VSCO

2017-03-30 22:26:56
Daily Kreativt Övrigt  27 kommentarer
 
Nu har jag äntligen blivit lite bättre på att använda VSCO. Jag har redigerat mina Instagram bilder är i flera år men det har alltid varit kaos på min VSCO med tusen bilder. Nu har jag skapat ett konto där jag lagt upp bilder jag redigerat och många av dem har ni nog inte sätt innan. Det finns till och med några bilder från 2014 om ni vill titta så långt bak. Såååå in och titta om ni vill. ♥♥

Födelsedagen bjöd bland annat på bästa vädret & inställda lektioner ♥

2017-03-28 22:18:00
Daily Festligheter It's me Skoj  23 kommentarer
 
Till och börja med hade jag en helt underbar helg! Först mitt kalas som var hur mysigt som helst och sedan sov jag över hos Emil vilket som också var hur mysigt som helst. Vi sov ut på söndagen och fixade god frukost. Sedan var jag ute hela dagen då jag och Wilma först åkte till Ortholmen och fikade och gick sedan en låg runda i det härliga vädret.
 
Igår var det min 19-årsdag och den blev hur lyckad som helst. Kändes verkligen ingenting att fylla 19 haha, mer än att jag är inne på mitt sista år som tonåring. Lite smått ångest men alltid roligt att fylla år. Jag hade även turen att alla mina lektioner faktiskt var inställda under dagen, händer typ aldrig men igår var det fallet och jag tyckte ju det var mer än fantastiskt att slippa gå till skolan på min födelsedag, of course. Dagen bjöd även på bästa vädret och när man satt ute i solen kändes det som sommar, så första sommarkänslan kom igår faktiskt.
 
Jag mötte upp Wilma på morgonen i stan för en fika och där spenderade vi många timmar och åt även lunch. Vi gick och kollade i affärer och jag hittade äntligen min studentklänning!! Innan jag åkte hem satt vi ute i den härliga solen, var verkligen jättemysiga timmar med min finis.
När jag kom hem åkte jag nästan direkt in till stan igen med familjen och Emil för att äta thaimat. Hur gott och mysigt som helst och där satt vi ett tag innan vi åkte hem för att äta god tårta och öppna presenter.
 
Förutom mina skor som jag fick av Emil dessutom, så himla fina! så har jag fått mycket fint och behövligt så som regnjacka, kläder, smink, hudprodukter, smycken, presentkort, blev verkligen jätteglad. Är även så glad över all uppvaktning jag fick igår, inte bara i verkligheten utan även på sociala medier. Här på bloggen, snap, Instagram, sms, Facebook. Har en drös med screenshots på min telefon som jag ska kolla på when I'm sad<3 Många la upp en massa fint överallt och det betyder väldigt mycket för mig!!
 
En så härlig och rolig dag med andra ord! och ett litet längre inlägg ♥ Kramis på er

19 years

2017-03-27 08:44:00
Daily Festligheter It's me  23 kommentarer
 
...på denna jord jaaaa och nej det känns inte som att det redan gått ett helt år sedan jag blev 18 år, tiden går allt för fort, men jag har levt mitt år som 18-åring fullt ut haha. Men nu är jag i alla fall hela 19 år och det har redan firats i helgen som har blivit så lyckat och ska även fira idag med bland annat min fina familj. Kramis ♥♥

Närmare 19

2017-03-25 20:51:00
Daily Festligheter Outfits  24 kommentarer
Topp från H&M, solglasögon från Ray-Ban och byxor från Bik Bok (nya, älskar dem!)
 
På måndag fyller jag 19 år så idag har vi haft kalas för mig här hemma, vilket som har varit jättemysigt. Timmarna har gått väldans fort men vi har ätit god mat och tårta, umgåtts och jag har fått fina presenter. Det har även varit väldigt fint väder idag, så himla härligt. Är jättenöjd med dagen/kvällen med min fina släkt.
Jag vaknade igår och mådde inte alls topp, förkyld och kände mig febrig, trodde inte kalaset skulle bli av, så det blev verkligen till och vila då jag inte ville bli sjuk nu och det har jag inte blivit heller, skööönt det!!!
 
Hoppas ni också haft en bra lördag ♥♥

Ledig dag

2017-03-22 21:20:44
Daily Självporträtt  26 kommentarer
 
Nu är det äntligen vår, så himla härligt. Dockkk så var det ganska blåsigt ute idag, men ändå varmt. Jag har varit ledig idag och tog en rejäl sovmorgon då jag nästan sov 12 timmar inatt, behövligt. Annars har jag försökt göra lite läxor, träffat Lisa och Stoffe en stund då vi bokade tågbiljetter till Gbg (Summerburst) och har även tränat ikväll.
 
Skola imorgon igen men jag har sovmorgon så klagar inte. ♥♥

Bland det bästa jag gjort i mitt liv...

2017-03-20 21:56:00
Daily Språkresa 2015  24 kommentarer
 
Finns knappt något jag saknar mer än denna resan. Jag vill bara uppleva den om och om igen, var verkligen bland det bästa jag gjort i mitt liv!
Fick även vänner för livet och en utav dem fyller 19 år idag, Karl! Grattis på 19 årsdagen, du är en utav av de viktigaste i mitt liv och jag hoppas dagen har blivit bäst!
 
ÅK PÅ SPRÅKRESA OM NI KAN ♥♥♥

Last couple of days

2017-03-19 14:40:47
Daily Skoj iPhone  26 kommentarer
 
Lite bilder från de senaste dagarna, UF-mässa och utgång
 
Det har (som alltid haha) varit skönt med helg. Helgen har bestått av utgång i Sölvesborg där temat var barnkalas och det var som vanligt kul haha, sleepover med Lisa och Stoffe efter det, brunch och sleepover med Emil. Det har varit en rolig helg och nu är jag faktiskt helt slut och sov 11 timmar inatt??? Haha behövligt. Var taggad inför helgen men är inte lika taggad att ha historiaprov klockan 8 imorgon. Mitt problem är att jag verkligen inte kan plugga till prov längre, bra.
 
Kram ♥♥

Varför inte ta en weekend i Malmö?

2017-03-17 16:10:30
Daily Tips  20 kommentarer
 

Inlägg i samarbete med Best Western Plus Hotel Noble House 

 

Malmö, en av de finare städerna! Jag har aldrig blivit besviken när jag är där och hittar alltid på något roligt när jag befinner mig där. Det har hittills blivit mestadels shopping, men jag har även varit där på skolresor, varit på melodifestivalen med familjen, varit mycket där när jag var liten och följde Måns Zelmerlöw vart han än var och senast jag var där var jag och kollade på William Spetz föreställning. Det finns mycket att göra helt enkelt! Mer än här i lilla Karlshamn.

 

Jag har drygt två timmar dit från där jag bor, vilket inte alls är långt. Jag funderar på att åka ner dit snart igen. Varför inte ta en hel helg? Det behöver man ibland, även fast det säger lite aj i plånboken, men värt är det. 

 

Jag har övernattat väldigt många gånger i Malmö och den gången jag blev som nöjdast var utan tvekan när jag bodde på Hotel Noble House, som är ett hotell i centrala Malmö. Som det shoppingfreaket jag är låg hotellet verkligen perfekt, nära och bra till alla affärer. Ja, när det ligger centralt ligger det perfekt till allt, så som restauranger ex. 

Förutom det var det en trevlig och tillmötesgående personal, väldigt fräscha hotellrum vilket är det viktigaste på ett hotell enligt mig och en himlans god hotellfrukost på det. Det kan knappast bli bättre. Jag minns hur nöjda jag och Emil var när vi åkte därifrån sist. Så om jag åker till Malmö snart igen och ska övernatta kommer jag bo där, för det föll mig verkligen i smaken. 

Jag läste även om någon som hade bott där 15-20 gånger, verkar inte bara vara jag som är nöjd. 

 

De har många fina och bra erbjudanden som man kan boka här!! Då det snart är påsk har de ett påskerbjudande, så varför inte åka på påskweekend i Malmö? Det finns även mycket där för att förgylla vistelsen. Jag längtar redan till min nästa vistelse på hotellet!!


Fullspäckad vecka

2017-03-16 20:20:00
Daily It's me iPhone  15 kommentarer
 
Bildbrist right now. Dels för att jag har tappat intresset för foto just nu så det blir mest bilder från mobilen, men kan bli kul ändå!
 
Igår var det UF-mässa, en väldigt viktig del för UF-företaget och absolut för gymnasiearbetet då vi har vårt UF som gymnasiearbete. Det gick bra och dagen gick fort, verkligen skönt att ha det avklarat och jag var helt slut när jag kom hem. Idag hade jag sovmorgon till 12.45 och åkte till skolan för en redovisning i naturkunskap som också gick bra.
 
Imorgon är det fredag och helg, så skönt!
Kram♥♥

Goodbye TVD

2017-03-14 19:27:00
Daily Tv-serier  18 kommentarer
 
Hejdå TVD och världens bästa ship, Delena. Alltså finns så mycket videos på dessa två som jag älskar, men denna är den bästa jag någonsin sett (har delat den innan haha), alla borde se (även ni som ej kollar på tvd<3) dock är ej hela deras story med här. Denna serien har man följt i några år och nu är den slut, kan ej fatta riktigt?
 
Två dagar i skolan som faktiskt har varit ganska roliga haha trots redovisning osv. Som ex idag, idag har jag och Wilma fixat mycket inför UF-mässan och dött av skratt samtidigt åt allt och inget?? och nu känner vi oss ready inför mässan, härligt det. Mässan är jätteviktig för framförallt vårat gymnasiearbete så ska bli skönt när den är avklarad.
Igårkväll tränade jag även och jag och Ebba har verkligen kommit igång med träningen nu vilket känns jättebra. Ikväll ska Emil sova här, gooos.
 
Kram♥

Ett dygn i Malmö

2017-03-12 14:26:31
Daily Skoj iPhone  29 kommentarer
 
Kom hem runt 6 tiden igår efter ett roligt dygn i Malmö med kusinerna. Vi åkte dit för att kolla på William Spetz föreställning och den var såå fin och rolig! Han vet verkligen vad han gör och kan blanda humor med allvar, så grymt bra. Se den om ni får chansen!! ♥♥ Tack mormor och morfar för bästa julklappen.
 
Igår var det vår i Malmö, så härligt. Vi gick runt i affärer hela dagen och åkte dubbeldäckare hem (fick mig och tänka på Brighton, looove). Igår var man trött när man kom hem så det fick bli mellomys i soffan!
 
Idag har jag varit hos Emil's mormor och morfar och ätit brunch, gos det med.
Nu blir det nog lite plugg och serier senare.
 
Kram♥♥♥

Allt du vill veta om...

2017-03-10 12:45:00
Daily Skoj Övrigt  18 kommentarer
 
Jag och Ebba har som slutuppgift i media gjort en podcast som heter Allt du vill veta om... Vi har spelat in ett avsnitt då dvs. I avsnittet pratar vi om presidentvalet, Skam och festivaler m.m. Det har varit en utav de roligare uppgifterna och vi är nöjda med resultatet ;)
 
Idag efter skolan åker jag till Malmö med mina kusiner för att ikväll kolla på William Spetz föreställning "Mormor jag vet att du är i himlenmen har du tid en timme?". Det kommer bli så himla roligt då jag verkligen velat se den föreställningen, har även följt William Spetz i flera år. Sedan åker vi hem imorgon då vi ska sova på hotell inatt, så gos.
 
Taggad, hoppas ni får en bra fredag så hörs vi i helgen 

Internationella kvinnodagen 2017

2017-03-08 23:00:00
Daily iPhone  24 kommentarer
 
Jag har precis suttit och förberett en presentation till engelskan där vi ska prata om människor som har gjort en skillnad i världen. Jag valde att prata om Emma Watson och har precis läst en massa om hennes kampanj HeForShe. Kom även in på denna artikeln och tänkte wooow när jag läst artikeln, herregud?? Hon är en queen och i och med att det även är internationella kvinnodagen idag var jag bara tvungen att dela denna artikeln, läs den!!
 
Det har varit dåligt med bloggning den senaste veckan och den stora anledningen är att jag har så mycket att göra just nu. Igår satt jag med min telefon i cirka 6 timmar då mina bilder från min nya telefon försvann, en lång historia men helt plötsligt hade jag bara bilder från november och bak. Har fixat detta nu då jag letat länge på nätet och hittat en lösning så jag kunde få tbx mina bilder i telefonen igen haha, men paniken fanns där igår.
 
Studiedag idag också, behövligt, såklart. Jag och Kaisa tog en roadtrip till Kristianstad, mest för att hämta min klänning till balen och även sy upp den lite och även för shopping. Det har varit jättemysigt och jag har hittat  örhängen, solglasögon, kappa till sommaren och en bomberjacka. Haha blev en del men ja.
 
Sov så gott♥♥

Utekvällar är de bästa kvällarna

2017-03-05 18:20:00
Daily Festligheter Skoj iPhone  31 kommentarer
 
Studentfest #4 - Glitter & Glamour
 
Alltsåååå! Jag blir bara så himla glad när jag kollar på bilderna från i fredags, vi hade verkligen så himla roligt???? Till en början när temat kom ut tyckte jag inte temat var sådär jätteroligt. Men det blev verkligen det då vi hade massvis med glitter i både ansiktet och hår haha och fick massa hattar. En utav de bättre utekvällarna!! Där man dessutom träffade massivs med härligt folk. Även en rolig förfest med underbara människor. Jag var extremt taggad då jag inte hade varit ute sedan en månad tbx och kvällen blev lyckad med en massa dans och skratt. Tack alla underbaringar som gjorde kvällen ♥♥
 
Jag har haft fullt upp i helgen, men bara roligt har det varit. Igår åkte jag till Kristianstad med Lisa och Stoffe och idag har jag hittills varit hos mormor och morfar och ska träffa Wilma för en donkendejt. Hoppas ni har haft en rolig helg ♥
 
PUSS OCH KRAM

100 dagar

2017-03-01 21:02:07
Daily Skoj Övrigt  27 kommentarer
 
100 dagar kvar tills jag tar studenten. Jag har nog aldrig längtat såhär mycket till något. Detta trodde jag inte för ett år sedan, att jag skulle vara såhär taggad inför studenten, då var jag mer nervös och hade lite smått ångest haha. Nuuuu vill jag bara bort från skolan och springa ut!!!!
 
Idag fyller även världens bästa Justin Bieber 23 år. Att jag följt honom sedan han var 16, eeehm blev han inte typ 18 häromdagen? Han är iaf världens legend.
 
Idag har det inte hänt så mycket meeeer förutom att jag har tränat ikv. Jag har även en del att göra i skolan just nu, men som sagt, så är det bara 100 dagar kvar till studenten! Det går fort.




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec