Lycka i Göteborg

2017-02-27 18:15:51
Daily Skoj iPhone  23 kommentarer
 
Jag har varit såå glad i helgen och bilderna beskriver helgen så bra. Detta behövde jag verkligen efter att ha känt mig så stressad ett tag. Har tagit så mycket bilder i helgen och blir glad när jag ser vartenda en, självklart har tiden gått enormt fort. Dessa människor är verkligen ovärdeliga och jag är så tacksam för att de finns i mitt liv. ♥♥
 
15.00 mötte Eveline upp mig på stationen i fredags och lyckan var enorm. Vi gick direkt till en restaurang och åt godaste hamburgarna??? och pratade om allt och inget. Så mycket vi har att prata om alltid trots att vi pratar flera dagar i veckan. Vi gick sedan till en ny Monki butik som hade öppnat samma dag. Vi var där inne verkligen ett bra tag och provade en massa och skrattade ihjäl, var bästa. På kvällen åkte vi till Bergakungen för att se bio (det är standard för oss). Sedan åkte vi hem i världens mysigaste lägenhet for real och satt och pratade resten av kvällen och pratade med Evelines kompisar (som jag dessutom äntligen fått träffa). Fick ont i käken utav all skratt denna dag.
 
I lördags gick vi upp tidigt för att äta brunch på godaste Bönor & Bagels, godaste, vi satt ute dessutom. Älskar att sitta där, såå mys. Sedan åkte vi till stationen för att möta upp Karl, som jag också hade saknat ihjäl. Resten av dagen umgicks vi med Eveline's kompis Gillis som var hur härlig som helst. Vi kollade på mello och timmarna gick fort. Jag och Karl var även ute och gick och hade snöbollskrig, det. var. kallt. Men hur kul som helst!!
 
Jag var hemma halv 11 igårkväll efter en så rolig helg med dessa underbaringar. Denna helg behövde jag verkligen och längtar redan tills jag åker dit igen.
I adore you 

Roligt (kreativ rubrik)

2017-02-23 22:22:00
Daily iPhone  33 kommentarer
 
Febern är väck och jag har värsta energin nu efter att legat hemma några dagar haha, dock har jag fortfarande väldans halsont (ej halsfluss) men det kan ej hålla mig hemma liggandes så länge febern håller sig borta haha. Har därför haft sleepover med Stoffe, grilldag på Boön med Wilma och Ebba, facetimeat med Emil som är i Sälen och haft myskväll med pappa då mamma och Kaisa är iväg. Bilderna talar för sig själva men har haft väldigt mysigt och roligt med myyyycket skratttt
 
Sportlovet blev ändå något tillslut...... o än är det ej slut för imorgon åker jag till Gbg för att träffa mina Brighton favs, de har jag saknat ihjäl.
 
(bli ej rädda för sista bilden, vi släckte elden, försökte ta en cool bild<3)
Ha det bäst så hörs vi efter helgen

Influensa hit me again

2017-02-20 16:55:33
Daily Musik/artister  31 kommentarer
 En favorit
 
Jaa.. starten på lovet blev verkligen inte som jag förväntat mig. Skulle börja jobba idag, men istället fick jag 39 graders feber igår och knappt fått någon sömn inatt. Influensa, igen, wiho, jippi. Jag ligger gärna hemma från skolan haha men inte när det är sportlov... och verkligen inte när jag skulle börja jobba. Aee, så introduktion för jobbet får skjutas upp.
 
Denna veckan kommer jag vila ut enormt och jag ska göra allt för att bli frisk till helgen i alla fall då jag ska till Göteborg. Så dagarna består just nu av en massa sömn och Orange Is The New Black. Även ett besök på sjukan imorgon för att kolla upp om jag har halsfluss, härligt.
 
Hoppas ni har det bäst♥♥♥

Enormt taggad inför lov

2017-02-18 19:12:00
Daily Övrigt  29 kommentarer
 
En härlig sommarkväll för några år sedan
 
Helg och sportlov, underbart och verkligen behövligt. Igår hade jag myskväll med Lisa och Stoffe. Vi hade det väldigt roligt as usual och kollade på film och gick en runda på Sölvesborgsbron, vilket som var riktigt gos då den är väldigt fin på kvällen. Lyckad fredag! ❤
 Inatt har jag sovit 10 timmar, utmattad much (blev även väckt idag). Jag träffade nästan direkt Emil och vi körde in en snabb runda till stan, var hemma och fikade med mormor och morfar, kollade på Riverdale och TVD, goos.
Har precis ätit tacos med mamma och ikväll blir det nog filmkväll här hemma.
 
I början av sportlovet ska jag jobba i 3 dagar. Jag har fått jobb på hemtjänsten och ska läras upp nästa vecka, kommer bli spännande!!
 
Hoppas ni får en gos kväll ❤

Två bättre dagar

2017-02-15 17:46:00
Daily iPhone  35 kommentarer
(nu blir det iphone bilder igen hihi)

Jag har haft två bättre dagar! :)
 
I alla fall, igår var det ju alla ♥ dag. 
Igår eftermiddag gick jag en runda med Lisa och Stoffe, ett bra tag och vi pratade om allt. Var så himla behövligt, favoriter. Hämtade sedan Emil så åkte vi och köpte thaimat. Så det satt vi och åt här hemma med tända ljus, var så gos. Sedan såg vi She's the man, nostalgi alltså. Var i alla fall en gos kväll och en mysig alla ♥ dag!!
 
Idag kan man säg att jag haft en dag för mig själv. Var i skolan någon timme då vi sedan slutade för dagen, lektionerna var inställda. Jag gick och fixade mina naglar, blev naturella och jag blev nöjd! Ett tag sedan jag gjorde dem nu så ville hihi. Jag tog sedan tåget till Kristianstad för att främst sy upp min balklänning och sedan hann jag även gå i lite affärer innan jag åkte med pappa hem. Det har varit så fint väder idag och även igår, man blir så mycket gladare då. Detta har varit en riktigt härlig dag! och snart ska jag iväg på träning!
 
Kram♥♥

Snapshots from this weekend

2017-02-12 21:01:17
Daily iPhone  30 kommentarer
 
Har verkligen haft en behövlig helg. Jag har inte haft en så rolig vecka, varit väldigt nedstämd och stressad så en lugn helg behövdes verkligen nu. Den börjades med att se premiären av Fifty Shades Darker. Trodde aldrig jag skulle säga det faktiskt... men filmen var riktigt bra! Musiken var ännu bättre! Jag tyckte faktiskt första filmen var närmare kass och jag såg fram emot denna med mer förklaring också, kommer absolut se den igen när den kommer ut.
 
Var sedan hos Emil resten av fredagskvällen och vi kollade på Riverdale avsnitt, riktigt bra serie! Igår gjorde jag inte mycket fram till kvällen då jag träffade Lisa för en planerad filmkväll. Vi åt gott, pratade en massa och kollade på Bert hahah. Det var så gos och sedan närmare 12 så var vi ute och åkte pulka, så roligt var det. Lyckad kväll♥♥
 
Idag har jag kollat på en massa Teen Wolf avsnitt jag missat, Stydia *.* och även några TVD avsnitt. Mormor och morfar har även varit här på fika. ♥
 
Ny vecka väntar, xoxo

Vinterland

2017-02-10 14:28:30
Daily Natur  30 kommentarer
 
Det har snöat en del igen, men idag är det lite slask.... tycker snön kommer lite fööör sent men det gör ändå inte så mycket, har hellre snö en än massa slask. Dock tror jag inte det kommer hålla i så länge. Hade dock varit love med vår nu!
 
Har bestämt mig för att ta det lugnt i helgen, första helgen på vääääldigt länge faktiskt. Ska på bio ikväll med kompisar för att se Fifty Shades Darker. Jag var besviken på första så hoppas denna är bättre. Efter det ska jag nog träffa Emil och imorgon har jag än så länge planerat filmkväll med Lisa.
 
Kommer bli en gos helg ♥♥

Brighton var något bättre

2017-02-07 17:17:18
Daily Språkresa 2015  31 kommentarer
 
Saknar ihjäl denna resaaaaa
 
De värsta dagarna på veckan är över, skönt det. Jag och Emil fick en bra natts sömn så det var inte lika jobbigt att gå upp idag. Vi började även kolla på en ny serie igår, Riverdale och gud vad bra den var! Jag såg även klart Andra Avenyn för typ fjärde gången haha :(
 
Skolan rullar väl på I guesss, mycket just nu bara och så kommer det nog fortsätta vara fram till studenten. Kommer vara värt allt slit till slut!! Nu ska jag ta ett varmt bad, så skönt då jag har frusit heela dagen idag.

Kram♥♥

Pyjamasparty

2017-02-04 23:33:45
Daily Festligheter Skoj iPhone  31 kommentarer
 
Igår var det dags för studentfest (denna gången var jag inte sjuk eller iväg) och det vat även bästa temat, pyjamaspartyyyy. Man hade ju kunnat gå all in om man planerat lite i tid men bestämde ganska spontant att vi skulle gå ut i pyjamas, så blev ett par pyjamasbyxor och en vanlig tröja. Men vem tar inte chansen och gå ut i pyjamas, for real. Det var det skönaste haha.
 
Bilderna får tala för sig själva as usual ;) Men kvällen blev lyckad med ett roligt tema och jätterolig förfest med goa människor och ett väldans bra drag på Brooklyn. Där gled vi runt i våra pyjamaser, haha happy. Har nog fått 1 h sömn inatt så nu är man trött. Tack till alla som gjorde kvällen igåååår!!
 
Imorgon ska jag sovaaaaaa ♥
 

Hello

2017-02-02 22:34:35
Daily Självporträtt  21 kommentarer
 
Precis kommit hem från några timmars prat med min fina vän Vilma. Vi åkte och köpte godis och åkte ner till hamnen och satt i bilen och pratade några timmar. Vi ses inte alls ofta men det är alltid som vanligt när vi ses♥♥
 
Imorgon är det fredag och första studentfesten för min del. Har missat de första två pga resa och sjuk och temat imorgon är pyjamas! Älskar temat och jag är galet taggad för utgång imorgon.
Godnatt♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec