I'm alive

2018-08-23 19:18:41
Daily It's me Åsikter/tankar  23 kommentarer
 
Heej mina kära vänner! Ni hör av mig allt för sällan nuförtiden. Efter jag kom hem från resan har jag bara helt enkelt haft det fullt upp och lagt min prioritering på annat. Men det är så härligt att ha bloggen och skriva och dela med sig av bilder när man känner för det. Är tacksam för er som fortfarande tittar in här varje dag! Jag kommer absolut inte sluta med bloggen men som jag nämnt innan så kommer jag blogga lite mer när jag verkligen känner för det och har tiden till det. ♥ (och försöka att fixa en ny design) har pratat om det allt för länge nu haha..
 
Imorgon är min sista dag på jobbet på hemtjänsten. Jag har nu varit där sen juni förra året och har kommit många så otroligt nära och lärt mig så otroligt mycket. Kommer bli riktigt tufft att säga hejdå till vissa men som tur väl är så hoppas jag att jag kommer kunna hoppa in lite då och då. Mina kära gamlingar och kollegor 
 
Så vad ska jag ha för mig istället? tänker ni säkert då. Joo. Jag har nämligen kommit in på sjuksköterskeutbildningen i Kristianstad. Jag sökte detta när jag var iväg på resan och när jag kom in var det inte så mycket tvek utan jag kände direkt att det var detta jag ville syssla med resten av livet, så varför vänta? Har utnyttjat detta året till fullo och levt livet precis som jag velat och nu är jag redo för nya utmaningar. Jag är så himla spänd och förväntansfull över det som väntar och tror att det kommer bli toppen. Jag vill spendera mina timmar i arbetslivet med något som verkligen känns meningsfullt!
På måndag börjar jag, nu kör vi skolbänken igen! Denna gång hoppas jag det blir lite roligare ;) 
 
Tuuuuusen kramar till er!!!!!

Hemmaboda

2018-08-07 22:14:00
Daily Festligheter  20 kommentarer
Kära kära Emmabodafestivalen ♥♥♥
 
Hallooooj gott folk! Det var allt längesedan, 3 veckor sen typ. Men jag har verkligen haft fullt upp och gjort en massvis med roligt. Jag hade bland annat en veckas ledighet från jobbet och åkte till Emmaboda med mina kära vänner. Vi hade bokat det sedan oktober förra året så vi var taggade väldigt länge. Sedan hänkade ju även vår britt Henry med oss, var himla kul. Herretuuusan vad varmt vi hade det om dagarna! Solen stekte på som attan så vi hade väggar som vi satte på partytältet bara för att skydda oss mot solen, men var lika varmt ändå. Så två dagar var vi vid en sjö och svalkade av oss och åt langos innan vi började festandet. 5 nätter på Emmaboda i tält gick väldigt fort men herregud vad roligt vi hade! och vi träffade på ett par roliga grannar och dansade till soluppgången typ. Såg ju även gudinnan JOY där, hon är bara bäst alltså <3
 
Emmaboda rockade och det gör även mina friendos här uppe, tack Hemmaboda för denna gång! Vi levde livet ♥♥♥♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec