Resan där drömmar slogs in

2015-10-30 13:48:00
Resor USA 2015  43 kommentarer
 
California 2015 / Instagram
(var tvungen att lägga in sista på mig och familjen + en främling också närt vi var exalterade för Jurassic Park Ride, gillar den)
 
Igår kom vi hem från Kaliornien efter 2 veckor. Resan gick bra, men efter att ha varit vaken i 30 timmar somnade man som en stock bredvid världens finaste pojkvän, och vaknade mitt i natten pga världens jetlag haha...
 
Ja, Kalifornien 2015. Bästa resan någonsin. När jag tänker tillbaka så har det varit resan där mina drömmar har slagits in. Det som jag har drömt om i flera år har hänt, och jag kan inte vara gladare än vad jag är just nu. Jag har sett så mycket vackert och nytt. Som jag skrev på min senaste bild på Instagram "I love California and everything about this trip". o ja, det är så jäkla sant.
 
Denna resa har gett mig såå mycket, och jag kan men samtidigt inte fatta det jag varit med om. Det är så mycket att ta in, så mycket vackert och häftigt. Hur sätter man ord på lycka? Hur lycklig man är?
Jag är så tacksam över allt jag har fått se och uppleva, med världens finaste familj och världens härligaste väder.
 
Att vakna varje dag och inse att "idag kommer ännu en dröm att slå in" var en helt underbar känsla, som ej går att sätta ord på.
 
ALLT vi gjort, SLÅR FKN ALLT. Det är bland det bästa jag någonsin gjort och varit med om. Allt jag varit med om dessa två veckor kan ni läsa om här. Tack så mycket för alla fina kommentarer om mina bilder, ni är så fina!
 
Nu ska jag sova lite till haha, känns som jag kan sova hur länge som helst nu hoho. Även linda in mig i sådär 50 filtar kanske? ;)
Åh, vilken resa vi gjort, som jag kommer bära med mig i hela mitt liv! Resan där drömmar slogs in och resan då man var sådär galet sprallig och lycklig och förväntansfull ♥♥♥

Disneyland at night

2015-10-28 01:24:09
Resor USA 2015  40 kommentarer
 
Main Street Electrical Parade:
 
 
Fyrverkerier:
 
 
Disneyland at night. Omg, så vackert så vackert. Bland det vackraste jag någonsin sett. Paraden var bland det häftigaste jag någonsin sett, den hördes över hela Disneyland. Den kvällen var verkligen något jag aldrig kommer glömma. Vilket jobb de lägger ner på allt detta, såå fint. All cred till de som gör allt detta så fruktansvärt vackert.
 
Idag är vår sista dag här i Kalifornien, blandade känslor på det faktiskt. Som jag skrev igår så vill jag att alla mina nära ska komma hit så vi kan bo här, haha. Denna resan har varit det jag drömt om. Det jag drömt om, har slagit in och jag kan inte vara lyckligare än vad jag är just nu. När jag sitter på flyget hem kommer jag blicka tillbaka och le som aldrig förr. Jag är så glad över att vi har bott oss våra kusiner mycket av tiden också, det har varit jättemysigt och roligt. Åh vad jag är glad efter denna resa, mäktigaste någonsin.

Halloween in California

2015-10-27 05:54:01
Resor USA 2015  33 kommentarer
 
 
I lördags var vi med om något sjukt haha. För det första så är ju Halloween något extremt stort här i Kalifornien haha. Vi gick ner till ett hus här på gatan och gick in där de hade pyntat hela huset med Halloween grejer. Det, var faktiskt coolt! Jag blev helt chockad, har aldrig varit med om något liknande när det gäller Halloween (då man nästan aldrig firat det så mycket). Jag tycker det är så roligt att få vara med om firandet av Halloween här i USA, är ju verkligen helt annat än hemma! Likadant med horror night (som var bland det roligaste vi gjort här). Jag älskar att vi är här runt denna tiden!
 
Idag har vi ätit en jättegod brunch på Denny's (fav) och efter det åkte vi till Westfield Valencia Town Center och kollade på det sista innan vi åker hem osv. Buuuhu vill inte hem!! Jag vill att alla mina nära ska komma hit så kan vi bo här tillsammans, haha ;) Men i alla fall, sedan var det dags för bio. Crimson Peak blev det, och det var extra roligt att se den då vi gick in i huset på horror night på Universal Studios. Den var rikigt riktigt bra! Jag fastnade direkt. Det var riktigt coolt och kul att gå på bio här, herregud vad mycket större och snyggare det är här än hemma haha. Grymt!
 
Efter bion åt jag, mamma, pappa, Kaisa, Anders, Phyllis, Sarah och Emma på en jättegod restaurang. Vi kom hem vid 8 och har sedan dess suttit och pratat och har bland annat lärt Sarah att säga foppatoffla haha, var roligt. Jag är såå himla trött! Vi har ju hållit igång varje dag sedan vi kom hit, och det har ägt något extremt! ♡

Lovely Venice Beach

2015-10-26 07:28:00
Resor USA 2015  27 kommentarer
 
Heeej!

Jag måste bara säga, 800? Really, wow thank you! Igår (för mig), i lördags (för er) hade jag haft hela 800 besökare här på bloggen. Hur? Blev jag länkad någonstans or...? Tack så jättemycket i alla fall hihi! Jag blev så himla glad när jag loggade in på bloggen och såg det! :') ♥
 
Idag har vi varit på stranden som jag kallar för "the beach of my dreams". Stranden som jag har drömt om sedan jag även var 11 år ungefär, nämligen Venice Beach. Och den var som jag trodde, vacker. Stranden var lika len som en gosig filt och vattnet var blåare än himlen. Ärligt! Något jag såg extremt mycket fram emot var skateparken. Då 90210 hade filmat många scener där och Justin även har åkt skateboard där så ville jag verkligen verkligen dit. När vi kom dit åkte en massa och de var grymt duktiga, så där stod vi lite och kollade. Impressive!
 
Sedan gick vi runt och kollade i affärer och på stranden. Det finns så himla mycket där, så mycket att se. Så mycket vackert! Det var även ett par som dansade där mitt på gatan, sjukt duktiga var de. Fattade inte hur de vågade göra en massa volter haha när det inte är något mjukt under precis.
Vi satte oss på en restaurang och åt jääättegoda pizzor.
Det har även varit väldigt varmt idag haha, och det har varit mycket skönt. Perfekt för strandhäng.
 
När det var dags för bad var det ingen tvek för min del. Jag bara sprang och sprang och slängde mig i. Det var ingen tvek där alltså, bara äkta lycka. Jag har nog aldrig badat i härligare saltvatten, tusan vad skönt det var. Hur länge hade man inte velat bada där liksom? och för att uppfylla drömmen ännu bättre så kan man ju springa ut ;) 
I like the Pacific ocean! När man sprang upp därifrån kände man ju sig som Ivy Sullivan i 90210, det var bara surfbrädan som saknades haha. Tänk att lära sig surfa, hur härligt? o tänk att ha ett hus nära Venice Beach och springa på stranden varje dag? Gud så härligt. Jag bara älskade att stirra på alla fina palmer och den fantastiska stranden, och även all konst. Så jäkla fin konst där.
Tänk att jag idag har varit på Venice Beach, I can't believe it, so amazing!!
 
Efter Venice åkte vi till Santa Monica Third Street och gick runt där lite. Fanns mycket fint. Efter det åkte vi till Pasadena för att kolla på min kusin (Sarah) som skulle spela fotbollsmatch. Påvägen körde vi igenom Downtown LA (mycket fint). Men i alla fall, de vann! och var jätteduktiga. Var jätteroligt att äntligen få se henne spela också.
Nu sitter man här med solfrossa och är dödstrött. Så himla värt det!
 
Hoppas ni har det fantastiskt ♥

A trip to Ventura

2015-10-24 16:00:00
Resor USA 2015  28 kommentarer
 
Dagen igår (torsdag) började med en brunch på Denny's. Scrambled eggs, bacon och amerikanska pannkakor + världens godaste juice på det. Ååh vad gott det vaaar. Juicen här är maaagisk!
 
Sedan åkte vi med Anders till Ventura och gick på stranden och piren. Det var så himla mysigt och vackert! Vi gick även till hamnen och satt och åt nachos med guacamole. Kan sitta och äta mycket mycket guacamole, så fruktansvärt gott! Det var väldigt mysigt att sitta där vid hamnen och kolla ut över alla fina båtar.
Vi åkte även in till stan och gick runt lite, mycket mysig stad. Åkte även upp på en utsiktsplats och såg ut över Ventura. Jag älskade det där, så himla fint. Stranden var så himla fin och likaså vattnet.
 
Idag lär det bli lite shopping (love) och sedan kommer Phyllis (Anders frus) föräldrar osv hit och då ska vi äta gott och umgås. Mysigt! ♥

Universal Studios all day, and night

2015-10-23 10:21:00
Resor USA 2015  30 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har nästan precis kommit hem från Universal Studios där vi har varit i hela 13 timmar! O det, har varit så mäktigt, roligt och även läskigt.
 
Vi har åkt en massa roliga karuseller med bland annat Transformers Ride 3D (den var mega cool) och även Jurassic Park där det bland annat var en fantastisk brant backe (detta var en flumrider). Vi har även åkt en massa andra roliga karuseller som exempelvis Revenge of the Mummy, Despicable Me, Shrek 4D, Simpsons Ride.
 
Bland det häftigaste var lätt när vi åkte på Studio Tour. Då åkte vi i ett tåg och åkte bland olika scener från olika serier/filmer som ex Bates Motel, Bones, Desperate Housewives, King Kong, Västern filmer osv. Det coolaste var lätt när vi kom till New York gatan där bland annat How I Met Your Mother och Spiderman hade spelats in. Sådant HIMYM fan man är så var detta fantastiskt att se, så himla coolt!
Vi fick även se hur de gör behind the scenes när de exempelvis regnar, är en översvämning, blixtrar, jordbävning osv + uppleva Fast and Furious på det. Riktigt cool tur!
 
Något som också var fantastiskt häftigt var något som kallades för Waterworld. Där var de en massa stuntmän som slängde sig i vattnet och hoppade runt överallt. Det var bland det häftigaste! Det var väldigt mycket eld och fyrverkerier inblandat, så jäkla coolt! Det var riktiga skådespelare med, från exempelvis Divergent, House, The Amazing Spiderman. Dåå blev man lite starstrucked!!
 
Halloween Horror Nights:
Bland det roligaste jag någonsin varit med om. I skräckväg var det självklart det läskigaste haha. När man kom in mötte man skådespelare med sågar och som inte "släppte en" typ hehe. Jag är så glad att vi gick på detta på kvällen med, så jäkla värt. Om ni ska till Universal Studios någon gång rekommenderar jag er verkligen att åka dit under Halloween (ja om ni ska till Kalifornien over all, så himla stort och häftigt här).
 
Det jag såg mest fram emot var självklart Insidious. Då man sett filmerna minst 10 gånger och älskar de så var detta riktigt häftigt. Vi gick in i huset och fick möta karaktärerna i filmen, o herregud vad de var bra sminkade!! Kändes ju precis som man var med i filmen. Det ägde och man skrek sönder sin röst haha (se min snap)
Vi gick även på alla andra: The Walking Dead, This is the end 3D, Crimson Peak, AVP (Alien vs Predator och Halloween (Michael Myers comes home). När vi skulle se Crimson Peak och AVP så fick vi åka ner där vi hade varit med Studio Tour innan på dagen, och gå runt på filminspelningsplatserna, faaan va coolt det var! När vi gick runt där så gick man på en gata där det fanns The Purge. Crimson Peak har precis kommit ut på bio så det var extra kul att gå in i det huset och möta alla läskiga haha. Sjukt roligt! Den läskigaste av de alla var lätt den sista vi gick (Halloween). Jag skrek så mycket när de rörde en o hoppade fram så jag har ont i halsen haha, och jag har skrattat så mycket så jag har ont i magen. Fantastiskt, faktiskt.
Vilket jobb de lagt ner på detta alltså, och jag älskar det!! Jag önskar att detta med Halloween fanns i Sverige, hade varit fantastiskt.
 
Som sagt, så mycket att ta in. Vi har varit här i 8 dagar nu, och det har varit helt fantastiskt. Jag äääälskar detta!!!!

Santa Monica and Beverly Hills

2015-10-22 06:43:39
Resor USA 2015  40 kommentarer
 
Idag när vi hade checkat ut från hotellet i Anaheim åkte vi till självaste Beverly Hills för andra gången. Jag ÄLSKAR att vara där, det är såå vackert. Men den största anledningen till att vi åkte dit idag var för att leta upp Justin's glashus, and we found it! Wiiih! (4:e bilden) Så där var man, 10 meter utanför sin största idol's hus. Det var helt otroligt stort för mig, faktiskt! Då han har varit min idol sedan 2009.
 
Vi åkte sedan vidare till Santa Monica beach/pier (på piren har 90210 spelat in många scener så det var love). Vi gick runt på piren ett bra tag och satte oss på restaurangen Mariasol. Det var så himla mysigt att sitta där, och maten var hur god som helst! Vi gick sedan vidare och såg en fantastiskt duktig kille som spelade fiol. Det var så fruktansvärt fint. Han hade valt den perfekta platsen också (längst ute på piren med solen i bakgrunden).
 
Vi badade även i Stilla Havet (så check på sin Bucket List som papp sa). Vågorna var stora och mycket roliga också haha så det blev många skratt. Det var väldigt skönt i vattnet, och vädret har ju även idag varit fantastiskt!
 
Nu är vi tillbaka hos Anders/kusinerna igen och har precis ätit pizza (pizzorna här är 1000 gånger godare än i Sverige omg) och kollat på fotboll. Nu somnar man gott och taggar inför Universal Studios imorgon där vi ska gå runt hela dagen, och även på kvällen då det är Halloween Horror Night! ♥

Vackra Disneyland

2015-10-21 09:29:00
Resor USA 2015  39 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan inte förstå det! Idag har jag och familjen varit på Disneyland, i hela 13 timmar! och det, har varit magiskt. Magiskt är det rätta ordet och vackert och häftigt. Vi har sett så mycket fina disneyfigurer, åkt så många roliga karuseller och olika sorters karuseller (måste bara tillägga att jag var väldigt koncentrerad på bilden med länken) och sett två helt fantastiska parader + ätit god mat på det. Vi har även haft den varmaste dagen hittills.
 
Vi träffade disneyfigurer som Pluto, Törnrosa, Mimmie, Långben, Ior (fav), Nalle Puh, Tiger m.m. Vi gick i alla parker (Tomorrowland, Main Street, Adventureland, New Orleans Square, Frontierland, Critter Country, Mickey's Toontown och Fantasyland. När vi kom till Mickey's Toontown blev jag som ett barn igen haha, bara sprang in där i husen och tyckte det var dögulligt.
 
Splash Mountain var den bästa karusellen av de alla! Den åkte vi runt 6 tiden då det började mörkna (något som var grymt var att man kunde ha "fast pass" så man bara kunde kötta in i karusellerna direkt nästan utan väntetid). Jag satt längst fram och var helt dyngsur när jag kom ut, och torkade väldigt fort trots att solen gått ner. Vilket väder alltså! Fantastiskt! Men i alla fall, Splash Mountain var så himla härlig då de hade gjort olika scener med disneyfigurer och en härlig musik till. Den sista backen var den brantaste (ofc) och sånt äääälskar jag, så blev helt galen haha. Men det var i alla fall bland de roligaste karuseller jag någonsin åkt! Bästa flumrider av de alla.
 
Slottet, lika vackert som det sett ut på alla we ♥ it bilder. Magiskt, fint. Älskar hur fina färgerna var och hur blå himlen var, som gjorde så att det blev ännu vackrare. Även under kvällen lös det upp så fint, precis som allt annat över hela Disneyland. Allt såg helt annorlunda ut på kvällen, underbart fint!
 
De hade två parader under dagen. En vid halv 5 och den var riktigt fin. De fick verkligen till allt så himla bra med musik och människorna/disneyfigurerna.
 
När solen gick ner och kvällen kom tändes alla lampor, överallt. Det var mycket vackert. Ännu mysigare var det också pga Halloween. Vi åkte en båt där de hade byggt upp en massa scener från Pirate of the Caribbean. o gud, vad häftigt det var! Herregud vilket jobb, fantastiskt!
Men den sista showen som var vid 9 tiden, den var bäst! Den kallas för "Main Street Electrical Parade" och det var bland det häftigaste jag någonsin sett (bilder kommer i ett annat inlägg). Herregud vad magiskt det var, och jag hade kunnat se om hela tusentals gånger. Musiken var fantastiskt och likaså figurerna.
Det avslutades sedan med riktigt häftiga fyrverkerier vid slottet. Fick en drös bilder där också som jag kommer visa. Även det där, var mäktigt att se!
Om ni någon gång är på Disneyland: Stanna enda tills de stänger haha! Ni måste se Electrical Parade och fyrverkerierna. Fantastiska!
 
Så för att sammanfatta så bosätter jag mig gärna i Törnrosas vackra slott. Godnatt fina ni ♥

Härliga SeaWorld

2015-10-19 07:14:42
Resor USA 2015  47 kommentarer

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag har haft en av de härligaste och roligaste dagarna i hela mitt liv. Jag har skrattat så mycket så att jag har ont i käken, och jag är så glad! Det som jag och familjen har fått vara med om idag kommer vara något man aldrig kommer glömma.


Vi har varit på SeaWorld. Om ni någon gång bestämmer er för att åka till Kalifornien, så måste ni dit. Vi såg så mycket djur, och de var så söta, roliga och duktiga. Herregud vad de var duktiga (var tvungen att upprepa), och jag förstår inte hur de har kunnat lära sig allt de som de gjorde. Att se djuren ha så kul och att se på stora skärmar hur de på Sea World hade räddat djuren och att de samlar in pengar för att rädda en massa djur i havet, var så fantastiskt fint.


Som den delfin älskare som man är så var showen "Dolphin Days" helt fantastisk söt och rolig! Hur de hälsade på oss och hur de hoppade var jäkligt coolt, roligt och sött! 

Killer Whales: Up Close, var himla cool! Herregud vad stora de var. Där stänkte de mycket vatten och det var bara roligt haha. Jag älskar hur de är så svartvita och något som också var så bra var tränarna som berättade om deras Animal Rescue osv.

Det fanns också en show med Sjölejon. Där hade de gjort en teater där sjölejonen blev egna karaktärer och det var väldigt häftigt och se hur duktiga de var, och roligt. Det fanns även en utter som också hade sin roll, haha gud vad man skrattade åt den sötisen.
Något som även fanns som jag inte visste om innan, var "Pets Rule!" show. Där var det hundar, katter, grisar, känguru, papegojor, struts och fåglar med. Haha det var väldigt roligt att se hundarna hoppa hopprep ex, och katterna gå på lina. Att även grisarna kunde tricks och även katterna som är så självständiga var väldigt roligt.

Den sista showen kallades för "One Ocean" och det var nog den bästa av de alla. Då hade det blivit lite mörkare ute så det var så mycket vackrare att se späckhuggarna (killer whales) flyga över vattenytan till en så fin musik. Jag har filmat hela avslutningen på min telefon och det är jag väldigt glad över att jag gjorde, såå vackert! Tränarna sa även att en av de var hela 51 år gammal, sjukt ju!


Något som jag har velat göra väldigt länge är att åka linbana över Stilla Havet. Det gjorde vi! och det var såå coolt och roligt. Karusellerna var extra kul att åka här, såklart. Den sista vi åkte var "Atlantic" och det var en kombinerad flumrider och berg och dalbana. Det fanns även en hiss mitt i den, deeeeen var grym!


Allt har flytit på jättebra idag. Vi hade mycket tur med vädret som var ungefär 25 grader varmt med sol lite till och från. Hur härligt som helst! Vi hann även med allt, och det ägde. Jag vet inte hur många djur jag har sett idag, men de har varit måånga (allt som har med vatten och göra kan man beskriva så detta inlägget inte blir ännu längre hoho)

 

Lite om igår:

(Igår när vi kom fram i San Diego åkte vi till ett "utomhus mall" och shoppade en jäääkla massa, så härligt haha. Där vi var kallas för Las Americas Premium Outlets. Det var himla mysigt och roligt att detta "shoppingcenter" var utomhus. Vi åt även god mat och glass, och avslutade dagen med Jack in the box innan vi gick tillbaka till hotellet som vi bor på)

 

Nu har vi varit och ätit på Phil's BBQ och herregud vad gott det var! Man fick så mycket mat, så nu är det matkoma x1000.

Hoppas ni har det bra, massa kramar! ♥


Hollywood was amazing

2015-10-18 06:23:00
Resor USA 2015  36 kommentarer
 
Naaahedu jag kunde iiiinte tro det när vi började med att se denna fantastiska Hollywood skylt igår. Jag kommer ihåg att jag sa till mamma och pappa när jag var runt 11 år att denna skylt, är den enda jag vill se i mitt liv. Igår såg jag den. Det var jäkligt coolt. Alla mina fjärilar i magen bara flög runt och jag höll på att svimma, faktiskt. I couldn't believe it, really.
 
Vi var vid Griffith Park och utsikten var maaaagisk. Himla vacker. Där stod man, äkta turist som man är, med sin stora kameraväska och en selfiepinne haha.
Efter vi hade gått runt där ett tag åkte vi till Hollywood Boulevard, och tusan vad den gatan var lång! På den gatan bland annat är ju Walk of Fame också, vilket som var mega häftigt. Visste inte att det fanns så många stjärnor där, jeeeesus. Jag bara längtar tills Justin hamnar där, kommer bli den snyggaste av de alla of course haha. Hela min kamerarulle är full av bilder med olika stjärnors namn som bland annat Michael Jackson, Walt Disney, Winnie the Pooh, Sandra Bullock, Britney Spears, Ryan Seacrest, Robin Williams, Marilyn Monroe, Cameron Diaz, Rascal Flatts m.m.
 
Det häftigaste var nog när vi kom till "handavtrycken, fotavtrycken, namn osv" där vi bland annat hittade Harry Potter (Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint) som hade lämnat sina "spår" där. Det var nog bland det häftigaste må jag säg, sådant Harry Potter fan man är också hihi. Där fanns även många andras som exempelvis Michael Jackson, Sandra Bullock m.m.
 
Det var även så häftigt att se självaste Dolby Theatre där de har Oscarsgalan!!! Det var ju mega häftigt.
Innan vi åkte vidare till Beverly Hills åkte vi genom Sunset Blvd bland annat, mycket vackert. Mäktigt att se allt detta under en dag som sagt!
 
Detta är ett tidinställt inlägg, för nu är vi nog i San Diegooooo! Kram ♡

I was in Beverly Hills and in heaven at the same time

2015-10-17 07:35:00
Resor USA 2015  34 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BEVERLY FREAKING HILLS. Det jag drömt om sedan jag var liten, och idag var dagen jag kom dit. Det var så vackert så man nästan tappade hakan. Det var till och med vackrare än vad jag trott, och hur går det ihop? Beverly Hills i 90210 serien är ju drömvärlden, och det var till och med vackrare i verkligheten.
 
Vi gick runt på Rodeo Drive (mycket vackert). Jag hade full koll på att kolla och se alla dessa fina palmer, bilar (till och med), och hela miljön. Det kändes som om man var med i en film och var typ Naomi Clark? Den känslan var bäst. Vi körde även till Beverly Hills High School (så coolt och snyggt!!), och där hade det ju inte varit helt fel och gå i skolan haha. Sedan körde vi runt och kollade på alla mysiga och fina hus. Vädret idag har varit så behagligt och skönt att gå runt i! Jag har självklart tagit en massa foton på mobilen också, där man ser det från ett annat perspektiv. Måste visa er någon gång!
 
9:onde bilden.. när vi kom dit så hade Justin varit där 30 minuter innan oss och åkt skateboard. Haha, jag blev så nervös och hypad och glad över att jag var på samma ställe som Justin precis varit. Det gjorde inte ens något att jag precis missat honom med bara 30 minuter, utan bara vara där som min största idol precis hade varit var himla roligt, och nervöst haha.
 
Under dagen var vi även i Hollywood och kollade på den fantastiska hollywood skylten, som man drömt om i flera år åååh... och även Walk of Fame och annat härligt! Mer om det imorgon....
 
Nu somnar man gott efter en härlig dag med många drömmar uppfyllda! Det är sjukt hur mycket jag har sett idag som jag drömt om att se så länge, det kommer man leva på länge ♡
 
(ps: cred till Anders som har kört runt på oss all day hihi)

Arrived in Los Angeles

2015-10-16 03:38:00
Resor USA 2015  30 kommentarer
 
Kalifornien. Vackert, magiskt och alldeles underbart. Drömmer jag? tänkte jag när jag klev ut från flyget igår. o ja, det är ju det som jag har gjort många år tillbaks. Men nu, nu är jag äntligen här. Det är detta jag har drömt om, dessa två veckorna som jag har framför mig. Jag kan inte beskriva hur glad jag är över att vi äntligen är här.
 
Flygresan gick bra igår. Men efter ungefär ett dygns restid och 20 minuters sovande på det så var vi äntligen framme. Pappas bror (Anders) hämtade oss på flygplatsen och körde hem oss där vi även träffade kusinerna. Vi bor i Santa Clarita, så himla fint och mysigt. Deras utsikt på balkongen är ju bara väääldigt vackert.
 
Idag tog Sarah (min kusin) med oss till Westfield Valencia Town Center där vi hittade lite fint fint, hihi. Shoppingen här <3 Vi testade även "hot dog on a stick" som var fruktansvärt gott, och drack något slush liknande (fast 1000 gånger godare). Bland det godaste jag någonsin druckit? :o Det behövde man i värmen också (har varit ungefär 32 grader här idag, hur härligt som helst).
 
Allt är bara så coolt här. Jag såg skolbussar innan och de kan jag stirra på i timmar pga häftiga, haha sjukt ju men så är det. Allt är så fint.
 
Vi var även vid poolen en stund som finns i närheten där vi borNu sitter vi bara och pratar och jag sitter här och är nervös inför Beverly Hills imorgon. Men mest taggad då jag har drömt om Beverly Hills sedan jag var liten. Åh, vad allt äger nu! ♥

Here we come California!

2015-10-14 09:20:00
Resor USA 2015  31 kommentarer
 
Jag kan knappast tro det, today is the day! Idag är dagen som jag och familjen åker till självaste USA. Det som jag har drömt om i flera år kommer att gå i uppfyllelse! Jag är så lycklig och nervös nu så det är helt sjukt. Ni ska bara se mig nu, skuttar omkring och vet inte vart jag ska ta vägen.
 
Det kommer vara så grymt roligt att få träffa mina kusiner också igen som bor där, och att få uppleva och se nya vackra ställen varje dag. Livet kan inte bli bättre och vad jag är påväg att få uppleva är något som jag kommer bära med mig i hela mitt liv.
 
Självklart kommer min dator och kamera hänga med. Så var beredd på bilder och inlägg!
Följ mig på Insta: idalindborgphoto
Snapchat: iidalindborg
 
ÅH VAD JAG ÄR GLAD ♡♡

Resfeber x1000

2015-10-12 18:15:00
Djur  61 kommentarer
 
Oj vad jag är stressad nu! Men jag är nog mer nervös! Idag är vi inne på veckan som vi ska åka till USA. På onsdag bär det av, herregud det är helt sjukt. Längtar såå mycket ♡
 
Inatt sov jag som en stock, sov så himla bra hela natten och vaknade inte en gång. Skönt! Idag efter skolan gjorde jag klart egenträningen på idrotten (äntliigen är det klart!), och packade även lite. Imorgon har jag matteprov och engelska uppsats, haha mycket nu. Så jag hoppas verkligen det går vägen! Nu ska jag snart träffa Emil då vi ska sova över ikväll ♡
 
Kram på er!

Krigargäng som trotsade kylan

2015-10-11 19:43:02
Festligheter iPhone  27 kommentarer
 
Igår, då var vi ett krigargäng som trotsade kylan och klädde på oss och var ute hela kvällen/natten. Tack, för denna fantastiskt roliga kväll/natt! Jag vägrar att bli sjuk nu så jag vet inte hur mycket jag klädde på mig, det var en del haha. Vi fick till en väldigt go brasa!!
 
Vi lyssnade på go musik, strosade runt och festade. Jag var med Emil, Wilma, Hampus, Carl, Matilda, Albin och Clara. Klockan 1 ungefär så gick vi hem till Wilma en stund, och vid klockan 4 gick vi till standard placet (donken). Tusan vad gott. Jag, Emil, Hampus och Carl var hemma hos Emil vid typ halv 5 och sedan somnade man gott. Idag är man trött x 1000, men jag bara säger det, så värt!!
 
Är så glad över att ha dessa fantastiska människor runt mig, ni gör mig fruktansvärt glad!

Saturyay

2015-10-10 16:26:00
It's me Listor  41 kommentarer

 

DAGENS KLÄDER:

Hittills har det varit myskläder hela dagen.

 

DAGENS MAT:

Lammracks med rotfruktsgratäng, även kyckling och bacon burrito. Mums mums.

 

DAGENS PLANER:

Dagen har hittills bestått av packning, plugg, lägga över bilder till hårddisk, och ikväll blir det fest. En fartfylld dag helt enkelt!

 

DAGENS VILL HA:

Mat, mat, mat! Pappa, bli snart klar med maten! ;)

 

DAGENS TRÅKIGASTE:

Matten man räknade i 2 timmar. Men idag gick det hyfsat bra faktiskt!

 

DAGENS HUMÖR:

Glad, fokuserad, taggad.

 

DAGENS LÄNGTAN:

Längtar ihjäl mig till onsdag!

 

 DAGENS TV-SERIE:

The Vampire Diaires. Att äntligen få se Damon Salvatore igen varje vecka (nytt avsnitt osv) aka kingen är ju fantastiskt! 

 

häääär är klänningen jag köpte igår!

En gosig vinterjacka

2015-10-09 19:14:00
Shopping  35 kommentarer
Min nya vinterjacka från H&M. Åååh vad skön och gosig den är! Speciellt om man har luvan uppe.
 
Hola amigos! Hade bara en lektion idag, och man får ju inte missa en mattelektion för då är man körd haha. Efter skolan gick jag in med min bästa Wilma till stan och åt gott på Esters och kollade lite i affärer och mötte även upp Ebba en stund. Jag hittade en klänning som jag ska ha på nyår och som jag har kollat på väldigt länge. Det här med att spara pengar går ju sådär...
 
Annars idag har jag mest pluggat lite matte och tagit det lugnt, och kollat lite på 90210. Imorgon blir det packning och lite plugg till, och vila upp mig inför kvällen.
 
Hoppas ni har det fint, puss och kram ♡

3 saker...

2015-10-08 20:21:00
Listor  29 kommentarer

 

3 saker jag ser fram emot

» att jag och familjen åker till USA nästa vecka!

» fest i helgen

» mer färgade löv dvs mer av hösten

 

 

3 saker jag fasar för

» förlora någon jag älskar

» matteprovet nästa vecka

» att bli sjuk

 

 

3 saker jag gillar

» kärlek

» resor

» musik

 

 
 

3 saker jag inte gillar

» falska människor

» kaviar

» huvudvärk

 

 

3 saker jag vill

» åka till USA (nästa vecka jaaa)

» att det ska bli ännu kallare så jag kan börja använda min nya vinterjacka

» ha en rolig kväll med vännerna (i helgen!)

 

 

3 saker jag borde

» rensa mobilen

» rensa garderoben

» lyssna mer på min kropp när det gäller träning ex inte träna med förkylning

 

 

 
 

3 saker jag kan

» se det positiva i jobbiga situationer

» smälla pengar

» planera/organisera/fixa

 

 

3 saker jag inte kan

» ha pokerface för folk som jag inte gillar

» äta oregelbundet/dåligt

» hålla tyst när någon säger något jag inte håller med om

 

 

3 saker jag har på hjärnan

» USA (hela tiden omg)

» Emil

» vad jag ska välja för gott imorgon när jag och Wilma ska fika

 

 

 
 

3 saker jag pratar om ofta

» mina nära och kära

» resor

» händelser

 

 

3 saker jag önskar mig

» att mina nära och kära lever länge länge länge länge till

» en fantastisk tid i USA

» en canvas på Skrållan

 

 

3 saker jag blir lugn av

» att ha gjort klart något jag tänkt på mycket

» rutiner

» umgås med de jag älskar

 

 

 
 

3 saker jag blir stressad av

» otydlighet

» när det inte går som planerat

» skolarbeten

 

 

3 saker jag ska göra i helgen

» festa

» plugga

» packa

 

 

3 saker jag gjort den senaste veckan

» varit i Göteborg på reunionparty

» pluggat

» pussat på min pojkvän

 
 
fick bli lite blandade bilder från i somras
 
kramis

EN VECKA TILL USA

2015-10-07 18:13:00
Resor Skoj USA 2015  49 kommentarer
 
Alltså jag vet inte ens vart jag ska ta vägen?? Jag fattar det inte, att om en vecka så kommer vi åka på min drömresa!! Jag förstår inte, det kommer bli så fantastiskt. Kan livet bli bättre? 

Vad hände med mamma?

2015-10-06 17:21:55
Fotografier Kreativt  46 kommentarer
 
Just nu har vi skräcktema i skolan på Foto 2. Jag har inte haft några idéer alls, så tänkte att jag skulle passa på när det är Halloween i USA. Men sen fick jag reda på igår att detta skulle vara klart innan jag åker. Så igår fick mamma ställa upp (tack mamma!) och såhär blev ena resultatet som jag har suttit och fixat med idag. Den var himla rolig att göra!
 
Har så himla mycket att göra i skolan nu innan jag åker iväg. Men allt slit kommer vara så värt sen. Nu ska jag plugga lite matte. Hoppas ni har det fint!
 
Puss och kram ♡

#STSreunionparty

2015-10-04 21:05:00
Skoj Språkresa 2015 iPhone  57 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åh heeej på er!! Vad jag är glad, och trött just nu! Denna helgen har varit helt fantastisk. Jag har fått träffa mina fantastiska Brighton favoriter igen, och vad jag hade saknat de. De gör mig så glad! 
 
Tåget gick igår 08.35 mot Göteborg, och vi var framme 13.22 där vi mötte upp Karl och även sedan Eveline som kom springandes haha. Dessa två, hade man ju saknat sådär extremt mycket. Vi åkte spårvagn till där vi skulle bo (vilket som hette City Apartment Hotel och var en lägenhet). Himla praktiskt och bra att bo där och det var ett jättefint rum och mys och bara 150 meter från Liseberg där vi skulle till på kvällen.
 
Innan vi gick till Lisebergshallen spenderade vi timmar med att prata och bara ha det allmänt roligt (som alltid) ♡ och reunion partyt började klockan 7 och var fantastiskt roligt. Jag träffade människor som man hade saknat himla mycket, bland annat Linn (fantastiska roomie), Alexandra, Simon, André, Leon, Paulina, Theresa, Emma, Victoria och Ellen +++ fler fler. Vi fick goa glasses och hade det roligt med badbollar (det stod STS på allt vilket som var grymt). Även var det ju härligt att det fanns hoppborgar (perfekta stället för mig ju haha). Det fanns även en stor skärm där man kunde hamna. Då skulle man lägga ut bild på instagram och tagga #stsreunionparty, jätteroligt att se!
 
Vid 21.45 kom självaste De Vet Du och herregud vad de levererade! Bästa låten var ju lätt "Fy Fan Va Stek", som man kan utantill och även "Fucka Ur", "Swag i skogen", "Klä av dig naken" och "Sture P" haha. Efteråt ställde vi oss i kö till autugraf och sedan lämnade vi stället och gick tillbaka till our place efter en helt underbar kväll.
 
Vi somnade vid ungefär halv 2 haha och inte lite dödstrött man vart då, och vaknade klockan 8 imorse.
Tågresan hem idag kunde ju varit bättre (skulle varit 4 timmars resa men blev 6). Precis när jag skulle sova lite så säger de att vi får hoppa av tåget och ta buss till Kristianstad och sedan tåg igen haha. Så var hemma klockan 6 idag och slängde mig in duschen, och åt.
 
Efter denna helgen är man trött, men mest glad över att äntligen fått träffa dessa underbaringar igen. Ni är så bra ni, och jag älskar er såå! Puss på er bästa Brighton peepz ♡
Jag är så tacksam och glad över att ha fått träffa så fina människor, och ångrar inte en sekund att jag åkte på språkresa till Brighton. Att få lära känna er har varit bland det roligaste som någonsin hänt mig!

På väg till Reunion Party

2015-10-03 09:30:00
Språkresa 2015 iPhone  32 kommentarer
 
 
 
 
 
 
 
inte godis för min del utan oreo kex ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vet ni vart jag är påväg? Joooo till självaste Göteboooorg! För att träffa mina fantastiska Brighton buddies igen och gå på reunion party och kolla på "De Vet Du"!. Det roligaste kommer såå vara att träffa mina fantastiska vänner igen (förutom Fanny som ej kunde komma :( ) som jag har saknat de och tiden som vi hade i fantastiska Brighton. Det är helt sinnessjukt. Jag har sett såå mycket fram emot detta! Åååh vad kul vi kommer ha det ♡♡
 
Ps: Nu har ni äntligen fått se lite bilder från min iphone från Brighton med! Har himla många bilder så det var svårt att välja ut haha..

En liten söting

2015-10-01 19:29:49
Djur  51 kommentarer
 
Ååh vad söt Tufsi var imorse haha. Jag har ju alltid sovmorgon på torsdagar till 11.15 och igårkväll började jag känna mig obehagligt förkyld, hade lite ont i halsen och mådde illa. Kände mest, släng det på mig bara haha för jag hatar när det kommer smygandes sådär. Såå jag ville verkligen sova ut imorse! Men nepp, denna lilla sötingen hoppade upp till mig vid halv 9 och nosade i mitt ansikte och ville kela. "Okej då!" täntke jag, och kunde inte somna om efter.
 
Idag efter skolan träffade jag min fina vän Vilma, och vi har alltid så mycket att prata om. Vi ses ju inte så ofta då vi går på olika skolor, och därför uppskattar jag det extra mycket när vi gör det! Min fina vän som är så rolig, pålitlig, omtänksam och fantastisk ♡
 
Nu blir det nog någon läxa eller något, för har såå mycket att göra nu i skolan innan vi åker till USA. Väärt att kämpa för!
 
Update: Det knackade på dörren innan o där stod min fina pojkvän som överraskade miiiiiig, finaste <3




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec