Modelling

2016-04-29 18:14:54
Människor  29 kommentarer
Idag fick Hilde posera framför kameran på mediaproduktion, vackringen!!
 
Fredag, en mycket härlig dag har det varit och med fint väder dessutom. Hade bara två lektioner idag då svenskan var inställd (thank god) så det blev matte och mediaproduktion, som gick ganska fort. Efter skolan gick jag in till stan och mötte upp mamma. Vi gick och åt på pastaco och det var jättemys, alltid lika gott där! Har nästan precis kommit hem och ikväll kommer Emil. Imorgon ska jag iväg med Emil och Wilma, gos!

Kramis ♡

Gosigaste Tufsi på sovmorgonen

2016-04-28 18:04:51
Djur  34 kommentarer

Torsdag och sovmorgon, skönt då jag sov till halv 9. Vi hade dock nationella idag (muntliga engelska) och det gick väl ändå helt okej haha. Har skriftliga nationella i engelska på tis.
När jag kom hem var mormor och morfar här, mys! Vi fikade och kollade på mammas bilder från Budapest.
Imorgon är det fredag, såå skönt! En härlig helg väntar.
 

♡Congratulations♡

2016-04-27 19:30:00
iPhone  22 kommentarer
 
Igår tog Emil körkort, grattis älskade du! You are so wooorth it and I am so happy for you ♥♥♥ så vi var ute och körde i princip hela kvällen *.* 
 
Idag fyller finaste soulmate år, grattis finaste Eveline! Hoppas du har världens bästa dag och jag längtar ihjäääl mig tills vi ses igen! Din present blir liite sen men jag hoppas inte att det gör något. Grattis sötnos♥
 
SÅÅ i detta inlägget grattar jag både Emil och Eveline. Ni är underbara!
 
Kramis

Konstigt väder

2016-04-25 18:45:42
Blommor  40 kommentarer

Haha alltså fattar verklingen inget när det gäller vädret? Inte förvånad ändå, det är ju ändå Sverige haha.. I helgen snöade det och imorse var det minusgrader och nu är det plusgrader igen och sol. Haha aja.
 
Vaknade med en rejäl träningsvärk idag (yeee) och på håltimmen åkte jag hem till mig med Wilma och Hilde och hämtade bilen. Vi åkte till mc och åt, gott som attan. Sedan tillbaka till skolan för psykologi där vi lyssnade på massa redovisningar. När jag kom hem mötte jag upp Emil och gick en lång runda, härligt och mysigt.
Nu blir det nog att kolla klart på de sista minutrarna av Game of Thrones (väldigt bra avsnitt må jag säg) och kanske The Carrie Diaries. Är dock väldigt trött, så kanske lägger mig lite tidigare idag.
 
Kramis

"Life is a journey"

2016-04-24 20:17:00
Daily iPhone Övrigt  31 kommentarer
My love ♡
 
Det har varit en riktigt bra helg! I fredags såg jag och Emil filmen Love, Rosie (alltid lika bra). Igår började jag kolla på The Carrie Diaries igen. Såg det för ungefär 2-3 år sedan, men slutade för att jag inte tyckte det var så bra. Så jag började faktiskt där jag slutade sist, och nu är jag fast! Tycker det är såå bra, men så tråkigt att det bara är två säsonger, så har bara några avsnitt kvar nu.
 
På eftermiddagen var jag på kalas hos Emil då han fyllde år i onsdags (han fick en DW klocka av moi), och vi åt gott och pratade, det var jättemysigt! o sen snöade det (va?)
Idag hade jag inga planer alls, men ville få något ut av dagen istället för att bara ligga inne och sega hela dagen. Så jag mötte upp Emil och så joggade vi lite och körde ett fyspass! Det var ju jättelängesen jag tränade då min körtelfeber förstörde det mesta av min träning, men det var verkligen roligt, älskar fys och speciellt när man tränar med någon och jag och Emil is a good match där (*cool smiley*).
 
I eftermiddags hämtade jag upp min saknade vän Vilma och vi åkte och tog en glass och pratade i flera timmar. Jag har nästan precis kommit hem och vi hade det jättemys. Verkligen en så fin vän som förtjänar allt fint i världen, och henne hade jag saknat så mycket.
 
Hoppas ni har haft en fin helg ♡

TGIF

2016-04-22 16:55:24
Blommor  33 kommentarer
 
TGIF, bääästa fredag! så härligt. Började dagen med att köra mamma till tåget då hon ska till Budapest med sitt tjejgäng och hämtade även upp Emil och körde till skolan. Skolan gick väl ändå relativt snabbt och det är såå skönt med helg nu. Körde sedan en runda med girlsen och har nu precis duschat, så skönt. Tänkte kolla på det senaste "avsnittet" av Maria Wern då jag missade det i onsdags, så spännande.
Sedan blir det mys med pappa och Kaisa och Emil kommer även ikväll. :) Hoppas ni får en härlig kväll! ♥

18 år

2016-04-20 22:22:00
Människor  25 kommentarer
 
Idag fyller du hela 18 år min kärlek! och jag kan inte vara mer än tacksam och glad över att ha dig i mitt liv. Så mycket du har gjort och gör för mig hela tiden. Jag hoppas att du har haft världens finaste dag! och glöm för tuuuusan inte att jag älskar dig! ♡ Puss

My driving licence

2016-04-19 20:57:00
Skoj  34 kommentarer
 
Yes! Bye mitt pass säger jag (förutom när jag ska utomlands), för nu har jag körkortet i handen och har det med mig varje gång jag ska köra istället för mitt pass. Det känns sååå skönt!
Det enda stela med detta var ju att man inte skulle kolla i kameran, men jag tycker det blev helt ok ändå. Iiiiiiiih blir så taggad på livet när jag har det i handen och idag hämtade jag ut det alldeles själv och tänkte att nu är jag för tusan inte liten längre och mitt körkort har jag tagit och kämpat för själv, känns så bra.
 Idag har även bästa Lisa tagit körkort, grattis finaste duuu, du är såå värd det!!
 
Ikväll har jag varit på bio med mamma och Kaisa. Vi såg Djungelboken, vad den var braa!! Herregud, så härlig och fin. Ny favvofilm, tycker alla borde se den.
 
Hoppas ni har en fin kväll♥

Snapshots from last night

2016-04-17 16:48:40
iPhone  34 kommentarer
 
Hade en väldigt rolig kväll igår med bra människor. Har en massa bilder på min telefon där jag faceswapade med typ alla haha, har ju inte skrattat lite åt de bilderna idag om man säger så haha ;) Tycker om dessa människor, tack för kvällen/natten igår ni! ♡♡
 
Vi somnade i alla fall inte förrän 5 i alla fall och vaknade runt halv 10 idag och gick och åt på Kebabhouse, ej äckligt nope. Jag är så trött just nu så jag nästan somnar sittandes så jag ska faktiskt lägga mig i soffan och kolla lite serier. Det känns som en evighet sen jag gjorde det då jag absolut inte haft tid till att ta det lugnt, så nu ska jag göra det bara för att jag kan ;)
 
Ha det fint ♡

Glädje

2016-04-16 12:27:47
iPhone  28 kommentarer
 
Jag är fortfarande lika glad och lättad över detta körkoooort alltså I can't describe it. Längtar tills jag har det i handen ocksååå, kommer nog efter helgen! 
 
Efter skolan igår gick jag och Wilma in till stan en snabbis och jag köpte lite smink och tog en snabb fika. När jag kom hem körde jag och hämtade mormor och morfar (körde iiiih) och när vi kom hem hit åt vi pappas goda hamburgare, finns på riktigt inget godare. Efter det blev det god tårta.
Jag och Kaisa körde även en runda på kvällen i stan och hämtade upp Wilma, extra gos var det då det spöregnade. När jag kom hem kollade jag ikapp på lite serier och det har jag även gjort nu imorse och ätit god frukost.
 
Ska sedan till Wilma och vi kanske tar en runda på stan igen och fixar lite inför ikväll då vi ska partaja with our pals.
Ha en fin lördag nii ♡

JAG HAR KÖRKORT

2016-04-14 21:30:56
It's me Skoj iPhone  40 kommentarer
 
Jaaaa! Ni läste rätt, JAG HAR KÖRKORT! och känner mig lyckligare än nånsin. De senaste månaderna har bestått av teoriplugg och en massa lektioner, och nu är allt det där över. Jag gjorde min uppkörning i tisdags och när han sa att jag klarade den, vad jag blev lycklig då och så mycket släppte av att bara har klarat en av delarna.
 
Idag åkte jag med pappa till Karlskrona för att göra teorin, och min lättnad som släppte när det stod godkänd på skärmen, kan inte beskriva alltså haha. När "inspektören" sa "nu är du i mål och kan från och med nu köra helt själv", äkta lycka. Har inte varit såhär glad på en väldigt lång tid pga stress och oro över att inte klara det, men att gå ut till pappa och visa att jag klarade det var underbart.

Den stora anledningen till att jag velat fylla 18 nu i flera år har varit körkort, och nu har jag fixat det! Att köra själv var en enorm frihet, så himla kul. Jag hämtade upp Emil och vi åkte in till stan och åt och körde sedan en väldans rolig runda.
 
Ikväll somnar jag gott!!! Livet är så jäkla bra just nu ♡

Härliga dagar

2016-04-13 20:06:00
Blommor  28 kommentarer
 
Två härliga dagar må jag säg!! Grymt härligt väder igår men lite sämre idag, tror det är mycket därför jag varit så trött idag haha pga så grått. Men har i alla fall varit lite i stan med Wilma idag och har shoppat igen (attsingen). Fick med mig hem ett par byxor, en bikini och en tröja. Hittar inte bikinin eller byxorna på nätet och har inte hunnit fota sen jag kom hem (buuhu). Men aja, byxorna var mycket likt kostymbyxor typ. Beställde även dessa igår, ugh alltså haha måste verkligen hålla i pengarna.
 
Innan jag lägger mig blir det nog att titta på Maria Wern. Kramis ♥

Old pics

2016-04-11 18:50:05
Självporträtt  28 kommentarer
 
Eller ja, togs på påsklovet. Men man kan räkna de som gamla bilder då jag hade långt hår här ;) Kan sakna det långa håret vissa dagar faktiskt, men när jag tänker tillbaka på hur jobbigt det var så var det inte ens värt att behålla haha. Kommer vara så skönt på sommaren också med kort hår.
 
Måndagen över! Skönt. Ej gjort så mycket sen jag kom hem mer än att duscha haha, skönt.

Kramis

A good weekend

2016-04-10 18:20:53
Övrigt  24 kommentarer
 
Hej finisar! Även denna helg har varit mycket rolig. I fredags åkte jag till Wilma och vi gav våra födelsedagspresenter till varandra. Jag fick tre roliga skämt presenter haha fantastiskt och även denna fina jumpsuit ovan från DM retro. Vad glad jag bleeev, tack min fina!!♡
 
På kvällen bestämde vi oss för att gå ut på krogen (häftiga och okej vi hade bestämt det länge). Första gången och det var så jäkla kul haha. Gick till Brooklyn och satte oss och tog en drink och pratade och skrattade en massa.
Jag hade en sådan fantastisk kväll med min bästa, som alltid och som sedan avslutades på mc. Tack för kvällen Wilma, älskar dig himla mycket ♡♡♡
 
Igårkväll kom Emil hit och det var jättegos. Vi kollade på den nyaste Maria Wern, och jäklar vad bra!! Älskar Maria och Erik tillsammans alltsååå.
Idag har vi varit hos Emil's kusiner och firat de, gos det också :)
 
Måndag imorgon, värsta dagen i skolan faktiskt tycker jag haha men det är bara till att kämpa sig igenom den.
 
Kramis♥

Soulmates

2016-04-08 16:33:02
Övrigt  29 kommentarer
Den 16 juni 2015 träffade jag Eveline, och tusan vad jag är glad över att jag gjorde det. Hon vill jag ha som min vän resten av mitt liv♥ Vad jag älskar henne.
 
När jag kom hem hade jag fått ett paket i brevlådan och jag ringde direkt Eveline på facetime och öppnade det. Där fanns detta fina halsband! Hon har ett likadant. Åh vad glad jag blev! Blev så glad när hon skrev att hon hade köpt en 18-årspresent till mig. Tack fina ♥
 
Ikväll ska jag till Wilma och så får vi se vad vi hittar på hihi ♥

Spring is here.. finally

2016-04-07 09:00:00
Shopping  31 kommentarer
 
Lace bra från Monki / Solglasögon från Gina Tricot
 
 
T-shirt från Levi's
 
 
Linne från Bik Bok
 
 
Tröja från H&M
 
 
Topp från Zara
 
 
T-shirt från Gina Tricot
 
 
Toppar från Gina Tricot
 
 
Jeans från Mango / Jeans från Bik Bok
 
 
Jumpsuit från DM retro, den jag fick i födelsedagspresent. Älskar den sidan! Även denna jumpsuit var så härlig, kommer bli så snygg i sommar tror jag.
 
Vad jag köpt de senaste veckorna, bland annat i Kristianstad och i Malmö. Härligt med nytt trots att min garderob kvävs snart, lol.
Snart ska jag på körlektion, sedan vidare mot skolan då jag bara har två lektioner. Skönt.
Pussss ♡

Short hair

2016-04-05 16:57:56
It's me Självporträtt  30 kommentarer
Så nöjd över mitt hår, tyckte det var såå kort första timmen men nu är jag så himla nöjd då jag började vänja mig ganska fort. Väldigt skönt och även att hon tunnade ut det lite, härligt!!
 
19 grader!!!! I april, idag. Herregud, det är helt sjukt! I skolan var det trafikdag så vi var på föreläsning "Don't drink and drive" och fick se en massa klipp från rattfylleri. Usch vad hemskt det var och se.
Nu ska jag i alla fall duscha och slänga mig i soffan!!! Skönt. Kramis

Weekend i Malmö

2016-04-02 22:16:00
Skoj iPhone  33 kommentarer
 
Har precis kommit hem från världens bästa helg i Malmö med min fina pojkvän. Fick ju som 18-årspresent att spendera en natt i Malmö. Så igår klockan halv 9 åkte vi dit. När vi kom fram var vädret helt fantastiskt och så har det varit även idag, så underbart. Vi bodde på Best Western Hotel Noble House, rekommenderar starkt! Så fina och mysiga rum, trevlig personal och grym hotellfrukost m.m! Vi fick vårat rum direkt så vi gick upp och lämnade väskorna och packade upp lite. Hotellet låg dessutom perfekt, vid affärerna och restauranger osv, underbart juu. Hittade en väldans massa haha och att gå runt i Malmö är så fint, hade lätt kunnat tänka mig att bo där faktiskt. Älskar den staden! Där strosade vi runt i några timmar och tog framförallt det lugnt och stressade inte, så härligt! Hittade som sagt mycket fint och vi hade det så mysigt och roligt. Vi kompletterar varandra så bra jag och Emil och har det så roligt tillsammans, något av de 1000 saker jag älskar med oss haha.
 
På kvällen gick vi och åt på Rose Garden Neo Asian, mycket god buffé och även mongolian barbeque på det + efterrätt. Gissa om man rullade tillbaka till hotellet sen. En väldigt mysig restaurang med såå god mat! Var jättegos.
Grymt trötta var vi igår men vi stannade uppe för att gratta min bästa som idag fyller 18 år, grattis på din stora dag min finaste Wilma! Summerburst med dig kommer bli så bäst ♥
 
Efter att vi ätit hotellfrukosten imorse (mycket god), gick vi ut för att kolla lite i Malmö. Inte bara shopping idag utan vi gick även till Folkets Park och Teaterparken, där det är väldigt fint. Underbart väder har vi haft det dessa två dagar och jag är så tacksam över denna fina present, kunde inte blivit bättre!♥
 
PS: Som ni ser på sista och fjärde bilden så passade jag även på att klippa mig idag. Klippte mig på Nikita Hair i Triangeln och kände verkligen för en förändring, så kort blev det! Känns lite ovant men är såå nöjd!
 
Tack Emil för denna helg♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec