Astrid Lindgrens värld ♥

2011-07-31 18:37:00
Resor Skoj Övrigt  51 kommentarer














Hej svejs! Som sagt.. Astrid Lindgrens värld var jätteroligt som alltid när man är där :). Med en massa underhållning och teater av A.L!

Dag 3: Bullerby Cup (Kaisas lag)

2011-07-30 23:05:00
Daily Resor Skoj Träning/sport  43 kommentarer
Hellu. :) Första matchen idag spelade de i ösregn. Inte kul! De spelade på Vimarvallen mot Skultorp och de blev 0-5.. :/ så de förlorade, det var synd! Lite otur. Men bra spelade Asarum! :-) Men arg blev jag på Skultorp pga kaxigt beteende och ful i truten! Dislike.. Efter matchen så åkte vi hem och Kaisa duschade och så. Sedan körde pappa, jag, mamma och Kaisa till Mariannelund Karamellkokeriet där det finns en massa karameller! Vi var där förra året också och denna gången köpte vi rätt mycket också, men gott är det ;D Efter vi hade varit där så åkte vi till en kina resturang, gott som alltid! :DD När vi kom hem så var jag JÄTTEtrött och hade jätteont i ryggen. Har haft det i flera dagar nu ;/ men i alla fall, jag somnade direkt och det var ungefär vid 3. Sedan blev jag väckt klockan 5 för vi skulle åka till den andra matchen halv 6. Haha det var så roligt men ändå hemskt för jag var så trött ! Jag skulle säga: Jag måste kissa. Men då blev det: Jag måste dö. Öh, lol :) Trött? Ja det kunde man ju diskutera om! I alla fall.. Andra matchen mötte de Årby. Den matchen gick jättebra och Asarum vann med 2-1! Nice :-) Så nu spelar det om 5:te plats av 20:nde plats imorgon i A-slutspelet vilket som är jättebra! Så vi hoppas på det bästa och bara se glada ut, för här hoppas vi på SEGER! :)

En vinst och en förlust (Kaisas lag)

2011-07-29 21:49:00
Daily Resor Skoj Träning/sport  57 kommentarer
Hejsan! Första matchen idag vann Aif med 4-2! (: Kaisa gjorde ett mål och det tyckte jag var jätteroligt! :) Så vi skrek och klappade o så, roligt! Andra blev det förlust och då vann Talboda med 4-2. :/ Kaisa gjorde ett mål där oxå (y) det var en 00:a med där och jag såg ju direkt vilken det var o: och det är ju INTE bra det, för Kaisa och hennes lag är ju 01:or, så fuuusk! Haha ;D I tältet idag så köpte jag en blå adidaskofta. Då tänker ni säkert: en till? & då svarar jag: Ja, fast inte en likadan! :} så den har jag på mig just nu. (: De timmar som de var ledigt och inga matcher så sov jag o vilade mest ^^ skönt det! Sitter ute just nu, jätteskönt väder! :) ❤ De är just nu i A slutspel, så de spelar A-slutspel imorgon och hoppas på att dom vinner den matchen :). Om dom vinner båda imorgon så ska dom spela en på söndag också precis som vi gjorde. Vi vann ju B-finalen förra året och de e vi jättenöjda med :). Kollade senast på guldmedaljen förra veckan ;) den finaste medalj inom fotbollen som jag har fått! (:

Första matchen blev det vinst! (Kaisas lag)

2011-07-28 23:55:00
Daily  81 kommentarer
Tjollahoppsansaà idag är man ju glaaaà! Jag blev väckt klockan 09.22, för tidigt :( men då gick vi upp och åt. Det blev lite flingor och rostad macka för mig. Jag, mamma o pappa körde sedan in till fotbollsplanerna och där finns det ju ett tält. Jag fick hem en stooor lila väska, riktigt fin tycker jag att den är och den ska jag ha med mig till Eskilscupen för då ska jag ha mycket packning. Sedan blev det en adidaskofta med luva, den är jätteskön! och en fotboll blev det också! Förra året köpte ju vi en fotboll också som vi fortfarande har kvar och den har vi nt behövt pumpa någon gång! Så nu köpte vi en till fast den ser ju inte likadan ut. :) det var bara mamma och pappa som gick in i tältet idag, jag var inte med för satt kvar i bilen för orkade nt följa med, så jag ska kolla där imorgon! Tur att man har föräldrar som vet min smak i alla fall (; och när vi körde tillbaka till rummet så var det en liten unge som nt vet bättre och hon räckte tungan åt mig! Fy faraooo vad jag blev arg då! Hade lust att ropa på Pippi ^^ Efter några timmar så åt jag + kaisas lag och alla föräldrar. Det blev spaghetti och pappas goda köttfärsås ❤ MUUUUMS!! Sedan blev det match och åka tillbaka dit, det är inte l
ångt alls, ligger precis bakom hörnan :) Matchen slutade med 4-3 till Asarum. Riktigt bra start! Man kommer ihåg när man stod där på alla planer förra året :-) Ikväll har vi hämtat pizza och spelat fotboll. :) Ska upp 07.15 imorgon, ja jag undrar bara hur mamma o pappa ska få upp mig :-) men nu ska jag nana, gamla barndomsord som man säger fortfarande! Btw, jag o mamma sover i ett rum, och pappa o Kaisa i ett. Vi skickade ett sms till pappa igår, och då hörde vi enda in till deras hur de vibrerade! Natti

Astrid Lindgrens värld och Bullerby Cup. ♥

2011-07-28 13:13:00
Daily Resor Skoj Träning/sport  44 kommentarer
HEJ! :D Just nu sitter jag här i Vimmerby, :) massa mygg är det ja, men igår kväll så satt jag med en hoddie och joggingbyxor, sköönt (: Igår så var vi på Astrid Lindgrens värld, det var jätteroligt! Massa underhållning med teater av Astrid Lindgren och också god mat åt vi också :-) Det kommer ju bilder när jag kommer hem. När jag kom dit som vi skulle sova och så, då bara duschade jag och packade upp :-) Förresten: Jag hade köpt 2 paket sminksavetter och sååååklart hade jag glömt dom hemma! Typiskt mig.. Ida Maria Lindborg, 13 år och fullständigt normal.. Men klantig, som sagt? Men det var ju i alla fall toppen, galet, galant, UNDERBART!!! men får ta och köpa ett paket idag innan eller efter kaisas match så löser det sig säkert på ett kick , det är ju BULLERBY CUP!! :-D ♥ och i tältet idag så blev det en lila stor väska som man kan packa i typ när man ska iväg med märket Nike!(: sedan den nya sorten av adidaskofta med luva, en ny vattenflaska och en fotboll. Sedan köpte jag en iPhone tidning i en affär som vi var i (: Pappa o mamma köpte grejer också :-)

ida maria lindborg

2011-07-27 15:15:00
It's me Självporträtt  71 kommentarer







DREAM UNTIL YOUR DREAMS COME TRUE.

bär och sådant.

2011-07-26 22:38:00
Fotografier Människor Natur Skoj Övrigt  33 kommentarer

Dagen har ju varit sådär, jättebraaa! jag och ida hade blodkrig .. eller nej förresten, körbärskrig (; haha nej men jag hjälpte Ida med en sak. Jag slängde i körsbär i ett glas med vatten så de splasade, och det slutade med att vi blev såhär på händerna, ♥
Imorgon så åker jag till vimmerby för att jag ska gå på Astrid Lindgrens värld med familjen och sedan kör vi vidare till Bullerby cup som Kaisa ska spela. Jag är borta till söndag men fixar ett tidinställt inlägg som publiceras imorgon. Sedan kommer jag att blogga ifrån mobilen.. MEN! utan bilder. Det kommer på söndag eller måndag alla bilder :)

NY DESIGN NY DESIGN NY DESIGN! NY DESIGN! Eller jag har bara bytt ut headern, meny bilden och några bilder i menyn. Vad tycker ni?? Behöver era åsikter! :)

Never Say Never ♥

2011-07-26 17:19:00
Daily Justin Bieber  35 kommentarer


NEVER SAY NEVER! ♥

Denna låg i brevlådan och fick den precis av mamma. Är jätteglad! (: den kom ut idag så hon hade bokat den. Så denna ska jag sätta mig och kolla på i bilen på väg till Vimmerby imorgon! :) ♥

scary ..

2011-07-25 20:37:00
It's me  39 kommentarer


Man vet ALDRIG vad som händer när man sover..

New necklaces

2011-07-25 14:39:00
Shopping  31 kommentarer


Tog foto på mitt nya halsband lite snabbt, :)

Idag så har jag inte gjort särskilt mycket. Jag vaknade, åt frukost och mamma hade gjort mannagryns gröt till mig. Alltid lika gott! ♥
Sedan så satte jag mig vid pappas dator. Den använder jag just nu, har laddat ner photoshop på den också. För min håller på att jallamar. Den är helt full med massa saker och det ska vi fixa sedan efter bullerby. Så just nu har jag laddat ner msn, firefox och uppdaterat grejer på denna datorn :)
Senare så hänger jag med mamma in till stan. Vi kommer att låna film som vi ska se ikväll, sedan kolla några andra grejer :) Vädret idag är helt upp och ner, ibland sol och ibland molnigt.
Blir väl att gå ut senare och ta några foton, får se! :)

Hörs ikväll i alla fall. Kram, ida ♥

Emma och Anders på besök

2011-07-25 00:50:00
Fotografier Skoj  22 kommentarer



Idag så kom Anders (pappas bror) och min kusin Emma på besök ifrån Amerika. Dom träffade vi i fredags också och Emma ska gå på vägga i ett år här i Sverige så det kommer att bli riktigt roligt (: hon ska lära sig svenska o så :)
Mormor, morfar och farfar kom också och vi åt god mat och paj. GOTT! :D Sedan satt vi och pratade och kollade på några kort.

Nu ska jag lägga mig i alla fall. ♥

ps: lyssna på denna låten, man blir tårögd. ♥

Natti

I mormor och morfars trädgård

2011-07-24 15:51:00
Fotografier Natur  48 kommentarer




Har sovit hos mormor och morfar inatt (: och jag tog några bilder i deras trädgård där det finns massvis med blommor!

Pray for Norway ♥
Har ni hört? vad som har hänt? hemskt tycker jag <3

Östersjöfestivalen - some pictures & text.

2011-07-23 19:00:00
Festligheter Skoj iPhone  12 kommentarer


Anders råkade nog blunda där såg jag nu, men jag ska nog ta en till bild när vi ska träffa dom igen imorgon! :)

Jag tänkte berätta nu lite vad som har hänt dessa dagar när jag har varit på östersjöfestivalen. I onsdags så var jag med ida och kollade på Veronica Maggio :). Om ni kollar några inlägg under så får ni se bilder och ett videoklipp ifrån det. Hon var magisk, riktigt riktigt bra var hon!
I torsdags så gick jag med Ida på östersjö och vi tillbringade först 2 timmar i citygallerian och jag stod nästan inte ut med ida där inne. Jag säger en sak: gå aldrig och shoppa med ida i citygallerian! :D hon kommer aldrig ut därifrån! Sedan gick vi med ville ett tag också, och anden lite med! vi träffade ju gurkan också, kolla två inlägg ner så berättar jag allt där :)
Jag gick till ölhallen och kollade på när min morbror spelade trummor med sitt band: FWT. De var jättebra!! :D På kvällen så var jag jättetrött men somnade inte förens halv tre på natten ändå. ^^

Igår så var jag med Maja inne på Östersjöfestivalen. Pappa körde in mig vid kvart över tolv ungefär och jag och maja gick lite och kollade och sedan på tivolit också. Jag och Maja tog nästan en slush direkt ;D. Man blir så törstig över att gå där inne! Efter ett tag så gick vi till skottbergska gården. Där inne visade Maja mig var dom som spelar Kalle Blomqvist teatern byter om och andra grejer, det var riktigt kul att se faktiskt :3 Sedan ringde mamma och då träffade vi mormor och mormors syster och mamma. :) Jag och Maja gick runt lite sedan och efter en stund så ringde mamma igen, jag sa att gurkan grillade igen på harrys och vi bestämde för att gå dit och äta men först så skulle jag träffa min kusin och pappas bror ifrån USA. Så det var riktigt roligt att träffa dom, har liksom inte gjort det på några år nu så, roligt! :D Jaa, sedan gick vi och åt lite då på göökhans place som vi kallar det p:
Sedan blev vi nöjd och åkte hem. Det var väl en liten kort text, egentligen så kunde jag skriva mer om dagarna men de räckte för den här gången! :-D det har ju varit jättefint väder också tycker jag dessa dagar så man har kunnat gå i linne och shorts på stan vid hamnen, mysigt och kul !

två nya linnen

2011-07-23 00:55:53
Shopping  65 kommentarer


Riktigt nöjd med dessa två köpen! Jag har några bilder ifrån dessa tre dagar på östersjöfestivalen och jag får se om jag åker in dit idag. Men jag tror nog jag är nöjd nu! :-) Ett inlägg kommer senare då jag skriver lite om dagarna, har ju visat bilder och skrivit för det mesta! (: men jag gör ett till ändå ^^

Jag vet inte hur många linnen jag har just nu i garderoben! men linnen kan man ju aldrig få nog av, ellerhur? :)

Big Brother stjärnan

2011-07-22 19:46:00
Skoj iPhone  21 kommentarer



Träffade Gurkan Gasi ifrån Big Brother på Östersjöfestivalen idag. Han jobbade på Harrys under dessa dagar, ganska kul haha! Blev så förvånad när man såg han där bara sådär.

Veronica Maggio ♥

2011-07-21 22:19:00
Festligheter Musik/artister Skoj iPhone  40 kommentarer


Allt detta är ifrån mobilen. Blev faktiskt nöjd med två bilder sedan blev det några randoms på mej och ida också ;) Angående videon: Man ser nästan inte Veronicas ansikte för att det är så vitt och jag spelade in på fel håll och jag spelade in låten "Välkommen in" med henne också och där ser man henne jättebra o så. Men det fick bli "Jag kommer" nu för det är den alla känner till som mest! Förband var ju Sven Ingvars, dom är ju sköna! har en låt på hjärnan med dom nästan hela tiden och jag kommer med veronica har jag sjungt idag hela dagen haha! Veronica var sjukt bra, stod nästan längst fram och ångrar inte en sekund över att jag åkte in dit och kollade på henne! :D hon berättade att när hon skrev en låt så tänkte hon på en kille som hon hade ett förhållande med innan. Han hade tatuerat 'Veronica' på sin arm och det kommer han ha kvar hela livet och nu är inte dom tsm längre. När hon sjöng 'Jag kommer' som är på videon så blev ju alla heelt glada! och det var ju också sista låten. Mitt batteri va på 7% så det var bara ren tur att jag fick med hela låten där innan den la av. VERONICA 4 EVER!!!!

Idag så blev det att åka in med bussen till östersjöfestivalen och gå där med ida. Vi åkte med bussen klockan 12.13 och jag kom hem vid halv tio.. Ida åkte hem ungefär vid 7 kanske. Vi gick lite med ville och sedan lite med anden jag och ida och när vi skulle hoppa i en sådan hoppborg så var det en som sa något till oss när ville skulle lämna biljetterna, och sedan klappade han på mitt huvud och sa: skratta inte. Jag bara: öh? Sedan gick jag in till ölhallen för att kolla på min morbror när han spelade trummor med sitt band fwt :D Sedan så gick jag, kaisa och oscar lite runt och vi gick med ville också, det var roligt! Jag köpte ett linne med Justin på och ett annat linne. De får ni se i ett annat inlägg :) Sedan blev det bara lite smått och gott.
Men nu ska jag berätta en grej, jo det var såhär: Jag och Ida skulle gå till tivolit då vi såg en grej som vi först inte ville se, så jag och ida vi bara kollade rakt fram och gick och flabbade lite. Då vi såg GURKAN GASI som stod och grillade utanför Harrys..
FORTSÄTTNING KOMMER I ETT TIDINSTÄLLT INLÄGG IMORGON.

Ny köpta kläder

2011-07-21 01:49:00
Shopping  34 kommentarer


Mamma och mormor var i stan idag. Jag orkade inte hänga med för jag skulle ju in dit ikväll så mamma hittade ngr kläder till mig! :}

VERONICA MAGGIO var grymt bra ikväll! hon är verkligen bättre live tycker jag. Träffade massa kompisar också så det var roligt, och jag och ida stod gämte några som hade lite d a m p och när hon sjöng 'jag kommer' så dansade dom över bahmed alltså ja (; Men de kommer bilder och sådant imorgon! fast det är ju då ifrån mobilen, funkar bra det också :-) och imorgon så kmr det troligen att regna, inte alls roligt ju! jag som vill gå i shorts och vill ha sol ..

BTW! Alltså jallamar, nej men läste nyss att Gurkan var i Karlshamn på östersjöfestivalen för 4 timmar sedan när jag var där, omg. Tänk att vi nt såg han där bland allt folk !? Men hoppas han ska dit imorgon också för isf vill jag träffa han !!

Halsbandsklockan

2011-07-20 14:17:00
Shopping  27 kommentarer


Det var denna halsbandsklocka som jag fick igår :-) riktigt fin tycker jag den är! Vad tycker ni ? ♥♥ och sedan när man öppnar den så är det en klocka inuti :) Jag vann den.
Idag så ska jag bara ta det lugnt, kolla på några program som jag spelade in igår och ikväll så ska jag och ida in och se VERONICA MAGGIO ♥

Väggabadet (:

2011-07-19 16:44:00
Daily Skoj iPhone  39 kommentarer


Sista bilden är ifrån mobilen och första ifrån kameran.
& Mikael skickade en bild till på mig när jag hoppade till mammas hotmail och det är jag tacksam över att han gjorde för den bilden verkade bli bra :) Så ska gå in och kolla på den bilden sen :)
Sommarträningen var rolig igår. Bara för att det var någon som hade gått fel och att jag sköt tvärs över målet 24/7.
Idag har jag varit på vägga badet med mamma, Kaisa, Oscar, Anneli och Mikael. Det var jätteroligt och jag hoppade ifrån femman igen! :D Pratade oxå med min vikarie som vi i 6b hade innan sommarlovet och köpte gooooda saker i koisken (;

Har fått min halsbandsklocka som jag vann på en blogg, riktigt glad och jag tyckte att det var jättefint! Nu snart så ska jag sitta i bilen för ska till skottbergska gården och kolla på Kalle Blomqvist igen! :D riktigt roligt och ikväll blir det lite spel hos Väpnare 8D

Klarblå himmel - 16.26

2011-07-18 16:26:00
Fotografier Natur Skrållan  66 kommentarer

lite suddigt, stod i fönstret.
Såhär ser det ut utanför mitt fönster precis just nu. 16.26, klarblå himmel och solen steker på! härligt

Bokeh ♥

2011-07-18 00:32:00
Fotografier Natur  29 kommentarer


En gång för några veckor sedan när jag var ute med Skrållan och fotade. Så vid en glänta rätt nära jag bor så fotade jag bokeh. Perfekta stället när man ska fota det! Tycker jag :). Så jag tog med mig Maja på kalaset så fick några bilder, visar dom som jag är mest nöjd med! :)

Bildbomb ifrån kalaset ❤

2011-07-17 14:34:00
Festligheter  28 kommentarer












Många bilder ja, men that's me ;) Kalaset var jätteroligt igår. Mamma, pappa och Kaisa öppnade presenter, vi åt god mat, god tårta, gjorde femkampen (eller hur man säger) och jag spelade spel med kusinerna. Jag vann femkampen och det tyckte jag var roligt :) och speciellt för att jag vann över pappa!! ja, jag hade i alla fall en bra dag/kväll :)

Idag har jag spelat minigolf med familjen. Det var hur kul som helst! jag kom dock på tredje plats ;) men gjorde mitt bästa. & jag gjorde en strike på ett hål som var ganska svårt. Mamma och pappa kom lika och det var ju bra, mamma ville verkligen slå pappa och det lyckades ju hon faktiskt bra med! det blir väl att chilla resten av dagen. & min mobil som plingar med massa facebook händelser, haha. KRAM ❤

PS: GRATTIS BRUNO PÅ DIN NAMNSDAG! MITT GOSEDJUR ❤ KLICKA HÄR
Jag och mamma ska fira det med ostbågar ikväll! :)

Kalas outfit

2011-07-16 17:00:00
Outfits  23 kommentarer


KALAS PÅ G! eller det är kalas just nu :) hade precis duschat håret när jag tog bilden så yes. KALAS KALAS KALAS. ♥ För mamma, pappa och kaisa ;) kan väl säga för Zimba också? tur att jag har mitt kalas med någon i familjen i alla fall, Skrållan! (:

Katterna och ägarna.

2011-07-16 12:05:00
Djur Skrållan  21 kommentarer



Fina katter.. som man bara älskar! Skrållan: 8 år, född 2003. Zimba: Snart 14 år, född 1997. Vi har haft Skrållan sedan midsommar år 2003 och Zimba sen den 10 april år 2011. Zimba lever egentligen på övertid, men hon galopperar över hela huset ibland! Så hon är väldigt pigg :D & skrållan, mitt hjärta ♥ Jag älskar henne så himla mycket. Skrållan och Zimba, finaste katterna som finns i världen


foto; ida

rain, drops, bubbles and a flower.

2011-07-15 22:42:00
Fotografier Natur  18 kommentarer



Idag har jag varit med Ida. Vi spelade kalaha och jag tappade en liten sådan "kalaha böna" som jag och ida kallar det ;) i mattan och de bönorna är ju svarta och de var mattan också. Så vi flyttade bordet och ristade mattan, duktiga vi är! :-D vi var mycket ute och fotade och såg också på kaisas cirkus, den var väldigt bra. ^^
Mamma har kommit med ostbågar, chips och stjärnchips som vi kallar det ;-) och iskallt vatten. Väldigt bra service här hemma hos familjen Lindborg, haha ♥ Ida sleepar over here och det blir nog ett inlägg lite senare kanske. KRAMEN

Kvällen/Natten igår

2011-07-14 15:53:57
Människor  27 kommentarer

..vi kollade på semifinalen i damfotboll


..och på never say never

..vi var ute och fotade vid solnedgången ^^


Heeeej på er alla glada ! :') Det var jätteroligt igår. Jag och Maja gick till rebban och köpte godis, gott! Sedan spelade vi spel. Det blev 'kalaha' och 'vem där?' två gamla spel som man spelade när man var lite, riktigt roligt! :) Vid halv nio var det då damfotboll, Sverige - Japan i semifinal. Hur tyckte ni det gick? jag tyckte att sverige hade en bra start kanske 20 minuter och sedan hade dom inget spel alls! :s det slutade då med 3-1.. tror jag?? Vi kollade sedan på NEVER SAY NEVER! ♥ lika bra som alltid :-) Vi la oss ungefär vid 02.00 och låg med mobilen till 03.10, hehe! Idag var det så roligt för att Maja skulle väcka mig vid 09.00 för vi båda skulle gå upp då, men hon väckte mig 11.00 och hon hade själv gått upp 10.30, hihihi det var så roligt bara! :DD
Nu är jag hemma och har kollat på Never Say Never igen :-D inte alls bra väder idag och för en gång skull är jag faktiskt glad över det ! KRAM

Ny ring.

2011-07-13 16:20:12
Shopping  44 kommentarer

Hejsan! denna ringen köpte jag ifrån denna sidan. Blev jättenöjd och jag köpte en till Ida också för hon fyller faktiskt år idag! GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA VÄN. Har precis kommit hem ifrån henne :') Av henne så fick jag en stor justin affisch och en selena och jb affisch. Jag bad henne att köpa ett iphone skal till mig också när hon var i ullared :)

Ikväll ska jag sova över hos min kusin och vi har bestämt att vi ska ha en datafri kväll, och det innebär att vi inte ska sitta vid datorn alls! så vi ska nog köpa lite godis kanske och sätta på någon film kanske! :} Så vi hörs imorgon. Eller så fixar jag något tidinställt inlägg. PS: GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND ETT INLÄGG UNDER! KRAM

Väggabadet

2011-07-12 13:00:10
Daily  23 kommentarer


WEBB INNE I KAISAS RUM. mitt är ju städat ;-) och min webb är rätt dålig.

Hejsan! Nu ska jag till väggabadet med mina kusiner. Jag kommer inte ha med mig min mobil eller kamera, vågar inte det :s så vi hörs ikväll då jag kanske tar fram en frågestund eller bilder, det är ju sommar.. finns så mycket att fota ♥

ps: GILLA JUSTIN BIEBER - BABY på youtube!!! för min skull!!! ♥


Städning i garderoben

2011-07-11 21:31:35
Fotografier  24 kommentarer
före:

efter:

städade bara lite i garderoben för det såg ut som kriget där inne.. så kände för att städa lite ! :-) nu har jag varit på träning och ska sätta mig i soffan och äta macka och popcorn. Svarar på kommentarer senare för jag ska se big brother vid 00.00 så har gott om tid att svara på dom ;) hörs!

Nya inköp

2011-07-11 15:23:29
Shopping  29 kommentarer



lite nya inköp, jättenöjd :) mamma var i stan idag men jag orkade inte hänga med för jag sov, såklart! hehe. Jag har rätt ont i ansiktet, har bränt mig rätt mycket :'s men nu är i alla fall solen framme, sola tänker jag absolut inte! men bada ska jag såklart göra nu. Har precis städat garderoben, så ni kanske få se ikväll :') ska ut och fota senare med Skrållan innan sommarträningen ♥

KAISA, 10 ÅR

2011-07-10 22:34:50
Festligheter  32 kommentarer










dagen har varit jätterolig! grattis kaisa för säkert 100000 gången ♥ vi var på brunnsbadet i Ronneby, det var jätteroligt! jag och kaisa var i nästan hela tiden förutom när vi åt och drack. :) så det var jätteroligt! vi var där jättemånga timmar timmar och just nu så känns det precis som om jag åker med strömmen (; Jag är helt röd i ansiktet känns det som, har bränt mig jättemycket idag! jag och kaisa är rödisar :-d när vi kom hem vid ungefär 17.00 så duschade vi och gjorde oss i ordning och sedan åkte vi in till vägga och åt på rökeriet med mormor och morfar :) det var gott. Efter det så åkte vi hem med mormor och morfar och farfar kom också, då blev det dax för tårta :D dom har nästan precis åkt hem och nu sitter jag här och bloggar. Är helt slut efter dagen, men det är värt de ;) ♥

Ingen vanlig dag! ♥

2011-07-10 09:41:38
Festligheter  22 kommentarer


.. ja det är ingen vanlig dag, för det är KAISAS födelsedag, hurra hurra HURRRAAAAAA!!!! grattis grattis syster ♥

Fick gå upp tidigt idag och nu har kaisa öppnat alla presenterna, hon blev jätteglad! och det är ju inte jag som fyller år men jag fick 3 saker ändå, jag fick en bikini, justin bieber armband och en nyckelring (angry birds) ;) tackar för det! det är ju inte jag som fyller år men ja, blev glaad! :) Idag så blir det att åka till ett bad i ronneby med familjen och det ska bli jätteroligt, och sedan ikväll så ska vi äta ute :) jag tar med mig kameran, såklart! så hörs vi lite senare ♥

nine pm

2011-07-09 21:01:58
Fotografier  19 kommentarer


det har varit jättevarmt idag och har badat jättemycket. Jag, mamma och pappa har diggat till Justin musik över hela tomten och poolen ;) pappa har faktiskt en favoritlåt med Jusrin och det är: Love me. ;) mamma gillar lite olika :D Jag och kaisa har också varit och köpt godis och annat snacks och det ska vi smaska i oss nu med mammi och pappi, har precis badat förresten :) check this out on twitvid, det var efter jag hade badat i poolen, mamma var ju sådan att: yees, jag kör med kläderna ;) ha en bra kväll ♥

Kaisas kalas

2011-07-09 14:21:01
Festligheter  17 kommentarer



Idag har min lillasyster haft kalas för hon fyller 10 år imorgon. Så jag har hjälpt till lite hemma. Jag älskar vädret idag, så resten av dagen kommer jag att tillbringa ute vid solstolen och bada och sola, hörs antagligen ikväll! :) ♥

Mitt rum ♥

2011-07-08 22:04:57
Fotografier  46 kommentarer

Här är då min dörr, tog ner en massa affischer och satt dit lite annat! :}





och sedan är det mitt sminkbord också som jag inte tog någon bild på. Jag fick väck en massa halsband och armband och sådant som jag inte använder därifrån. Sitter just nu i mitt rum ♥ känns precis som nytt faktiskt, har inte flyttat på något alls men rensat har jag och dammat. Det enda som jag satt dit som nytt är i fönsret, lite nya krukor och en ny lampa. Fick också en hand, eller ja den svarta handen på fjärde bilden där jag kan sätta ringar på av mamma :] Oooh herregud vad jag har hållt på med detta idag! har hållt på från 10.52 - 19.25, + att jag har tagit 30 minuters paus. Haha, har jätteont i huvudet just nu så fick ta en huvudvärkstablett. Men det var inte så fint väder idag så passade på! På den sista bilden så ser ni min bokhylla, eller man öppnar två dörrar och idag för 12 timmar sen så ska jag säga en sak, då var det mer än 20 böcker och en massa affischer, tidningar och en massa mer. Har inte vågat visa detta innan när jag städat men nu har jag rensat! ville spara rätt många böcker ändå ifrån när jag var liten och så, alltid lika roligt :D & mitt skrivbord, herregud vad där såg ut innan. Glömde ta före bilder tyvärr men men! Det som är kvar just nu som man inte ens ser är under min säng, 2 stycken lådor fylla med gosedjur och en massa andra saker, det ska jag också ta i tu med någon dag men jag är jättenöjd med detta idag! det känns jätteskönt att gå in i rummet och se ♥ Det blev 4 kassar att slänga idag + en kasse med en massa böcker som jag inte ska slänga, vissa ska jag ge till kaisa :)

När jag kommer till Ullared nästa gång, då ska jag köpa tavlor och sätta in bilder som jag har tagit sedan hänga upp på väggen, nu finns det plats för det på väggarna! ♥

Rensning i rummet

2011-07-08 13:56:13
Daily  15 kommentarer

Okej, min webb är inte alls bra på datorn men ni får nöja er med denna bilden :) gissa vad jag gör? jag rensar i rummet, dock kommer jag inte att rensa under sängen för det tar flera år så man får ta lite i tagen :) Men allt annat SKA jag rensa! det bli nog några kassar som får slängas, detta beslut har jag tagit själv ;) och det är jätteskönt efter sen när man har rensat, dammat, städat och hållt på. Bloggar nog lite ikväll hur det ser ut i mitt rum ikväll, har bara kommit halvvägs ;) även fast det inte är toppen väder idag så ska jag nog bada i poolen lite senare och duscha ikväll. Just nu är mormor och morfar här och har precis tagit en liten paus ifrån städandet men nu får jag börja igen ;) hörs ikväll!♥

PAPPA, 41 år

2011-07-07 21:10:00
Festligheter  31 kommentarer


Idag fyller pappa 41 år, grattis! ♥ Vi har varit i köpenhamn och ätit kina mat, MUMS! och nu sitter vi här hemma, ja vi har nästan precis kommit hem faktiskt, tråkigt men ändå liiiiiite skönt. Har haft heeeelt underbara dagar i Danmark och kommer dit snart igen, kram! ♥

Stranden och grillat.

2011-07-06 21:27:05
Resor  35 kommentarer






Hejsan! Idag har vi varit på stranden nästan hela dagen och det har varit jätteskönt väder ute. Man stekte nästan ihjäl idag så man var nästan i havet hela tiden. Jätteskönt ♥ Nu ikväll så har pappa grillat, det var jättegoooott!! :-D sedan har hela familjen varit ute på golfbanan och vi har slagit några slag på grodhålet! det kallas så för på sommaren så är det alltid nästan små grodor där ;) så nu blir det mys och film. Imorgon så fyller pappa 41 år!!♥♥ grattis i förskott!!!!!!

Bonbon land ♥

2011-07-06 00:25:10
Resor  46 kommentarer







var inte beredd på den bilden men det var kaisa hehee ;)




Mamma filmade när jag och pappa åkte Vildsvinet :) hon filmade inte på bredden så den blev såhär men de funkar absolut!! :D♥♥

Dagen har varit jätterolig, ett minne för livet! Var där ungefär vid 12 tror jag och åkte hem vid kvart över 6 ungefär, så var där rätt länge och det kändes att vi bara hade varit där i några timmar för det gick så fort allting. Det går ju alltid fort när man har kul, ellerhur? :D Vi åkte en massa karuseller!!! detta var den första gången som jag var på bonbon land och det skulle inte skada om vi skulle åka dit igen någon gång för det var riktigt roligt. Mer bilder finns på min dator men det fick bli dessa nu :')

Imorse så berättade pappa en jätterolig grej som hände på morgonen. Han körde ungefär klockan 06.00 ute på golfbanan då han såg 2 stycken studentkillar som satt och bajsade på greenen i hålkoppen. Pappa blev ju förbannad och det slutade med att killarna fick plocka upp sitt bajs själva, trevlans ;)
Nu ska jag snart sova, ska bara svara på kommentarer och jag har förresten vunnit ett halsband på en blogg idag :') hoppas ni har haft en jättebra dag!! ♥ KRAM

Helsingör, resturang, golfbanan, MYS! ♥

2011-07-04 20:32:10
Resor  56 kommentarer





jag köpte ett par foppatofflor (crocs)


..och ett skärp och en film som aldrig kom med på bild ;-)

Idag har vi varit och shoppat i Helsingör. & vi åt också på en resturang, det var väldigt gott!! :D Har haft en väldigt bra dag med sol. Nu på kvällen så har jag duschat och har precis kommit in ifrån golfbanan, vi åkte i golfbilen runt på barnan och sådant :) nu sitter jag och kaisa här i vårat rum och ska snart kolla på tv med mamma, pappa och kaisa med lite ssnacks! imorgon så ska vi till Bonbon land, toppen kul! vi hörs, hoppas ni också har haft en underbar dag




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec