Tjingeling Sverige!

2017-11-22 14:15:11
Daily It's me Resor Självporträtt  38 kommentarer
 
Idag drar jag och mina två kompanjoner Wilma och Stoffe, äntligen på en resa, till Las Palmas de Gran Canaria. Wooop (det inkluderar inte Tufsi, hon ville bara vara med på bild) som vi i alla fall har längtat och taggat till detta, äntligen! Vad vi har sett så kommer inte vädret göra oss besvikna heller. Någon timme innan midnatt flyger vi ikväll med en mellanlandning i London, där vi spenderar natten, så imorgon förmiddag kommer vi fram till Gran Canaria! Detta behöver man nu efter allt jobbande, att bara koppla av lite. Känns ju helt ok att åka till värmen nu när vädret är som det är här hemma.
 
Ha det bäst, vi hörs om en vecka!!!! Häng med mig på Instagram: idalindboorg, bilder direkt från kameran också!
VSCO, Snapchat: iidalindborg.
 
PUSS OCH KRAM 

En rolig jobbhelg

2017-11-19 20:46:56
Daily Självporträtt  24 kommentarer
 
Har haft en toppen helg på jobbet, det har flytit på bra och varit roligt. Finner inte så mycket tråkigt av att jobba helgen faktiskt. Men nu är jag trött dock, har fortfarande inte lyckats sova många timmar om nätterna denna vecka. Jobbat 6 dagar och upp kl 6 alla dagar. Imorgon är jag ledig och tänkte sova ut riktigt ordentligt. Det är viktigt nu, för på onsdag är det resdags! ♥♥♥
 
Utöver det har jag träffat Emil och igår firade vi hans pappa som har fyllt år. Har även pratat mycket med mormor i telefon, som kämpar på som den krigare hon är. Det kommer nog inte ta så lång tid förrän jag somnar känner jag nästan haha. Puss och kram ♥♥♥♥♥

Every day is a good day to be alive whether the sun's shining or not

2017-11-16 21:18:24
Daily Natur  34 kommentarer
 
Har testat att fotografera lite med den nya kameran nu, fullkomligt älskar den!! Den är så enkel att jobba med på något vis och kommer verklingen ha en så bra nytta av den på resor framöver.

Nu har jag inte skrivit något här på några dagar, dels för att jag har varit helt slut och dels för att jag har jobbat. Skulle jobbat kvällen på tisdag men blev inringd på morgonen istället, var hur trött som helst men det var bara att masa sig upp haha. Idag började min jobb helg så att säga. Igår hade jag en ledig dag och var först och gjorde naglarna i stan (oops) och sedan träffade jag Wilmis så var vi ute och åt, möjs. Sedan träffades vi alla här hemma och planerade inför resan som är om 6 dagar (iiiih!!!!) så taggad. Nu är Emil här och han ska sova här inatt. Puss och kram♥

Helg i Uppsala

2017-11-12 21:17:00
Daily Festligheter Skoj iPhone  33 kommentarer
 
Häromdagen bestämde vi oss för att åka till Uppsala över helgen för att träffa våra Emmaboda buddies, de vi bodde grannar med. Vi har haft så sjukt roligt! Tiden har gått väldigt fort. Jag, Wilma och Isabell åkte från Alvesta i fredags kl 20.30 och var framme i Uppsala runt 01.00. Tågresor går fort när man har härligt människor med sig. Var sjukt kul att se de igen, var ändå nästan 4 månader sen sist. Kul att prata en massvis med Emmaboda minnen igen. Vi var uppe till ungefär 5.30 haha.
Igår började vi festa redan kl 4, älskar att börja så tidigt för det blir nästan alltid som bäst då. Vi åkte in till stan runt 10-tiden och satte oss på Unico bara för att ta en öl. Men ja där satt vi i typ 4 timmar? Var sjukt roligt, helt otroligt vad det är mer livat i andra städer haha. Så härlig kväll!
 
Idag var det att gå upp kl 7, härligt med ungefär 8 timmars sömn på två nätter, men värt! Tåget gick kl 8 och den resan var joooobbig, jäklar vad trötta vi var.
Mamma ringde då de skulle hämta oss, men de hade krockat med ett vildsvin i Ryd? Ett chockerande samtal så att säga. Ett vildsvin hade kommit i all världens fart och det fanns inga möjligheter att stanna, så där blev det en smäll, men mamma, pappa och Kaisa klarade sig bra. Men jäklar vad man fick sig en tankeställare när de ringde och berättade det.
Nu är jag dödstrött och ska upp och jobba kl 7 imorgonbitt. Blir nog sängdags snart, efter en lyckad helg med underbara människor! ♡♡

Hymn for the weekend

2017-11-09 19:28:08
Daily Natur iPhone  28 kommentarer
Några härliga från en vecka sedan när jag var i Kristianopel med mamma och pappa ♡
 
Sedan jag skrev sist har jag jobbat och jobbat. Vaknade dagen med extremt ont i nacken men dagen blev mycket bättre när jag kom till jobbet faktiskt. Underbara arbetskamrater och gamlingarna är så goa, har skrattat så mycket idag. Känns även bättre nu i nacken, hade sovit dåligt säkert. Jag, Wilma och Isabell har faktiskt bestämt oss för att köra en spontanare till Uppsala och träffa våra Emmaboda kompanjoner. Jobbar imorgon sedan åker vi på kvällen dit så vi är inte framme förrän efter midnatt. Men kommer i alla fall bli sjukt kul att träffa de igen! Roligt med något spontant också!
Ikväll ska jag sova hos Emil, mys. Vi hörs efter helgen! Kramis♡

Trick or tequila (😉)

2017-11-07 14:13:00
Daily Festligheter Skoj iPhone  22 kommentarer
 
I lördags var det dags för att klä ut sig till djävul!! och jag var grymt taggad. Jag och mina friendos var här hemma och fixade oss ett par timmar. Även fast inte linserna ville samarbeta där ett tag så gick det tillslut, och resultatet på oss allihopa blev ju grymt. Så vi åkte till förfesten taggade och glada. Förfesten var hur rolig som helst och den gick fort. Själva festen var på en "hemlig destination" fram till det sista så vi fick bara reda på någon timme innan vart vi skulle. De var i alla fall i en lada, vilket jag tyckte var ganska roligt och de hade gjort det snyggt där inne. De spelade massa svenska klassiker vilket var riktigt nice, tiden gick fort och vi hade det nice. En rolig kväll med mina härliga vänner!! Det roligaste var att klä ut sig, älskar att gå all in på sånt. ♥
 
Somnade vid 3 och sedan var det upp klockan halv 6 för en delad dag på jobbet. De första timmarna var inte alls jobbiga konstigt nog. Skönt att ha delad dag just då så man kan åka hem och sova, kvällen däremot var lite kämpigare. Men men gick bra! Igår var jag ledig och var inne i stan och fixade mina fransar och bryn. Tycker det är så skönt att slippa fixa det varje dag nu, speciellt nu när man ska utomlands snart. Så blev nöjd! Köpte även lite produkter till mitt ansikte då det blir så torrt nu på hösten/vintern. Tog sedan en fika med Wilmis på stan. Det blev träning på kvällen och sedan sov Emil här. Idag jobbar jag kväll! Har precis pratat med min älskade mormor som är sjuk, håll alla era tummar för henne snälla. Pussss och kram ♥

Sony A5000

2017-11-03 20:46:00
Daily Shopping Tips  26 kommentarer
 
Igår införskaffade jag mig en teknisk pryl som jag länge velat ha men bara inte tagit mig själv i kragen och köpt hahah. En kompakt systemkamera, en Sony A5000. Mestadels för det är så praktiskt att ta med sig på resor än en klumpig en. Men även för att min 600D har börjat sega sig rejält efter några år. Sökte runt lite efter den perfekta bloggkameran och fann denna. Det som föll mig i smaken direkt var att den har Wi-fi så man kan skicka bilderna direkt till telefonen, den har en 180 grader vinklingsbar skärm (kul för mig som gillar ta selfies haha), den har fjärrutlösning som gör att jag kan koppla kameraskärmen till min mobil och genom den trycka på shoot. Har läst att den har massvis med specialeffekter och dylikt, ser fram emot att lära känna denna och förhoppningsvis kommer jag bli väldigt nöjd med den. Så nöjd så att jag kanske köper till något objektiv, vem vet ;) Köpte även en USB C för macbook så jag kan överföra bilderna från kameran till min mac.
 
Köpte den på Elgiganten i Karlskrona. Igår hade jag en ledig dag med mamma och pappa. Vi åkte först till Kristianopel hamn och till min farmors föräldrarhem, det är så himla fint där. Vädret var på vår sida, sol och härligt. Efter vi hade svängt inom Karlskrona åkte vi tillbaka till Karlshamn för att äta på Christos, en ny god restaurang som öppnat här. En så mysig dag med mamsi och papsi! Sedan blev det träning på kvällen, boxning, alltid lika jobbigt men kul!
 
Idag var det en jobbdag och prommis med Emil. Nu väntas jobbhelg. Men även fest imorgon och jag ska klä ut mig wiiiho.
Puss och kram  

Trötter

2017-11-01 17:29:00
Daily iPhone  19 kommentarer
Lite bilder från helgen
 
Ligger i sängen hur trött som helst hahha. Jobbade kväll igår och dag idag och detta vädret har gjort så att jag blivit så himla trött. Igår kollade jag även klart på säsong 2 av Stranger Things, guud så spännande! Denna säsongen var riktigt bra. Annars sov jag över hos Stoffe i söndags när jag var ledig och tränade i måndags.
Imorgon ska jag iväg till Kristianopel en sväng med mamma och pappa, är ledig och ska även ut och äta med de senare på eftermiddagen. Mysigt & ikväll ska jag nog träffa Emil en stund.
 
Puss och kram xx
 




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec