Kvällspromenad

2015-09-30 21:52:00
Fotografier Natur  33 kommentarer
 
 
 
På onsdagar slutar vi alltid klockan 11, men inte idag ;) Då var det 16.00 som gällde haha. På lunchen gick jag och Wilma in till stan och åt en pizza, deee satt väldigt fint då man var himla hungrig.
Vid halv 2 var det Kick-Off med Ung Företagsamhet på Statsteatern. Det var väldigt intressant faktiskt! Jag hade sett fram emot att få höra en massa om företaget Crazy Pictures (de gör videos på youtube), då jag har följt de på youtube sedan jag gick i 5:an. Så himla grymma!
 
Ikväll har jag träffat Emil och vi har bland annat gått på promenad med hundarna, bland det härligaste! Dock såg jag inte förrän nu att jag hade heeelt fel ISO på bilderna då jag fotade i mörker förra gången jag använde kameran. Men men ;)
Kram på er ♡

Kämpar på i skolan

2015-09-29 17:54:21
Daily  40 kommentarer

Såhär trött var vi igår efter läxläsning!
 
Hej finisar! Var ni uppe och såg blodmånen natten till igår? I did! Var uppe vid halv 5 och det var så häftigt och se, man får ju passa på. Tog även fram kameran men jag var så trött så det blev inga bilder av det, synd synd.
 
Igår morse cyklade jag lite tidigare med mina grejer till Emil och lämnade de där, och efter skolan hängde jag med honom hem. Vi satt med läxa från klockan 5 till 8. Duuuktiga vi! Så efter det åt vi glass och hade det mys. ♡
 
Jag är såå trött nu! Idag hade vi historia redovisning och min grupp hade medeltiden, och det gick ganska bra tycker jag! och slutade även 15.50, sega dessa tisdagar...
 
Kramis ♡

50 år som gifta ♡

2015-09-27 18:21:12
Festligheter Fotografier Skoj  46 kommentarer
 
 
 
 
Igår var den mysigaste och roligaste dagen på länge. Vi var hemma hos mormor och morfar och firade guldbröllop. 50 år som gifta, min fantastiska mormor och morfar. De delar allt tillsammans varje dag. Under både bra och dåliga tider, finns de alltid där för varandra. De är de människor som jag ser upp till mest! ♡ Jag älskar er!
 
Som jag skrev igår så åt vi en massa gott, var ute i det fantastiska vädret, kollade i fina album, och hade det mysigt. Vid halv 4 hade även mormor fixat en överraskning. Han som sjöng på mammas och pappas bröllop kom och sjöng en av mormors och morfars bröllopslåtar, en av mammas och pappas, och en av Mikael och Anneli's. Det var såå fint!! (Kolla min Facebook där mamma taggat mig om ni vill lyssna på en av de). Helt fantastiskt var det.
 
Vi hade en underbart härlig dag och kväll med så mycket kärlek!

Firande

2015-09-26 19:30:39
Daily iPhone  19 kommentarer





Hej! Nu mobilbloggar jag, det var allt längesen. Sitter hemma hos mormor och morfar och har det jättemysigt. Vi har ätit gott, kollat i album, haft det mysigt och firat mormor och morfars 50-åriga bröllopsdag. Mormor hade även en fantastisk överraskning som jag berättar imorgon. Var så fint.

Vi hörs imorgon!
Kramis



Guldbröllop

2015-09-25 16:21:50
Festligheter Övrigt  30 kommentarer
 
Idag har mina fantastiska förebilder varit gifta i hela 50 år. Det om något, är goals. Min fina mormor och morfar, ni har gått igenom så mycket och står ändå på benen idag med ett leende på läpparna. Ni är de finaste människorna som finns och jag kommer alltid älska er något så enormt! Hoppas dagen idag har varit fantastisk, för ni är värda allt fint i världen. Så ses vi imorgon för att fira er! ♡
 
Denna bild ovan på min fina mormor och morfar är bland det vackraste jag sett

Roses that still exist in my garden

2015-09-24 20:24:51
Blommor  31 kommentarer
 
Idag har jag verkligen märkt vilka fantastiska människor jag har i mitt liv. Jag är så tacksam för att jag är den jag är idag och att jag har fantastiska människor vid min sida. Det gäller verkligen att ta vara på det och uppskatta det, det är viktigt! Ta alltid vara på de människor som alltid finns där för dig, både när du är glad eller ledsen eller arg eller vad som helst. Ta aldrig de för givet, uppskatta de!
 
Idag efter skolan åkte jag hem till världens finaste mormor och morfar och hjälpte de med lite städning, och fick även en god fika och en mysig pratstund. Är så glad att de finns, de får mig alltid att må så mycket bättre och de är världens bästa.
 
Har även träffat Emil en stund ikväll :') Det slutade helt enkelt med att vara en fantastisk dag/kväll detta.

Pepp mitt i veckan

2015-09-23 14:33:00
It's me Tips Åsikter/tankar  43 kommentarer
Idag har jag haft en liten sämre dag, det har vi ju alla ibland. Så därför tänkte jag skriva ett fantastiskt sätt som man kan göra för att peppa sig själv!
 
En god självkänsla är nog det viktigaste i lycka. Ett väldigt enkelt och bra sätt att förbättra sin självkänsla är helt enkelt att ge sig själv lite pepp! Så därför, ni som läser detta och vill göra detta som jag säger att ni ska göra nu, ni äger! Ni andra som inte vill, ni äger också!
 
Ställ dig framför spegeln och var glad över det du ser. Berätta allt bra du kommer på om dig själv och ditt liv. Strunt samma om du känner dig knäpp när du står och pratar med dig själv, bara gör det! Tänk så mycket det finns att vara tacksam över, berätta det. Lär dig att älska dig själv, med alla styrkor och svagheter som faktiskt gör dig till den du är. Du är unik!
När du har gjort detta finns det en stor chans att du kommer känna en känsla av lycka och välbehag.
 
 
Jag gillar mina ögon, mitt hår och min kropp. Jag gillar den jag är, eller jag faktiskt älskar den jag är och det ska ingen få ändra på! Det var det jag sa till min egen spegelbild idag! ♡

En lång tisdag

2015-09-22 17:54:28
Daily Mat  29 kommentarer
 
Igårkväll fikade jag hos fina mormor och morfar och satt och pratade med de en stund. Morfar fyllde 76 år och jag hoppas att dagen blev precis som han hade önskat sig! ♥
 
Haha idag alltså... Herregud när jag vaknade kunde jag knappast stiga upp haha gud. Igår på idrotten körde jag styrketräning och tränade mage, armar, ben, rygg, knä... så har knappast kunnat gå idag av träningsvärk och överansträngning då jag är så himla envis. Men det är ändå något som är så gött med träningsvärk haha!
 
När jag kom hem idag hade mamma gjort en fantastiskt god mat *.* ♡

Höstlista

2015-09-21 17:03:24
Listor  43 kommentarer
Beskriv din höst i tre ord. - Mysig, stärkande, resa.
 
Vad är det bästa/sämsta med hösten? - Det bästa med hösten är all färg ute i naturen, att kunna tända ljus och att det samtidigt blir mysigt tillsammans med en serie/film. Alla promenader med kameran och även att kunna använda halsduk, mössor och vantar som är såå mysigt.
Det sämsta är att hösten är för kort och att hyn blir sämre, och att min saknad till Skrållan bara blir större och större, och att jag då inte inspireras lika mycket till att gå en lång promenad med kameran då Skrållan inte är med.
 
Hur höstmyser du? - Med ljus, filtar och myskläder till en bra film/serie med någon/några bredvid.
 
 
Hur ser din höstoutfit ut? - Jeans/byxor, stickad tröja, Johnny Bulls/Nike, halsduk och jacka. 

Några tips på hur man botar höstdeppigheten? - Tänk på det positiva med hösten och att den faktiskt inte är så lång, här har jag skrivit ett inlägg om att bli peppad inför hösten. Gör sånt som du tycker om så kommer du bli mycket piggare.
 
Bästa musiken för regniga dagar? - Ed Sheeran är ju ändå den bästa att lyssna på, på regniga dagar. 
 
Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film? How I Met Your Mother, lätt den mysigaste serien på hösten. Annars over all är det ju 90210, One Tree Hill, The Vampire Diaries, Andra Avenyn osv.
 
 
Vad är den höstigaste maträtten? Oj, det vet jag inte? Något pappa lagar ♥♥♥

Var hänger du helst under helgen? - Hos mormor och morfar, hemma, hos/med pojkvännen eller vänner, eller på någon go fest med mina bästa vänner. Eller i ett shoppingcenter???
 
Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? - Ja! Jag ska till USA om lite mer än 3 veckor, det är verkligen livets resa och har drömt om detta så länge.
 
Hur förbereder du dig för vintern? Köper varma och gosiga kläder och tänker positivt :)
 
Förresten! En fantastisk människa som är den trognaste läsaren här på min blogg, och min morfar, och min vän, fyller år idag! Grattis finaste morfar på 76-årsdagen!! ♥♥
 
 
några bilder från 2014

En grym vecka

2015-09-20 19:08:00
Blommor  29 kommentarer
 
 
Filmen igår! Grym! Dylan O'Brien vad du kaaaan. Filmen var så grymt spännande och bra, och till och med mycket bättre än 1:an. Den är verkligen värd att se everyone!
 
Idag efter jag och Emil hade ätit frukost så gick vi en lång runda på 9 km, vilket som var väldigt härligt och skönt. Sedan la vi oss och kollade på How I Met Your Mother (mysigaste serien på hösten).
Har även övningskört en liten sväng ikväll.

Imorgon är det måndag, och herregud vad helgerna går fort! Men min har i alla fall varit jättemysig och bra, och veckan lika så.
Kramis

It's all black

2015-09-19 14:24:41
Shopping  34 kommentarer
 
Tröja från Bik Bok
 
 
Byxor från Kappahl
 
 
Lace bra från H&M
 
oooo jag som skulle hålla i mina pengar nu innan USA... men jag kunde inte låta bli! Tröjan behövde jag verkligen till hösten, och byxorna (som också kallas för kostymbyxor) har jag letat efter så länge och de är bland de skönaste alltså, och bh:n är så fantastisk så jag kan bo i den hela tiden.
 
Hade lagt undan byxorna igår för jag och Wilma köttade in på rasten och provade, så åkte in och köpte de idag. Annars har jag mest tagit det lugnt, duschat och ska kanske snart kolla på sista GOT avsnittet som jag inte har hunnit ännu.
 
Ikväll ska jag se The Scorch Trials på bio med Emil, Wilma och Matilda. Kommer bli mys och den första var ju så bra, så hoppas denna är lika bra eller ännu bättre till och med (det blir alltid bra när Dylan är med).
 
Hoppas ni får/har en mysig lördag! ♡

tb till något fantastiskt

2015-09-18 14:30:00
Fotografier Språkresa 2015  28 kommentarer
 
Liiiite bilder från Brighton. Saknar de och människorna ♡ Cloud 9 också på sista bilden, mysigaste fikastället med såå goda cupcakes! Aldrig ätit godare cupcakes.
 
Sitter just nu på svenskalektionen och slutar om en halvtimme, skönt! Emil ska hänga med mig hem lite och ikväll ska jag på kalas hos kusinerna. Kommer bli mys.
 
Hoppas ni får en fin fredag ♡

A day in Malmö town

2015-09-17 15:31:56
iPhone  32 kommentarer
 
Hola!!
 
Hade en fantastiskt rolig dag i Malmö igår med fotogruppen. Vi kollade först på någon fotoutställning och sedan fick vi fritt i flera timmar då vi mest gick i butiker och strosade runt. Jag hittade en svart "lace bra", och blev så himla nöjd med köpet. Den är så fantastiskt skön och kommer garanterat åka i den när vi ska till USA, skööönt.
Vi var även hos en fotograf som berättade lite om hans bilder o så, och vi fick också se hans galleri. Mycket fint.
Var hemma i Karlshamn igen vid halv 9 tiden och tågresan hem var väldigt rolig haha. Vår mentor är så bäst alltså så jag och Ebba skrattade ju inte lite åt hans uttryck och kommentarer.
 
Hämtade Emil på hemvägen och han sov hos mig inatt ♥ Studiedag idag, men gick upp väldigt tidigt för skulle in till sjukhuset och ta prover för min järnbrist osv (vilket som visade bra så det har blivit mycket bättre, skönt). Åkte sedan in till stan för att träffa bästa Wilma, och vi gick runt i olika affärer, åt och skrattade (som alltid). Jag köpte boken Allegiant och en tröja på Bik Bok till hösten.
 
Nu är jag himla trött, har varit två fartfyllda men roliga dagar.
Puss och kram!!

Every flower is a soul blossoming in nature

2015-09-15 20:36:59
Blommor  30 kommentarer
 
Tisdag. Tråkigaste dagen på veckan. Historia i 3-4 timmar, drygt. Glosförhör i engelska, well det var ändå helt okej. Slutade 15.30, och tänkte "tack för att tisdagen är över".
 
Igårkväll gick jag till Emil och det var så kallt så satte på mig vantar (kändes så mysigt). Vi såg How I Met Your Mother, och det var såååå mys. Bästa måndagen på länge igår, älskar de dagar man är så pepp på livet. Fick ju även tillbaka min telefon!!
 
Sedan jag kom hem idag har jag mest bara slösurfat vid datorn och samtidigt planerat träningspass till idrotten, det tar allt tid för kommer inte riktigt på vad jag ska göra, men men det går ändå bra.
Linn (en av de jag bodde med på språkresan) har även ringt 2 gånger och vi har pratat ganska länge. Så himla fin och rolig vän är hon, och så härlig.
Imorgon bär det av till Malmöööe med fotogruppen!
 
Kram Ida ♡

8 positiva om denna måndag

2015-09-14 17:33:08
It's me  42 kommentarer
Idag vaknade jag upp och var taggad på livet, inte varje gång man känner så på en måndag. Men det gjorde jag idag!
 
♡ Idag är det exakt 1 månad tills vi åker till USA, helt sjukt!!!
 Idag har jag namnsdag!
♡ Ska träffa Emil ikväll ♥
♡ Det var ett riktigt härligt träningspass på idrotten idag
♡ Psykologiprovet är avklarat
♡ Redovisningen av mina bilder på Foto 2 gick bra
♡ Min iPhone 6 är tillbaka efter lagning!!
♡ Kan äntligen börja använda nya favoritskalet
 
 
Kram Ida

Even the sky get's tired of shining every day

2015-09-13 20:38:00
Blommor Natur  32 kommentarer
 
Hade det väldigt mysigt på &Vin igår med Emil, Wilma, Hampus och Matilda. Vi åt buffé och hade det trevligt. Gör jag gärna om! ♡
 
Idag vaknade jag upp bredvid finaste killen, fast med världens migrän. Har haft migrän en gång innan och det var för flera år sedan. Usch vad det är jobbigt, hjälper ju inte ens att bara ligga och blunda utan det värker som attan i ögonen. Har i alla fall vilat en stund nu och känner mig lite bättre.

Ikväll blir det kanske lite läxor om jag orkar det. Kramis på er ♡

Bli peppad inför hösten

2015-09-12 18:43:00
Tips  34 kommentarer
5 tips för att bli mer peppad inför hösten:
 
 Klä på dig mysiga och varma kläder - Något jag älskar med hösten är att man äntligen börjar använda halsduk och mössor igen, så himla mysigt. Jag har väldigt ofta mössor på mig, tycker det är så himla gos.
 
  Shoppa höstkläder - Något som är helt fantastiskt är ju att man faktiskt har en anledning till att shoppa nya kläder. Jag har nästan bara sommarkläder just nu och inte vill man gå runt i sommarkläder i höst, då blir man ju sjuk ;) så ser fram emot att köpa nya gosiga kläder till hösten i t.ex USA. Något som har blivit en favorit för mig är tröjor med kragar. Själv har jag inga men har sett att det finns mycket sånt just nu, så funderar på att gå in och införskaffa mig en sådan tröja.
 
 Tänd ljus och mys till det i soffan - Nu blir det ju bara mörkare och mörkare för varje dag. Inte långt kvar tills det börjar mörkna när man är påväg hem från skolan. Då är det mysigt att tända ljus och krypa upp i soffan och se på en mysig film.

♡ Sätt upp massor av mål - Detta är något jag brukar göra när sommaren är slut. Mitt nästa mål är att försöka skaffa mig ett jobb eller i alla fall försöka tjäna pengar på något sätt (typ hjälpa till hemma eller hos mormor och morfar och tjäna en slant haha). Mitt mål är även att börja träna mer, och övningsköra mer. Försök göra hösten roligare genom att sätta upp lite mål som du ska genomföra. Varför inte förändra din frisyr, eller ditt hem?

♡ Ta en höstpromenad och fotografera lite - Lätt det bästa med hösten! Att promenera och fota en massvis. Jag älskar att se hur träden ändras och hur löven ändrar färg. Att kolla ut och se så mycket fina färger, då är hösten som bäst. En promenad kan också peppa en väldigt mycket, att få frisk luft och gå runt och fotografera om man nu vill det.
 
 
min saknade ängel hösten 2013
 
 
2013
 
 
 
 
 
 
 
 

It's all about pink

2015-09-11 19:31:00
Blommor  22 kommentarer
 
Mycket blombilder blir det nu hihi. Men jag passar på att fota så mycket som möjligt med objektivet då de ska tillbaka till skolan på måndag. :)

Fredag och helg! Så härligt. Skoldagen var ganska kass, kändes lång och jag hade riktig mensvärk och har varit sur och har haft ont i huvudet hela dagen, nä fy. Dagen blev dock bättre när jag träffade min fina vän Nathalie på en fika i stan. Vi hade mycket att prata om, och skrattade gjorde vi allt lika mycket som alltid haha. Åh vad jag älskar henne, vill aldrig förlora henne, aldrig!
 
Ikväll blir det väl lite mys, har inget planerat direkt mer än att äta lite gott med familjen.
Kramis

You taught me the courage of stars before you left

2015-09-10 20:48:00
Blommor  28 kommentarer
 
 
Finaste låten. Tänker så mycket på Skrållan och Zimba när jag hör denna, och även på Emil för vi har bestämt att det är våran låt.
 
Ganska lugn dag idag. Hade sovmorgon till 11.15 och imorse tog jag mest hand om Tufsi som inte mådde så bra då hennes ena öga inte såg så fint ut, tror hon har fått en smäll eller något sötingen. I skolan var det mentorsträff och matte, sedan var det klart för dagen. Fick reda på att nästa onsdag ska vi som läser foto åka till Malmöööö, grymt!
 
Efter skolan duschade jag och satt med ett arbete i idrotten som ska pågå nu i några veckor (handlar om egen träning). Åkte sedan in till stan med familjen för att äta gott på Brasseriet. Det fick bli en god pizza för mig, så gott! Har bara ätit 1 pizza i sommar haha.
Sedan åkte vi och köpte glass, så vi ska gotta oss ännu mer ikväll haha ♡
 
Imorgon är det fredag igen! Tiden bara flyger iväg. Kram Ida

Beautiful ones

2015-09-09 19:30:00
Blommor  24 kommentarer
 
Finaste rosorna som mamma fick idag av pappa då de har bröllopsdag idag. Grattis finaste ♡ Älskar verkligen rosor, såå vackra.
 
Idag tog jag och Ida en buss tidigare än vanligt då vi ville fota en massa blommor i Rosengården, så nu är kameran fylld med nya bilder, fotade med macroobjektivet dessutom. Perfectoo.
Efter skolan gick jag och Wilma till stan och åt thai, inte lite gott. Sedan hjälpte hon mig att hitta en bröllopspresent till mammsi och pappsi. ♡
Kom hem vid 1 ungefär och har läst lite i Psykologi boken då vi tydligen ska ha något slags prov på måndag hehe, så det gäller att läsa på lite till det. Har även något i idrott som ska vara inlämnat, och matteläxa tills imorgon och engelska till nästa vecka. Så det gäller att ligga i nu innan jag åker iväg :)
 
Ikväll är Emil här och han ska sova här ♡ Puss och kram

Hyfsat lugn tisdag

2015-09-08 19:22:00
Natur  23 kommentarer
 
Idag gick jag till skolan igen, och vi hade historia och engelska. Historian var väl helt okej och det är bara för att jag har hamnat i en väldigt bra grupp (vi jobbar i grupper just nu) sååå det känns grymt. På engelskan var det glosprov som gick kanon och sedan skrev vi en liten text innan vi skulle sluta. Så det har gått bra idag.

Hade även skolfoto idag och man var ju inte tagg, men vi fick se klassfotot efteråt och jag tycker ändå det blev helt okej så det var ju bra haha. Ändå första året då jag nästan inte alls brydde mig om att fixa mig haha, det är ju bara ett skolfoto liksom (som ändåå typ 10000000 ska se men ändå).
 
Har även idag varit hos tandläkaren. Allt såg bra ut och nu kan jag vänta ett år till nästa gång haha. Skulle egentligen dit innan Brighton men har skjutit upp det nu 2-3 gånger för att jag inte har orkat gå dit, så nu var det överstökat med ;)
Kram Ida

7 september

2015-09-07 12:37:46
Blommor  40 kommentarer
 
Hej finisar! Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Jag vaknade bredvid min fina pojkvän idag. Jag valde faktiskt att gå hem efter första lektionen, och det gjorde även Wilma (lite kul att vi är sjuka samtidigt så kan vi klaga för varann) Jag hoppas att i och med att jag är hemma och vilar idag så försvinner förkylningen fortare. Tydligen räckte det inte att vila i helgen haha.
I alla fall, jag lånade ett macro objektiv från skolan som jag nu kommer ha hemma i en vecka. Så tog dessa bilder ovan lite snabbt. Gillar verkligen detta objektivet.
 
Nu har jag druckit lite te och har precis pluggat på glosor i engelska som vi har imorgon, och lyssnar på denna fantastiska låt. Tänkte läsa ut Insurgent nu, har bara 50 sidor kvar. Såå sedan ska jag förmodligen äntligen kolla på filmen också!
 
Ta hand om er ♡

15 månader tillsammans

2015-09-06 11:30:00
Skoj  41 kommentarer
 
You're the one I want next to me when all my dreams come true and you're the one I want next to me if they don't ♡
 
15 månader med dig, och du gör mig till den lyckligaste i hela världen. Kan inte tänka mig ett liv utan dig. Allt känns så rätt med dig! Jag älskar dig 

Vilodag

2015-09-05 20:00:00
Blommor  25 kommentarer
 
 
 
Idag har det varit en ganska lugn dag. Vaknade upp bredvid världens finaste. Vi såg The Anomoly igår (med Ian Somerhalder, king) och den var mycket bra.
Har valt att ta vara på att det är helg idag, och vila pga förkylningen. Jag och mamma åkte och köpte glass innan och vi var även uppe hos kusinerna en sväng. Sedan har jag mest legat och läst Insurgent hela dagen.
 
Ikväll blir det soffhäng framför tv:n. Hoppas ni har det fint! ♡

Om att älska

2015-09-04 19:20:00
Shopping  23 kommentarer
 
 
Äntligen! Har velat ha denna bok så länge för har hört så mycket bra om den. Den har varit slut överallt och äntligen kom den in förra veckan, så då beställde jag den direkt. Ser fram emot att börja läsa! ♡

Detta har varit den segaste skoldagen hittills denna termin. Jag tänkte inte ens gå till skolan då jag inte har mått bra alls men jag är så envis, och ville inte missa något heller (speciellt inte i matten för då är man körd), så åkte dit ändå. Jag och Wilma har gått med extra tröjor, och te i handen ungefär hela dagen och tyckt synd om oss själva haha. Sista lektionen mådde man inte bra men fick kämpa på, somnade nästan pga var så hängig. Segt vad förkylning kan göra mot en haha.
 
Ikväll kommer Emil hit och sover över ♡ Så skönt med helg nu, bara vara och vila. Det behöver jag!

U21 EM-kval

2015-09-03 20:49:00
Träning/sport  20 kommentarer
 
 
(lite halvdåliga bilder, vi satt bakom ett nät)
 
Ikväll har vi varit och kollat på U21 EM-kval, Sverige (såklart) mot San Marino. Det var mäktigt och roligt att se, och det slutade med att Sverige vann med 3-0! Gryyyymt! Så härligt. Har precis kommit hem efter en rolig kväll. Man kan inte annat än att älska denna fantastiska sport.
 
Jag har även drabbats av förkylning (måste varit från Sörgården), så jag och Wilma har gått och klagat för varandra idag (hon är också förkyld). Känner mig hängig, illamående och har ont i halsen. Så jag tänkte faktiskt försöka lägga mig så snabbt som möjligt!

Så himla skönt med fredag imorgon, verkligen behövligt. Kramis ♡

Myggbett och dödstrött

2015-09-02 15:56:36
Daily iPhone  32 kommentarer
 
Några bilder från det senaste dygnet då jag har varit på Sörgården :)
 
Hej på er! Hoppas ni har det bra. Jag kom för några timmar sedan hem från Sörgården, där vi har sovit över med klassen. När vi kom dit körde vi en lek som heter "Vad väljer jag" som går ut på att man ska läsa frågor och så ska alla i gruppen gissa olika alternativ vad jag hade valt (suger på att förklara), men det var väldigt kul i alla fall!
Vi var även ute och rodde två gånger, en gång på dagen och en gång på kvällen. Det var jättemysigt och roligt! Jag och Wilma hittade även världens största spindel typ, haha har aldrig sett en så stor spindel förut, usch haha.
 
Inatt mådde jag fruktansvärt illa (tror jag hade ätit för mycket haha), och jag och Wilma låg och pratade ganska länge och helt plötsligt blev det lite bättre, hon är bra hon och så förstående ♥ Har fått väldigt dålig sömn inatt så idag är man jättesliten och trött.
Ska i alla fall sova över hos världens finaste pojkvän ikväll, så mys!
 
Såååhär sitter man, helt slut med myggbett över hela kroppen, haha! 
 
Pussss på er
 

"Bee" strong

2015-09-01 10:51:00
Natur  20 kommentarer
 
lite bilder från i söndags hihihi
 
Idag åker jag till Sörgården med klassen o våra mentorer för att spendera dagen/natten där. Vi ska väl umgås? och ha de lite roligt med lite "lekar" som vi har bestämt o så hihihi. Hoppas ni får en fin tisdag.
 
Kram Ida




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec