OH GOD!! :')

2011-11-29 18:22:00
Fotografier Skoj  83 kommentarer

Hej allihopa!! Igår när jag kom till skolan så kom Niki med en Bik Bok påse och när jag öppnade den och själva paketet eller vad man säger så var Andrés flaska där som han drack i söndags!! och jag dog. André hade signerat den och sen hade han skrivit: Till Ida och ritat på den. Niki kunde ju lika väl behållt den själv? men nej, hon gav den till mig och jag blev så jädra glad. Tack Niki! Du tänker på andra och inte bara på dig själv! Det är fortfarande liiiite vatten i den, ska jag dricka?? ;) Jag har sådan tur, först videon ifrån André som Sophie spelade in. Sedan flaskan. Jag har underbara vänner! Detta är lycka lycka lycka!♥ 

Idol gänget

2011-11-27 21:45:00
Musik/artister Skoj  93 kommentarer

Har varit en väldigt rolig dag, har fått se andré live! jag var så glad när jag fick reda på att han skulle komma. så jag filmade när han spelade och tog en massa foton, laddar bara upp dom bästa nu :) haha, jag filmade han och denise i autograf kön, sjukt roliga! Sedan var Denise, Amanda Persson och Molly där också, så fick autograf av dom också :) och jag har varit på kalas hos mormor och morfar också, kul! jag, maja, oscar och kaisa körde kurragömma, barndoms lek ;) och niki är ju för gullig, hon har köpt en present till mig, inte vet jag vad det är och det får jag nog reda på imorgon! du är för söt niki :) men dagen har verkligen verkligen varit lyckad! jag kommer nog sova gott inatt, hihihi.

Julkänsla och första advent imorgon!

2011-11-26 22:58:00
Fotografier  41 kommentarer


Nu har vi julpyntat liiiite här hemma, hehe. Det är faktiskt 1 advent imorgon, längtar till 4 advent! eller de gör nog de flesta va? men i alla fall, just nu sitter jag här med familjen och kollar på wallander. idag så har jag varit med ida lite och jag har pluggat fysik, och tränat. imorgon så ska jag på kalas hos mormor och morfar och ska också in till citygallerian och kolla på 4 av idolerna som kommer hit. hoppas andré kommer, hoppas hoppas! men ha en bra kväll :) kram!

you hurt selena, it hurts justin

2011-11-25 23:41:00
Justin Bieber Musik/artister  26 kommentarer


yeah, that's true! idag är det fredag och det innebär två saker, sovmorgon och helg! fick sovmorgon till 9.05 idag för första lektionen var inställd, gött :) sedan har jag varit med ida i stan och jag hittade en tröja på bik bok och jag hittade faktiskt inte så mycket mer. Men det var mysigt att gå där inne, kändes som jul! ikväll så har vi kollat på idol, rätt som åkte ut och hon skulle åkt ut före den bästa! men i alla fall, imorgon så blir det träning och lite plugg till provet på tisdag... hade ju ett idag också, det gick faktiskt rätt bra! ha det bra och så hörs vi :) förresten titta på videon!

1 månad till julafton

2011-11-24 21:45:00
Fotografier Natur  36 kommentarer



Saknar julen otroligt mycket! Fram för allt snön och dagen man köper gran och julafton! jag längtar så mycket så jag nästan spricker! ♥ Idag är ju det faktiskt en månad till julafton, inte länge till och inte länge till jullovet heller! Bara jag som längtar?Hoppas verkligen att snön har kommit till julafton också. För ett år sedan så var jag ju i Fuerteventura, saknar det som tusan! när jag kom hem därifrån så var det ju faktiskt snö. Underbar känsla :D och kom ihåg: INGEN RIKTIG JUL UTAN SNÖ

my lovely team

2011-11-23 21:46:00
Daily Människor Skoj Träning/sport Övrigt  33 kommentarer


yeeeey idag på träningen så fick vi tröjan som vi beställde på cupen. Jag beställde då tröjan där man skulle få den skojiga bilden på mohahah. jag tyckte den vanliga blev bra också men tycker att det är kul med en random bild ;) så ja, ser ni mig? hahaha jag tycker alla ser så fina ut ;)

idalindborgphoto - instagram

2011-11-22 19:16:00
Fotografier iPhone  37 kommentarer


har ni instagram? jag vet att jag frågat innan men på instagram så uppdaterar jag mycket. där lägger jag in bilder som jag inte visar er här i bloggen, t.ex: i skolan som ni ser på bild 1 där tripp, trapp, trull, trulledull, mullektrull, brulledull och hattilull är ute på vandring, haha. På instagram heter jag i alla fall idalindborgphoto. Men hoppas ni haft en bra tisdag, det har jag i alla fall!

Ps: Om du följer mig, så följer jag dig :)

en vanlig måndag

2011-11-21 21:39:00
Daily  20 kommentarer

ALLTSÅ HGDJERbingOASJFOvreibgvk MHIHIHI BEST? :)

hur mår ni? jag mår bara bra! lite trött bara men ska sova snart. Efter skolan så har jag mest pluggat biologi och spanska. vi har biologi prov på fredag och det tror jag faktiskt kommer att gå bra, men tror nog inte att fysik provet som vi har på tisdag kommer gå så bra, fattar typ ingenting.. ha det bra så hörs vi imorgon!

jag har kul såhär på kvällen

2011-11-20 22:13:00
Daily  32 kommentarer

när inte jag vet vad jag ska blogga om så kan detta hända att jag är lite ego. men filmen idag var superbra! längtar redan till part 2 som är om ett år .. men jag ger denna film 10/10! Helt klart =) Annars då? Allt är bra och skola imorgon, bara tråkiga lektioner :/ men men, vi hörs! kraam


Breaking Dawn

2011-11-19 23:20:00
Filmer  35 kommentarer
 
Imorgon så bär det av till Bio metropol för att se Breaking Dawn part 1! Många har sagt att den är jättebra och det tror jag också, så längtar längtar och längtar tills imorgon. Jaja, denna film är något jag tipsar i alla fall, även fast jag inte har sätt den! men om 18 timmar så sitter jag faktiskt och ser den. Har ni sätt denna film? Tyckte ni den var bra?
 
och vad säger ni här och nu.. TEAM EDWARD.... OOOOR TEAM JACOB? :)
Team Edward här!! Fast Jacob är ju snygg han med! Hihihi.

ny skjorta!

2011-11-18 19:29:00
Shopping  44 kommentarer


äntligen har jag köpt en skjorta och är riktigt nöjd! efter skolan så var jag med ida-lina vigälvsson en stund och sedan åkte jag in till stan med familjen. riktigt lyckad dag har detta varit i alla fall, och fredagarna är alltid lika roliga! vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, idol kan jag glömma i alla fall, skit program :) den bästa har ju redan åkt ut. andre har ju i alla fall vunnit mitt hjärta och idol för mig! men ni får ha en bra fredags kväll och lördag imorgon så hörs vi!

klubba & plugga

2011-11-16 22:18:00
Daily It's me  22 kommentarer
 
haha, tyckte att rubriken passar sååå bra till bilden! nej men idag så har jag faktiskt ätit tre klubbor, cyklade till rebban på håltimmen. hihiih gottegris! sedan har jag pluggat också, har so prov och engelska prov imorgon.. såå gött!! Nästa vecka har vi biologiprov och veckan efter fysikprov, alltså jag älskar verkligen skolan hihi :) N0T. Men dagen har väl varit bra annars, helt vanlig onsdag med träning och sådant! imorgon är det torsdag och vad veckorna går fort! SNART JULLOV, WIIIPI :DD

STAY HERE :}

2011-11-15 22:08:00
Fotografier Övrigt  25 kommentarer


Tisdag,
Det hade varit bättre om det hade varit torsdag!?

Idag så har jag varit i skolan och sedan pluggat och kollat på tv. Så som en vanlig tisdag brukar se ut ;) jag är jättetrött just nu, så jag tror faktiskt att jag måste sova snart. Alltså jag har varit uppe jättelänge flera kvällar i rad nu så måste skärpa mig :s hoppas ni mår bra för det gör jag! och jag vill sova hos mormor och morfar snart igen! men take care xx

Ny tröja

2011-11-14 22:24:00
Shopping  26 kommentarer

En ny tröja, love it!

- Hej svejs i lingonskogen! igår bloggade inte jag för att jag hade lite såhär hehe, nej men jag var helt sjukt glad bara efter den där videon som ni ser ett inlägget under :'] jag var också i växjö och spelade cup och det var väldigt kul haha! men vi kom trea i vår grupp tror jag och vi fotograferades också. Jag beställde en tröja och på den tröjan kommer det vara en bild på laget, en skojbild heheh, den blev snygg den! höll på att somna på vägen hem och sedan var det skola idag också och det var väl helt ok! men nu har jag suttit och pluggat so hela dagen nästan så nu ska jag sova. Ni får ha det bra! kram och hej, karl gunnar har fortfarande en tjej :)

Inga ord ♥♥♥♥♥♥

2011-11-12 19:42:00
Musik/artister Skoj  57 kommentarer


Alltså detta är helt underbart. Jag dör och smälter. Sophie du är en ängel! Kika in på denna blogg så blir jag glad! André hälsar till mig i denna videon. Å vad jag är glad just nu!!!!!

Video sedan april

2011-11-11 19:47:00
Musik/artister Skoj  21 kommentarer

haha så sjukt gammal! men hade inget att blogga om så fick bli en video :} just nu så ska jag snart sätta mig i soffan och kolla på idol. Tagga tagga tagga för André! You are the best! Vilken är eran favorit? Skriv gärna i kommentar. Ha en bra fredagskväll!

UPDATE:

ja jag är okontaktbar just nu. andre är bäst, och juryn och svenskafolket suger, men andre duger. <- MER ÄN DUGER! ni förlorade just en tittare, kommer inte kolla på detta program mer :)

M Y S

2011-11-10 18:14:00
Daily Övrigt  38 kommentarer
I'M SORRY FOR NO BLOGGNING. Nej men internet funkade inte igår så jag pluggade och tränade på kvällen. Det blev plugg istället för datorn för att jag behövde plugga och att internet funkade inte.. så nu ska jag svara på alla kommentarer och jag sitter och myser i min pippitröja! Igår så var vi på vägga med klassen och det var mega kul!!! jag simmade 40 längder så jag fick A, hihihi! Idag har jag varit med Maja efter skolan och vi tog bara det lugnt, skönt det :) Vi hörs imorgon då vi har sovmorgon, hur skönt som helst! Ska också på extra träning för har cup på söndag. Men vi hörs :) KRAMISAR!
 

Jag bjuder för det mesta på bilder!

2011-11-08 19:46:00
Självporträtt  40 kommentarer


Kamera: Canon EOS 500D - Ida Zakis kamera.
 
I JUST LOVE THIS SONG :) och jag brukar ju bjuda på bilder ellerhur? fick bli lite random bilder idag! enjoy! kram och hej, karl gunnar har en tjej :) okej de där var random

Update: Klicka här så får ni faktiskt se något helt underbart!

SMSVANTE! Wordfeud vante? ;-)

2011-11-07 22:15:00
Shopping Skoj  25 kommentarer
 
Okej jag har skaffat mig något som kallas för sms vante och jag och mamma kallar det för wordfeud vante! Köpta i Ullared, of course! Nej men när man typ är ute så hatar jag att ta av mig mina vantar när man ska svara på sms eller något, så därför är dessa jättebra, haha jag vet att vi är roliga men liksom bara en kul grej att köpa ändå! ;)

Mitt nya rum!

2011-11-06 22:14:00
Fotografier  41 kommentarer

Till höger om klockan och vid tavlorna där vid golvet så sitter också en fåtölj och lite annat som jag inte fotade! :)
Nu fick ni äntligen se mitt rum! Är jättenöjd med det faktiskt :) det blev mycket större nu också för vi har tagit väck en möbel. Idag så har jag varit vid nytorpet med familjen ett tag där som vi fick höstvandringen ;) och sedan har jag suttit vid brasan och spelat alfabet med familjen också. Nästan som wordfeud haha! Sitter och kollat lite på EMA och Europa har röstat fram Justin till "Best Male" Är så stolt över honom! :D och lady gaga ser ju ut som vanligt, absolut inte förvånad -.- Skola imorgon.. har haft ett jättebra lov! :D


UPDATE; OMFB! BEST POP OCKSÅ? ;) Du är bäst Justin!!

Under the mistletoe ♥♥

2011-11-03 22:22:00
Daily Justin Bieber  27 kommentarer


Tack så sjukt mycket Mamma för skivan, du är bäst

Idag så har jag varit hos mormor och morfar lite och träffat mina kusiner lite. Sedan så har jag mest tagit det lugnt hela dagen o så. Right now: Okontaktbar, Andre kanske tvingas att lämna idol :( Han åkte in till akuten inatt för att han hade svårt att andas. Kolla här. Annars har dagen varit jättebra och jag är jätteglad för att jag fick skivan av mamma ! Tänk att höstlovet snart är slut, har haft ett jättebra höstlov! Kommer visa er bilder på mitt rum och vad jag köpte i Ullared i andra inlägg! Hörs

Ulrik Munther ♥

2011-11-03 00:06:00
Musik/artister Skoj  24 kommentarer
Ikväll så har jag och min kusin Maja varit och kollat på en av Sveriges gulligaste killar! Här nedanför finns ett klipp när jag spelade in Kill for Lies! Konserten var grymt bra! Jag och maja hade jättebra platser på rad fyra precis framför honom :) Efter konserten så var det signering och jag och maja var jättenervösa! När vi stod och väntade på att han skulle gå ut så kom han precis bredvid mig och maja bara: iiiida, <---- sedan pekade hon åt vänster och jag fick totally damp. När man kom fram till han så sa han hallå hallå och skrev autograf och tog också bild med honom. Hihihi! Hoppas ni får en bra kväll för detta har verkligen varit en lyckad kväll och dag också för jag, pappa och kaisa har varit på jössa! kram


Ullared och hej morgan!

2011-11-01 20:53:00
Skoj iPhone  34 kommentarer
Dagen har varit mer än underbar. Jag älskar att vara i Ullared, så är det!! Att vara där med världens bästa vän också är ju sjukt roligt. Min dag har varit underbar i alla fall. Gick upp klockan 04.00 och åkte 04.45. Ni som följer mig på twitter har nog läst mina tweets under dagen här. Jag träffade Morgan oxå och fick en bild med honom! Han är för go den killen!! Shoppat till mitt rum har jag absolut gjort, och har köpt lite kläder och lite annat oxå. Mycket blev köpt idag hehe, men det visar jag i ett annat inlägg! Några bilder i från dagen får ni se här nedanför. Ha en bra kväll :)
anledningen till att bilden är suddig vid fönsterna var för att jag hade blixt inställningen på hahah.

bild tagen efter jag sovit i bilen klockan 07.00.




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec