Finbesök från England och Göteborg

2018-06-17 20:12:07
Daily iPhone  28 kommentarer
 
Inom loppet av en vecka har det varit två finbesök här i Karlshamn. För en vecka sen kom Henry från England hit. Såå roligt att träffa honom igen och prata om alla minnen från resan!!!!! Trodde faktiskt aldrig han skulle komma hit då han faktiskt sagt att han aldrig skulle få för sig att åka hit, men han säger mycket skit. Haha. I alla fall, på fredagen förra veckan åkte vi inom rocken på kvällen så fick han träffa våra friendos så blev det mycket fest, sedan åt vi på Klockans Grill en massvis. Han roastade faktiskt inte Karlshamn så mycket som jag trodde han skulle göra och tyckte om svensk mat, hoppas man får se den pajasen snart igen!
 
I veckan har det varit massvis med jobb men i onsdags kom min kära pingla från Gbg hit, nämligen Evelineeeee! Vi sågs ju bara en snabbis i Göteborg när vi var där på Summerburst då vi ej hann med mer och innan dess hade jag inte träffat henne sedan nyår. Jag blev så glad när hon skrev och frågade om hon kunde komma! I onsdagskväll åkte vi ut till havet och satt där i timmar i det fina vädret och bara snackade om allt. I torsdags tog vi en shoppingrunda i stan och åkte sedan till mandeltårtan i Ronneby. På kvällen träffade vi Bella, Felicia och Stoffe på Ortholmen. Nu har vi även känt varandra i 3 hela år! Herregud, känns så sjukt och fint. Så glad för henne!

Tredje året gillt Summerburst

2018-06-10 23:32:44
Daily Festligheter  24 kommentarer
 
Tredje året gillt som man glidit in på Summerburst och levt livet! Nu uppdaterar jag om det såhär en vecka efter, tiden går så otroligt fort. Vädret var även hur lyckat som helst. Även fast vi svettades som grisar så är det ett sånt väder man vill ha på en festival som Summerburst, så slipper man dra in en jacka och bära på den resten av kvällen till exempel. Vi bilade upp på fredagen, riktigt roligt med roadtrip. Vi bodde på Kvibergs vandrarhem, även fast det var 50 grader inne på rummen så kan jag verkligen rekommendera det i Göteborg. Förfest i underkläder då svetten rann och svettiga fötter, beskriver mycket av helgen hahaha. Jag träffade även två ifrån resan där, Arian och Filip. Så kul och väldigt mycket folk härifrån på festivalen. Helgen får 10/10 stjärnor av mig och de som tar priset för bästa artist är lätt Axwell Ingrosso, de är så otroligt bra live! Helt sinnessjukt vilken energi man får av dem. Tack till mina underbara kompanjoner för en toppen helg och det gör vi om igen ♥♥♥ bilderna får tala för sig själva! ♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec