Kolla vad gulliga

2016-11-30 18:11:09
Daily Djur Resor  25 kommentarer
Sötisaaar på hotellet som dessutom följde efter en hela tiden och lekte hela tiden. De såg även väldigt friska ut, de var såå söta.
 
Nu är jag en aning stressad då träningen börjar om 20 minuter och jag sitter här haha, men den är precis nedanför där jag bor så kan bara gå ner. Vi har även TV-vecka nu i skolan så idag har jag, Ida och Wilma varit i Idas stall och filmat "en dag i stallet". Var väääldigt kallt men roligt.
Nu ska jag skynda mig till träningen och efter träningen ska jag till Emil.
 
Hoppas ni har det bra♡♡

Lussebullar och Summerburst

2016-11-28 17:35:03
Daily Mat  32 kommentarer
 
Igår gjorde mamma och pappa lussebullar, såå himla gott. Så nu har vi nog så vi klarar oss i jul haha, en drös med andra ord.
Idag var man inte taggad på att stiga upp då jag somnade sent igår (ovanligt) men klockan 9 släpptes Summerburst biljetterna så nu är Summerburst i Göteborg bokat! Tagga tagga, innan studentveckan också. Kommer vara fullt upp men såå roligt.
 
Efter skolan blev det en snabbis på stan med Wilma och jag köpte en present till min fina mormor som fyller år på fredag. Ikväll blir det förmodligen träning och sedan ska Emil sova här.
 
Kramis

View from our room

2016-11-26 18:19:12
Daily Resor  27 kommentarer
Vi bodde som sagt, helt perfekt på Kreta. Utsikten var absolut inte ful varje morgon när vi vaknade.
 
Äntligen heeeelg! Igår när jag kom hem försökte jag göra lite skolarbete ett tag och pratade även med Eveline i ungefär 2 timmar, sötis. Sedan såg jag att Justin kommer till Summerburst i Stockholm vilket var mindre roligt då det faktiskt är den dagen jag tar studenten. Så några timmar framåt var det inte roligt hmm men sedan drog jag, Ida, Wilma, Ebba och Julia till Kristanstad för utgång på Grand Nattklubb, väldigt spontant men så himla kul. Det var 3 olika dansgolv igår och det bästa var lätt schlagergolvet. Så himla lyckat.
Vi betalade sedan 800 kr för taxi till Sölvesborg haha, gjorde ont i plånboken. Där sov vi hos Ida's kusin och kom hem runt halv 1 tiden idag. Sedan dess har jag sovit och suttit med affärsplanen till UF-företaget som måste skickas in idag.
 
Hoppas ni får en bra kväll♡

Snö, ja tack

2016-11-24 15:16:11
Daily Natur  22 kommentarer
 
Bara någon dag efter vi kom hem från Kreta började det snöa och jaaa då var man glad. Självklart har allt försvunnit nu och det blev slask direkt, trist. Det mååste vara snö till julen i år.
 
Det blir verkligen att jag bloggar ungefär varannan dag nu då det är så himla mycket, tiden räcker inte till. Igår var det öppet hus på skolan och det hade man verkligen inte tid till egentligen, men det gick ändå fort. Sov sedan över hos Wilma och vi var som vanligt uppe halva natten typ haha, det var gos.
Idag är det studiedag och just nu har vi fullt upp med vår affärsplan och etiketter osv till våra produkter, som även kom idag, jiipppiii. Det börjar äntligen gå framåt med vårt UF, vi måste bara komma igång med att sälja men vi har bokat julmarknad.
Ikväll blir det fullt upp med en drös inlämningar som har deadline denna veckan och sedan ska Emil sova hemma.
 
Ha det bäst♡

En härligare resa

2016-11-22 08:56:00
Daily Resor  25 kommentarer
Saknar detta stället en aning, så himla goooos och fiint.
 
Igår jobbade jag och Wilma med vår affärsplan som måste vara klar på söndag, streeess! men skönt att få lite gjort. Timmarna gick väldigt fort as always haha och tillslut blev klockan 9, kul hade vi i alla fall.
Somnade rätt sent för kunde inte sova så idag är man ganska trött, men det blir till att ta tag i en massa skolarbeten när man kommer hem. Vi slutar klockan 4 så det är nog inte så mycket man hinner innan det blir sent och man ska sova igen, standard haha. Måste städa rummet med, yes haha. Mormor och morfar kommer i alla fall en stund <3
 
♥♥♥♥

Lyckat blev det

2016-11-20 18:52:00
Festligheter Skoj iPhone  26 kommentarer
 
Några härliga från i fredags och herreguuuud vad kul det var!! Vi brukar säga det att varje utgång brukar vara sig lik då det är i Karlshamn haha, att inte så mycket händer liksom. Men utgången i fredags surprised me. Var ju som sagt då bästa temat (Glow in the dark) som även blev lyckat förra gången.
Kvällen ägde med förfest hos Wilma, utgång och efterfest i Olofström haha. Verkligen lyckat med en massa skratt, så som det ska vara helt enkelt, underbart! Somnade runt 6 och vaknade 8 så igår var man inte mycket till människa haha, men var inget annat än värt.
Tack alla som var med och gjorde kvällen/natten grym!
 
Dagen igår spenderades hos Ebbas farmor, firande av Emil's pappa och filmmys med tjejerna hos Ebba på kvällen. Sedan somnade jag som en stock och sov till 12 idag. Har suttit lite med läxor och ska snart åka till Emil där jag ska sova inatt.
 
Helgen får 10/10 stjärnor, hoppas ni haft det bäst!!
xoxo

Ett härligare ställe

2016-11-18 11:04:52
Fotografier Resor  26 kommentarer
Ett par härliga från Kreta
 
Sitter just nu i skolan och bara längtar tills det ska bli helg. Är så trött och utmattad pga att det är så mycket i skolan just nu och även med UF.
 
I onsdags efter skolan hängde Wilma med hem och sedan sov Emil hemma, gos.
Igår efter skolan hade jag utvecklingssamtal, vilket gick bra. Åkte sedan hem till Vilma och hon hade gjort pannkakor till oss, gulle. Timmarna gick väldigt fort men det var så mysigt och vi måste göra om sånt oftare. 
 
Ikväll blir det utgång då det är Glow in the dark på Brooklyn, bäästa temat!! Är så taggad då det verkligen var ett bra tag sen nu.
Kramis

Ett par härliga dagar

2016-11-15 21:51:00
iPhone  30 kommentarer
 
Med porträttläget
 
 
Bilderna är tagna från en promenad som jag och Emil gick på i söndags då det även var härligt väder. Jag ville verkligen testa att fota med min mobil och blev lite förvånad över hur bra kameran är på den??? När man fotar i porträttläget (djupeffekt) så ser det ut som att bilderna är tagna från en systemkamera? Jag är verkligen såå nöjd och tipsar rejält om iPhone 7 plus.
 
I lördagskväll var jag som sagt hos Emil och sov där. Vi kollde på skräckfilmen The Visit med hans mamma och syster, var jättegos men filmen var mindre gos haha.
I söndags kväll var jag på bio med familjen och såg Hacksaw Ridge och herreguuud vad bra den var!! Det är en sann historia och krigsfilm men en väldigt annorlunda sådan, tipsar den starkt. Får 10/10 guldstjärnor.
Efter filmen åkte jag hem till Wilma och sov där. Vi var uppe ganska länge och fick sota för det när klockan ringde halv 7 igår haha. Efter skolan igår hängde Wilma med mig hem och på kvällen var det tabata och sedan sov Wilma här. Det var jättegos och vi kollade på PH och skrattade ihjäl åt oss allt som vanligt, timmarna bara flyger iväg när jag är med henne.
 
I eftermiddags var jag hos tandläkaren och allt såg bra ut, thank god så nu kan man vänta ytterligare ett år till nästa gång, skönt. Nu har jag precis pratat klart med finis Eveline och hade behövt sätta mig med en drös skolarbeten, men då hade det tagit princip hela natten om inte mer. Vi har verkligen såå mycket i skolan just nu och jag har ingen motivation till det :(
 
Kramis!!

Hej du är fin

2016-11-12 17:39:00
Daily Övrigt  31 kommentarer
 
Äntligen!!!!! För 5 veckor sedan beställde jag och mamma iPhone 7 Plus och jag är så himla nöjd. Min mobil har inte fungerat riktigt som den ska de senaste månaderna och det var dags för mig att byta, vilken jag helst ville ha var ganska självklart då den största anledningen till detta var kameran på den som jag redan tycker är jättebra med vidvinkel- och tele objektiv. Inte fotat så mycket med den än men älskar porträttläget!!
När vi var på Kreta halkade jag även i en stentrappa, var väldigt läskigt då det kunde gått riktigt illa för min del, men jag hade en väldans tur. Mobilen däremot, blev helt spräckt och skärmen har läckt hela veckan, så därför var jag extra glad att min nya kom igår.
 
Igår annars åt jag på pastaco med Wilma, Emma och Amanda efter skolan, var mysigt. Gick sedan och fixade mina naglar, blev nöjd. Kvällen spenderades hemma hos Wilma. Vi skrattade oss igenom hela kvällen åt allt och inget, var så jäkla roligt haha. Mest åt denna videon som är livets video. Perfekt kväll med underbaring.
 
Nu är mormor och morfar här och ikväll ska jag till Emil och sova där. :)
 
Kramis♥

Poolday everyday

2016-11-10 21:23:00
Fotografier Natur Resor  23 kommentarer
 
Vi bodde verkligen på ett så himla fint område med en så fin utsikt varje dag, så där låg man gärna hela dagen med en drink i handen, hoho. Såå himla härligt!! Vill bara tillbaka.
 
Igår efter skolan gick jag och Wilma en runda på stan och jag hittade en lace bra och en body. Sedan var det raka vägen hem till träningen, som var jätterolig. Wilma kom sedan igen och sov här. Vi har haft det jättemysigt och roligt och har kollat på en massa Paradise Hotel, klipp från festivaler, jobbat med vårt UF osv. Gå gärna in och gilla vår fb sida (Eco Tea UF) hihihi
 
Imorgon är det fredag och den är vääääälkommen. Kram!!♥

En underbar vecka

2016-11-08 22:57:29
Daily Resor iPhone  30 kommentarer
..på Kreta - bilder från min telefon
 
Igår kom vi hem till ett kallt Sverige från ett varmt och härligt Kreta. Vi har haft en fantastiskt rolig och behövlig vecka på Kreta. Som sagt i förra inlägget bodde vi i Heraklion på hotellet Creta Beach Hotel & Bungalows och hotellet får av mig 10/10 guldstjärnor. Så himla bra service och trevlig personal. Hotellet i övrigt låg så fint och perfekt. Jättefina rum och vi fick dessutom rummen precis vid stranden, då kunde man bara inte klaga. Att vakna upp varje morgon till en härlig utsikt tackar man aldrig nej till. Maten var fruktansvärt god, grekisk mat är love.
På tal om rummen så bodde jag och Kaisa tillsammans och det är när vi är lite väl mycket med varandra som vi faktiskt inte bråkar haha, vi har haft det jättekul. Mamma och pappa har hört oss skratta så högt genom väggen haha, underbart.
 
Vi har mest bara tagit dagarna som de kommer och njutit av vartenda sekund. Någon morgon var vi inne på en marknad och någon kväll inne i Heraklion. Annars har vi spenderat dagarna nere vid stranden och uppe vid poolen och bara haft det härligt med en massa god mat och goda drinkar. Vi har spelat mycket yatzi och umgåtts och skrattat åt allt och inget och klantat oss, det är verkligen min familj det haha. 
 
En morgon gick vi upp för att spela tennis, vilket som också var jätteroligt. Jag blev så taggad när jag såg tennisbanan och ville bara prova på något nytt, så efter det var det bara till att slänga sig i poolen haha.
 
Jag har massvis med bilder från kameran som kommer komma upp här i efterhand. Har tagit en massa bilder både på mobilen och kameran då det var så fint där.
Efter en härlig vecka med min fina familj kan man bara vara glad, men inte så taggad på att vara hemma igen i skolan ändå haha.
 
Hoppas ni med hade ett underbart höstlov!! ♥♥
 
Kramis 

Greece, you treat me good

2016-11-04 19:52:00
Daily Resor iPhone  27 kommentarer
 
Hej finisar! Hoppas allt är bra med er, här är allt bara bra. Sol och bad varje dag, så behövligt. Vi bor på hotellet Creta Beach Hotel & Bungalows i Heraklion och vi hade inte kunnat bo bättre. Vi har våra rum precis vid stranden, så utsikten när vi vaknar varje morgon är inte helt fel. Idag har det varit runt 30 grader, så skönt. Nu har vi 2-3 dagar kvar här och det ska utnyttjas väl. För när vi kommer hem igen är det skola och kyla som gäller.
 
Ha det så bra så hörs vi snart igen!
 
Instagram: idalindborgphoto/followifurlost
Snapchat: iidalindborg




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec