du har hört skvallret men först nu kommer sanningen

2014-04-30 20:27:00
Daily Filmer Justin Bieber  26 kommentarer
 
Min valborg spenderas på bästa sätt, framför tv:n med världens bästa film som kom i brevlådan igår. Tack mamma! Jag kommer säkerligen gråta lika mycket som jag gjorde på bion, om inte mer. Det fantastiska stod ju på baksidan, i filmen får man verkligen reda på HELA SANNINGEN. Jag tror inte på skvaller som skrivs, jag tror på människan det handlar om. Alla måste se filmen! :')
Sov till halv 9 idag, verkligen behövligt och skönt. Livräddningen gick faktiskt väldigt bra, likaså engelskaprovet. Att bada var rätt roligt ändå haha. Jag, Nina och Lisa köttade rejält på livräddningen. Efter skolan åkte jag in till stan en sväng för att hämta ett presentkort som jag fick från Bik Bok för att jag fotade i lördags, taack så mycket!! ♥

Ps: Idag kom en splitterny iPhone 5. Då den är ny fungerar ju låsknappen och batteriet alldeles utmärkt! Då jag har haft fyran i 2 veckor utan framkamera så kommer den nu användas flitigt framöver haha. Känner en väldig skillnad och det gjorde onsdagen ännu bättre! Har även ändrat så jag framöver komma fota i RAW vilket som är mycket bättre än JPEG. Hoppas ni alla får en underbar valborgsmässoafton♡

i'd rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck

2014-04-29 22:03:00
Blommor Daily Fotografier  22 kommentarer
Tog dessa bilder när jag vaknade hemma hos Malou i söndags. Perfekt ljus! Dock lite slarvligt tagna då jag var så sugen på glass som vi skulle äta hihihihi.
 
Tisdag idag och det har varit en bra tisdag faktiskt. Anledningen till att jag säger faktiskt är för att tisdagar brukar vara så långtråkiga. Spanskan var megakul idag då jag alltid skrattar lika mycket med Niki och Vilma. På fysiken/tekniken byggde vi torn två och två, och det var kul faktiskt haha, sånt borde vi göra fler gånger istället för tråkiga arbeten hehe. Vid halv 12 åkte jag och Ida in till stan, och vi var vrålhungriga då vi satte oss och fick maten på Pastaco. Vi satt ute, och ja det var bajsvarmt att gå genom hela stan i svarta jeans haha. Vi kunde inte låta bli, utan tog sedan en glass på glassbåten också haha. Halv 2 mötte vi de andra esteterna på Vägga och vi träffade några lärare och gick runt lite och så. Väldigt skönt att jag och Ida har samma intresse och har valt samma linje. Det är kärlek att ha sin bästavän vid sin sida i 3 år till. Agnes från mitt gamla lag hade också valt det, jätteroligt verkligen! blev så himla glad när jag fick reda på det. Träffade Lisa en stund efteråt och vi lagade god soppa, och sedan var jag på ledarutbildning. Hetsig dag idag men rolig! ♡

Shorts from Angelica Blick collection

2014-04-28 22:33:00
Daily Outfits Shopping  31 kommentarer
 
Shorts från Angelica Blicks kollektion. Som sagt så blev jag helt kär i de när jag såg de på nätet för första gången, och de kommer användas flitigt i sommar!! Lyckan var obeskrivlig när jag satt på bussen med dessa shortsen i kassen. Lite annorlunda än mina andra shorts och det älskar jag! ♥ fick även ett par goa solglasögon med mig hem från prestige som köptes på Accent.
 
Igår var jag uppe till klockan 12, superbra jobbat av mig då haha! Nej men jag satt faktiskt och jobbade på min serie som skulle presenteras idag, så satt inte uppe helt i onödan. Presentationen gick bra och jag blev jättenöjd med mitt arbete, 90210 är så bäääst ♡ Hade även det sista nationella i kemi idag, och det var laboration. ÄÄÄNTLIGEN ÄR DEN KLAR! hade typ ångest för den för usch gillar verkligen inte att laborera, och är inte bra på det heller kan jag inte påstå. Men det var inte jättesvårt, bara liiiite. Sista lektionen gjorde massa grupper tre rätters som jag, Lisa, Nina och Malou fick smaka haha så snacka om att man var mätt efteråt. Vi satt där som en jury hoho, jag var Leif *cool*. Nästa vecka är det min och Lisas tur!
 
Framåt kvällen idag tänkte jag ta en springtur. Jag gick med mamma till mormor och morfar, men mådde inte 100% i kroppen så valde att stanna hos mormor och morfar lite, och sedan gick vi hem. Det blev ändå 5 km! Kändes skönt och behövligt. Min klänning kom även idag, tycker verkligen om den. Funderar att beställa en till avslutningsmiddagen också, får se. Nu ska jag "försöka" sova, godnatt 
ps: jag har hittat ett nytt favoritställe att fota, min gamla skola haha. Ljuset var inget annat än perfekt!

Vi var ute hela kvällen

2014-04-27 22:56:00
Daily Fotografier Natur Skoj  18 kommentarer
 
Vaknade upp hos Malou idag för har sovit där inatt med Malouiii och Ida, har varit jättemysigt!! Vi började med att äta god glass och det var hur härligt väder som helst idag också. Hade det jättemysigt och roligt som alltid med Malou, Nina, Lisa och Ida igårkväll. Vi grillade gott, hoppade massa höjder haha, dunkade musik, och hittade även en stackars hund som kom ner till Malous hus. Den var såå himla söt och snäll, och vi ville inte lämna oss ifrån den. Men vi hittade "ägarna", stackars dubb hund :'(. Vi var ute nästan hela kvällen, och avslutade kvällen med ett roligt spel på mobilen där man skulle gissa, imitera osv. Har verkligen världens finaste vänner.
 
Idag efter frukost så skulle jag rida. Har inte ridit på typ 8 år, men gick upp på Malous Brutus, men det var jätteroligt! Jag kunde faktiskt "rida lätt" när jag travade. Nina kom förbi med sin dubb Des som jag också red. Jag får göra om det snart ;) Både Brutus och Des var sådana dubbs, och även Malou och Nina såklart ;) Bara kolla sista bilden hihi. Där fångade jag ögonblicket! Verkligen jättemysigt ute hos Malou :) Åkte hem runt 2 tiden och resten av dagen har jag mest varit ute och solat liiiite med musik i öronen. Hur skönt det än är att sola så är det så himla tråkigt ibland haha, fast hämtade boken Dear John och tog paus i solandet och åt gott grillat och bakade chokladbollar. Imorgon är det måndag igen och jag får ångest för vi ska ha sista kemi nationella, och vi ska laborera. Usch, värsta alltså. Men vi går bara 2 dagar nu sedan är det valborg och på torsdag är vi lediga, gött! Jag har så himla många nya bilder att visa er från veckorna som varit haha. Vi hörs♥

Angelica Blick for Bik Bok

2014-04-26 21:54:00
Daily Skoj Övrigt  28 kommentarer
 
Klockan 10 imorse släpptes Angelica Blick's nya kollektion. Jag var där i två timmar ungefär och gick runt och fotade allt möjligt. Jätteroligt att jag fick frågan att fotografera denna kollektionen också. :'D Jag tycker att kollektionen var helt perfekt och jag hade länge gått och suktat på nätet efter ett par shorts som fanns.
 
Många kläder tog slut snabbt och när jag hade fotograferat klart så fanns inte storleken kvar i shortsen. När jag satt och väntade på bussen så hörde de av sig och sa att min storlek då fanns. Struntade i bussen och sprang och köpte de hihi, ett av mina bättre köp verkligen! Köpte även ett par glajjoooor på Accent. Tog sedan 330 in till Asarums Kyrka och gick hem för att inte vänta en timme på nästa buss.
 
Har i eftermiddag varit ute och fotat shortsen. Jag, Kaisa och pappa åkte även in till glassbåten i det härliga vädret och tog en god glass, mumsigt! Ikväll är jag hos Malou med mina tjejer för att sova där och ha det roligt. Har haft en super lördag! Slutligen vill jag tacka Bik Bok för att ni kontaktade mig och frågade, har varit jätteroligt.
 
PS: GLÖM INTE ATT ÅKA IN OCH KOLLA DEN FINA KOLLEKTIONEN, FANTASTISK! 
Glöm inte att följa deras instagram, HÄR!

american pancakes

2014-04-25 23:22:52
Daily Fotografier Mat  22 kommentarer
 
Onsdagen på påsklovet vaknade jag runt 12 tiden och var så himla sugen på pannkakor haha. Så kollade så vi hade allt hemma och gjorde amerikanska pannkakor till mig och Kaisa, och det var jääättegott med bär och hallon osv till. ♡ Satt och åt det goda till MTV Movie Awards, väldigt gott.
 
IDAG ÄR DET FREDAG, HELG NU WOOOHO! Skolan var okej, Martin är tillbaka nu och det är bäst! :-) Slutade 45 minuter tidigare idag, klagar inte!! Efter skolan cyklade jag hem till mormor och morfar som har flyttat in i en lägenhet, och jag tycker redan att de har fått jättefint där inne. Var där ett tag och vi satt bland annat ute och fikade i solen, mysigt! När jag kom hem jobbade jag med min serie och satt i någon timme och letade efter massa gifs till mitt arbete, FANTASTISKA 90210. Jag satt och grät av skratt åt vissa, roligaste arbetet (fortfarande glad att jag kom med idén) huhu.
 
Hängde sedan med pappa och Kaisa till vårmarknaden där vi skulle stå och sälja lotter osv. Blev uttråkad ganska snabbt och de klarade det bra så bestämde mig för att gå hem. När man var uppe i byn så kom man ihåg hur mycket pengar man har lagt på massa skit rent ut sagt där uppe för flera år sen haha. Men man har minnen för livet därifrån haha! Imorgon ska jag vara på plats inne på Bik Bok klockan 10 då den nya kollektionen släpps, Angelica Blick! Även jag är taggad och jag fick frågan om att vara fotograf där inne imorgon och självklart tackade jag ja! Jätteroligt! Kram <3

Everything that kills me makes me feel alive

2014-04-24 22:17:00
Daily Outfits Självporträtt  29 kommentarer
Keps Obey Topp Bik Bok  Hunger Games brosch Guldfynd ♡ Jeans Cubus (nya!) ♡ Klocka Daniel Wellington
 
Fick till ett par bilder när jag och Kaisa filmade vår fräna video haha. Redigerade bilderna lite annorlunda än vanligt också, kul att testa på nytt! Vår video har över 350 visningar. Huur? Kul att ni gillade den haha! Fredag imorgon, väldigt skönt. Nästa vecka går vi bara 3 dagar och sedan är det valborg, det känns fantastiskt att vara ledig på torsdag men surt att vi inte är det på fredag haha.
 
Skolan var rätt okej idag, och vi gick tipsrunda på spanskan sista lektionen. Det var gaaanska okej. Trots att vi jobbar mycket på spanskan så kommer jag sakna att ha mina spanskalektioner med finisarna Vilma och Niki. Hur som helst, mamma fick idag reda på att de bedömde att min mobil skulle bytas till en ny då batteriet var slut. Så jag kommer få en helt ny iPhone 5 vilket känns hur skönt som helst, äntligen kommer min låsknapp funka och jag slipper ha med mig min laddare överallt. Dock känns det väldigt surt att vi får betala en summa för den. Jag hoppas mobilen kommer snabbt då jag redan saknar min fram kamera då den är sönder på mobilen jag har nu hiheheh. Förresten, jag längtar till helgen! Roooligheter på gång. Godnatt! ♡

Wednesday challenge: Lifestyle

2014-04-23 17:00:00
Daily Fotografier Wednesday Challenge  24 kommentarer
 
Veckans tema var Lifestyle. Lifestyle tolkar jag såklart som "livsstil". Att fota är för mig en livsstil, och även fotboll då jag tränar Kaisas lag. Jag brukar alltid säga "supporting Justin is a lifestyle", och det är för mig sant. Han betyder jättemycket för mig och är världens bästa idol. Även fast jag och Kaisa bråkar varje dag så kommer hon alltid vara den som betyder mest för mig, därför tyckte jag att hon skulle få vara med på denna bild. Jag är väldigt nöjd med min tolkning, och trots mycket tänkande så kom jag tillslut på hur jag skulle göra bilden. Jag älskar att vi har denna challenge varje onsdag, för älskar att göra något lite annorlunda.
Vad tycker ni om min tolkning? 
 
Kolla in Idas, Linns och Hannas blogg för att se hur de tolkade temat. ✫❥

VI SPRANG EN MIL

2014-04-22 21:08:00
Daily Människor Skoj Träning/sport  26 kommentarer
 
Idag tog jag och Lisa milen. Vi siktade på 7 km idag. Men det gick så fruktansvärt bra så varför sluta när man vet att man kan bättre? Det gäller bara att inte ge upp när man vill något så mycket! Vi sprang längre sträckor än vanligt utan att stanna. Sprang 10.11 km om jag ska vara exakt. Hur gott som helst, det var jätteroligt idag!!
 
VÄDRET! Herregud. Fantastiskt. Jag svettades hur mycket som helst när jag gick upp för backen med cykeln efter skolan. Idag på springturen åkte därför springtightsen på, härligt härligt häääärligt!!! Sprang även bara i en topp och ingen jacka för första gången under springturerna detta år. Var ute enda till 7 utan att frysa. Härligt som tusan! Det är i dessa tillfällen som jag kan tacka pappa och fotbollen för att man orkar. Även min fantastiska springbuddie, vi pushar varandra när det är svårt och vi klarar våra mål. *GLÄDJESKRIIIIIK*.
Ett ord för oss: Warrios!
 
11/10 ☆ för springturen idag!
PS: Köpte biljetter idag till Nause i sommar, tagga!

Jungle Drum

2014-04-21 21:44:00
Daily Mina videos Skoj  17 kommentarer
 
Haha, jag och Kaisa fick en rolig idé imorse. Kaisa satt och lyssnade på denna låten hela morgonen, och medan jag stod i duschen så tänkte jag på hur synd det var att Kenza & Calle åkte i fredags haha, och tänkte på ett steg som Kenza hade gjort i sin dans och jag gjorde om det lite höhö. Man kan komma på mycket i duschen LOL. Då jag och Kaisa förra året i maj spelade in "Gentleman med PSY" och inte visat för någon nästan så tänkte jag att vi kunde göra en ny nu. Det var riktigt roligt och här ovanför ser ni resultatet haha! ↑ kolla i HD!
 
Mitt påsklov har varit jättebra, och jag hade inte tackat nej till en vecka till, om inte mer haha. Men snart är det ju sommarlov, tiden går fort! Idag har jag förutom varit ute med Kaisa och bara tagit det lugnt. Har beställt lite saker från nätet, bland annat ett par Nike Free 5.0 som jag designade själv. De kommer i mitten av maj haha, den som väntar på något gott! Nu ska jag kolla på Star-Crossed innan jag ska sova och tagga skola imorgon höhö. Man älskar bara serien mer och mer för varje avsnitt! Måste bara beundra Matt Lanter som rollen Roman i S-C. Har följt Matt sen 2009 och kan inget annat än att älska honom! Godnatt! ♥♥

det var äkta lycka

2014-04-20 21:36:00
Daily Justin Bieber Musik/artister Skoj  28 kommentarer
 
Denna minuten. 21.36. Ett år sen som Justin flög in på vingarna. Ett år sen som jag brast ut i tårar, och jag skrek inte, jag bara grät. Så som jag ser ut på den fina bilden på mig haha såg jag ungefär ut, + en massa gråt. Det var nog den bästa minuten i mitt liv, det var äkta lycka.
 
Believe Tour * Copenhagen * Parken * 20 april 2013 ♡♡♡♡
HÄR hittar ni min Believe Tour Experience video.

Happy Easter

2014-04-19 20:01:00
Daily Festligheter Fotografier Övrigt  30 kommentarer
 
Hade en jätterolig kväll med Ida igår. Vi körde Just Dance, kollade skräckfilm (Mirrors blev det, fruktansvärt bra!), och var galna som vanligt :):). Åkte hem runt halv 1 tiden idag och åkte till kusinerna. Det var jättemysigt och vi åt god mat och god tårta, och fick även fina påskägg med godis och pengar i hihi av mormor & morfar, tack! ♥
 Idag har det varit 21 grader ute, helt sjukt! Vi satt ute och spelade Fia med knuff på en filt, var väldigt mysigt och roligt. Har varit ute rätt många gånger idag, och har inte satt på mig jackan någon gång. Inte ens när jag var nere på lekplatsen och fotade blommor för en timme sen. Skönt det! Nu ska jag bänka mig framför tv:n. Hoppas ni har haft en härlig påskafton också! ❥
 
Förresten, idag var det ett år sen vi åkte till Köpenhamn för att dagen efter se Justin. Ett år sen jag sprang runt på Strøget i Köpenhamn och kände äkta lycka. Att Justin var i samma stad för mig förstod jag inte. Jag förstod inte heller att dagen efter jag hade sett honom så dansade han till "the key short film" i samma byggnad som jag hade tagit foto på. Hans crew, och han stod där jag stod 2 timmar senare än mig. Jag kommer både änna lycka imorgon att det är ett år sen jag fick se världens bästa idol live för första gången, och även kommer det göra ont för jag saknar honom så mycket. Bästa helgen 19-21 april
♡♡♡♡

glorious sunset

2014-04-18 17:30:00
Daily Fotografier Natur  29 kommentarer
 
SÅÅ FINT det var vid havet i Stärnö. Fina landskap säger jag bara! ♡
 
Låååååångfredag idag, och jag säger ännu en gång: GLAD PÅSK TILL ER! Idag var det seriepremiär för damerna, så åkte upp till IP och träffade bland annat bästa Niki och Vilma. Hade det jättekul! De förlorade tyvärr med ett mål bara, men de var såå mycket bättre och spelade ett schysstare spel än Växjö, verkligen! När jag kom hem så var jag så frusen om fötterna så satte på mig tjocka strumpor, joggingbyxor och min klasströja haha. Kommer åka såhär till Ida också hihi för ska sova där inatt. Kommer bli bäst!! Blir nog dunk, Just Dance, skräckfilm, massa skratt/damp as usual. Blir nog att spela Mario med ;) Hoppas ni också får en jättebra kväll! ♥

min skärtorsdag

2014-04-18 00:50:00
Daily Fotografier It's me Skoj  22 kommentarer
Jag önskar er alla en Glad påsk. ღ Ha en uuunderbar påsk med era nära och kära!
 
Idag har jag inte suttit still, och dagen har varit superbra! Jag gick upp lite efter 8 haha för vi skulle åka tidigt till Kristianstad. Vi skulle lämna in min mobil till telenor för lagning. Nu är den i alla fall inlämnad, så sjukt skönt för mitt batteri var sönder på den, och låsknappen funkade inte alls bra. Jag har fått ha med mig min laddare överallt pga att min mobil har laddats ur så snabbt, vilket som har resulterat till att jag har tagit sönder 6 laddare, haha. Nu har jag min gamla iphone 4 ett tag. Något som var jättedåligt var att vi är tvungna att betala för att laga min 5:a pga att garantin har gått ut, JÄTTEDÅLIGT ÄNDÅ ATT MAN MÅSTE BETALA FÖR DET. Jaja.
 
Vi gick sedan runt i olika affärer och vi alla tre hittade mycket fint hihi! Vi satte oss även på torget och tog årets första utomhusglass. Det var hur gott och mysigt som helst. Det var jättebra väder tycker jag med! Vi åt sedan på restaurangen på pappas jobb, JÄTTEMUMSIGT OCH MYSIGT DET MED. Kristianstad är alltid lika roligt tycker jag! Jag är ju trots allt född där ;) På vägen hem höll jag på att somna, var så himla trött så förstod inte hur jag skulle klara av kvällen haha, men det gjorde jag för jag blev inget annat än pigg efter jag hade duschat. När vi kom hem fick vi även fina påskägg och presenter av mamma. Tack bästa
 
Ikväll 20.30 började The Amazing Spider-Man 2! Jag var där med mina fina, Malou, Nina, Ida och Lisa :* Hade längtat så himla mycket till denna film, och efter man hade sätt 1:an så kunde man ju knappast sitta still av längtan till 2:an. Jag hade höga förväntningar, och de överträffade mina förväntningar!! Satt där helt tyst nästan hela filmen med min dricka, godis, chips och mina 3D-glasögon, för jag var bara helt stum och fann inga ord hur fantastiskt den var. Hur bra gjord den var, och skådespelaren ANDREW GARFIELD. Talangfulla människa! Samma med Emma Stone. Gulligaste paret! Sedan kom vi till slutet. Ja, då satt man där och höll handen med sina kompisar, och jag grät så mycket flera gånger då. En dålig sak som hände! Nej jag ska inte spoila för en gång skull. ;) Det händelsen var bara så sorglig och NEJ DET FÅR INTE VARA SANT BARA OK. Ett tips från mig till er: Om ni ska se denna på bio, (ett måste). Sminka er inte innan. Ni kommer storböla som ett litet barn och Peter Parker sitter inte bredvid er som ni nog hoppades på. Sminket kommer förvandlas till svart åska och ni kommer se ut som monster efteråt. Nu hade jag haft smink på mig hela dagen, men om jag inte hade haft det så hade jag säkerligen inte tagit på mig det heller. Visste att gråten skulle komma smygandes.
 
JAG HAR HAFT EN UNDERBART BRA SKÄRTORSDAG! Hoppas ni med har haft det! Godnatt på er♡

Wednesday Challenge: Moder natur

2014-04-16 19:28:00
Daily Fotografier Wednesday Challenge  39 kommentarer
 
Veckans tema tyckte jag var ganska lätt först att tolka. Jag har så himla många bilder på kameran som jag har tagit på nyligen, så jag tänkte att jag skulle ta någon av de. Men jag vill alltid göra något som är en liten större utmaning. I eftermiddags fick jag en annan idé och fick släpa ut Kaisa för ville att hon skulle ställa upp på detta. Det var en utmaning kan jag säga! Hon trodde att hon skulle få mig att få dåligt samvete genom att säga "du tvingar mig, jag vill inte" med en sur min. Men nej, äntligen gick hon med på det och hon tyckte det var riktigt roligt ändå verkar det som i alla fall. Man kunde bara vara ute i linne där när man tog dessa bilder, så himla varmt har det varit ute idag. Skönt! Jag tror jag snart får skapa en kategori med wednesday challenge.
 
Kolla in Idas, Linns och Hannas blogg för att se hur de tolkade temat. ✫❥

Idag har jag fått över 1300 besökare

2014-04-15 20:17:00
Daily It's me Skoj  45 kommentarer
 
Hej finisar! Påsklovet började hur bra som helst igår då jag såg att jag var längst upp på startsidan av blogg.se. Besökare och kommentarer bara forsade in, statistiken höjdes och jag kan inte vara annat än tacksam. Jag var där några timmar och gick senare bort, och åkte iväg till Mc Donalds för att äta lunch med Vilma, det var mycket gott och jätteroligt att sitta och prata i några timmar.
När jag kom hem tror jag att jag fick en panikattack på riktigt. Man kom inte in på min blogg. Det var därför jag inte syndes på startsidan längre tänkte jag. Jag mailade blogg.se direkt, och var i alla fall glad att jag kom in på mitt konto. Men när jag kom in på min blogg så stod det "sidan ej tillgänglig". Det var jobbigt, att inte veta vad som hade hänt och blogg.se hade nog slutat för dagen så de läste nog inte mitt mail.
 
Jag trodde det kanske bara var något tillfälligt och åkte iväg till Stärnö med Kaisas lag. De sprang några kilometer och sedan åt vi god pizza. Vi var även ute och man kunde igår vara ute till halv 9 utan att frysa. Det var fantastiskt fint där nere vid havet och jag fick hur mycket fina bilder som helst på exempelvis den fina solnedgången. När vi sprang runt där så tänkte jag direkt på Lisas sommarstuga, och alla sena sommarkvällar. Längtar så himla mycket till sommaren!! Resten av kvällen bestod av Star-Crossed avsnitt som jag har missat, och satt även och läste ur min bok Dear John. Kände mig helt tom utan min blogg, och tänkte att det inte var någon mening att svara på kommentarer när man inte kunde komma in på min blogg. Somnade i alla fall hur glad som helst för tänkte att detta måste lösa sig, och jag var så glad över alla fina kommentarer som jag hade fått under dagen.
 
Idag svarade blogg.se mig och jag tog kontakt med företaget där jag fick min domän förra året, och det var det som var felet. Företaget där jag har min domän hade flyttat till Starblogg.se. Min faktura hade råkat komma i samband med flytten och jag har nu fått välja om jag vill flytta till Starblogg, men har valt att stanna på blogg.se för jag trivs så bra. Nu betalar jag för domänen i ett år och företaget håller i min domän så det känns jättebra. Tacksam för hjälpen! Runt 12 tiden idag kunde man äntligen komma åt min blogg igen, och jag hamnade på startsidan igen. :') Genomförde en härlig springrunda med Lisa i solen och i eftermiddag har vi kollat på film. Mycket mys.
 
Oj, detta inlägget blev långt, men nu vet ni hur allt har gått till de senaste 2 dagarna hihi. Jag satt och skrev "7 tips för en bättre blogg" inlägget i några timmar i söndags, och jag är så lycklig att det uppskattades. Tack till blogg.se, och tack framför allt till er fina som har gett mig så fina kommentarer. Jag har än så länge idag nått upp till 1375 unika besökare och 1797. Mitt besöksrekord, och jag är helt chockad fortfarande. Statistiken ökar hela tiden,och tack snälla ni för att ni besöker min blogg och kommenterar, och jag säger välkommen till de nya besökarna som har hittat hit.
TACK ♡♡
 
UPDATE: DET BLEV 1950 UNIKA BESÖKARE OCH 2595 SIDVISNINGAR. TAACK!

7 tips för en bättre blogg

2014-04-13 22:53:00
Daily It's me Tips Åsikter/tankar  93 kommentarer
Jaa, vad gör en blogg så speciell? Vad får mig att stanna? 
Varje bloggare tänker nog på hur man ska blogga för att läsarna ska stanna, och tycka om det som man ser/läser. Jag personligen tycker inte att man ska känna att man måste blogga om något speciellt ämne som man vet lockar om man själv inte är intresserad av det.
 
❋ Skriv proffsigt, men ändå lite roligt ibland
Med det menar jag att man ska skriva ordentligt, men det beror även på vad man vill förmedla med inlägget. Med proffsigt menar jag att man skriver på ett seriöst sätt. Jag är inte alltid seriös, nästan inte alls, så därför finns det många gånger då jag sätter in lite smileysar här och där, förkortningar osv. Om jag bara skulle skriva på ett seriöst sätt så hade inte jag visat vem jag är som person, och det tycker jag är väldigt viktigt att göra. Något jag ibland är väldigt dålig på är att fatta mig kort och styckeindela, det är såklart väldigt viktigt, annars kan läsaren tröttna och läser tillslut inte inlägget. Att använda kommatecken, punkt, och stor bokstav är en självklar sak att man ska göra.
 
❋ En fin och tilltalande design
Designen är det första man ser när man klickar in på en blogg, och det säger väldigt mycket. Jag har testat att ha olika designer, och gillar olika typer. Jag försöker alltid göra en design som är väldigt stilren, men visar även vem jag är. Det är oftast så att en blogg som man går in på och ser "tråkig" ut läser man inte. Dock är innehållet lika viktigt, men designen är som sagt det första man ser på en blogg.
 
❋ Varierande och välstrukturerade inlägg
Nästan samma punkt som den där uppe. Det med inlägg är olika hos bloggare. Det är olika hur mycket tid jag lägger ner på ett inlägg, men oftast är det flera timmar, och därför blir det bara 1 inlägg om dagen. Hellre ett inlägg som är vältänkt, än tusentals slarvinlägg som publiceras för att man "ska" blogga. Det är olika från bloggare till bloggare, men jag siktar alltid på att lägga ner lite mer tid på mina inlägg, hoppas det syns också. Att variera beror ju på vilken blogg man driver. Jag försöker tänka mest på att visa olika sorters bilder, men att variera i inläggen är också väldigt bra. Läs alltid igenom inläggen innan du publicerar.
 
❋ Minst en bild i varje inlägg
Bilder är för mig mycket viktigt. Oftast är det så att jag har massa bilder och nedanför skriver jag om min vardag, medan jag ibland har någon bild som inte har med inlägget att göra. Men vad gör det? Det är roligare att läsa när det finns bilder, (ett plus är om bilderna är intresseväckande). Om du är en fotograf, hitta annorlunda saker att fota och lägg ut på bloggen, fota från lite olika vinklar då och då.
 
❋ Brinn för ditt ämne och våga vara unik
Om du brinner för det du skriver om så märks det. Man kommer då hitta ämnen att blogga om lätt. Våga ha en egen syn på saker och våga sticka ut. Våga tycka till om saker och ha åsikter. Skriv om det som berör dig, och våga visa känslor.
 
❋ Tänk på rubriken
Rubriken är oftast det som får en att stanna upp om man bläddrar igenom en blogg. Ja haha, detta med rubrik är ju inte alltid lätt. Jag sitter flera minuter ibland och försöker komma på någon bra rubrik, och ibland går det och ibland inte. Ett tips är att ta ett väldigt kort utrag från texten i inlägget som man har skrivit. Jag skriver alltid rubriken direkt innan jag publicerar mina inlägg. En rubrik ska vara lockande, och om man väljer att ha en låttext som rubrik kan man tänka på att använda (" ").
 
❋ Kommunicera med läsarna, va tydlig
Det är alltid roligt för mig som bloggare att ha kontakt med läsarna. Svara på deras kommentarer, kommentera andras bloggar. När folk visar intresse över det som jag har skrivit i mitt inlägg blir jag alltid lika glad. Det kan vara att någon av mina kompisar säger "ja men det du skrev på din blogg.....". Sånt gör mig verkligen glad! Att någon la märke till de där små bitarna som man skrev i ett inlägg. Visa att du är tacksam att dina läsare läser din blogg, de är ju trots allt de som gör så att det går så bra för dig i bloggen.
Att vara tydlig menar jag att läsarna inte ska behöva ha det så svårt att förstå hur du är som männsika. Måste de gå igenom massa kategorier för att se hur du är som person? Nej det ska de inte behöva göra, skriv det i menyn, så läsarna får en inblick innan de läser inläggen.
 
 

sisters by heart

2014-04-13 00:33:00
Daily Människor Skoj Övrigt  14 kommentarer
 (bild tagen från Facebook, därav dålig kvalité)
 
Har haft en JÄTTEBRA start på påsklovet. Vi var ju på sista skolbalders igår och gled som vanligt, och det var hur roligt som helst. Vi vet inte när vi kommer tillbaka nästa gång, eller om vi någon gång gör det hehe, så vi köttade rejält som alltid. Har nu varit på Balders 9-10 gånger och det har ju varit bland det bästa jag någonsin har gjort, och igår var F A N T A S T I S K T också. Musiken var hur go som helst, och vi körde på det vanliga som vi alltid gör när Beauty and a beat kommer som det gör varje gång, vi skriker: JUSTIN BIEBER! och ja vi kommer ju sakna alla goa människor som man alltid träffar varje gång där!!!! Att dansa och bara ha det roligt till bra musik med mina bästavänner är bland det bästa som finns. Sov sedan över hos Lisa och det var jätteroligt, och vi har haft damp som vanligt. Det får vi göra om snart igen! Ni som har mig på snapchat såg kanske våra fina selfies imorse??? ;) Idag cyklade vi till mc för att ta en glass, gööött det. Det har ju varit så himla härligt väder idag åh, och då mår man verkligen som bäst. Ikväll har jag ätit gott grillat här hemma, och jag och mamma har nästan precis sett klart Carrie. Den var bra till en början men lite konstigt slut. Blev heeelt såld på Ansel Elgort och har nu planerat att jag måste sitta bänkad på premiären "The Fault in Our Stars" om den filmen kommer hit där jag bor :') Jag hoppas att ni också har fått en toppen bra start på lovet, min kunde inte blivit bättre. GODNATT PÅ EEEER ♡

You better get on da dance floor now

2014-04-11 18:00:00
Daily Festligheter Människor Skoj Övrigt  22 kommentarer
Bild ifrån förra gången, 14/3♥
 
NU HAR VI PÅSKLOV!! och inget plugg under hela lovet, hur härligt som helst. Firar det på bästa sätt! Klockan 4 åkte jag hem till Lisa och vi gick och åt pizza på Valentino, mycket göttigt! Klockan 18.35 går bussen till Balders och det är sista skolbalders, och det suger :'( sedan får vi kötta på 15-18 års balders men dit går det inga bussar. Ska göra kvällen till den bäääästa med två bästavänner. Jag sover sedan över hos Lisa. HOPPAS NI OCKSÅ HAR DET LIKA HÄRLIGT IKVÄÄÄLL♡♡

hur gott som helst

2014-04-10 22:19:48
Daily Mat  18 kommentarer
åt grillat i lördags och det var nog första gången detta året som vi gjorde det, gooooott!! ♡
 
Jag blev riktigt glad över era kommentarer om min bild igår. Det värmer så mycket, tack fina ni! Ni är bäst! ♥♥ Igår var faktiskt dagen riktigt rolig haha, till och med i skolan. Vi hade sovmorgon och det var hur skönt som helst att kunna få sova ut lite. Sedan var det fysikprov och jag tyckte att det gick bra! Idrotten var huur bäst som helst igår, sjukt roligt. Vi spelade fotboll hela lektionen och gjorde olika övningar osv. Hur roligt som helst och mycket skratt hahaha!!!! Resten av dagen jobbade vi bara med serier och då har ju jag valt 90210, riktigt roligt arbete tycker jag för nu arbetar man ju med något som man verkligen tycker om. Idag har vi haft religionprov och jag tyckte också det gick bra, vi hade även spanskaprov som kändes bra med även fast det var lite svårt ibland. Psykande med så många prov denna veckan, men nu är det över! Sedan var det även lite seriearbetande på profilen, KUUUL JAO. Måste bara säga igen att jag är väldigt glad att den idén kom upp i mitt huvud och att min lärare lyssnade på min idé, THANK YAOU. Lisa och jag skippade att springa idag, och firade att alla prov är över nu på ett tag, hur skönt som helst! Inget plugg över lovet heller, hur härligt som helst. Vi såg Tsatsiki, haha alltid lika rolig. Fredag imorgon och vi får påååååsklov! ♡

Wednesday challenge: Faceless Portrait

2014-04-09 15:00:00
Daily Fotografier It's me Wednesday Challenge  28 kommentarer
 
Idé bakom detta: I måndags hade jag inte några idéer alls till temat. Men sedan tillslut fick jag idén att skriva något på min rygg. Kaisa fick ställa upp och skriva haha. Citatet kommer från Derek Hale i Teen Wolf, och när jag såg han säga detta så fick jag rysningar för det tilltalar mig så mycket. Här kan ni se lite av det. Varenda gång som jag har misslyckats i mitt liv så har jag aldrig gett upp, och det har gjort mig till en starkare människa. För varje gång som man inte lyckas med det målet man hade, så ska man bara resa sig och försöka igen. Sluta aldrig kämpa för det du vill! Du kan om du vill, och låt aldrig någon trycka ner dig och låt aldrig någon säga att du inte kan. If you want something, go get it. Period. ✎❣
 
Kolla in Idas, Linns och Hannas blogg för att se hur de tolkade temat. ✫❥
 

nytt till våren

2014-04-08 20:58:00
Daily Shopping  21 kommentarer
Linne Bik Bok, Jeans Gina Tricot ♡♡
 
Har länge letat efter de perfekta jeansen och det har alltid stått mellan lite slitna eller Boyfriend Jeans. Jag köpte ett par Boyfriend Jeans på H&M, men jag kände inte att jag trivdes i de, så lämnade tillbaka och bestämde mig för att beställa dessa. Mina nya jeans och helt perfekt till våren. Även detta fina linnet hittade jag i fredags när jag var inne någon timme i stan, och jag tänkte ha det på fredag när jag ska iväg.
 
Tog dessa bilder efter skolan och ni känner nog inte igen vaart jag tog de? Har nog inte nämnt det här på bloggen men i höstas/vintras så byggde vi ut, det är som ett uterum men ändå som ett vardagsrum då vi kommer vara där året runt. Det börjar snart bli klart och jag känner redan att många av mina bilder som jag tar inomhus kommer vara där. Har inte lagt golv än dock som ni ser på första bilden hihi. Btw, kanske ska visa badrummet som blev klart för några veckor sedan här på bloggen?
Fotade även till Wednesday Challenge idag som kommer upp imorgon. Annars så hade vi 2-3 NP i Kemi idag, USCH USCH. Har aldrig gått så dåligt på något prov innan! Vi fick i alla fall våra KLASSTRÖJOR IDAG! Jag kommer visa här på bloggen någon dag framöver! Jag älskar våran tröja haha, för det som står är så likt vår klass, och jag sitter och har den på mig just nu, SJUKT GOSIG. Imorgon är det fysikprov, tagga eller? Nu ska jag kolla på tv, kram♥

"people throw rocks at things that shine"

2014-04-07 21:42:00
Blommor Daily Fotografier  15 kommentarer
 
Såå fina blommor som jag fick av mormor och morfar på kalaset, plockade i deras trädgård ♡
 
Måndag idag, och herregud vad kvavt det har varit ute. När jag vaknade så tänkte jag bara "jaha, äckligt väder, ok". Men när jag gick ut så var det huuur varmt som helst ute tyckte jag, och jag frös inte när jag cyklade hem som jag brukar göra annars när inte solen är framme haha. Får av någon anledning nästan alltid ont i magen på måndagar i skolan, men när jag kommer hem och sätter på mig andra byxor så släpper det hehiheihe. Timmarna efter man har kommit hem ifrån skolan tycker jag går så himla fort, och man hinner nästan inte göra någonting haha. Jag har ätit tacos ikväll, mumsiiigt! och även fruktsallad innan till talang. ♡ Han Jacob Frohde, var underbart duktig, och stark också. Usch för de som mobbas. I alla fall, jag höll med juryn när bästa Thobias sa "en ny stjärna har fötts". Även tycker jag att Tommy var huuur duktig som helst, imponerande! Talang är verkligen inspirerande ibland! Nu tänkte jag ta och kolla på sista Teen Wolf avsnittet, och hur ska jag kunna vänta sedan???? så tagga att gråta nu heeeeh. Stydia ♡ Sedan ska jag försöka sova, för imorgon har vi NP i kemi klockan 8. Har nog aldrig känt mig så oförberedd till ett prov innan som jag gör till detta. Godnatt♥

födelsedagspresenter del 3

2014-04-06 22:19:00
Daily Festligheter Skoj  32 kommentarer
är verkligen som sagt så himla tacksam för alla fina presenter!!! ♡ det beyder så mycket!
Del 1 och 2: Här och här
 
Söndag idag, och jag hade verkligen behövt en till ledig dag haha. Skulle inte sitta fel! Men däremot är det bara denna veckan också i skolan och sedan påsklov, åh hur skönt som helst, och jag längtar längtar! Nästa vecka har vi NP i kemi, usch usch usch. Jag är nog inte den enda som verkligen inte känner mig redo och känner att man inte kommer kunna någonting haha. Har även fysikprov som jag har försökt plugga på lite idag, det har faktiskt gått bra. Spanskaprov och religionprov har jag på torsdag. Så ska kämpa mig igenom denna vecka nu, och sedan tar jag påsklov på fredag på världens bästa sätt, nämligen balders med mina brudzzz!! Längtar ihjäl. Idag har jag även sett ett avsnitt av Teen Wolf och jag har bara ett kvar nu tills jag får vänta tills 23 juni åh. Jag har verkligen segat mig igenom denna serie för vill inte att den ska ta slut haha. I detta avsnittet dog Allison (oh) och tårarna bara forsade ner, denna serie dödar mig typ.
 
Sedan var det dags för match för Kaisas lag, och det är riktigt kul att se hur duktiga de är. Är ju då tränare istället för spelare denna gången. Jag saknar tiden med mitt lag, man saknar de stunder som man vet aldrig kommer hända igen, allt det är över nu. Men samtidigt är det väldigt roligt att börja på något nytt, nämligen ledare!
 
Ikväll har jag kollat på världens bästa 90210, att man kan älska en serie så mycket är helt sjukt. När jag ser sista avsnittet i säsong 5 så vet jag inte vad jag kommer att göra, säkerligen sitta där och gråta över en serie som har varit så stor del av mitt liv i 5-6 år h e heeee. Har även kollat på Mästarnas Mästare, och nu tänker jag sova! Godnatt♡

luktar för gott

2014-04-05 23:57:00
Daily Shopping  26 kommentarer
From Juicy Couture ♡♡
 
DENNA PARFYMEN LUKTAR SÅ LJUVLIGT SÅ JAG KAN SITTA EN HEL DAG OCH LUKTA! En till favorit!
Idag har jag mest bara tagit det lugnt för har inte orkat hitta på något. Jag gick upp lite efter 9 faktiskt och har ändå gjort liiite idag. Mormor och morfar kom hit vid halv 1 och fikade, mycket mysigt! Jag har även kollat på Teen Wolf, och jag blir bara mer och mer beroende av denna fantastiska serie. Nu har jag 1-2 avsnitt kvar tills jag får vänta enda tills juni, åh noooo.. Jag ska börja kolla på "Wolf Watch" som då är after show *.*
Jag och Kaisa cyklade till reptil för att köpa lite godis till ikväll, gött deeee. Vi cyklade även inom skolan haha och coolade oss lite. Ikväll har jag ätit grillat, första i år!!!!! såååå gött, 100% foodporn där alltså! ♥♥ Har ikväll kollat på "Mig äger ingen", en jättebra film som jag tycker att alla borde se. Nu ska jag fixa lite på datorn och sedan sova för är hur trött som helst, godnatt! 

En fantastisk present, iMac

2014-04-05 00:12:00
Daily Festligheter Fotografier Skoj  37 kommentarer
 
Denna fantastiska iMac kan jag inte vara något annat än nöjd med. Innan jag öppnade det stora paketet hade jag ingen aning om att det var denna skönhet som var bakom den stora kartongen. Jag visste inte mycket om Mac för en vecka sen, jag var bara så glad över att jag hade fått denna sköning! Nu har jag haft den i en vecka och jag har aldrig varit nöjdare med en dator innan än vad jag är nu, och det känns som att jag nästan kan allt om denna nu. Anledningen till att jag har varit så seg i mitt pluggande i veckan är nog pga denna hohoh. Har skrivit en lista på vad jag ska fixa på den "fixa ikonerna, tema, olika mappar osv". Det kommer bli jätteroligt att fixa med! Man lär sig så snabbt! Älskar att mobilen kan vara någon annanstans och jag ändå kan skriva meddelanden härifrån. tangentbordet? LOOOVE IT. När jag fick denna hade jag lite förväntningar att denna skulle äga då jag bara hört bra om den, och den har verkligen överträffat dessa förväntningarr :') Det bästa är nog när jag ska sitta och redigera. iMac är verkligen perfekt när man älskar att redigera bilder och filmer som jag. De har de rätta programmen till det och att det är så stor skärm gör allt fantastiskt roligt. Allt är inbyggt, inga jobbiga sladar som skräpar, och allt bara funkar perfekt.
Jag är helt enkelt kär, i denna iMac. i Apple. Jaaaa 

snön kom igår, försvann idag

2014-04-03 22:44:00
Daily Övrigt  20 kommentarer
 
JA TACK OCH LOV ATT SNÖN FÖRSVANN LIKA SNABBT SOM DEN KOM! Idag när jag kom till skolan så var första lektionen inställd för vi inte hade någon lärare, och vid 09.15 gick bussen till Vägga. Där såg vi en musikal och de hade gjort Pitch Perfect, faaaantastiskt bra, och rolig! En utav de bästa musikaler jag har sett!
 
Skolan var då rätt lugn idag men vi slutade ändå klockan 3. Mötte upp Lisa runt 5 tiden vid kvantum och vi började springa. Idag var det kämpigt för oss båda då vi precis hade ätit innan haha, det blev 5 km! Bra köttat och kubbat, och härligt med lite styrka efteråt. Lisa fick även sina presenter av mig och hon blev jätteglad så det var verkligen kul! Vi åt även lite god fika.
 
Ikväll har jag kollat på Teen Wolf, *SPOILER* → och jag är där nu där Stiles förvandlas till Void bara sådär. Scott hade en kniv i sig och Kira skulle ta ut den, och DÅ BAM så förvandlas Stiles till Void. Bara sådär. Jag började gråta, är så ovan att se Stiles sån haha. För hur många tårar har runnit ner på mina kinder pga denna serie??? ja undra det. 90210 och Teen Wolf är BÄST.
Har även kollat på senaste avsnittet av trolljägarna, och jag kan inget annat än att älska detta program då jag älskar se fega småglin bakom sina dataskärmar sättas på plats i verkligheten. Tycker verkligen att straffen borde bli hårdare dock, näthat ska inte vara acceptabelt alls!
 
Imorgon ska jag snabbt in en runda till stan efter skolan för att prova Aif kläder. Sedan mååste jag försöka lägga någon timme i alla fall på plugg. Har SO på måndag och fysik på onsdag och jag har nästan inte ens börjat, OJ! Men jag har ju så mycket att göra just nu! Ha det bra niiii ♥

Wednesday challenge: Favourite color

2014-04-02 22:20:00
Daily Fotografier Wednesday Challenge  15 kommentarer
 
När vi bestämde att det var "favorit color" som vi skulle ha som tema så tyckte jag det var svårt. För det första så tycker jag typ om alla färger, och för det andra så tänkte jag: "hur ska jag tolka detta?". I söndags kom jag på en idé och tycker nog att detta är min bästa tolkning hittills, men vi har ju inte haft Wednesday Challenge så många veckor dock. Min favoritfärg är rosa, men även vit. Jag tog 2 foton, först på de rosa rosorna och sedan på en vit ängel. Då fick jag direkt idén att jag skulle tona in ängeln i bilden med rosorna. Har börjat arbeta i Photoshop CC och det funkade absolut lika bra, Photoshop är bäst att jobba i. Anyway, inuti vårt hus så är nästan allt vitt, och mina färger inne i mitt rum består mest av vitt och rosa. Nu är till och med min dator vit ♥ Från att inte ha några idéer alls, så fick jag till det ändå! Vad tycker ni om min tolkning?
 
Kolla in Idas, Linns och Hannas blogg för att se hur de tolkade temat. ✫❥

red roses from saturday

2014-04-01 21:37:00
Blommor Daily Fotografier  29 kommentarer
Fina rosor som jag fick i lördags ❥
 
Jag förstår inte hur snabbt dagarna går. I skolan hade vi bara två lektioner, och fick inte jättemycket gjort då läraren inte var där på vår första, och var klar med allt på andra lektionen. Såå i skolan kollade jag på Teen Wolf *höhö*. Är snart där man ska vara, och får snart vänta till juni för att se nästa. NEJ! Nu de sista avsnitten gråter jag extra mycket åt scenerna haha. Vi åkte efter lunch och kollade på en musikal på Österslätt, de var duktiga! Dock 1h 30 min typ så höll på att somna flera gånger. Har inte mått 100% idag i skolan, men när jag kom hem så mådde jag mycket mycket bättre haha. Skulle egentligen se senaste 90210 avsnittet som sändes på tv:n i söndags, men har inte hunnit det!!! För har suttit och redigerat bilden som kommer upp på wednesday challenge imorgon hihi... och även dessa bilder. Får ta och se det i skolan imorgon eller hemma. Bästa 90210♡ Imorgon är det uppsats i Engelska klockan 08.00 (NP). Får kämpa på. Om man räknar med NP så har vi 4 prov nästa vecka, 3 vanliga. Men det kommer inte ni märka här på bloggen I promise, kommer uppdatera som vanligt förhoppningsvis! :D Jag hinner! Godnatt!♥
 
PS: Idag är det ju 1:a april! Mars har gått sjukt fort men var en supermånad, som alltid! Min älskade katt fyller 11 år idag, och nej jag skojar inte. Grattis finaste Skrållan!! Har ni lurat några idag? För det har jag! Dock har jag inte blivit lurad själv konstigt nog, woooho!




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec