så drack vi god dricka (drack pressad apelsinjuice med is som är så gott så man dör). Skriver mer om vår vistelse där nere i ett annat inlägg, och det var fantastiskt roligt och solen var PERFA och så himla fiiiint i bakgrunden. Åh saknar det! Kvällen avslutades sedan inne i Gümbet där det var bra musik o roliga affärer! 

ibland skrattar man så mycket så man får ont i magen

2014-09-26 20:19:00
Människor  37 kommentarer
bilder från i somras på my lovely friendoz♡ bilden på Mandiz och Vilmiz är tagen på pappas jobb när vi sov över där då vi spelade Åhus, tusan vad man saknar det, bland de bättre dagarna. Bilderna på Vilmiz och Sanna är tagna när vi hade det hur roligt som helst hemma hos mig en sommarkväll♡
 
Idag gick jag till skolan pga en sak och det var första lektionen. Behövde komma i fatt på matten och jag fick mycket gjort där så det känns skönt. Gick sedan hem för behövde vila för har inte mått så bra idag heller. Dagen har då spenderats framför The Vampire Diaries och Andra Avenyn med Tufsi, Zimba och Kaisa då Kaisa också varit sjuk. Har även äntligen skickat in min rapport i Ekologi (JAAAAA)
 
Har ikväll tryckt i mig en tablett för att ha girlznight hemma hos Ida med pizza o sånt gott, det kommer bli muy trevligt♡

"sätter troligen andras väl före sitt eget"

2014-09-25 20:19:12
It's me  32 kommentarer

Jag gjorde ett personlighetstest innan idag och detta blev resultatet: 

 

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

 

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

 

Jag tycker att min personlighetstyp passar rätt bra, och även fast inte allt oftast stämmer så tycker jag att det mesta stämde in jättebra. ♡

 

Här kan ni göra personlighetstestet som gav mitt resultat ovan.

 

Day 5 ♡ "en heldag med båten Artemiss"

2014-09-24 20:36:00
Daily Fotografier Natur Resor Skoj Övrigt  49 kommentarer

 

Den bästa dagen på hela veckan! 40 grader om inte mer, och den dagen var bland de härligaste dagarna som jag någonsin varit med om.
Vi åkte buss på morgonen till hamnen och hoppade på båten Artemiss som var så jäkla fin och go. Självklart köttade vi längst fram i kön hehe så fick de bästa platserna som var uppe på däck. Det var solbäddar överallt och vi åkte och det var världens finaste utsikt.

Vattnet var knallblått och vackert, och mitt ute i ingenstans stannade båten och vi fick doppa oss. Hoppade självklart i från båten och det var fantastiskt härligt. Det kom även en liten båt med glass osv, och vi fick hur go mat som helst när vi åkte vidare. Det var så himla härligt att sitta där uppe och äta, med strålande sol och inget moln på himlen. Självklart blev man hur varm som helst så båten stannade en gång till och vi hoppade i då också, och det var så himla härligt.


På båten fanns det även en fotograf som gick runt och fotade, och det var ju hur roligt som helst. Vi köpte bilderna som han fick på oss, så därför är några fotade av honom också.
Vårt sista stopp var på stranden Camel beach där vi skulle stanna en stund. Vi tog ett dopp och gick direkt efter det till kamelerna. Det var så himla kul att rida kamel och jag kom ihåg att jag har gjort det en gång innan i Egypten 2007. De var så söta (men det var allt läskigt när kamelen skulle gå upp och gå ner). Både pappa och fotografen fick jättehärliga bilder, och jag saknar de minutrarna, för det var bland det roligaste.


När vi satt på båten igen åkte vi direkt tillbaka till hamnen. Det var så härligt uppe på båten för det fläktade så härligt, samtidigt som det var jättevarmt och skönt. 10 minuter innan vi var framme i hamnen igen så stannade båten för ett sista dopp. Bara kastade mig i för var huuur varm som helst, och vi badade ett ganska bra tag. Så himla härligt!
Kvällen avslutades på det härliga hotellet med fantastisk mat, go musik och en väldigt bra show.

(dagen idag har varit lite sådär då jag höll på att svimma på idrotten. Jag intalade mig själv att jag skulle springa så mycket som jag bestämt från början, man jag mådde bara mer och mer illa och slutade självklart inte. Grejen var att jag hade ätit mycket till frukost innan så jag kunde inte stå efter idrotten knappast. Jag mådde så illa och har inte mått 100 idag, men som min fina Nathalie sa så är det typiskt mig att inte lyssna på min kropp o bara kriga vidare. Meen jag har i alla fall äntligen gjort klart min rapport i Ekologi idag!)


ute är det inte varmt längre

2014-09-23 21:39:00
Blommor  43 kommentarer
rosor hemma hos mormor och morfar ♡
 
Tisdagar brukar alltid vara lite trista men idag har det varit ganska bra. FÖRST OCH FRÄMST!!!!! SÅ JÄÄÄKLA KALLT UTE OMG.
I alla fall, det går inte riktigt ihop nu när jag säger detta men fram till klockan 11 idag åt jag så mycket men ändå ingenting, haha ni fattar inte men ska förklara. Innan jag åkte till skolan åt jag en stor frukost, och på rasten åt jag en till stor frukost (gröt, två mackor) då jag redan var mätt. Jag gick alltså proppmätt till matten, och där får vi en hel påse med godis av treorna pga att vi var så duktiga på nollningen ;) När vi gick ut från lektionen så åt jag säkert upp mer än halva påsen, och jag dog. Alltså seriöst, jag bara krängde. Inte smart för jag mådde så jäkla illa efter hahah, då det var dags för lunch också. Hade ganska kul åt hur jäkla mätt jag var, men samtidigt var jag så himla hungrig en timme efter. Jag åt mycket men inte riktigt om man inte räknar med frukosten, haha, kuuuul.
Hade även ett engelska test idag som gick braaa, och när jag kom hem blev det lite jobb på rapporten. Ugh får fortsätta imorgon lite på den (snart klar) och måste även ta hem matten haha, ser inte fram emot det. Naturkunskap och matte är inte min grej haha.
Ikväll träffade jag Emil ute och vi var och köttade en lång runda, o det blev 7,7 enligt min runkeeper. Det var behövligt och kul TROTS den kylan som man fick kriga sig igenom!!!! Har precis tagit en varm dusch och ska se PH och sen sova, hörs imorgon, kraaam 

Ullared - haul ♡

2014-09-22 21:06:00
Mina videos Shopping  37 kommentarer
 
Många har frågat mig vad jag köpte i Ullared och Ida sa till mig idag på bussen att jag kunde göra en Haul, men var lite skeptisk då men köttade på det, för orkade verkligen inte fota allt haha.
Tvåorna hade gjort Estet arenan väldigt fin med bilder från nollningen. Haha det var fantasiskt kul o se! Här.
Vi slutade 11 idag som vi alltid gör på måndagar, så himla skönt! Kom hem vid halv 1 idag och gjorde lite läxor. Kollade sedan på 6 TVD avsnitt och jag grät självklart. Det berör mig så mycket och är fantastiskt.
Fick även hem ett brev med ett lösenord in så man kan se sina foton från skolfotot. Jag blev nöjd med två utav bilderna och har ännu inte valt vilken jag vill ha. Nu sitter jag och lyssnar på lite gooo musik och tänkte svara på lite comments, o sen är det ju PH. KRAMIS

Jag älskar dig morfar ♡

2014-09-21 22:36:03
Festligheter Fotografier Skoj  62 kommentarer
 
Grattis på födelsedagen världens finaste morf! Idag fyller du 75 år och jag hoppas att dagen blev precis som du önskat dig och även gårdagen igår då det var kaaaalas och ett fantastiskt väder 
Helgen har varit fylld med roligheter och jag har knappast hunnit vila (har inte ens hunnit kolla på det jag köpte i Ullared he he he) så är väldigt trött nu, hoppas ni också har haft det super! 

söt kattunge bland prat om ullared och the maze runner

2014-09-20 20:58:00
Daily Djur  29 kommentarer
bilder tagna i juli på Malous kattunge, fler bilder här! på tal om kattungar så är Tufsi överallt i vårt hus hela tiden, jäklar vilken energi hon har haha!
#highonsleep #takinganap #laidback
 
Hade en sjukt bra studiedag! Ullared var fantastiskt roligt igår, som alltid! Vi åkte efter halv 6 och hade det fab. Fick med mig en hel del grejer hem och det är alltid lika kul att vara där. Träffade självklart även Morgan och Ola-Conny och det var ju fantastiskt kul hahah, de är alltid för goa. Ni som har mig på snap fick följa mig lite under dagen såklart
 
På kvällen var det premiär för The Maze Runner! Längat ihjäl mig i tusen år. Satt där och såg den med bästa Agnes, Wilma, Hilde, Ebba och Emelie och den var så jäkla bra, har inte ens ord. Var så nervös hela tiden och den var så himla spännande, och i slutet grät jag för jag klarar INTE av att se Dylan gråta. Denna fantastiska människa, och han passade perfekt som rollen Thomas. Längtar till tvåan!!

Idag firar vi morf som fyller 75 år imorgon!! Bra helg detta 
ps: min fina pappi var på första sidan i Kristianstadbladet igår, kolla här!

flowers from spring

2014-09-19 21:41:00
Blommor  38 kommentarer
JAG ÄLSKAR ATT FOTA BLOMMOR och redigera bilder på blommor ♡ Dessa bilderna tog jag i våras, men har inte hunnit visa de innan. Jag tycker det är finast att fota blommor på våren, så himla fin fääääärg.
 
IDAG ÄR DET STUDIEDAG OCH JAG ÄR I ULLARED! detta är tidinställt och jag vet att jag har det fab där inne för det är alltid fab att vara där!! ♡ Jag är även och ser The Maze Runner på bio. Det ska bli så himla kul att se Dylan som Thomas, för har längtat efter det i evigheter och han är en av de bästa skådespelarna som finns. Jag fick exempelvis rysningar när han spelade Void och Stiles samtidigt i Teen Wolf. Meeeen vi hörs när vi hörs! Ha det så fint

2014-09-18 19:30:00
Natur  39 kommentarer
Bilder tagna med objektivet Sigma 70/2,8 EX DG Macro som jag fick låna i skolan. Har använt de några gånger nu och älskar de! Funderar på att kanske önska mig något liknande i julklapp. Tog dessa på fotolektionen i tisdags :-)
 
 Lektionerna har varit ganska lugna idag, och såg 2 paradise hotel avsnitt och att Amandus åkte ut. Han är kung och kommer alltid vara, och jag tycker inte om Calle längre. Det Amandus skrev och gav till Saga var fantastiskt, och han har alltid varit den mognaste där inne. Hoppas han kommer tillbaka! Mina andra favoriter är Eric, Kristian, och Jasse. Jag tycker Saga och Ylva är väldigt underhållande också HAHA.
När jag kom hem idag blev det lite arbete på min rapport i Ekologi, och nu ikväll har/är jag på utbildning och kalas hos familjen Väpnare för Anneli fyller år idag, grattis!! 

Ice Bucket Challenge

2014-09-17 20:52:59
Daily Människor Natur Skoj  32 kommentarer
Idag gjorde jag och Emil Ice Bucket Challenge! Blev nominerad av min lille pappiii som däremot kom hem från Portugal inatt, så det
blev verkligen kramkalas hemma. I alla fall, så var vi båda förkylda men vi köttade ändå på detta och nominerade vår förra käre mentor Markus som har lovat oss att göra detta, ska bli askul o se
 
Annars så var skolan idag ganska kul. Svenskan var kul då vi pratade om ämnet svordomar och det är ju intressant heheheh. Jag och Ida sprang även till älskade "vätska maskinen" (döpt den), som ligger tusen år från där vi brukar va men det är alltid lika kul att gå dit ;) Så om man vill hitta mig i skolan så kan man bara gå dit så är jag säkert där hahah. Sprang sedan runt hela skolan typ och sprang på varandra osv och hade det kuuul. Digitalt skapande var jättekul då vi kollade på massa olika bilder som var och en har gjort inför hela gruppen och sa vad vi tyckte osv. Från en sak till en annan så fick jag 9 timmars sömn inatt, för jag la mig halv 10 igår. Ser väldigt mycket fram emot resten av veckan också o hoppas bara att min halsont kan försvinna, och på fredag blir det att gå upp tidigt för att sticka till ULLARED, taggggg

a photo lesson

2014-09-16 19:34:00
It's me Självporträtt  35 kommentarer
Dessa bilder tog Ida på mig idag på fotolektionen.
 
Jag måste börja med att tacka så hjärtligt för alla fina kommentarer om mitt hår, jag blir så himla glad av det!:')♡ ooooch idag efter naturkunskapen så skulle jag lägga ner min dator i skåpet, och självklart så händer det mig att jag slår min dator hur hårt som helst i mitt ansikte. Mina kompisar skrattade väldigt mycket åt att jag nu har fått en blåtira och ett jack under ögat. Har fått lite ont i huvudet av detta men inte hela världen haha, bara det att jag är så jäkla klantig/klumpig, HIHI KRAM
 
Ps: Min mac har inte börjat funka ännu men har lyckats få över bilderna från Turkiet till min andra dator, så var beredda på mer inlägg om Turkiet! :'D

Woooops, då var jag brunett

2014-09-15 18:02:00
It's me Människor Självporträtt Övrigt  47 kommentarer
 
Yaaaaz!!!! Då var jag brunett, och jag är sjukt jäkla nöjd! Klockan 1 hade jag tid hos frisören och nu har jag klippt och färgat håret, plockat och färgat ögonbrynen. Det känns freaking AWESOME, och jag tycker verkligen det passar mig! Folk har redan skrivit att det blev jättefint och det glädjer mig! Bestämde mig även för lite ljusa slingor där fram *.* Nuuu måste jag ta lite food för jag har inte ätit riktigt sedan den goda thai maten som jag och my good girlz åt vid halv 12. 

my weekend ♡

2014-09-14 17:29:00
Daily Människor Skoj iPhone  26 kommentarer
 
Har haft en hur rolig helg som helst!! I fredags var sista lektionen (estetisk kommunikation) sjukt rolig och jag gillar min klass mer och mer för varje gång jag träffar de. På kvällen sov jag över med Emil och vi kollade på The Fault In Our Stars, bästa alltså 
 
Igårkväll träffade jag Ida, Agnes, Hilde och Ebba och vi hade det fantastiskt roligt. Skrattade så mycket och kvällen var asbra. Åt god pizza, hade dunk (ASGO DUNK), dansade Just Dance, badade i jacuzzin och kollade på härliga Fired Up som alltid är lika kul. När vi spelade Just Dance så blev man så svettig så man höll på att dö typ haha, men det var så jääkla bäst!! När jag och Hilde dansade Gentleman så dog man av skratt, för go. I jacuzzin hade vi också jättego dunk och hade muy trevligt med mina fina vänner. Igår var en av de bättre dagarna!! Det kan man gärna göra om när som helst!
 
Idag fick jag ta tag i läxorna lite, och sedan har även mormor och morfar varit här FÖR IDAG HAR JAG NAMNSDAG! Woooh! Ska snart cykla till mc för att ta en glass med Lisa och Malou. Idag är vädret härligt också! Min helg har varit jättebra, vi hörs fina 

2014-09-12 21:28:00
It's me  36 kommentarer
 
"och du får bara inte ge upp när allting smärtar som mest, för varje diamant måste slipas innan den skiner som bäst"♡

sunlight ♡

2014-09-11 21:48:34
Natur  49 kommentarer
 
Tog dessa bilder när solen gick ner på Halen, det var så fantastiskt fint och jag tycker att jag fick ett par riiiktigt bra bilder :'D
 
Två fartfyllda dagar igen, men bara kul! Igår när jag kom hem hade jag lite läxa att göra. Träffade sedan min fina Vilma på MC och tog en glass, staaandard, our place ;) Riktigt roligt att träffa och prata med henne igen, min fina vän. Åkte sedan upp till IP några timmar.
 
Idag var det skolfoto and I'm not a big fan of skolfoto. Men det verkade ändå bli ok och jag fick äntligen sitta ner för första gången någonsin. Det bästa är att vi själva får välja vilket enfoto vi vill ha på oss själva.
Efter skolan i alla fall så hängde min fina vän Emelie med mig hem och det har varit jätteroligt. Har skrattat väldigt mycket som man alltid gör med Emelie och vi har även kelat med Tufsi, och skrattade även åt pappis som gjorde Ice Bucket Challenge. Mycket trevliga timmar

ES14 I LIKE YOU

2014-09-09 21:47:00
Fotografier Skoj Övrigt  44 kommentarer
Vissa bilder är tagna av Mic och Ebba, även någon av Agnes och Hilde 💗
 
Jag har haft 2 helt fantastiska dagar på Halen i Olofström med min fantastiska klass. Jag började lära känna dessa människor för ungefär 3 veckor sedan men det känns som att jag har känt de i hela mitt liv, de är så härliga och jag tycker om alla så grymt mycket!
 
Det roliga började vid 12 tiden då jag, Hilde och Wilma kastade nötter över hela stället typ haha och även på lärarna. Smack camade även både Eric och Emil, hahaha det var så roligt så vi alla dog av skratt (se min fb). Jag skrattade så jag fick ont i magen. Var sedan i grupper och skulle göra teater, och det var grymt roligt faktiskt med mycket skratt haha. Jag var pappan (gunnar) så vi körde Gunnar style med byxorna.
 
När det var som finast väder skulle vi paddla, och det var hur fint och härligt som helst. Jag och Emelie tänkte självklart inte att vi mitt ute i ingenstans typ körde nära två öar då det var grunt. Självklart fastnade vi på stenen och det var så roligt så vi dog av skratt. Såg även en död fisk ligga i vattnet när vi kom tillbaka och jag var desperat över att få hålla i den. Äckligt men sant. HAHA hade så kul, men bilden på mig och fisken är inte lika go HAHHA.

Vi var även i matlag så vi lagade tacos på kvällen och jag hade en mycket trevlig och rolig kväll/dag med mina underbara vänner!! ♥ Sprang runt o köttade med grädden, till och med på väggarna och allt hahah så vi hade o göra idag, (nötterna med). Sov med Agnes, Ebba, Hilde och Ida, och vi somnade faktiskt aaaaapgott efter en lång och go dag!!! Ni som har mig på snapchat har säkerligen sett hur roligt vi alla har haft det tillsammans och detta gör jag gärna om.
 
Mamma och pappa har förresten bröllopsdag idag, 14 år! Grattis, LOVE YOOOU💗

Stor cred till mig själv och Agnes

2014-09-07 21:55:00
Daily Skoj Träning/sport iPhone  30 kommentarer
 
Jag kunde inte motså att tacka ja till div 3 matchen när de ringde och frågade. Det faktum att jag tackade ja till Agnes också utan att fråga henne riktigt är ju bara ett tecken på att jag är galen hahah! Fick ett telefonsamtal på nollningen och fick frågan om jag och Agnes ville hoppa in i matchen mot Älmhult dagen efter. JA sa jag direkt! Vi hade inte spelat riktig fotboll på ett halvår och match på ett år. STOR CRED till mig själv och Agnes som orkade spela match dagen efter nollningen, hahah! Även fast vi mådde sådär så satt vi i bussen halv 1 påväg till Älmhult. Jag tycker och hörde att vi gjorde väldigt bra ifrån oss och att det inte märktes att vi inte hade spelat på så länge, och då blev man ju jätteglad. AGNES jag tycker om dig väldigt mycket och vi är krigare som gjorde detta!!!!!!! Så roligt att åka dit med min fina vän och alla spelade sjukt bra, SEGER MED 5-0!! Roooligt tycker vi båda att det var, och det återstår o se om man börjar igen hehe. SÅ jäkla glad att jag och Agnes krigade på detta!!!!
 
Vi var i alla fall väldigt glada när vi sedan åkte till IKEA och åt god mat. Var väldigt nöjd, glad, men trött igår när jag kom hem. Sov sedan över med världens bästa pojkvän och är idag hur trött som helst. Helgen kunde inte blivit bättre och likaså veckan. Väldigt fartfylld, rolig, lyckad och annorlunda vecka med fantastiska aktiviteter haha! Imorgon ska jag till Halen i Olofström med bästa klassen ES14 och sova över där! Tusan vad jag tycker om att jag går Estet och tusan vad jag tycker om min klass!! Har kommit så många så jäkla nära redan och jag kunde inte fått en bättre klass. Meeen vi hörs på tisdag!!!!

Nollningsveckan kunde inte blivit bättre

2014-09-06 16:30:00
Daily Festligheter It's me Skoj iPhone  42 kommentarer
 
Hahah heeeej!! Alltså denna fantastiska vecka, och jag kan knappast skriva normalt nu för jag är så jäkla hypad och samtidigt trött efter denna underbara nollningsvecka. Så mycket känslor i min kropp och de utbrister typ bara lycka!
 
Måndag: Pirater! Vi skulle leta efter små lappar med vår färg (röd) som vi skulle sätta ihop till ett A4 där det stod "leta upp Stina". Av Stina fick vi en lapp där det stod uppgifter under veckan med olika poäng: Selfie med Steve, skriva ut selfiebilden med Steve och hänga upp den synligt på skolan, fjäska för våra faddrar, hela laget ska äta lunch på golvet, och vara utklädda hela veckan.
Tisdag: Klä ut oss till våra faddrar! Spelade Twister i cafeterian/matsalen och hade den bästa hejarklacken bredvid mig!
Onsdag: Hoppade säck och körde dragkamp i matsalen/cafeterian.
Torsdag: Vi fick uppgifter med olika poäng: Pussa Melker på kinden och ta bild, gå dansande förbi i matsalen när det är som mest folk, häll ett glas vatten över dig, rulle genom korridoren, och avguda, tacka och säg att ni älskar tanten som kör tvättbilen eller en städerska.
Fredag: Dansa linedance (dansa pausa) i cafeterian.
Alla dessa uppdrag har varit så mycket lycka och glädje, och jag har skrattat ihjäl mig

Det bästa:
FESTEN IGÅR!!!!!! Nollningsfesten var så lyckad som den kan bli, och på en skala upp till 10 så får den 11 av mig!! Jag kommer inte gå in på detaljer hahah men vi körde lekar som t.ex irländsk julafton och det var nog det bästa, längesedan jag skrattade så mycket. Jag vill tacka ALLA esteter för att alla är så jäkla sköna, härliga och goa. Jag kan tala för alla i min klass att WE HAD A BLAAAST (Damon's replik). Så jäkla fab var det. Esteter, jag älskar er över hela mitt hjärta, och från djupet av mitt hjärta säger jag TACK för denna fantastiska kväll igår, +++ för hela veckan! ❤ JAG ÄLSKAR MIN KLASS OCH TVÅORNA O TREORNA (NI ÄR Så HIMLA HÄRLIGA).

Sista dagen som nollor

2014-09-05 11:06:10
Natur  28 kommentarer
Hoooola! Har fortfarande inte fixat min mac, och jag har aldrig tiden till att lägga över mina bilder på hårddisken, men måste ta tag i det i helgen. Viiiiiill blogga om mer Turkiet nuuu!! Bilden ovanför är tagen igår på fotolektionen, då jag testade ett makroobjektiv.
 
Sista dagen som nollor, COWBOYZ TODAY. Just nu sitter jag på lektionen Digitalt skapande och vi håller på att göra ett omslag till en CD skiva. Roligt! På rasten innan så dansade vi line dance, roligt det med hahah! och vi gjorde även lite uppdrag som vi har på papper. Vårt lag har bara ett uppdrag kvar nu som vi ska göra på lunchen! (Gå dansande förbi i matsalen när det är som mest folk). Kommer bli jätteroligt! Är väldigt vass med min pickadoll idag då jag höll på att psyka Agnes på matten, hahah vi grät av skratt! Ikväll ska vi på "tebjudning" med ettorna och tvåorna, haha kommer bli kul. ♥

EStet

2014-09-03 22:05:38
Daily Natur Övrigt  22 kommentarer
Denna cooola bilden är tagen på Estetdagen där alla ettor, tvåor och treor stod. Stunden var inte lika härlig som bilden för vi alla dog av värmeslag där, och jag led även av en extrem huvudvärk då jag hade stressat upp den dagen haha (då jag försov mig).
 
Idag var vi superhjältar!! Huuur svårt som helst att tolka så Kaisas Batman t-shirt fick åka på. På rasten fick vi som vanligt ett uppdrag och det var jätteroligt då vi skulle hoppa säck och köra dragkamp. Det var fab och härligt och vi krigade. Var ganska genomblöt på ryggen när vi åkte hem också haha pga vattenpistoler. Ikväll har jag varit på Sölvesborg på utbildning (värdegrunder) och det var intressant men jag är så trött nu så jag säger godnatt!! ♥

Leker med Tufsi efter en rolig dag

2014-09-02 21:32:00
Djur  31 kommentarer
Tufsi med sitt nya fina halsband ♥
 
Idag skulle vi vara utklädda till våra faddrar och det var fantastiskt roligt. Jag skulle vara utklädd till en kille och jag lyckades extremt bra faktiskt! Många sa till mig att man inte såg skillnad på oss två och att jag hade lyckats jättebra, och det gjorde mig jätteglad faktiskt! Vi är ju som sagt indelade i två lag i klassen och på rasten skulle vi spela Twister i cafeterian/matsalen så jag och Emelie gjorde det i mitt lag. Var så jäääkla roligt och cred till mitt goa lag som hade den fantastiska hejarklacken! Vi satt sedan på golvet i matsalen under lunchen och åt och det var så jäkla roligt det med haha. Har haft en riktigt bra dag i skolan faktiskt och ES14, I LIKE US. Alla är så goa och härliga. Ikväll gosar jag med mina katter, och familjen och förbereder inför imorgon då vi ska vara superhjältar! Kraaaaum♥
 
Den fina bilden på när vi sitter och äter i matsalen hittar ni här.
Den fina bilden på mig och Emelie som var utklädda till killar idag hittar ni här.

det känns som en kniv rakt i hjärtat

2014-09-01 20:12:00
It's me Åsikter/tankar  38 kommentarer
bild från september 2013
 
Jag har ett tag grubblat över det jag tänker skriva nu. Ska försöka sätta ord på mina känslor. Har ni tänkt på hur besviken man blir ibland? Det har jag gjort i ett tag och det jag säger till mig varje dag är nu: fy fan vad jag är bra och stark, jag är en väldigt bra människa. Det är vi alla på ett eller annat sätt. Alla är bra. Vi alla har begått misstag och de som har gjort så ont i våra hjärtan har bara gjort oss starkare. Vi alla har stått där, sårade som fan och trott att livet är slut bara för att den som betydde mest svek oss. Det gör ont, i hjärtat, det känns som en kniv rakt i hjärtat. Man kommer inte över det över en dag, det tar evigheter. Men jag tror på hoppet och tror på att livets stora gåta är att älska, glömma och förlåta. För hur många gånger har inte vi alla förlåtit människor för alla förtjänar en andra chans för vi alla gör som sagt misstag ibland, vi är ju människor. Människor som känner, nästan för mycket. Så tänk dig för innan du säger något, eller hugger någon i ryggen. Tänk på att du själv inte hade velat bli behandlad på det sättet. Men glöm inte att vi alla är lika mycket värda och de som säger annat har du ingen skyldighet att ställa upp för i framtiden.
 
💗
 
Nollningen började idag! Vi var idag pirater och blev indelade i två lag. Jag är i lag röd och vi skulle leta efter lappar med vår färg under stolarna i matsalen. Så där kröp vi bland alla då matsalen var full, haha det var roligt. Ikväll händer en fantastisk sak. Amandus! Ni som har följt min blogg länge länge vet nog vilken jag pratar om. Han skrev jag om i många inlägg 2012 och glider han in på Paradise Hotel!!! FANTASTISKT. Han är redan min favorit. Nu ska jag se på TFIOS med mamma och kaisa, grååååt. Kram




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec