min favoritkaraktär, Damon Salvatore

2014-08-31 22:31:00
Tv-serier  27 kommentarer
Damon Salvatore. Han är så godhjärtad. Han sa precis i detalj (i scenen vid Alarics grav) vad jag kände när Skrållan dog, och det var en utav tusen anledningar som han blev min favorit. Han fucking offrade sig för en explosion och jag vet att jag inte har kommit dit men när jag blev besatt av denna människa så spoilade jag mig själv som vanligt. Det gör ont i mitt TVD hjärta att han är död i serien just nu. Damon är en HJÄLTE och det finns ingen karaktär som han. För hur många gånger har inte exempelvis Damon räddat livet på Elena och han förtjänar hennes kärlek mer än vad någon annan gör. För allt han har gjort har han gjort för kärlek AND THAT'S SO TRUE!!!! Damon är den roligaste karaktären i serien och serien är INGENTING utan Damon Salvatore som glider fram med ett gott hjärta och roliga kommentarer. Hans repliker är för faen bäst. Mycket av det han har sagt har fått mig att tänka till och jag håller exempelvis med honom när han säger att när man förlorar någon så är det ett bara ett hål i sitt liv som finns kvar där någon man brydde sig om brukade vara.
Han finns alltid där för alla även fast han själv är sårad och han bryr sig för mycket och därför blir han mest sårad. DAMON SALVATORE IS THE BEST CHARACTER
 
Denna videon visar bara vilket jäkla stort hjärta han har!!!!!!
 
Uppdaterandet här på bloggen är inte på topp just nu och det är pga att min dator där alla mina nya bilder finns. Hoppas allt fixar sig snart. Annars? Joo det är ju nollning nästa vecka haha så imorgon ska vi vara pirater. Kommer bli kul!
Idag har jag varit iväg hela dagen. Sov först över hos Emil igår och har haft det jätteroligt. Skrattar lika mycket varje gång och han är bäst♡ Vi gick även inom mormor och morfar igår för att säga hej, och det är alltid så härligt att se att de blir så glada.
 Idag var vi hos hans mormor och morfar och träffade hans släkt och det var jättetrevligt och roligt! Sedan blev det match för Kaisa i Svängsta. Känslomässigt ofc pga att vi spelade alla hemmamatcher där hela förra sommaren. Nuuu måste jag sova.

att träffa människor som man saknat så mycket

2014-08-30 13:11:57
Människor  43 kommentarer
 
Måste börja med att säga att just nu är bloggningen kass och det är jag hemskt ledsen över. Anledningen till detta är att alla mina bilder ligger i min mac som knappast går att starta. Så igår fick jag en ny hårddisk och hoppas på att den startar så jag kan fixa över alla bilder. (Bloggar nu från min andra dator)
 
Slutade halv 4 igår och då tog jag direkt bussen till mina älskade kusiner. När bussen passerade sjukhuset så hände något fantastiskt. Jag ser att Nathalie kliver i bussen, och vi hade snackat varje dag via telefon och hade inte setts på över 2 veckor. Man blev ju så glad så man fick tårar i ögonen, så jag ba NAAAATHALIEEE!! Viii hade mycket att prata om på bussen hem, och jag blev så glad att vi träffades bara sådär. Tycker om henne så himla mycket.
 
När jag kom till Maja och Oscar så fick jag låna en massa kläder av båda två, och det tackar jag så hjärtligt över!!! (till "aktivitetsveckan"). Haha det är alltid lika roligt att träffa mina kusiner som jag tycker om så grymt mycket.

Vilma knackade på dörren runt halv 8 tiden och lyckan över att se henne igen var så obeskrivlig. Vi båda började typ gråta. Jag hade saknat henne så jäkla mycket och det var så himla härligt igår att prata ut med henne. Vi träffades nästan varje dag i sommar så det har varit extra svårt att inte träffas nu i och med att hon går i skolan i Sölvesborg. Vi hade separationsångest när vi skulle säga hejdå idag. Jag är så glad över att hon finns i mitt liv och hon får alltid mig att känna mig så uppskattad. Hon sov här och vi har haft det jätteroligt! 💕

Timmarna efter båtutflykten ✯

2014-08-28 16:30:00
Daily Outfits  47 kommentarer
Den femte dagen var vi ute på båtutflykt. Det kommer inlägg om det och kan säg redan nu att det var hur fantastiskt och härligt som helst. Bilderna fick jag ta lite snabbt då jag var så sugen på mat som vi skulle äta!!!!! hihi.
 
Igår försov jag mig på en sovmorgon, opsi. Vaknade över att mamma hade fått köra hem från jobbet och det var typ 50 missade samtal + sms av kompisar och föräldrar, haha alltså. Vi började halv 9 och jag försov mig till halv 9, meeeen blev klar på en kvart (king) så jag kom bara en halvtimme försent. Vi hade ändå estetdag och det var roligt! Vi var i grupper och gjorde fyrkamp och olika saker. Treorna berättade även om våran "aktivitetsvecka" nästa vecka haha (nollning), kommer ju bli intressant att klä ut sig varje dag osv haha..
Igårkväll hjälpte jag pappa med träningen och hade så ont i huvudet så jag nästan dog typ. Men självklart skulle min dator typ gå sönder (nästan) så igår drabbades jag av panik av alla bilder osv. Såå nu måste jag köpa en hårddisk till mac för den vanliga hårddisken funkar inte för mac, ifall min mac skulle få för sig att paja någon dag så måste jag ju ha bilderna sparade :( Skrev även min första läxa (en uppsats i engelska), kändes inte vanligt då jag inte jobbat med någon läxa sedan i maj.
 
Nu idag efter skolan har Tufsi hängt efter mig och lekt med mina fötter, sötisen. Har haft henne i en vecka nu och det har varit fantastiskt. Snart kommer Emil men nuuuu måste jag äääta. Vi hörs när vi hörs!!♡

Hade det roligt med alla kameror

2014-08-26 21:51:56
Fotografier Kreativt Natur  51 kommentarer
Bilderna där jag är med är fotade av Ebba!! ♥
 
Idag hade vi vår första riktigt fotolektion. Vi var ute och skulle fota svartvita bilder, porträtt, former osv. Det var jätteroligt! Vi har det sista lektionen på tisdagar också vilket som är hur bra som helst för då blir det inte så segt att sluta så sent. Efter skolan hängde Maja med mig hem och vi har lekt med Tufsi och suttit och pratat. Hon låg och sov i Majas knä i nästan över en timme tror jag haha. Roligt med pratstund med kusinen♡ taaagga till november!
 
Imorgon är det estet dag och treorna har massa aktiviteter planerat osv, och sen ska vi bli bjudna på frukost så det är ju braa. Ska även se på film med popcorn, yaaazzz! Börjar även halv 9 imorgon vilket betyder att jag kan sova ytterligare en halvtimme och det äger, för det behöver jag!
Något annat roligt som hände idag var att jag skrev "dör för din musik" till Anton och han bara "dör för dig", yaaaz go idol han. Ha det så fint♥

säg adjö till saker som sårar, gå din egen väg

2014-08-25 22:08:00
Självporträtt  38 kommentarer
 
Stressade ihjäl mig till bussen idag, och alltså jag måste få mer sömn på nätterna. Jag är så trött.
Efter skolan i alla fall (slutade faen 11.00), så köttade jag och Ida rejäääält inom Stenbacka. Det roligaste av allt var att få träffa Martin och Jenny för de är bäst♥♥♥ Vi fick även en go rundtur av Martin i den nya skolan haha, go han. Jag gick sedan hem till mormor och morfar och vi åkte hem till oss och fikade och var med goa Tufsi. Zimba sov (som vanligt kommer hon fram på kvällen hihi). Jag var sedan med Tufsi hela dagen och halvsov med henne på min mage i sängen. Gullis! Blir att man är med henne hur mycket som helst nu när hon är kattunge haha (annars också men ni fattar).
 
Åkte sedan upp till IP för Kaisas träning. Jag och pappa gick sedan på utbildning i några timmar (skadehantering). Kom hem för 2 timmar sedan sedan och har hållit på att somna flera gånger idag. Jag. Är. Trött. Nu snapar jag med fab människor och ni vet ju att ni kan lägga till mig! iidalindborg heter jag.
 
Lyssnar även på Ed och jag längtar ihjäl mig tills jag och Maja tar flyget upp till Stockholm den 11 november för att se honom dagen efter!♡

adoring kitten

2014-08-24 22:46:00
Daily Djur  33 kommentarer
 
Jag tackar så hjärtligt för alla kommentarer som jag har fått om min nya design. Kommentarer där det stod att jag var duktig osv gjorde mig så fruktansvärt glad och det stärker alltid ens självförtroende ytterligare! Som sagt är jag inte riktigt klar än men det andra fixar jag med tiden.
 
Idag vaknade jag med huvudvärk då jag sov 4 timmar inatt. Somnade typ halv 6, jättebra Ida ;) Annars idag har jag varit med Emil och vi har för det mesta haft det roligt med Tufsi som har köttat runt rejält i huset. Vi har även varit lika töntiga som vanligt (bra att vi är lika knäppa typ heheh)♥♥♥♥♥ Tufsi somnade på min mage och när jag tog väck henne bara gled hon ner i sängen och vaknade inte eller något haha, för söt.
 
Ingen söndagsångest idag faktiskt, och jag saknar mina klasskamrater så ser fram emot skolan imorgon. Vi mediaelever slutar 11.10 imorgon (det är härligt) och vi åker till Stonehill efter vi har slutat där vi ska hääälsa pååå! Så Stenbacka ni får förbereda er för kaoos nu när Ida och Ida glider in ;) Nej men kommer bli riktigt kul att hälsa på lärarna som man hade i tre fab år♥
Efter det blir det att åka hem hit med mormor och morfar till lilla Tufsi och Zimbis. Jag ser fram emot dagen imorgon!

Äntligen nytt här på bloggen

2014-08-24 05:01:00
It's me  35 kommentarer
 
Jäklar vad mycket klockan är! Men jag har i alla fall en ny design nu, men jag är inte riktigt klar ännu. Det viktigaste är fixat och det har tagit en himla tid, har suttit här i 8 timmar utan paus haha, har bara varit roligt! Bilder i menyn ska fixas, och även nya ikoner (länkar) till olika sociala medier. Men annars, vad tycker ni? Jag blev väldigt nöjd med min header faktiskt, och som sagt är jag inte klar på hela bloggen än. Jag håller exempelvis fortfarande på att gå igenom alla inlägg på bloggen för att fixa de till nya kategorier som ni nu ser i menyn! Roligt med fler kategorier. Ska även fixa så det ser likadant ut på alla sidor, men nu måste jag ta och sova.
 
Sååå, VAD TYCKER NI om det jag fixat hittills? Lite till som ska fixas bara ♡

Välkommen till vår familj Tufsi

2014-08-22 23:33:13
Daily Djur Fotografier Skoj  48 kommentarer
 
Detta är vår lilla kattunge!! 11 veckor gammal och så himla söt, man tuppar av. Jag har inte tänkt så mycket på att skaffa en till katt efter Skrållan dog, för då fick jag bara dåligt samvete för hon kommer alltid vara den bästa någonsin. 
 
Men i förrgår hittade mamma denna fantastiska varelse och var och hämtade henne igår. Hon fick heta Tufsi och är så gullig, och jag har fastnat för henne så jäkla hårt. Efter jag kom hem från skolan idag så har jag varit med henne hela tiden. Tufsi har sådan energi så det är inte vettigt!!!!! Hon är igång hela tiden, fast ibland somnar hon på min hand hihi. Hon är så liten och gullig, tillgiven och kelig. Ni som har mig på snapchat har nog sett hur sprallig hon är hihi! Tufsi är så söt när hon smyger (preciiiis som Zimba), och vi skrattade ihjäl oss igår när hon såg sig själv i spegeln. 
 
Tufsi är så välkommen i vårt hem och kommer förhoppningsvis trivas bra här hemma med lilla älsklings Zimba. Hon tycker det är väldigt roligt att springa, hoppa, och leka i vårt hus och jag hänger gärna efter henne hela tiden!! ♡

idag har det hänt fantastiskt roliga saker

2014-08-21 22:28:55
Daily Natur  27 kommentarer
 
IDAG HAR DET HÄNT FANTASTISKT ROLIGA SAKER!! Har haft en ännu super dag i skolan, och jag stortrivs!! Datorerna detta året är mkt mer goa än förra året :oooo likaså väskorna!! Efter skolan hängde Emil med hem och vi har varit jättetrötta så har bara segat och varit coola som alltid!!! Även mördat varandras händer som jag och Kaisa brukar göra annars :):):) haha. #fuckalltochalla ;) Jag har en jätterolig sak to tell you men det får ni reda på imorgon! Enligt vårt schema slutar vi imorgon 15.50 (dislike för jag blir så trött), meeen tror det blir lite tidigare. Bilden är ifrån när jag var på glassbåten med 9A innan sommaren och jag, Moa, Nathalie och Markus satt och kollade på Markus fina sång till vår klass hiheihe.♥♥♥
 
Nu sitter jag och gråter/ryser åt massa Damon videos för han är en sådan fantastisk karaktär och människa (Ian Somerhalder) som gör så mycket bra för andra och är så godhjärtad!!

Man dör av söthet

2014-08-20 19:40:01
Daily Djur Fotografier  44 kommentarer
Man dör av söthet (Malous kittenz, är mest nöjd med första och sista bilden)
 
Har haft en riktigt bra dag!! För er som inte vet så har jag börjat första året på Estetiska programmet med inriktning media. Vi har inte börjat jobba ännu eller något utan har mest gjort lekar och sånt roligt. Jag trivs hur bra som helst i min klass och det känns redan som man känner nästan alla redan. Jätteroligt! Sista hela lektionen så satt vi och pratade skräckfilmer och annat, och hade det jättetrevliiiiigt!!!! Jag har hamnat i en jäkla bra klass! ES14
 
Gick efter skolan in till citygallerian med Ida och skulle möta upp mamma. Jag fick med mig hem världens skönaste jeans I promise!!!! Svarta flex♥♥♥♥♥ och även ett par svarta goa ballerina skor!♥♥♥♥

Day 4 ♡ "Vamos a la playa ✯Coconut Beach✯"

2014-08-19 19:41:00
Daily Fotografier Natur Resor Skoj Övrigt  26 kommentarer
 
Fjärde dagen var vi ganska trötta efter en lång dag på Kos. Hade så jäkla trevliga och härliga timmar nere vid stranden och även uppe vid poolen. Nere vid Coconut Beach drack jag en annan drink som smackade minst lika gott som den andra jag tog som ni ser några inlägg mer. Denna smackade vattenmelon och det var så mycket love ♡♡ På kvällen efter vi hade ätit GODASTE MATEN så gick vi i några affärer i Gümbet. Något som jag tycker var härligt var att det blev mörkt ganska tidigt där, och kvällarna var de härligaste!♥♥ Det var så himla himla fint nere vid hamnen (ja allt var fint hehe). Under denna resan skrattade jag ihjäl mig typ hela tiden, nästan så man fick ont i magen hahah, och de hade varit så jäkla värt det isåfall!! Min familj är bäst. Jag tackar mamma ännu en gång för denna resa.
 
♡ JAG REKOMMENDERAR ER ATT ÅKA TILL DETTA FANTASTISKA STÄLLE 
 
Idag gick jag och Ida upp klockan 6, och har haft världens mensvärk heeeela dagen, så trodde inte att detta skulle börja så bra. Men det gjorde det ändå, och började klockan 8. Sjukt att börja gymnasiet redan? känns inte alls längesen som man började Stenbacka som jag nämnde igår. Det var riktigt roligt att träffa klassen och jag tror jag kommer få 3 jätteroliga och härliga år och ser fram emot att lära känna klassen bättre och jobba med något man tycker om! ♥ Schemat är jag nöjd med, och något av det bästa är att vi slutar 11.10 på måndagar. Bäst är att vi heter ES14. 14 är ju världens bästa nummer så japppp.
Nu sitter jag i telefon med bästa Nathalie och vi har pratat typ i en timme, i och med att Natta går i Olofström och jag i Karlshamn så får vi mest hålla kontakten via telefon nu för tiden. Från att gå i samma klass till att inte ens gå på samma skola är ju lite ovanligt, men är glad att hon också trivs! Haha jag undrar hur mycket våra telefonräkningar kommer ligga på... vi har pratat i telefon typ varje dag i flera veckor. Är så glad över det dock

The fourth evening in Turkey ✯

2014-08-18 17:01:04
Daily Outfits  36 kommentarer
 
Jag tänkte blogga om fjärde dagen i Turkiet men sanningen är att jag inte hinner redigera alla bilder, skriva osv idag, så det fick bli outfiten på kvällen istället :-) 
 
Trodde jag hade hela dagen på mig men idag har jag städat, fixat inför imorgon, varit och ätit god thai mat på Siam Garden i stan, och varit och fikat hos fina mormor och morfar. Jag kom nästan precis hem och tänkte ta en dusch, och senare ska jag in till Best Western för att äta med ledarakademin och prata om hösten/hur vi har tyckt att tiden som ledare hittills har varit osv. Senare ska jag till Ida för att sova där, och jag är jätteglad att min bästa vän kommer gå i min klass ytterligare 3 år och att vi har samma intresse osv♥♥ och ja, jag känner verkligen en viss nervositet inför imorgon men jag tror bara det kommer att gå bra, kan ju hoppas det!! Sommarlovet har varit hur härligt som helst och det har mestadels gått för fort. Ja, jag kan inte fatta att för tre år sedan så skulle jag börja på Stenbacka som Kaisa ska göra imorgon. Sjukt, men åren på Stenbacka var kämpiga men hur jäkla härliga och roliga som helst ändå. Tagga gymnasiet nu då istället hehehe, ett steg närmare studenten och vuxenlivet ;)♡

Såhär såg jag ut på Kos

2014-08-17 19:14:00
Daily Outfits  36 kommentarer
Det var en riktigt skön outfit jag hade när vi var i Grekland hela dagen på lördagen. ♥↑
 
Idag älskar jag vädret!!!!! Solen kan komma tillbaka när skolan börjar igen men tills dess (hehe någon dag kvar bara) så vill jag ha regn regn regn. Jag orkar inte mer sol och då är jag seriös. Jag cyklade och tog en glass med Lisa innan och ikväll har jag varit på IP då Kaisas lag har spelat match. Det blev oavgjort och det var så härligt att komma hem då man var dyngsur och sätta på sig tjocka strumpor (i augusti????) och nu tänder mamma en brasa. MYSVÄDER!:):) Det jag vet är att min älskade Skrållan som jag saknar mer än något annat skulle legat framför brasan och då skulle jag lägga mig bredvid henna och gosa, FAN vad jag saknar henne. Det gör ont i mig.
 
Träffade även Vilma där uppe som var domare. Jag är tränare och Vilma är domare, så det är alltid lika roligt när vi ska "hälsa". Jag önskar henne all lycka till i Sölvesborg nu då hon ska gå på Furulundsskolan. Det kommer gå så bra!! Älskar den tjejen något enormt mycket, hon kommer lyckas och det är jag säker på♥

Emporia was FAB

2014-08-16 20:45:00
Daily Shopping  35 kommentarer

Från H&M ♥↑
 
 
Väska från Michael Kors 
 
 
VS IS LOVE ♥↑
 
 
Body Butter från The Body Shop
 
 
Divergent♥ från Akademibokhandeln.
 
 
Från Gina Tricot ♥↑
  
 
Från Hollister ♥↑
 
Från Bik Bok ♥↑
 
Hollister shortsen är beställda från nätet och likaså väskan. Det från VS är köpt på flygplatsen i Bodrum (jag blev helt hypad när jag såg att de hade Victoria Secret affär på flygplatsen!!!!). Allt annat är från Emporia och jag är så nöjd över mina köp <3 När jag kom hem från Emporia kände jag att jag typ att jag gjort bland mina bästa köp någonsin ♥♥ Köpte lite annat också som underkläder, bb cream, saker till håret, och I♥Yogiboost armband. Även en present till mamma på Nille (ville vara snäll). Vissa bilder är lite brusiga för solen gick i moln så fick inte rätt ljus.
 
Det jag gör just nu med min blogg är att lägga alla mina inlägg i nya kategorier (det tar tid!). Men inom en snar framtid (hehe) så kommer det vara mycket fint här på bloggen. Annars tänkte jag komma i fatt på lite avsnitt på serier som jag inte har hunnit att se.
 
Igår var jag hos mormor och morfar på morgonen och åt god frukost, och hjälpte morfar som skulle ha ny bild till hans körkort. Jag dog så mycket av skratt haha, var så kul. Sov sedan över hos Emil och har haft det mycket roligt som alltid!!! har typ dött av skratt åt det mesta och vi har kingat oss med mottot "fuck allt och alla". Mest (fuck att skolan börjar på tisdag). Kolla här, så coola och fräcka ellerhur?? ;)
Right now at the moment så dör jag av skratt åt Justins nya videos på ig heheh ♕

Party with my lovely friendoz

2014-08-15 17:31:42
Daily Festligheter Skoj  39 kommentarer
 
Hade en jätterolig kväll häromdagen med fina vänner hos Vilma som skulle fylla år. Kvällen var fylld med skratt och jättegod mat/efterrätt. Vi gjorde även goa lekar!!!!! Det var ju lite pinsamt när jag och Vilma hade köpt samma present som Amanda och Sanna, och att jag och Vilma hade köpt ett par örhängen som Vilma redan hade köpt när vi var i stan med henne (vi hade inte sett det). Haha något vi skrattade rätt mycket åt ;) Tack för kvällen friendoz!!! ♥♥

Roliga timmar med familjen på Eriksberg

2014-08-14 23:17:00
Daily Fotografier Skoj Övrigt  28 kommentarer
 
Träffade Nathalie vid halv 1 tiden idag och vi cyklade och tog en glass. Cyklade även genom hela Asarum heheh och var både hos mig och henne och köttade. ++++ så var vi faktiskt inne i den nya skolan haha. Det kom ut städerskor och innan dörren stängdes så köttade vi in. Måste bara säg att jag är sjukt avis på matsalen???? Ser ju ut som värsta High School Musical filmen azz!!!! Träffade även lite lärare men inte Martin som var ledig, tusan hehe. (för er som har missat så har gamla Stenbacka som jag gått på i 3 år rivits, och under 2 år har de byggt denna nya skola som vi inte får möjligheten att gå i). Hade riktigt trevliga timmar med min fina vän i alla falllll ♥♥
 
Åkte sedan iväg med familjen till Eriksberg, och har haft det riktigt roligt och trevligt, och jag har dött så mycket av skratt åt mamma och pappa (haha). Innan vi åkte hem var vi på lekplatsen som alltid är så jäkla rolig och där blir jag barn igen!!! Köttade en hinderbana som jag trodde jag skulle klara lätt som en plätt (som jag brukar göra), men nej, har väl blivit för stor antar jag så jag trillade säkert 1000 gånger, haha. Kan ju stanna där på lekplatsen i eeevigheter faktiskt, askul! hehe. ♥♥♥
 
Ps: Inte alls länge till skolan börjar nu ju?? Jääädrar vad sommarlovet har gått fort!!!! jag börjar 1:an på gymnasiet på tisdag och kan inte fatta att livet kör på hur snabbt som helst (kommer säkert bli nervös snart)

vilmiz, mandiz och idiz kaosade i Malmöe idag azz

2014-08-13 23:24:00
Daily Skoj iPhone  30 kommentarer
 
Hoooola! Har haft en för jävla (rent ut sagt) bra dag i Malmö. Kunde inte varit nöjdare över dagen!! Vi tog tåget 07.36 och "köade" (hehe) några minuter utanför Hollister innan de öppnade. Ooooh herregud vad vi har handlat!!! Vi har typ samma smak i allt och det är så fantastiskt att vi är så lika som personer för vi har beslutsångest också!!! Vi har skrattat så mycket i omklädningsrummet så det är inte vettigt!!!! (Speciellt i provrummet på New Yorker) HAH. Ja annars också, hahah! Tack som faen för denna härliga dagen girlz som jag hade längtat efter, ni är för underbara och jag är så glad att ni finns♥ Vad vi har köttat och det har varit riktigt trevligt att umgås med dessa favoriter, som alltid! vi är lika knäppa alla tre och det är ju tur det! Riktigt trevligt på tåget också juuu!!! Träffade ju även på Olle Olsson (bilsamtal med Simon Lussetti), heheee!
 
Kom hem för ungefär tre timmar sedan efter en fantastiskt LYCKAD DAG Emporia med Vilmiz och Mandiz. Dagen har gått så fort och har varit fylld med glädje, kämpande med alla tusen kassar, och kaos i omklädningsrummen ahahahah♥ t.ex när man kommer in på Gina så är det ju rena rama paradiset som alltid, bästa!!!  kommer visa allt jag har köpt och det var bland de bästa köpen jag gjort på en dag sådär måste jag säg!!!! så fab♥♥♥
Detta gör jag gärna om girlz, love you!!!!! 

Day 3 ♡ "Brb Turkey, Hola Greece!"

2014-08-12 17:45:00
Daily Fotografier Natur Resor Skoj Övrigt  50 kommentarer
 
Tredje dagen gick vi upp jättetidigt för att åka till Greklaaaand!! Jag var hur taggad som helst och tyckte det skulle bli kul att sedan kunna känna att man varit i både Grekland och Turkiet under en vecka. Båten var kul och åka för jag höll på att dö av skratt hela tiden. Mamma, pappa och Kaisa sov och jag tog bilder på de och även med okända människor (hehe!). Vi åkte till Kos, Grekland och hade en fantastisk dag och utforskade staden, och hade roliga upplevelser. Det var inte alls långt att gå från hamnen in till stan där det fanns affärer, och massa stränder också. Hamnen var fantastiskt fin.
 
Vi var ganska varma när vi kom dit så vi satte oss först på en mysig restaurang och åt lite gott snacks + go pizza, god dricka och gick sedan ner till stranden och badade/solade. Vi åkte även stadståg och hade det hur härligt som helst och det såg ett tag ut som Beverly Hills pga alla palmer och då svimmade jag nästan.
 
Innan vi skulle åka båten tillbaka till Bodrum satte vi oss på en härlig restaurang med god mat. Vi åt våra älskade souvlaki som vi i vår familj seriöst kan leva på!!!! bland det godaste man kan äta, (alltså maten i Grekland är fab). Tog sedan en megastor glass och den var lika god och fin (jag var för exalterad när glassen kom så glömde ta bild med kameran).
 
Jag var trött, nöjd och glad efter en dag i Kos när vi kom tillbaka till Ayaz Aqua i Turkiet på kvällen. Där var det show och god mat, och när jag kom in i restaurangen så var det en sådan fantastisk känsla som jag kände, kände mig verkligen som hemma på det hotellet trots att vi bara då hade varit där i 2 dagar, knappt det. Vi avslutade dagen med Yatzy på älskade balkongen till musik som spelades nedanför i restaurangen.
Under denna dagen blev jag kär i båtar och det var så FETA båtar där, alltså dreglade över de seriöst så goa ♡
 
 
Inatt har jag sovit över med Emil och vi har haft det härligt och kollat på film, serie och kingat osssss, vårt nya motto är "fuck allt och alla" så mega balla är vi azzzzz!! (cool smiley med de svarta glasögonen). Mormor och morfar är här nu och jag ska snart iväg med bra vänner till fina Vilma som fyller år imorgon. Imorgon tar jag, Vilma och Amanda tåget 07.36 för att åka till MALMÖÖÖÖ! Taggad!!!!! Ha det fiiint, vackert och allt♥

Andra kvällen i Turkiet ✯

2014-08-11 10:08:28
Daily Outfits  43 kommentarer
 
Såhär såg jag ut när vi var inne i Bodrum andra kvällen (fredagen) ♡ Skrev aldrig vad alla mina smycken jag hade på mig kom ifrån, men om det är något ni undrar så fråga! :D Jag hittade ett perfekt ställe på mamma och pappas balkong att fota mina outfits, hehe. Där är inte dock alla fotade, men det var enligt mig ett perfa ställe ;) Alltså jag saknar redan Turkiet så mkt!!!!!
 
Igår hade jag fullt upp!! (som vanligt nu för tiden hehe). Gick upp tidigt för att åka till Ronneby och kolla på när Kaisa spelade med U17. Är väldigt impad av min systers insats och är stolt att hon krigar. När vi hade kommit hem så kom Emil hit och var här hela dagen/kvällen. Hade det jätteroligt! Vi ägde ut Kaisa på volleyboll i poolen ;) Åt även med min konstiga (men goa ändå) familj och hade det trevligt OCHHH kollade på film och badade igen :DD och hade en jättekul dag/kväll!! ♥
 
Gick upp ganska tidigt idag för att duscha och blogga. Ska snart cykla in till stan med Vilma för att fixa några grejer! Har fullt upp sista veckan på sommarlovet, men när jag har tid så ska jag försöka tänka ut hur jag vill ha det i min design osv, ha det fint! ♥

Varje foto du tar är personligt och unikt

2014-08-09 17:54:00
Daily Tips  34 kommentarer

Realisera sommar foto på canvas.

En intressant artikel jag läste var bland annat om en känd fotograf (Källa: Aftonbladet) som ger tips och att tänka på när du fotograferar i sommar. Han poängterar bland annat att det är viktigt att skapa en fokus punkt samt försöka fånga små detaljer som gör fotot personligt. Egentligen kan man säga att varje foto du tar är personligt och unikt med tanke på att du har lyckats fånga och bevara ett viktigt ögonblick från sommarn. Det finns alltid minst ett foto som man gillar mer än de andra och därmed vill jag dela med mig lite inspiration. När du ändå har ett fint foto, varför inte förstora det?

 

Trenden som allt fler föredrar är att förstora sitt foto på canvas (Mer inspiration). När du förstora ditt foto till canvas då har du möjlighet att skapa en tidlösa och personlig tavla som du kan hänga i hemmet. Canvas är ett av flera tiotals alternativ att välja på men det viktiga är nog först och främst att fotografera så mycket som du kan. Ett foto kan få dig att le och att tänka på dåtid samt nutid.

 

 
Jag hade kunnat tänka mig förstora något av dessa två. De har gett mig så mycket lycka. Dock är de inte någon från sommaren men de är två foton som står mig varmt om hjärtat. Skrållan blev Blekinges sötaste katt tack vare det vänstra fotot, och jag är stolt fotograf. Vill ha något av de på min vägg i mitt rum till minne av världens finaste katt. ♡
 
PS: Min design, den är så trist!!! Jag ska börja fixa med den så fort som möjligt. Snart ser det annorlunda ut på bloggen förhoppningsvis! DS
Justeee! Haha igår när jag hade tagit lite kläder som jag skulle prova på Bik Bok så frågade jag Vilma om hon skulle prova ngt och hon ba: "nej du och jag ska åka till Emporia, har jag bestämt utan att du ens visste om det". Så nu ska vi dit på onsdag, kommer ju bli perfekt avslut på sommarlovet tycker jag!!!!!! Längtar assssmycket, tagga Malmö med bästa Vilmiz för faen!

Jag är glad så länge du lever

2014-08-08 23:37:54
Daily Djur  33 kommentarer
 
När min käraste Skrållan försvann för mig blev Zimba ännu viktigare för mig än vad hon redan var, om det ens gick. Jag älskar dig Zimba, så jäkla mycket. Haft dig i 3 år nu, och du har en så jäkla stor plats i mitt hjärta. Zimba har förstått att jag har/är så himla ledsen för Skrållan, och hon hoppar alltid upp till mig om nätterna och lägger sig bredvid mitt ansikte när jag sover/ska sova. Zimba fyller idag 17 år, krigare du. You better be older than 30, för jag kommer inte palla att förlora dig också. Jag älskar dig Zimba!!!!!!!!! Du ska få ligga på min mage extra mycket idag ♡
 
Idag har jag varit i stan med fina girlzen Sanna, Vilma och Vilma, och har haft det jätteroligt och har bland annat ätit goooo thai mat!!!!!! :*) Ikväll kom Vilma och Sanna och vi har bland annat visat vilka vi egentligen är (hehe) i poolen, dött av skratt osv, haft det muy divertido!!!! 


Vandrat på denna jord i 21 år med mega talang och en fantastisk personlighet

2014-08-07 16:30:00
Anton Ewald Daily Musik/artister  21 kommentarer
 
KOMMER ALLTID VARA DEN BÄSTA DANSVIDEON
 
 
 faaaaab!!!!! 
 
 
DENNA VIDEON KOM UT IDAG OCH ALLTSÅ, DEN SOM SÄGER ATT HAN INTE SJUNGER BRA ÄR FAEN DÖV JAG SVÄR!!!!! DETTA ÄR BLAND DET BÄSTA JAG HÖRT! 
 
 
haha alltså denna intervjun, jag har skrattat så mycket åt den, Antons skratt alltså hahah seg 
 
 
1.50 ahahha 
 
 
jag pallar inte med honom vid 3:45 ↑ (egentligen pallar jag inte ngn här för jag har skrattat så mycket åt alla i denna videon)
 
 
måste även tillägga denna ahaha 
 
Idag fyller denna fantastiska människa 21 ååår! Vandrat på denna jord i 21 år med mega talang och FANTASTISK personlighet. Han har gett mig så mycket lycka och glädje och det skulle inte finnas en dag som jag slutar stötta denna fantastiska kille genom allt. Han får gå igenom så mycket skit men jag ser upp till honom så extremt mycket. Han har Sveriges största självförtroende inom kändisbranschen och är en sådan självsäker och stark och samtidigt ödmjuk person. Jag har träffat honom 6 gånger och sett honom uppträda 5, och nästa gång jag ser honom ska jag tacka för allt han gjort och gör för mig!! (har inte hunnit göra det än för det är 10000 frågor jag ställer varje gång vi ses). Det finns ett quote som stämmer in så fruktansvärt mycket på homom och det är "jag backar bara när jag tar sats". SAAAANt!!!! alltså han tvekar typ aldrig och bara kör sitt race rakt genom alla (MED ÖDMJUKHET) och det älskar jag! Faen vad jag älskar denna coolingen♡

Första kvällen i Turkiet

2014-08-06 18:22:00
Daily Outfits  31 kommentarer
 
Såhär såg jag ut första kvällen i Turkiet när vi gick en runda i Gümbet. Jag var faktiskt väldigt flitig med att fota mina outfits när jag var där, och det var riktigt roligt. Fotade min outfit varje dag. Tog som vanligt med mig hela min garderob, nästan. Jag måste bara tacka hjärtligt för alla fina kommentarer jag får över bilderna, tack tack tack!!!!
 
Idag ställde jag klockan för att väcka Kaisa som skulle iväg (snäll syster jag är), men hon var redan uppe så blev ju megachockad. Valde att gå upp och duscha och satte mig och kollade på TVD ♥ så mkt love och sedan kollade jag även på PLL. Morfar kom upp och vi fikade, och åkte in till stan för att se Maja som sjöng i kyrkan, jätteduktiga! Ikväll ska jag sova över med Emil och vi ska troligtvis åka och bada, och får se vad kingzen mer hittar på, :))););)) Ha det så bra!!!!♥

Day 2 ♡ "Det var rena drömmen och paradiset"

2014-08-05 22:57:00
Daily Fotografier Natur Resor Skoj Övrigt  26 kommentarer
 
 
Efter vi hade ätit den goda frukosten på fredagen så tog vi ett morgondopp i poolen och träffade på de söta kattungarna på hotellet och gick sedan till stranden. Vi kör för det mesta så att vi tar stranden på förmiddagen och poolen på eftermiddagen. När vi kom ner var det rosa sängbäddar. O.m.g. De var så fantastiskt fina och jag har aldrig sett något liknande. Det var rena rama drömmen och paradiset. Jag. typ. svimmade. Havet var gudomligt härligt och när man låg i sängbäddarna och hade det härligt i solen så tog vi även världens godaste drink. Hade kunnat dricka den drinken i hela mitt liv, for sure, I promise. Så god. Vi valde att ligga på sängbäddarna hela tiden för där på bryggan var det så jäkla fantastiskt, bland det bästa EVER.
 
Efter härliga timmar både vid stranden och vid poolen, och god mat på restaurangen så tog vi bussen in till Bodrum. Var jätteroligt att åka bussen haha, och jäkligt bra att det gick bussar typ hela tiden och bland det bästa var ju att det var några på ett flak som åkte runt och dansade och spelade till Far East Movement. De skulle komma dit den 29 juli (bästa), och då spelade de även låten Justin gjort med de, så då blev det ju en riktig kör i bussen ;) Hade i alla fall en jättetrevlig och rolig kväll/dag med mycket skratt.
  
Idag träffade jag min efterlängtade Ida ♡ Har verkligen saknat henne då vi inte setts på tusen år. Vi pratade om allt och jag är så tacksam över att hon är min bästa vän och att vi förstår varandra!! ♥ OCH IKVÄLL HAR JAG SETT JOHN DE SOHN PÅ ALLSÅNG PÅ TV:N OCH TYP DÖTT

ninjor i stugan

2014-08-04 20:17:00
Daily Människor Natur Skoj  33 kommentarer
 
JOHN DE SOHN - Under the Sun - STUGAN LÅTEN♥
 
Har haft härliga dagar i Lisas sommarstuga. Mamma, pappa och Kaisa var också där i fredags och jag stannade två nätter. Jag, Clara och Lisa har köttat runt rejält och har nästan aldrig suttit still som vanligt, och det har varit jätteroligt. Vi har badat i havet väldigt mycket, cyklat, dunkat musik, och köttat upp för närmare 200 trappsteg för att se solnedgången på ett berg, mycket fint, tog även ett kvällsdopp!! Har varit riktiga ninjor i vattnet idag, haha! Har även fått det fina namnet "Ida Volt" då jag gör volter hela tiden i vattnet ;) Nu är jag trött då jag inte suttit still alls känns det som på flera veckor. Så därför får jag tyvärr hoppa Kaisas match idag, skulle varit uppe vid ip annars nu. Meeen man kan ju inte göra saker hela tiden haha, som jag typ gör. Fick även ett brännmärke sista dagen i Turkiet, rätt läskigt då jag inte fått det innan. Det svider. Hoppas ni har det fantastiskt och var beredda på många Turkiet inlägg ;) ♡
 

Day 1 ♡ "Welcome to Turkey"

2014-08-02 12:26:00
Daily Fotografier Natur Resor Skoj Övrigt  41 kommentarer
 
Hej igen SVERIGE. Borta bra men hemma bäst, denna gången vet jag inte om jag håller med det uttrycket. Både ja och nej. Kom hem igår inatt efter en fantastisk vecka i Turkiet. Kan ju inte ens beskriva. Saknar redan hela hotellet och allt! Jag har åkt utomlands nästan varje år i mitt liv och måste bara säga att detta var nog det mysigaste hotell jag någonsin varit på. Maten var perfekt, så nära till rummen (så himla fina dessutom). Poolen gick genom hela hotellet, och när vi kom dit var bemötandet fantastiskt. De var så trevliga, roliga och härliga. Saknar de redan, haha!
 
Klimatet var bäst, och miljön. 40 grader nästan varje dag, och man överlevde för det var inte äcklig värme. Det var fläktande och skönt, det var bara härligt. Jag vill bara tillbaka och hade lite ångest igår när vi skulle åka därifrån!!!!!
Vi bodde som sagt i Bodrum, Gümbet på hotellet Ayaz Aqua som for sure är bland det finaste hotell jag varit på!!! Var så jäkla roligt att fota där också och jag är så taggad på att visa allt vi gjort under dessa 8 härliga dagar, min kamera har aldrig legat på rummet (bara när vi har sovit), den har alltid varit med haha ♡
 
Vi satt i bilen 04.00 på väg till Sturup. Stekarna var först och jag sprang runt lika exalterad som vanligt på flygplatsen (trots att klockan var 06.00!!!), men jag visste att 8 fantastiska dagar väntade. Planet lyfte runt halv 9 och vi kom fram till hotellet vid 2-halv 3 tiden och slängde oss direkt i poolen. Den var så härlig, och jag och Kaisa kunde vara i den i timmar. Vi hittade direkt ett eget bord i restaurangen som var vårt favoritbord veckan ut. Efter vi hade ätit den goda maten på restaurangen (de hade langos till och med, då är det kärlek), så gick vi lite på gatorna i olika affärer i Gümbet och hade det trevligt. Kvällarna var extra härliga. Bodrum är en sådan mysig stad, och folket är bara trevliga. De kunde acceptera ett nej och säga när man går därifrån "have a nice evening" med ett leende. Jag och Kaisa bodde i ett eget rum och hade fin utsikt och rosa blommor över hela balkongen, så fantastiskt. Vi somnade trötta som tusan men glada och var taggad till tusen att bo där i en hel vecka till. ♥
 
 
(nu på sommaren har jag fullt upp, och idag åker jag till min kära vän Lisas sommarstuga och spenderar två nätter där, men var beredda på bilder och text framöver både därifrån och en massa från Turkiet!!!!) Kramisar ♡




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec