Shopping

2017-08-30 19:13:25
Daily Shopping  21 kommentarer
Omg..... äntligen har jag shoppat lite! Trodde faktiskt aldrig jag skulle säga sådär att "äntligen" men har inte shoppat på hela sommaren faktiskt. Dels för att jag inte hittat något speciellt och för att man knappt haft tid.
 
Hade en ledig dag igår och den spenderade jag först i stan med Wilma. Hmm det här med att spara går aldrig bra för oss, hihi. Men vi var på ett grymt shoppingsug! Hittade denna toppen här ovan som faktiskt är en bh (men som jag kommer använda som topp också) och till den var det även en vit likadan. De är så himla sköna och fina. Köpte även en gul basic t-shirt. Har blivit helt kär i färger. Har på senaste tiden köpt en knallrosa hoodie, en grön bh och en gul t-shirt haha, men tycker det är lite roligare än bara svart & vit. I alla fall, köpte även en grå skön sweater inför sommaren, örhängen och en liten vinröd plånbok. Kände att ibland får man unna sig och är nöjd över köpen! Övervägde också att köpa en svart hel jumpsuit som jag älskade, men det fick vänta.... ;)
 
Annars träffade jag Maja häromkvällen. Vi träffas alldeles för sällan, men vi hade jättemysigt. Satt vid havet med en sallad i några timmar och pratade. Igårkväll körde jag till Stoffe en liten stund och Isabell kom även ett tag, gos att bara hang out. Idag har jag jobbat dag, puuust vad trött jag är, fullt upp!!!!♡

Jobbhelg och utgång

2017-08-27 19:22:11
Blommor Daily  23 kommentarer
 
Har verkligen haft det fullt upp senaste dagarna, men härligt det ändå. I torsdags när jag kom hem från Emil kom Ebba hit och badade. Har verkligen knappt kunnat bada i sommar pga vädret, men i torsdags var det fint så vi badade och solade lite.
 
I fredags efter jobbet förberedde jag här hemma inför utgång med härliga människor. Vi förfestade här hemma innan vi drog till Brooklyn. Var längesedan jag var där, var kul och ett bra drag. Mindre nice var det att gå upp klockan 6 dagen efter, efter att bara ha fått 3 timmars sömn. Jag får skylla mig själv, och hade även delad dag. Så när jag arbetat mina timmar på morgonen gick jag hem och sov som en stock någon timme. Sedan åkte jag in till Brasseriet och åt brunch med familjen, så gos och gott. Sedan var det tillbaks till jobbet för att jobba kväll. Känns som man bor där numera för har jobbat dag idag också och samma imorgon, tur att man trivs så bra. :)
 
Guuud vad jag har varit dålig på bloggen i sommar :(( VILL och kommer blogga mer snart!!!! 

2 dagars ledighet

2017-08-23 20:16:00
Daily Djur  27 kommentarer
 
Uppskattar min 2 dagars ledighet så mycket just nu då jag ska jobba hela helgen. Igårkväll kom en glad Wilma och HÄMTADE MIG, för hon hade fått köööörkort min pingla!!!! Grattis gomman u so worth it :'). Vi badade jacuzzi på kvällen, hur gos som helst och inatt sov jag där. Idag var vi vid havet en stund då det varit härligt väder. Ikväll är jag hos Emil, så möjs. Vi var i stan en runda och körde en sväng. Nu ska vi nog sätta på en film eller serie.

Materiell lycka

2017-08-21 19:08:00
Daily Skoj  30 kommentarer
 
I studentpresent fick jag en Macbook Pro i rymdgrå av mamma och pappa. Materiell lycka alltså!!! ♡ Blev så himla glad. För mig som bloggar är det drömmen, nu kommer jag försöka ta tag i bloggen mer. Idag jobbade jag faktiskt bara till 11.15, så sjukt nice. Har sedan dess nästan bara suttit och försökt lära mig datorn, det är mycket och lära sig. Det som jag försökt lära mig mest är touch baren som jag kommer använda mig väldigt mycket av. Så niiiice *.* I vilket fall, tack mamma och pappa, en guldpresent
 
Snart ska jag till Emil och sova där inatt. Han har börjat plugga i Växjö nu men ej flyttat än, är ju glad så länge han är hemma:( ska bli kul och få höra om hans första dag. Imorgon är det tillbaks till jobbet igen. Sedan ÄNTLIGEN två dagars ledighet.
 
Puss på er
 

Finbesök från Göteborg

2017-08-19 22:15:10
Daily Skoj iPhone  20 kommentarer
 
Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev här. Men ja, 6 dagar ungefär. Jag har verkligen inte hunnit, har velat blogga men tiden har absolut inte funnits. I tisdags jobbade jag och på kvällen var jag på bio med mamma, Kaisa och Emil och såg Annabelle. I onsdags efter jobbet kom min älsklings Eveline hit från Gothenbuuurg. Hon åkte hem igår och vi har haft det så himla mysigt. Vi har spenderat mesta tiden vid havet och bara pratat och pratat och pratat. Det gäller verkligen att uppskatta tiden vi har tillsammans när vi ses. Var så himla kul att hon kom till lilla Karlshamn denna gång. Vi har även ätit på Vägga Rökeri och ätit frukost hos mormor och morfar. Så mysigt. I och med att jag visat Eveline en del av Karlshamn kan jag väl ändå säg att det är ganska fint här på sommaren och mysigt. Vädret har varit toppen och i torsdags satt vi ute vid havet till 23.30 utan att frysa. Dagar av glädje ♥♥
 
Igårkväll jobbade jag och även idag. Efter jobbet träffade jag Felicia som flyttar till Jönköping imorgon:( Nu kom jag precis hem från Emil, mys. Imorgon jobbar jag delad dag. Sedan har jag fått lite förlängning och den börjar på måndag.
Har förresten fått hem min nya dator hihii.... o när jag startat igång den och lärt mig den kommer jag börja blogga mycket mer om tiden finns där. PUSS på er! ♥

Födelsedagsfirande

2017-08-14 18:16:12
Daily Festligheter iPhone  22 kommentarer
 
Igår var det lite kalas för Wilma som fyllde år för några veckor sedan. Hon hade fixat god mat och snacks, var hur mysigt som helst. Hade en så mysig kväll med Wilma, Wilma, Ebba, Elina och Alva. Bästa bästa ni♥ Åkte sedan hem till Emil och sov där, alltid mys. ♥ Idag när jag kom hem hade jag lite feber igen, kuuuul :D så har suttit vid Gossip Girl resten av dagen. Hoppas verkligen den har försvunnit tills ikväll då det är dags för jobb imorgon igen. Hade inte varit roligt att sjukanmäla sig, men deeeet ska jag ej heller.
 
Puss & kram♥

Right now

2017-08-12 17:44:00
Daily It's me  19 kommentarer
Från en lycklig dag i livet
 
Nu har jag jobbat i några dagar och har även lunchat med Felicia, träffat Emil, suttit vid havet med Wilma. Mys. Igår var sista dagen jag jobbade på 3 dagar? Men, under dagen började jag må hur dåligt som helst och när jag kom hem hade jag feber. Hade planerat utgång men blev inget med det och idag skulle jag egentligen jobbat på bröllop. Men istället sitter jag i soffan och kollar på Gossip Girl och dricker te. Funkar det med såklart, men hoppas jag blir frisk snart.
Har varit mycket jobb på senaste nu och lite sömn, så nog därför jag fått bakslag. Behövde i alla fall vila och det gör jag rejält nu. Funderar på att internetshoppa lite, hehe.
 
Hoppas ni har det fiiint! Puss och kram

International Cat Day

2017-08-08 22:07:00
Daily Djur  34 kommentarer
Haha gomman ♥♥ idag är det faktiskt internationella kattdagen, Kaisa tog dessa söta bilder på sötisen imorse <3
Även dagens ros som mormor har skrivit, blev så himla glad när jag läste det.
 
Igår efter jobbet åkte jag hem till Stoffe. Jag, Stoffe och Isabell drack vin och myste till det rejält hela kvällen. Satt ute också till klockan 12, jättegos trots att det började bli kallt efter ett tag. Somnade sedan som en stock runt 1, sov hela natten, helt utmattad. Imorse åkte jag till mormor och morfar för att äta frukost där, alltid lika mysigt. Har börjat göra det oftare nu och kommer fortsätta med det för tycker det är så härligt. I eftermiddag åkte jag, Emil, mamma och Kaisa till Boön med en sallad och lite annat gott och satt där i det härliga vädret. Har varit riktigt varmt idag så är glad att jag varit ledig, då det är fruktansvärt att jobba i värme. Men det var i alla fall så möjsss.
 
Ikväll/natten kommer inte bli lång då jag fortfarande är himlans trött, så det är nog inte många timmar tills jag somnar. Imorgon jobbar jag kväll men innan det ska jag äta lunch på stan med Felicia. ♥
PUSS OCH KRAM

Last days

2017-08-06 18:41:49
Daily iPhone  27 kommentarer
 
Förutom jobbat hela helgen och veckan har jag ätit frukost hos mormor och morfar, suttit vid havet en kväll med Stoffe, lunchat med Moa och haft donkendejt med Wilma. Ej húnnit så mycket mer men har varit så mys. Tur jag trivs på mitt jobb då det nästan blivit mitt andra hem nu haha. Ska även jobba dag imorgon och sen äntligen är jag ledig en dag.
Ikväll ska jag äntligen träffat Emil efter 2 veckor ifrån varandra. Direkt när jag kom hem från Emmaboda åkte han till Dalarna en vecka.
 
PUSS OCH KRAM❤

Länge leve minnen, Emmabodafestivalen ♫

2017-08-02 15:17:00
Daily Festligheter Skoj  24 kommentarer
 
Då har man försökt återhämta sig nu i några dagar från Emmaboda. Om man inte spenderat dagarna på jobbet har det varit i sängen. Vi kom hem i söndags och jag däckade direkt, var helt slut, men tusan vad värt det. Vi har haft helt grymma dagar. Är så glad att vi gjorde detta, bland det roligaste jag varit med om. Det har gått så långt så man nästan saknar att somna i världens kyla och att vakna till världens bastu. För så var det haha, men var riktigt mysigt. Jag och Wilma låg på varandra på nätterna för att inte frysa ihjäl och vårt tält, jesus vilket kaos, o vi brydde oss inte ens hahah.
 
I alla fall, vet knappt vart man ska börja, men jag ska försöka sammanfatta det mesta. jag, Isabell, Wilma och Ebba gled in på Emmaboda tisdagen. Vi hamnade lätt vid bästa campet där vi träffade ett gäng som man nu vill ha som vänner för resten av livet?? Vi klickade med de direkt och umgicks med de hela Emmaboda. Hur grymma som helst och jag har verkligen skrattat så mycket så man fått ont i käkarna. Festivalen i sig, älskade jag. Jag har aldrig varit på en sådan typ av festival innan och det överträffade alla mina förväntningar. Man träffar så roliga människor, campar, festar hela dagarna och bara har det kul. Det roliga med en sån festival är inte ens artisterna utan festivalen i sig, att umgås. Dock må jag säg att de artister vi såg var sjukt bra, så som Hov1 (bästa), Tjuvjakt, Darude, Alan Walker, Vigiland, Frej Larsson m.m. Vi hade taggat till Hov1 sen vi kom och laddade upp med ansiktsmålning och hela köret, var niiice.
 
En dag åkte vi från festivalen också några timmar med våra grannar till en sjö. Var hur mysigt som helst att bara komma bort från allt väsen lite haha. Vi hade tur med vädret under alla dagar också. Det visade regn dagarna innan men vädret var så fint. Festivalen var ju alltid igång hela nätterna, vilket var grymt roligt.
Vårt camp hamnade även bredvid några danskar som inte hade något emot att dansa till hög musik till klockan 10 på morgonen. Vi satt i alla fall uppe till 06.30 i söndagsmorgon. Vi hade lovat varandra att ta vara på sista dagen/natten haha. Det var så grymt mysigt att sitta ute i en solstol med ett täcke tills solen gick upp och skratta så man knappt fick luft. Det var verkligen då jag märkte hur mycket man kommer sakna de människor vi träffat.
 
Trots hur ofräsch man kände sig så trivdes jag som fisken i vattnet. Folk brydde sig liksom inte de kör på exakt som de vill, vilket jag älskar, så man hade väldigt roligt åt och med folk hahaah. Hade gjort om det ALLA dagar i veckan. Såå, är så glad att jag åkte med er Wilma, Ebba och Isabell. Ni är helt underbara mina solstrålar♥ så roligt vi haft, har uppskattat dagarna med er så mycket. Nu tackar vi för denna festival och för alla nya underbara människor vi träffat. Bilderna får tala för sig själva *.* Over and out, bästa Emmaboda. ♥♥♥
 
 
(Hoppas ni har haft det underbart!♥) xoxo




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec