Back at work

2016-06-29 21:51:31
Blommor  30 kommentarer
 
Ganska lång dag på jobbet och det var tur att det inte var så varmt ute, för jäklar vad varmt det är uppe på våningarna och när det då är stekande sol ute är det inte så kul haha. Men idag har det regnat, skönt. Jag var i alla fall helt slut efter jobbet och träffade Wilma och vi körde på en donkendejt, haha standard. Åkte sedan hem för några timmars prat, haha vi har alltid något och prata om.♡
 
Imorgon blir det jobb igen och på kvällen ska jag träffa ett härligt tjejgäng och så ska vi ha picnick och kanske även bada. Himla gos!
 
Kram på er

Bästa sommar

2016-06-28 17:25:00
Daily Fotografier  23 kommentarer
 
Haha Emil fick agera modell igår!
 
Har haft två mysiga dagar. Jag och Kaisa cyklade till mc och åt frukost igår, deras toasts <3 det var för övigt nästan ett år sedan jag satt på en cykel tror jag haha. Cyklade sedan till mormor och morfar och fikade, så gos!
På kvällen körde jag och Emil en repris och åkte till havet för att äta pizza. Mycket gott och mysigt! Körde sedan och tog ett kvällsdopp vilket var himla härligt då det var varmare i vattnet än i luften haha. På kvällen blev det serietittande med got, scream och the o.c.
 
Idag körde vi till Sandviken några timmar, väldigt härligt var det då det inte var så mycket folk heller haha. Till en början var det lite kallt men sedan blev det så varmt och vi solade ett bra tag. Bästa Sandviken!
 
Back to work tomorrow! Sedan ska jag träffa Wilma, xoxo

Midsommarhelg

2016-06-26 13:11:54
Daily Skoj iPhone  34 kommentarer
 
Hej finisar!! Hoppas ni hade en härlig midsommar! Min midsommar var härlig med bra människor, god mat och ett underbart väder. Vi grillade och åt även tårta, spelade kubb och bara umgicks. Det var riktigt mysigt och timmarna gick väldans fort. Tack för kvällen my gang!
 
När jag, Wilma och Emil vaknade igår visste vi knappt vart vi skulle ta vägen pga så varmt, så vi åkte hem till mig och badade. Härligt. På kvällen åkte jag och Wilma och träffade Ida och Ebba. Vi grillade, spelade kubb, spelade kort och kollade på skräckfilm. Det var riktigt mysigt och en härlig kväll!
 
Har haft riktigt härliga dagar och jag har fortfarande några dagars ledighet innan jag börjar jobba igen. Hoppas ni också har haft en fin midsommarhelg!! ✿♥

Sommarväder

2016-06-23 20:39:14
Daily Fotografier  29 kommentarer
 
Måste bara börja med o säg att ALLA MÅSTE SE FILMEN "ME BEFORE YOU"!! Jag och Wilma såg den på bio i tisdags och grät för att den var så vacker och samtidigt så hemsk. Seeee den allihop!! Så bra skådespelare också. 
Tre hektiska dagar på jobbet avklarat, men har verkligen kommit in i detta nu så det känns super. Igår jobbade jag på högsta våningen aka varmaste våningen så det var himla skönt och komma hem och ta av sig sina svarta jeans och bada!!!!

 
Idag efter jobbet tog jag tåget till Karlskrona där jag mötte upp Maja. Vi gick och kollade i lite affärer och jag hittade ett par söta shorts på Gina Tricot. Det var jättemysigt att strosa runt där i några timmar då Karlskrona är väldigt fint + att det var någon marknad där så vi köpte Langos hihi. Det var så himla mysigt!!
 
Imorgon är det midsommar som gäller med ett härligt gäng + 5 dagars ledighet. Såå härligt! Hoppas ni får en härlig midsommar!♥♥

Vilken festival passar dig bäst?

2016-06-21 16:40:30
Tips  25 kommentarer
I samarbete med Zmarta.se
 
Är du lika mycket "festivalmänniska" som jag? Och älskar att dansa, festa till bra musik och träffa härliga människor? Eftersom det idag finns så många olika typer av festivaler kan det bli svårt att välja vilken eller vilka man ska gå på. Det kan vara svårt att välja då man kanske är student och har begränsat med pengar.
 
Därför har jag fått chansen att tipsa om en grym sida! Nämligen Zmarta.se, där man enkelt kan jämföra lån, försäkringar, kreditkort och sparande online. De har just nu ett festivalindex som hjälper dig att välja vilken festival som passar dig bäst. Själv fick jag Summerburst när jag gjorde testet och det passade ju mig perfekt då jag var där för cirkus en månad sedan.
 
Själv har jag och kommer lägga mycket pengar på festivaler denna sommaren. Då Summerburst i Göteborg verkligen var bland det häftigaste och roligt att uppleva så kunde inte jag och Wilma motstå att boka en till festival, så Weekend Festival... here we come!
 
Sååå ta nu och gå in på sidan, gör testet och boka sedan en festival! Du kommer få dagar fyllda med glädje.

My type of monday

2016-06-20 18:36:58
Daily Fotografier  36 kommentarer
 
Jag var som sagt ledig idag och ville verkligen ta vara på dagen + att det var fint väder. Så jag och Emil beställade pizza och körde ut till havet några timmar. Det var jättemysigt, my type of monday ♥♥♥
 
Nu är det att gå upp tidigt för jobb i 3 dagar och sedan är jag ledig över midsommarhelgen. Ha det fint!

This afternoon

2016-06-19 18:01:11
Daily Fotografier  23 kommentarer
 
Har nu jobbat färdigt för denna veckan, jobbade både igår och idag. Igår var det dock inte alls mycket och göra till skillnad från idag. Jääklar haha, har städat över 30 rum och det var avresningar så det blev ingen lunch heller pga så mycket och göra, men har ändå gått bra.
 
När jag slutade körde jag och familjen iväg och plockade jordgubbar, så nu har vi en del hemma (love) och körde även och köpte glass. Gosigt. Nu är jag verkligen grymt hungrig och väntar på att maten ska bli klar. Imorgn är jag ledig, ska bli skönt. Ha det fiint!

Jobb

2016-06-17 18:10:03
Daily Shopping  29 kommentarer
En klänning jag köpte på H&M i onsdags när jag och Emil var inne i stan hihihihi.
 
Har nu jobbat i 2 dagar och jag är extremt trött haha. Jag trivs i varje fall väldigt bra, jättetrevliga arbetskamrater och man blir aldrig rastlös. Jag tror bara jag nämnt var jag jobbat och inte vad jag gör, men jag städar hotellrum i alla fall. Himla varmt och ganska så slitigt då det är mycket kroppsarbete, men jag lär mig väldigt mycket!
Ska jobba hela helgen och det gör inte så mycket då jag jobbar dagtid, så det är bara att jobba på.
 
Efter jobbet idag åkte jag hem till mormor och morfar en stund och fikade. Himla mys som alltid! När jag kom hem kollade jag och familjen på Sverige och Italien matchen och nu har vi precis ätit tacos. Ikväll ska jag träffa Emil.♡
 
Kram

1 year ago

2016-06-15 19:54:00
Resor Språkresa 2015  39 kommentarer
 
Åh alltså det finns inte ord som räcker till som kan beskriva hur mycket jag saknar detta stället och människorna, ja hela resan dvs. Idag var det ett helt år sen jag åkte till Brighton, England. Vad jag då inte visste var att jag skulle träffa bästavänner och ha så roligt. Vi fick uppleva så mycket de veckorna som jag aldrig upplevt innan och jag bara ler när jag tänker tillbaks. Jag fick lära mig så mycket om livet och växa som människa. Men det bästa med hela resan var människorna jag träffade som jag idag pratar med dagligen. Finns fasiken inte många som ni och jag älskar er något enormt mycket!
 
Jag säger det igen, om ni får chansen, åk på språkresa!! Ni kommer inte ångra er, jag lovar!♡
 

Viva Jumpsuit

2016-06-14 16:43:00
Daily It's me Outfits iPhone  22 kommentarer
...från DM Retro!!
 
Igår var första dagen på jobbet och det var väldigt roligt och spännande. Jag trivs verkligen redan, så ser fram emot att jobba där i sommar! Nu är jag ledig två dagar och börjar på torsdag igen och jobbar sedan resten av veckan. Det var verkligen tur att jag var ledig idag då jag vaknade med en förkylning, täppt och lite obehag i halsen. Så jag har suttit vid tv:n framför Springfloden hela dagen.
 
Nu väntar jag på att pannkakorna ska bli klara!!! ♡ Ett tag sen man åt det nu hihih.
Ha det fint ♡

Maja, fy fan vad du är bra

2016-06-12 11:36:47
Festligheter Fotografier Människor Skoj  25 kommentarer
"För hon har tagit studenteeeeeeen.... fy fan vad hon är bra!!"
 
I fredags sprang min finaste kusin ut och tog studenten!!! och Maja... är så värd det! Jag önskar dig all lycka i livet Maja och du vet alltid vart jag finns och med den kämparglöd och personlighet som du har... kommer du komma så långt du bara vill!
 
Studentfesten var så rolig och härlig. Jättehärliga människor och jättefina tal och jag bara längtar och längtar tills det är min tur! Studenten är en sådan viktig och härlig dag och once in a lifetime och den ska man bara minnas med glädje!
 
 
Imorgon börjar jag jobba på First Hotel här i Karlshamn. Kommer bli jättespännande och kul! Jobbar lite då och då för har fått ett schema. Så imorgon blir det till att stiga upp tidigt.
Ha det så bra, vi hörs! ♡

Sommarlov!!

2016-06-09 18:30:00
Shopping  38 kommentarer
 
YES! Nu har jag äntligen sommarlov! och jag har shoppat... igen haha. Allt kommer från Bik Bok!
The Conjuring 2 igår var väldigt bra! Men väldigt läskig also haha, men så värd att se.
Idag var det tårtdags som avslutning med alla esteter, inte helt fel!! När vi hade slutat gick jag och Wilma till Gourmet Thai och åt, gott som tusan. Sedan blev det lite shopping haha, äkta oss då.
 
Men tusan vad det känns skönt med sommarlov just nu. Allt slit i skolan har varit grymt värt det och jag är faktiskt väldigt nöjd with my grades, hoppas det håller i sig så även nästa år.
 
Imorgon ska jag på student! Kram på er ♥♥

Jump jump

2016-06-08 17:26:44
Daily Fotografier  26 kommentarer
Bilder tagna a few weeks agooo :)
 
Idag var det klassens dag vilket som faktiskt var väldigt mysigt och roligt. Vi grillade, gick tipsrunda (jag och Wilma vann, ej ledsna) och varje grupp gjorde någon selfie och sånt haha, så jag och Wilma klättrade i träd. :)
 
När jag kom hem skypeade jag med Karl och har gjort det since then :) och nu ikväll ska jag och Emil på bio och kolla på The Conjuring 2 hohoh.
 
IMORGON FÅR JAG SOMMARLOV! ALLTSÅ FOR REAL SÅ HIMLA SKÖÖÖÖNT!! Så vi ska äta tårta med 1:orna (älskar tårta), så det ska bli härligt. På fredag är det student, för Majas del! Ska bli roligt.

Latest

2016-06-07 22:07:00
Daily iPhone  12 kommentarer
 
De två senaste dagarna har bjudiiiit på perfekt väder enligt mig, inte för varmt och inte för kallt, härligt. Typ runt 18-20 grader, perfekt.
Igår hade ju jag och Emil 2 år så vi åkte till Ronneby och fikade på Café Mandeltårtan, gos. Åkte sedan hem och gick lite ute vid havet och åkte hem och kollade på de senaste avsnitten av Screeeeam.
 
Skoldagen idag var nästan meningslös. Historian var det betygssnack, lika så engelskan + redovisning. Är verkligen nöjd med både mitt engelska och historia betyg. Wilma hängde med mig hem sedan och så solade vi lite och sååånt och pratade Summerburst minnen haha, gos.
Lisa hämtade upp mig sedan och vi åkte in till stan och tog en glass och pratade, himla mysigt och inte för kallt faktiskt trots att vi satt där till nästan halv 10.
 
Imorgon är det klassens dag, typ? Vi ska grilla och sånt på Boön.
Hoppas ni har det fint!

2 years together

2016-06-06 14:37:00
Fotografier Människor  29 kommentarer
 
Herregud.... vad tiden går fort! Idag har jag och Emil varit tillsammans i 2 hela år!
"A good relationship is with someone who knows all your insecurities and imperfections but still loves you for who you are"
 
6 juni 2014 ♥

Mysig dag

2016-06-05 23:06:49
Blommor  7 kommentarer
 
Haha jag och Wilma alltså.... har bokat EN TILL festival!! WE ARE CRAZY AND WE LOVE IT (trots att detta drabbar våra plånböcker haha) Nu taggar vi Weekend Festival med bland annat artister som Martin Garrix, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Sigala m.m., aaaaah!! Är såå taggad nu. Alltså Martin Garrix? Vi var typ helt förstörda efter Summerburst pga att det var slut haha så nu taggar vi en till. Hur roligt? Verkligen något av det bästa med sommaren är festivaler. Så idag bokade vi hotell och detta, hur gos. Vi badade även och åt gott då pappi hade grillat.
 
Annars idag kollade jag och Emil på Scream när vi vaknade. Det är grymt spännande! Jag och pappa åkte sedan in till stan för att äta glass, spontant och så mysigt.
 
Hoppas ni haft en härlig dag! Kramis ♥

Friday night

2016-06-04 15:18:00
Daily iPhone  27 kommentarer
 
Jag och Wilma ville vara lite tumblr och inspo igår så vi satte oss i fönstret och tog lite bilder, haha det var riktigt gos och sitta där faktiskt. Vi var hemma hos henne och festade lite och gick sedan ut för att träffa Emil, Hampus, Albin och Albin och så gick vi i princip hela kvällen och pratade osv. Var ändå gos. Gick även till Brooklyn en sväng.
 
Idag planerade jag och Wilma lite om en grej hihi när vi vaknade och sedan gick vi ner på stan. Jag hittade en kjol på Bik Bok. Har länge velat ha en kjol och tyckte att den jag hittade var så basic och fin, var bara tvungen haha.
 
Annars såå fyller min katt 2 år idag, hoho lilla Tufsi.
Ikväll ska jag till Emil ikväll och sova där. Hoppas ni får en härlig lördagskväll!
 
Måste även passa på och säga grattis till min språkresekompis Fanny som tog studenten igår!! Grattis fina du, jag är så stolt över dig!

Last couple of days

2016-06-02 20:25:00
Daily iPhone  25 kommentarer
 
Sry.... för dålig bloggning de senaste dagarna. Men känner att det inte är mycket som kommer att leva upp till de förra inlägget haha, bästa Summerburst som man saknar något enormt. Haha förlåt Wilma för att jag tog med bilden på dig när du grät men den var så söt och summerar ganska bra vad vi gjort mycket dessa dagar ;)
 
I alla fall! Vädret har varit runt 30 grader varje dag denna vecka, väldigt härligt men lite för varmt vissa stunder haha. I tisdags efter skolan körde jag, Emil och Wilma och badade. Var jättehärligt och gos! Sena sommarkvällar äger.
Igår gick jag och Wilma in en snabbis till stan där jag hittade en jumpsuit på H&M. När jag kom hem blev det lite vila då jag har varit så extremt trött de senaste dagarna, inte så konstigt. Umgicks sedan med mamma och pappa i princip hela kvällen, var jättegos. Åkte även till Wilma en liten stund, väldigt spontant men så mys.
 
Idag fyller min fina mamma 46 år, grattis finaste mammsi♥ så därför har vi varit på rökeriet och ätit idag, himla gott och mysigt! Det var så härligt där ute, inte alls lika varmt som här hemma haha. Har även fikat med glass och sånt gott ikväll med familjen, Emil och mormor och morfar.
 
Idag fick jag även reda på att jag kommer få godkänt i Matte 2b och kunde inte vara stoltare över mig själv, så mycket krig och kämpande med denna matten, så skönt att jag klarade den. Tagga Matte 3 nu haha..
 
Nu ska jag skypea med Eveline och Karl. See you♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec