ever look at your friend and wonder why the hell you aren't comedians?

2014-06-29 13:32:00
Daily Människor  62 kommentarer
haha denna lille girlyn azz, vi är lika knäppa båda två o de är ju bra de azz♡
 
22 Jump Street var helt fantastiskt rolig igår. Alla satt och typ grät av skratt på bion, och måste säga att även fast jag är ett riktigt fan av 21 Jump Street så var denna bättre, och det hade jag svårt att tro att denna skulle bli lika bra, men de lyckades. Haha fantastiska.

Bara nååågra dagar kvar till Åhus, och i och med att vädret är som det är så vågar jag inte gå ut för att bli värre, så sitter helst inne med min förkylning. Har sett fram emot Åhus så himla mycket! Kanske går ut lite senare och tar lite frisk luft, springa blir det inte tyvärr. Hade tänkt göra det för att få upp tempot nu några dagar innan, men vågar inte det. För första gången typ lyssnar jag på min kropp. Hehe hoppas ni har det great 

all of these stars will guide us home

2014-06-28 19:47:00
Blommor Daily Fotografier  33 kommentarer
 
Nu i två dagar har det känts som att jag har haft feber eller något hehe. Min hals har bara blivit sämre och sämre och idag vaknade jag med ingen röst. Men detta SKA bara gå över till onsdag, det måste det göra! Jag är så taggad inför Åhus, spricker snart typ så jädra roligt kommer det bli! Jag, Vilma och Amanda kommer även sova över på hotellet på pappas jobb, kommer bli så himla roligt.
Det är så skönt med vädret nu också då, för jag hade inte gillat om det var värsta badvädret och sedan har jag värsta förkylningen, no me gusta, lol. Både igår och idag har varit lugna dagar. Emil kom hit igårkväll några timmar och vi kollade på The Grudge med coolingen Kaisa och hennes kompis, och även på TW och tog det lugnt :) Åkte även in en sväng till stan med mamma och pappa igår.
 
Idag åkte jag med på olika ärenden med mamma och pappa för att komma ut lite, och det blev även lite TVD tittande såklart, och läste bästa tfios lite.
Juuuuste! Såg något fantastiskt igår, jo det är så att jag ska nämligen få se Anton 8/7, den lilleeee mannen har jag saknat så tusan vad glad jag blev när jag fick reda på att han kom till Kristianstad.
 
Ikväll ska jag faktiskt in med girlzen och se bio ytterligare än gång denna vecka, bor ju typ där inne ;) men det är bara kul, fast denna gången är det 22 Jump Street vi ska se. 21 Jump Street var den roligaste film jag sett, och denna kommer nog bli ännu mer fantastisk. Channing Tatum är ju en av världens bästa skådespelare också, och Jonah Hill haha ja vad ska man säg, fantastisk. Måste även nämna att jag har tröttnat så extremt mycket på min design, den är trist. Men, jag kommer troligtvis fixa en ny EFTER Turkiet, eller innan, får se. ;) Nu sitter jag och lyssnar på världens bästa Ed Sheeran, (rubriken), fantastisk! Herregud vad jag har bytt samtalsämne detta inlägget :):) ♡♡
 

på morgonen

2014-06-27 18:51:17
Daily It's me Outfits  34 kommentarer
Topp Bik Bok / Kjol Gina Tricot / Skor Din Sko

idag snöade det, typ?

2014-06-26 22:35:00
Daily Självporträtt  32 kommentarer
 
Okej. Ingen bra idé kanske. JÄKLIGT KUL VAR DET DOCK, som ni nog ser på bilderna. Ja, kameran är inne, skulle inte ens tänka att ta ut den där i regnet/haglet som såg ut som snö typ. Ont gjorde det inte, men tusan vad det haglade. Idén bakom detta: Pappa berättade för mig idag att efter 12 skulle det börja regna, och såklart hade han rätt. Jag gick därför upp tidigt idag för de senaste dagarna så har det varit sol på förmiddagen, och sämre på eftermiddagen. Tog några självporträtt när vädret höll i sig imorse och gick sedan in och satte mig och kollade på TVD, och det är ungefär TVD som jag har kollat på hela dagen haha.
 
När det började regna tog jag paus och gick ut och tog dessa bilder, sedan började det åska också. Där stod jag, dyngsur, och kunde inte duscha. Yeay. Bröt mot en regel här hemma: Satte på TV:n och kollade på The Vampire Diaries TROTS att det åskade, ops. Tv:n stängdes dock av väldigt snabbt när mamma kom hem. Satte mig och läste världens bästa The Fault in Our Stars då, såå amazing börjar gråta. Mormor och morfar kom och det var jätteroligt som alltid! 
 
Har dock åkt på en rejäl förkylning (eller ja, har väldigt ont i halsen, fick det igår). Halsbränna. UGH. Men jag säger tack, men ändå inte. Fan om min halsont skulle komma på onsdag då vi åker till Åhus, så jag är glad att jag får ont i halsen nu och inte om 5-6 dagar. JÄKLIGT nöjd över dessa foton, de blev roliga! och där var "dansa/sprungit runt i hagel" avklarat, för att springa i regn har jag alltid älskat på fotbollsplanen, utanför med.

Träna med stil nu i sommar

2014-06-25 22:41:00
Daily Outfits Tips Träning/sport  29 kommentarer
 
Hittade en träningsoutfit på Zalando.se som jag inte skulle tacka nej till att använda när jag är ute och springer i sommar. Zalando är en fantastisk sida, med bra kvalité på kläder och leverans inom utlovad tid och även trevlig kundservice. Självklart kom jag direkt in på träningskläder när jag gick in på Zalando, och det är bara för att mitt intresse för träning är så stort och därför älskar jag träningskläder lite extra mycket!
Min fina vän Vilma som driver bloggen vilmala.se har fått mig att gilla Zalando så mycket. Kolla in hennes blogg! 

I'm on a rollercoaster that only goes up my friend

2014-06-24 23:52:00
Daily Fotografier Skoj  35 kommentarer
 
Sista bilden älskar jag, gjorde den själv och tycker att alla citaten är så fina.
Åkte in med min fina bästavän Nathalie till stan idag. Har haft det fantastiskt roligt. Har skrattat väldigt mycket som vanligt, åh hon är så bra. Min fina vän, vad jag älskar dig! Lärde känna denna tjejen för flera år sen och när vi började sjuan hatade vi varandra haha, och nu när vi har slutat 9:an är vi bästavänner, är så glad att hon finns.
 
Vi gick en runda på stan och satte oss sedan och åt på Pastaco innan bion. Det var nu andra gången som jag såg The Fault in Our Stars och jag vet inte ens vad jag ska säga mer än att den berör så mycket, och ni som har mig på snapchat har nog sett min my story som varar i 100 sek där jag har filmat massa i denna film haha, har kollat om på den tusen gånger sen jag kom hem. Jag är så glad att filmen existerar och jag är helt förälskad i den, i berättelsen. Mållös, är jag.
 
Vi gick sedan hemåt ifrån stan och hann med väldigt mycket på 20 minuter då vi tog glass vid mc och gick in i en affär o tog liiiite selfies huehue. Men det var sol och skönt ute så det var härligt att gå, och vi är ju kingz så vi hann med bussen vid mc. Har precis duschat efter en fantastiskt rolig dag med mycket skratt. ♡ Ska nu sätta på Teen Wolf som började inatt, FANTASTISKT det också. Läste även nyss att Justin idag har varit med om en bilolycka, han mår bra. Alltså vet inte ens vad jag ska säga mer än att jag hatar dessa paparazzis och att det är i dessa lägen man förstår hur mycket man tycker och bryr sig om denna människa????
Ps: tack för er omtanke om min fina Skrållan (förra inlägget)

Jag har aldrig känt en sådan smärta som jag kände när jag förlorade min bästavän

2014-06-23 21:09:00
Daily Djur Mina videos Skrållan  28 kommentarer
 
Att förlora sin bästavän. En månad sen idag, en månad sedan världens finaste ängel lämnade jorden. Jag tror videon säger rätt mycket, det är och kommer förevigt vara jobbigt. Jag har även skrivit en liten text nedanför videon på beskrivningen. Kolla i HD!
 
Hon såg mig växa upp och bli äldre och hon såg mig bli en bättre människa för varje dag som gick. Hon var den som låg bredvid mitt huvud varje kväll och vi somnade och vaknade upp tillsammans. Hon var den jag sprang till när jag var som lyckligast och även när jag mådde som dåligast. Hon förstod alltid. Hon fick mig att inse på något sätt att man fick vara svag för att sedan kunna vara starkTack vare Skrållan blev jag en bättre människa.
 
Jag grät extra mycket när jag såg The Fault in Our Stars då Hazel sa att hon höll upp 9 fingrar en gång när hon skulle förklara hur dåligt hon mådde på en skala 1-10, hon sparade sitt sista finger, och det var likadant för mig. Jag sparade också mitt sista finger, tills då, när jag förlorade Skrållan. Jag har aldrig känt en sådan smärta och sorg som när jag förlorade min bästavän. Men jag vet att hon alltid kommer finnas där vid mig, föralltidJag hoppas att du och jag en dag återförenas, och att vi då aldrig skiljs ifrån varandra igen.
 
När jag har haft det som jobbigast i livet har jag alltid haft min katt. De som träffade oss tillsammans såg att vi hade ett speciellt band. Vi förstod varandra, och vi älskade varandra. Tack vare min katt kände jag mig aldrig ensam. Hon gjorde mig alltid så jäkla glad, och det räckte för att älska livet.
Jag är tacksam för alla år vi fick tillsammans. Skrållan jag älskar dig♥

World Is Our Playground

2014-06-22 20:51:00
Daily It's me Självporträtt  29 kommentarer
Dessa bilder tog jag i vår nya utbyggnad när det åskade, hehe. Jag har ju inte visat hur det ser ut där???? måste ta bilder och visa hehe
 
Var hos Nina igår kväll med bra människor och vi kollade på Non-Stop, var asbra! Rekommenderar verkligen den! Jag och Emil gick sedan hem till han och sov där, och vi har kollat på en maaaassa Teen Wolf avsnitt hihieheh, kingz. Det börjar ju igen imorgon på natten? tagga! Hade en väldigt bra kväll!
Idag när jag kom hem så tänkte jag först hänga med till matchen i Ronneby som Kaisas lag spelade. För första gången lyssnade jag på min kropp och la mig i soffan och såg ett antal TVD avsnitt haha, var riktigt mega trött. Imorgon ska jag och Kaisa äta frukost hos mormor och morfar, och sen in och ta nytt kort till passet, och på kvällen träning.
Tänkte sätta mig vid tv:n nu med mamma, och läsa tfios innan jag somnar tänkteee jag. Kaaanske ett TVD avsnitt till???? Pappa sa till mig idag när jag hade sett 5 avsnitt: "bli inte besatt av det där nu också". Hehe för sent papp

Midsommarafton

2014-06-21 16:27:00
Daily Festligheter Skoj  40 kommentarer
 
Igår var jag hos min fina vän Malou och firade midsommar. Tack så hemskt mycket till alla för en mycket trevlig midsommar med mycket skratt!! ♡ Idag är vädret kasst och det regnar och det passar perfekt för jag ligger i soffan och kollar på TVD och vilar, har varit en väldigt hektisk vecka men sjukt rolig, är väldigt trött haha. Har även spelat fem kamp med finaste familjen idag. 
Sitter just nu och spelar John De Son, fantastiska människa så underbar muuuusik! Han kommer till Rix FM, så hoppas över hela mitt hjärta att han kommer dit som jag och Lisa ska åka till!

GLAD MIDSOMMAR

2014-06-20 17:33:00
Daily Självporträtt  24 kommentarer
 
GLAD MIDSOMMAR FRÅN MIG TILL VÄRLDENS BÄSTA BLOGGLÄSARE ♡

spexfoto, åhus och tvd

2014-06-19 21:42:00
Daily Övrigt  24 kommentarer
Hahah, vårt fina spexfoto från utklädningsdagen. Jag och min tjuv kollega Nina fick ju äran att representera Stenbacka också ;)
 
Idag har jag varit så jäkla trött. Men inte imorse när jag vaknade, för då var jag bara taggad. Vi skulle cykla till Hällaryd och träna på sanden inför Åhuuuus! Jag, Vilma och Amanda cyklade en timme innan vi skulle träffa resten av våra buddiez där. Vi trodde det skulle ta en timme att cykla för det är nästan en mil dit haha, men vi köttade på 20 min. Så vi hade det roligt där innan och tog massa bilder och pratade ;) Träningen var rolig, och jag är så jäkla taggad till Åhus nu! Hem var det motvind men vi köttade på bra ändå.
 
Har nog inte suttit still på 3 veckor eller något haha? Så när jag kom hem så tog jag en dusch och satte mig 5-6 timmar vid The Vampire Diaries, hehe. Det var så himla skönt att ta det lugnt och TVD är ju faaaantastiskt. Ikväll ska jag försöka lägga mig lite tidigare än vanligt nu på sommarlovet hehe, för imorgon ska jag till Malou för att fira midsommar och då ska jag inte vara trött! :'D 
 
PS: Jag är på startsidan här på blogg.se idag (förra inlägget). Tackar blogg.se och framför allt ni för era fina kommentarer! alltid lika roligt! :')

En sommarkväll i juni med fin solnedgång

2014-06-18 22:24:00
Daily Människor Natur Skoj  54 kommentarer
de flesta bilderna är tagna av min fina vän Malou

Ni kämpar mest, ingen protest

2014-06-17 23:27:00
Daily Människor Skoj Träning/sport iPhone  25 kommentarer
 
Shit vad roligt jag har haft dessa 4 dagar på fotbollsskolan. Det har varit helt fantastiskt kul att vara ledare för dessa barnen och lära känna de, och att se att de har lärt sig och vill lära sig. Att de man gör hjälper en annan att utvecklas är jättekul att se. Det kommer bli tråkigt att inte träffa de nu varje dag framöver, då man kommer de väldigt nära under 4 dagar. Men jag är riktigt säker på att de kommer lyckas för de är fantastiskt duktiga och är stora talanger. Jag bor ju typ uppe på IP så jag kommer säkerligen träffa de där, och kanske är jag ledare nästa år också? Jag önskar all lycka till dessa goa söta tjejerna.
Idag var även det årliga vattenkriget, haha lika kul som alltid. Fotbollsskolan är alltid så jäkla roligt, speciellt detta året. Kom ihåg själv när man gick där, det var inte igår ;) Riktigt kul att få vara ledare med Vilma också för vi kommer alltid bra överens best friendo and me.
 
Ikväll cyklade jag upp med mina älskade friendoz till Långasjön/Tallen för att grilla och bada. Kom nästan precis hem och vi har haft en underbar sommarkväll med härligt och varmt väder och många skratt. Detta är en utav de saker som gör sommaren så underbar. Har en hel drös med bilder på kameran som jag kommer visa. Men nu är jag så trött, och jag har nog inte suttit still på 2 veckor eller något haha, men det finns inget negativt med det om ni frågar mig, det enda är väl att man på kvällarna är så himla trött, men då somnar man ju lättare ;) Kram och godnatt♡

Förr eller senare exploderar jag

2014-06-17 00:03:00
Daily Filmer  31 kommentarer
T H E F A U L T  I N ♥ O U R ♥ S T A R S
 
Texten innehåller inga spoilers om jag inte varnar innan. 
Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig ens. I flera månader har jag gått och väntat på denna film, och när jag har läst boken så har jag fått ännu högre förväntningar än innan då den är så fantastisk. Säger bara en sak: Filmen överträffade verkligen mina höga förväntningar. Jag och Maja satt under hela filmen och beundrade fantastiska saker som hände gång på gång. Jag är så jäkla imponerad, och skådespelarna är lika duktiga som berättelsen i sig. Berättelsen är så gripande, och så jävla vacker, och sorglig!! Hur ska man göra för att kunna få ut sina känslor till ord? Det är en fråga som jag länge har grubblat över och när jag läser boken så tänker jag extra på det. De gjorde Hazel och Augustus i filmen, de beskriver hur de känner, hela tiden, på ett så bra sätt. Det är det som gör filmen så underbar, och Augustus och Hazels fina och sorgliga kärlekshistoria grät vi extra mycket av. ALLT som de säger är så sant och så bra. John Green, det känns som att han känner mig för mycket av de som sägs i filmen känner jag igen mig av, fick en känsla av det i alla fall. Som att smärta ska kännas, och som när Hazel mådde som sämst på sjukhuset och de frågade hur dåligt hon mådde på en skala 1-10, och hon höll upp 9. Hon sparade hennes sista finger till en hemsk sak som händer i filmen, och där förstår jag henne för...SPOILER.... det finns inget värre än att förlora någon man älskar.
 
Jag och Maja grät som mest i slutet och var helt röda i ögonen efteråt. Hur kan man bli så besatt av en berättelse, nej men det är bara så fantastiskt och samtidigt sorlig, all of it. Jag tar för givet att alla i världen ska se denna, ALLA måste. Denna har hoppat upp på samma plats som Dear John för mig, och det ni, det är stort haha. Det är denna och Dear John som jag kan helt utantill (trailern). Ta med er näsdukar osv, det ska i alla fall jag göra nästa gång jag ska se den som blir snart och förbered er på den känslosammaste filmen någonsin ♡

100% to remember the name

2014-06-15 17:46:00
Daily Mina videos Musik/artister  27 kommentarer
 
Haha, denna "musikvideon" gjorde jag och Lisa i torsdags. Det började med att vi började dansa upp för den långa backen och så satte Lisa på lite musik, och dåå sprang jag och hämtade kameran så gjorde vi många videos som jag nu klippt ihop, haha var fantastiskt roligt. Take a look ;) Syftet med denna var "100% reason to remember the nameS", då vi har slutat Stenbacka och det finns 100% att komma ihåg oss azz ;) nej men den är go.
 
Både idag och igår har jag varit ledare för F06-08fotbollsskolan. Har varit fantastiskt roligt och hade verkligen längtat efter detta då det var fantastiskt roligt förra året också. Dock är det roligare för mig detta året, för är huvudledare istället för assisterande. Barnen är så härliga och roliga, och jag och Vilma kom på en ramsa till de igår: "Vi är gula, men inte fula, vi passar bollen då och då, och gör ett mål, eller två. Umeå IK vi är bäst, och vi kämpar mest, ingen protest" ;) go ellerhur hoho.
Jag är så trött så jag kan somna när som helst haha, men det är 2 dagar kvar och det är bara till att kötta, och det är jätteroligt att se att de verkligen vill lära sig och att de i slutet av dagen säger vad de har lärt sig osv. Tagga vattenkriget på tisdag med hihihih. Nu tänkte jag gå tillbaka till TVD, ha det fint ni! 
 
PS: Vann en bikini av denna fantastiska tjej HÄR idag, blev så himla glad.

en till skolavslutning

2014-06-14 11:00:00
Daily Festligheter Övrigt  46 kommentarer
 
Igår var det dags för Kaisa att sluta 6:an. Avslutningen började klockan 10 där nere, och i och med att hon slutade 6:an så sjöng de ju en liten avslutningslåt me HUE HUE, den var bra men måste ändå säga att den vi gjorde för 3 år sen kommer alltid vara bäst ;)
 
Satte oss med lite food när vi kom hem hit och mamsen kom med en FANTASTISK överraskning. VI SKA TILL TURKIET DEN 24 JULI!? vaaa? direkt när mamma tog fram kuvertet så sa jag bara "vänta här nu lite", och sen började jag typ gråta såklart. Mamma sa att vi hade varit så himla duktiga i skolan, så vi ska resa till Turkiet till Bodrum om en månad? har inte hunnit fatta det riktigt än, faen vad roligt! Så himla skönt att komma bort bara med familjen också, då vi de senaste veckorna har varit med om mycket, både bra och dåligt
Det kom som en fantastisk chock och var så härligt, tack världens finaste mamma. Fick även annat fint av både mormor, morfar, mamma och pappa. Detta är den stora anledningen till varför jag kämpar så mycket i skolan, det belönar sig. Det var verkligen inte en otursdag igår, det är typ alltid en turdag för mig??
 
Just nu är jag på fotbollsskolan för jag gick upp klockan 7 och klockan 8 var jag på IP och planerade inför fotbollsskolan osv som började kl 10 imorgon. Kommer bli grymt roligt dessa dagar! Sommarlovet har börjat bra.
 

DONE FINITO, NIOR VI ÄR BÄST

2014-06-12 23:59:00
Daily Outfits Skoj Övrigt  31 kommentarer
 
Jag har gått ut grundskolan! och jag kan inte vara stoltare över mig själv just nu. Jag gick ut 9:an med ungefär 300 poäng, och jag höjde mig i de ämnena som jag ville. Det känns som att jag började högstadiet som världens osäkraste person, i alla fall om man ska jämföra med nu. Herregud vad jag har växt dessa tre åren, och jag har kämpat så himla mycket. Jag har även fått lära känna världens finaste människor. För 3 år sen hade jag aldrig trott att jag 3 år senare skulle stå här med såhär fantastiska människor vid min sida. JAG ÄLSKAR ER. Tack! 
 
Många i klassen gick hem till Lisa där vi fikade och hade det roligt efter skolavslutningen. Jag var nog hemma hos Lisa i 6 timmar haha. Nästan alla bilderna är tagna från Idas kamera av olika fotografer :D
Hade det så jäkla kul de timmarna i solen med bra människor och saknaden kommer bli enorm.
 
Haha som Martin sa om vår klass, att lektionen i SO på måndagen gick åt att berätta för Martin vad som skulle hända, och fredagen gick åt att berätta för Martin vad som hade hänt, haha! Jag kommer sakna Stenbacka enormt mycket faktiskt, och att inte sitta på skåpet utanför svenska salen för att reta lärarna lite (och för att det är en fantastisk plats), kommer jag sakna, och att Markus inte längre kommer säga till oss att knipa igen våra grötintag då vår klass nog har varit den mest skrikiga klassen på Stenbacka, eller att skrämma Martin i korridoren. THE LIST IS LONG. Nej men jäklar vad jag har skrattat idag, har typ ont i käkarna, samtidigt som jag fick tårar i ögonen när vi skulle krama och säga hejdå till vår lille mentor Macke.
Markus och Martin vi älskar er!
 
Allt nu i slutet av 9:an, jaa vad ska man säg!!! så extremt kul har det varit. Tältningen, avslutningsmiddagen, ja listan är lång. MIN HÖGSTADIETID: BLOD, SVETT, KÄMPANDE, KRIGARINSATS, HEMTENTOR, PROV, NÅGRA GRYMMA TEACHERS, GLÄDJE, ÅNGEST, STRESS, PANIKATTACKER, SKRATT, SKRIK, UPPLEVELSER, TÅRAR OCH JÄVLIGT ROLIGA STUNDER, MED MERA
 
och nu står vi här, starkare som människor och med jävligt fina betyg, tack för dessa 3 år! VI HAR GÅTT UT GRUNDSKOLAN OCH ÄR SÅ JÄVLA GRYMMA!!!!! För bara några veckor sedan trodde jag aldrig att jag skulle kunna bli glad igen, men jag hade fel. Idag tog jag ett välförtjänt sommarlov och kände mig glad för 3 roliga år på Stoneback! Nu efter sommaren glider kungarna in på gymnasiet! 97:or och 96:or, se upp för 98:orna ;) 
 

igår hade jag en av de bästa kvällarna i mitt liv

2014-06-11 21:58:00
Daily Festligheter Fotografier Outfits Skoj Övrigt  37 kommentarer
 
Igår hade jag en av de bästa kvällarna i mitt liv, det var avslutningsmiddag. Det var en fantastiskt kväll, när jag tänker tillbaka på allt så är det bara positivt. Åkte hem till Lisa och tog några köttiga bilder, och sedan köttade vi i Lisas pappas mustang till loftet. Vi var där vid 6 tiden och fick drinkar och gick in vid 18.30.
 
Kvällen var helt fantastiskt rolig och lyckad. Vi åt 3 rätters samtidigt som vi lyssnade på lärarnas underhållning. Haha, det var så fantastiskt och jag grät av skratt.
Vår bästa mentor Markus hade skrivit en sång till vår klass 9A, som han sjöng själv för alla 9:or och lärare, och det var fantastiskt bra. Fick tårar i ögonen, så himla fin och kul haha! Ni som har mig på Facebook kan se den där! :)
 
Lärarna visade även hur en vanlig dag med oss 9:or ser ut, alltså HAHAH det var så fantastiskt och man kände verkligen igen sig. Jag har allt som lärarna gjorde under kvällen inspelat haha, så kan jag se de hur många gånger som helst, känns bra ;)
Det som var kul var ju också att lärarna serverade maten till oss, mmm yes haha. De hade verkligen ansträngt sig med detta och det var himla kul att se. Även väldigt bra musik då det var några som sjöng/spelade.
Som ni ser på bilden längst ner till vänster som är tagen av Felicia så kunde man gå upp på scenen och ge de till någon och jag fick blommor av både Nathalie och Emil. Tack så hemskt mycket fina och bästa ni, ni är så jädra underbara och jag blev så himla glad. Ni är bland det bästa som finns!! Sedan att jag får höra av många att jag är värd blommorna gör mig så obeskrivligt glad och tacksam.
 
 
Kvällen avslutades med disco/dunk och med den bästa låten: Wake me up. Det var sjukt att avsluta kvällen på det sättet, att stå där med fantastiska människor och dansa till den låten. NI ÄR SÅ JÄVLA BÄST, OCH JAG MENAR ER OCKSÅ LÄRARE♡ FAN VAD JAG KOMMER SAKNA ER. Människorna kommer man ju ändå se och hålla kontakten med, men kommer sakna vissa lärare sjukt mycket. Vi kommer tillbaka bara så ni vet ;)
 
Idag var det klassens dag. Vi var på glassbåten idag vilket som var väldigt roligt. Gick sedan en runda på stan med fina friendoz, och jag hittade en bikini.
Imorgon är det skolavslutning, jag går ut grundskolan, 9:an!? va? Skolan har varit så himla rolig de senaste veckorna. All jäkla slit med arbeten är så värt det, för när jag tänker på mina 3 år på Stenbacka just nu så blir jag faktiskt bara glad. Jag har växt extremt mycket som person och har fått lära känna världens bästa människor som jag vill ha i min närhet hela livet. Hade utan tvekan en utav de bästa kvällarna i mitt liv igår!! ♥

30 grader varmt

2014-06-09 20:57:00
Blommor Daily Fotografier  41 kommentarer
jättefina blommor som vi fick från familjen Hosak! 
 
Idag var det lunken!!!! Vaknade och det var 26 grader varmt, men tusan vad taggad jag var! Vi tog springbussen och när vi åkte dit så stannade vår buss på 29:an pga att motorn av för varm, och där stod vi i ungefär 20 min hehe. Det var verkligen ingen luft där inne haha, men som Ida sa så är detta nu bokat av från bucket listan ;) "fastna med bussen på 29:an", hehe. Det var faktiskt rätt kul ändå. Det var väldigt varmt, men underbart väder! Jag kom in på 49 min, så blev nöjd! Det är typ 7.5 km som man springer tror jag. Sista lunken avklarad men jag tycker det är kul med lunken???
 
Jag fick reda på en helt underbar sak, och det var att jag kommer få A som slutbetyg i idrott! Jag har nog aldrig slitit, eller kämpat eller verkligen velat något så mycket inom skolan som i idrotten, och med kämpa menar jag exempelvis när jag två gånger har sprungit biptestet när jag har varit sjuk. Jag fick högsta betyg! Faaantastiskt!
 
Var så jäkla varm efter det, och jag och Emil badade här hemma och det var väldigt härligt och jättekul efter lunken. Åkte även in till stan en sväääng och till och med där inne var det väldigt varmt, men jag ska inte klaga på vädret för är jätteglad över att det är sommar! :D
Ikväll var jag uppe på IP en halvtimme för information om fotbollsskolan. Jag kommer vara huvudledare med Vilma och vi ska hålla i F06-F08, haha kommer bli fantastiskt roligt! Förra året då jag var assisterande ledare så var det också kul, och detta året kommer nog bli ännu roligare då jag är huvudledare.
 
När jag kom hem var jag så varm och hoppade i poolen igen, gött! Har även idag bränt mig i hårbotten, halsen, axlarna/ryggen, benen och ansiktet heheh. Imorgon är vi lediga eller det är Operation Dagsverke (man samlar in pengar till Unicef). Jag ska faktiskt dammsuga och städa huset + städa min garderob!! kommer säkerligen vara jättevarmt så får se hur mycket som blir gjort (hehe). Men det är ju kul att man kan hjälpa andra på detta sättet. På kvällen är det avslutningsmiddag!!!
Ha det bra

nothing compares to the stomach ache you get from laughing with your best friend

2014-06-08 01:01:13
Daily Skoj  32 kommentarer
 
Ikväll kom Lisas familj hit och det var jätteroligt. Det blev bad i flera timmar, god mat, film och en cykeltur nu på kvällen. Hoppas de blir flera kvällar som denna framöver! Längtar som tusan till vår familj åker ner till Lisas sommarstuga i Garnanäs!!!! det är så jäkla härligt där och speciellt när man har bra människor runt omkring sig. 

idag blev det bad

2014-06-05 22:14:00
Daily Skoj iPhone  33 kommentarer
 
Idag blev det Väggabadet med alla nior. Vi var där i två timmar ungefär och sedan fick vi sluta. Det var juuu faktiskt kul!!!! Inte så många som badade, men jag och Moa köttade i flera gånger. Lite blåsigt ovanför men skönt i vattnet var det allt! Nu är faktiskt skolan kul!
 
Åkte in med Lisa, Malou och Nina till Pastaco och träffade bäste Martin och åt. Han fick en present med för att han har varit världens bästa lärare, och de ska även vår bästa mentor få hohoho. Fick även reda på idag att jag fick A på mitt hälsoarbete som handlade om träning. Shit vad jag skrev på det, jag bara skrev allt jag kom på och fick A. ÄR STOLT
 
Nu tänkte jag fortsätta kolla på The Vampire Diaries som jag började kolla på igår, fantastisk! Ska även se det senaste Faking It och Awkward som jag har missat. Såg även de 21 avsnittet av 90210 säsong 5 idag. Herregud vad jag har slöat med det egentligen, har ju sett på det sen 2008-2009 och har nu bara ETT kvar. Kommer gråta, ja. De 23 är inget riktigt avsnitt utan de kommer vara ett "prat" avsnitt typ som jag även kommer böla till. Herregud vad jag älskar den serien.

detta är magiiiiskt

2014-06-04 21:40:00
Musik/artister  16 kommentarer
 
Denna är så fantastisk denna låten! Det suger att den inte finns på Spotify, men samtidigt så är det väldigt bra för då tjatar man inte ut den. (tror inte jag hade gjort det ändå) Den håller på i hela 6 minuter, och jag kan sitta och lyssna på den hur länge som helst! Så jädra fin text också! 
 
 
Denna video hittade jag för ett år sen. Ett år har jag suttit och lyssnat på detta fantastiska nästan varje dag. Har suttit på lektionerna på högsta volym haha bäst. Jag tröttnar inte. Det är så fantastiskt, magiskt. Jag är så jädra stolt över honom! och han har ju gjort ännu mer musik nu som inte är med på denna video. Det bästa tycker jag är mellan 4.40 och 5.20. Ta en titt på denna video allihopa, det är så fantastiskt bara!

firande, Kofsa och tältning

2014-06-03 22:30:00
Daily Mat Skoj  27 kommentarer
 
Gårdagen var hur lyckad som helst. Mamma fyllde 44 år, så jag säger ännu en gång grattis finaste mamma! Vi var på Kofsa med 9:orna och det var härligt. Vi gjorde olika samarbetsövningar klassvis i det härliga vädret och det var grymt kul, och jag älskar ju att tävla osv hehe, och vi satt även på bryggan och hade det gött. Det bästa med timmarna på Kofsa var slutet. I vår klass var vi bara tjejer på Kofsa. Vi var 10 st tror jag mot 15 killar (tror jag) på dragkamp, och vi vann. Det var gött men det BÄSTA var när alla tjejer i alla klasser körde dragkamp mot alla killar i alla klasser. VI TJEJER VANN. Faaantastiskt.
Det var girlpower på hög nivå.
 
Vi firade mamma när jag kom hem och vi åt bland annat den godbiten på bilden. Från Ninas Konditori och de var hur goda som helst. Mamma blev även glad över sin present och hon fick en vit handgjord ljusstake.
Åkte hem till Ida vid 5 tiden och det blev lite serietittande och vid halv 9 åkte vi för att släppa in hästarna.
 
Åkte sedan till reptil och köpte lite gött och gick till skolan då det var tältning. Tältningen var faaantastiskt grymt mega kul faktiskt! Tillslut blev den ändå lyckad, det blir vad man gör det till ellerhur. Riktigt kul att umgås med alla och ha det roligt. Vi hämtade stolar osv i mellan åt och hade väldigt trevligt tillsammans med de andra. Jag och Ida var hemma runt halv 3 tiden och var jättenöjda efter en rolig natt med mycket skratt och go musik osv.
En kväll/natt att minnas utan tvekan!
 
Idag orkade inte vi gå till skolan och jag har varit så trött hela dagen och har haft ont i huvudet osv. Har vaknat hela natten för har frusit ihjäl så har inte fått så mycket sömn. Så vi gick bara och lämnade datorn och städade skåpen och sa sedan hejdå till Stenbacka som jag kommer sakna faktiskt!!!!! Nu blir det inget mer sittandes på mitt favoritskåp utanför svenska salen och sa även hejdå till mitt 252 skåp *.* Är glad över att jag genom Photobooth har tagit så många bilder på datorn alla lektioner dessa åren haha.
Lisa kom hem till mig sen och vi degade hur mycket som helst och kollade på filmen Trust och jag höll på att somna hela tiden haha.
 
Ikväll åkte jag på utbildning!? som varade i 3 timmar, men krigade mig igenom det och det var intressant men segt för jag var så trött.
Imorgon är det bara vi 9:or på Stenbackaskolan som är komplediga, WOOPWOOP! Har haft jätteroliga dagar, och det är ett under att jag ens kan sitta upp och skriva detta inlägget. Kan somna när som helst haha. Hoppas ni har det bra! 

Första juni

2014-06-01 21:34:00
Daily Skoj Övrigt  35 kommentarer
 
Gick upp tidigt idag för att åka till Ninas konditori i Mörrum och äta frukost där. Såååå gott och vi satt ute i solen, fantastiskt väder! Gick sedan vid Mörrumsån innan vi åkte hem. Något som hände när vi skulle ta foto var att jag tappade min mobil (såklart) på bron och det var mellanrum mellan brädorna så den kunde trillat i. TACK Skrållan du hjälpte mig där, den trillade inte i. Den är ju precis ny så det var ju tur.
 
Mamma fyller 44 år imorgon och vi alla i familjen är typ inte hemma hehe så vi firade lite idag istället. Städade även hela mitt rum, och jag har inte hunnit städat det sen i mars, men nu är det fint och inte dammigt. Skönt det! Vid 2 tiden kom farfar, mormor, morfar, Oskar, Mikael och Anneli hit. Vi åt god paj, badade och solade, jättemysigt. Har fått lite färg idag yääss!!! 
Var även vid Skrållans grav, och jag har varit där varje dag nu i en vecka. Saknar henne så himla mycket. Sitter varje dag och kollar på videos/bilder i och med att jag gör en video som jag snart är klar med-
 
Har varit så himla behövligt och kul med långhelg, och ikväll ska jag försöka lägga mig lite i tid. Har inte sovit alls på nästan på 1 vecka. Imorgon blir det Kofsa med klassen. Nu är det ju bara friluftsdagar framöver i och med att skolan rivs snart osv som jag har berättat innan. Jag tycker det är jättekul att vi har friluftsdagar istället för att sitta och jobba i skolan. Man känner sig så jäkla skolfri nu.
Det blir att fira mammas födelsedag lite imorgon också efter skolan med god fika, och senare åker jag till Ida och vi ska iväg. Ha det fint i solen! ♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec