Brighton Pier

2015-06-30 19:06:00
Resor Språkresa 2015  21 kommentarer
 
Hellooo!
 
Dagen igår var hur rolig som helst. Jag fick höra nästan hela tiden hur mycket jag hade bränt mig (hehe). Det känns verkligen bra att ha lektionerna på morgonen denna veckan, jag är mycket mer med och lektionerna blir roligare.
 
Vid 1 tiden skulle vi mötas vid piren och vi började med att äta creeps som var väldigt gott och mättande. Vi fick våra åkband och strosade runt på tivolit i värmen. Det var såå roligt! Alla karuseller var fantastiska, speciellt "flumriden", "flygplanet", och "musen". Man fick se en så fin utsikt över Brighton när man satt där uppe på karusellerna. Något som också var så roligt och som jag faktiskt aldrig varit med om förr var en "karusell" med en rutschkana långt upp. Då fick man ta en matta och gå upp för trappor, och åka på mattan i rutschkanan (vilket som också faktiskt gick lite över havet) och det var väldigt läskigt först men mycket roligt. Vi åt även den kända milkshaken och jag tog smaken "cookies and cream" och herreguuud vad god den var, så den godaste milkshaken hittar ni självklart på självaste Brighton Pier.
Efter piren blev det lite mer shopping och jag hittade ett par shorts och ett linne på Topshop (hehe).
 
På kvällen stod det Crazy Games på schemat och det var väldigt roligt. Vi blev indelade i två lag, Sverige och Finland och jag kom i Finland. Vi körde lekar som dragkamp och irländsk julafton, och det var väldigt roligt haha. Sedan grillade vi marshmallows och hade det väldigt mysigt tillsammans. Väldigt mysig och rolig dag!
 
Idag började vi med ett nytt projekt i skolan och jag kom bara med finskar, ingen svensk hehe. Men det ser jag verkligen som en utmaning då jag måste prata engelska hela tiden.
Efter skolan gick vi till stranden då det har varit 30 grader idag. Vi badade och det var hur härligt som helst, och vi solade även och hade det roligt. När vi gick därifrån tänkte jag att jag lever i en dröm, och jag har så kul hela tiden så det känns fantastiskt.
 
Snart ska vi till STS Student Party och det är beach tema, så jag har flip flop på mig hoho. Kram Ida
 
Ps: Ni mååste följa min roomie Fanny's blogg som bloggar effektivt vaaaaarje dag och skriver fantastiska inlägg om denna resa!

Seven Sisters

2015-06-28 22:13:00
Resor Språkresa 2015  35 kommentarer
 
Idag var jag med om något vackert. Vi åkte till piren och hade ingen aning aning om vad vi skulle göra, och vi hade inte heller någon aning om att vi faktiskt hade sovmorgon till kl 10! (enda dagen vi hade sovmorgon). Men vår ledare kom då tidigare och då vi var 8 pers där redan. Vi allihop åkte till detta fantastiska stället: Seven Sisters.
Gud vad mysigt det var att vara så lite folk faktiskt.
 
Vi gick så långt, och så långt upp. Så nu känns det verkligen i vaderna haha. Men vad vackert det var, kändes som Grekland. Vattnet var så blått och vackert, och utsikten gjorde en mållös. Vi satt där uppe en rätt bra stund och bara kollade ut, på den fantastiska utsikten. Kände mest att jag skulle vilja kunna fota med ögonen.
 
Det var en lång väg både dit och tillbaka till bussen, men det var så härligt, och varmt. Så idag har jag bränt mig på halsen, en ful bränna haha och är helt röd i ansiktet, lol. Glad över att man fått lite färg i alla fall.
Seven Sisters slog nog Devil's Dyke, och det krävdes mycket för att göra det men det gjorde det. Kan ej ens förklara hur vackert det var, så fint landskap.
 
Gick sedan och shoppade någon timme och jag hittade underkläder på Primark. Nu sitter jag med mina härliga roomies och vi lär känna varandra ännu bättre. :)
 
Thank god att jag tog med mig kameran idag, då jag trodde att vi bara skulle bada först.
Puss och kram på er!
 
Look at my Instagram: Idalindborgphoto
for cute pics...

Today we visited Oxford

2015-06-27 22:52:09
Resor Språkresa 2015  32 kommentarer
 
Idag har vi varit i Oxford! Det har varit en mysig dag. Vi åkte med bussen kl 9 imorse och var framme vid ungefär halv 12, lång resa. Vi såg inte så mycket av Oxford men vi fick mest strosa runt där bland olika shoppingcentrum och på gatorna, det var mysigt. Jag shoppade ett par pyjamasshorts och en vanlig tröja på Primark, yey!
Jag är så glad att jag köpte till STS Explorer Pass för med det ingår såå mycket roligt.
 
Jag och Eveline började typ dregla när vi gick förbi ett ställe som sålde munkar, så vi köpte tre stycken och bara satte oss mitt ute på gatan och åt i solen. Guuud vad gott det var, och mysigt haha.
Resan hem tog lite längre pga trafik så vi kom hem till värdfamiljen vid ungefär 7 och ikväll har jag skypat med familjen och umgåtts med Agnes, Fanny och Linn :)
Nuuu skypar jag med Emil! :)
 
Ps: Följ mig på instagram där jag lägger upp bilder nästan varje dag: idalindborgphoto
OCH följ mitt och Agnes foto: Trip2Brighton

Fartfyllda dagar i Brighton

2015-06-26 20:23:00
Resor Språkresa 2015  38 kommentarer
 
Hi! Igår vaknade jag med ett leende. Det var sol, så himla härligt. Vi skulle samlas som vanligt, vid 9. Vi åkte buss till Hove Museum & Art Gallery. Först gick jag in som ett frågetecken då det var en massa dockor bara. Men sedan såg jag teletubbies dockor och log haha, min barndom. Vi gick även in i ett rum där det var en massa gamla kameror och ett filmgalleri, såå coolt. När jag ser sådant så fastnar jag. Lektionerna igår kommer jag knappast ihåg någonting ifrån då jag var så jäkla trött haha, vi alla var trötta.
På kvällen var det Student Party och jag tyckte att det var den roligaste gången hittills (på student party då), då det var mycket bättre musik. När jag kom hem så somnade jag väldigt snabbt för ville få en extra timmes sömn.
 
Idag har vi varit med om något häftigt. Jag har alltid velat gå in i Royal Pavilion, och idag stod det äntligen på schemat, yeeey hihi! Vi möttes i parken först och körde en massa avspänningsövningar då våra ledare tyckte att vi skulle slappna av lite då vi burit vår väska på ryggen varje dag och har gått mycket. Det var jättekul och vi har helt enkelt grymma ledare tycker jag.
 
Royal Pavilion var så häftigt, dock var det väldigt strikta regler och en massa vakter överallt, vilket man kan förstå. Man va tvungen att gå med väskan på magen, fick inte tugga tuggummi, och att fota eller filma var helt förbjudet.
Det började med att vi alla fick en "ljudguide" formad som en telefon, och så gick vi in i massa rum och lyssnade på vad som hade hänt i rummen osv, och det var jättehäftiga grejer att se och roligt att lyssna också. Det häftigaste tyckte jag var en avbildning av Royal Pavilion (vet inte riktigt vad jag ska kalla det). Hade såå gärna velat fota det, var så häftigt och det hade verkligen byggt allt i detalj. Det som också var såå fint var helt enkelt kristallkronorna.
 
Lektionerna var mycket roligare idag tycker jag. Vi jobbade i workbook, och även med våran "tidning", och pratade om hur viktigt det är med sömn haha.
Efter skolan gick jag med Fanny och Agnes på butikerna i The Lanes, och ååh det är så mysigt där verkligen. Jag hittade en present till mamma, hihi...... När vi kom hem så var Linn hemma som tyvärr var tvungen att åka in till sjukhuset igår, men hon är bättre nu och det känns så bra så man blev så glad när man såg att hon var hemma.
 
Update om ikväll: Ikväll har det varit STS Sports Day, och det har varit jätteroligt. Vi var i olika lag och gjorde olika tävlingar, vilket som var väldigt roligt. På bussen hem hände också roliga grejer så vi nästan grät av skratt haha. Jag kan säg som såhär: Det är inte alltid bara vi som är svenskar i bussarna, och det tänker ju inte alltid vi på.... hahah.
Imorgon ska vi till självaste Oxford!!
 
Kram Ida ♡

Sea Life Centre

2015-06-25 00:04:35
Resor Språkresa 2015  35 kommentarer
 
Hej finisar!
 
Dagen igår var rolig, speciellt början av den. Trade Game stod på schemat, och vi började med en tofs. Sedan gick vi in på Tiger och bytte ut en tofs mot ett STORT SPEL? Helt sjukt. Men där slutade det inte, för sedan gick vi in på Vodafone och bytte ut spelet mot tre simkort för 30£!? Det var helt sjukt, och sedan bytte vi ut de mot skraplotter på Lacoste för 45£.
Det var hur roligt som helst, och vi skrattade och gick mest o var chockade och sa hela tiden "vi äger".
På kvällen var det STS Student Party och denna gången var det på ett lite större ställe, så det var roligt!
 
Idag har dagen varit superbra. Vädret har varit på topp och då blir man ännu gladare. Vi skulle till Sea Life Centre, och guuud vad jag var taggad! och jag hade så höga förväntningar, och det var så roligt där med, och stort. Om ni någon gång är i Brighton så rekommenderar jag verkligen att gå dit. Det coolaste var nog att gå "under" hajarna. De sötaste var lätt "hitta nemo" fiskarna, alltså såå söta.
Det var så häftigt/roligt, och jag är så glad över allt jag får uppleva under dessa tre veckor.
Första bilden är jag jättenöjd med, och jag köpte även ett foto som vi tog haha. Det fotot kommer jag ha som minne hemma så jag kände att jag verkligen ville köpa det!
 
När jag kom hem så berättade min värdfamilj att jag hade fått ett brev, och det var från min mormor och morfar hihi. Jag vet att ni läser detta, och jag älskar er och tack för detta brev! Jag blev såå glad. Så fint skrivet och allt, och jag kommer läsa de flera gånger.
Sedan skypade jag med världens finaste pojkvän, och man blir alltid lika glad när man pratar med honom!
 
Ikväll har jag också haft så jäkla roligt. Vi hade Photo Quiz, hade verkligen sett fram emot det! Vi fick en lista på olika saker vi skulle fota t.ex som primark, starbucks, Royal Pavilion, piren, människor i en pyramid, kramar, vårat favoritställe i Brighton m.m. Det var såå roligt och så perfekt väder också för detta tycker jag. Jag har en massa roliga bilder från kvällen på mobilen.
Nu har vi precis kommit hem och är dödströtta.

Vi hörs! Puss och kram ♡

Ett mysigt café

2015-06-22 23:41:25
Resor Språkresa 2015  35 kommentarer
 
Kvällen igår var jättemysig. Jag, Linn, Fanny och Agnes bestämde att vi måste träffas igen efter språkresan (TAGGA REUNION). Såå vi ska träffas på typ ett lov eller något, kommer bli så mys. Vi har bara bott tillsammans i prick en vecka idag och har kommit varandra väldigt nära, känns så bra. Jag har inte ens visat bild för er på Linn och Fanny... men det kommer, I promise!
 
Idag var det regn och jag vaknade med ett leende då jag sov hela natten och rösten var tillbaks, så nu är jag bara väldigt hes, yeey! Treasure Hunt stod på schemat och då fick vi en lista med grejer vi skulle göra (få en människa att göra 10 push-ups, få en autograf av en polis, ta selfie med många främlingar) m.m.. Det var roligt!
 
På lunchen gick vi till ett såå mysigt café som vi hittade vid North Laine häromdagen. Det kallas typ för "Cloud 9"? och allt där inne såg så gott ut och det var så fint där inne, så vi gick dit idag. Jag tog en Oreo cupcake och guuud vad god. Den var godare än vad den såg ut att vara, och den var jäkligt fin. Om ni är i Brighton, gå in där! Jag måste dit igen haha.
 
Idag har jag även köpt till två aktiviteter, Brighton Pier och Brighton Wheel. Jag frågade en av våra ledare och hon sa att vi kommer få åka karuseller och spela spel på piren och massa, så det kommer bli så roligt. Brighton Wheel köpte jag till då jag såå gärna vill se fina Brighton från den höjden och för att fota (mest för att fota hihi). Kommer bli jättehäftigt.
 
Skolan idag var rolig! Men denna veckan har vi lektioner på eftermiddagen istället så måste nog få lite mer sömn på nätterna känner jag. Vi har i alla fall börjat på en "newspaper" där vi ska skriva om olika grejer som "symboliserar" vår resa i Brighton, och min ska heta My Brighton. Kommer bli så roligt att skriva. Sedan pratade vi mest muntligt och jobbade i vår workbook.
 
Ikväll var det Leader's Choice och vi spelade beach fotboll, väldigt kul och mysigt! och det var en fantastisk solnedgång så vi var även på stranden och hade det härligt.
 
Kram Ida

Hello London

2015-06-21 22:37:00
Resor Språkresa 2015  36 kommentarer
 
Hello London, sa vi idag vid ungefär halv 12.
 
Idag hade jag tappat rösten helt när jag vaknade, så jag har försökt vara tyst nästan hela dagen så att rösten blir bättre snart haha. Men jag har varit lika glad ändå. Jag tänkte det när jag vaknade: Nej! Skit i detta nu Ida, detta ska inte förstöra dagen, o jag är glad att jag tänkte så :)
 
London var som jag trodde: Fint, underbart, magiskt och stort. Det var något lite extra med London, som jag fastnade för.
"Nu står jag här på Londons gator och tänker på vad jag egentligen får uppleva under dessa tre veckor. Det är mycket att ta in och det är så fint. Hur man också möter nya fina människor och gör roliga nya saker tillsammans. Allt blir så nytt, och så fint. Något som jag alltid kommer att vara tacksam över" skrev jag i mina anteckningar när vi väntade på våra ledare.
 
Dagen i London var väldigt mysig, och vi gick väldigt fort och mycket i flera timmar. Det fick bli att ta bilderna fort då vi gick heela tiden. Men det var så mycket fint att se, och jag ser fram emot att komma dit igen då vi bara ska shoppa hihi!
 
♥♥♥
 
 

North Laine

2015-06-20 21:30:00
Resor Språkresa 2015  29 kommentarer
 
Kvällen i torsdags var fantastisk kul haha. Vi alla var så trötta så vi låg bara och skrattade hela kvällen och somnade gott.
 
Igår var det ju midsommar! Hoppas ni alla hade en fin midsommar! Det hade jag, trots att jag faktiskt de senaste 2 dagarna har varit lite sjuk pga förkylning. Vi hade först lektioner och sedan gick vi till Brighton Museum, och det jag tyckte var häftigast där var fotografierna, så himla fina.
När jag kom hem kändes det som att jag hade feber, så jag somnade hur snabbt som helst i 2 timmar och kände mig sedan bättre. Då var det dags för Club Evening i Preston Park. Vi körde jätteroliga lekar och den roligaste var "the hen and the fox", då vi sprang runt i svansar och såg lite roliga ut haha. Vi dansade även runt en midsommarstång och sjöng ;)
 
Idag har jag tappat rösten så folk har idag haft kul åt mig och även jag själv, haha. Imorse gick vi genom North Laine och gick in i jättemånga mysiga butiker, gud vad mysigt det var! Kommer nog gå dit igen. Sedan var det dags för shopping och det var jätteroligt och jag fick med mig lite kläder och lite grejer med mig.
Guuud vad jag har skrattat idag! Det roligaste var på lunchen då jag och Agnes kastade en massa mat till fåglarna och det blev värsta kaoset (se min snap), haha gud vad vi skrattade.
 
Ikväll är det Host Family Time och vår familj har födelsedagsfest här och den är lite speciell för de har typ klätt ut sig och sånt haha, så vi har skrattat ihjäl oss åt deras musik och att vi höll på att spilla mat osv. Jag har även skypat med min fina familj och pojkvän.
 
Nuu tvingar Linn mig att lägga ifrån mig datorn och gå och handla med henne, Agnes och Fanny haha. Imorgon ska vi till självaste London!!! Är så pepp!!! Puss på er! 
 
Ps: Hittade mitt inlägg "Ghost Walk" på spotlighten här på blogg.se, och statustiken bara ökar och ökar, gud vad roligt!!

Devil's dyke

2015-06-18 23:28:35
Språkresa 2015  23 kommentarer
 
Idag har det varit hur varmt som helst, så himla härligt. Perfekt väder för det vi skulle göra idag. Fint, varmt och härligt. Perfekt.
 
I skolan tycker jag den roligaste lektionen var när vi skulle prata muntligt om vänskap. "Vad är en äkta vän? och hur blir man en?" Det diskuterades väldigt mycket och det roligaste med det är att vi pratar engelska hela tiden, såklart.
 
Efter skolan så åkte vi buss till något som kallas för Devil's Dyke. Det vi såg hade inte jag kunnat tänka mig om Brighton innan, så mycket natur och fina landskap. Det var så vackert, och jag lovade mig själv att åka dit någon gång till i mitt liv.
Solen tog så mycket, så när vi åkte hem var man såå trött. Vi skulle dock mötas upp på Brighton Pier ikväll och gå till Student party. Det var flower power tema, ganska kul!
Nu somnar man glad, och trött....
 
Kram Ida
 
 

Ghost Walk

2015-06-18 00:59:00
Språkresa 2015  39 kommentarer
 
Hello my friends!
 
Dagen idag började med skola. Jag och Agnes var "ledare" där ett tag då vi hade en rad med människor bakom oss när vi skulle hitta BMECP center där vi har våra lektioner haha. Jag och Eveline (en jätterolig tjej vi lärde känna igår) kom i samma grupp så det var jätteroligt, och när vi fick reda på att vi faktiskt kom i den svåraste gruppen så höjdes självförtroendet, vi blev såå glada haha! Känns så kul. Vi fick böcker och timmarna gick ganska fort och det var jätteroligt.
 
Efter 12 var det dags för shopping och vi gick mest i Churchill Square centre, så mäktigt! Jag hittade faktiskt ingenting på Primark, konstigt nog och har valt att spara mina pengar till London shoppingen som kommer vara sista dagen haha. Däremot hittade jag en härlig jumpsuit och ett par sköna shorts på Hollister, kunde verkligen inte låta bli. Så himla nöjd med köpet!
När vi kom hem så skypade jag med mamma, mormor och morfar. Var väldigt roligt att få höra deras röster och se de.
 
När jag och Agnes skulle ta bussen till Churchill Square ikväll så kom inte den. Så jag gick in och frågade värdfamiljen (som btw har de godaste flingorna omg) vad vi skulle göra då vi skulle bli sena. De berättade vilken buss vi skulle ta istället och när vi höll på att gå till bushållsplatsen såg vi bussen komma när vi var långt ifrån, så vi sprang för livet haha men det var så roligt.
När vi kom fram så skulle vi gå en spökrunda. Den var väldigt mysig faktiskt, så mysiga och fina gator gick vi på. En man berättade om olika "mord" typ och hade en väldig inlevelse och var rolig, så det var roligt tycker jag.
 
Nu sitter jag här i sängen och pratar med Agnes, Linn och Fanny i vårt mysiga rum. Så himla goa tjejer.
Puss på er!

FÖRSTA DAGEN I BRIGHTON

2015-06-17 01:13:27
Språkresa 2015  20 kommentarer
 
Hiiii!
 
Dagen igår och i förgår var fylld med blandade känslor. Jag kände ångesten av att lämna de jag älskar i 3 hela veckor, bland det jobbigaste jag gjort. Jag grät, mycket och lite då och då under ett helt dygn. Men samtidigt kände jag mig exalterad och nervös, och kände spänningen och var glad över de 3 veckor jag skulle ha framför mig.
 
För att sammanfatta resan kort igår så åkte jag hemifrån klockan 06.20 och kom till värdfamiljen vid ungefär halv 6 på kvällen. Vi åkte från Kastrup till Heathrow och åkte sedan buss därifrån, och när vi kom fram var det upprop och vi fick STS ryggsäckar. Jag och Agnes skulle bo med en annan tjej som heter Fanny, och när vi kom hem till värdfamiljen var en till tjej här som heter Linn. Vi fyra kommer jättebra överens och har jätteroligt, så känns verkligen bra att bo med de. Vi somnade ganska tidigt och var väldigt trötta efter resan.
 
Imorse tog vi tidigt bussen till Brighton Stadium där vi mötte upp våra ledare och grupper. Vi gick till stället där vi skulle ha våra lektioner och alla fick göra ett "placement test" för att ledarna skulle veta vilken nivå vi ligger på för att sätta ut oss i grupper.
Senare var det dags för Town Walk runt om i Brighton. Jag läser ju International så vi gick runt med massa från Finland också. Jag tycker att min grupp är väldigt trevlig och även ledarna, och ser fram emot att lära känna alla ännu mer. Vi fick i alla fall se de viktigaste ställena som bland annat var Clock Tower, Churchill Square, Royal Pavilion, och sist men inte minst, piren. Som jag måste nämna var väldigt vacker. Gud alltså, vilket vatten och vilken pir. Har inte ens några ord mer än magiskt, typ.
 
Ikväll har vi varit på STS Student Party, och nu sover alla förutom jag haha. Klockan är 12 här och 1 hemma i Sverige right now, japp, en timme efter.
I alla fall, godnatt på er! Hoppas ni alla har det fantastiskt så hörs vi snart igen ♡
Ps: följ gärna mitt o Agnes Instagram konto som vi har tillsammans: Trip2Brighton

Kram Ida

Off to Brighton

2015-06-15 06:30:00
Språkresa 2015  24 kommentarer
 
Nuu sitter vi i bilen på väg till Kastrup! Nuu är det dags för mig och Agnes att åka till England/Brighton i 3 veckor!!!! 3 veckor, helt sjukt!
Jag är såå nervös. Men det kommer bli så jäkla roligt och jag tror att både jag och Agnes kommer att växa som människor. Vi kommer nog få vara med om ett jääkla äventyr!
 
Jag har nämligen också blivit utsedd till en av STS bloggare. Så jag tänkte fota och blogga så mycket som det bara går när jag är där och visa er. Så de kommande tre veckorna är jag i Brighton och bloggar därifrån! 
 
Hoppas ni får det helt fantastiskt så hörs vi snart igen.
Kram Ida

Resfeber

2015-06-13 20:55:20
Fotografier Människor  39 kommentarer
 
Så himla söt haha
 
Dagen idag har varit lika härlig som alla andra dagar denna veckan. Vädret har varit lika fantastiskt. Jag och Emil ringde till Albin innan idag så var han också och badade här. Såå det blev bad och sol till go musik med fantastiska människor! ♡
 
När de åkte hem var jag faktiskt tvungen att ta tag i packningen. Jag har haft så fullt upp denna veckan så jag har inte haft tid till att packa, och jag åker på måndag. Nu har jag dock bara det sista kvar som jag fixar imorgon. Jag har resfeber, känner mig väldigt nervös haha. Jag är dock väldigt övertygad om att jag och Agnes kommer ha helt fantastiska veckor i Brighton.
 

The most comfortable dress

2015-06-12 19:02:06
Shopping  29 kommentarer
 
the most comfortable dress
 
Skönaste klänningen hittade jag på Bik Bok idag. Så himla skön, enkel och fin. Dock är den egentligen liite längre men jag vek upp den lite mer då jag tyckte den satt bättre såhär på mig.
Något som också var ganska roligt var att jag hade lagt undan detta linnet igår. Såå när mamma åkte in och köpte present till mig och Kaisa så hade jag lagt undan linnet som hon hade tänkt köpa till mig haha, samma tänk där ja.
 
Åkte in med min fina familj i det härliga vädret till Gourmet thai och åt lunchbuffé, det var himla gott det. Efteråt så åkte vi hem till mormor och morfar och satt ute och åt mormors goda jordgubbstårta, så himla mysigt och gott.
Nu kommer snart Emil. Tredje natten i rad som han sover här, kommer ju inte sakna han liiiite när jag åker iväg på måndag!!!
 
Kram Ida
 

NU HAR VI SOMMARLOV

2015-06-11 16:26:00
Daily Fotografier Människor Skoj  37 kommentarer
 
 
Idag har jag fått sommarlov! Så himla härligt. Kom till skolan vid 9 tiden och då satt klassen och dekorerade en massa fina tårtor som vi sedan åt tillsammans med estettvåorna. Så himla härligt väder var det och det blev sammanlagt 10 tårtor! När vi hade slutat gick vi till glassbåten för att träffa vår gamla goa lärare Martin.
 
När jag och Emil kom hem så skulle vi ta premiärdoppet i poolen och vi ringde även Albin som kom. Såå vi har badat nu i några timmar och dunkat musik. Har varit väldigt härligt! ♡
 
Ikväll blir det fest med klassen för att fira in sommarlovet! Roooligt.
 
Kram Ida

Vart tog tiden vägen?

2015-06-10 18:01:25
Träning/sport  21 kommentarer
 
Kaisa in action
 
Skoldagen idag har varit lika meningslös som alla andra dagar denna veckan. Men ändå rolig. Dock har jag drabbats av så ont i halsen nu då jag vaknade helt torr i halsen inatt. Så typiskt haha, men tror inte att förkylningen kommer vara så länge.
 
Efter skolan hängde jag med Emil, Albin, Hampus och Carl på stan. Vi satt och fikade/pratade i det fina vädret på Esters och sedan blev jag skjutsad på cykel hem haha. Självklart har man dött av skratt som vanligt, så roliga och bra människor är de.
 
Ikväll kommer Emil och vi ska sova över inatt, och imorgon blir det en liten avslutning med klassen då vi ska äta tårta. Ändåå mys, och sedan får vi sommarlov! :D Helt sjukt att vi imorgon har gått ut hela 1:an på GYMNASIET? Vänta, började inte jag 7:an på högstadiet typ igår? och min fråga är då, vart tog tiden vägen?

Så fint

2015-06-09 13:51:22
Tv-serier  33 kommentarer
 
Nä, så fint.
 
Igår träffade jag Lisa på dagen och tog en glass på mc och pratade. På kvällen träffade jag Fanny och Agnes och vi kollade på Insidious 3. Fy vad läskig haha, men himla bra. Just nu sitter jag i skolan och gör cirka ingenting, klar med allt osv. Skönt att vi får sommarlov på torsdag! 

Vår årsdag - 1 år ♡

2015-06-07 20:00:00
Resor Skoj iPhone Övrigt  53 kommentarer
 
Världens bästa helg! Jag har ingen aning heller vart jag ska börja, allt har bara varit så perfekt och roligt.
Som ni ser i inlägget nedanför så firade jag och Emil 1 år tillsammans igår. Det är helt sjukt vad tiden har gått fort, och tack vare han så har året blivit det bästa nånsin.
Vi tog tåget 08.35 till Köpenhamn igår och vi hamnde på den tysta avdelningen haha. Oj tänkte man, men det var faktiskt bara mysigt. Vi krängde i oss tre chokladbollar VAR på tåget haha. När vi kom fram till tivolit så var det helt fantastiskt väder, och så fortsatte det vara hela dagen, så vi satt till och med utan jackor många gånger i karusellerna. Vilken tur vi hade, så himla härligt.
Det var såå himla roligt att gå runt och ha det mysigt med världens bästa pojkvän och att åka en massa karuseller. Demonen, balder och slänggungan var lätt roligast! Vi skrattade så himla mycket och trots att det var så himla högt uppe i slänggungan så kände man sig tryggare än någonsin med Emil vid sin sida.
Som vi sa igår och som var väldigt roligt, var att vi fick se nya sidor av varandra (speciellt hur galen man blev i köerna då man var så nervös). Något som också var väldigt roligt var när vi sprang inne i lustiga huset bland alla små barn. Då blev vi själva barn typ haha, och jag tycker det är så härligt att vi är så barnsliga tillsammans när vi är haha.
 
När vi hade varit där i några timmar så blev vi så hungriga så vi inte visste vart vi skulle ta vägen, och då skulle vi leta upp vart vi skulle äta med. Det blev en restaurang som heter Hercegovina, och tusan vad gott det var. Det var buffé och vi åt väääldigt mycket, det var så himla gott och det fanns allt möjligt. Men där slutade vi inte äta. Inom de kommande två timmarna åt vi en stor slush, Ben & Jerry glass, och en stor pommes var. Snacka om att man var död på tåget sedan hem och det var så himla roligt! Jag har nog aldrig ätit så mycket mat på så kort tid. Sedan var det så roligt för vi tänkte hela tiden "detta är vår dag så nu ska vi göra slut på alla våra pengar". Det var också så mysigt och roligt att sitta på tåget hem och prata om hur bra och rolig dagen hade varit. Även på tågstationen hem då vi först inte hittade vart vi skulle köpa tågbiljett, så vi gick runt där som två vilsna människor.
 
När vi väntade på tåget satt vi inne på Frozen Yoghurt stället som också hade gratis Wi-Fi. Då la Emil upp en bild på hans Instagram och skrev något så vackert, och jag blev helt till mig. Så himla fin är han.
 
Dagen igår var helt perfekt, så himla rolig och mysig. Jag älskar honom mer och mer för varje dag. Det känns som att vi är menade för varandra, och att det skulle bli såhär bra. Så tack säger jag till våra lärare i högstadiet som alltid satte oss i samma grupp i grupparbeten. o tack Emil för att du är min pojkvän och bästa vän. Jag är lyckligt lottad som har dig. My soulmate. ♡

1 år tillsammans

2015-06-06 14:22:00
Fotografier Människor Övrigt  41 kommentarer
 
Idag har jag och min favorit varit tillsammans i ett helt år. Vad jag älskar honom.
Vad vore jag utan honom? Tack vare han så är jag den jag är idag. Tack vare han så har jag kunnat gå vidare från tuffa motgångar, då han har hjälpt mig. Tack vare han så känner jag mig viktig. Tack vare han är jag lyckligast i världen! Jag kommer aldrig kunna förklara tillräckligt nog hur mycket jag älskar dig.
Emil, det finns ingen som du.

Jag älskar dig! ♡

SOMMARKÄNSLOR

2015-06-05 15:58:34
It's me Shopping Självporträtt  27 kommentarer
 
Fredag! och vi slutade 11 idag, väldigt skönt! Jag, Wilma, Agnes och Fanny gick och åt frozen yoghurt på det nya stället i stan. Mumsigt! Sedan gick vi runt och kollade lite. Jag hittade två linnen, här uppe ser ni ett utav de ↑ och jag hittade även en bikini. ++++ att ett paket med kläder från H&M kom igår också, så nu har jag lite nytt i garderoben!
 
Vädret idag? Fantastiskt fint! och så ska det vara hela helgen, så himla härligt. Emil kommer hit ikväll och vi ska sova över och vi ska upp tidigt imorgon! ♡

Kram Ida
 
 

Tufsi 1 år

2015-06-04 16:52:34
Djur  37 kommentarer
 
Idag är det ingen vanlig dag för det är Tufsi's födelsedag, hurra hurra hurra! Idag fyller Tufsi 1 år. Så hon har fått vara ute nästan hela dagen i det härliga vädret, och legat och myst med mig lite också.
 
Jag hade bara en lektion idag, så jag var redan hemma klockan 09.45. Tack morfar för att du kom hit med nyckel då jag glömt min!
Under dagen har jag skypat med Agnes, och suttit i flera timmar med en ny design. Jag tyckte att det var dags att fräscha upp bloggen lite inför sommaren, det var ett tag sedan. Inte så mycket mer ändring än nya bilder men jag blev ändå nöjd! Vad tycker ni?

Nu ska jag och mamma hämta thaimat och sitta ute och äta i det fina vädret. Kram Ida

Häftig

2015-06-03 17:52:40
It's me Shopping Självporträtt  33 kommentarer
 
Cool cool. Behövde verkligen ett par nya solglasögon till Brighton då mina andra har försvunnit. Så det fick jag med mig hem från stan i måndags. :)
 
Idag hängde Emil med mig hem och vi gick ut och fotade lite bilder på oss i blåsten. Det har varit väldigt konstigt väder idag haha. Det har gått från att vara supervarmt och sol till att blåsa och regna. Bilderna blev ändå bra och roliga!
Nu har jag nästan precis duschat och kollat på Game of Thrones och ska snart se senaste PLL. Ikväll ska jag sova hos Emil. :)
 
Kram Ida

Mamma 45 år

2015-06-02 19:55:32
Festligheter iPhone  28 kommentarer
 
Idag fyller min fina mamma 45 år. Grattis världens bästa mamma! Jag hoppas att dagen har blivit precis som du önskat <3
 
För det första, tack så hemskt mycket för alla fina kommentarer om mitt hår! Blir så glad.
Emil sov hos mig inatt och efter skolan åkte jag in med familjen till Terassen och åt. Det var väldigt gott! Vi har nästan precis kommit hem och har köpt lite glass, så snart ska vi gotta oss ännu mer till det. Mys.

Brunt och kort hår

2015-06-01 17:51:23
It's me Självporträtt  49 kommentarer
 
Äntligen! Denna dagen har jag längtat efter sedan jag bokade tid. Hade tid klockan halv 12 idag hos frisören och jag blev så himla nöjd. Tog en lite mörkare och kallare färg denna gången, o vet niiii?? Jag klippte av en väldig bit på längden också. Jag har varit så sur på mitt tjocka hår nu ett tag så jag tänkte att det skulle bli skönt till sommaren. Så nu känns det väldigt kort men väldigt skönt. Jag är nöööjd! ♡




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec