Jul på Liseberg♡

2017-12-30 20:38:41
Daily Resor Skoj Övrigt  26 kommentarer
 
Är precis nästan hemkommen från Göteborg. Jag och familjen åkte dit igår på förmiddagen och checkade in på Gothia Towers, vilket hotell, förresten! Så fint och välgjort, utsikten kan man ju inte heller klaga på. Framåt eftermiddagen gick vi in på Liseberg. Herregud vad fint det hade gjort det, med massvis med lysen i träden och jul över hela Liseberg. Vi strosade runt där i timmar och drack varm choklad, åkte pariserhjulet och kollade på en fin isshow. Efter ett par timmar var vi mer än nöjda och gick tillbaka till hotellet. En väldigt mysig dag med min älskade familj, rekommenderar verkligen att gå på Liseberg kring julen, de fixar verkligen till det fint.
 
Idag gick vi upp i tid och åt god hotellfrukost, sedan åkte vi vidare mot Gekås Ullared. Nu var det ett tag sedan jag var där och hittade mycket behövligt! Älskar att gå runt där, finns så mycket roligheter haha. Vi fick även lite snö där uppe ;)
 
Nu är vi hemma efter en väldigt mysig helg! och än är den inte slut, för imorgon är det nyårsafton. Min fina Eveline kommer hit och firar in det nya året med mig och mina andra underbaringar. Om vi inte hörs innan det nya året, GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!! Finaste bloggläsare ❣ Puss och kram

(Don't forget VSCO)

2017-12-27 18:26:00
Daily It's me  18 kommentarer
 
 
Jag publicerar ju faktiskt mycket bilder på min VSCO som ni faktiskt ej får se på bloggen. Uppdaterar den ofta, in och kika! 
Nu har ytterligare två jobbdagar gått. I måndags (juldagen) var det fest som gällde. Vi förfestade hemma hos Stoffe innan vi stack till Brooklyn. Gud vad roligt vi hade!!!! Verkligen ett härligt gäng, kvällen gick så fort och vi hade det grymt roligt. Igår mådde jag inte alls bra haha och skulle jobba kvällen, men det gick ändå bra tycker jag.
Nu ska jag snart till Emil och ska fixa med mina julklappar lite först. Har fått mycket behövligt och fiiiint 
Puss och kram!

Snapshots from Christmas Eve

2017-12-25 18:30:00
Daily  20 kommentarer
med Sony A5000, rekommenderar!
 
Hade verkligen en toppen julafton igår. Vi tomtade på jobbet hela dagen och hade det roligt. Gjorde absolut ingenting att jobba julhelgen som sagt, var bara mysigt och kul. Kom hem hit vid 4-tiden och då kollade alla på "Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul". Hade blivit besviken om de ej kollat på det ;) I alla fall, timmarna och kvällen gick väldigt fort men jag hade det så mysigt med min älskade familj och släkt. God mat och gröt och så fina julklappar. + mycket skratt som alltid!!! Sen kollade jag på julkalendern innan jag la mig, trött men glad efter en fullspäckad helg. Idag är det juldagen och då går jag alltid i pyjamas ungefär hela dagen. Emil har varit här och vi har gett varann julklappar ♥♥♥♥♥ så fint så fint. Ikväll blir det fest med fina vänner! Ser jag mycket fram emot.
 
Kram och en fortsatt god jul på er!!!

Lill-julafton ♡

2017-12-23 14:46:00
Daily Övrigt  11 kommentarer
 
Jag har alltid älskat julen, tycker det är så himla mysigt. Det är ju såklart mysigare med snö utomhus, men det blir det nog inte i år. Jag har ändå lyckats få julklänslor faktiskt. Både på jobbet och hemma, har druckit mycket glögg hos gamlingarna och idag fick jag mycket julklänslor när vi satt hela familjen vid granen för att öppna julklappar. Eller att vakna på morgonen och sätta på julkalendern, då vet man att det är jul. Vi har alltid haft lite öppning av julklappar på morgonen på julafton, men detta året blev det lite ändring på rutinerna då jag jobbar hela julhelgen. Kväll igår, delad idag och dag imorgon. Nu under min "rast" här hemma har vi öppnat lite julklappar, druckit julmust och ätit lussekatter. Så himla mys. Denna julen har redan påbörjat väldigt bra.
 
God jul på er, finaste ni!!!!!! Nu ska jag snart tillbaka till jobbet. Imorgon blir det jul både på jobbet och här hemma, då är tomteluvan på hela dagen! Vi hörs i dagarna ❣❣❣

Under the christmas tree

2017-12-20 20:11:00
Daily Djur  19 kommentarer
 
Ja nu är faktiskt julen här, eller snart i alla fall. Jag har inhandlat alla julklappar och det jag måste göra nu framöver är bara att slå in de också haha. Men hela veckan hittills har jag jobbat så har inte hunnit det. Men imorgon har jag en ledig dag och tänker ta tag i lite julklappar och bara vila, då det blir jobb hela julhelgen sen. Gör absolut ingenting för mig faktiskt, för kommer ändå ha tid att fira jul här hemma då jag jobbar 7-16 på självaste julafton, så har hela kvällen här hemma.
Någon som gillar att ligga under våran gran är lilla Tufsi, herregud vad gosig hon har blivit på sistone då?? Något jag mer har gjort är att vaccinera mig idag och gjorde något väldigt roligt igår hihi! Mer om det i senare inlägg ;)
 
Nu kollar jag på finaste Bonde <3 älskar älskar
Puss & kram

Jul i Malmö ♥

2017-12-17 20:47:23
Daily Skoj iPhone  20 kommentarer
 
Har precis haft ett mysigt och roligt dygn i Malmö med Emil. Vi har bott på hotellet Hotel Noble House, vilket jag fortfarande verkligen tipsar om! Rummen är så grymt snygga, bra service och väldigt god hotellfrukost. Vi har strosat runt i Malmö och fokuserat mest på julklappar, så nu har vi våra julklappar klara, skönt!! Vi var även ute igår och åt gott. Idag var det ett gäng tomtar som sprang runt i staden, vi blev helt chockade men var lite roligt haha. Jul i Malmö är mysigt, igårkväll såg vi hur fint de hade gjort de i träden med både hjärtan och klappar. Imorse ställde vi klockan på 08.40 och kollade på julkalendern innan vi åt hotellfrukost. Nu är man nöjd efter en väldigt mysig och rolig helg♥

Härliga stunder i livet

2017-12-15 20:51:23
Daily Resor  17 kommentarer
 
Lite mobilbilder från Las Palmas. Blir så glad av att se bilderna 
 
Herregud vad dålig jag blivit på att blogga, men har haft fullt upp denna veckan verkligen! Senast vi hördes av var i måndags. Sedan dess har jag jobbat mycket, varit hos mormor och morfar, kollat på Solsidan på bio, besökt tandläkaren, träffat Emil, träffat Stoffe, planerat långresa med Wilma, luciat på jobbet, ja lite gottigheter så att säga ;) Nu är det fredag och jag är redo för att åka till Malmö imorgon med Emil. Vi ska bo en natt på hotell och bara mysa och julhandla, dags att ta tag i julklapparna. ♥♥
Puss och kram!

Jul i vårt hus

2017-12-10 20:20:00
Daily Övrigt  23 kommentarer
 
Vi har ju som tradition varje år att åka till Askaremål och hugga gran, dricka glögg och äta bullens korv. Detta året var det 15:e året vi var där och högg gran, det är alltid så mysigt. Blev lite tidigare i år då förra söndagen var den enda dagen jag kunde hänga med pga jobbhelger osv. Nu är den på plats i alla fall, tycker vi hittade en väldigt fin gran ;)
Mamma har även fixat en söt adventskalender till mig och Kaisa. Vi blir aldrig för gamla för det heller som hon säger ;)
 
Nu är det jobbhelg som gäller för mig. Har inga problem att jobba helgen faktiskt mer än att jag blir ganska trött och att det är svinkallt på morgonen. Har jobbat så mycket denna veckan så jag knappast hunnit sova något, varit svårt att gå upp på morgonen för har bara jobbat dagturer förutom i måndags. Men detta jobbet ger och har gett mig så mycket glädje, mina underbara gamlingar och kollegor som gör varje dag helt fantastisk! Därför känns det även helt okej att jobba imorgon också. Sedan är jag ledig en dag.
 
Hoppas ni har det underbart i det tråkiga vädret ♥

Systertatuering

2017-12-08 19:01:02
Daily It's me Människor Skoj Åsikter/tankar Övrigt  22 kommentarer
 
Jag och Kaisa har pratat i ungefär ett år om att göra en syster tatuering. Jag fick detta i studentpresent av Kaisa och i onsdags gjorde vi äntligen ett varsitt hjärta på ankeln. Vi har funderat lite och tänkt på vad vi ville göra, finns ju mycket. Men det vi alltid var eniga om var att det skulle vara något lite mindre och något som var simpelt och enkelt, så blev ett hjärta. I onsdags var vi i Malmö och gjorde detta på Liz Tattoo & Piercings. Vi är båda så sjukt nöjda. Känns så fint att vi nu båda går runt med en likadan tatuering på höger ben vid ankeln och att den kommer sitta där förevigt. För alltid du och jag min älskade syster ♡
 
I dagarna som varit har jag mestadels jobbat och försökt vila upp mig, köpt Emmaboda biljetter, träffat Emil och även träffat Isabell idag. Alltid lika mys. Går fortfarande runt med en förkylning, segt. Nu är det jobbhelg som väntar! Adiós 

Rikare på upplevelser och minnen ♥ Las Palmas

2017-12-05 22:10:00
Daily Resor  21 kommentarer
 
Las Palmas - del 1 
Fotograferade bilder med Sony A5000
 
Jag har haft en helt underbar resa med mina älskade vänner Wilma och Stoffe. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dessa två. Ord kan inte heller beskriva hur roligt vi har haft denna veckan på Gran Canaria. Vi har levt livet till fullo i 7-8 dagar. Festat varje dag, solat, badat, skrattat så man fått ont i käkarna. Det är exakt så livet ska vara!! Bara ta dagarna som de kommer och ha det riktigt roligt på vägen.
 
Resan både hem och dit flöt på bra. På ditvägen skulle vi som sagt övernatta på Londons flygplats, Stansted. Jag har nog aldrig frusit så mycket på ett golv innan, var nog 30 minus på det golvet. Det är lite roligt att se tillbaka på nu såhär efter haha.
Vi bodde som sagt i Las Palmas i en lägenhet, kallas för Loft Canteras. Låg väldigt bra, bara några meter till stranden, supermarket och restauranger. Var väldigt fräscht när vi kom, mindre fräscht efter en vecka (haha fy) tillslut transporterade man sig på handdukarna för att slippa bli helt svart på fötterna av sand efter man duschat. Under denna veckan såg vi det mysiga med uteserveringar. Vi satte oss på en uteservering minst en gång om dagen, i alla fall varje kväll. Hur mysigt var det inte? Mysigaste var ju ändå när man satt vid havet på en uteservering. Vi gjorde även egen mat i vår lägenhet, stekte ägg varje morgon och gjorde pasta några dagar. Så sätt är det verkligen roligare att bo såhär än på hotell, man lär sig en del också ;)
 
Några kvällar tog vi bussen till Playa Del Inglés, andra sidan ön. Var en väldans bit att åka och på lördagen åkte vi redan dit på eftermiddagen och åkte hem 12 timmar efter. Det jag verkligen gillade med Playa Del Inglés var alla pubar och nattklubb. Vi var nere mycket vid Yumbo centrum. En kväll satte vi oss på en gaybar där, det var Eurovision night. Herregud vad kul vi hade. Älskade Yumbo centrum, saknar det redan haha. De tre kvällarna/nätterna vi var i Playa Del Inglés gick vi ut på nattklubben China White. Grymma erbjudanden? Grym musik? Varje natt träffade vi nya roliga människor. Annat än festlivet här hemma så att säga. Sista utekvällen (tisdagen) var helt otroligt rolig. Vi gick all in och var hemma klockan halv 8 på morgonen (var vi ungefär de andra kvällarna också när vi varit i Playa Del Inglés) men den kvällen slåååår mycket mycket. I alla fall, verkligen ett ställe jag tipsar om, om ni ska åka på en fest resa, Playa Del Inglés, nattlivet är fantastiskt där! Både när det kommer till barer och nattklubbar.
 
Vi bodde ju vid Playa de Las Canteras, en väldigt fin strand, låg inte något skräp där överhuvudtaget. Det var en surfingstrand kan man säga, väldigt många som surfade. Herregud vad spanjonerna gillar att leva det healthy life märkte vi. Var lite roligt hur alla sprang och tränade medan vi knäppte en öl med chips i näven. Havet var sjukt härligt och roligaste var vågorna. Vi hade väldigt tur med vädret. De två första dagarna var det molnigt men ändå 26-27 grader. Resten av dagarna var det sol och över 30 grader, toppen. Vi bodde även bara 500 meter från ett stort shoppingcenter. Rekommenderar verkligen Loft Canteras om ni inte vill bo på hotell, ligger centralt och bra! Nära till det mesta.
 
Jag kan inte annat än att vara nöjd över denna veckan! Vi kom inte hem utvilade för fem öre, men vi kom hem med massvis med upplevelser och nya minnen att titta tillbaka på och skratta till. Behövde komma iväg till värmen och bara leva livet. Hade gjort om veckan flera gånger till om det vore möjligt! Har försökt att återhämta mig lite från resan då jag varit väldigt trött (vi snittade nog 4 h sömn när vi var där). Har haft fullt upp sen jag kom hem. Kylan har kommit ikapp mig så har blivit förkyld. Jobbet startade redan igång dagen efter jag kom hem, sedan blev det firande i helgen och huggning av gran, nu är det back to work again.

Fler inlägg om resan kommer! Tack mina underbaringar Stoff och Wilmis för att ni är ni, så underbara!!! Ni gjorde min vecka helt fantastisk och blir alltid glad bara jag ser er ♥ Är så tacksam för er♥ Puss och kram

Din 80-årsdag

2017-12-02 22:29:33
Daily Festligheter  24 kommentarer
 
Mormor lilla mormor, vem är väl som du? Ingen i hela världen. Idag är det din dag, 80 år. Bara din dag och idag har vi firat dig. Inte bara att du har blivit ett år äldre utan även fira hur fantastisk du är. Du förtjänar att bli hyllad och firad varje dag, för du min mormor, är helt fantastisk. Du är alltid så mån om andra och ser alltid det bästa i människor. Det är gränslöst allt vad du gör för människor, du värderar andras mående så högt. Jag kommer ihåg hur du i flera år haft fadderbarn och hjälpt de att kunna leva. Hur du har gått in i affärer och köpt mat till tiggare på gatan, du är så godhjärtad och fin. Det gör dig till den finaste människan i hela världen. Det är dig jag ringer eller åker till, gladast i hela världen. Det är dig jag ringer, när jag är ledsen. Du finns alltid där. När jag ser dig ser jag en person som jag vill vara, du är min största förebild och kämpe. Hoppas du har haft en fin födelsedag, det förtjänar du mest i hela världen. Jag älskar dig mormor, kan inte beskriva hur viktig du är för mig!!!!! ♥
 
(försöker återhämta mig efter en fantastisk resa, inlägg kommer)





Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec