Shopping again + new nails

2016-08-31 19:23:09
Daily Shopping iPhone  29 kommentarer
 
Hej på er! Nu var det några dagar sedan jag skrev, eller ja i söndags men ändå. Såå vad har hänt sen dess, mer än att gå i skolan? Jo jag har färgat håret/utväxten (var på tiden nu efter sommaren), lunchat i stan med Ida och Wilma, köpt en ny väska och en t-shirt från Bik Bok, gjort läxa, planerat nollning för ettorna som dessutom är denna vecka, pratat med Eveline och Karl, tagit några fikor med Wilma, varit ute och gått med Emil, beställt tågbiljetter till Eveline, kollat serier OCH fixat naglarna. Blev jättenöjd, tack duktiga Sanna!!
 
När jag tänker tillbaka på de senaste två/tre dagarna så är det lite suddigt då jag på 3 nätter lyckats få 18 timmar sömn sammanlagt, dvs 6 timmar per natt, inte så bra. Har resulterat till att jag sovit mig igenom skolan nästan, varit väldigt trött och tjurig. Har dock hunnit med mycket ändå om dagarna, efter skolan osv. Imorgon har jag sovmorgon så inatt ska jag allt få mer sömn!
 
Kramis på er♥♥

Söndagslista

2016-08-28 21:09:00
Listor  28 kommentarer

 

Hur gammal är du?

18 år.

 

När vaknade du idag? 

Vaknade först 10.00, somnade om till 10.30 (sov som en gud inatt alltså, underbart)

 

Vad har du gjort idag?
Varit hos bästa mormor och morfar, kollat på Pretty Little Liars och The Fosters.

 

Vad åt du till frukost? 

Pannkakor

 

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:

Jag presterar bäst under press, bryr mig sällan vad folk tycker, håller alltid "deadlines"

 

Vad gällande ditt utseende/kropp är du mest och minst nöjd över?

Mest nöjd: Räknas hår? Ögon, Mage, Rumpa, Ben. Minst nöjd: Vet inte, fötter kanske? haha

 

Vilken film såg du senast? 

Oj längesen jag såg film, men tror det var LOL.

 

Är du besatt av någonting? 

Min mobil har jag fått höra haha.

 

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: 

Sitter vid mitt stökiga skrivbord på min fav stol med musik i hörlurarna.

 

Vad lyssnar du på just nu?

False Alarm - Matoma, Becky Hill

 

Vad är det första du kollar på hos en person?

Ögonen!

 

Är du morgon eller kvällsmänniska?

Kvällsmänniska! Vill helst sova så länge det bara går :)

 

Vad är det roligaste du vet?
Oj listan är verkligen lång men ex umgås med de jag älskar, resa, hitta på nya saker, gå på festivaler, festa, dansa till bra musik, träffa nya människor m.m.

 

Vilket är ditt bästa ämne i skolan?

Engelska har det alltid varit, läser dock ej det i år. Så Foto I guess.

 

Vilken är din favoritaffär? 

Brandy Melville, Bik Bok, Gina Tricot

 

Vilka är dina största svagheter?

Kommer inte på, men har en vana att tänka för mycket och komplicera saker ibland.

 

 
 

Lyckad kväll

2016-08-27 21:06:00
iPhone  18 kommentarer
 
Hade en riktigt bra kväll igår med bra människor, slutade med att bli väldigt lyckat och det var himlans roligt. Vi var först hemma hos Ida och förfestade lite och åkte sedan in till stan och tog en drink på Brasseriet, då vi sedan gick vidare till Brooklyn. Brooklyn you actually surprised me på alla sätt igår, mostly positive ;)
Hade i alla fall en grym kväll!
 
Jag och Ida vaknade kl 8 idag haha... mycket sömn där ;) Sedan mötte jag Wilma runt 12 tiden då vi träffades ett par timmar. Gos! Emil hämtade mig sedan och vi gick en runda i det härliga vädret (varit väldigt varmt idag). Nu har jag och Kaisa precis ätit tacos och ikväll ska jag träffa Wilma igen. :)
 
Kramis♥

Ja till shopping

2016-08-26 16:27:35
Daily Shopping  25 kommentarer
 
Linne från New Yorker
 
 
Tröja från Bik Bok
 
 
Klänning/Tröja från Lager 157
 

Linne från New Yorker
 
 
Primer / Bodylotion och setting spray från Victoria Secret
 
 
Klänning från Gina Tricot
 
 
T-shirt från Calvin Klein
 
 
Tröja från Lager 157 / Byxor från Zara
 
Sååådär! Då har jag visat ytterligare lite från vad jag köpte i sommar. :)
Nu är det äntligen helg, alltid behövligt. Idag var det mössprovning på rasten, jag längtar ihjäl mig nu till studenten! Är så trött på skolan haha.
 
Snart ska jag till Ida och ikväll blir det utgång!
Hoppas ni får en bra kväll♥

Sörgården

2016-08-24 21:31:00
Daily iPhone  26 kommentarer
 
Det har blivit mycket bilder nu på senaste tiden från mobilen men ja så får det bli, hoho. Gillar verkligen första bilden haha, tycker den är så härlig.
 
Har i alla fall spenderat senaste dygnet på Sörgården med klassen och det har faktiskt varit jättemysigt och kul. Har planerat lite inför UF-företag och har rott, spelat kort och gjorde även ett försök till att spela in en liten skräckfilm (haha) som vi sedan visade utomhus, utomhusbio for the win.
 
Jag och Wilma körde på en donkendejt på vägen hem idag och ikväll har jag varit och kollat på när Kaisas lag spelat match (vinst 4-0).
Imorgon har jag sovmorgon till 11, sååå underbart och jag behöver så mycket så mycket. Vi sov dock till typ halv 10 idag så det var inte heller fel!
 
Sov så gott 

Mysig helg

2016-08-21 21:02:00
Daily iPhone  35 kommentarer
 
Igår efter jobbet la jag mig och sov en stund. Träffade Wilma, Ida och Ebba på kvällen och det var jättemysigt och roligt! Vi lagade mat, körde typ musikquiz som var jättekul haha, pratade en massa och skrev frågor om oss själva som alla skulle lista ut. Var en jättehärlig kväll och var hemma runt halv 2 tiden inatt.
 
I eftermiddags mötte jag upp Lisa så gick vi en ganska lång runda. Vi gick sedan hem till Lisa och åt en god blåbärspaj och pratade en massa. Det var såå mysigt, vänner livet ut I hope with all my heart alltså! 
 
Nu ska jag snart prata med Eveline hihi.
Ny skolvecka väntar och imorgon efter skolan ska jag nog hänga med Emil hem. Vi ska nog börja kolla på serien Stranger Things, hoppas den är bra. Vi har ju sett klart Scream nu haha :( det är jättebra.
På tisdag bär det av till Sörgården (övernattning med klassen) så om vi inte hörs innan det så får ni ha det så braa.
 
Kramis♥

Snapshots from these past days

2016-08-19 16:10:00
Daily iPhone  26 kommentarer
 
Idag hade vi planerat en estetdag ute på Kastellet för ettorna och tvåorna. Det har faktiskt varit jätteroligt! Jag, Wilma och Ebba hade gjort en tipsrunda med lite roliga frågor/gåtor typ. Vädret var även med oss, så det var härligt!
 
Gick sedan in till stan en snabbis med Wilma, Ida och Ebba. Snart kommer Emil hit då han ska sova här inatt. Hela familjen ska sitta bänkade ikväll vid halv 11 för då spelar ju damerna OS-final mot Tyskland!!!!
Sedan imorgon ska jag upp ganska tidigt för att jobba på hotellet.
 
xoxo♥

New hat and pants

2016-08-17 21:53:15
Shopping Självporträtt  31 kommentarer
 
Såå, jag skaffade mig en hatt i Stockholm och det var väl på tiden då jag velat ha en länge nu hihi. Har även köpt skönaste byxorna på Bik Bok, är helt kär. De första dagarna gick jag inte i några andra byxor än dessa, såå sköna och samtidigt så snygga.
 
Idag efter skolan tog jag en snabb fika med Wilma och Ebba. När jag kom hem somnade jag en stund då jag verkligen var helt slut, sov inte så mycket inatt heller, ovanligt? naa.
Har sedan kollat klart på bästa The O.C, såå nu gråter man lite?? Bästa Ryan och Seth och familjen Cohen överhuvudtaget och bästa Summer och Seth, OTP!! Någon mer som är helt såld på denna serien? En av de bättre alltså, kommer säkert kolla om på den. Fyra säsonger, alldeles för lite :( och jag har kollat på den alldeles för snabbt, skulle dragit ut på det lite haha.... Gillar verkligen denna typen av serie, bästa Kalifornien också.
 
Nu har jag ätit lite fika med mammi och suttit och pratat lite i soffan, gos. Kramis!
 

♡♡♡

2016-08-16 21:40:35
Fotografier  26 kommentarer
Lite bilder från där vi bodde i 4 dagar i Danmark, det var såå mysigt!
 
Jahaa då har 2 dagar i skolan gått och det har inte varit två korta dagar haha. Eller ja, vi hade sovmorgon till klockan 11 igår och när vi kom till skolan fick vi reda på vårt schema. Hmm ja jag gillar inte vårt schema alls faktiskt haha, dock nog inte skrivit att jag gör det något år men detta året är nog värst. Vi har exempelvis 5 lektioner på tisdagar och det är samhällskunskap, naturkunskap 2, historia, svenska och religion, hihi jippi! Aja, nog med klagandet för dessa två dagar har ändå gått helt okej. Det är ju ändå sista året nu.
 
Igår sov jag i alla fall över hos Emil och idag har det blivit tv tittande efter skolan.
Kram på er♥

There's no such thing as too many pairs of sunglasses

2016-08-14 21:12:40
It's me Outfits Shopping Självporträtt  32 kommentarer
 
Hittade ett par solbrillor på Emporia på New Yorker för endast 59 kr (!!!!!!) Var ett måste och köpa dessa och de har kommit mycket till användning since. Otroligt nöjd!
 
Mitt sommarlov har bestått av nästan jobb hela tiden men trots det har jag hittat på en himlans massa och haft det väldigt roligt. Även denna sommaren blev lyckad!
Nu får man börja tagga sista året och längta tills nästa lov för då åker jag och familjen till Kreta!!!!! Mamma och pappa berättade detta imorse och fy vad härligt, precis vad man behövde höra nu såhär dagen innan skolan börjar haha. Jag längtar såå! Kommer bo på ett hotell på stranden, så mys och härligt kommer det bli.
 
Annars idag har jag och familjen spelat minigolf och jag har kollat på The O.C. Ikväll har jag gått en runda ute vid havet med Emil och Sara. Nu resten av kvällen blir det nog Skype med Eveline och Karl.
 
Sov så gott♥♥♥

Let's go to the beach

2016-08-14 00:50:23
Daily Fotografier  27 kommentarer
Några bilder från härligaste Danmark ♡♡
 
Idag när jag vaknade kom min fina mormor hit och åt frukost, var jättemysigt då jag inte träffat henne på ett bra tag nu. Har sedan idag hunnit träffa Emil, varit ute och gått, träffat Wilma och gått på bion Lights Out med Wilma, Ida och Linnea. Hann ej riktigt få en uppfattning om den då den inte var så lång, men den var läskig med jump scares men hade ändå en bra handling.
 
Imorgon är det sista dagen och sedan börjar skolan... och jag är verkligen inte taggad då jag hade behövt längre lov för att vila upp mig haha. Men sista året dåå!
 
Kramis♡

BIEBER 94

2016-08-12 16:52:00
Justin Bieber Shopping  26 kommentarer
 
Klart jag ville ha denna tröjan från H&M hoho (nu framöver kommer det komma en del inlägg på vad jag köpt denna sommaren (hoppas inte det gör något) och kommer nog även dela upp det lite.
 
Igår vaknade jag i panik kl 12 då min klocka ej ringt haha, men hann ändå med bussen en kvart efter. Skulle luncha med Moa, Amanda och Lizette och det var jättemys. Emil kom sedan och sov här. Vi kollade bland annat på en massa gamla videos, alltid lika kul haha och gos.
Idag har jag varit i stan en snabbis med familjen då vi åt thai, alltid lika gott och man blir alltid lika mätt. Ska nu träffa Emil igen då vi ska catcha upp Scream avsnitt.
 
Ha en fin helg!♥

Fixade bryn + färgade fransar

2016-08-10 22:35:00
It's me  25 kommentarer
 
Men äntligen alltsåååå! Idag hade jag och Kaisa bokat tid för att fixa våra ögonbryn och färga ögonfransarna. Har världens ljusaste ögonbryn och fransar så hur skönt var inte detta dååå? Ögonfransarna alltså äntligen och mina ögonbryn har jag alltid avskytt typ så känner mig äntligen nöjd med både formen och färgen!
 
Nu har jag sovit ut i 3 dagar, mer än vad jag sovit på hela sommaren känns det som haha. Men på dagarna har jag hållit igång. På dessa tre dagar har jag hunnit träffa Emil, Vilma och Wilma. Bästa ni, bästa bästa ni. Jag och Emil gick en runda trots döda kroppar typ haha och jag och Vilma köpte en pizza och pratade en massa timmar. Wilma och jag körde på våran standard donkendejt hihi. Tur att den ena stavas med W och den andra med V ;)
 
Ikväll har jag fotat en massvis med kläder som jag köpt denna sommaren, äntligen haha.
Imorgon ska jag luncha med Moa, Amanda och Lizette. Kommer bli gos! Sedan ska jag nog vila, för mycket av det jag får höra här hemma just nu är hur jag nästan aldrig är hemma och aldrig vilar ;) och min förkylning alltså haha, snälla försvinn.... mormor och morfar jag saknar er!!!!!! (har inte kunnat träffa de på så länge pga min förkylning)
 
Kram på er♥♥ 

What a (Weekend)

2016-08-08 17:43:00
Daily Festligheter Resor Skoj iPhone Övrigt  28 kommentarer
 
What a weekend... in Stockholm!! Den fjärde bilden summerar dagen idag perfekt, i sängen, helt utmattad haha. Alla dessa bilder säger ganska mycket om helgen men ska försöka sammanfatta det i en liten text (kommer inte gå)
 
Jag och Wilma gick upp klockan 4 i fredagsmorse då pappa körde oss till Alvesta där vi skulle med tåget till Stockholm. 3 timmars sömn den natten då vi hade planerat alot inför helgen och helt enkelt inte kunde sova haha, bästa människa.
 
I alla fall, tillslut hittade vi vårt hotell när vi kom fram och vi fick rummet direkt, underbart assoo. Perfekta sängar och mysiga rum, rekommenderar Elite Hotel Arcadia! Vi gick och åt och började fixa oss inför festival!!!! Trots att vi var halvsjuka haha så var man ändå 100% redo. Google maps var inte vår vän i helgen men tillslut så hittade vi till allt vi skulle.
Gick för att träffa Karl och Julius då vi förfestade och även med deras grannar på hotellet som var rediga partypinglor, haha var grymt kul. Sedan gick vi till festivalen!!!!! Vädret var med oss även denna festival. Det har verkat som att det skulle regna men nej, bara sol hela tiden och jättehärligt väder.
 
Fredagen var amazing och vi såg grymma artister och bästa Dimitri Vegas & Like Mike avslutade det. Alltså hur underbart var inte det dåå? Exempelvis The Hum hade man taggat galet till att få höra live så stämningen var lovely. Härligt att vi hade Premium biljetter med så behövde vi inte vara inne på området hela tiden.
 
På lördagen åkte vi till Mall of Scandinavia där vi åt minsta hamburgarna haha men ändå godaste och jag köpte en hatt som jag och Eveline har planerat att vi ska ha på oss i Göteborg. I alla fall, det var gos och trevlans. Skyndade oss sedan tbx till hotellet för att fixa oss och sedan kom Karl och Julius igen så förfestade vi lite.
Steve Aoki började klockan 18 och alltså DAAAAMN vad grym han var/är!! Han fick igång publiken rejääält och det var grymt att höra han live då jag lyssnat på honom i flera år. Roligaste var ju när man träffade på de som hade blivit cakead haha.
 
Men inget går ju att jämföra med Martin Garrix. Höll på att börja gråta när jag såg honom, så länge jag har velat se honom verkligen. När han var på Summerburst förra året grät jag typ för att jag inte var 18 och kunde vara där. Vi stod typ längst fram och såg honom perfekt under hela tiden. Alltså Gold Skies, Break Through the Silence och Forbidden Voices, eee gråt?? Alltså bästa Garrix som leverar, 10/10.
 
Tiësto var någon halvtimme efter och jag och Wilma hade när låten The Only Way is Up kommit ut pratat om hur häftigt det hade varit och se Martin och Tiësto köra den tillsammans, men det var längesen. Så när vi bokade Weekend för 2 månader sedan hade vi inte ens tänkt tillbaka på den tanken för det kändes orimligt. Men när Tiësto började spela The Only Way is Up kom Martin också ut så körde de den tillsammans, alltså jag och Wilma skrek sönder våra halsar. Tiësto var med i alla fall grym!!
 
Vi hade köpt biljetter till efterfesten men det slutade med att vi inte gick på den för alla var så trötta haha, sinnes. Så vi gick några timmar överallt istället och åt Max med, guld.
Igår gick vårt tåg hem vid 3-tiden och vi träffade även två skåningar där som var sköna haha. Där satt jag och Wilma och skrattade ihjäl oss åt ungefär allt denna helg, trötta som as rent ut sagt då vi knappt sovit och även dansat hela tiden och all himlans hosta på det, men värt det, så värt det!!
 
Två underbara festivaldagar med grymma människor och artister, grymt väder och allt detta i vår bästa huvudstad!! Nu har jag en vecka framför mig helt ledigt, vilket jag inte haft på hela sommaren. Så man kan säg att mitt sommarlov började perfekt med Weekend. Nu ska här sovas, I really need it *blinkblink* xoxo

Got my nails done + new dress

2016-08-03 20:21:00
Daily Shopping iPhone  41 kommentarer
 
Klänning från Nelly (visar vad jag köpte på Emporia another day). Naglar gjorda av duktiga Sanna!
 
Vad jag har varit dålig på att blogga denna sommaren. Jag tänkte blogga igår men när jag låg här i sängen med datorn så somnade jag direkt. Har i alla fall jobbat alla dagar hittills denna vecka och i måndags efter jobbet träffade jag klassen och planerade inför nollningen. Sedan åkte jag, Ida och Ebba hem till Ida och lagade tacos, gos.
 
Igår efter jobbet åkte jag till samariten för att kolla ögonen o allt. Allt är ett virus så det är ju skönt, fick hostmedicin i alla fall.
Igårkväll träffade jag Emil och vi kollade på Scream, goos då vi båda har jobbat så mycket på senaste så vi knappt hunnit ses.
Idag var nästsista dagen på jobbet och efter det gick jag till Sanna och fixade naglarna. Blev verkligen såå nöjd och man känner sig så fräsch!
 
Imorgon är det sista dagen på jobbet. Det ska faktiskt bli riktigt skönt då jag är helt utmattad, men en härlig helg i Stockholm väntar först innan det blir vila!
 
Ha en härlig kväll♡




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec