Aj

2017-01-31 16:08:14
Daily Djur  22 kommentarer
 
...säger jag just nu till min arm, som svider. För två år sedan opererade jag bort en hudförändring och det har läkt konstigt, orsaken tror jag att det bland annat var att jag hade körtelfeber under tiden jag gjorde det och att det läkte fel. Var i alla fall där för att rätta till det idag, ont, gjorde det haha och gör nu med. Min arm är helt stel så efter detta blogginlägget lägger jag ner datorn haha.
 
Idag har jag även haft samhällsekonomi prov, gick väl helt okej. Vi började även se en grym film på naturkunskapen, blev helt inne i filmen?? Den heter The Martian och är jättebraaa.
 
Dagen har varit bra för att vara tisdag hohoo, ha det så braa♥

Glow in the dark och sleepover

2017-01-29 22:40:40
Daily iPhone  18 kommentarer
 
Helgen får 5/5 toast med en underbar utgång med bästa temat Glow in the dark, vilket var svinroligt och jag skrattar ihjäl åt alla bilder och videos. Igår hade jag även en sleepover med Lisa och Stoffe med filmmys och mycket prat och skratt. Tiden bara flög iväg men har varit sååå gos with these favs. Idag har vi bara tagit det lugnt hela dagen och jag har även träffat Emil en stund. 
 
Lyckad helg och jag kommer somna som en stock snart

Jag...

2017-01-26 20:11:11
Daily It's me Listor  29 kommentarer
 

Jag kan: boka in lite väl mycket ibland

 

Jag köper: jättemycket mat och kläder

 

Jag borde: plugga på samhällsekonomin

 

Jag måste: bli mer ekonomisk

 

Jag vet: att jag är trött men gör inget mycket åt saken

 

Jag ser: upp till folk som står upp för vad som är rätt och fel

 

Jag tänker: lite för mycket ibland

 

Jag förbrukar: för mycket energi

 

Jag lyssnar: mycket på låten Make Me (Cry) med Noah Cyrus och Labyrinth right now

 

Jag drömmer: ungefär hela tiden och hamnar i min egna värld

 

Jag längtar: efter mer frihet och ingen skola

 

Jag blir: lätt irriterad när folk inte sköter sitt eget

 

Jag äter: hela tiden

 

Jag dricker: lite allt möjligt

 

Jag säger: alltid vad jag tycker

 

Jag ska: snart hämta Emil

 

Jag sparar: ..inte pengar.....

 

Jag brukar: dansa till musik

 

Jag tittar: på Andra Avenyn just nu

 

Jag läser: captions till instagrambilder och sällan böcker (måste bli bättre på de)

 

Jag vill: ta studenten

 
 
 
 

Utbyggnad

2017-01-24 15:52:12
Daily Fotografier Övrigt  33 kommentarer
 
Jag har helt glömt bort och visa hela vår utbyggnad av huset. Detta är det mysigaste rummet i vårt hus tycker jag, speciellt på vintern.
Sitter framför Andra Avenyn och har de senaste timmarna fotat lite fotouppgifter. Valde att åka hem efter ett prov vi hade idag då jag jobbar som bäst hemma, inte i skolan haha.. Är även så himla trött så resten av dagen blir det vila och kanske lite mer plugg.
♡♡
 

22 januari

2017-01-22 19:06:57
Daily It's me  28 kommentarer
aka bildbrist
 
Igår var jag på ett mysigt kalas. Firade mina kusiner som fyller 16 år 20 år. Idag fyller Maja hela 20 år, helt sjukt???? Grattis på din dag, fina du! Efter kalaset hämtade jag Emil så sov han här. Vi sov till klockan 12 idag, var så himla behövligt.
 
Idag är det även 11 år sedan min farmor dog. Tänker på henne väldigt ofta och allt vi gjorde tillsammans och saknar henne ♥
 
Söndagsångesten är som vanligt, hög
 
xoxo

I miss this

2017-01-20 17:06:37
Daily Resor  29 kommentarer
Lite mer än två månader sedan vi åkte från en härlig vecka på Kreta, en sådan härlig resa!!
 
Ääääntligen helg! Idag har skoldagen gått fort med en redovisning i svenska + att jag och Ebba gjort en fin affisch som sitter på mediadörren haha, nöjda.
Efter skolan hämtade mamma mig och så åkte vi iväg för ytterligare prov av balklänning. Jag har nu äntligen bestämt mig vilken det blir!! Är väldigt nöjd och taggar inför balen nu, mycket som ska fixas innan dess också och det går fort.
 
Ikväll ska jag träffa Wilma, Wilma, Elina, Ebba och Ida för en myskväll. Så gos!

Kram♥♥♥

Ray-Ban

2017-01-18 20:45:00
Daily Shopping  28 kommentarer
 
Kunde inte fått ett så mycket bättre mail häromdagen än det jag fick av finisen Malin. Jag vann ett par Ray-Ban i en tävling hon hade, woooho, då blev jag himla glad! Speciellt när mina favoriter jag använt hela sommaren gått sönder... Häromdagen låg dessa i brevlådan, ni hittar dem här
 
Har ungefär gjort samma sak de senaste två dagarna. Skola och plugg. Har inte alls varit kul och stiga upp haha, imorgon har jag sovmorgon, kommer bli så skönt. Igår efter skolan satt jag i ungefär 6 timmar med skolarbeten, var lagom trött sedan. Men sånt som måste göras. Beställde även också äntligen min studentmössa.
Idag efter skolan var jag på ytterligare en arbetsintervju och den gick också superbra.
Tog sedan skönaste duschen när jag kom hem och satt med lite skolarbeten. Har precis kollat på serien Saknad med mamma och pappa, så spännade!

Kram♥

I don't care if Monday's blue

2017-01-16 22:29:00
Daily It's me  26 kommentarer
....låten jag hade som rubrik i inlägget häromdagen fortsätter haha
 
Mååååndag, en seg dag i skolan. Jag och Emil var inte så himlans pigga när vi vaknade imorse, man vill ju bara ligga kvar i sängen. Men dagen har faktiskt gått hyfsat fort. Vi har en ny engelskalärare och hon verkar jättebra, så det känns good. Efter skolan mötte jag upp mina finisar Moa och Nathalie på stan för en fika. Vi åkte sedan hem till Moa en snabbis och vidare till mig för att kolla på gamla bilder och videos från mellanstadiet och högstadiet. Alltid lika roligt att kolla på. Ett par mysiga timmar med finisarna♡
 
Jag har nu pratat med Eveline en bra stund och ska försöka lägga mig snart.
Godnatt♥♥♥

Nightout

2017-01-15 00:13:23
Daily iPhone  27 kommentarer
 
Några bilder från igår och en från idag. Jag hade en himlans rolig kväll igår med väldigt bra människor med myyyyycket dans självfallet, skratt och utgång på det med skräcktema på Brooklyn. Man kan ju inget annat än att skratta åt alla videos från igår, vissa videos är finare än andra, haha så det ska va. Tack finisar for yesterday♥
 
Idag åkte jag iväg med familjen för att prova en balklänning som hade kommit in i butiken. Den var såå himla fin, det är så himla svårt och välja haha.... men så roligt att kolla så jag tror nästan jag är säker nu ;) Ikväll har jag varit hos Wilma och vi har kollat på Shadowhunters och skrattat ihjäl.
 
Imorgon måste jag ta tag i en del plugg, ha det så bra♥

Thursday I don't care about you. It's Friday I'm in love

2017-01-13 16:34:00
Daily Självporträtt  32 kommentarer
bästa låten doooo, även bilder på finaste Eveline som jag snart träffar igen. Lyckopiller, kolla hur söööt då
 
Äntligen fredag! Detta inlägget ska jag återigen tjata om hur skoltrött jag är. Så blir det nu. Så mycket just nu så man knappt hinner andas, ungefär. Har mycket som ska vara klart nästa vecka som jag faktiskt inte hunnit börja på.
 
I alla fall, skönt med helg. Sov hos Emil igår och idag efter skolan var jag på arbetsintervju, vilket gick jättebra!! Ikväll blir det utgång (ovanligt hehe), taggar!!

Snökaos

2017-01-11 15:47:03
Daily Övrigt  33 kommentarer
Halvkassa bilder då mitt objektiv jag använde för dessa bilder är halvt sönder, men idag blev det stoooorm
 
...och vi har börjat skolan igen! Jag och Lisa hade det jätteroligt igår och hade så ont i käkarna idag haha då vi kollade på en massa bilder och videos från högstadiet. Så mycket galet vi hade för oss haha och så roligt att se nu i efterhand.
 
I alla fall, tillbaks till skolan, sista terminen. Jag tar studenten till sommaren och jag kan inte fatta det. Jag är så skoltrött, har ingen motiviation till skolan men måste försöka förstå att det är EN termin kvar nu och så mycket kul kommer hända vid studenten och jag har längtat efter detta i flera år!!
 
Kaaaos när man skulle hem efter skolan haha, vilket snökaos. SÅ himla kallt ute också, så nu sitter jag i soffan med täcke och kollar på Andra Avenyn. Gos efter första skoldagen.
 

GRL PWR

2017-01-09 22:22:00
Daily Outfits Shopping  26 kommentarer
Ett par nya jeans från Bik Bok och t-shirt från Gina.
 
Jag har verkligen försökt vända tillbaka dygnet, har inte gått så bra haha. På onsdag börjar jag min sista termin, till sommaren tar jag studenten. Sjukt hur snabbt tiden går. Jag har aldrig varit såhär skoltrött i hela mitt liv men måste kämpa nu sista.
 
De senaste två dagarna har jag träffat Emil, Wilma och mormor och morfar. Har varit lugna och mysiga dagar. Imorgon ska jag ta vara på sista lediga dagen detta lov och på kvällen ska jag träffa Lisa. Goooooos.
 
xoxo
 
 
 

Friday night was gooood

2017-01-07 18:31:42
Daily Självporträtt  30 kommentarer
två från förra veckan
 
Igårkväll träffades jag, Elina, Wilma, Wilma och Ebba hemma hos Elina. Vi gjorde pizza och hade det gos i några timmar och pratade om allt och inget. Vi åkte senare in till Brooklyn för en spontan utgång. Vi velade lite med att bara stanna hemma eller gå ut, men det blev utgång. Det var drag på Brooklyn med en del folk och bra musik. En så rolig och härlig kväll med härliga människor (nu får jag hålla i pengarna, för 80:e gången).
 
Idag vaknade jag och Wilma närmare halv 2, haha bra. När vi vaknade var det i alla fall fullt med snö ute, så hiiimla fint, äääntligen snö! Hoppas verkligen den är här för att stanna nu. Vi gick en runda med Wilmas hund, så gos.
 
Ikväll ska jag nog träffa Ida och Wilma en stund. Ha en bra kväll♥

Cozy days in Skååååne

2017-01-06 00:41:02
Daily Skoj iPhone  28 kommentarer
 
Jag och Emil kom fram till att ta en natt i Malmö istället för att ge varandra julklappar. Vi kände att det skulle vara mer värt och det har varit jättemysigt dessa 2 dagar. Vi har haft det jätteroligt och åkte hyfsat tidigt igår. Problem med tåget då det hände en olycka i Bromölla, men vi kom ändå fram hyfsat tidigt och checkade in på Mayfair Hotel Tunneln, vilket jag för övrigt tipsar om (hotellfrukosten var on point).
 
Vi gick runt några timmar då vi senare tog en behövlig nap på hotellet haha. På kvällen gick vi och åt på Texas Longhorn, därifrån går man aldrig besviken. Såå gott där! Resten av kvällen hade jag någon socker-kick och kunde inte sitta still, Emil fick handskas med en bebis.
Idag har vi gått runt runt runt, Malmö är så fint att bara gå runt i. Trots att det var 8 minusgrader så var solen framme vilket var skönt. Jag har för övrigt shoppat ett skal, en necessär och grl pwr t-shirt från Gina. Vi tog även fika på Espresso House och satt där ett bra tag, gos. Sedan blev det bästa Max innan vi åkte hem.
 
We made a good decision, genom att åka hit i två dagar. Roligt har vi haft det♥♥
 
Nu ikväll har jag och mamma bölat till filmen The Choice med Nicholas Sparks. Som jag alltid säger, Nicholas Sparks filmer, de bästa. They gets me everytime, orkar ej. Gråter så mycket, till varje film.
 
Nuuu är jag såååå trött efter bra dagar but it's worth it, kramis på er♥

Venice Beach was a good one

2017-01-03 18:58:31
Daily USA 2015  40 kommentarer
Lite bilder från när vi var på Venice Beach förra året
 
Igår åkte jag och familjen till Kristianstad. Den stora anledningen var för att jag skulle prova balklänningar. Det var verkligen så himla roligt och jag provade alla möjliga. Fick 2-3 favoriter men ska prova vidare så får vi se vilken det blir tillslut. Hittade även ett par jeans på Bik Bok och ett par örhängen.
 
Idag har jag verkligen varit så trött. Blev väckt halv 11 av pappa men kändes som om klockan var 6 på morgonen så somnade om till halv 12 haha. Jag har verkligen vänt på dygnet, inte bra.... Har mest bara läst en bok vi ska redovisa på svenskan, skypeat med Karl och träffat mormor och morfar.
 
Nu ska jag packa då jag och Emil åker till Malmö imorgon där vi ska bo på hotell en natt. Gooos!
Ha det braa♥

New Years Eve

2017-01-01 23:29:00
Daily Festligheter Skoj iPhone  27 kommentarer
 
Heeeeej och gott nytt år på er!
Hoppas ni hade en jätterolig nyårsafton, det hade jag som ni ser på bilderna haha. Som jag sagt innan, vissa bilder är finare än andra ;)
Kvällen började med middag och gos hos Lisa med bra tjejer, sedan åkte vi vidare mot fest. Hade verkligen en härlig och rolig kväll med så bra människor, med mycket dans och skratt. Som roligast hade vi nog på tolvslaget, vilket var så härligt. Perfekt början på det nya året.
 
Tack till alla som gjorde kvällen lyckad!
Idag har man varit ganska trött. Jag och Emil vaknade runt halv 12 och sedan dess har jag kollat på Andra Avenyn, ätit pizza och träffat Wilma.
Imorgon bär det av till Kristianstad med familjen, godnatt finisar♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec