Make room I gotta dance

2017-04-29 20:05:00
Daily Skoj iPhone  16 kommentarer
 
Ytterligare lite festbilder haha fast från gårdagen. Tycker det är så härligt med festbilder, därför blir det mycket av det. Igår var det utgång på Grand igen! Verkligen ett tag sedan man var på Brooklyn nu men har tyckt att det har varit så kul att festa i Kristianstad dem senaste gångerna. Vi förfestade i alla fall hos Stoffe igår innan vi åkte till Grand. Så himla härlig och rolig kväll med så härliga människor ♥♥♥♥♥
 
Idag var tanken att jag skulle packa till Amsterdam på måndag. Men vi åkte inte hem förrän runt 3 tiden och då bytte jag ett par byxor i stan (mina älsklingsbyxor gick sönder igår) så var verkligen tur att jag kunde byta dem! Sedan jag kom hem har jag ätit tacos med familjen och sovit några timmar. Ska kaaaanske packa liiite ikväll.. annars får det bli imorgon haha.
 
PUSS OCH KRAM

O'learys - 50 dagar till studenten

2017-04-27 18:27:00
Daily Skoj iPhone  21 kommentarer

Utgång på en onsdag? Jaaa, för igår var det studentfest i Kristianstad med temat 50 dagar till studenten. Man borde gå ut på onsdagar oftare, så länge man kommer upp dagen efter till skolan ;) men det gjorde vi, no problemas. I alla fall, vi hade en jätterolig kväll! O'learys var en av de bättre klubbarna med sjukt bra musik och två dansgolv. Gick ut med ett härligt gäng och det började med förfest hos Stoffe. Kvällen blev i alla fall lyckad och nu sitter jag här med halvöppna ögon pga så lite sömn inatt.
 
Nu måste jag fortsätta förbereda inför NP muntliga imorgon i svenska. Nervöst :):)
PUSS OCH KRAM ♥♥

Appreciate

2017-04-24 22:04:49
Blommor Daily  29 kommentarer
 
Nu har det varit tomt här på bloggen i några dagar. Jag hade en mysig helg då jag i lördags var hos Wilma hela dagen och dit kom även Ebba på kvällen. Vi hade det jättemysigt som alltid! 
Igår la jag dagen mycket på skolarbeten och sedan träffade jag Lisa en stund, vi satt och pratade länge och tiden gick som vanligt fort.
 
~

Idag har något så fruktansvärt hänt och alla mina tankar går till fina Emilia, hennes familj och vänner. Emilia, du spred sådan glädje till folk runt omkring dig och alla var glada i din närhet, du kommer vara saknad av så många. Det är så orättvist. Vila i frid ♥♥
 
Puss och kram, ta vara på det ni har och njut av livet, varenda sekund av det ♥ 

Cozy friday

2017-04-21 23:31:46
Daily iPhone  26 kommentarer
Äntligen helg!
 
Även första fredagen på länge då jag bara tagit det lugnt. Jag var ledig idag och har försökte sitta lite med läxor och sedan har jag bara myst med mamma och pappa. Har varit jättegos. Imorgon vet jag inte riktigt än vad som händer, men jag ska i alla fall försöka sitta lite med mitt tal jag har till nationella i svenska nästa vecka.
 
PUSS OCH KRAM

En lite sämre dag

2017-04-19 22:12:09
Daily  22 kommentarer
Från en promenad igår
 
Jag vet att det kommer bättre tider. Men just nu är jag så trött, stressad och nedstämd. Vissa dagar är bättre än andra men idag har varit en sådan dag då jag är så trött och stressad. Dessa dagar behövs för att uppskatta de bra dagarna.
 
Satt med en uppsats imorse så kom en liten bit, men har mycket kvar, suck alltså. Har även tränat ikväll vilket var härligt.
Imorgon fyller i alla fall Emil 19 år! Så efter skolan ska jag hem till honom och fira han. Kommer bli gos!
 
PUSS OCH KRAM
 

Party weekends are the best weekends

2017-04-17 22:51:00
Daily Skoj iPhone  21 kommentarer
 
Ursel bloggning igen men i alla fall,
Helgen har bjudit på två utgångar, först en på Grand i Kristianstad och en på &Vin här i Karlshamn. Älskar Grand i Kristianstad, tycker det är så himla roligt där! Kvällen var jätterolig med en bra förfest och utgång och sleepover. Dagen efter såg vi även Skam tsm vilket var goals, äntligen en ny säsong av Skam!
I lördags var det utgång på &Vin vilket som också var roligt. Jättebra musik och kul att gå ut någon annanstans i Karlshamn än bara på Brooklyn.
 
Igår träffade jag Vilma och vi satt och pratade i flera timmar. Så länge sedan jag träffade henne så vi hade så mycket att prata om och det var så gos. Sedan sov Emil hos mig inatt och vi tog det bara lugnt och gick även en lång runda igår.
 
Idag har vi varit hos mormor och morfar på påskmiddag, har varit jättemysigt. Mormor föll dock ihop en stund vilket som alltid tar hårt på mig, att se mormor så dålig. Men hon är världens krigare.
 
Jag har verkligen inte suttit still på hela påsklovet och är så stressad just nu så jag knappt vet vilket ben jag ska stå på. Har inte hunnit göra något skolarbete alls på lovet och just nu är det mycket i skolan.... bara att göra sitt bästa nu fram till studenten som är snart.
 
PUSS OCH KRAM

Old but gold

2017-04-14 14:13:00
Daily Övrigt  35 kommentarer
Gamla bilder men härliga ♥♥
 
Ett bra påsklov för har haft mycket att göra! I förrgår jobbade jag 7-16 vilket gick jättebra och igår jobbade jag kvällen från 16-22. Kommer verkligen trivas på hemtjänsten i sommar tror jag, alla är så goa och glada.
Efter jobbet igår träffade jag Stoffe och Lisa några timmar och vi var på donken och körde en runda, gos
.
Ikväll blir det utgång på Grand i Kristianstad, taggad! Ändå långfredag och imorgon blir det utgång på &Vin i Karlshamn haha. Efter denna veckan kommer jag vara heeeeelt slut! Skönt att inte skolan börjar förrän på tisdag.
 
 Idag har jag även haft mitt körkort i ett år? SJUKT vad tiden går!!
 
PUSS OCH KRAM
och Glad Påsk!!

Work

2017-04-11 18:42:53
Daily Shopping  28 kommentarer
 
Nytt från H&M ♡
 
Har haft bra dagar! I söndags åkte jag till Stoffe för sleepover och vi hann göra rätt mycket. Vi gick först en runda på nästan 7 km och solade sedan solarium (trodde aldrig jag skulle göra det), hade spakväll och kollade på serier. Var gos och kul som alltid!
Igår åkte jag till Kristianstad för att möta upp pappa och för att lämna in min telefon på lagning då touchen slutat funka, trist. Så nu har jag min 6:a tills den är lagad.
 
Idag var min första dag på hemtjänsten, där jag även kommer jobba i sommar. Jag trivs redan jättebra! Det är en del och lära sig men jag tror jag kommer komma in i det fort. Gick upp klockan 6 idag och jobbade från 7 till 4, tiden gick fort. Imorgon ska jag jobba samma tider och torsdag ska jag jobba kväll.
 
PUSS OCH KRAM

Sun is shining and so are yoooo

2017-04-09 16:16:45
Daily Fotografier  21 kommentarer
 
Har haft en väldigt mysig helg. Jag hade faktiskt ingentnig planerat inför helgen, minns inte ens när det var så sist haha. Men vädret har varit great, så det har varit härligt! I fredagskväll träffade jag Wilma, Ebba och Matilda och vi satt ute på Ebbas altan och grillade marshmallows, lyssnade på musik och pratade. Hur gos som helst! Igår var mormor och morfar här och vi solade bland annat och fikade, cool morf där uppe
 
På kvällen var jag, Wilma, Ebba, Wilma och Agnes hemma hos Wilma och spelade spel och sånt några timmar. Åkte sedan hem till Emil och sov där och idag har vi varit i stan en sväng i det härliga vädret.
 
Nu sitter jag ute i solen och ser knappt vad jag skriver haha och ska senare till Stoffe. PUSS OCH KRAM

It's better in L.A

2017-04-06 21:46:26
Daily USA 2015  22 kommentarer
 
Idag var det skriftliga nationella i svenska, så det var till att ställa klockan på halv 7, taggad, ej. Nej fy, har ju haft sovmorgon nu ett tag då många i klassen haft musikal och det har varit massa inställda lektioner, så att stiga upp idag var inte topnotch. Nationella gick för övrigt helt okej faktiskt, så himla skönt att vi fick skriva på datorn detta året, blir så mycket bättre då.
 
Vi slutade direkt efter nationella och jag gick till mormor och morfar i det fina vädret. Vi satt och fikade och pratade, så mysigt som alltid! När jag kom hem fortsatte jag kolla på 13 Reasons Why, en ny serie på Netflix som är så himla bra och spännande. Rekommenderar!
Ikväll har jag tränat, riktigt jobbigt men härligt och nu är jag heeeelt slut.
 
PUSS OCH KRAM

Utgång och sådant roligt

2017-04-04 19:47:00
Daily Festligheter iPhone  29 kommentarer
 
Flummiga bilder men de är i alla fall från helgen. Först och främst vill jag säga segaste jag som inte har bloggat sedan i torsdags, men har verkligen inte hunnit för jag har haft fullt upp. I fredags var det utgång och 80-talstema, skitroligt tema tycker jag. Vi var ett gäng hemma hos mig och förfestade och åkte sedan in till Brookan där det förvånansvärt var lite annat folk än vanligt (jag agerade även DJ, ledsen). Kvällen gick i alla fall fort och jag har som vanligt, en del videos som jag gråter av skratt åt varje gång jag ser. Då vet man att kvällen blev lyckad hahaha 
 
På lördagen var jag hemma hos Wilma för släktkalas då hon fyllde år i söndags och det avslutades sedan med lite fest vilket också var roooligt och gos. I söndags var det Wilmas 19-årsdag och vi gick ut och åt thaimat på kvällen vilket som var jättemysigt och gott som alltid. Dämpade söndagsångesten en heeeel del ♥
 
Igår hade jag inte så mycket i skolan och jag och Wilma åkte hem till henne för att kolla på Summerburst The Movie äntligen, haha kul och se då vi var där förra sommaren och tagga även detta året. På kvällen åkte jag till Emil och sov där och vi var bland annat ute och gick i det fina vädret.
 
Idag efter skolan träffade jag Lisa för några timmars prat, gos. O nuuuuu ska jag inta soffläge här snart för jag är helt slut. Fick 8 timmars sömn sammanlagt i helgen men var inte annat än värt haha.
 
Hoppas också haft det bra, kram på er♥♥♥♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec