Massvis med festligheter

2017-10-29 14:18:00
Daily It's me  26 kommentarer
Två bilder jag tog innan 50-årskalaset igår
 
Har hittills haft en väldans bra helg!! När de lediga helgerna börjar närma sig så märker man verkligen hur man mer och mer behöver de. I fredagskväll kom Wilma hit till mig så sminkade vi oss tillsammans osv och fick för oss att sminka oss liiiiite som halloween ;) så vi målade spindlar och spindelnät på oss, hahah var så himla roligt och tuperade håret. Då kändes de lite mer som halloween i alla fall ;) det var kul! Vi gick sedan mot Ebba där även Agnes var och sedan blev det utgång på Brooklyn och fyllemat efteråt haha, kebabrulle <3
 
Igår vaknade jag hemma hos Emil och vid halv 5 var det dags för 50-årskalas för min morbror. Vi var där i nästan 10 timmar och hade det så himla roligt och mysigt, min släkt är underbar!!! Hade en väldigt bra kväll och sedan somnade jag och Emil gott här hemma. Imorse var vi på promenad, så härligt höstväder idag trots blåst. Nu får vi se vad resten av dagen har att erbjuda, är i alla fall ledig imorgon och jobbar kväll på tisdag.
 
Puss och kram xxx

Fullt med regn

2017-10-25 10:54:03
Blommor Daily Natur  25 kommentarer
 
Idag hade jag en ledig dag, så himla behövligt och skönt. Kroppen sa verkligen ifrån i måndagskväll och igår var jag bara hemma exakt hela dagen, hur skönt. Minns inte senaste gången jag tog det lugnt en hel dag. I alla fall, jag spenderade mycket av tiden framför Netflix och Gossip Girl. Har sett klart allt nu, cry me a river :'( älskar den serien och karraktärerna så grät ju såklart sista avsnittet hahah. Det är ju verkligen en serie för mig och jag förstår inte varför jag inte kollat på den tidigare? har bara skjutit upp det av någon anledning.
Det är så dåligt väder just nu så man vill bara hålla sig inne. Mamma gjorde pizza igårkväll och det var mysigt att sitta inne med tända ljus.
 
Nu har jag nästan precis vaknat och ska göra lite frukost. En jobbdag från 13.00-22.00 väntar.
Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget!! Puss och kram ❤

It's time girls

2017-10-23 22:58:57
Daily Åsikter/tankar  18 kommentarer
 
Hashtagen #metoo tar just nu över internet. JA, äntligen, vi behöver mer sånt här. Det är dags för oss kvinnor att göra vår röst hörd. Tusentals kvinnor som berättar, många för allra första gången. Om alla kvinnor som utsatts för sexuella övergrepp eller trakasserier skrev "Me too" i statusraden skulle förhoppningsvis folk förstå problemet. Några som är tysta nu är alla dessa män som har gått över gränsen.
 
Jag minns, när man i tidig ålder fick lära sig att flickor ska vara tysta och till lags. När man gick till läraren och berättade om en kille som var uppkäftig eller som slog en, men man fick bara höra att anledningen till att detta hände var för att "han är kär i dig" eller gör han bara så för "han är ju kille". Det känns som att det än idag används som ett försvar. Varför vända unga flickor ryggen istället för att uppmuntra dem till att ta plats och vara stolta, och lära förövrarna i tid vad som är okej och inte?
Jag minns också hur jag blev omringad av 6 killar under en festival och försökte kämpa mig loss, livrädd. Jag minns hur en äldre man i Göteborg gick fram till mig på krogen och tyckte han kunde tafsa vart som helst på min kropp. Jag minns och upplever fortfarande, hur man blir kallad äcklig för att man nekar någon på krogen. Men jag minns även, hur jag sa sa ifrån den där gången på krogen i Göteborg, hur jag visade att detta inte är okej. Det senaste året har jag börjat förstå mitt eget värde. Att höja armbågarna på dansgolvet om någon kommer för nära, att ta sin plats och säga ifrån på riktigt, är inte ett problem. Så ska det vara för alla, därför är det viktigt att uppmuntra denna hashtagen så mycket det bara går. Vara mer öppna med det människor runt omkring oss utsätts för dagligen, det är endast då vi kan skapa en bättre framtid. Detta är viktigt!!!!!
 
//\\
 
Jag är så trött så trött. Kväll i fredags, delad dag i lördags, dag igår och idag. Men jag har bara haft en rolig jobbhelg och skrattat mycket. Har även hunnit träffa Wilma och Emil och även mormor och morfar där emellan, och ätit goda middagar med familjen. Nu är jag ledig imorgon och jag ska sova sova sova.... så skönt!! 

Vad just nu

2017-10-20 14:05:00
Daily Listor  25 kommentarer
TITTAR PÅ JUST NU:
✗ Gossip Girl säsong 5.
✗ Paradise Hotel, hur underhållande är det inte? Hahah.
✗ Shooter, en väldigt spännande serie som jag och Emil har börjat kolla på. 
 
TÄNKER PÅ JUST NU:
✗ Gamla minnen, blir så glad av det. Att se alla härliga bilder och bara le av akmr jag hittills har fått uppleva i mitt liv.
✗ Värmen, snart så!
✗ Vad jag ska studera och vart, har en tanke men det är mycket  jag går och tänker på just nu, man vill ändå känna sig säker.
 
 
LYSSNAR PÅ JUST NU:
✗ Mi Gente (feat Beyoncé)
 
 
✗ Du Är Så Vacker Och Så Äls - JOY
 
✗ New Rules - Dua Lipa
 
 
SKRIVER JUST NU:
✗ Jobbrelaterade saker i massvis med block
✗ Blogginlägg, så ofta jag hinner..
 
 
GÖR JUST NU:
✗ Kollar på Gossip Girl.
✗Tröstäter för är inte taggad på jobbhelg (haha)
 
Pusspusspuss♥

Skänk en tanke som syns

2017-10-17 22:17:00
Daily Övrigt  14 kommentarer
 
Köp det rosa bandet ♡♡ "Ingen ska behöva möta cancer ensam, vi gör det tillsammans" som det står på Cancerfondens hemsida. Cancern ska besegras!!!
 
Två jobbdagar av 6 avklarade för denna veckan. Jobbade 7-18 igår, en väldigt lång dag. När jag kom hem åkte jag och tränade direkt och sedan somnade jag gott. Idag har jag jobbat från 7-16. När jag kom hem var jag helt slut då det var hemskt att stiga upp imorse haha, så somnade till gott en timme. När jag vaknade trodde jag att det var morgon och att jag försovit mig, haha det är så läskigt att somna på dagen sådär för när man vaknar har man knappt ingen aning om vart man är ens. Har i alla fall varit några timmar hos Emil nu ikväll och kollat på Shooter, börjar bli riktigt spännande!
 
Somnar nog hysat tidigt ikväll och imorgon ska jag jobba kväll. Sov gott ♡

Hösten är riktigt fin

2017-10-15 19:00:00
Daily Natur  23 kommentarer
 
En ledig helg, så himla skönt. Vartenda lediga helg behöver jag så mycket. Har även utnyttjat helgen till max. I fredags fick jag jobba över och när jag kom hem åt jag lite innan jag åkte till Sölvesborg för att träffa Stoffe och Isabell. Vi var och kollade på bion "Snömannen". Den var väldigt invecklad men hur bra gjord som helst! Sedan åkte vi till Isabell och myste med hennes djur och drack vin, mysigt.
Igår städade jag mitt rum och på kvällen var det utgång som gällde med underbara vänner. Tjuvjakt spelade på Brooklyn, maxat med folk men kvällen tog slut på två sekunder kändes det som. En härlig kväll i alla fall!
 
Idag var jag och Emil helt slut när vi vaknade haha. Jag och mamma åkte till Mörrum och fikade på Tidlösa ting och gick sedan en runda. Så himla härligt väder var det och jättemysigt. Hösten är riktigt fin. Resten av dagen har jag spenderat i sängen framför Gossip Girl.
En härlig och behövlig helg! Har ni haft en bra helg? Puss och kram xx

A throwback

2017-10-11 12:35:28
Daily Resor  25 kommentarer
Några härliga från Kreta förra året
 
Jag och Lisa åkte till Kristianstad i måndags för shopping. Det var så mys och jag hittade 3 toppar, 2 av de på rea faktiskt. Sällan jag hittar något på rean så det var ju jättebra! På kvällen tränade jag och sedan jobbade jag dag igår. Efter jobbet åkte jag till Emil några timmar. Vi har börjat kolla på en serie som heter Shooter, hur spännande som helst! Träffade sedan Wilma senare på kvällen för donkendejt.
Nu har jag kollat på Gossip Girl och ska snart bege mig mot jobbet, jobbar 13.30-22.00 idag. Puss och kram♥

Jobbhelg

2017-10-08 18:09:55
Blommor Daily  29 kommentarer
Fina rosor mamma fick av pappa i lördags
 
Helgen har verkligen gått fort, kanske för att jag varit på jobbet cirkus hela tiden. Kväll i fredags, delad igår och dag idag. Igår under min "rast" på delade dagen tänkte jag sova en timme, det slutade med att jag sov 3-4 timmar, var nog trött hahaa. Sedan kom mormor och morfar så åt vi god mat som pappa lagat. Imorgon är jag ledig, skönt skönt. Har planerat att sova över med Emil ikväll och ska träffa Lisa imorgon. Får se vad vi hittar på för kuuul. Hoppas ni haft en fin helg!! Min har varit bra trots jobb. ♥
Puss och kram

Cutiepie

2017-10-06 12:49:52
Daily Djur  19 kommentarer
En söt bild på Tufsi när hon var kattunge
 
Ska snart bege mig mot jobbet för att jobba kväll, sedan jobbar jag hela helgen. Delad dag imorgon och dag på söndag. Men det går fort, sedan är jag ledig på måndag. Igår var jag ledig och hann med mycket! Jag och Lisa åkte in till stan för att fixa lite grejer, sedan mötte vi upp Stoffe och lunchade på Pastaco. Han fick även sina födelsedagspresenter. Vi åkte hem hit efteråt och Lisa sällskapade mig medan jag rensade min garderob, äntligen har jag gjort det hahah. Åkte sedan till träningen då det var boxning, det är roligt men guuud vad det är jobbigt haha. Hämtade sedan upp Emil så sov han här inatt.♥ En mysig ledig dag med fina människor!! Nu måste jag gå till jobbet, ha det fint! ♥

Never underestimate the importance of...

2017-10-04 19:48:00
Daily Fotografier  8 kommentarer
..having a person in your life who can always make you smile
Några bilder från de senaste dagarna
 
Dagarna rullar på bra!! Hade väldigt mysiga lediga dagar som var så himla behövliga. Jag och Emil hade det väldigt mysigt i Växjö i måndags. Jag köpte lite presenter och vi båda fick med hos hem en hoodie från Justins kollektion <3 jadåååå, de är så sköna. Man måste ju stötta ;) Påvägen hem regnade det och vi lyssnade på Creepypodden, så möjsigt. På kvällen åkte jag på träning med Ebba.
Igår jobbade jag kväll och har jobbat dagen idag. Båda passen har flutit på väldigt bra. Idag fyller även min fina vän Stoffe 19 år, grattis för nog 500:e gången min kära kära vän 
Snart ska jag träffa Wilmis och imorgon är jag ledig, ska träffa Lisa och Stoffe och vi ska ge Stoffe våra födelsedagspresenter vi köpt hohoho.
För övrigt har det varit så grymt kallt de senaste dagarna? Jag har till och med frusit inomhus, man märker verkligen att hösten är här nu.
Kram på er 

1 oktober

2017-10-01 22:03:00
Daily Självporträtt  21 kommentarer
 
Äntligen en ledig helg! Har aldrig varit i så mycket behov av några dagars ledighet som nu, så det har varit grymt skönt. Efter jobbet i fredags sov jag en snabbis och åkte sedan till Stoffe där vi förfestade och sedan tog tåget till Grand med Hilde, Julia, Isabell och Felicia. Det var höstpremiär och vi hade det så nice och jag älskar ju Grand då det finns 3 dansgolv. Så vi dansade natten lång ;) Var hemma runt halv 5 tiden då man nästan varit uppe i 24 h, men grymt värt det. Sedan sov jag till 12 igår. Träffade Wilmis några timmar på eftermiddagen och vilade kvällen.
Idag har jag varit hos mormor och morfar då vi har firat morf som fyllt år. Alltid så mysigt! ♡ Imorgon är jag också ledig och jag och Emil ska ta en dag till Växjö för shopping på Grand Samarkand bland annat, så mys.
Kramis!!! ♡




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec