23 plusgrader

2011-05-31 18:22:03
Fotografier  24 kommentarer



Lite bilder bara som jag tog efter skolan. hej förresten! dagen har varit hemsk i nytorpet!!!! nej jag bara skojar, det har faktiskt varit jätteroligt. Förutom tipsrundan. Men jag och ida paddlade och det var sjukt roligt, jag hittade en död fisk (a) och då skrek jag rätt mycket ja, det sa till och med min gympalärare hehe xd men det var jätteroligt i alla fall och paddla, ^.^ vi körde oxå kubb och mitt lag vann och sedan gjorde vi pinnbröd och det var jättegott, nyponsoppa gjorde vi med och jag brände mej på tungan, AJ! känner det fortfarande xd

Men då det här med tipsrundan, denna texten kan ni läsa ni som inte vet vf jag såg så blek och rädd ut efteråt :D vi gick typ runt hela nytorpet kände det som och jag var jätterädd! för att Moa och Vilma hade sätt en orm innan och då ville jag inte gå den men man var tvungen :( jag gick vid ida hela tiden och när vi närmade oss slutet och svarat på våra frågor så kände jag mej lugn så jag trippade runt där och bla.bla.bla. men sen när vi började se alla så blev jag ännu lugnare men då dök den här fula äckliga svarta fula satans svarta ormen upp och ida sa: IDAAAA och jag såg den och sprang och skrek över hela nytorpet, alla kollade på mej nästan som hörde det och moa kom. xd men jag var så rädd så började gråta, som tur väl var vilma, moa och ida där så behövde inte vara jätte jätte rädd men det var jag. alltså det finns inget annat än ormar, är fortfarande rätt, acutally ! :'(
I HATE SNAKES MORE THAN THE SKY HATES THE HELL (good english.

men där var min dag i alla fall! imorgon så ska vi träffa klasserna och är lite nervös men det ska nog gå bra! :DD Sedan ska jag till danmark. det blir ingen uppdatering förens jag sitter på plats i pappas lägenhet! :) ha det bra allihopa. snart är det 90210 och sen bb & nu undrar jag bara vem som åker av sara och simon. men det får man väl se på sidan kl 20:00 idag, eller? fattar inte :) STORKRAM till er i alla fall! :D

Today i feel

2011-05-30 23:34:00
Daily  9 kommentarer

På ett sätt känner jag mej glad och ett sätt uttråkad. för i skolan idag så var det riktigt chill och riktigt kul! FREEZe! Men jag tror nog att jag inte jobbade någonting :$ på matten var jag rätt uttråkad för vi skulle till skolan ikväll på öppet hus. men våran lärare var sjuk och det var 6a:s lärare med. Så det blev inställt och egentligen skulle vi spela match. men så många i laget skulle ju till skolan så den blev flyttad till onsdag och då är jag i danmark och nu blev detta med skolan då inställt så jag blev rätt sur men det kan ju inte lärarna hjälpa att dom är sjuka egentligen xd
men då missade jag inte träningen idag i alla fall, det var jättevarmt ;o (: slutade vid 12.10 idag, riktigt skönt! &sedan chattade jag med Chrille då som jag skrev ett inlägg under. Blev rätt chockad igår när Peter åkte också först, men sedan så kom Peter in till ett rum där Martin fick vara i ett par dagar för han är ju i final och nu är Peter med det :D och sedan blir det nog Simon med förmodligen och Sara vet nt att hon åker hem imon, jag tror hon gör det iaf! det är synd om både Simon och Sara tycker jag. dom vet ju inte att ngn av dom kommer att åka hem imon, :/ Men ja, hörs imon <3 kram!

Christian Lundgren

2011-05-30 12:57:20
Musik/artister  24 kommentarer
..åkte ut ur big brother igår :/

ska chatta med christian snart. har redan ställt en fråga (:

haha ni måste kolla, jag älskar han när han dansar!

UPDATE: HAN SVARADE PÅ MIN FRÅGA! :D Kolla här:



men det känns väldigt skönt att Martin var klar för finalen igår så var inte så jättenervös då :)
KRAM PÅ ER! :D Hörs ikväll (:

Mors dag.

2011-05-29 19:53:39
Fotografier  8 kommentarer







idag är ju det mors dag! vaknade med ida vid min sida och hon åkte hem vid halv 1. vi satt och kollade på massa big brother klipp och skrattade ihjäl oss ;) speciellt åt klippen från freeze veckan, några i alla fall! När martins syster kom vid freeze så blev det inte lika kul längre :( har ätit på resturang med familjen väpnare och mormor och morfar idag oxå :) när vi kom dit så såg jag peter jihde framför ögonen på mej och jag fick lite smått ryck hehe ;)
det var jättegod mat! och efterrätt också :-) vi satt väl och åt rätt länge och sedan åkte vi hem. Jag har bara tagit det lugnt nu idag! och nu ska jag ge mamma det jag köpt till henne och det ser ni på bild där uppe! jag gjorde en sak på träslöjden till mormor som jag inte tog bild på, vet inte varför men hehe. Lyckad söndag blev det! (: Hoppas limpan tar hem mästarens mästare btw! & ikväll behöver jag inte vara så nervös på big brother för martin är klar för finalen! :D *glädjehopp* men det är två stycken som ska lämna.. och jag gillar allihopa så vill inte att någon ska lämna..

Imorgon slutar vi skolan klockan 12.00, härligt!
kram ida ! :)

Shopping

2011-05-28 23:56:00
Shopping  14 kommentarer

idag har kaisa spelat match. så det blev ip idag på morgonen. mamma tyckte att vi lika väl kunde sova över där ;) haha! men de vann med 7-3 eller något! höll inte räkningen för stog vid fikat och smsade oxå hehe. Jag och ida tog bussen in till stan senare. Det som jag köpte visar jag på bild ovanför. det blev en tröja och ett par jeans! köpte oxå en morsdag present till mamma för 95 kr! ;o hihi. hon gör så mkt för mej så! :D vi var bara där ett par timmar för de stängde vid fyra så pappa hämtade oss. han har varit på golftävling idag med tv4 så det gick bra sa han :) tror nog han kommer hem snart hehe. jag, mamma, kaisa och ida har kollat på 'the notebook'. Den är jättebra! gråter varje gång jag ser den. det är ju Nicholas Sparks som har skrivit den och det är ju han som skrivit dear john oxå :) jag och ida har oxå köpt godis på reptil.

det blir nog några ändringar i designen sen, bara kanske men har några funderingar! kram ida.

haha tack :D

2011-05-27 21:56:30
Daily  15 kommentarer

blev jätteglad när jag nyss kikade in på kommentarerna som jag fått och såg att jag vunnit bloggsvar på en blogg! Har varit med i rätt många sådana tävlingar och blev verkligen jätteglad! så nu kan ju ni fråga mej frågor där istället. hon ska skicka en invite till mej så fort som hon har fått min mailadress :) så har skrivit den till henne nu! tack så mycket verkligen!
Hos denna tjejen vann jag bloggsvar :)

så jag kanske ska starta en tävling senare. en av er kan vinna bloggsvar för jag tror man har 2 eller 1 invite när man blir medlem. Ska skicka en invite till ida, har lovat henne det.

Förresten! Vi förlorade med 2-0 idag. :/ har rätt ont i foten nu så haltar, lyckat! Men vi syns imorgon för nu är det bb!

/ en glad och lite besviken ida :d

om man nu var tvungen att skriva rubrik.

2011-05-27 15:20:00
Musik/artister  7 kommentarer
 
Älskar detta klipp! Förlåt för att jag inte skrev något inlägg igår. Var inte på humör den tiden när jag skulle blogga. Idag var det skola, minigolf! ^.^ Jag kanske lägger upp ngr bilder senare men jag hinner inte det nu för jag ska spela match snart mot Ronneby. Det är hemma match. Men syns nog ikväll! Martin kommer att släppa några tårar på big brother, :/ Det är freeze vecka och det är himla kul! Haha :D Svarar på kommentarerna senare. Kram Ida :))

ida the best gästbloggar.

2011-05-26 21:30:18
Människor  10 kommentarer
bara för att ida är acmed så gästbloggar jag :D för hon är nt på humör, och jag vet varför, BARA JAG VET, MOAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH.
joooo, idag så har vi vatt i skolan, jag vet, konstigt det.. alla har pratat om klasserna, ingen är hel nöjd iaf vad jag hörde (;
men majs. okej seriöst? ^o)
hah, ida kmr säkert bli jättenöjd med detta inlägget :DDD
igår då. då fick vi reda på klasserna till 7an, kom med ida iaf annars hade jag dött till 100%, nej nt träffa zaki mer kan jag nt då :( okej jag vet nt vad jag snackar om ^^
jo JUSTE, snart äre big brother! (Y)
MARTIN ÄR BÄST MED STORT BBBBBBBBBBBB! ♥
okej, tackohejförmig, leverpastejen säger bey,
seriöst ↑ -.-'

NEJ MEN LÄGGER IN BILD.

vi bjuder som vanligt, oredigerad.

MAJSBAJS, hey!
/ i i d z.
www.prinsesc.blogg.se

7a.

2011-05-25 21:59:34
Daily  5 kommentarer

kolla vilken fin människa, hon är min bästa vän och kommer aldrig att släppa henne. Sådan Zaki nörd.

Tjenare mannen! Mitt nya ord varje gång jag ser någon. Idag efter skolan så nästan sprang jag hem ifrån skolan och såg om posten hade kommit och nepp det hade den inte. Då satt jag mej på en stol och kollade på vägen i 2 timmar, tillslut hade jag ingen lust längre så gick ut och spelade fotboll och då kom posten! öppnade kuvertet direkt där klasslistan till 7an låg. Ja, jag kommer då gå i 7:a. Helt okej kommer det nog bli! Hade dock velat ha med mej några killkompisar och ngr tjejer till klassen men kom med ida i alla fall! vi ska träffa klasserna den 1 juni så det kommer bli spännande.

6b, jag älskar er! Jag glömmer er aldrig så ni vet det, ni är och kommer förbli mina bästa vänner! (L)

Har nu varit på andra zonträningen och har duschat nu . Förlåt för ingen bloggning idag! Satt i 2 timmar och kollade igenom och se om det var ngn jag kände i nya klassen. Men nu ska jag se Big Brother! Later :)

KARUSELLER

2011-05-24 18:40:23
 26 kommentarer


Visste ni att jag ÄLSKAR att åka karuseller?? kanske det, kanske inte? vissa, vissa inte? haha :D Men jag har älskat att åka karuseller sedan jag var väldigt liten. Men då gillade jag inte snurrkaruseller, men nu gör jag det! Typ som demonen, tornado och draken och de karusellerna som är lopar på gillar jag oxå väldigt mycket! Jag kan åka allt, nästan! ^^ På Bakken (ett ställe som jag har bloggat om innan, som ligger i Danmark) har jag åkt alla karuseller utom 2 stycken. Men nu snart i juni tror jag så ska jag dit igen, då ska jag nog åka alla, tror jag hih. Men om ni ser i min meny så finns det en kategori som heter 'Danmark'. Där har jag bloggat mycket om bakken och också mycket annat i Danmark för min pappa jobbar ju där. Där finns oxå inlägget när jag var i Köpenhamn med klassen! :) Kram ^.^

Blommor

2011-05-23 16:48:29
Fotografier  28 kommentarer


.. som jag tog kort på igår efter jag hade varit bollkajsa och spelat kubb med pappa c:

igår så åkte gurkan ut ur big brother .. surt tycker jag, älskade hans beteende i big brother, hur han vågar vara sig själv! det är ju de man ska vara. dock pratade han rätt mycket skit men det skulle jag nog med gjort om jag hade varit i big brother huset med samma personer i 90 dagar :) min favorit är ju fortfarande martin! så hoppas på att han vinner såklart :)

ställde en fråga till gurkan idag på big brother sidan och fick oxå mitt svar hehe (y) nu snart ska jag träna, har lite ont i huvudet men det är väl för att jag är trött :s skulle oxå säga, förlåt för dålig uppdatering! det blir så nu när det är så fint väder ute, att svara på kommentarer är ju inte det som jag är bäst på heller :$ kram ida ! :)

gamla bilder !

2011-05-22 13:49:36
Fotografier  15 kommentarer

Haha! Här är några bilder som jag inte har visat innan. Vissa av dom är rätt gamla och jag sitter här och skrattar lite smått ^.^

Nu har jag och kaisa kommit hem ifrån mormor och morfar. Pappa och kaisa ska nu slå mej på kubb, lycka till säger jag bara ;) Ska vara bollkajsa senare på ip. Ikväll (kanske) det blir ett inlägg. För jag kommer nog hem vid 7 och klockan 8 är det mästarens mästare och efter det är de Big Brother. Gurkan och Christian är nominerade :// förresten, ni som har mitt nummer, smsa ikväll när jag är bollkajsa ungefär vid 6 (mp) Kram


Video&Låt.

2011-05-21 14:30:30
Musik/artister  14 kommentarer
Haha jag bara älskar denna videon! Kan inte sluta se den :-)

& denna låten: Come home to me by Justin Bieber- Ernie Halter (L) jag älskar låten!

Idag har jag varit och kollat på när kaisa har spelat match. Hon stog i mål första halvlek och det gick riktigt bra för henne! Resultatet blev 6-2 till asarum :) Nu snart så ska jag, mormor, morfar och kaisa till glassbåten och har precis fikat med mamma, pappa och kaisa. Jag och kaisa ska sova hos mormor och morfar idag så bloggar mer imorgon :)

What day is it today? IT'S FRIDAY, FRIDAY!!!!

2011-05-20 23:07:09
Människor  8 kommentarer
Idag efter skolan så var jag med Ida. Vi satt ute på en filt och läste tidning och skrattade och en massa. Fick också en dusch av pappa med vattenslangen haha ^.^ Ett tag letade vi efter Zimba, vi hittade inte henne inne någonstans. Dörren hade varit stängd så där kunde hon inte gått ut. Men vi letade ute ändå och man kan ju inte ropa på henne. Men det visade sig tillslut att hon låg i garderoben där vi redan kollat 2 gånger, haha;) Sedan stog jag och trixade och ida och jag pratade :) Ikväll så har jag och pappa hämtat kebab och mc. Mamma och pappa åt kebab och jag och kaisa mc. Men mamma orkade inte hela sin kebab så jag fick lite :d jag kunde ju delat med mig av gurkan om han ändå varit här så;) synddär! ^^ Har kollat på talang och big brother. Är rätt trött nu faktiskt efter veckan. Men sitter nog uppe ett tag till. Imorgon så ska jag upp 8.00 för ska hänga med kaisa och kolla på match. Senare på dagen så ska jag och kaisa åka till mormor och morfar för vi ska sova där :) Bilderna från när jag och maja var kommer upp i något annat inlägg för har inte dom än :D Kram!

ida

2011-05-19 20:03:34
It's me  32 kommentarer


Några bilder som ida tog på mej förra veckan.

Idag har jag varit med Maja, det kommer bilder imorgon som vi tog :) Hade jättekul. Nu är mormor här och vi har ätit scones :) Hejdå♥

Pictures

2011-05-18 16:22:08
Fotografier  16 kommentarer


Tog några bilder efter skolan. Blev nöjd så la upp dom. :) Snart ska jag träna, hoppas att det blir fint väder till fotograferingen annars blir jag s.u.r.
Hejdå :D

Leker nörd!

2011-05-17 18:52:32
Daily  15 kommentarer


Kladdkaka med jordgubbar.

2011-05-16 21:47:28
Mat  21 kommentarer
Resultatet på matchen igår blev 0-0. Jag mådde bajs rent ut sagt efter så orkade inte med datorn senare ,,
Men på kvällen så åt vi tacos och kladdkaka + jordgubbar. Jag, mamma, pappa och kaisa kollade på Mästarens Mästare oxå. Vill ha tillbaka HANNA LJUNGBERG!!!! :(((<3 hehe. Sedan kollade jag på Big Brother. Äntligen åkte Madde ut! Var jättenervös när det stog mellan Madde och Sara.

Idag innan träningen så skulle vi ta foto, men det blev tydligen inte så... så nu ska vi ta på onsdag istället efter vi har tränat en timme, surt.
Jaja, that's life..
Nu ska jag kolla på Big Brother snart och har bestämt med Maja att vi ska va på torsdag, det var längesen nu så det ser jag fram emot! Hejdå :)

Klassresan med 6b i København ♥

2011-05-14 12:58:00
Resor Skoj  24 kommentarer


Jag och Moa och Oliver och Felix i en karusell som var väldigt kul ^^
Sagolaaandet <3 som varade i 7 minuter ^.^

HC ANDERSEN:

Moa med sin älskling:


Jag, Andreas och Adam i en mega rolig kausell ! ^^










Jag är såååå glad! För att klassresan var såhääääär rolig! Vill bara spola tbx tiden när vi satt på tåget på väg dit. Hade en toppen dag igår, jag älskar er 6b, tack för allt!♥ Dock blev det inte många kort på karusellerna men jag åkte nästan hela tiden med många och då blev det nästan bara oseriösa bilder efteråt på tåget o så ;) Jag fick inte med alla på ngn bild och det tänkte jag inte på, det var ju synd :D Men får ta någon gång på hela klassen. Jag åkte en massa karuseller! Men jag hade jättekul med klassen. Jag gick först lite med Ida och sedan gick jag mycket med Vilma och åkte rätt mycket. Man träffade ju någon i klassen typ hela tiden så ett tag gick man ju med ett helt gäng :DD Tågresan hem var inte heller fel ju och satt nästan och skrattade hela tiden ^^ Alla i klassen satt ju samlade och pratade och hade kul! & ja, bilderna säger nästan allt så behöver inte skriva en jättelång text.

Orden behöver inte alltid vara långa, så det blir de starkaste av alla ord: Jag Älskar Er

Ida, Moa, Vilma O, Vilma P, Sanna, Andreas, Ville, Adam, Oliver, Felix, Matheus, Amanda, Luciana, Frida, Izabella Lizette, Jacob. Ni betyder jättemycket för mej, och jag glömmer aldrig någon av er! ♥ 6b♥

12maj.

2011-05-12 18:47:28
Outfits  42 kommentarer


Linne, Cubus / Linne, H&M / Shorts / Halsband, JC / Klocka, Fuerteventura / Ring, Montenegro / Converse, Danmark

Såhär såg jag ut idag, det är åskväder känns det som och det hatar jag. Har varit med ida och vi har fotat :) Ser ni min nya design? Tryck annars på F5! Kände att det var dax att byta nu.. Imorgon så åker jag till Köpenhamn med klassen för att gå på tivoli och åka karuseller, det är alltså en klassresa, kommer ha grymt kul! 6b

Nytt skal. :') Taget ifrån kaisas webb.

2011-05-11 23:07:14
Daily  6 kommentarer

Detta skal fick jag hem idag. Jag beställde det på internet i söndags tror jag eller i måndags. När jag och mamma såg det så skrattade vi, den är cool (H)

Hihi! Idag har jag inte hunnit svara på kommentarer så mycket, inte hunnit blogga. Jag har tränat från 18.00 - 19.30 och jag var oxå i skolan och var ute och sedan fick jag pengar av mormor och morfar till klassresan [': Mamma har haft min dator hela kvällen (nästan) Hon har suttit och pratat med telenor och nu har hon beställt en iphone, fast vit. Ja hon är ju som hon är;) Så vi har bestämt att vi ska leka med dom när hennes kommer thihi :d Men jag måste sova nu, är jättetrött! & vi har engelska prov imorgon eller verb rättaresakt. Kram!


20 plusgrader.

2011-05-10 21:40:33
Fotografier  23 kommentarer
OMB! Jag älskar sooolen och sommaren är här känner jag nu, den är på väg i alla fall! Vid ungefär 6 tiden så var det som skönast ute. Så jag satte mej på en filt ute och läste. Passade också på att fota lite =) Resultatet kommer ni få se neranför här ;3 Föresten! Jag har också laddat ner lite låtar till min iPod som jag ska ha med mig till Danmark på klassresa på fredag. Det kommer bli riktigt kul och jag ser verkligen fram emot det! Kommer dock inte ha med mej min iPhone för är jätterädd om den.. så kommer ta en extra mobil som vi har hemma =) (xperia) Har precis kollat på 90210, alltid lika spännande! Ikväll har oxå mormor och morfar varit här och det har varit kul . :D Mamma har så ont i ryggen, det är synd om henne "/ Senare ska jag se Big Brother men nu ska jag visa några bilder! :)) (3 st, typ hehe)



och jag bara älskar denna låten ! (L) Hahah den är så random! Fick den ifrån en Justin video som en hade gjort, jag skrattar ihjäl mej åt låten, så gillar't :D

Hjälm.

2011-05-10 17:24:36
Daily  5 kommentarer

Hej.. Jag heter Ida, och ...


JAG HAR HJÄLM!!!!! :DDD
& det står jag för, alright? (: Tror nog inte att jag behöver visa när jag har den på mej för nu 'tror' ni nog på mej :') Tycker det är coolare att ha hjälm en att inte ha det, thumbs up for that, highfive? WELCOME 2 MY CLUB! ^^

iPhone tidning, vinst och sol.

2011-05-08 19:56:00
Fotografier  23 kommentarer

Idag har jag inte heller suttit vid datorn. Det kommer nog sånna dagar nu för jag känner att sommaren är här och då har jag inte tid att sitta vid datorn. Jag bad pappa att köpa iphone tidningen till mej imorse så han körde och gjorde det, jag satt i typ en timme med mamma och läste och hittade jätteroliga appar och annat! (:
Sedan vid 14:30 så spelade jag match i denna värmen, runt 20 grader. Men vi vann i alla fall med 2-0 mot sölve :D När jag kom hem så hjälpte jag pappa med maten och sedan satt jag i mina lurar och lyssnade på musik och läste och solade. Nu har vi ätit och har spelat kubb idag igen. Dom ville ha revansch men jag vann idag igen ;) Snart ska jag se Mästarens Mästare med familjen och jag tycker det är jättetråkigt att Hanna Ljungberg är ute... hon var min favorit från första början, grymt söt är hon oxå! (: Men man får se hennes film idag och då kmr hon tillbaka.

Senare blir det Big Brother och gurkan är autonominerad och det är bara för han bröt sig ur helvetet, gurkan dåååå.. sedan är peter och katerina nominerade oxå. (Katerina) oj så konstigt att hon blev nominerad denna vecka igen. Dock ville jag att Madde skulle bli nominerad men aja, det är bara till att gilla läget :D Så idag blir man nog nervös igen! Hehe. Hejdå! :)

StanKvantumGrillatChokladmuffinsKubbFotbollTv.

2011-05-07 23:37:53
Fotografier  20 kommentarer
Hejhej!! Idag har jag inte suttit vid datorn alls så det är just därför som jag inte har bloggat eller svarat på kommentarer idag. Men tog min tid nyss och gjorde det :) På morgonen så var jag i stan med mormor och morfar och tog en glass på torget :) Jag och Kaisa har cyklat till kvantum, pappa har grillat, mamma och jag har bakat chokladmuffins, jag, pappa och kaisa har spelat kubb där jag vann båda gångerna(Y), vi har spelat fotboll och kollat på tv. Jag blev jätteglad över att Justin skulle vara med i programmet 'kvällen är din' på fyran. Han skulle inte vara med som jag skrev haha men det var en tjej som var 10 år som han skulle överraska. Alltså OMB jag trodde jag skulle smälta ^^ Aja det var roligt :)





KRAM!

Kreativum & Musikvideo.

2011-05-06 17:27:12
Daily  37 kommentarer

 

Idag har jag och klassen varit på kreativum med någon finna upp grej. Det var rätt kul, dock var det bara kul när vi sprang runt :) Nu är jag med Ida och hon är knäpp .

 

 

& btw! Jag och Ida har skickat in en musikvideo till Big Brother nu. Till låten då för man kunde ju det ;D Klicka på någon av bilderna för att komma till videon som jag visade för några veckor sedan. Det stog först: Ett tekniskt fel.. blablabla. Men det var för att vi hade skrivit in två mejladresser och två telefonnummer så vi fick ta mitt tele och idas mejl, så det gick tillslut!


Jag älskar dig bästavän!

2011-05-05 20:40:27
Människor  19 kommentarer

.. jag har älskat dig sedan vi var 2 år! Du gör mig glad när jag är arg på någon eller något annat. Jag kan alltid prata med dig ida! Det är en sådan person som en vän ska vara, inte snacka skit om en, inte ge en blickar och en massa andra falska saker.

Vi har en sjukt bra humor tillsammans och det fattar ju inte alla. Men det viktigaste är att vi fattar det, och att vi har det kul. Du är den finaste ängeln som vi alla har fått låna. Ett föralltid har vi ju lovat varandra och jag bryter i alla fall inte det. För tillsammans skapar vi lycka & glädje. Det är du som gör mig grymt stark och du får lova mig att du aldrig lämnar mig. Bättre än dig får man leta efter.

Alla har en person som man känner att man kan vara sig själv med, en som accepterar än för den man är, och jag har dej! Mina tankar växer upp och blir helt fantastiska när jag tänker på dig och allt blir underbart. Att se dig le, skratta och bara må bra är det som får mig att må som bäst. Vi har en massa minnen, det är dig som jag har mest minnen med av alla mina vänner. Några av dom är: Åhus, Malmö, Ullared, Malmö, Midsommar, Valborg, Mario kart, Mario bros, När vi sovit över och mycket mer! I filmer kan vi ju inte låta bli att skratta heller åt vissa scener.

Jag märker verkligen att du bryr dig om mig, för om det är ngn som kaxar upp sig någon stans så finns du alltid där och säger emot . & det är de som bästa vänner ska göra, ställa upp för varandra. Jag lämnar dig aldrig och dej går det inte att beskriva med ord. Men ändå sitter jag här och försöker. Jag släpper aldrig mitt tag om dig för

jag älskar dig
. ♥

Videon är jättegammal! Men jag ska göra en ny snart till dig. För du betyder såhääääääääär mycket för mig.

work hard, play hard

2011-05-04 21:44:00
It's me  9 kommentarer

Maskros.

2011-05-02 21:58:33
Fotografier  26 kommentarer
Fotade på en Maskros innan. Fööööööörlåt btw för jättedålig uppdatering! Orkar inte sitta vid datorn hehe. Men imorgon så ska jag kanske videoblogga (bara kanske) bara om jag hinner . Har ikväll tränat i hagel och kollat på CSI oxå för Justin var med<3. Nu ska jag se Big Brother så nu måste jag kila ivägg ^^ Later. :)

första maj tvåtusenelva.

2011-05-01 18:05:42
Fotografier  27 kommentarer











Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec