Bomber jacket

2016-03-31 20:09:15
Shopping  41 kommentarer
Bästa jackaaaan som äntligen kom hem till moiii för någon vecka sedan. Dock är det inte direkt den färgen på bilden, army green är färgen. Har börjat älska färgen grön, speciellt nu på våren så älskar jag färger!!! Blev helt kär när jag hittade den. Ni hittar den här!
  
Som ni nog såg i mitt förra inlägg så ska jag och Emil iväg imorgon och vi ska spendera en natt i Malmöööö. Så himla glad jag blev och det kommer bli såå mysigt! Så behövligt och vi kommer ha det så roligt!! ♥♥
Så vi hörs antingen på lördagkväll eller på söndag. Kram på er

Birthday presents

2016-03-30 20:49:12
Övrigt  28 kommentarer
Jag är så himla nöjd med mina fina presenter, tusen tack fina ni!!!!♡♡
 
Igår var det såå himla fint ute, så dagen spenderades mest utomhus. Mormor och morfar var även här och fikade, mys. Åkte sedan hem till Emil och vi kollade på lite The Originals, gos.
Idag har jag mestadels tagit det lugnt, vilket verkligen har varit behövligt. Lite teoriplugg men även en fika på stan med mina fina vänner Wilma och Hilde, mys!
 
Kram på er♥

Lyckad 18-årsdag

2016-03-28 21:07:46
Daily Festligheter It's me Skoj iPhone  26 kommentarer
 
Tack så hemskt mycket allihopa för alla gratulationer på min 18-årsdag igår. Så mycket fina kommentarer och även på facebook, snap, instagram, sms, överallt. Tack så mycket verkligen, det uppskattas så mycket och jag blev jätteglad♡
Dagen igår blev hur lyckad som helst! Vaknade av sång av bästa familjen och åt god frukost och öppnade fina presenter. Åkte sedan till Ronneby då jag även passade på att övningsköra både dit och hem. Vi fikade på Mandeltårtan, vilket är ett jättemysigt ställe! Det var hur gott som helst.
 
Senare kom Emil och vi alla åkte in till Gourmet thai och åt god mat (beställde även vin för första gången haha cooool) Det var himla god mat och mysigt och vi satt där länge och hade det härligt. På kvällen fick jag välja film, gissa vilken det blev? Believe movie såklart ;) så den såg vi tillsammans med glass och annat gott.
 
Min 18-årsdag blev helt underbart bra. Känns såå bra att vara hela 18 år nu! Tack igen allihop för alla gratulationer!!! ♥♥♥♥♥

Sweet 18

2016-03-27 08:44:00
Festligheter It's me  30 kommentarer
 
Äntligen! Idag är dagen jag fyller hela 18 år. Som jag längtat efter denna dag, äntligen är den här. Även är jag frisk denna födelsedag, vilket känns så skönt så skönt. På dessa 18 år har jag redan upplevt så mycket och är nu så redo för att uppleva ännu mer nya saker. Life is a blessing ♡ 18 YEARS OLD

18-årskalas

2016-03-25 22:38:00
Festligheter Skoj Övrigt  25 kommentarer
 
Idag har vi firat mig här hemma som fyller 18 år på söndag!! Åh vad mysigt och roligt det har varit, med god mat, fika och fina presenter med världens finaste släkt. Även en fin sång då mormor skrivit en jättehärlig låt om mig (bästa mormor som alltid gör det) och pappa höll även tal för mig som var så jäkla bra och fint. Himla gullig familj jag har. Sjukt att jag blir hela 18 år på söndag, kan faktiskt inte fatta det. Men jag har redan blivit firad väldigt mycket av bästa pojkvännen och släkten. ♡♡
 
"The love of a family is life's greatest blessing" ♥
 
Påsklovet har börjat super med mys igår med Wilma och Hilde och kalas idag. Hoppas ni också har en fin påsk!

Underbar dag

2016-03-23 20:19:23
iPhone  28 kommentarer
 
Efter skolan åkte jag och Wilma till Kristianstad, perfekt då vi slutar 11 på onsdagar. Vi har haft det såå mysigt och kul! Vi tänkte egentligen inte åka dit idag då det är så mycket just nu, but we needed a day off typ, så himla skönt och verkligen behövligt att koppla av lite från all stress!! Så har hittat mycket fint (tre toppar till våren, örhängen och även en halsduk), blev väldigt nöjd! Igår kom även min bomberjacka!!!!! Som jag längtat.

I alla fall, dagen har varit så härlig med mycket skratt och shopping med bästa Wilma ♥
 
Förresten! Vissa av er har nog inte kunnat komma in på min blogg senaste dygnet och det har berott på att jag har köpt ut min domän nu och då har det varit lite problem att komma in på bloggen, men nu ska alla kunna komma in. :)
 
KRAMIS

Risk 2

2016-03-21 20:46:00
Blommor  24 kommentarer
 
Oj vad jag är trött just nu. Tog ledigt från skolan idag för att åka på risk 2 (halkbanan) och jäklar vad roligt det var! Det var nog det roligaste under hela körkortsutbildningen!!!! Att för det första sitta i bilen själv var så roligt. Vi bromsade hårt inför "lastbil", väjade undan för "älg", körde om "traktor" och bromsade inför övergångsställe m.m, allt i hög hastighet ofc. Det roligaste var nog att sladda där när man hade hög hastighet haha, inte så roligt om det händer annars dock usch. Men att testa på det där var ganska roligt, var dock väldigt nervös innan. Men ja som sagt, så jäkla roligt, hade gärna gjort om det igen haha! Det var väldigt nyttigt att känna på vad som faktiskt kan hända ute på vägarna.
 
När vi kom tillbaks gick jag och åt lunch, sedan hade jag körlektion vilket som också gick bra. Efter det hade jag teorilektion haha, fullt upp med körkort idag. Jag är så fruktansvärt trött efter denna dagen, men roligt har det allt vart. Bara att ta nya tag och ladda inför morgondagen då det är två redovisningar i skolan som gäller!
 
Kramiiis

She's my bestfriend

2016-03-19 17:48:05
iPhone  38 kommentarer
♡♡
 
Omkörningslektionen igår gick jättebra och var jättekul! Efter den gick jag till skolan direkt. Bilderna i detta inlägget hänger nu i receptionen i skolan, ganska kul!
 
Hann nästan inte mer än att komma hem så skulle jag iväg igen men denna gång till Wilmaaa! Vi hade en jättemysig kväll. Var ute och gick, tvättade mina Nike (tack bästa), testade lösögonfransar, åt gott, kollade på shadowhunters och pratade och skrattade en massa. En sådan kväll man behöver så ofta, med min fina vän!! Somnade ganska sent igår men vaknade ändå hyfsat tidigt så har bara tagit det lugnt hela dagen. Kom hem för några timmar sedan och har duschat och ätit gott.
 
Nu blir det nog lite pluggande (teori) och ikväll kommer Emil!
Kramis

Vårdag

2016-03-17 19:54:53
Daily iPhone  36 kommentarer
 
Vilken vårdag detta har varit! 12 plusgrader + sol ♥ kanske varit varmare än 12 grader men men. Vi hade i alla fall inte några lektioner idag så åkte till skolan bara för att se musikal. Den var bra, duktiga! :) Jag och Emil gick sedan in till stan och kollade lite och åt även första glassen för i år. Gott och mysigt!
Vi hade sedan båda körlektion. Gick jättebra!! Är riktigt kul med körlektioner faktiskt. Dock väldigt varmt idag, men hade ej jackan på när jag körde, tack och loooov!! Dags och börja använda vårjacka nu alltså, men är så rädd att bli sjuk för brukar alltid bli det denna tiden på året.. 
 
Mötte sedan upp Emil igen för att gå en lång runda i det fina vädret. Kom hem för någon timme sedan och har nu duschat och sådaaaant. Tre nya artistsläpp till Summerburst idag, Armin Van Buuren och Afrojack! Verkligen grymt. Även Nicky Romero, men vet inte riktigt vem det är. Alltså så grymma artister de släppt hittills verkligen!!! Är såå taggad!
 
Fredag imorgon, omkörningslektion gäller på morgonen och sedan back to school. xoxo

Impulsryck

2016-03-16 17:58:10
Daily  36 kommentarer
 
Haha ja, det var verkligen vad jag fick idag! Gick på stan med Wilma och Hilde efter skolan. Vi fikade också, ute i solen dessutom! Mys. Hilde skulle sedan fixa sina naglar och jag fick bara helt för mig att jag också ville haha för har tänkt på det länge o haft lösnaglar, så hade en sådan tur att Sanna kunde fixa mina en timme tidigare. Blev riktigt nöjd! Följ nailsbyssanna på Instagram och Facebook. Riktigt duktig!
 
Igårkväll annars kom Emil hit och sov här och idag när jag kom hem har mormor och morfar varit här. Har varit ett riktigt mysigt dygn!
 
Kramis

Sötisen

2016-03-15 18:00:36
Djur  33 kommentarer
 
En helt okej dag i skolan idag. Först historia men jag, Wilma och Hilde var mest hos SYV då vi var lite osäkra på valen (programfördjupningar och individuellt val). Men till slut blev det Naturkunskap 2, Matte 3 och Foto 3 för min del. O jag, som alltid sagt att jag aldrig skulle kunna välja naturkunskap 2 eller matte 3, valde det ändå haha. Men tydligen breddade det väldigt mycket, speciellt tillsammans. Så nu gäller det bara att kämpa på även i 3:an!
 
Vid 12 åkte vi buss till Ronneby där vi var på UF-mässa och lyssnade även på Andreas Carlsson föreläste. Nu är jag i alla fall hemma! ♥♥

Brighton I miss you

2016-03-14 08:16:09
Språkresa 2015 iPhone  35 kommentarer
 
Saknar saknar saknar ♥
 

Team Pink

2016-03-12 10:17:10
Människor  36 kommentarer
Dessa bilder har ni sett innan, men temat är rosa och därför fick man krydda lite extra när man redigerade ;)
 
Det var längesen jag var så trött som igårkväll och det var så skönt att lägga sig i sängen. Jag vet inte varför jag var så trött, men tror det var för att jag varit så stressad i veckan. Tog nog inte 2 minuter innan jag somnade, så himla skönt.
 
Jag och Kaisa hade i alla fall en systerkväll igår hehe. Vi åt tacos och tog bussen in till stan för att handla godis på favvostället och sedan bussen hem igen (haha). Vi kollade sedan på bästa Paper Towns.

Senare idag ska jag ut och äta då vi ska fira Emil's farmor. Jag och Emil ska även till mormor och morfar en liten stund innan melodifestivalen börjar. Håller tummarna för Frans ikväll!
 
Ha en bra lördag♡

Siberian husky

2016-03-10 18:47:23
Djur  35 kommentarer
♡♡
 
Idag kom Wilma hem!!! Har saknat ihjäl henne verkligen. Hade i alla fall körlektion imorse och det gick jättebra, det börjar närma sig!! Mötte sedan upp fina Moa i stan och vi gick till framtidsmässan tillsammans där vi även mötte upp Wilmaaaaa!
 
I alla fall, fick godkänt på matten yeees. Så nu är det bara nationella kvar och om jag även klarar de så klarar jag alltså matte 2, så mycket man kämpat med den där!
Efter vi slutat så gick jag och Wilma till standard stället och åt kycklingtallrik. Hur gott? och hur mycket hade inte vi och prata om?? ♡ Alltså älskar
 
PS: NUUU tycker jag ni ska gå in på bästa Eveline's blogg och börja följa den hihi. Kramis
 
 
 
 

En rolig nyhet

2016-03-09 17:20:00
Daily Människor  35 kommentarer
Snygg syster jag har ellerhuuuuur?
 
Häromdagen fick jag ett mail där jag blev kallad till en anställningsintervju och idag var jag där och jag har jobb till sommaren! Känns såå skönt och bra. En riktig lättnad.
Gick sedan lite på stan och köpte ett par jeans på Bik Bok och en polotröja på Cubus. När jag kom hem blev det lite skolarbeten och sedan fotade jag Kaisa till ett projekt i skolan.

Väldigt skönt med studiedag idag! Kramis

Happy Women's Day

2016-03-08 18:53:00
It's me  20 kommentarer
 
Don't be afraid to stand up for your rights!
 
Feminism är så viktigt. Feminism innebär inte att man tycker att kvinnor är bättre än män, utan man tycker att kvinnor och män är lika mycket värda. Jätteviktigt att tänka på!
 
Internationella kvinnodagen idag. Woooohooo. Igår var det en lång dag då jag efter skolan gick på teorilektion. Tycker faktiskt de är roliga! :) Kom hem och duschade och tog det lugnt i soffan med familjen. Innan jag somnade skypade jag med Karl. En bra måndag!
 
Idag har det faktiskt varit en rolig tisdag och när jag kom hem fixade jag lite med filmen som jag filmade häromdagen till kyrkan. Nu har jag precis skypat med Eveline och väntar på att Emil ska komma.
 
Imorgon är det studiedag, skööönt! Kramis

"I only try to be better than myself"

2016-03-07 08:53:48
Självporträtt iPhone  45 kommentarer
 
"I do not try to be better than anyone else. I only try to be better than myself."
 
I lördags färgade jag min utväxt/hår i mocka brun. Blev riktigt nöjd, trivs verkligen i brunt!
Annars blev det mellomys med mamma och pappa. Igår jobbade jag någon timme i kyrkan då jag hade fått frågan att filma de till en film, så det gjorde jag. Annars blev det mys vid tv:n med mamma och sedan körde pappa mig till Emil på kvällen, så sov jag där.
 
Har varit en lugn och mysig helg, väldigt behövligt!
Tillbaka till skolan idag igen då... och idag är det psykologi prov som gäller!
Kram♥

Before and after

2016-03-05 12:59:44
Kreativt Självporträtt  34 kommentarer
 
På mediaproduktion har ju vi jobbat med hudretusch nu några veckor. På bilden ovan har jag slätat ut huden, ändrat hårfärg och ögonfärg, fixat läpparna, smalat ner ansiktet och axlarna, bara för att överdriva. Tycker resultatet blev ganska bra, men det är verkligen sjukt vad man kan göra med Photoshop har jag märkt.
 
Igårkväll var mormor och morfar här och åt, hade saknat bästa♥ Senare kom Emil och vi kollade på den nya Beck med mamma och pappa. Gick upp lite i tid idag då Emil skulle iväg och jag övningskörde en lång runda. I eftermiddag ska jag färga mitt hår. Wooho.
 
Kram på er

Ny soffa

2016-03-03 21:05:12
Fotografier  30 kommentarer
Skönaste soffan??? Det enda man vill varje dag är ju att komma hem och slänga sig i denna sköna soffa!! Älskar.
 
Himla skönt att vi får helg imorgon. Dock ska en del göras innan dess. Matteprov och svenska prov, usch de värsta ämnena på samma dag. Men men, bara att kriga på!
Idag hade jag förresten 2 körlektioner, lärde mig mycket nytt. Himla roligt är det att ha körlektion tycker jag.
 
Förresten!!! Hittade my dream jacket igår till våren?? Den är beställd!
 
Kramis

Världens finaste Minta

2016-03-02 09:07:00
Djur  42 kommentarer
Hur söt är inte denna hund? Minta, och hennes ögon, så vackra ♥ Har mer bilder som jag visar någon dag.
 
I måndags var jag ledig från skolan för att vila upp mig haha, men jag och Emil gick ändå upp lite i tid för hade så mycket att göra. På kvällen var jag på första teorilektionen, mycket roligt och intressant. Inte långt kvar nu!
Igår var det en helt okej dag i skolan och när jag kom hem kastade jag mig över matteböckerna men min huvudvärk sa ifrån efter någon timme, så gjorde någon psykologi uppgift istället.
 
Igår fyllde även världens bästa idol 22 år, Justin <3 är så stolt över han, ses den 2 oktober ♥
Idag slutar jag 11, så himla skönt verkligen. Blir nog lite pluggande och ska sedan till stan med Emil och sova hos han inatt.
 
Btw har köpt nya hörlurar, gjorde det på Media Markt i Skövde på vägen hem. Köpte a-Jays One+, alltså de är helt fantastiska, så bra ljud. Rekommenderar!!
 
Ha det fint ♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec