What Do You Mean?

2015-08-31 08:16:07
Justin Bieber Musik/artister  28 kommentarer
 
Alltså jag är så stolt över denna fantastiska människa, världens bästa idol ♥
 
Igår gick jag upp vid 9 tiden och åt frukost. Efter det övningskörde jag en runda, och när jag kom hem gjorde jag engelska läxa och städade mitt rum. Dååå kände man sig duktig haha.
På eftermiddagen spelade jag den årliga minigolfen med familjen och åt glass, mumsigt!
 
La mig sedan i sängen i några timmar och läste Insurgent och såg Johan Falk på kvällen. Var väldigt trött ett tag där och kände mig sjuk nästan, inte kul.
Idag är det måndag igen, blö. Har haft en fantastisk helg i alla fall, och det hoppas jag ni också har haft!
 
Kram ♥

Cyklade iväg på en fotorunda

2015-08-29 19:34:50
Fotografier Natur  45 kommentarer
 
Hej finisar!
 
Jag hade det helt fantastiskt roligt igårkväll, precis vad jag behövde. Jag, Wilma, Emil, Hampus, Albin, Carl, Moa, Sara och Matilda var på strandpromenaden och hade det väldigt mysigt och roligt. Vi eldade så det var inte kallt ♥ och vi dunkade musik och festade. Så igår blev det mycket skratt och en härlig kväll som avslutades på mc (man får aldrig svika donken efter fest). Det var längesedan som det kändes så gott att äta som inatt haha, och sedan somnade man gott.
 
Idag vaknade jag klockan 12 (haha det var jäkligt längesedan man sov så länge) hos Emil. Vi gick upp och åt och tog sedan cyklarna och cyklade iväg på en fotorunda. Vädret var så härligt också, perfekt. Det var jätteroligt och mysigt. Emil går kursen Digitalt Skapande nu i skolan och därför har han också börjat fota nu (I'm proud).
 
Både igår och idag har varit fantastiska dagar!
Ha en fin kväll ♥

Smoothie time

2015-08-28 16:07:00
Daily  33 kommentarer
 
Ändå snyggaste "muggen" att ha smoothie i ;)
 
Äntligen fredag! och skoldagen blev ganska seg då vi inte hade någon lärare på 4 timmar. Men, nu är det i alla fall helg och det är verkligen behövligt. Ikväll ska jag träffa goa vänner och ha det fantastiskt kul!
 
NI FÅR INTE MISSA JUSTIN'S NYA FANTASTISKA LÅT SOM HETER "WHAT DO YOU MEAN?" I'm prouuuud!

Answers

2015-08-27 19:39:00
Listor  21 kommentarer
Beroende av: Kärlek
Vad behöver du mest just nu: Sömn, en kväll med vännerna o pojkvän (imon ♥), och resan till USA
Vad tror folk om dig? Jag tror och hoppas att folk anser mig som snäll och positiv. Många kan nog se mig som lite för galen ibland, rolig, pålitlig och omtänksam. Jag hoppas att folk ser mig som en som vågar stå upp för sig själv och sina åsikter. Jag hoppas att de ser mig som en bra lyssnare, och en som alltid bjuder på sig själv. Men mest av allt vill jag att folk ska se mig som omtänksam och snäll, för det är det jag alltid vill vara.
Hur imponerar man på dig? När man är ärlig och vågar stå upp för sig själv, och när man bjuder på sig själv och våga vara sig själv.
Brukar du skratta för dig själv? Haha, hela tiden!
 
 
Sprit, cider, vin eller öl: Haha cider och något annat kanske xP
Är du allergisk emot något: Inget mer än falska människor.
Nästa mål i ditt liv: Fortsätta hålla mina betyg som de är eller förbättra de.
Brukar du komma i tid: Nu för tiden, ja. Jag brukar alltid komma prick den tiden som är bestämd, eller någon minut innan. När det gällde skolan i högstadiet så kom jag alltid prick eller någon minut över haha.
När mår du bra: Mår bra av väldigt mycket. När jag skrattar, reser, tränar, fotar, bloggar, shoppar. Men jag mår som bäst när jag är med min pojkvän, familj och vänner. 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hmmm, ja!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Haha jadu. Det beror på om jag är inne i stan eller inte om man säger så, eller om jag är iväg. Men ibland slösar jag inte så mycket, och ibland slösar jag för mycket.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Justin Bieber, AnnaLynne McCord, Ian Somerhalder
Har du sovit i din egna säng inatt: Jajamen
Är det okej att gråta: Ja, när som helst
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej absolut inte, spelar väl ingen roll.

Vill du gifta dig: Ja!
Vill du ha barn: Ja!
Solar du ofta: Inget alls nästan haha, har inte tid.
Är du bra på att laga mat: Naaaa, om jag vill så går det :)
Gillar du att dansa: Ja!
Tycker du om sushi: Nope
Vad äter du helst när du ser på film: Glass eller oreo kex haha.
 
Blev två gamla bilder från Turkiet 2014

Trött som tusan

2015-08-26 19:20:00
Daily Mat  23 kommentarer
 
För några veckor sedan köpte vi de sötaste bakelserna! :')
 
Efter denna dagen är jag så himla trött. Vi har haft estetdag som treorna har anordnat, och vi var på Kastellet. När vi kom dit var det hyfsat varmt och solen var framme, skönt. Men bara efter någon timme började det blåsa väldigt mycket och jag frös resten av dagen. Vi hade lära känna lekar och 3 kamp. 3 kampen var lätt roligast då vi körde dragkamp, hoppa säck, och irländsk julafton (10 varv). Haha jag mår typ aldrig illa av sådant men efter de 10 varven var de inte lätt att undvika illamående.
Jag har frusit ungefär hela dagen vilket har gjort att jag just nu är rejält sliten och trött. Jag vill bara sova sova sova......
 
Kramis ♡

Nike Air Max Ivo

2015-08-25 20:07:04
Shopping  34 kommentarer
 
 
 
Jag letade och letade i Kristianstad efter Nike Air Max 90 men de var slut överallt, och glad är jag för det. För tilslut hittade jag dessa underbaringar på Scorett! Jag har aldrig (och då menar jag aldrig) varit så nöjd över ett par skor som jag är med dessa. De är så bekväma och jag blev helt in love with them direkt. När jag frågade i kassan så hette de Nike Air Max Ivo och det var tydligen den nyaste sorten av air max. Såå dessa kommer jag bo i, i höst!
 
Igår blev det ingen bloggning då det först var skola och sedan tappade jag min telefon hemma. Ingenting hände mer än att bakkameran var helt suddig efteråt/sönder nästan, och dåå fick jag lite panik. Så den ska jag skicka på lagning nu! mååste innan USA.
Jag sov sedan över hos Emil som alltid får en att bli gladare. Idag hade jag sovmorgon, men åkte till skolan ändå och var på plats 8.00 för att göra en matteläxa med Wilma, så nu är den gjord. Skönt! Där kände vi oss duktiga ;)
Nu sitter jag med en psykologiläxa. Hoppas ni har det fint! Pusss ♡

Ta vara på det sista av sommaren

2015-08-23 18:21:55
Fotografier Natur  47 kommentarer
 
Åh vilken härlig dag detta har varit! Jag har varit på Sandviken (4:e gången denna sommaren haha, härligt ställe det) med mamma, Anett, Emil och Tilda. Det var säkert 20 grader i havet, och det var väldigt härligt. Så himla härligt i luften också, och jag hade mysiga timmar med dessa fantastiska människor.
 
Ikväll har jag tagit ett kvällsdopp i poolen med familjen, och nu har jag precis duschat och ska äta pappas goda köttgryta. Hoppas ni också har haft en fantastisk helg! ♡
 
Puss på er

Ett par mysiga timmar

2015-08-22 17:10:51
Daily Skoj iPhone  29 kommentarer
 
Sinister 2 var väldigt bra igår men huur hemsk/läskig som helst haha. Efter den filmen vill man inte sova själv så Emil hängde med mig och sov hemma <3
 
Idag gick jag upp lite i tid för att ta tåget halv 10 till Kristianstad med min kusin. Vi har strosat runt i det härliga vädret och haft det mysigt, kollat i affärer och ätit gott. Jag hittade ett linne på Gina Tricot som jag nog kommer använda mycket i höst (kommer säkert visa det för er någon dag), och sedan hittade jag ett par fina och sköna skor. Blev heeelt kär i de.
Väldigt härliga och mysiga timmar med Majsan ♥
Pratade även med Eveline i några minuter på snap på tåget hem, så roligt att få höra hennes röst igen.
 
Ikväll ska jag till Emil och sova där. Hoppas ni har haft en fin lördag ♥
 
PS: Igår släppte ju John De Sohn sin fantastiska låt Rush!! Äntligen. Jag har levt på den 10 sekunders långa videon som jag hade spelat in när han spelade Rush i somras, och igår kom den äntligen uuut!!

Throwback London

2015-08-21 17:54:00
Daily Fotografier  27 kommentarer
 
 
 
 
Några bilder som är tagna snabbt från fina London
 
Såå skönt att det är fredag idag, och helg nu! Trots att inte första skolveckan har varit jobbig så är jag väldigt trött. Idag gick vi till 3 och sedan åkte jag direkt hem och duschade.
Ikväll ska jag och Emil kolla på Sinister 2 på bio. Är riktigt taggad på hur den kommer vara, det kommer bli härligt ♡
 
Hoppas ni har en fin fredag! Kram Ida

1 år med Tufsi

2015-08-20 20:25:00
Djur  25 kommentarer
 
 
Imorgon har vi haft denna fantastiska lilla (stora) varelse i 1 år. Det är sjukt hur fort tiden går och Tufsi blir bara tjockare och större för varje dag som går, och hon är så mysig. Varje gång jag ligger i mammas säng så vaknar man med att hon nosar på ens ansikte och vill mysa. Hon är go hon.
 
Tydligen så ska vi ha sovmorgon varje torsdag till klockan 11 haha. Väldigt skönt men tror det blir ganska drygt, slutar hellre tidigare liksom. Men man ska ändå inte klaga ;) I skolan hade vi första mattelektionen i matte 2 och tusan alltså, det gäller verkligen att ligga i där, den kursen kommer bli riktigt svår.
Efter skolan hängde jag med Emil hem en liten stund och ikväll blir det några avsnitt av fantastiska 90210.
 
Thank god it's Friday tomorrow ♥♥

Träningsoutfit

2015-08-19 19:20:00
It's me Träning/sport  25 kommentarer
 
linne - h&M / tights - Intersport

Körtelfebern really screwed me over this year. Jag tänkte att jag skulle bli bra inom en vecka men där hade jag fel. När jag äntligen efter två månader kunde börja springa så blev jag sjuk igen, och när jag kom hem från Brighton fick jag reda på att jag hade en rejäl järnbrist och fick tabletter. Så bara för min körtelfeber så tappade jag tyvärr konditionen ganska rejält.
 
Men, nu är det slut på sjukdomar och sådant jobbigt. Nu ska jag försöka komma upp till toppen igen! Körde intervaller idag och tränade även mage.
Efter skolan satt jag och Wilma kvar lite i skolan och gjorde en svenskauppgift, vi skulle skriva dikter. Jag och Wilma skrattade så mycket åt våra haha, de blev lite roliga...
Ikväll är jag med Emil, puss på er ♥

Världens bästa sommar

2015-08-18 20:07:03
Skoj Övrigt  35 kommentarer
♥ Be ready for the longest inlägg ever, om sommaren 2015:
 
 
 
Man kan säg att sommaren redan började den 6 juni. Då firade jag och min pojkvän ett år tillsammans på tivolit i Köpenhamn. Det var en av de bästa dagarna någonsin och vi hade så roligt. Åkte en massa karuseller, och åt gott (har aldrig ätit så mycket som jag gjorde den dagen), och hade det mysigt.
Läs mer här
 
 
 
Fick äntligen sommarlov och firade det med en massa tårta i skolan, och med att bada i poolen med Emil och Albin, och även klassfest på kvällen.
 
 
 
Det första jag gjorde när jag fick sommarlov var att åka på språkresa. Det var svårt att säga hejdå till de man älskar mest, även fast det bara var för 3 veckor. Men jag ångrar inte att jag åkte iväg från denna staden och flyttade till Brighton under de tre veckorna, för det var den bästa resan i mitt liv. Brighton, it changed me. En dröm gick i uppfyllelse. Jag träffade människor som jag vill behålla i resten av mitt liv. Jag upptäckte och var med om så mycket nytt och såg så mycket vackert. Jag lärde mig mycket om allt här i livet på dessa tre veckor, och blev starkare som människa.
Jag har såå många bilder på min mobil från resan, så jag tänkte lägga upp en del någon dag hihih
Om ni någon gång får chansen att åka på språkresa, ta den, för det kan vara det bästa beslutet ni någonsin tar..
 
Läs mer om varje dag på min språkresa här
 
 
Vi åkte till Stenshuvud på pappas födelsedag och hade det härligt och åt en massa kakor.
 
 
Jag var och såg och även träffade självaste John De Sohn. Det hade jag velat göra väldigt länge och nu hade jag äntligen möjligheten. En fantastiskt härlig kväll då man bara stod där och njöt av hans musik.
 
 
Jag hade ett par fantastiska dagar på Östersjö med härliga människor. Lätt de bästa dagarna hemma här i Karlshamn i sommar. Mycket skratt och härligt väder. Läs mer om en av dagarna här
 
 
Jag och familjen körde en av dagarna på en Danmarktripp. Vi åkte till Bakken och åkte en massa karuseller och hade det fantastiskt härligt. Läs mer här
 
 
 
Eveline kom hit efter 3 veckor apart. När man hade spenderat varje dag tillsammans i 3 veckor så var det väldigt svårt att lämna varann, så det var så härligt att se henne igen under det dygnet hon var här.
 
 
Åkte till Halmstad under dagen och såg några matcher som Kaisa spelade på Laxacupen. Trots att det var hur blåsigt som helst och kändes som höst ibland, så var det en härlig dag. Under matcherna läste jag boken Paper Towns som jag även såg dagen efter på bio med min kusin Maja.
 
 
Åkte till Boön en morgon med mamma och pappa och åt en god frukost. Vi hann njuta innan det sämre vädret kom! :D
 
 
Pussade på honom så mycket som möjligt då vi inte har setts jättemycket i sommar. Först var jag iväg, sen jobbade han, och när han slutade jobba så började jag jobba haha. Så vi har helt enkelt fått uppskatta helgerna och kvällarna på vardagarna. 
 
 
Jag började jobba på sjukhuset bland personalkläderna. Jag krigade upp varje dag i 3 veckor klockan 5, började 6 och slutade halv 3. Det var roliga och lärorika veckor.
 
 
 
 
Spenderade en heldag på Liseberg med Emil, Emil's pappa och syster. Vädret var perfekt och vi åkte en massa roliga karuseller och hade det väldigt roligt. Den dagen hade jag längtat efter väldigt länge och jag gör väldigt gärna om det. Läs mer här
 
 
Vi bokade äntligen resan till USA! Såååå den 14 oktober åker vi, om jag längtar??? eee jaa!!
 
 
Hade en härlig kväll här hemma med roliga peeps. Vi badade och festade lite, gör jag gärna om.
 
 
Färgat håret brunt igen. :)
 
 
Har varit vid den fantastiska Sandviken 3 gånger. Så himla härligt.
 
Ååh vad jag älskar och har älskat denna sommaren. Jag har varit med om så mycket nytt och har sett så mycket vackert. Jag har träffat människor för livet, och blivit mer självständig. Jag har lärt mig så mycket, och jag är så tacksam över allt jag har fått uppleva denna sommaren.
 
Kram Ida

Första skoldagen i tvåan

2015-08-17 17:13:00
Daily Natur  37 kommentarer
 
Hej finisar!
 
Idag har jag mest velat gräva ner mig i sängen. Inte bara för att skolan har börjat utan jag har bara känt så och inte haft någon vettig anledning, men sådana dagar har man ibland. Vårt schema var väl ändå helt okej. Sovmorgon på tisdagar, och slutar 11 på onsdagar. Annars är det 15.50, 14.20 eller 15.05 som gäller att gå hem från skolan varje dag. Ändå hyfsat okej må jag säg! :)
Innan vi slutade umgicks vi med de nya esteterna och gjorde en tipsrunda till de bland annat. Det är ganska sjukt att jag har börjat tvåan idag, för det känns inte som att det var så längesen som jag började ettan. Tiden går väääldigt fort.

Det ska bli kul att börja med mycket nytt nu som till exempel historia och psykologi. Det har jag sett fram emot! Det är mycket skönt att vi är klara med kurser också som t.ex naturkunskap och konst. *.*
 
Hoppas ni har haft en fin start på veckan. Kram Ida ♥

En fin sommardag

2015-08-16 13:58:00
Fotografier Natur Övrigt  41 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade vi en mycket härlig förmiddag/eftermiddag vid Sandviken. Det var väldigt varmt så det var skönt att det blåste, och det var skönt att ta ett dopp också. Det är så himla fint i Sandviken, och denna sommaren har jag inte bara varit på stranden utan även gått runt lite bakom stranden också och ja, det är vackert. Vi åt även glass och annat gott som vi hade med oss.
 
Igårkväll var jag hos Emil's kusiner. Vi åt gott och hade det väldigt mysigt och trevligt! :) Bra människor.
Idag har jag övningskört en lång runda och ska snart iväg och träffa Ida, och ikväll ska Emil sova här.
Imorgon börjar skolan igen, helt okej är det väl men hade inte varit helt fel med i alla fall en vecka lov till. Jag kommer nog skriva ett inlägg om denna sommaren, som har varit den bästa sommaren i mitt liv.
 
Kramis! ♡

Fantastiska fredag 2.0

2015-08-14 18:14:00
Blommor  30 kommentarer
 
Idag hade jag min sista jobbdag på mitt sommarjobb. Där jag har jobbat har det varit väldigt roligt faktiskt och jag har lärt mig mycket. Så himla skönt att stiga upp klockan 5 idag och veta att man inte kommer stiga upp så tidigt de kommande veckorna. I och med att vi var på information mötet som var innan sommaren så fick vi sluta tidigare idag, så slutade redan klockan 12.
 
När jag kom hem gick jag ner till lekplatsen och mötte upp min fina vän Vilma. Vi träffades bara en timme men den timmen var så guldvärd. Vi har alltid så mycket att prata om när vi ses, tycker om henne såå mycket <3
Åkte vid halv 2 in till stan med mamma och pappa och åt på Gourmet Thai, som var fruktansvärt gott. Jag hade inte ätit sedan 9 så var vrålhungrig.
När jag kom hem var jag dödstrött och la mig helt utmattad och sov en timme. När jag sover på dagen så mår jag illa när jag vaknar haha så det blev en dusch efter det.
 
Nu sitter jag här lika trött och ska snart gå ut i det fina vädret. Hoppas ni har en fin fredag!
Kram på er

Skönt väder

2015-08-13 17:47:00
Självporträtt  32 kommentarer
 
Oj vad jag har varit trött idag. Gått runt på jobbet och inte orkat men gjort det ändå haha, man får kämpa. När jag hade slutat åkte jag och åt med mormor, morfar, Kaisa och Oscar, och har nästan precis kommit hem. Så himla mysigt och roligt var det haha! Man skrattar alltid lika mycket när man träffar de.
 
Snart kommer Emil ♥
och imorgon är det sista dagen på jobbet!! Skönt faktiskt.
Kram

Färgat håret

2015-08-12 20:44:00
It's me Självporträtt  26 kommentarer
 
Dåå har jag färgat håret igen! När jag var i Brighton fick jag en fruktansvärd utväxt redan 3:e dagen så jag skrattade bara tillslut och lovade mig själv att aldrig mer färga håret innan sommaren. Idag färgade jag det brunt igen och jag blir lika nöjd varje gång, jag trivs så bra himla bra i det! Kaisa tycker jag ser mer vuxen ut också haha, såå det är väl positivt ;)

Jobbet gick bra idag och nu är det bara två dagar kvar tills jag får helg och slutar jobba. Efter skolan stack jag in till stan en snabbis med mamma och köpte två bh:ar. Inte behövligt haha men det var rea så då får man passa på!
Seeeen har jag då färgat håret med. 
Hoppas ni har haft/har det fint idag. Kramis

Härligaste timmarna

2015-08-11 20:27:00
Daily iPhone  39 kommentarer
 
You are my dearest friend, and my deepest love ♥♥
 
 
♥♥
 
 
♥♥
 
 
(blev sjukt nöjd med denna) ↑ ♥♥
 
 
♥♥
 
 
♥♥
 
 
♥♥
 
 
♥♥
 
 
Igår efter jobbet hade jag ett par fantastiska timmar med härliga människor i Sandviken. Jag var där med Emil, Anett (Emil's mamma), och Tilda (Emil's syster). Gud vad det var härligt och roligt. Det var inte alls mycket folk vilket som var så skönt, och det var helt perfekt väder och helt vindstilla. Det var så vackert så jag ångrar att jag inte tog kameran med mig. Vattnet var mycket varmare igår och det var så härligt. Åh vad jag tycker om Sandviken, det är så fantastiskt. Jag hade ett par fantastiska timmar igår!
 
Idag var det riktigt jobbigt att gå upp, men det är bara att kriga upp nu i tre dagar till. Sedan när skolan börjar får jag i alla fall 1-2 timmars sovmorgon (går ju upp halv 7 då och 5 nu).
I eftermiddags åkte jag och Emil till stan och vi fick för oss helt plötsligt att köpa en megastor pizza (en familjepizza) och sätta oss ute vid havet och äta. Haha, det var väldigt gott och mysigt!
 
De senaste dagarna har jag verkligen insett hur mycket härligare allt är på sommaren.
 
Kram

Härliga Sandviken

2015-08-10 13:13:00
Natur iPhone Övrigt  35 kommentarer
 
 
Igår vid 4 tiden åkte jag till Sandviken med Emil, Emil's mamma och syster, och hans kusiner m familj. Det var jättemysigt och härligt och solen stekte på. Det var jättehärliga timmar och jag tycker att det var skönt att bada också. Sandviken är fint, Sverige är fint.
 
Detta är ett tidinställt inlägg för nu är jag på jobbet, sista jobbveckan, och nästa vecka börjar skolan.
O seeen i eftermiddag ska vi till Sandviken igen! :):):) mys.
Kram på er!
 
 

Helger är fantastiska

2015-08-08 21:28:55
Daily  36 kommentarer
 
 
Idag har det varit en riktig myslördag. Jag, Wilma och Emil gick upp runt halv 1 haha, och det var såå skönt att få sova ut idag. Igår var jag uppe i 22 timmar haha, ändå sjukt.
Igårkväll kom Emil, Wilma, Hampus, Albin, Sara, Clara och Malou hem hit till mig och vi hade lite party! Det var jätteroligt och vi spelade kort, badade i poolen och dunkade musik. Mucho fun. Vi avslutade kvällen självklart på mc (standard), var så himla gott.
Fina människor!

Idag har jag och Emil mest tillbringat dagen vid tv:n och sett How I Met Your Mother. Vi gick och åt ikväll också med Kaisa och ska snart sätta på en skräckfilm och ha det mys. Vad jag uppskattar helger nu för tiden! så skönt.
 
Hoppas ni har haft en fin lördag! Kram Ida
 

Fantastiska fredag

2015-08-07 17:52:09
It's me Outfits Självporträtt  29 kommentarer
 
top: H&M ♥ shorts: Topshop ♥

Hej på er! Idag är det fredag och det är hur härligt som helst. Nu är andra jobbveckan avklarad och det känns bra. Idag fick jag vara hela dagen bland städet istället för personalkläderna och det gick super! När jag kom hem somnade jag direkt i någon halvtimme för att orka kvällen/natten.

Ska träffa fantastiska människor ikväll och bara ha det roligt! Detta har jag längtat efter ♥ hoppas ni får en fin kväll! Kramis

Cozy

2015-08-06 18:38:15
Blommor  33 kommentarer
 
Det enda positiva med att börja klockan 6 på morgonen är att man slutar vid halv 3 så man ändå kan gå ut och njuta av sommaren som faktiskt har kommit nu! Efter jobbet så åkte jag hem och dammsög hela huset hehe, och sedan slängde jag mig in i duschen. Efter det gick jag ut och solade och läste Divergent.
 
Mysig eftermiddag.

And if you fall, I'll pick you up

2015-08-05 19:31:51
It's me Outfits Självporträtt  30 kommentarer
 
klänning från Gina Tricot
 
Denna klänningen är så himla skön! Jag köpet den i våras och använde den för första gången igår. Väldigt härlig tycker jag.
Mycket och göra på jobbet idag må jag säg, höll igång ungefär hela tiden, skönt för då gick tiden fort med!
 
Efter jobbet åkte jag och mamma hem till mormor och morfar och åt gott. Så himla mys! Vi satt även ute i solen och pratade.
Snart ska jag och mamma sätta oss och kolla på någon film o mysa.


Värmen är tillbaka

2015-08-04 16:18:20
Blommor  35 kommentarer
 
Det var jobbigt att stiga upp när klockan ringde på 05.10 imorse, det var nog den jobbigaste gången sen jag började jobba av någon konstig anledning? Det gick i alla fall bra på jobbet idag och vädret har varit så fantastiskt. Så det är så härligt att jag slutar 14.30 så man kommer ut i värmen och har lite av dagen och kvällen framför sig.
Jag tog en snabb dusch och satte mig ute i solstolen och läste Divergent. Snart ska jag nog gå ut och sätta mig igen och det blir nog att ta ett dopp i poolen med. Härligt!

Ikväll ska jag träffa Emil. ♥ Ha det fint, kram!
 
 
 
 
 

Nu är resan bokad!

2015-08-03 19:30:00
Resor USA 2015  39 kommentarer
 
Resan till USA, Kalifornien är bokad! Jag kan inte fatta det själv, 14 oktober sitter vi på planet till Kalifornien. Min dröm kommer att gå i uppfyllelse! och inte bara det, utan då har även två drömmar gått i uppfyllelse detta år, först språkresan och nu USA. Jag är så taggad på att se och befinna mig där, jag längtar, så mycket....
 
Idag var det en trött dag på jobbet må jag säg haha, var väldigt trött men det gäller bara att kämpa på. I eftermiddag har jag träffat fina Wilma. Vi har varit ute och gått i det fina vädret och tog en fika på vägen ♥
 

En perfekt helg

2015-08-02 19:08:00
Skoj iPhone  32 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er!
 
Jag har haft en helt perfekt helg! Gårdagen var helt fantastisk. Vi satt i bilen ungefär 06.50 redo att åka till Liseberg (där jag spenderade dagen med Emil och hans pappa och syster). Jag och Emil hade kuddar och filt med oss och ville göra det så mysigt som möjligt i bilen. Så mys.
 
Vi var framme vid ungefär halv 11 tiden and we had a blast! Vädret var perfekt hela dagen och vi började med Lisebergsbanan och Flumriden. Alltså Lisebergsbanan, den är så fruktansvärt härlig och man blir så glad. Flumriden blev vi genomblöta på haha och den var svinrolig som alltid! Mycket skratt. Sedan gick vi vidare till Colorado och Helix. Hela dagen var det en himla kö, men det gjorde absolut ingenting för det var så värt. Vi väntade 70 minuter på Helix och jag hade kunnat stå längre för gud vad värt det var. Man blev ju så hypad och glad över den haha.
 
Efter vi hade ätit så tog jag och Emil oss i kragen och gick mot Spökhotellet Gasten och köpte biljetter haha. Herregud säger jag bara, vi gick längst fram och den var väldigt obehalig men så himla rolig. Vi hade aldrig gått den innan och jag tycker att de har fått till det väldigt bra och jag vill så gärna gå den igen! haha.
Sedan blev det en timmes kö till den härliga Balders. Då fick vi för oss att kolla på ett avsnitt av How I Met Your Mother under tiden så att det skulle gå fortare haha, så där stod vi och gjorde det. O Balders, så mycket lycka man känner när man åker den! så bäst.
Mot slutet åkte jag och Emil Lisebergshjulet vilket som var väldigt mysigt och det var så härligt att se ut över fina Göteborg när det äntligen var så fint väder.
 
Vi var hemma klockan 23.00 trötta och glada. Dagen igår var hur rolig som helst och jag gör jättegärna om detta med dessa fantastiska människor som jag tycker om så mycket. ♥
 
Idag var vi helt slut och har kollat på HIMYM och varit hos goa mormor och morfar och ätit goda scones.
Inatt somnar jag helt slut och glad efter en fantastisk helg, och nu väntar ytterligare en vecka med jobb!
Kram Ida
 




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec