TB Prom

2017-06-28 13:54:00
Daily Fotografier Människor  31 kommentarer
Fina Vilma på hennes bal i maj på Bäckaskogs slott
 
Ska snart åka och jobba kväll och har nästan precis kommit hem från Elina då jag, Elina och Wilma har haft sleepover. Har varit jättegos och igår hamnade vi i matkoma efter att ha ätit så mycket. Jobbar även dag imorgon så det blir förmodligen till att lägga sig direkt när man kommer hem från jobbet idag.
 
PUSS OCH KRAM ♥

Midsommarhelg

2017-06-25 21:30:22
Daily Skoj  26 kommentarer
 
Lite bilder från helgens midsommarfirande, som har varit härligt. På midsommar var vi först ett gäng hos Matilda där vi grillade och åt gott, så mys. Då var det även skönt ute och uppehåll så vi satt ute. Senare började det regna, lite synd men glad att det inte var så smoking hot som förra året. Närmre kvällen var vi hos Stoffe för festligheter. Dagen gick huuur fort som helst, men jag fick en lyckad midsommar!!♡
 
Igår var min kusin från USA här och pappas bror. Så roligt att träffa de igen! Vi åt gott och umgicks i flera timmar. Mormor, morfar och farfar var här också. Myys. Senare blev det en spontan utgång med Stoffe, Agnes, Felicia och Isabell.
 
Nu har jag haft en härlig veckas ledighet och börjar jobba imorgon igen, då är det jobb cirkus hela sommaren som gäller.
PUSS OCH KRAM

Göteborg ett par dagar

2017-06-23 00:40:38
Daily Resor Skoj  23 kommentarer
 
Har haft jättemysiga dagar i Göteborg med min syster. Vi fick låna Evelines lägenhet två nätter, så himla snällt! Fick en spontan idé bara för några dagar sedan så bokade vi tågbiljett, hur härligt som helst. Älskar hennes lägenhet också haha men det har jag ju nämnt innan. Har i alla fall varit jättekul. Jag och Kaisa har gått runt mycket i Göteborg i det härliga vädret och har även shoppat en del och bara umgåtts. Vi har besökt Palmhuset (aldrig varit där innan) trots värmen där inne var det jättefint och utanför la vi oss på gräsmattan och tog en nap hahah.
Vi var även på bio igår och kollade på Everything, Everything och den var bra! Lite väl långdragen till en början men gillade verkligen den mot slutet och skådespelarna, Nick Robinson t.ex. heheh. Älskar att gå på bio i andra städer, helt annorlunda än här i lilla Karlshamn.
 
I alla fall, välbehövliga och roliga dagar med systern min som jag gärna gör om! Perfekt start på midsommarhelgen♥

Sommar och sol

2017-06-20 08:56:00
Daily  28 kommentarer
Lite från de senaste dagarna ♡
 
Idag åker jag och Kaisa till älskade Göteborg där vi stannar tills på torsdag. Kommer bli sååå mys! Vi har fått låna Eveline's lägenhet <3 och ska ha det så härligt. Bästa vädret har vi även med oss!! PUSS OCH KRAM

Dagarna som gått

2017-06-18 19:11:00
Daily Fotografier iPhone  25 kommentarer
 
Förutom jobb i veckan har jag hittat på en del. I torsdags var jag iväg med Agnes och Isabell i Mörrums ån och gick, hur härligt väder som helst och var jättemys. I fredags efter jobbet sov jag ett par timmar och var hos mormor och morfar, innan jag åkte till Karlskrona på kvällen med Wilma och Elina. Vi firade Elina och åt på pinchos, var hur mysigt och gott som helst. Timmarna gick fort och vi hade matkoma flera timmar efter hahah. Kvällen avslutades med utgång på Brooklyn med Agnes och Stoffe, en väldigt spontan sådan!
 
Igår var jag iväg med Emil på förmiddagen, vi var i stan och åt glass och satt en stund ute vid havet. Det var sjukt varmt igår, så vi ångrade lite att vi inte tog med oss badkläder. Träffade Agnes, Isabell och Stoffe lite senare för att bada i Kollevik och jäääääklar vad kallt det var där hahah. Bara hoppade i och drabbades av lite halvt panik, men var skönt att svalka sig hahah. På kvällen var jag hos Stoffe och vi åkte runt till några ställen i Sölvesborg och gick runt, så skönt väder! Sedan sov jag där och vi kollade bland annat på sjukaste filmen innan vi somnade (Would you rather) alltså den är helt sjuk??? Men man blir helt inne i den hahah.
 
Idag hämtade familjen mig så åkte vi till Sandviken för att vara där några timmar. Hur härligt som helst! Ikväll ska jag träffa Emil och vi ska nog åka till havet.
 
PUSS OCH KRAM

Woooho

2017-06-14 23:24:15
Daily Övrigt  34 kommentarer
 
 Några har frågat efter mina studentpresenter så tänkte att jag skulle fota de. TACK allihop, gud vad glad jag blev över allt! Så himla fint!

Jobbet har redan börjat. Ska som sagt jobba på Hemtjänsten här i Asarum i sommar och trivs jättebra. Jobbade några dagar i april och började igår igen. Var på introduktionsutbildning i måndags från 8-12 sedan lunchade jag med Vilma på stan. Igår jobbade jag kväll och likadant idag. Skönt att komma in i det! Imorgon ska jag på utbildning hela dagen ungefär och på fredag jobb igen. Sedan är jag ledig nästa vecka såvitt jag vet just nu. Är helt slut på kvällarna, igår somnade jag halv 12, ovanligt för att vara mig haha.
 
Hoppas även detta vädret som varit nu håller i sig till midsommar nästa vecka! PUSS OCH KRAM

För jag har tagit studenten!

2017-06-11 23:21:00
Daily Fotografier Skoj Övrigt  28 kommentarer
Mer bilder kommer och mer på vsco.co/idalindborg/. TACK Maja för alla bilder!
 
Studenten, den bästa dagen i livet säger dem. Vem håller inte med? Nu är det klart, 13 år i skolan. Jag började skolan när jag var 6 år. Jag minns, en nervös liten tjej som inte hade några alls bekymmer i livet och har nu tagit studenten? Något jag inte riktigt förstått än faktiskt. Det var ju inte längesedan som jag hur nervös som helst väntade på första dagen på gymnasiet. O nu är det slut. Så glad som jag var i fredags har jag aldrig varit, aldrig känt mig så fri eller förväntansfull. Dessa tre åren på gymnasiet har inte alltid varit lätt, det är flera gånger jag bara velat sätta mig ner och gråta pga stress. Jag har gått Estetiska programmet, det programmet som många pratar om är "måla, rita, leka", ja tack, hade ju varit skönt, men så har inte fallet varit. Jag kunde dock inte vara nöjdare över mig själv utav vad jag åstadkommit under dessa tre åren på gymnasiet och att jag har nått de målen jag velat. Allt slit, är nu så värt!
Skolan är slut!
 
9 juni. Alarmet ringde 05.30, dags att stiga upp. Dagen man blir fri var nu kommen, dagen man längtat på så länge man kan minnas. 07.30 sätter sig en taggad Ida i bilen för att åka till champagnefrukost, aldrig varit så redo. Tallrikar delades ut, jag blev tilldelad klassens paparazzi. Vi åkte sedan vidare mot skolan för fotografering och utdelning av betyg osv. Var helt underbart att gå runt i skolan och veta om att det var sista gången man skulle gå där och att man nu hade en studentmössa på sig och sjöng studentsången över hela skolan. Alltså va ens?
Vi satte oss sedan för att äta tre rätters vilket var hur mysigt och kul som helst. Något som vi inte visste om var att Sissela Benn var den som höll i det? Hon hade jag som idol när jag var liten då hon spelade Filippa Bark haha. Var så kul och se när hon kom in i den rollen nu också, kunde inte blivit bättre.
 
Innan vi skulle springa ut blev vi kallade till aulan där lärarna hade värsta showen för oss, faaaan vad det ägde. Vilket lyckorus det var där minutrarna innan. Lycka blandat med nervositet. Seeeedan var det dags. ES14 var först ut och jag minns inte hur många gånger vi sjöng studentsången, men det var många haha. Vädret? Jaa kunde inte blivit bättre, helt perfekt, sol och skönt. Vilken tur vi haft under hela studenttiden! Efter vi sprungit ut, träffat fina släkt och familj, så var det dags för flaket. EEEEEH JA? Vad ska jag säg, först och främst hade vi ju då det bästa flaket med bästa citaten. Hade planerat detta sedan länge och hur lyckat blev det inte? Har aldrig varit så lycklig? Åkte på flaket i över en timme och det var hur härligt som helst med så fina vänner att dela det med, bra musik och ett helt underbart väder.
 
Pappa hämtade mig med flaggor på bilen, bästa <3 när jag kom hem möttes jag av finaste släkten och jag kunde inte fått en bättre studentmottagning. Så fint det hade gjort det där hemma min fina familj. Så fina presenter och såå fina tal o sång!!!!! Ni är fantastiska allihop! Tack! Timmarna har aldrig gått så fort och tillslut var det dags och dra ut och träffa mina amigos igen för att fortsätta att ha the time of our lifes.
 
Jag hade inte kunnat önska mig en bättre student och TACK allihopa som delade denna dagen med mig! En dag jag aldrig kommer glömma. Jag har nu tagit studenten och även fast jag inte just nu vet jag vill göra framöver mer än jobb, så vet jag att så länge jag tror på mig själv, så kommer jag komma dit jag vill!♥ 
 
För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!
 

Vem vill gå i ettan nu?

2017-06-08 23:41:00
Daily Skoj iPhone  25 kommentarer

Denna studentvecka har vi.... haft cykelfest, cyklat genom driven, haft brännbollsturnering med hjälp av ett par barn (vi var 5 pers i ES14), fixat det bästa flaket hahah, kollat på skämmiga videos från ettan, jag och Emil har firat 3 år, haft skattjakt med bästa Grease Lightning, sprungit i underkläder in på apoteket, trampat i hundbajs, friat till en främling, m.m. Ja, gjort en massa grejs som man aldrig provat på förut hahah. Har inte suttit still en sekund, knappt varit hemma och har festat och haft det roligt varje dag. Skattjakten var sjuk och vi gick all in och försökte göra så mycket vi bara hann på 2 timmar, hur kul som helst! Ett gäng t-birds och pink ladies, kan ju knappast bli bättre ;) Det är bara studentvecka eeeen gång i livet! Det gäller att ta vara på den och det känner jag verkligen att jag gjort, har inte velat missa någonting. Men den stora dagen är ännu kvar!
 
Har så mycket att göra just nu och imorgon tar jag faktiskt studenten? Alltså va? Kan knappast förstå. Ska upp om bara några timmar och ska ha den bästa dagen i mitt liv. Ska ta vara på vartenda sekund, för detta händer bara en gång och det är nu!!!
Nästa gång vi hörs har det riktiga livet börjat, puss och kraaaam

Bästa bästa festival

2017-06-04 23:16:42
Daily Festligheter Skoj iPhone Övrigt  27 kommentarer
 
SUMMERBURST 2017
Lyckan är enorm efter att ha kommit hem efter livets helg på Summerburst festivalen. Vi var ju så nöjda efter förra året och har taggat sönder till detta år. Något som även var något av det bästa var ju att det var helgen innan studenten, snacka om att tagga till rejält. Det gjorde vi!
 
Med förfest på Push på torsdagen, Summerburst på fredagen och lördagen kan man inte vara annat än nöjd. Åkte dit med ett så härligt gäng och även träffat så bra människor som man inte träffa så ofta (hint hint Eveline och Karl) och även folk som man träffade på Weekend festivalen förra året?? Hade ingen aning, alltså hur kul? Ja, jag tänkte att detta kanske inte skulle bli en roman som förra året, för det är för mycket att beskriva som har hänt haha. Vilket röj det var, läskigt var det många gånger. Men att åka dit med dessa människor och ha det härligt och leva livet till så bra musik övervägde, lätt! Den bästa detta år går tilllllll...... TIESTO. Ja men mannen myten, så är det bara hahah. Så jäkla bra!
I alla fall, helgen får 10/10 guldstjärnor! ★★ Hade velat göra om den om och om igen. Men, det kändes ändå helt ok att åka hem med tanken att jag ska ta stundenten om mindre än en vecka.
 
Jag är mer taggad än någonsin, inför studentvecka! Hade inte velat gå i ettan nu!
PUSS OCH KRAM

Summerbuuuuurst

2017-06-01 12:07:00
Daily Festligheter Skoj  25 kommentarer
Imorgon är det dags för Summerburst agaaaain i Göteborg på Ullevi! Förra året ägde och jag hoppas att det blir minst lika kul detta år. Perfekt start på studentveckan! Vi åker redan till Göteborg idag, tagg!!!!
 
Btw, återigen tack tack tack, för era fina kommentarer om balen! TACK!
PUSS OCH KRAM vi hörs efter helgen <3




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec