Detta får mig att...

2016-01-31 16:48:21
It's me  36 kommentarer
 
..skratta: det mesta! Ser detta som saker som även får en att bli glad och då är det ju nära och kära i olika sammanhang. Att kolla på gamla videos, resor, att busa (typ smack cama någon i ansiktet) situationer då man inte får skratta (exempelvis när läraren får ett utbrott haha)
 
..bli ledsen: när någon i min närhet är sjuk, människor som går bakom ryggen på en, när man blir tagen för givet eller människor som försöker får en att framstå som en idiot och sprider falska rykten.
 
..bli rädd: samhället ibland och sjukdomar.
 
..bli glad: när man känner sig uppskattad, kärlek, resor, shopping, min pojkvän, vänner och familj (var exempelvis hos mormor och morfar idag <3), fester, testa på nya grejer, planera saker (exempelvis att planera någon resa eller festival) då det får mig att längta så mycket och då blir jag så glad.
 
..bli jobbig: när jag helt enkelt blir otålig haha, kan hända ganska ofta men ibland händer det inte alls och det beror på situationen oftast.
 
..bli lugn: umgås med de jag älskar, färdiga skolarbeten.
 
..fullkomligt tappa det: människor som bara tar energi från en och konstant klagar om allt och vägrar se det positiva någon gång, krångel (typ teknikstrul) osv.
 
 

Ett par till

2016-01-30 15:31:00
Daily Shopping  33 kommentarer
 
Haha vad jag menar med ett par till är ett par shorts till, har gaaanska många haha. I alla fall, dessa är från Nelly.
 
Himla skönt med helg! Igårkväll åkte jag in till stan med Vilma, Amanda, Vilma, Sanna, Emilia och Stina och åt på Gourmet thai. Hur gott och mysigt var inte det dåå? Hade saknat de, vi hade mycket att prata om!! ♥
Sedan kom min fina pojkvän hem till mig. Vi kollade på gamla videos från Stenbacka osv haha. Alltså seriously, jag var helt sjuk typ, nej men. Alltså mina videos med ma crew på Stenbacka (miss you guys), hade så himla mycket energi.
 
Idag åkte jag och Emil till Karlskrona med hans pappa och syster. Vi var på Stadium Outlet, jag köpte ett par vantar till Sälen, såå sköna. Nu är man snart redo att åkaaaa :D
 
Nu har jag fixat mig och ska snart åka på kalas och fira mina kusiner. Hoppas ni får en fin lördag♥

Sovmorgon

2016-01-28 19:23:19
Djur  48 kommentarer
Bara snabba på sötisen imorse
 
Sov 10-11 timmar inatt, och det var verkligen behövligt!! Efter skolan gick jag in till stan för att ha körlektion. Var riktigt roligt idag och det gick jättebra. Mötte sedan upp mamma i stan och vi inhandlade kläder till Sälen (ska hänga med Emil, hans pappa och syster) på sportlovet!!! För att åka skidor för första gången haha. Kommer bli såå kul!
Köpte även lite behövliga grejer på H&M. Förresten så har mina shorts från Nelly kommit nu!
 
Väldigt skönt med fredag imorgon. Kram på er ♥♥

Photoshoot

2016-01-27 20:25:46
It's me Självporträtt  32 kommentarer
 
Jaa, som sagt så hade vi en photoshoot i fredags på mediaproduktion. Mycket roligt var det! Vi ska använda dessa bilder för att göra om våra kroppar till "den perfekta kroppen" typ som barbie. Kommer bli kul!
 
Igår efter skolan åkte jag hem till Emil och vi hämtade thaimat. Hur gott och mys♡ Kollade även på bästa HIMYM, nu har vi inte mycket kvar.. :'( alltså ärligt så måste alla se den haha. Blir nog att se Vänner efter det.
 
Lugn dag i skolan då vi slutade 11. När jag kom hem kände jag mig inte riktigt kry, var så himla trött. Satte mig med täcket i soffan och kollade på PLL, The 100, Teen Wolf, The Shannara Chronicles och Shadowhunters. Haha mycket serier. Pausade en gång för att sova en stund och jag som aldrig sover på dagarna haha. Men mår mycket bättre nu! Brist på sömn i quess.
 
Nu har jag pluggat lite körkortsteori. På tal om körkort fick min vän Albin det igår, grattis king!!! Åkte med han till skolan idag och eeeeh då slog det mig att jag också är 18 snart och ska ta körkort? SJUKT JU? Längtar som attan.
 
Kram♡

Latest from Instagram

2016-01-25 20:24:00
iPhone  46 kommentarer
 
Många av de bilder som läggs ut på min Instagram lägger jag inte upp på bloggen. Follow me if you want!
Idalindborgphoto
 
♡♡
Tack för alla era fina kommentarer dagligen, ni är bäst!

Winterland

2016-01-24 19:11:01
Fotografier Natur  40 kommentarer
 
♡♡♡♡❅❅❅❅

Mysig förmiddag

2016-01-23 17:26:13
Natur iPhone  40 kommentarer
 
Har idag haft en väldigt mysig dag! Var med Emil, hans pappa, syster och deras hund vid Långasjön och åkte skridskor. Alltså inget slår att åka skridskor just på riktig is! I alla fall, himla vackert var det också. Tänkte mest, är vi verkligen här där jag bor nu?? Kan det bli så fint här?
 
Det var jätteroligt och mys!
När jag kom hem övningskörde jag en sväng med papp och snart ska vi äta god mat. Sedan kommer Emil hit och sover här.

Kram på er ❤

Vinterland och photoshoot

2016-01-22 19:56:00
Daily iPhone  23 kommentarer
 
 
Yees, fredag idag!! Äger att man har helg nu, så behövligt då jag inte sovit så mycket i veckan för har helt enkelt inte kunnat. Såå kan det vara ibland. I alla fall, efter jag facetimeade med Eveline igår gjorde jag lite läxor och efter det skypade jag med Karl.
Saknar de tvååå!!
 
Idag hade vi photoshoot i skolan och hur kul var inte det dåå? Vi fixade oss väldigt länge och sedan fotades vi. Hade ägt och göra om det igen, så himla kul!
När jag kom hem kom Emil hem hit så var vi ute och gick. Herregud vad vackert det är ute idag? Alltså snön har lagt sig så vackert på träden, så tog med kameran. Mys var det.
 
Nu blir det fredagsmys med familjen.
Kramis ♥
 
Idag fyller även min kusin 19 år. Tack fina! och idag är det även 10 år sedan min finaste farmor dog. Henne saknar man något enormt! Kom så väl igår när vi var ute på nätterna och skulle se fladdermöss! Finaste farmor ♥

Älsklingen

2016-01-21 20:32:37
Djur  33 kommentarer
 
Åh vad söt hon äääär!
 
Hade sovmorgon till 11 idag, mycket skönt. Hade bara engelska och matte i skolan, så slutade 2. Hade sedan körlektion, vilket gick väldigt bra! Alltså längtar ihjäl tills jag tagit körkort.
Nu har jag precis facetimeat med Eveline, saknar henne galet. Glädjespridare ♥♥
Blir till att ta tag i någon läxa och sedan snapa vidare hoho, lägg till iidalindborg.
 
Kramis ♥

Bäst att sluta 11 på onsdagar

2016-01-20 19:10:00
Daily Natur  34 kommentarer
 
Igårkväll kom Emil hit och sov här. <3 Vi kollade på How I Met Your Mother ooofc, segt att vi snart sett allt..... bäst är det verkligen *.* mysigaste serien.
 
Idag slutade vi som vanligt klockan 11 (bäst alltså) och jag och Wilma gick in till stan och åt och kollade lite i affärer. Mys. När jag kom hem har jag kollat lite teori och har även beställt ett par shorts från Nelly hehe (nu räcker det Ida!!!). Nu ska jag kolla lite på serier.
 
Kramis ♥

Min ängel

2016-01-18 16:46:32
Skrållan  45 kommentarer
 
Skrållan, hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Hon kommer alltid vara den där speciella katten som ingen någonsin kommer kunna ersätta. Saknar henne såå, men nu finns hon i alla fall på mitt rum då jag fick en canvastavla med henne med en utav mina bilder, i julklapp. Min ängel ♥♥

Kvällen avslutades hemma hos Emil igår, så somnade jag bredvid han ♥♥
Idag??? var det -17 grader när vi gick upp? men skolan var helt okej. Vi åkte skridskor på idrotten och började på psykologi 2. Nu är jag i alla fall hemma och har precis ätit tacos. Gott!

Promenad

2016-01-17 19:00:00
iPhone  31 kommentarer
 
Gick en promenad innan med mamma och Tufsi. Kallt men ändå mys var det. Vi gick även ut på isen, alltså bästa. Hade kunnat vara där i flera timmar ärligt, om man hade ett par skridskor med sig! :)
 
Resten av dagen har jag bara kollat på lite American Horror Story och läst boken "alla borde vara feminister" och jäklar vad grym den var. För så är det, ALLA borde vara feminister.
 
Idag var det även ett år sedan Zimba dog, saknar henne såå.
Kram ♥

Behövligt

2016-01-16 15:53:00
Daily  36 kommentarer
 
Lite mer shopping här ja haha.. Behövde verkligen ett par nya kängor som också då var fodrade. I och med att jag ska till på skidsemester på sportlovet med :D och dessa var riktigt sköna, så de fick de bli. Riktigt nöjd!
 
Jag och Emil tillbringade hela kvällen ungefär igår framför how i met your mother, bästa alltså ♡ Idag hämtade mamma mig och så åkte vi direkt in till stan, där jag då köpte dessa. Vi fikade även vilket som var mycket mys! När jag kom hem övningskörde jag en runda med papp och om en timme kommer mormor och morfar hit för att äta här. Mina bästa <3 Så mys!
 
Hoppas ni har det bra ♡♡

New

2016-01-14 19:30:00
Shopping  47 kommentarer
 
Det var denna tröjan jag köpte på Bik Bok igår, älskar den. Så himla skön!
 
Helt ok dag i skolan då vi bara hade en lektion och sovmorgon till 11. Sista lektionen var matte och vi fick reda på matteprovet som vi skrev dagen innan vi fick jullov och jag klarade det! Lyckan.
Hängde i alla fall med Emil hem efter skolan och vi har kollat på How I Met Your Mother <3
 
såå skönt med fredag imorgon!
Kramiiis

Details

2016-01-13 21:30:00
Daily  34 kommentarer
 
Även fast jag inte var hemma på nyår så var jag tvungen att fota mammas fina dukning till gästerna som skulle komma hem hit. Fiint!!
 
Idag slutade vi 11, alltid såå skönt på onsdagar. o måste ändå säg att det har varit en ganska lugn start, så det är ju skönt. Jag och Wilma gick sedan in till stan (herregud vad kallt det var) och gick runt lite. Vi fastnade på Bik Bok (as usual haha) och jag shoppade en tröjaaaa, som jag kommer visa.
 
Ikväll har jag kollat på Teen Wolf, Pretty Little Liars, The Shannara Chronicles, American Horror Story och Shadowhunters. Mycket serier haha. Bra är de i alla fall. Har även spelat Quizup, kul det.
 
Sovmorgon till 11 imorgon! Skönt det♥♥
Sov så gott ♥

Lager 157

2016-01-12 16:12:47
Shopping  36 kommentarer
 
Älskar älskar älskar Lager 157! Riktigt fina kläder! Hittade världens skönaste basic t-shirt (den svarta längst ner) så den bor jag i typ nu hemma haha. Köpte även en vit "lace bra" och ett linne som jag kommer använda till pyjamas typ.
 
Idag har det varit en bra tisdag, faktiskt! Vi har haft det ganska kul i skolan och skrattat åt allt och inget pga trötthet. Haha, så bäst. Nu är jag hemma och har precis tagit en dusch och senare kommer även Emil och ska sova här inatt ♡

Busiga Tufsi

2016-01-11 13:20:38
Djur  38 kommentarer
 
och sådär... då var snön nääästan borta igen.. Hann i alla fall fota busiga Tufsi i snön!♡ Det... var svårt haha.
 
Hade en jättemysig lördagskväll hos Vilma. Vi hade så mycket och prata om och samtidigt åt vi mycket gott. Är så tacksam att ha henne som vän! ♡
Igår mådde jag sådär... men valde ändå att hänga med till Växjö. Jag har drabbats av en konstig förkylning för känner mig lite konstig i halsen och är väldigt täppt, snuvig och slö. Men i alla fall, i Växjö åkte vi till Lager 157. ALLTSÅ ÄNTLIGEN KOM JAG DIT? Kommer visa vad jag köpt :) Efter det blev det Max (yummi) och sedan åkte vi till Tipshallen där Kaisa spelade träningsmatch. Minns själv när man spelade där, tider tider tider!!

Idag var det upp och hoppa vid halv 7, skola yeeey... Var inte alls taggad, har i alla fall haft ett väldigt bra lov. Blev ingen sista lektion för mig idag då jag var klar med allt och inte behövde gå dit. Så jag är hemma redan nu, skööönt!

Mellandagsrea

2016-01-09 15:28:48
Shopping  47 kommentarer
 
Jag kom på nyss att jag helt glömt och visa vad jag har köpte i Malmö haha. Hittade i alla fall en del och är riktigt nöjd! Hittade även ett par pyjamas/mysbyxor på Bik Bok. Sååå sköna och gosiga.
 
Igår gick jag och Emil och köpte lite godis och sedan kollade vi på How I Met Your Mother hela kvällen. Såå himla mys, och den serien är så fantastisk! Nu har vi snart två säsonger kvaaar.
Idag gick vi en någorlunda lång runda i snön, jättemys. Såå fint är det ute nu! Hoppas verkligen det håller i sig och att det inte blir så mycket slask..
 
Ikväll ska jag till min fantastiska vän Vilma. Vi har mycket och prata om. Kommer bli så mysigt ♥♥

Enjoy the butterflies of winter

2016-01-08 16:52:57
Daily Natur Självporträtt  30 kommentarer
 
"Enjoy the butterflies of winter. Each as unique and amazing as you"
 
Även idag har det snöat ganska mycket, så nu är det väldigt fint ute. Någon som verkligen tycker det är spännande men samtidigt skrämmande med snön är ju vår lille buse Tufsi.
 
I alla fall, åkte in till stan vid 1 tiden ungefär med pappa och gick in till Bik Bok för att byta ett par byxor som var sönder, och även för att byta batteri på min DW klocka. Efter det hade jag körlektion och det gick bra trots snön och halkan. Längtar ihjäl tills jag äntligen tagit körkort!!
 
Just nu är mormor och morfar här och vi har fikat, mys. Ikväll ska jag till Emil, mys det med!
Kram♥

Mysdag

2016-01-07 17:15:35
Daily  36 kommentarer
 
Idag har det varit en riktig mysdag. Vaknade bredvid Emil och såg att det snöade ute, huuur härligt? Har snöat nästan hela dagen och hoppas verkligen att den inte försvinner så snabbt nu. Så härligt och fint blir det ute juuu. Vi fick för oss och gå och köpa kycklingtallrik, så det satt vi och åt till How I Met Your Mother. Mysig dag.

Finbesök från Stockholm

2016-01-06 16:45:59
Daily Skoj iPhone  30 kommentarer
 
Nuuuu har Fanny varit hos mig i 3 dagar, och vi har haft det jättemysigt! ♡ Hade ju inte träffat henne sedan Brighton då hon som sagt inte var i Göteborg. Hon skrev till mig för någon månad sedan att hon skulle boka biljetter hit, lycka! Såå hur roligt var det inte att se henne på tågstationen i måndags?? Hade saknat henne såå mycket och gud vad vi har haft mycket att prata om! :D
 
Tack så mycket Fanny för dessa tre dagar och för att du är så fantastisk ♡♡♡♡ Längtar såå tills vi ses igen!

Har även 19 månader med mitt hjärta idag <3

Så fint

2016-01-03 20:39:00
Övrigt  50 kommentarer
 
På nyår fick jag detta halsband av Emil där det står våra namn. Såå fint, bär det på mig varje dag! Betyder jättemycket för miiig ♡♡
 
Idag har jag varit med Ida några timmar och vi pratade en massa, spelade mario (bästa, var så längesedan nu och alltid lika kul) och kollade på TVD. När jag kom hem kom mormor och morf och åt och nu är jag hos Emil och ska sova här! :)
 
IMORGON, kommer Fanny till mig!!!! Fanny min roomie från språkresan. Hon var aldrig i Göteborg, så vi har inte träffats sedan självaste språkresan. Jag har längtat såå mycket efter detta! Kommer bli så mysigt de dagar hon kommer vara här ♡

Underbar nyår

2016-01-02 19:41:35
Daily Skoj iPhone  29 kommentarer
 
Hej på er och hej 2016!
Jag fick ett underbart avslut på 2015 med bästa människorna, och bästa början av 2016 och nyårskyss av min finaste ♡ Vi var ett gäng (jag, Emil, Wilma, Hampus, Moa, Albin, Matilda, Clara, Sara, Lisa och Malou) som var hos Matilda. Under kvällen körde vi most likely, dansade till bra musik, sjöng osv osv haha. Hade en väldigt fin och rolig kväll! Vid 23:45 tog vi löpet ner till piren för att hinna till 00:00 och raketerna haha. Även där träffade man bra människor.
 
Mitt 2015 hade inte kunnat sluta bättre och 2016 börjat bättre! Fint ♡♡ Igår sov vi till typ halv 2 haha omg, sedan gick jag, Emil och Hampus till Valentino trötta som as rent ut sagt och åt kycklingtallrik, ej äckligt. Resten av dagen bestod av himym och lite godis plock hela tiden (första orden jag sa när jag plockade i mig godis på natten var "aj mina tänder". Haha.
 
Emil sov här inatt och idag har jag varit i Kristianstad med kusinerna. Vi var och åt gott och såg på bio på Kosmoroma. Vi såg "En man som heter Ove". En helt fantastisk film som både var berörande och och rolig! Alla borde se!
 
En rolig start på året har jag haft. Hoppas ni haft det likadant!
Kramis




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec