Taggad till tusen

2016-09-30 20:29:26
Daily Justin Bieber  24 kommentarer
 
Imorgon, imorgon åker vi till Köpenhamn och på söndag, dååå är det dags för att se min allra största idol för 2:e gången. Folk som sa att det bara var en "fas" när jag började lyssna på honom för 7 år sedan got it all wrong, because please, är mer crazy i honom nu alltså. Så mycket jag försvarat honom haha alla dessa år och ångrar inget av det.
 
Såå på söndag, då står vi där och har dessutom inte tråkiga platser (Golden Circle!) see you then Justin♡♡
 
Kommer finnas på snapchat och instagram under helgen:
idalindborgphoto (instagram)
followifurlost (insta konto nr 2 haha)
iidalindborg (snap)

Härlig throwback

2016-09-28 19:35:31
Daily Fotografier Människor  21 kommentarer
gamla bilder på me and my lovely friendooo♡♡
 
Sedan måndags har jag.... haft sleepover med Wilma, haft sleepover med Emil, jobbat med UF-företag, shoppat underkläder, örhängen, jeans, kappa (bra Ida), snapchattat, varit i skolan, sovit bättre och TAGGAT inför helgen då jag ska se bästa idolen. Har varit jättemysiga dagar!!
 
Sitter även med en ny design nu, lite på tiden, dock kommer inte mycket förändras och vet inte när jag blir klar.
Kramis♡♡♡

I would never leave you behind

2016-09-26 14:06:23
Daily Människor  29 kommentarer
 
I need you forever in my life. Från stunden vi började prata där på Brighton Station, så hade jag ingen aning om att vi skulle klicka så bra som vi gjorde, now I can't imagine my life without you, vi ses snart igen ♡♡♡

Life is 2 short 2 wear ugly sunglasses

2016-09-24 22:50:00
Fotografier Människor  22 kommentarer
 
Dessa stjärnor fick ställa upp på en uppgift i skolan där jag skulle fota 10 personer. Tack för hjälpen finisar♡
 
Har haft ett riktigt roligt dygn. Igår efter skolan åkte jag till Wilma där jag nästan somnade direkt haha, bra sällskap jag var där men var så himla trött. Sedan satt vi och skrattade och gjorde allt och inget i flera timmar, var jättehärligt. Sedan fixade vi oss lite och förfestade och mötte upp bra människor i stan för utgång. Temat på Brooklyn var uppdragsnatt men det strunta vi i ganska rejält haha, men det var bra drag, bra musik och bra timmar. Var hemma samma tid som förra helgen, runt halv 5 så idag är man bra trött.
 
Idag har jag och Wilma basically gjort samma sak som igår, skrattat åt allt och inget haha. I eftermiddag har jag träffat mormor och morfar och även gått en runda med Emil. Mysiga timmar! Ska kolla lite på The Fosters nu, älskar den serien.
 
Kramis♡♡♡♡

Lite mer iphone-pics

2016-09-22 19:56:29
Daily iPhone  20 kommentarer
 
Igår fyllde min fina morfar 77 år så vi var och firade honom med god fika. Grattis i efterskott min fina morfar, du och mormor är världens finaste! ♥♥
 
På kvällen åkte jag, Ida och Wilma till Växjö för att äta på Pinchos. Det var verkligen jättemysigt och roligt och vi hade ju en enorm matkoma när vi åkte därifrån. En bättre kväll!
 
Idag när jag och Emil vaknade kollade vi lite på The Fosters. Jag åkte sedan in till stan och gick och fixade mina naglar (tog aldrig bild på de, glömde helt) men blev nöjd i alla fall. Wilma kom dit och vi gick sedan och åt och spenderade några timmar på stan. Timmarna har gått väldigt fort idag och jag har precis kommit hem.
 
Imorgon är det fredag, nice nice, det kan man ej klaga på. Kramis♥♥

Urbanears

2016-09-20 20:30:58
Daily Shopping Tips  28 kommentarer
 
Om dessa är värda priset? Ehm, jaaa! De räddade även min tågresa både till och hem från Göteborg då jag var själv. De äger även när man ska prata i telefon och gör annat och även när man städar osv, så slipper man den jobbiga sladden. Men ljudet dååå?? Underbart är det också! I alla fall, grymma hörlurar!
 
Idag hade jag Samhällskunskapsprov men vaknade och mådde inte alls bra, men självklart åkte jag till skolan ändå (envis) och gjorde provet. Det gick helt okej. Gjorde sedan klart en sak snabbt i mediaproduktion och åkte hem och sov, vilade och kollade på serier. Skönt att ha båda avklarat. Har kollat klart på Stranger Things nu, grymt bra! Har frusit och mått konstigt + mensvärk blöö. Trots att jag känner mig lite bättre ikväll blir det nog att vara hemma imorgon också, får se.
 
Ikväll har jag suttit och kollat på massa gamla videos och bilder från exempelvis Stenbackatiden, vad jag saknar den, något enormt!!
 
Kramis♥

Fullspäckad helg

2016-09-18 14:59:00
Daily Festligheter iPhone  24 kommentarer
 
I fredags efter skolan åkte jag in en snabbis till stan med Wilma, Ida och Ebba. Hittade denna klänningen på Bik Bok, tyckte den var riktigt fin och den är även så skön. Så det fick bli min outfit när vi gick ut i fredags. Det blev en jättehärlig och rolig kväll och temat på Brooklyn var Prison Break. Vi satt dock ihop 3 stycken haha så vi satt fast runt en halvtimme bara, sen orkade vi inte mer ;) Jag, Wilma och Ida somnade hemma hos Wilma runt halv 5 och då hade vi hunnit med förfest, utgång, efterfest och nattmat på mc donalds. Som sagt, en riktigt rolig kväll!
 
Igår åt vi brunch på Brasseriet, riktigt gott. Sedan satt vi bara och skrattade åt allt (mest åt alla fula bilder på varandra) och inget då vi var himlans trötta haha. När jag kom hem var mormor och morfar här, gos. Sedan somnade jag en stund då jag bara sovit 3 timmar på natten.
Körde sedan till Lisa och vi hade filmkväll då vi såg bästa EGO som har och är en klar favorit för oss hihi. Avslutade sedan med en glass på mc och en massa prat. Så mysig kväll ♥
 
En ny vecka i skolan väntar, puuuuuust.
xoxo
 
 

Sedan jag senast skrev har jag....

2016-09-15 22:52:00
Daily iPhone  23 kommentarer
 
..Varit i skolan, skrivit 2 prov, anmält mig till högskoleprovet, tränat tabata, planerat UF-företag med Wilma (blev en massa skratt mest), ätit pizza i stan med Wilma, sovit mer (faktiskt), varit trött, varit arg, varit glad, skrattat, fotat porträtt på många människor till skolarbeten, tagit skolfoto, gjort läxa, varit på Kofsa med familjen i det härliga vädret, badat i poolen, sovit över med Emil, träffat Vilma ett par timmar (timmars prat och gos, alltid lika mysigt), fått blommor av Emil pga min namnsdag♥ (gulligaste), träffat Moa (en härlig fika i solen med en massa prat med min goa vän), haft fullt upp helt enkelt.
 
Har trots allt att jag verkligen märkte i tisdags att nu är det nog här för var helt väck pga dålig sömn, haft härliga dagar med bra människor.
 
Nu väntas helg, vilket som är väldigt behövligt. PS: Sista bilden är från i somras, tycker den är härlig. Kram på er!!

En fin helg i Göteborg

2016-09-12 22:24:40
Daily Fotografier Resor Skoj iPhone  35 kommentarer
 
Jag har haft mysigaste helgen i Göteborg med min älskade Soulmate, Eveline!! Vad jag hade saknat henne, hon är en av de som får mig att bara le när jag tänker tillbaka på Brighton där vi träffades. Vi hade inte setts på 7 månader och då var det bara 3 timmar och innan det, inte på ett år. Vi har suttit och gråtit och skrivit till varandra flera gånger i somras och gjort allt för att träffats men det har ändå slutat med att vi har fått vänta lite till och i fredags var det dags!! Vi sa ändå det att vi kunde inte förstå att vi såg varandra in real life när vi väl gjorde det haha, då det var så längesen.
 
När jag kommit fram i alla fall åkte vi hem till hennes lägenhet (vilket är verkligen den mysigaste och så fin) och sedan åkte vi in till stan för en god fika. Satt på mysigaste caféet med skönaste stolarna, god fika och härligt väder. Sedan lyckades vi klämma in några timmars shopping. Så mycket vi skrattade, åt allt och inget och det har vi gjort hela helgen haha. På kvällen blev det Pinchos med en massa god mat och drinkar, så himla mysigt.
 
I lördags var det dags för Liseberg och härligaste vädret fick vi på köpet. Något av det roligaste var lätt Helix kön där vi spelade Helix spelet och kom 2:a dessutom, haha underbart. Vi var såå tävlingsinriktade och när det väl precis var vår tur att hoppa i karusellen kom vi 2:a i spelet, yeah #evelida. Flumriden var med himlans kul såklart och alltid så härlig!
Vi tog även sockervadd och åt fish and chips och försökte på oss att ta lite tumblr bilder hihi.
Efter några timmar där kände vi oss klara och köpte sushi och pizza på vägen hem. Första gången jag åt sushi, har väntat då jag lovat Eveline att äta det med henne först och det var faktiskt riktigt gott! 
 
På kvällen åkte vi in och kollade på Suicide Squad i 3D. Herregud, vilken film! SÅ grymma skådespelare (Joel Kinnaman ooh) och vi båda sa det att det typ är våran nya favoritfilm.
 
Igår morse åkte vi till Bönor & Bagels och åt godaste brunchen. Såå himla fint det var där också och så mysigt. Vill så gärna dit igen! Var verkligen härligt.
Timmarna innan jag åkte hem gick vi runt lite i Nordstan och åt bland annat goda munkar.
 
Med ungefär tusen kramar och ett svårt hejdå så satte jag mig på tåget hem med ett litet aj i plånboken, men framför allt med ett stort leende för en underbar helg med ett fullspäckat schema med en av de bästa jag vet. Tack min underbaring för denna helg, du får mig alltid så glad, vi ses snart igen ♥♥

Ögongodis

2016-09-08 22:19:18
Daily Övrigt  28 kommentarer
 
Nuu har jag helg! Såå himla skönt. Jag hade sovmorgon imorse och det var verkligen såå behövligt!
Igår hängde jag med Wilma hem efter skolan och vi satt och pratade länge och försökte komma på lite till UF-företag som vi ska driva i höst. På kvällen gick jag en lååång runda med Karl i telefonen, 20 grader ute (!!)
 
Efter skolan hämtade jag upp Emil och nu har han nästan precis åkt hem. Jag blev verkligen överraskad när jag såg en Calvin Klein parfym stå på mitt sminkbord som han köpt till mig nu när han varit iväg. Kan ni gissa hur glad jag blev??? Calvin Klein som jag älskar, han hade verkligen inte behövt, taaaack underbaring!!♥
 
IMORGON har jag tagit ledigt från skolan för då åker jag till GÖTEBORG! Jag ska åka till Eveline som har flyttat dit nu. Henne har inte jag träffat på 7 månader, det var verkligen ett tag sedan och jag har saknat ihjäl henne. Så vi har mycket planerat i helgen, kmr bli såå mysigt!
 
Om vi ej hörs under de kommande dagarna så får ni ha en underbar helg ♥
snap- iidalindborg
instagram- idalindborgphoto

Kvällsdopp

2016-09-06 20:46:42
Fotografier  31 kommentarer
 
I eftermiddag har jag träffat Maja och vi var och åt på stan och satt ute i det härliga vädret. Var jättemysigt och träffa henne, hon åker ju på torsdag (I'm gonna miss her), hoppas du får bästa tiden i Tanzania Maja♥
 
Ikväll var det 20 grader ute vid 7 tiden så jag hoppade i poolen, vilket var jätteskönt.
 
Sååå skönt att måndag och tisdag är avklarade för denna vecka, puss och kram♥

Snapshots

2016-09-05 21:19:08
Daily iPhone  16 kommentarer
Ytterliga lite "snapshots", fast från helgen och idag.
 
Igår vilade jag almost hela dagen och gjorde även lite läxa. Åkte till Wilma på kvällen och var där några timmar, var gos. Idag har jag och Wilma stått i kafeterian här i skolan för att samla in pengar till klassen och det har gått braaa och har varit skönt att få skippa lektioner någon dag haha.
 
Ikväll har jag varit hos min fina kusin på Hejdå-fika! Maja åker till Tanzania i hela 3 månader på torsdag and I'm so proud and happy for heeer! Det var i alla fall jättemysigt och ska även träffa henne imorgon after school.
 
Hörs♥

Happy times

2016-09-03 23:54:00
Daily Fotografier Övrigt  21 kommentarer
 
 
 
Oj, en rejäl tb från en härlig kväll sommaren 2014, hihi nu har jag bildbrist lite så
 
Skönt med helg nu igen. Igår efter skolan var det nollning för ettorna, redan vid typ 5!!! Vi körde brännboll och några andra lekar (fyrkamp med irländsk julafton osv) och stannade där till ungefär 11. Sedan gick jag, Ida och Julia ut på Brooklyn då det var "Glow in the dark" som evenemang, vilket var megaroligt!!!! Så vi hade färg lite överallt och som vanligt gick timmarna tyvärr, väldigt fort. Men kvällen blev väldigt lyckad och jag längtar redan till nästa utgång.
 
Kom hem runt 4 inatt och vaknade 9 och idag har jag varit med Emil nästan hela dagen. Vi var först inne i stan med hans mamma och syster en sväng och sedan har vi kört runt lite och jag har även beställt Urbanears!!! finally finally, längtar galet tills de kommer. Ikväll har jag kollat på filmen Mother's day med mamma och Kaisa.
 
Sleep well♥♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec