Vad man ofta saknar denna dagen

2015-03-31 09:14:00
Daily Fotografier  39 kommentarer
Gud vad man ofta saknar denna dagen. Saknar också de andra dagarna innan skolavslutningen. Vår skola rivdes ju så vi hade massa friluftsdagar i 2 veckor, var så himla kul faktiskt haha. Så mycket lycka. Så fina vänner och bästa lärarna Martin och Markus på bilden ♡ (dagen vi slutade 9:an)
 
Nu har jag bara varit här hemma och vilat i några dagar, och fler ska det bli men tusan vad rastlös man blir efter ett tag. Jag är ju en sådan människa som alltid vill hittta på någonting nästan. Men nu får man i alla fall inte dåligt samvete av att sova och ligga och kolla på serier hela dagarna.
Min fina vän Agnes kom hit igår en stund och gav mig en födelsedagspresent och sällskapade mig lite. Gud vad glad jag blev! Sådant som gör ens dag ♡
 
Tufsi har sovit tätt intill hos mig hela natten, så himla mysigt hihi. Skriver kanske inte så intressanta inlägg nu dessa dagar, men det får bli så. Idag blir det vila vila vila again. Ha det fint ♡
 
Någon av er som har haft körtelfeber och kan skriva lite om hur ni hade det o så? För tusan vad rädd jag har varit dessa dagar, har inte känt igen mig själv. Men nu kan det bara bli bättre känns det som och det är skönt.
 

Kämpar på här hemma

2015-03-30 11:35:50
Daily Fotografier  45 kommentarer
 
♡♡
 
 
Det gick bra hos doktorn igår och hon undersökte mig o så. När hon kollade mig i halsen så frågade hon mig hur jag ens kunde andas med det jag har i halsen. Joo, det är frågan hehe. Inatt har jag vaknat och varit så torr i halsen, på tungan och på läpparna. Men idag känns det ändå som att jag är på bättringsvägen trots att jag har svinont i halsen. Men det vita i svalget försvinner sakta, så jag hoppas att jag i alla fall kan slippa denna halsont om några dagar. Jag måste fortsätta tänka positivt!
 
Imorse stannade papp hemma några timmar och han har nästan precis åkt till jobbet. Var härligt med lite company♡
Har i alla fall förberett ganska mycket på mitt muntliga i svenska som är efter lovet, det känns bra. :) Resten av dagen ska jag vila vila vila med lilla Tufsi. Men jag säger det, körtelfeber önskar jag inte ens min värsta fiende.... uschhh.
 
Ha det fint ♡
Update: JAG FICK NYSS ETT SAMTAL AV IDA DÄR HON SÄGER ATT JOHN DE SOHN KOMMER TILL ÖSTERSJÖ!!!! THIS MADE MY DAY. Tänk att höra Under the sun live, värsta drömmen. Bästa sommarlåten genom tiderna lätt lätt lätt!!

Har aldrig haft såhär ont i halsen innan

2015-03-29 11:47:00
Daily  42 kommentarer
finaste ♥♥
 
Usch vilken kväll igår. Jag hade så ont i halsen så jag visste knappast vad jag skulle ta vägen. Dock så var det första natten inatt på ganska länge som jag har kunnat sova, så himla skönt. Men jag har aldrig haft såhär ont i halsen i hela mitt liv. Körtelfeber är inte något och leka med känner jag. Inatt vaknade jag över att min tunga var helt sträv och jag kunde knappast andas, och jag kan knappast svälja mitt eget saliv. Ushhh. Dock har jag ingen feber vilket är väldigt skönt.
När denna halsont försvinner och jag blir någorlunda frisk så kommer jag uppskatta det så himla mycket.
Vid 3 tiden idag ska jag träffa en doktor som ska undersöka mig o så. Jag hoppas att ni har det fint ♡

Min 17-årsdag ♥

2015-03-28 14:19:08
Festligheter Fotografier It's me Skoj  39 kommentarer
 
Min födelsedag igår var väldigt mysig trots allt! Jag vill börja att tacka alla för alla gratulationer överallt. Det betyder såå mycket. Många la upp en massa fint överallt, och jag är så tacksam över så fina människor jag har runt omkring mig, och jag blev såå glad. Kolla bara t.ex här, här, här, här, här, här, här, här, här, här, här och här. Höll på att dö av skratt åt vissa bilder hahah...
 
Hela familjen var hemma på morgonen så vi åt en mysig födelsedagsfrukost, perfekt start på dagen! Det var så himla mysigt. Jag och pappa åkte sedan in till doktorn för jag hade tid där. Där fick jag veta att jag har körtelfeber, inte så roligt kanske. Det är därför jag känt mig så trött i flera veckor och känt mig förkyld och så. Det är bara att vänta ut detta och vila, så det lär det ju bli för mig nu och jag hoppas att halsonten försvinner snart då jag knappast kan svälja. Jag får tänka positivt och får hoppas att jag snart blir frisk!
 
Jag valde ändå att gå till skolan och när jag kom in i klassrummet så fick jag en massa grattis av härliga människor. När jag skulle gå till mitt skåp på rasten så hade Ida och Wilma fixat mitt skåp mycket fint med massa härliga bilder. Åh vad glad jag blev, fina ni <3 Jag valde sedan att åka hem och vila upp mig. Ångrar inte att jag åkte till skolan!
 
På kvällen blev jag firad av familjen och Emil. Så himla mysigt var det! Vi åt god thaimat, massa glass med gott till, och jag öppnade mina presenter. Tack så jättemycket för allt, jag vet inte riktigt hur jag ska visa min tacksamhet :') Dagen avslutades på bästa sätt då jag somnade bredvid världens finaste pojkvän.
 
Trots beskedet om körtelfeber så var min födelsedag hur go som helst tack vare fantastiska människor. Tack för alla gratulationer på alla sociala medier och i verkligheten, jag uppskattar verkligen det! Nu blir det till att vila vila vila ett tag. ♥♥♥♥

Happy birthday to me

2015-03-27 08:44:00
Festligheter It's me Självporträtt  55 kommentarer
 
Såå har ännu ett år gått och så blev det den 27 mars igen, min födelsedag! För exakt 17 år sedan föddes jag! 
 

Håll era tummar för mig

2015-03-26 16:44:23
Daily  34 kommentarer
gammal bild sen i somras <3
 
Har verkligen kämpat dessa dagar för att slippa denna feber och verkligen hoppats på att jag skulle bli bättre i halsen. I skolan hade jag ingen feber men när jag kom hem hade jag 38.1, det är ju inte så mycket men något i alla fall. Min hals har aldrig gjort ondare än vad den gör nu och jag är helt vit i svalget. Jag har bokat tid till ett till halsprov imorgon. Annorlunda födelsedag lär det ju bli! Men men, det viktigaste är att jag blir frisk.
Om febern försvinner och jag inte har halsfluss så kan jag nog kriga till skolan i alla fall :) Mys hemma lär det bli i alla fall och kalas nästa helg istället. Jag får tänka positivt!
 
Håll era tummar för miiiig!!

Annorlunda dag

2015-03-25 14:43:00
Djur  55 kommentarer
Haha jag tycker hon ser så rolig ut på dessa bilderna haha, och de var inte lätt att ta de faktiskt då hon rörde sig hela tiden i kassen. Hon hoppade i mina kassar när jag städade idag, lilla Tufsi haha.

Idag behövde jag sovmorgon för att inte bli sjuk typ hehe, så sov nog 10 timmar inatt. Hela natten har det värkt och svidit i armen från födelsemärket igår, men nu under dagen har det gått mer och mer bort, skönt! Lika så med halsen. Kunde knappast svälja imorse men nu känns det lite bättre i alla fall, och jag tror att jag kommer slippa febern! :) Jag kollade även på säsongsavslutningen av PLL. Det var väldigt bra faktiskt även fast jag trodde att man skulle få reda på mer om A hehe, men det är väl bara att vänta... som vanligt med PLL ;)

När jag kom till skolan hade vi bara en lektion. Jag fick reda på att jag fick minst C på min redovsning på svenskan, väldigt nöjd!
När jag kom hem så städade och dammade jag rummet inför helgen, skönt det. Resten av dagen blir det nog en massa vilande. Ha det fint!
 
 

I sommarens tecken

2015-03-24 16:16:00
Blommor Daily  62 kommentarer
Mycket blommor blir det nuuuu hihi, men jag älskar att fota blommor! dock är dessa från i somras :)
 
Gick hem till min fina pojkvän igårkväll och sov över där, mys! Innan vi skulle sova så såg jag att jag hade massa "vita prickar" i svalget, såg inte så nice ut haha. Blev självklart rädd att det var halsfluss, men där var ju anledningen till mitt halsont den senaste veckan haha.
 
Gick på 2 lektioner imorse och sedan hämtade papp mig så åkte vi in till Samariten och kollade detta. Jag har ju även varit täppt i näsan, haft ont i öronen och i halskörtlarna. De tog halsprov och nepp det var ingen halsfluss, tusan vad glad jag blev! Det var bara ett virus. Jag hade vätska bakom öronen och det var därför jag hade haft så ont överallt nästan också hehe. Självklart var det mina öron (som alltid, ej förvånad) ;). För första gången är jag glad av att bara ha en rejäl förkylning då jag först trodde det var halsfluss ju. Skönt!
Hade sedan tid hos kirurgen vid 2 och tog väck ett födelsemärke som både de och jag har velat få väck nu ett tag. Så härligt att det är borta nu! Det gick jättebra.
 
Sjukstuga fortfarande här hemma men jag hoppas att mamma och Kaisa blir bättre snart och att jag bara håller mig till min förkylning hehe och ingen feber.
Snart ska jag äta pannkakor och bara vila. Ha det fint! <3

Where flowers bloom so does hope

2015-03-23 16:47:00
Blommor  44 kommentarer
 
Man kan verkligen säg att det är sjukstuga hemma hos oss nu. Jag kom hem till två sjuklingar, mamma och Kaisa som båda ligger i sängen med feber. Själv hoppas jag att jag slipper detta då jag helst inte vill vara sjuk på min födelsedag på fredag haha. Hoppas verkligen att de blir friska också och att papp slipper detta med. Känner dock av förkylningen lite själv, speciellt med min täppta näsa haha men det är ju bara pollenallergin så. Jag hoppas att jag slipper!
 
Naturkunskapslektionen var idag faktiskt ganska kul. Vi håller ju på med hälsa och livsstil just nu och då har vi hållit på med sex och samlevnad ett tag, det är ju kul i alla fall. Vi gick runt och frågade folk på skolan vad det första de tänkte på när man sa "manlighet" och även "kvinnlighet". Det var väldigt intressant att höra vad de svarade.
 
Vi slutade vid 11 och det är såå skönt att sluta klockan 11 på måndagarna. Jag gick på stan med min fina vän Wilma några timmar. Jag fick med mig ganska mycket hem! En vårjacka, tre nagellack och en topp. Nöjd! Vi tog även en god fika och satt och pratade 
När jag kom hem fotade jag lite födelsedagsbilder, hjälpte till med maten, och gick ut med Tufsi. Hoppas ni har haft en fin måndag! 

En samling frågor

2015-03-22 18:21:00
Listor  42 kommentarer
Vem är din bästa vän?
Jag ser väldigt många som mina bästavänner faktiskt. Jag är så tacksam och glad att jag får vara omkring så fina människor varje dag. Men självklart är Ida den som alltid har varit och kommer alltid vara min absoluta bästa vän.
 
 
Vem pratade du senast med i telefon?
Ida 
 
Om du var en krita, vilken färg skulle du vara?
Hmmm, jag vet faktiskt inte. Rosa kanske? :)
 
Namnet på den senaste listan du skapade på Spotify?
Jag brukar bara spela på 2 listor på Spotify haha, så det är inte ofta jag skaffar en lista. Så det var nog "Idas gråtlista" som jag skaffade i julas haha.
 
Vad lyssnar du på just nu?
Gold Dust - Galantis
 
En låt du aldrig tröttnar på?
Give Me Love - Ed Sheeran. Lätt!
 
 
Den senaste personen du pratade med som börjar på M?
Mamma ;)
 
Din nyaste vän på Facebook?
Jag tror nog det var någon från språkresan som jag ska på i sommar. Linn tror jag hon hette.
 
Hur många väntande vänförfrågningar har du på Facebook?
Jag ignorerade precis 5 stycken så inga just nu haha.
 
Favoritkaraktär i en serie?
Damon Salvatore i The Vampire Diaries, självklart. Jäkla king alltså. Älskar hans karaktär och älskar även Ian Somerhalder, fantastisk människa. En av mina större idoler, lätt.
 
Untitled
Ian Somerhalder | via Tumblr
'I got the girl' 4x23 💖
  
Svär du mycket?
Om "fan", "jävla", "helvete", räknas som svordomar nu för tiden då många säger det hela tiden så ja haha, väldigt mycket. Men det är så normalt för mig just nu så jag säger bara de orden i meningar utan att tänka på de haha. Men när jag svär som mest så är jag antingen sur, ledsen, eller har jag slagit mig haha.
 
Senaste filmen du såg?
Den filmen som jag såg hela så var det Ouija igår med Emil och hans mamma och syster. :)
 
Vilka har varit de senaste du sovit över hos?
Emil inatt och hos Ida i fredags. :)
 
Ditt bästa ämne i gymnasiet?
Jag går ju på gymnasiet nu sååå hehe. Foto är sjävklart en klar favorit. Jag har alltid tyckt om Engelska men naaa inte nu i gymnasiet pga olika anledningar tyvärr.. lite synd. Annars tycker jag Idrott (självklart), och Svenska kan vara kul ibland. Det beror på om man jobbar med något intressant, typ som att skriva en krönika. Det kan vara ganska kul. Men typ retorik, analysera, språksociologi och sånt är absolut inte kul haha.
 
 
Favoritlärare?
Får man nämna gamla som man haft innan haha? Isåfall så var det lätt Martin och Markus i högstadiet. I lågstadiet/mellanstadiet var det en som hette Ann-Eva och en som hette Christina heheh. Nu i gymnasiet så är det nog Louise, Cecilia, Sanne och Mic. (Naturkunskap, Matte, Estetisk Kommunikation, Foto, Digitalt Skapande).
 
Hur fick du ditt namn?
Mamma och pappa hade alltid tyckt om namnet och namnet finns i släkten. Mamma sa alltid "om jag får en flicka så ska hon heta Ida".
 
Vem kramade du senast?
Pappi :)
 
 
10 saker som irriterar dig?
- Människor som inte sköter sitt eget business, och kommenterar allt. Liksom sköt du ditt, så sköter jag mitt. Great.
- När ungefär 10 pers går på en person som går ensam, mobbning med andra ord.
-  När saker och ting inte fungerar som de ska haha.
-  Sena bussar.
- När man är sur och får frågan "är du sur" för att retas typ.
- Folk som aldrig kan sluta hacka ner på kändisar och som vägrar se det positiva istället.
- Falska och negativa människor.
- När Swefilmer hackar.
- När det blåser och är sviiiiinkallt ute.
- Min pollenallergi som jag haft nu i några veckor haha
Åh det är självklart mycket man irriterar sig på, och när man väl ska skriva det så kommer man inte på så mycket haha. Men det finns även mer saker som gör mig glad än som gör mig irriterad.
 
Vanliga missuppfattningar om dig?
Man kanske kan se mig som kaxig ibland (jag vet inte?) då jag alltid säger vad jag tycker och diskuterar gärna. Om jag någon gång är kaxig så har jag oftast en väldigt stor anledning.
 
 
 
 
Vad ska du göra nu?
Svara på kommentarer, svara på snaps, och bara ta det lugnt. Jag har nämligen varit ute och kört idag någon timme och vi körde mest i stan, det var mycket kuuul. Tusan vad trött man blir efteråt dock, man måste ju tänka typ hela tiden och ha koll överallt haha. Såååå nu är jag trött.
 
Hoppas ni också har haft en go och händelserik heeelg hihi! Kram Ida

Love is the flower you've got to let grow

2015-03-21 15:13:36
Blommor  45 kommentarer
 
Dagen igår var väldigt annorlunda faktiskt haha men väldigt kul. Jag, Ida och Wilma pratade om allt och inget i några timmar, och kollade även på Fired Up. Hahah alltså den filmen, tröttnar aldrig, bäst. Hade mycket mysigt med mina fina girls! ♥
Sedan gick vi ut och rände ett tag lite överallt haha och träffade Emil och Hampus. Det slutade med att jag och Wilma hängde med Emil och Hampus hem och kollade på det senaste TVD avsnittet. Vid 3 tiden inatt kom vi hem till Ida där även Linnea var, och vi alla somnade gotttt. Var en rolig kväll med bra människor!! Imorse fixade Ida bananpannkakor till oss med massa gott till, mumsigt! Hade det mycket mysigt med fina tjejer ♥
 
Jag har nästan precis kommit hem och tänkte måla naglarna till ett avsnitt av The 100. Ikväll ska jag iväg igen då jag ska sova hos Emil. ♥
Hoppas ni får en fantastisk lördag! Kram Ida

Tufsi som kattunge

2015-03-20 19:00:00
Djur  51 kommentarer
 
Freeedag! och dagen har varit väldigt bra. Det började med att vi hade matte då en kommer in och säger att vi skulle se musikalen 9.45 istället för 13.00. Då skulle vi sedan sluta efter och inte ha någon estetisk kommunikation, yeeeees. Sluta 4 timmar tidigare än vanligt är ju iiiinte fel. Musikalen var väldigt bra! De var så himla duktiga.
Jag hängde sedan med Emil hem och vi har bara slöat och även kollat på TVD. Mys!! ♥
Just nu är jag hemma hos Ida och Wilma kommer nog också snart. Vi ska ha sleeeepover hihi. Vi kommer nog ha det himla kul, de är så fina vänner. Kram på er! ♥
 
PS: Jaaaag fyller 17 år om en vecka!!

If not me, who? If not now, when?

2015-03-19 16:20:00
It's me Självporträtt  56 kommentarer
 
In my moments of doubt I've told myself firmly:
If not me, who?
If not now, when?
- Emma Watson
 
Tusan vad varmt det har varit idag! Det var såå varmt när jag tog dessa bilder i uterummet. Men det var så skönt att faktiskt inte ens behöva ha jacka när man gick hem från bussen.
 
Dagen i skolan har varit vanlig, och konst och samhälle är nog det drygaste ämnet vi har haha. Men vi har det bara denna terminen, så skönt.
Jag vaknade med träningsvärk i ungefär hela kroppen, haha jooodåå men det funkar. Jag fick även tillbaka min skoldator idag, lagad! Blev så himla glad haha.
När jag kom hem gick jag ut med Tufsi en sväng och vid 6 tiden så ska jag till Best Western och äta och ha sista "mötet" med Ledarakademin. Sedan får jag förhoppningsvis mitt intyg! :)

I love you Tufsi

2015-03-18 18:00:00
Djur  57 kommentarer
 
Alltsåå vädret idag! Så sjukt härligt. Dagen i skolan har gått fort då vi bara har idrott, svenska och digitalt skapande på onsdagar. Vi hade styrka på idrotten så om träningsvärken kommer imorgon så förstår jag varför haha, och sedan hade vi avslappning. Självklart somnade jag på avslappningen haha.
Snart kommer nog Emil hit och han ska sova här inatt :) Hoppas ni har en bra onsdag! Kramis ♥

Angels have no philosophy but love

2015-03-17 20:11:16
Fotografier  34 kommentarer
 
Denna tisdagen har ändå gått ganska snabbt. Jag hade först sovmorgon till 09.45. Men idag vaknade jag faktiskt av mig själv (eller min systers alarm) vid halv 8 tiden. Jag sov 11 timmar inatt. Ovanligt!! Men skönt.
 
Skoldagen flöt på som vanligt, och när vi gjorde ett test inför nationella provet på engelskan så ringde brandalarmet. YEEEES hahah! Nej men det var ganska kul. Dock stod vi där ute 1 timme och jag hade ingen jacka haha, men Wilma och jag värmde varandra ;) Något av det bästa på hela dagen var att Moa var där också, och henne pratar man inte med ofta. Bästa mos, så roligt! :D
 
Ida hängde sedan med mig hem och vi kollade på The Originals och även Tomorrowland 2014 aftermovie <3 bästa vän! Hoppas ni haft en fin kväll :)

en härlig måndag

2015-03-16 16:22:11
Fotografier  62 kommentarer
från midsommar förra året ♡
 
Just nu har jag faktiskt liiite bildbrist, men det blir ju härligare och härligare varje dag ute och jag hoppas det fortsätter så! för dååå kommer ni få se en massa nya bilder :)
Efter skolan gick jag in en stund till stan med bästa Ida, Agnes och Wilma. Vi åt och fikade gott och gick runt lite i olika affärer. Jag hittade en topp som jag tänkte ha på mitt kalas när jag fyller år nästa vecka hohoho.
Tusan vad jag tycker om er tjejer! Ni är så härliga allihop och så fina bästavänner.
 
När jag kom hem så tränade jag lite, sköönt. Är fortfarande lite förkyld (attans), men men det gick så bra så. Nu tänkte jag snart sätta mig och börja kolla på The 100 som verkar väldigt bra! Har sovmorgon imorgon också, såå skönt. Kram på er!
 
 

it was a long time ago and I miss it

2015-03-15 19:02:00
Träning/sport  40 kommentarer
Okej, det var ju bara något år sedan jag slutade på fotboll. Men tusan vad jag saknar det ibland! Ibland är jag bara så sugen på att börja igen.
 
MÅNS ZELMERLÖW! Vinnaren av Melodifestivalen 2015! Så jäkla värdig vinnare, king! Tusan vad glad jag blev.
Idag har jag mest varit hemma. Mormor och morfar var här imorse och åt frukost, mysigt! Sedan har jag övningskört. Det var 3 veckor sedan jag gjorde det innan så jag trodde att jag hade glömt mycket, men det gick faktiskt väldigt bra och jag testade på nya grejer som jag aldrig testat på innan.
Jag har även sparat ner några bilder från min iMac, då den har varit sönder sedan augusti. Vi ska lämna in den förhoppningsvis så jag kan börja använda den igen.
Ikväll ska jag till Emil och sova där ♥

Måns din kung, vinn mello

2015-03-14 18:55:00
Daily  46 kommentarer
 
MÅNS! Din jäkla kung, vinn nu! Du är en riktig stjärna!!
Om Måns vinner kommer jag utan tvekan börja gråta haha, bara för att han har nu i 10 år varit min största svenska idol. Han förtjänar att vinna!♡
 
Igårkväll en stund efter Emil hade kommit så kom även Amanda och Albin. Vi pratade mest och hade det trevligt. Bra människor! Vilken skillnad jag kände igår också på hur trött jag var haha. Jag brukar vara dödstrött på fredagar, men i och med att jag somnade halv 9 i torsdags så orkade jag vara uppe längre än vanligt, skönt haha.
Idag har vi mest tagit det lugnt och var ute lite innan med lilla Tufsi som nu börjar bli väldigt stor faktiskt haha.
 
Pappa grillade ikväll!!!!!! Jättegott. Jag och mamma har precis varit ute på en liten runda också, skönt. Mellomys ikväll med familjen! Rösta på Måååååns!
 

Give the ones you love wings to fly

2015-03-13 15:56:08
Fotografier  57 kommentarer
"Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reasons to stay"
 
Fredag! Gud vad veckorna bara flyger iväg känns det som, allt går så fort.
Igår somnade jag vid halv 9 tiden, och det har inte hänt på många år haha. Tufsi somnade vid mig och jag sov i 10 timmar. Herregud vad skönt. Huvudvärken som jag hade känt i 3 dagar försvann, så bäst.
Skolan idag gick ganska fort och på håltimmen såg jag TVD. Gud vad bra det var, Ian är inte bara king på skådespeleri utan även som director!
Vi fick sluta en timme tidigare idag då vi var på dansföreställning i tisdags. Det var väldigt behövligt och härligt då vi slutar vid halv 4 tiden på fredagar annars.
 
Snart ska jag och mamma hämta thaimat, så himla gott!!!!! Längtat efter det hela dagen haha. Solen skiner också och har gjort hela veckan vilket resulterar ett fantastiskt humör. En go vecka som jag har sett fram emot. Senare kommer mormor, morfar och Emil och Emil ska sova här. Hoppas ni har det härligt!!! ♥

Våffelkalas

2015-03-12 17:39:03
Mat  53 kommentarer
 
 Våfflor är allt gott alltså ♡
 
Heyyy! Igårkväll gick jag och Emil ut en runda och gick, det var skönt. Sedan bestämde vi oss för att sova över också :) Mysigt ✿
Vanlig dag i skolan idag, och det var såå himla härligt med sol ute. När jag kom hem hade jag tänkt träna, men de sista timmarna i skolan drabbades jag av en extrem huvudvärk, så det fick bli duschen istället. Därför ska jag försöka lägga mig ungefär halv 9 ikväll, så jag får mycket sömn. Har varit dålig på att sova denna veckan hehe.

Väldigt skönt med fredag imorgon! En dag jag ser fram emot!! ♥♥

Livet är fint nu

2015-03-11 18:36:42
Blommor  45 kommentarer
 
Efter denna dagen är jag väldigt glad! Jag lämnade in min skoldator och den blir klar någon gång nästa vecka, skönt. Redovisningen på svenskan gick faktiskt bra och det är mycket tack vare pappas hjälp igår då han gav mig några tips. Jag pratade om att "fotografera en känsla" och det gick bättre än vad jag trott. Så himla skönt att man är klar med det nu :) och det kändes bra att prata om något man tyckte om.
Ikväll har mamma gjort våfflor till mig och Kaisa, och det har jag längtat efter att äta hela dagen haha. MUMSIGT VAR DET ALLT. Livet är fint nu.

I miss you my little sunshine

2015-03-10 20:44:18
Djur Skrållan  45 kommentarer
Min fina favorit, vad du är saknad <3
 
Har nog aldrig varit så trött i skolan som jag har varit idag haha. På matten kändes mina ögon så tunga och huvudet höll på att sprängas när jag skulle hem. Det var såå skönt att duscha när jag kom hem, det hjälpte!
 
När jag skulle gå in till mitt rum halkade jag av någon anledning (?) och trillade rakt på golvet och tappade skoldatorn, och nu är skärmen helt sönder och den har fått några smällar. Får gå in med den imorgon och hoppas att de kan fixa den. Är inte förvånad att detta hände haha. Det är bara bra med mig, slog mig inte eller så, så det var ju bra.
Ikväll har jag kollat lite på min muntliga presentation som jag ska ha imorgon på svenskan. Lite nervös är man allt men det ska nog gå bra hoppas jag!
Godnatt finisar ❤

The earth laughs in flowers

2015-03-09 18:00:00
Blommor  53 kommentarer
 
Påtal om blommor häromdagen så hittade jag äntligen några igår, eller mamma rättare sagt. Så jag bara sprang ut. Dock fick jag ta de lite snabbt då jag skulle gå och träffa Lisa och blev lite försenad hehe.
 
Idag är det värsta vårvädret igen, älskar det <3 Jag och Emil var ute lite med Tufsi innan idag, och sedan åkte vi in till stan en sväääng. Så himla härligt!
Nu är jag vrålhungrig och ska snart äta med familjen, och senare kommer Emil igen och ska sova här. Mys! Skönt med studiedag idag.
 
Kramis <3

Train your mind to see the good in every situation

2015-03-08 17:22:00
It's me Självporträtt  57 kommentarer
 
 
 
 
Vaknade redan vid 9 tiden idag pga halsen haha, attans. Men ändå så himla skönt att gå upp lite i tid. Dagen har varit helt fantastiskt bra, mycket har o göra med hur vädret har varit idag, så himla fint.
Min kamera funkar igen! Det enda som behövde göras var att formatera minneskortet, och jag blev såå glad när jag kunde ta ut min kamera och fota självporträtt i det fina vädret.
 
Mitt på dagen mötte jag upp Lisa och så gick vi en runda till mc för att ta en glass. Vi satt ute och det var väldigt skönt! Jag gick bara i jeansjacka, sjukt ju? Hoppas detta vädret fortsätter!!

Jag vill fota blommor

2015-03-07 20:27:00
Natur  40 kommentarer
 
Några bilder jag tog med macro objektivet i tisdags på fotolektionen då det var fint väder. Jag vill fota blommooooor!
 
Just nu sitter jag och kollar på bästa Melodifestivalen och hoppas att Linus Svenning vinner över Andreas Weise haha. Mina favoriter idag är Samir och Viktor faktiskt, tycker deras låt är riktigt härlig. Dock kommer ju den bästa nästa vecka, MÅNS! Jag hoppas han tar hem allt, och jag och mamma kommer sitta här hemma och rösta som attan på han.
 
Har varit mycket mysigt att sova hos Emil inatt. Igårkväll började jag få väldigt ont i halsen och det blev värre under natten och jag tänkte (IGEN?). Var typ sjuk för en månad sedan haha. Jag hoppas verkligen mitt halsont försvinner soon!!!
 
Idag kollade vi på The Woman in Black 2. Den var väldigt bra, och bättre än 1:an till och med. Vi var sedan på kalas då vi firade Emil's mormor. Det var väldigt mysigt och roligt! Har nästan precis kommit hem och ska fortsätta med tittandet på mello nu hihi, kommer aldrig tröttna på det haha.
 
Kramis ♡♡♡

Mina tre änglar

2015-03-06 18:20:00
Daily iPhone Övrigt  31 kommentarer
 
Mina tre änglar. Skrållan, Zimba och farmor. Ni kommer förevigt vara saknade. Det går nästan inte en dag utan att jag tänker på er, och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta.
 
“If you had a friend you knew you’d never see again, what would you say? If you could do one last thing for someone you love, what would it be? Say it, do it, don’t wait. Nothing lasts forever.” ― Brooke Davis One Tree Hill
 
Detta fina armbandet vann jag av fina Natalia och fick hem det häromdagen. Jag älskar det och kommer bära det ofta.
Nu är det så himla skönt med helg. Vi i media/bild fick en massa fika igår då de tyckte att vi hade jobbat på bra, så det åt vi på Estetisk kommunikation med resten av klassen, gotttt!
Nu är jag så taggad på helg och ikväll ska jag till Emil och sova där. Mys! Ha det fint ni!

beautiful day

2015-03-05 20:10:41
Daily  39 kommentarer
 
♡♡♡♡
 
 
Dagen har varit väldigt bra! Jag och Emil bestämde oss för att sova över igår, mys. Vi var bland annat ute och gick en ganska lång runda med hans söta hund Minta innan vi skulle sova. Vi skypade även med härliga Hampus en stund haha, så go.
Idag har det varit väldigt härligt väder och en väldigt rolig "skoldag". Vi i media har jobbat på lokstallarna och fotograferat en massa företag och produkter då det har varit UF-mässa idag. Var väldigt roligt men man blir såå trött efter haha.
 
Solen stekte på och det var värsta vårvädret påvägen hem. Alltså älskar det??? Kan inte bara det vädret stanna nu hihi.
 
Något som dock är rätt så mycket tråkigare är att min kamera har varit väldigt seg nu ett tag på många sätt, ibland kan man inte ens ta några bilder. Pappa ska åka och prata med några imorgon och jag hoppas att det fixar sig snart. Så det får helt enkelt bli mest gamla bilder så länge, om jag inte lånar någon kamera från skolan.
 
Kram Ida ♡

Kärleken till ett djur

2015-03-04 18:08:07
Daily Djur  47 kommentarer
 
Haha det var allt inte lätt att ta denna bild. Tufsi var på det där riktiga bushumöret och höll på att bita sönder mammas arm haha, men det gick ändå att få till det goood.
Har precis varit inne i stan med familjen. Köpte en ny väska som jag är himla nöjd med! Tack mammi ❤
Imorgon ska vi fota på en UF-mässa så jag går bara till 13.00 imorgon, sköönt. Ha en fin kväll!

Beautiful

2015-03-03 21:01:37
Djur  43 kommentarer
Vackringen.
 
Så himla behövligt med sovmorgon idag. Även fast jag bara sov en timme längre så gör det ändå såå mycket och man blir så mycket piggare. Härligt att solen visade sig idag några timmar i skolan. Hoppas verkligen våren är här snart!
Ikväll åkte jag och mamma hem till Agnes där vi åt goda våfflor och hade det mysigt till ett informationsmöte om självaste BRIGHTON! Jag och Agnes är så pepp, är bara liiiite osäker på det där med att anpassa sig med packningen haha..
 
Kram Ida
 
 

Freedom

2015-03-02 21:07:15
Natur  46 kommentarer
 
Bra slut på veckan! Min goa mormor fixade min kära älg Bruno som Tufsi hade tagit sönder. Den har hängt med mig enda sedan BB. Tack fina mormor ♡
Bra start på veckan! Ida kom tillbaka till skolan och vi åt gourmet thai, och jag gick en runda på stan med henne och Wilma. Goingar ♡ Har även träffat mormor och morfar en snabbis och fick en namnsdagpresent av de, finisarna ♡ Har sedan varit hos Emil resten av dagen, mys ♡ Känns verkligen som jag hittat den rätta haha, vi är lika knäppa båda två och jag trivs så bra med han.
 
Imorgon har jag sovmorgon till 09:45. Väldigt väldigt skönt! Ha det fint vackringar.

Han är viktigare för mig än vad många tror

2015-03-01 17:04:43
Justin Bieber Åsikter/tankar  67 kommentarer
21 år. När jag hittade honom på youtube var han 15 och jag 11 år.
Vilken jäkla resa han gjort, och gör fortfarande, och detta är bara början.
Jag känner på mig att detta är hans år, och han har nu kommit tillbaka friskare än någonsin och visar att han aldrig gav/ger upp. Såå BAM haters.
Jag kommer alltid stötta honom, och jag har alltid gjort det. Det säger ganska mycket om folk som vägrar att inse att han gjort mer positivt än dåligt i sitt liv.
Det har gjort så ont faktiskt när folk har snackat en massa skit, och det betyder bara att han är viktig för mig. Han har hjälpt mig väldigt mycket genom åren jag växte upp, genom hans musik och ord. Han är viktigare för mig än vad många tror.
 
Han har inte fått allt gratis, han har kämpat. Den kämparglöden han har är det jag har strävat efter varje dag i många år.
Han är värd allt fint i livet. Jag hoppas att livet kommer ge honom det han förtjänar. Jag kommer alltid vara en Belieber och han kommer alltid vara min största idol. Han kommer alltid vara viktig.

HAPPY BIRTHDAY KING




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec