Mors Dag

2015-05-31 19:03:07
Daily iPhone  34 kommentarer
 
iPhone 6 // VSCOcam
 
Mamma! Tack så mycket för allt du gör för mig varje dag. Tack för att du alltid vill mitt bästa och för att du alltid lyssnar. Tack för att du är min bästa vän. Grattis på Mors Dag!
 
Imorse vaknade jag av att pappa stod och lagade brunch, och då kom även mormor och morfar. Det var väldigt mysigt och gott.
Resten av dagen har jag varit väldigt trött haha så det har blivit till att vila, men jag har även övningskört. Jag kom också hem precis från ip då Kaisas lag har spelat match.
 
Snart ska jag sätta mig vid tv:n med familjen och mysa. Kram Ida

Vilken fantastiskt rolig kväll det blev

2015-05-30 18:57:02
Djur  38 kommentarer
 
Vilken fantastisk kväll igår! och så var även vädret, så vilken tur vi hade. Gick in med Emil, Hampus, Albin och Albin till stan och dunkade musik samtidigt. Var väldigt roligt att möta folk som kommenterade det osv haha. På vägen in mötte vi även upp Agnes, Moa, Fanny, och Ida. På plats där vi skulle vara träffade vi även Wilma, Carl, Lisa, Malou och Clara. Vi tänkte ha lite party på strandpromenaden vid skolan och vi tände även en eld och bara umgicks och flummade runt haha till go musik. Gud vad roligt det var, och vilka fantastiska människor man har runt omkring sig!
 
Påvägen hem gick vi inom mc då vi var vråååålhungriga, och trötta haha. Vi satt typ och sov när vi åt, och skrattade. Hela kvällen var fantastisk. På vägen hem från mc lyssnade vi på jättefin lugn musik typ låtar som Saturn, och Turning page, det var myyyys som attan.
Idag har knappast jag och Emil kommit upp ur sängen, utan vi har bara legat i sängen typ halvdöda och trötta. Faaast vi krigade ut på en liten promenad i alla fall innan regnet kom!
 
Ikväll somnar jag tidigt. Kram på er!

If there's no football in heaven I'm not going

2015-05-29 19:00:00
Träning/sport  24 kommentarer
 
If there's no football in heaven, I'm not going
Haha bästa 
Kaisa är king också, är så stolt över de framgångar hon har gjort inom fotbollen och allt.
 
Inatt har jag varit väldigt nervös, för trodde att matte nationella skulle gå åt pipsvängen, betyget alltså. Men jag klarade mig! Så jag blev väldigt glad när vi fick ut proven.
Även fick jag reda på idag att vi fick A på våran redovisning i Estetisk Kommunikation förra veckan. Åh vad roligt att höra, för det gick väldigt bra tycker vi. 
 
Ikväll ska jag träffa fina människor! Skönt med helg nu.
Kram Ida ♥♥

Klar med skolarbeten

2015-05-28 21:03:41
Daily  37 kommentarer
 
Tusan! Vad jag är trött. Jag och Emil somnade ganska sent igår så idag är man väldigt trött. Vi hoppade studsmatta igårkväll och åt bacon, supermys!
 
Idag efter skolan var jag med Wilma och Agnes. Vi skulle göra lite skolarbeten men det slutade såklart med att vi bara satt och skrattade typ, målade naglarna, och dunkade musik.
 
Däremot har jag varit väldigt effektiv ikväll. Jag har suttit från klockan 5 ungefär tills nu med skolarbeten och jag kan säg nu att jag är klar! Allt inskickat osv. Känns fruktansvärt bra då vi har haft väldigt många inlämningar nu.
Imorgon är det fredag också! Gud så skönt ♡

One Tree Hill

2015-05-27 18:59:31
Tv-serier  33 kommentarer
One Tree Hill. När jag tänker på den så tänker jag på serien som har förändrat mitt liv. Med det menar jag att jag ser världen från ett helt annat perspektiv än vad jag gjorde innan jag såg den. Det är sant!
 
Serien som berättar för en att aldrig ge upp. Karaktärerna som man får följa och som växer genom varje avsnitt. Serien man gråter till åt varje avsnitt. Serien där alla avsnitt är speciella på sitt egna sätt. Serien som har det bästa introt. Serien som lärde en att många människor kommer gå in och ut i ditt liv, och det finns inte alltid en anledning. Att vissa vänskaper är värda att kämpa för, och vissa är inte det. Att människor inte alltid berättar sanningen, och det är viktigt att göra det. Att det är okej att vara den man är, men det är inte okej att ta saker för givet. Att tro på sig själv, på kärleken, på magin. Att kärleken övervinner allt. Att man alltid ska gå efter vad man själv vill, och aldrig ge upp.
↑ läs
One Tree Hill, serien som helt enkelt säger det man behöver höra ibland.
Så nu när man har sett klart denna fantastiska serie, what's next?

Hon har jagat flugor idag

2015-05-26 16:31:00
Djur  51 kommentarer
 
Dagen idag har varit väldigt mysig. Tufsi har hängt med mig och Emil hela dagen här hemma i huset och hon har varit galen i alla flugor i fönstret, och då får man ju passa på att ta lite bilder haha. Sötisen.
 
Jag gick upp och tänkte att det var en onödig dag i skolan då jag bara hade en lektion, och sen skulle jag hem igen. Men jag åkte ändå. Emil stannade hemma så han låg och sov när jag kom hem igen <3 Sedan var vi liiiite effektiva och pluggade lite, och var med Tufsi.
 
Runt halv två tiden åkte jag till sjukhuset då det skulle vara ett introduktionsmöte om sommarjobbet. Det var intressant och nu är jag hemma och har precis duschat. Ska snart äta, är vrålhungrig!

Kram Ida
 
 
 

Inte långt kvar tills sommarlovet

2015-05-25 18:40:11
Blommor Daily  40 kommentarer
 
Vad jag var trött imorse, helt sjukt. Hade i alla fall bara två lektioner som vi alltid har på måndagar, så himla skönt. Efter skolan gick jag in till stan med Wilma och Agnes. Vi gick runt lite i olika affärer och tog även en fika. Hade väldigt mysiga och roliga timmar med de!♡
 
Timmarna efter jag har kommit hem har jag suttit med läxor, svenska och engelska. Vi har verkligen mycket just nu, men efter denna veckan har jag förhoppningsvis blivit klart med allt (hoppas jag). Inte långt kvar nu tills vi slutar! Snart kommer Emil och ska sova här inatt ♡

Fotboll är bäst.. och även Måns..och Emil

2015-05-24 19:15:00
Träning/sport  32 kommentarer
 hahah rubriken japp
 
Liiite halvdåliga bilder då jag nästan inte såg något pga solen. 2-2 blev det på matchen idag mot Karlshamn, och fint väder var det också. Bränd hårbotten har jag nu, och lite i ansiktet haha.
 
För det första, MÅNS ZELMERLÖW! För det andra, FAN VILKET MIRAKEL HAN ÄR! Han var så värd att vinna hela Eurovision igår, idolen sedan 2005. Självklart grät jag så mascaran bara rann, och han var ju så lycklig. Han var så himla värd att vinna detta. Det bästa som hänt Eurovison någonsin.
 
Igår var det kalas för Emils syster. Det var jättemysigt och vi spelade bland annat kubb och hoppade studsmatta. Väldigt kul! Sov sedan över hos Emil och vi var väldigt trötta efter Eurovision och idag vaknade vi inte förrän halv 12.
♡♡

Jag kommer ihåg hur vi älskade varann

2015-05-23 18:00:00
Djur Skrållan  31 kommentarer
 
Jag minns dagen som om det vore igår. Dagen som vi gjorde allt för att rädda vår lilla Skrållan. Jag minns hur jag bar in henne på bordet hos veterinären och hur hon direkt somnade. Hur jag inte visste att när jag lämnade rummet för att åka o äta i 10 minuter, så var det sista gången jag såg henne. Jag kommer ihåg hur jag älskade henne, hur vi älskade varann.
1 år sedan, som min själsfrände togs ifrån mig, min allra bästa vän. Jag kommer aldrig glömma den dagen som jag förlorade hon som alltid fanns där för mig alla dagar, hela tiden. Det går inte en dag utan att jag tänker på henne, och varje dag möts jag av situationer och ställen där vi har något minne ifrån. Det är tungt och jobbigt och jag kommer aldrig att komma över det. Men samtidigt är det fint, och vackert, hur vi mötte livet tillsammans.
Vi hade ett starkt band till varandra. Ibland kändes det som att det inte ens fanns en människa som var så bra som hon var. Jag skulle göra allt för att få somna bredvid henne en sista gång.
Hon var inte bara en katt, hon var min bästa vän. Jag älskade henne, så mycket. ♡
 
Länk: 23 maj 2014
 
Jag hoppas att du sover gott min ängel, tillsammans med Zimba.
 

Thank god it's friday

2015-05-22 22:02:10
Djur Fotografier  32 kommentarer
 
Egentligen skulle jag bara ta foto på gungstolen, men så kom Tufsi och ville va med, och då blev bilden mycket bättre :)
 
Thank god it's friday. Denna veckan har jag blivit klar med några inlämningar och även tre nationella prov i matte, skönt. Jag har dock två bokrecensioner att skriva, en naturinlämning, och två slutuppgifter i konst. Jag gjorde klart en inläming imorse till engelskan då vi hade sovmorgon.
I skolan hade jag, Wilma, Agnes och Fanny våran sista redovisning i Estetisk kommunikation. Vi gjorde en saga (Hans och Greta) och har tagit bilder, ritat och använde musik till. Redovisningen gick väldigt bra faktiskt, så det lyckades vi med!
 
Nog prat om skolan. Ikväll har jag och familjen träffat kusinerna, mormor och morfar, och Kicki (mormors syster). Jag har inte träffat Kicki på ett tag för hon bor inte här så det var så mysigt och kul att träffa henne igen! Vi var och åt och sedan gick vi hem till mormor och morfar och hade det mys. En fin kväll. 

She believed she could so she did

2015-05-21 20:02:00
Blommor  31 kommentarer
 
Tusan vad jag sov bra inatt och vaknade bredvid världens bästa.
Dagen har bestått av skola, läxor, gå/springtur i det härliga vädret, och One Tree Hill tittande.
 
Kram Ida
Rubriken har ju inget med fotona eller texten att göra men den är ju så bäst bara ♡

5 timmars nationella

2015-05-20 20:01:35
Djur  44 kommentarer

Lilla Tufsi som kattunge
 
Tusan vad jag är trött! 5 timmars slit, 08.00-12.50. Tre nationellaprov, i matte! Den sista delen var inte rolig för då var man så himla trött också, men jag hoppas verkligen att det ändå gick helt okej för mig. Att vakna imorse och veta att man en hel skoldag skulle sitta med en massa matte, var inte kul haha. Så himla skönt att alla nationella är klara nu i ialla fall. :)

Efter skolan gick jag in till stan några timmar med Emil. Vi åt glass på torget i solen, så härligt och mys!
Nu är Agnes och Petra här och vi + mamma har lyssnat på ett avresemöte inför Brighton, inte långt kvar nu.
 
Senare kommer Emil. Då somnar man gott ikväll, trött men glad :) Kram Ida
 

En utmaning

2015-05-19 19:11:00
Listor  35 kommentarer
Jag blev utmanad av söta Johanna att svara på dessa frågor! 
 
Vad har du på dig? - En t-shirt och mjukisbyxor.
Nånsin varit kär? - Jag är kär. :)
Nånsin haft ett jobbigt break up? - Nope.
Hur lång är du? - 173,5 cm var jag förra gången jag mätte mig.
Hur mycket väger du? - Ingen aning, väger mig typ aldrig.
Några tatueringar? -  Nope, men jag hade så gärna velat tatuera något litet någon gång som har en mening.
Några percingar? - Jag har 1 hål i varje öra om det räknas?
OTP? - Delena of course.
 
Likes | Tumblr
Delena's diaries ✘ Nian

Favoritprogram? - 90210, One Tree Hill, The Vampire Diaries och Andra Avenyn. Svenska favoriten är Bonde Söker Fru of course.
Räknas Morran och Tobias haha?
Favoritartist? - Justin och Ed of course.
Nånting du saknar? - Skrållan, Zimba och farmor.
Favoritlåt? - Just nu är det Karate med R3hab, KSHMR, Hunger med Ross Copperman och Ed Sheeran - I'm In Love With The Coco (Hitimpulse Remix).
Hur gammal är du? - 17 años.
Stjärntecken? - Vädur!
Favorit motto? - Oj, har så många. Men favoriten: I can. I will. End of story.
Favoritskådespelare? - Ian Somerhalder, Dylan O'Brien, och Channing Tatum.
 

Favoritfärg? - Rosa, vit, svart.
Hög eller låg musik? - Hög.
Vart går du när du är ledsen? - Till min familj, vänner eller pojkvän.
Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen? - 20 min.
Någonsin varit med i ett slagsmål? - Nej inte vad jag minns, har väl varit på fotbollsplanen isåfall haha.
Anledningen till att du började blogga? Året var 2009 och jag var då 11 år. Var inte ens tonåring och var ganska osäker på mig själv. Jag ville "hitta mig själv" och det är mycket tack vare bloggen som jag har gjort det. Sedan kommer det vara väldigt roligt att kolla tillbaka på mina år i tonåren när jag blir vuxen.
Rädslor? - Förlora de jag älskar mest, ormar och ensamhet.
Meningen bakom ditt bloggnamn? - Att jag lägger upp bilder som är tagna med kärlek.
 
 
Senaste boken du läste? - Gatukatten Bob. Så himla fin!
Senaste programmet du såg? - One Tree Hill, säsong 9 avsnitt 9.
Senaste personen du pratade med? - Agnes via telefon, mamma och pappa i verkligheten, Emil via sms.
Favoritmat? - Thaimat!
Plats du vill besöka? - Venice Beach bland annat.
Senaste platsen du besökte? - Räknas bussen?
Senaste gången du blev riktigt sårad? - Förra veckan.
Favoritsmak på godis? - Har inte ätit en enda godis sedan november så jag vet faktiskt inte haha, men jag gillar lakrits!
 
 
Vilka instrument spelar du? - Har spelat gitarr för några år sedan.
Favoritsmycke? - Typ allt? Halsband, armband, örhängen, ringar.
Senaste sporten du spelade? - Fotboll.
Senaste låten du lyssnade på? - Fy Fan Va Stek med De Vet Du haha.
Favvo hårfrisyr (din egna)? - Typ både lockigt och platt.
Vem borde svara på dom här frågorna? - Sara, Emelie och Ebba.
 
 

Home is where my cat is

2015-05-18 15:56:18
Djur  45 kommentarer
 
Fina Tufsi
 
Igår sov jag över med Emil. Vi fick för oss att laga pannkakor innan vi skulle sova. Det var mycket gott och kul haha! ♥
Efter skolan idag åkte jag in till sjukhuset för att ta prover och det gick bra. Nu har jag precis kollat på One Tree Hill. Jag är inne på 9:onde säsongen och har bara 7 avsnitt kvar, gråååååt. Den serien har verkligen förändrat min syn på livet!
 
Jag har även gjort helt klart min inlämning i naturkunskap om hälsa och livstil. Vi har ganska mycket i skolan nu heh men det gäller att ligga i de sista veckorna! 
Igårkväll kom även mamma hem från Prag så snart kommer papp hem med thaimat så ska vi ha lite familjemys. Kram Ida

Något som är viktigt att komma ihåg

2015-05-17 17:13:00
It's me Åsikter/tankar  43 kommentarer
"Glöm aldrig vilka som hörde av sig. Glöm aldrig vilka du kunde gråta tillsammans med. Vilka som kunde hålla dina hemligheter. Vilka som förstod, agerade och ställde upp. Och glöm inte vilka som svek dig när du behövde de som mest. För de personerna har du ingen skyldighet att ställa upp för i framtiden."

Ellinor Löfgren, där satte du ord på allt!
 
Jag är stark och bra! och jag vägrar att sjunka. Jag vägrar
att bli sviken igen, jag är värd mycket bättre än så.

Nu har det blivit vitt och fint

2015-05-16 19:57:00
Daily Människor Skoj  36 kommentarer
 
Kvällen igår blev supermysig! Vi gick en lång runda i det härliga vädret och resten av kvällen satt vi bara och pratade om allt. Jag är så glad att han alltid finns där för mig och förstår mig! 
 
Idag gick vi upp lite i tid då Emil skulle hjälpa pappa att måla våran carport. Det slutade med att jag också gjorde det (skulle egentligen pluggat matte), så vi stod och målade i det härliga vädret i några timmar. Det var jätteroligt faktiskt haha, duktiga vi.
 
Nu har jag precis gjort lite matte och ska snart sätta mig i soffan och kolla på en film med pappi 

One look and I can't get my breath

2015-05-15 19:07:03
It's me Självporträtt  36 kommentarer
♫ Hunger - Ross Copperman ♡ ♫
 
Idag har jag bara varit här hemma och tagit det lugnt. Vädret har varit fantastiskt. Jag har dock inte tagit det lika lugnt i min hjärna haha då jag har pluggat matte till nationella som är på onsdag. Jag har även städat lite i mitt rum och gråtit åt TVD.
 
Spoiler om TVD:
Jag vet inte ens vad jag ska säg. Första jag gjorde när jag vaknade var att kolla på detta, och tro mig, jag var nervös. Jag var så jäkla orolig att Elena skulle dö då hon har lämnat serien nu. Men slutet av denna säsongsfinalen slutade med att vara extremt fin. Jag har sagt det innan, Delena, mitt otp. Dansen i slutet till denna fantastiska låt som jag nämnt ovan, alltså det var så vackert. Hennes sista ord "I love you, Damon Salvatore". Elena kommer inte vakna förrän om 60 år, men hon är "kopplad" till Bonnie så om Bonnie skulle dö så vaknar Elena upp tidigare. Hur Damon räddade Bonnie från Kai tyckte jag var så fint. Han kunde bara låtit Bonnie dö ju för då skulle Elena vaknat igen? Men det han gjorde visade bara hur mycket han vuxit under serien. Delena är ändå endgame nu ju, och han är ju villig att vänta tills Elena vaknar igen, ALLTSÅ FANTASTISKT!! Jag hoppas verkligen att Elena kommer tillbaka sen i slutet så Delena får sitt happy ending alltså och gifter sig, skaffar barn, och får allt som de önskat sig <3
 
NU MÅSTE JAG MÖTA EMIL FÖR HAN VÄNTAR HEJDÅ 

latest from my iPhone 2.0

2015-05-14 19:36:00
iPhone  30 kommentarer
Lite bilder från senaste veckan haha
 
Hej finisar! Jag har nästan precis kommit hem från Emil och kvällen igår blev jättemysig, även dagen idag! :) Igår spelade vi GTA och kollade på Insidious 2, kul och mys! (Sedan brottades vi också och hade kuddkrig <3) Idag har vädret varit väldigt fint och vi har varit ute och även spelat GTA lite och ätit glass! :)
 
Nu sitter jag här med pappa som är helt inne i Hockey VM haha!

Kram Ida

LÅNGHELG

2015-05-13 16:33:00
Fotografier  39 kommentarer
 
KÄÄÄÄRLEK! Ledig torsdag, fredag, lördag och söndag! Fantastiskt skönt! 
 
Skolan idag har varit väldigt kul! Var med på idrotten idag för första gången på länge. Vi körde innebrännboll och det var väldigt roliiiigt! det roligaste var att få sparka en boll igen (såklart). Dock kände jag av i magen idag, och även igår. Jag tror att det blir till att vänta lite med träningen någon vecka till i alla fall, så jag inte får värsta återfallet.
Sista lektionen var superrolig då vi nästan bara satt och skrattade under hela haha. 
 
Nu har jag precis duschat och ska äta lite med familjen och sedan packa då jag ska till Emil. Vi ska gå och köpa Ben & Jerry's och sova över ♥♥♥♥

Kram Ida

Kärlek på ett armband

2015-05-12 19:08:01
Shopping  55 kommentarer
 
Beställde detta häromdagen av ett UF-företag. Har tänkt på att beställa det ganska länge men har varit så seg haha, men nu äntligen hade jag bestämt hur jag ville att det skulle se ut osv. Datumet som står är datumet som jag och Emil blev tillsammans :') Jag fick hem armbandet igår och jag älskar det!
 
Idag hade vi sovmorgon till 9.45. Sedan kan man säg att vi hade matte därifrån till kl 2 haha, + rast självklart. Vår mattelärare hade satt in några mattelektioner nu då vi har nationella nästa vecka, så vid två tiden var man nästan död kändes det som. Vi hade också muntliga i matte idag, och det gick faktiskt ganska bra ändå. Har varit nervös över det ett tag så det var ju skönt att det är över nu i alla fall, bara till att kriga igenom de andra proven nu med ;)
Såg även säsongsavsnittet av The Originals på rasten, var så jäääkla bra!
 
Den senaste veckan har jag knappast kunnat vänta tills jag kunde börja träna igen. Jag har varit väldigt rädd att något skulle hända pga körtelfebern men kände ändå att idag var jag redo. Så jag var ute i regnet innan och sprang nästan 5 km. Jag gick också lite då jag kände att jag behövde ta det lugnt. Trots att det var lite jobbigare än vanligt då jag haft 2 månaders paus så var det väldigt härligt att börja igen!
 
Kram Ida
 

Bara tre skoldagar denna vecka

2015-05-11 14:05:00
Fotografier  45 kommentarer
 
Igårkväll cyklade jag iväg (äntligen får jag cykla igen!) för att träffa min efterlängtade vän Vilma. Vi cyklade till mc och tog en glass och satt och pratade i några timmar. Henne hade jag saknat så himla mycket och jag är så glad att hon finns! ♡
 
Det slutade med att jag igår sov hos Emil. :) Idag hade han sovmorgon och det skulle jag egentligen ha, men vår mattelärare hade satt in en lektion då vi snart ska ha matte nationella, så ingen sovmorgon för mig :( Inte för han heller dock då han var så söt och ändå åkte med mig till skolan, dubb haha <3
Efter skolan gick jag in till Wilma i stan och åt thaimat. Jag var så himla hungrig så det var väldigt gott och mys!

Snart ska jag nog lägga mig i uterummet och antingen sova eller läsa. Kram Ida
ps: Ed's nya musikvideo är såååå fin

Vi trotsade regnet och kylan

2015-05-10 14:51:09
iPhone  31 kommentarer
Trots regnet igår så grillade vi ändå! Det blir ju vad man gör det till ellerhur? ;) Det var väldigt roligt och mysigt. Så himla härliga människor!! Det blev mycket skratt och en mycket rolig kväll. Detta gör jag mer än gärna om peeps, ni är för goa! ♡♥
Jag lyckades även bränna mig (av någon anledning haha) på läppen, så har stora blåsor där nu, hahah det var roligt men inte lika kul att gå med det hela veckan i skolan kanske ;) så himla typiskt mig haha.
Jag och Emil kom hem vid 1 tiden och kollade då på TVD (Delena is love), och somnade runt halv 5 haha, så idag är man trött.
 
Hoppas er helg har varit lika fin och rolig! Kram Ida

I swear you could create galaxies with the stars in your heart

2015-05-09 14:23:27
Blommor  42 kommentarer
 
♡♡♡
 
 
Kvällen igår blev supermysig! Wilma och Agnes kom hit och vi gick en liten runda. Vi gick även inom Emil då jag glömt ett par grejer, och stod och pratade med han en stund. :) Så fina människor ♥
 
Idag åkte jag till mormor och morfar där även kusinerna var. Vi fikade och satt och pratade några timmar, så himla mys som alltid.
Ikväll ska jag nog iväg och grilla med några kompisar, om nu det inte kommer regn, då får vi se hur vi gör haha. Sedan ska Emil sova här :) 
 
Hoppas ni får en fin lördag ♥

Den dagen minns man så väl

2015-05-08 19:08:00
Skoj  28 kommentarer
 
↕ Det var en riktigt bra och rolig skoldag 
Idag är det fredag vilket innebär att vi slutar seeeent, kärlek verkligen (eller inte). Men sista lektionen gick ändå ganska fort även fast den varar i 3 timmar haha. Efter skolan gick jag in till stan med Wilma, Emil och Hampus och åt pizzzzza, mys mys och gott gott. Nu är jag hemma och är dödstrött typ, men snart kommer Agnes och Wilma hit. ♥
 
 

Our roots remain as one

2015-05-07 15:49:00
Fotografier  35 kommentarer
 
Family
Like branches on a tree,
we all grow in different directions yet our roots remain as one ♡
 
Skolan idag har faktiskt varit väldigt rolig, och vi har även fått våra New Body paket nu som vi har sålt till klassresan. Haha jag har ju sålt 17 paket och min låda var himla tung och stor, så det blev krigande för mig och Wilma haha. Var riktigt roligt faktiskt.
Snart kommer nog Emil hit och vi ska sova över ikväll! :)

Två roliga dagar

2015-05-06 16:08:00
Människor  42 kommentarer
 
Gårdagen slutade med att vara extremt rolig. Det ösregnade ju typ hela dagen, och på vägen hem blev det krigande i regnet med Emil, Hampus, Albin och Albin. Jag satt på pakethållaren på Emils cykel, enda från skolan hem till Emil haha. Det var svinroligt faktiskt, och vi var ju inte lite blöta när vi kom hem heller. ;)
 
Idag var vår sista lektion inställd så vi slutade redan vid 11. Wilma hängde då med mig hem och vi försökte göra lite matte, hmmmm gick sådär haha men vi gjorde liiite i alla fall. Det mesta vi gjorde var att skratta åt allt och inget haha (ovanligt), fina Wilma ♥
 
Om någon timme ska jag sticka iväg till Saxemara då Kaisas lag ska spela match. Det kommer bli väldigt roligt, och jag kommer bara själv vilja spela haha. Saknar fotbollen!
 
Kram Ida

På lektion

2015-05-05 15:04:54
Natur  49 kommentarer
 
Sitter just nu på Mic's lektion, vi har foto. :)
Idag har vi haft nationella igen, och denna gången var det läsförståelse och hörförståelse i engelska. Nu är ääääntligen alla klara i engelska och svenska, så har bara det jobbigaste kvar haha (matte). Men engelskan gick helt okej, dock tyckte jag det var ganska svårt då vi inte haft så bra undervisning alls under hela ettan nu på gymnasiet, men det gick ändå helt okej. Jag hoppas att jag och Agnes får igen det i Brighton och att vi lär oss mycket :)
 
Hoppas ni har det fint! Kram Ida
 
 

Prince of pop

2015-05-04 16:36:00
Justin Bieber  36 kommentarer
 
King
 
Jag och Emil bestämde oss för att sova över igår! Mys. Vaknade inatt över att det spöregnade och det gjorde det även imorse. Helt okej tyckte jag då jag ändå slutade 11 och skulle bara in och köpa smink lite snabbt och sedan hem. Jag kom hem för lite mer än en timme sedan dock hehe. Jag hittade två linnen på Bik Bok, lite smink och ett eos läppbalsam (bästa). Jag och Wilma satt och fikade på Esters och pratade i någon timme♥
 
Nu ska jag nog lägga mig lite i uterummet och läsa. Jag läser en bok som heter "Gatukatten Bob" och den fick jag av mormor och morfar när jag fyllde år. Den är såå fin! Sedan kanske det blir GoT eller OTH hihi.
 
Kram Ida

Så sköna

2015-05-03 13:53:00
Shopping  49 kommentarer
 
Bästa 
 
Idag är det väääldigt fint väder. Inga moln på himlen, så himla härligt. Jag har försökt fota självporträtt och naturbilder idag, blev inget bra något av de haha. Man blir så frustrerad, men men varje dag kan det ju inte gå bra.
 
Nu ska jag sätta mig och äta tacos med familjen och senare blir det nog att läsa lite och svara på frågor till svenskan.
Kaaaanske blir att kolla på One Tree Hill också ;) Hoppas ni har det fint idag!
 
Förresten! Igår fick jag ett till sommarjobb haha under den sista perioden. Jag fick på kommunen. Är ändå glad att jag fick 2 trots att jag bara kan tacka ja till ett! :)

Digitalt

2015-05-02 14:28:08
Kreativt  53 kommentarer
 
 
På Digitalt Skapande i skolan har alla fått göra en framsida och ett uppslag. Vi har mest gjort detta för att öva då vi nog ska göra en skoltidning. Såhär ser min framsida och uppslag ut!  Är äntligen klar efter mycket slit men det har varit grymt kul! 
 
Igår gick jag och Emil ut med mamma och pappa en sväng. Sedan satt vi bara och pratade resten av kvällen om allt. Världens bästa pojkvän!
 
Ikväll ska jag träffa Lisa, Malou och Ida. Vi ska nog äta thaimat och ha det mys! :)

1 MAJ

2015-05-01 14:47:00
Fotografier  42 kommentarer
 
Kvällen igår var hur mysig och rolig som helst. Man skrattar alltid lika mycket när man är med Wilma! Efter typ 1-2 timmars "beslutsångest" så kollade vi ändå på en Nicholas Sparks som vi hade bestämt från början haha. Det blev The Best of Me. Alltså man tröttnar aldrig på den, så himla fin men så gripande.
 
Imorse kollade jag på TVD direkt när jag vaknade. ALLTSÅ JAG SVIMMAR SÅ MYCKET ÅT DELENA????? SPOILER → Elena tog botemedlet, fick tillbaka alla sina minnen med Damon, och älskade honom lika mycket (om inte mer) som när hon var vampyr. EXAKT. Delena är unbreakable alltså. Alltså den scenen var så himla bäst och så himla fantastisk. Elena säger "I love you" och Damon svarar "till death do us part" JAG PALLAR EJ??? Nääääe. Sen i nästa promo säger Damon "I will love you until I take my last breath on this earth". Mitt OTP alltså ♥

Nu är mormor och morfar här, och senare kommer Emil och ska sova här ikväll ♥♥♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec