André & Robin sjunger Next to you!

2011-09-30 15:34:00
Musik/artister  25 kommentarer

Jag bara kände att det var ett måste att lägga upp denna videon, för den var helt värd att lägga upp ;) Men idag är det i alla fall fredag och jag tycker det är såå skönt och nu är det ju helg! :D *happytears* och det är jättefint väder ute också! Snart så ska jag till mormor och morfar och äta tacos med kusinerna och sedan åker jag hem till Maja där jag ska sova över :D Det ska bli jätteroligt! Imorgon så är det sista seriematchen och den vill jag verkligen att vi ska vinna! om vi vinner den eller om de blir lika så vinner vi hela serien, hur gött? asgött om ni frågar mig! Så hörs efter matchen imorgon :D H U G S .

m a l o u : 3

2011-09-29 22:26:00
Människor Övrigt  15 kommentarer

Idag har jag varit med Malou. Vi hade jättekul! Fast vi var rätt mycket med min syster som skulle göra mat och massa sådant till oss i kojjan som vi har på våran tomt, haha. Men det var roligt haha :D Sedan tog vi lite bilder också och det har varit såå fint väder idag! Fattar inte att det är oktober snart, redan liksom. Tiden går så himla fort och man kan lätt tro att det varit en dag i början på augusti idag :-) Imorgon är det fredag och det känns så himla gött!! Jag ska sova över hos Maja imorgon och det har jag sett fram emot jättelänge, så det kommer bli jätteroligt!

A random message

2011-09-29 11:46:00
Daily iPhone  14 kommentarer

Hej :D Igår så såg jag idol och är jätteglad att Andre gick vidare, han rockar ju fett!! :D Har nästan precis haft svenska och där kollade vi på ett Robinson avsnitt. Snart så blir det SO och då ska vi kolla på film :) Efter skolan så ska jag vara med Malou, får se vad vi hittar på. Ha det bra!


Me, myself and my best friend.

2011-09-27 19:31:00
Människor  43 kommentarer




Lite nya bilder fick det bli idag när jag var med Ida, vad tycks? :) Nu måste jag plugga spanska, engelska och en bok som vi ska ha läst ut tills imorgon. Förresten! BLOGG.SE HAR SKAFFAT EN IPHONE APP! ÄR MEGAGLAD FÖR DET :D Kram på er! ♥

MODEVISNING!

2011-09-26 21:27:00
Mina videos  28 kommentarer
Kolla jättegärna på hela, vi blir jätteglada då! :d

Idag så är det måndag, jag hatar måndagar! det är liksom skola och ny start på veckan och a, så jobbigt. Men men i alla fall, vi har inte så många prov denna veckan så det känns jättegött :) Ska träna lite på spanskaglosorna nu som vi har till onsdag och ikväll har jag tränat förresten. Vi tränar ju till halv 8 och då är det superduper mörkt ute. ;) Ni som har wordfeud, jag har skrivit detta innan men hehe adda mig i så fall: Bieberstyle.
Jättenice i så fall! :D och till helgen eller om en vecka kommer nog en ny design tror jag, men vi får se! Så håll ut :) Mycket jag pratar om just nu och jag byter ju samtalsämne hela tiden, men kram på er!

- löv -

2011-09-25 21:59:00
Fotografier Natur  37 kommentarer

GODKVÄLL VÄRLDEN! Det blir mycket bilder på löv nu men hösten börjar närma sig så ja, det blir så. Idag så har det varit 19 plusgrader och jag har varit för det mesta ute. Jag har också varit på kalas hos mormor och morfar och där träffade jag släkten :D. Jag och mina kusiner gjorde modevisning haha och jag har suttit ikväll och redigerat ihop videos. Så kommer nog visa videon imorgon! och nuuu har jag äntligen fattat mig på wordfeud för maja visade hur man gjorde. Så ni som har det, adda: Bieberstyle. Så kan vi spela! ;-)

heart - ♥

2011-09-25 00:35:00
Fotografier iPhone Övrigt  43 kommentarer


Slapp dag idag. Var lite hos mormor och morfar och sedan åkte jag och mamma och köpte godis. Så ikväll så har jag kollat på tv och bara tagit det lugnt med familjen! Förresten, min bästa vän på bilden!♥ Vad hade jag gjort utan den?

Kärleksmums <3

2011-09-24 12:26:35
Mat  34 kommentarer

Jag bara älskar kärleksmums och det är verkligen sant, big love to this <3

Friday, finally!!!!!

2011-09-23 19:48:00
Fotografier Natur  22 kommentarer

Äntligen!! Nu är det helg :D Finally! Jag är så himla trött och är verkligen jätteglad över att det är fredag. Jag och Ida bakade kärleksmums när vi va innan idag, det är alltid så himla gott :) imorgon så vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen sova ut för jag har verkligen varit trött denna veckan och det är därför att jag inte har uppdaterat så jättebra heller! Ha en bra fredagskväll :D

T H U R S D A Y

2011-09-22 18:38:00
Fotografier Övrigt  46 kommentarer

Tjeeena! :D Idag så är det torsdag och vädret är upp och ner. Såå himla skönt var det att komma hem ifrån skolan. Bara vila idag nämligen :D. Gött!! Nu ska jag gå och ta väck mitt smink och sedan sätta mig i soffan där jag kommer att tillbringa kvällen ;) / Ida

Nya skal till min leksak! :D ♥

2011-09-21 21:30:00
Fotografier Shopping iPhone  42 kommentarer

Två nya skal kom hem med posten idag! Det andra skalet har mamma på sin mobil nu och jag tycker båda är jättefina hehe. ;) Idag så har jag bara varit i skolan och vi tog skolfoto. Fotografen var skiiiiiitnice! När vi skulle ta enskilda bilder så fick vi se dom efteråt men inte bilden på klassen.. är så nervös för hur jag kommer se ut på det fotot! säkert ful a :$$ Imorgon är det torsdag och veckan har gått väldigt fort och snart är det ju helg igen. Ingen fotboll denna helgen så ska bara vila!

och min morfar fyller år idag! g r a t t i s v ä r l d e n s b ä s t a m o r f a r . Kram och hey ♥

Vinst mot Hoby!

2011-09-20 21:26:00
Fotografier Natur  37 kommentarer



Några bilder jag tog igår! Hej förresten :) Det blev vinst igen mot Hoby och vi vann med 4-0! Nu har vi en match kvar och den hoppas jag på att vi vinner för i så fall så vinner vi serien! Imorgon så har jag rätt mycket i skolan. Det är skolfoto, spanska prov och hemkunskap prov. Så ja, jag kommer nog vara rätt trött imorgon kan jag nog säga :) OCH DET VIKTIGASTE AV ALLT ÄR ATT MIN MORFAR FYLLER ÅR! ♥ Grattis i förskott!!!! Hörs efter skolan imorgon! k r a m

I've got the moves like jagger! ^^

2011-09-19 22:15:00
Självporträtt  38 kommentarer
 
Idag var det jättefint väder ute, i alla fall på dagen. När jag tränade så visste inte jag vad jag skulle göra för mina fingrar var helt frusna. Men men när jag och mamma var i stan idag så köpte jag en vinterjacka som jag blev jättenöjd med och köpte också joggingbyxor. Imorgon så är det skola och jag slutar 14.30 imorgon och klockan 16.15 så ska jag möta upp laget för ska spela match mot Hoby. Så hörs inte förrens imorgon kväll tror jag inte. Men jag twittrar the hole day såklart! Ha det bra ♥

Twitter

2011-09-19 15:25:00
Daily It's me  27 kommentarer


Tänkte länka min twitter här i bloggen! Klicka på bilden för att komma dit :) Där skriver jag om saker som jag inte tar upp här i bloggen. Små tankar som bara kommer upp i mitt huvud! Följ gärna mig där, vi kan ju följa varandra!? :) Men ni som följer mig få stå ut med att jag twittrar Justin varje dag, beliebers! Jag gör allt jag kan för att han ska komma till Sverige :)

Ps: Gry Forsell twittrade mig idag som ni kanske ser på bilden! Blev jätteglad :'D Jag skrev till henne att jag saknade henne och också bb!

Trött ;)

2011-09-18 23:46:00
Daily  27 kommentarer


Hej! De flesta sover nog nu för de flesta ska nog till skolan imorgon!? :) Själv har jag studiedag och det känns såå skönt. Jag kan säga en sak, efter skolan på torsdag så kommer jag känna en lättnad. För då har vi inga mer prov på den veckan, visst då närmar veckan sitt slut igen men men. Har massa prov att plugga till... Just nu ska jag lägga mig faktiskt, eller snart i alla fall :) vi får se hur det blir med det hehe..

Förresten, har bokat biljetter till Ulrik Munther den 2 november med Maja! Kommer bli så kul att få se honom, boys don't cry ♥ Justin kunde väl hängt med kan jag tycka, hihi!? :)

Sunday comes after saturday

2011-09-18 14:13:00
Fotografier Natur  36 kommentarer


Söndag idag då! Imorgon är det studiedag och det känns väldigt skönt. Idag har jag bara tagit det lugnt. Har kollat på film och varit ute lite. Hoppas ni får en bra söndag, hörs säkert ikväll :)

Justin är så fiiin.

2011-09-17 19:27:00
Fotografier Justin Bieber Övrigt  28 kommentarer



I love you forever ♥

Denna gråter jag ihjäl mig åt

2011-09-17 10:41:00
Musik/artister Tips  23 kommentarer

Denna låten är sjukt fin och jag tycker att alla borde lyssna ♥ För 10 år sedan i söndags så flög ju två plan in i World Traid Center. Det var tusentals som dog och det är några barn som har spelat in ljud och berättar att deras pappa dog. Jag grät när jag lyssnade på den för första gången och det var denna låt som jag länkade till er igår! :)

Igår så var jag och Ida på balders. Det var jättekul! När vi kom hem så spelade vi mario och sedan somnade jag rätt snabbt för var så trött. Nu har vi bara vaknat o så och vi får se vad vi hittar på :) Datorn säkert :D

New shirt

2011-09-16 15:45:00
Shopping  42 kommentarer



Heeei! Nu är det fredag och helg! :D och studiedag på måndag! så gött ellerhur!??! :D Jättegött om ni frågar mig!! Jag har fått en ny tröja ifrån posten idag som jag har beställt i en katalog. Jag provade den och den satt jättebra på mig och här jättenöjd med den! På onsdag ska vi ta skolfoto och jag har fått reda på att vi har utegympa innan det, fast det är inte säkert. Jag ber och ber att det inte blir någon gympa på onsdag! inte innan skolfotot.. Ikväll så ska jag och Ida till balders och efter det så ska jag sova hos henne.

Just nu så har jag pluggat mest och jag har precis gråtit och detta: Klicka här, så himla fint! Men vi hörs förmodligen ikväll! :)

Höst!

2011-09-15 19:02:00
Fotografier Skrållan Övrigt  35 kommentarer


Förlåt för den dåliga uppdateringen men idag efter skolan så var jag med Maja! :D Vi skrev in vårat schema i våra kalendrar. Har saknat henne så det var jätteroligt att träffas även fast vi syns varje dag :) Vet ni?? Vi har nästa vecka ett spanska prov och ett engelska prov. Men det är inte det värsta.. vi har ett geografi prov också, ett svenska prov, och hemkunskaps prov, och också fysik läxa! Snacka om jobbigt :/ Så det blir bara till att plugga.. och det är det som jag har gjort nu efter Maja cyklade hem! Jaja, back to work. Sköt om er

Onsdagens outfit

2011-09-14 17:01:00
Outfits  55 kommentarer


Hej! Såhär ser dagens outfit ut :). Idag så har jag ju då namnsdag och det är jättemånga som har sagt grattis till mig i skolan och jag tänker, jag fyller ju inte år haha men det är jättekul i alla fall! :D och på bloggen också ^^ Jag har fått shampoo och balsam som jag önskade mig av mormor och morfar, rosor och 2 fotlänkar av farfar :) Jag ska också få välja ett iphone skal som mamma ska betala. JÄTTEROL1GT! :D Jag fick B på spanskan idag förresten och jag är jättenöjd! Men vi hörs ikväll, imorgon, inatt? eller vi hörs i alla fall!! Nu ska jag träna och det är regn och så :) vad glad jag blir nu, inte :( KRAM

Ps: Justins bästa vän Ryan Butler fyller år idag, happy birthday ryan butler

14 september

2011-09-14 00:00:00
It's me  32 kommentarer



Justin jag älskar dig! ^

Hei igen! Jag hade bara lust till att slänga upp ett inlägg och säga att idag så har jag och ida namnsdag! :D
- 14 september - 1DA -
Jag kommer att lägga upp dagens outfit innan träningen idag. Vi hörs så får ni ha en bra onsdag! :)

Söta kor!

2011-09-13 18:10:19
Djur  39 kommentarer

Söta kor! Bilderna är tagna i lördags i Olofström!

Hei! :) Har nästan precis kommit hem ifrån Ida och jag kan säga att det har varit väldigt blåsigt idag. Jag har gått runt med min Eskilscup tröja hela dagen för den är så tjock och varm! :D Vi har bara haft en lektion idag och det är fysik. Jag vet det låter sjukt va? o: men är sååå skönt ;) för vi har varit på Kofsa och det låg visst vid havet och där blåste det jättemycket. Efter det så fick vi håltimme i 2 timmar så jag, ida, malou, lisa och nina cyklade hem till Ida. Jag tycker det var onödigt att ha sista lektionen sedan men men vi slutade 14.30 i alla fall. Jag har spanska läxa tills imorgon .. så ska träna på glosorna nu och senare blir det 90210! Ha en bra kväll :D KRAM!


PS: Jag har namnsdag imorgon!! :D DS

e r i k s b e r g

2011-09-12 21:52:00
Fotografier Skoj Övrigt  32 kommentarer



Här är några bilder ifrån Eriksberg som jag blev rätt nöjd med! Har fler såklart men de får jag visa en annan gång :) Ikväll har jag tränat och vi tränade när det duggade lite. Jag har märkt att det har blivit väldigt kallt nu och snart måste man börja använda underställ på kvällarna när man tränar! Imorgon så behöver vi inte vara i skolan förens 08.30 :-) vilket som är a-snajs! Vi ska till Kofsa med klassen och jag kan säga en sak. För några dagar sedan visste jag inte ens var det var för något men nu ska vi åka buss dit i alla fall och bussen går vid 08.40 tror jag. Vad jag har fattat så ska man göra några lekar och lära känna varandra där!? och jag känner redan alla nästan hehe!? :D Men men jag kanske har fel, vet nästan bara halvt var vi ska göra där hehe! Efter skolan så hänger jag med Ida hem så vi hörs efter det! :D ciao amigos!!

Me, myself and I!

2011-09-12 16:54:00
Självporträtt  34 kommentarer
Hej hej! Idag så har dagen varit rätt seg. Skola skola skola, den knäcker mig snart!! och ska gå där i fleeera år till.. men men snart så ska jag träna. Jag har en massa att blogga om just nu och ni kan räkna med att det kommer ett inlägg ikväll också! :D KRAM

love this song, play play play play...

Vinst, AGAIN! :D

2011-09-11 20:01:00
Daily Skoj Träning/sport  42 kommentarer


Hej! Dagen har varit skitrolig :) Först så åkte vi till Eriksberg. Där åkte vi i en traktor och såg på en massa djur och blev guidad! Det var faktiskt jätteroligt och det kommer en massa bilder i andra inlägg! Ungefär vid 15.00 så åkte vi till Ronneby för jag skulle spela match där och vi vann med 5-0 :) Jättekul att få vinna två matcher denna helgen! Planen var väääldigt hal med massa slask och så men det gick ju bra ändå! Nu ska jag sätta mig och kolla på idol med familjen :-) ibland så stör jag mig på Alexander Bard men ibland kan jag hålla med honom helt! Men vi hörs imorgon i alla fall. SÖNDAGSKRAMAR! ;)/ IDA

Kompisgungan - Korp

2011-09-10 23:11:00
Fotografier Övrigt  43 kommentarer



Hej! Jag och Kaisa var på den stora gungan idag och det var första gången jag var där. Det var kul faktiskt och vi tog några bilder (: Just nu så sitter jag och kollar på "Hur många lingon finns det i världen" med familjen. Den är sjukt bra och den rekommenderar jag verkligen för er som inte har sätt den! :)

Imorgon så ska jag till Eriksberg med familjen och efter det så ska jag spela match i Ronneby. Vi hörs imorgon kväll om jag inte fixar ett tidinställt inlägg som publiceras på dagen! :)

Kaisa #1

2011-09-10 14:51:00
Människor  41 kommentarer


Hei! Idag när vi var ute i Olofström och plockade svamp så tog jag några bilder på Kaisa. Jag gillar inte alls svamp så jag gick mest och var på mobilen och så. ^^ Jag och Kaisa ska ner till Korpis nu och vara lite på den nya kompisgungan! Jag har inte gungat på den ännu för jag har inte varit på korpadalen alls förutom när jag, Ida, Malou och Lisa var där och innan vi var där så har jag inte vatt där sedan skolavslutningen. För jag tycker att det är sorgligt.. men nu ska vi ner dit i alla fall :)

6-0 och firande :D

2011-09-09 23:31:00
Festligheter Skoj Övrigt  21 kommentarer



Hej! Jag är såå trött så jag somnar snart.. Skulle bara säga att vi vann matchen med 6-0 :) Det var en askul match tyckte jag haha ^^ Fast vi spelade 9-manna men det gick ju bra med det oxå! Ikväll så har jag kollat på idol med familjen och samtidigt åt vi tacos, jättegott som alltid! :D

Skulle bara tillägga innan jag somnar att Niki Gustafsson är en väldigt bra sångare i ett omkläningsrum! ^^
och denna dagen har verkligen blivit lyckad så BIGLOVE on this day :}
Godnatt! /Ida

Mörrum vs Asarum

2011-09-09 15:49:00
Daily It's me  35 kommentarer

Hej! Om en timme så är jag nog uppe på ip för vi ska möta Mörrum idag som jag skrev igår! c: Förresten, grattis mamma och pappa på er bröllopsdag !! vi gjorde kaffe till dom, duktigt! hehe. Sedan lite annat smått och gott! Kommer bilder ikväll! Ville bara uppdatera lite med några oseriösa bilder. Så vi hörs ikväll så får ni ha det bra! hei!

N A T U R E

2011-09-08 22:06:00
Blommor Fotografier  29 kommentarer



Hei! Förlåt att jag inte har bloggat idag men jag har varit såå trött idag.. Efter skolan så har jag bara städat och tagit det lugnt hemma idag och varit ute och fotat och så! Har kollat på robinson och tycker det är såå illa att kallinga röstade ut Johan bara för att han var skadad, och det finns en gris som är en kille som jag hatar som sitter och säger att kvinnor inte är bra ledare och bla bla. Jaja, just nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan sova. Imorgon så ska vi spela match mot Mörrum och jag gör kanske ett inlägg innan det! Godnatt! :D

Te quiero mucho ♥

2011-09-07 22:24:00
Djur Skrållan  57 kommentarer



Never mind, I'll will find someone like you! ♥
jag älskar dig så mycket

golfbanan! :d

2011-09-07 15:33:00
Natur Resor  35 kommentarer





Hej! Här är lite bilder ifrån när vi åkte ut med elbilen ute på banan! :D det var på kvällen och vädret var som perfekt! Love Dk! ♥
Idag så har skolan varit helt okej! Först spanska, idrott, och sen en lååång håltimme, sedan lunch och lite rast igen. Efter det så var det spanska och sedan hemkunskap. På hemkunskapen så bakade vi smörgåsmuffins och det var jättegott! Nu så kollar jag på Lotta på bråkmakargatan och ska snart på zonträning! KRAAAM

Nya inköp!

2011-09-06 18:58:00
Shopping  38 kommentarer




Hei! T-shirten köpte jag idag och de andra två tröjorna fick jag hem här om dagen efter att jag har beställt dom i en katalog! :D Det står: Live your life wear your passion på t-shirten! Jag är jättenöjd med köpen faktiskt! + att jag gillar inte att de har flyttat på bussarna i stan så det är väldigt konstigt.. nu snart så börjar det som jag och ida har väntat på hela dagen, 90210!

och btw, grattis på namnsdagen farmor! tänker på dig där uppe! :')

- Shopping i Helsingör -

2011-09-05 21:35:00
Shopping  37 kommentarer



Hei! Detta köpte jag i Danmark och det var då en smyckeshängare eller hur man säger, ett anteckningsblock och ett fotoalbum, riktigt nöjd! :) Jag bara äääälskar att gå inne i Helsingör! :D

Idag vid 17.00 var det ösregn och jag skulle träna klockan 18.00. Åkte dit när det ösregnade men sedan slutade det och bara duggade lite, snacka om tur! Nu har jag spanska läxa, fysik läxa och hemkunskapsläxa som jag måste göra! Fast är klar med fysiken tror jag xD Imorgon så ska jag och ida in till stan, ska ta 15.13 bussen tror vi! :} slutar halv tre så det passar bra. Hörs! xoxo

N i V Å

2011-09-05 15:51:00
Resor Skoj  27 kommentarer



Idag börjar den stora tävlingen på Nivå golf i Danmark, hoppas på att det är fint väder där ;) men ska ringa pappa och se! Här regnar det och fick cykla hem i ösregn! men men.. ikväll kommer ni i alla fall få se vad jag köpte i Helsingör! :D xoxo

André Zuniga Asplund

2011-09-04 21:10:00
Musik/artister  33 kommentarer

Focacciabolle

2011-09-04 14:18:00
Mat Resor  43 kommentarer


Igår när vi var i Helsingör så åt jag och mamma något som kallas för Focacciabolle i Danmark och det var hur gott som helst! Om ni är i Danmark någon gång så testa det! =D Har precis nästan kommit hem och det är strålande väder idag! Men det hade inte varit fel att stanna några dagar till i Danmark ♥ En massa bilder kommer i andra inlägg! =} xoxo

the train trip

2011-09-03 22:02:00
Daily Resor Skoj  36 kommentarer





Hej på er! Igår när vi åkte tåg så hoppade vi av på kastrup i Köpenhamn. Vi höll först på att ta flygplanet till Mallorca men tänkte, nä vi gör det en annan gång;) har haft en jättebra dag och fredag också i Danmark! idag så har vi varit och shoppat lite i härliga Helsingör och det kommer bilder i andra inlägg :). Nu har vi kollat på Fångarna på fortet och vi har också varit ute på golfbanan lite. Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon! Kram

första september två tusen elva

2011-09-01 19:06:00
Fotografier Natur  38 kommentarer



Vet inte vad dessa blommor heter men de finns i ett träd i våran trädgård i alla fall. Hej förresten! Efter skolan idag så åkte jag, mamma och kaisa till mormor och morfar och där träffade vi våra kusiner o så :). Så det var roligt! Vi har nästan precis kommit hem och jag har faktiskt liiite huvudvärk. Men tror nog att det beror på hur trött jag är. Imorgon så tar vi tåget till Danmark efter skolan och är där över helgen. Solklart så kommer jag att blogga när jag är där! Men jag slänger in ett inlägg imorgon som publiceras på dagen. Ha det så bra! xoxo




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec