Mitt 2016 ♥

2016-12-30 23:00:00
Åsikter/tankar Övrigt  29 kommentarer
 
Detta året har jag....
 
 
..åkt skridskor
 
 
..fått finbesök från Stockholm
 
 
..varit i Sälen och lärt mig åka skidor. Hade aldrig stått på ett par skidor innan, var väldigt utmanande men i slutet av veckan var jag väldigt nöjd. Var en så mysig vecka. Läs mer här.
 
 
..frusit i skolan och provat studentmössa, men ej beställt någon (dags för det nu måste måste)
 
 
..haft en mysig alla ♥ dag
 
 
..haft en massvis med myskvällar
 
 
..fyllt 18 år. Vad jag hade längtat och vad jag har varit glad över att fylla år så tidigt som jag gjorde. Så mycket man kunnat göra pga det med körkort, alla festivaler och utgångar ex.
 
 
..haft en mysig weekend i Malmö, min 18-årspresent av Emil. Var så gos och ska även dit en natt några dagar efter nyår.
 
 
..tagit körkort och med det resulterar roadtrips och så mycket frihet, var underbaraste känslan att få det där körkortet!
 
 
..haft en mysig dag på Stenshuvud
 
 
..sett min fina kusin på bal. Se bilder här
 
 
..kollat på min fina systers konfirmation
 
 
..fått uppleva min första riktiga festival. Jag och Wilma hade taggat i månader och gud vad roligt det var. Ett minne för livet, läs mer här
 
 
..jag och Emil firat 2 hela år. ♥
 
 
..kollat på min fina kusin som tagit studenten
 
 
..badat en massa (faktiskt mest innan sommarlovet).
 
 
..plockat jordgubbar
 
 
..firat midsommar med ett härligt gäng
 
 
..jobbat som ett djur rent ut sagt hela sommaren, minst 5 dagar i veckan. Med feber i ungefär en vecka, bakis som ett as och i värme, men tusan vad kul det var! Så himla trevliga arbetskamrater.
 
 
..haft det gos ♥
 
 
..varit i bästa Åhus på världens bästa cup.
 
 
..bott i en mysig stuga i Danmark med min fina familj. Det var så himla mysigt och behövligt under allt jobbande.
 
 
..haft en del shoppingrundor, bland annat i somras då jag och Wilma tog tåget till Emporia.
 
 
..varit aktiv under hela Östersjöfestivalen här i Karlshamn. Jobb och fest varje dag, resulterade till sjuk/förkyld 5 veckor framåt yes.
 
 
..spenderat en utav de roligaste helgerna i Stockholm på Weekend Festival. Haha det spårade men var grymt roligt, ett minne för livet det också. Så sjuka artister också och sånt drag i publiken.
 

..har spenderat ytterligare en natt på Sörgården
 
 
..sett på en massa bio
 
 
..tagit en massvis med roadtrips enbart för att äta mat
 
 
..åkt till min göteborgare efter 7 månader apart. Göteborg bjöd på bästa vädret med min soulmate. Var en så gosig helg med späckat schema ;)
 
 
..sett min allra största idol för andra gången, längst fram dessutom. Kunde inte varit lyckligare, han är så himla grym!! Look
 
 
..inom loppet av en månad åkte jag till Göteborg igen för att träffa mina Brighton favoriter. Var så himla roligt, saknar ihjäl de redan (dock gått nästan 3 månader sedan vi sågs nu)
 
 
..skaffat ett UF-företag med Wilma. Ooooj vad vi kämpat på bra faktiskt trots motivationen i början låg på noll. Gilla vår sida plz.
 
 
..skrivit högskoleprovet, nej tack
 
 
..tagit en del promenader, fast bara 1 cykeltur (life med körkort, nöjd)
 
 
..podcastat och haft TV-vecka i skolan
 
 
..haft en helt underbar och härlig vecka på Kreta. Så himla behövligt att bara vara och ta det lugnt. Många bilder finns i kategorin resor.
 
 
..utgång på Grand i Kristianstad. En utav de bättre nattklubbarna!
 
 
..provat snyggare kläder
 
 
..då fyllt 18 år, vilket har resulterat till ett antal utgångar, har väl tappat räkningen haha. Alltså herregud vad roligt jag haft, the best time of our life is when ur 18. Nämen, har levt life.
 
 
..lagt timmar och nätter på att skypea med två favoriter
 
 
..firat jul med min älskade familj och släkt
 

ALLTSÅ, jag bara ler när jag kollar igenom dessa bilder! Cred till er som orkat bläddra igenom hela inlägget och kommit ner hit, cred! Så mycket bilder jag velat ta med.
Sådär ja, då har ytterligare ett år gått. 2016, har varit ett grymt härligt år. Jag har fått uppleva så mycket nytt och fått se nya sidor hos mig själv, både bra och dåliga, det är viktigt. Jag har verkligen försökt ta vara på livet. Så mycket händer och jag har försökt göra så mycket jag hunnit. Jag har lärt mig så mycket och fått minnen för livet, allt detta med världens bästa människor.
 
TACK till alla människor som jag fått dela detta år med, ni är fantastiska.
Nu firar vi in det nya året, 2017, där även mycket kommer hända, så som student, så himla taggad. GOTT NYTT ÅR PÅ ER!
 
Tack mina fina bloggläsare för att ni har hängt med mig ytterligare ett år!! ♥

Fluffy jacket

2016-12-28 15:16:00
Daily Shopping Självporträtt  33 kommentarer
Fluffy jacket // Bik Bok
 
Igår åkte jag med Wilma till Kristianstad för att checka in mellandagsrean. Ingen av oss hittade faktiskt någonting, så där sparade man ju lite pengar. Var i alla fall mysiga timmar och åt thaimat också, gooodaste. Vi hade sedan myskväll där vi väldigt länge letade upp bilder från så länge vi känt varann och gjorde en delad mapp på iCloud på bilder och videos vi har med varandra, haha det var jättekul.
 
Idag sov jag till ungefär halv 12 haha, älskar jullov. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och se hur jag ska sammanfatta året i ett inlägg, med lista eller ej, kommer nog ta väldans lång tid men värt, så roligt att se tillbaka på.
 
Kram

Juldagen - 5/5 toasts

2016-12-26 19:29:00
Daily iPhone  21 kommentarer
 
Haha lite bilder av ungefär tusen från igår. Shit vad jag fotade, en del finare än andra haha, men gud vad roligt vi hade det! En så härlig kväll med förfest och utgång med bra människor och mycket skratt. Det var vääldigt mycket folk på Brooklyn, även dubbla dansgolv vilket som var extra roligt. Verkligen en lyckad kväll!! ♥♥
Tack alla inblandade, ni ääääääger
 
Såå skönt med lov, så behövligt! Nu har jag precis varit hos mormor och morfar och snart kommer Emil och han ska sova här inatt♡
xoxo

Christmas Eve

2016-12-24 21:39:00
Daily Festligheter Fotografier Övrigt  27 kommentarer
 
God jul på er finaste bloggläsare!! ♥
Hoppas ni också haft en bra dag med mycket kärlek. När jag vaknade åt jag god frukost med familjen och kollade på Selmas Saga. Bästa julkalendern på länge, så bra och så mysig. Fixade mig sedan och mormor, morfar och farfar kom hit. Vi har ätit god mat, kollat på Kalle Anka, ris á la Malta och öppnat fina julklappar. Har varit så mysigt och är så tacksam och glad över att jag har mina nära och kära.
 
Kraaaam♥

23 december

2016-12-23 15:39:00
Daily Festligheter Fotografier Övrigt  21 kommentarer
 
 
Snart är det dags för mig o familjen att åka till mina kusiner, kommer bli jättemysigt. Imorgon är det själva julafton och det ska bli jättemysigt. God jul på er så hörs vi imorgon ♥♥

En saknad

2016-12-21 21:27:20
Daily Djur Skrållan  20 kommentarer
 
Jag saknar dig, så mycket
 
Jullov nu! Såå otroligt skönt. Även fast en del plugg borde göras på lovet ska jag se till att vila nu i jul i alla fall och bara ha det härligt.
Idag efter skolan gick jag in till stan med Wilma och tog en fika. Sedan åkte jag till Emil en stund och spelade mario. Nuu har jag precis kollat på bonde söker fru (även sista avsnittet vilket suger en aning).
 
Så himla skönt med lov nu i alla fall. Så behövligt som det kan bliii!!!!!
Kram♡♡

Årets julgran

2016-12-19 18:30:00
Daily Fotografier  30 kommentarer
Såhääääär ser våran julgran ut för i år. Trots att jag inte än har så mycket julkänsla så är det mysigt att det är julafton på lördag.
 
Ny vecka dvs snart lov, så skönt. Känns bara som att jag tjatar hela tiden om hur skoltrött jag är, haha. Imorgon har vi kemi prov, ja får se hur det går... sedan tar jag mer än gärna lite paus från läxorna ett tag.
Igårkväll var jag hos Emil och spelade Mario Bros, alltså alltid så himla kul haha. Bästa spelet är lätt Mario.
Efter skolan idag har jag kollat lite på kemin och nu är morfar här och snart kommer Emil. :)
 
xoxo

En rejäl tb

2016-12-18 01:25:09
Daily Träning/sport  16 kommentarer
Cred till fotbollsåren alltså, som stärke en så mycket

Hallaaa (skam language), jag har haft en mysig helg, ni med? Igår efter skolan tog jag tag i lite skolarbeten direkt. Sedan träffade jag Wilma och vi tog en standard donken dejt, alltid lika gos. På kvällen var jag hos Ebba och vi kollade på säsongsavslutningen av Skam som vi taggat hela veckan, alltså bästa Skam. Den serien är så viktig och såå himlans bra. Så där satt vi spända hela avsnittet och sedan var det slut, suger att man får vänta tills vår :(. När jag kom hem var jag så trött och la mig direkt, en gosig kväll.
 
Idag körde jag in till stan med Wilma. Det var 50% på utvalda jackor/koftor på Bik Bok så ett måste för oss att åka in haha. Fick med mig en kofta hem som jag kan visa någon dag, så himla gosig. Ikväll åkte jag till Wilma igen och vi satt och pratade i timmar och sedan har jag haft filmkväll med mamma.
 
Imorgon blir det nog pluggsöndag tyvärrrrr, får se hur det går med det. Så himla skönt med lov snart, är rejält skoltrött. Aldrig varit såhär skoltrött.

Godnatt♥
 

Tb summer

2016-12-15 22:55:03
Daily Fotografier  21 kommentarer
Ett par från min kamera från sommaren
 
Igår efter skolan gick jag en snabbis på stan med Ebba och Ida och mötte sedan upp Vilma. Vi gick runt och handlade julklappar en stund, gos. Ute i sista minut också ;)
Idag efter skolan gick jag in till stan för att möta upp min fina kusin Maja som har varit i Tanzania i 3 månader, så har inte träffat henne sedan september. Var såå himla roligt och träffa henne igen och höra om hennes resa, så himla häftig upplevelse. Jag har verkligen saknat henne.
 
Imorgon är det fredag och jag behöver som vanligt helg, haha.
♥♥♥

Sociala medier

2016-12-13 21:25:26
Daily It's me  21 kommentarer
 
Instagram - idalindborgphoto / Vine - idalindborg
 
 
Snapchat - iidalindborg / Twitter - idalindborg
 
 
We ♥ it - idalindborg / Tvshowtime - idalindborg
 
De appar jag använder mest är Snapchat, Instagram och Vine. Lägger även ut en del bilder jag inte visar här på min Instagram. Vad heter ni på instagram? Vore kul och följa er xx
 

Yesterday

2016-12-11 19:00:53
Daily iPhone  19 kommentarer
 
Några bilder från Lizettes 18-årsfest igår, som dessutom var väldigt roligt med så fina vänner med mycket skratt, så det ska vaaaara. Korpa team for evs, grattis igen finisen 
 
Idag har jag och Wilma stått på torget här i Karlshamn och sålt. Vi började sälja i veckan och har redan sålt bra, härligt när det går framåt. Timmarna gick i alla fall väldigt fort och var trevlans och mysigt hihi.
Igår körde även jag, Kaisa och pappa (tradition) till Askaremåla och köpte gran, så himla gos. Nu måste jag bara inhandla lite julklappar för tiden går fort nu till jul haha.
 
Hoppas ni haft en bra helg!! ♥♥

Old ones

2016-12-09 19:14:37
Daily It's me Resor Självporträtt  22 kommentarer
Lite bilder pappa tog på mig på Kreta medan mamma tog med telefonen hihih
 
Äntligen helg, så himla skönt. Säger jag varje vecka men jag är helt slut trots att jag varit hemma 2 dagar denna veckan. Men det är så himla mycket i skolan just nu, kommer nya saker hela tiden så det känns inte ens skönt längre knappt när man är klar med något haha, för då är det dags för nästa grej.
 
Idag efter skolan åkte jag hem till mormor och morfar, så himla mysigt som vanligt. Där ifrån går man aldrig ifrån ledsen eller hungrig hihih. Blir så glad av dem, det var jättemysigt att bara sitta och prata och fika. ♥ Snart ska jag träffa Wilma och ha det gos.
 
Hoppas ni får en bra fredagskväll!

Throwback

2016-12-07 17:20:49
Fotografier Resor  24 kommentarer
Hade gärna åkt tillbaks typ nuuuuu.
 
Äntligen är jag på bättringsvägen efter 5 dagars influensa. Har varit hemma nu måndag och tisdag och igår var jag inne på sjukhuset och tog prover. De såg bra ut, ett utav de var dock lite för höjt men det är pga influensan. I alla fall i skolan idag och känner mig bättre, skönt skönt.
 
Idag när jag kom hem såg jag Paradise Hotel, vilket som är gaaaalet spännande nu???? Jag hejade ju på Johan och Bettina, då de har åkt ut nu hoppas jag Hampus tar hem det.
Såg även julkalendern, tycker verkligen den är så himla mysig i år. Den är jättebra!
 
Emil kommer nog hit snart då han ska sova här inatt. Längesedan vi träffades då han varit på Military Weekend och jag varit sjuk :( Ikväll är det bonde också, lagom taggad as always haha. xx

My weekend

2016-12-04 19:29:13
Daily Tv-serier iPhone  25 kommentarer
 
Bilderna ovan summerar ungefär hela min helg, i sängen framför Skam. Har blivit helt obsessed vid den serien, absolut en av favoriterna. Så grym handling med jättebra skådespelare, aeee är helt besatt och har sett klart och längtar till nästa veckas avsnitt. Alla booorde se.
 
Annars, så har jag drabbats av en mindre rolig influensa. Värk i hela kroppen, illamående, feber, huvudvärk och sängliggandes från morgon till kväll. Aja, sånt händer sånt händer. Får se hur det blir med skolan imorgon, ser inte så ljust ut.
 
Nuuuu tycker jag ni alla ska börja kolla på Skam *.* Kramiss♥

Min fina mormor + ändrade planer

2016-12-02 22:34:00
Daily  19 kommentarer
 
Grattis till min finaste mormor på 79-årsdagen. Du är värd allt fint i världen, du är den finaste jag vet. Jag ser upp till dig såå mycket! Jag är verkligen så ledsen att jag inte kunde komma ikväll och fira din födelsedag men hoppas att ni hade det så mysigt. Denna bilden ovan är en favorit på oss två hihi.
 
Jag ligger där jag varit i princip hela dagen, i sängen, med hög feber. Jag skakar för att jag fryser och sen svettas jag helt plötsligt, usch, fy, blä. Kände igår i skolan att jag inte mådde riktigt bra så när jag hade slutat och åkt hem somnade jag direkt. Imorse när jag vaknade hade jag feber och fick sjukanmäla mig, men gjorde verkligen allt för att få kunna åka och fira mormor idag och för att gå på studentfesten ikväll. Men nepp, min kropp har sagt ifrån och här hemma ligger jag sjuk. Typiskt, men jag ger mig aldrig tid till att vila, så har egentligen bara mig själv och skylla.

Har i alla fall legat och kollat på serien Skam hela dagen, grymt bra är den!! Ska fortsätta kolla snart innan jag somnar. Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon och att ni har en grym fredagskväll!
 
Sköt om er xoxo ♡




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec