Kristianstad är så fint

2014-10-31 15:34:00
Daily Fotografier Skoj iPhone  35 kommentarer
bilder från igår i Kristianstad, redigerade i VSCOcam 
 
Igår var det väldigt härligt väder. Jag, mamma och Kaisa tog tåget på morgonen till Kristianstad. Tusan vad jag gillar Kristianstad och det har nog med att göra att jag är född där också. Jag fick med mig hem ett par Johnny Bulls som var så jäkla sköna och härliga. Köpte även en pyjamas haha som är den skönaste någonsin. Vi var och fikade på ett jättemysigt konditori och satt där ett tag. Det var väldigt mysigt och en ny favorit.
Pappa hämtade sedan oss och vi åkte vidare mot IKEA i Älmhult. Jag tycker faktiskt inte det är så roligt på IKEA men maten gör det värt att åka dit. Den är såå god och jag hade längtat så mycket efter detta haha only for the food *.* Jag och Kaisa brukar i alla fall bli så trötta när vi är på IKEA så vi kaosar runt med kundvagnarna haha.
 
Jag hade en väldigt trevlig dag i både Kristianstad och Älmhult igår med min goa familj. Sov sedan över med Emil och vi hade jätteroligt för klockan 4 inatt så tänkte vi kaosa lite med våra kompisar. Haha vi har ju som sagt en grupp med våra friendoz/bröder Albin, Hampus, Agnes, Ida, Lisa och Malou. Vi skickade en massa dekaler och jag hoppas att de vaknade hahahah!
När jag gick hem idag gick jag in på Vine. Där ser jag att hela flödet är Damon och Stefan, hur de kramas och det är alltså scenen när Damon kommer tillbaka. Damon Salvatore som är hela TVD är tillbaka och jag började gråta av happiness. Jag ska se avsnittet imorgon för hinner inte idag men tusan vad lycka, Defan ♡ Har ju därför snapchattat med Wilma och haft lite damp åt detta dåå haha, ganska roligt att det var pga TVD som jag och Wilma började prata för första gången hihihi. Oooo sen fick jag äntligen hem kläderna från Sheinside idag också, och jag hoppas de sitter bra också.
Ikväll ska jag träffa Lisa och det blir nog att vi går ut och äter någonstans och sedan kör vi på en filmkväll. xoxo 

sista kvällen i Turkiet ♡

2014-10-29 19:32:45
It's me Outfits Självporträtt  39 kommentarer
Topp från Bik Bok, shorts från H&M, DW klocka ❤
 
 
♫ "Jag vet vad jag vill, jag vill leva ett liv värt att dö för" ♫

Zimba med knallblå ögon

2014-10-28 20:16:34
Djur  39 kommentarer
Hjärtat ♡ jag dog lite när jag tog bilden i mitten haha, så söt. 
 
Inatt sov jag inte bra, och vaknade flera gånger över att jag inte kunde andas. Jäkla förkylning haha.
Imorse åkte i alla fall jag och Nathalie till Jössarinken för att åka skriiiidskor och ha det roligt. Vi var där enda till 1 och tillslut var vi de enda som var där och det var hur roligt som helst. Vi fikade också och kaosade bland alla löv utanför. Det var jätteroligt att få träffa min fina vän igen som jag har längtat efter så mycket. Längtar tills vi ska åka skridskor nästa gång! Det är så jäkla kul faktiskt.
 
Har ikväll varit på träningen på IP och tusan vad kallt det var, kändes som att det var 30 minusgrader ute men det var kuuuul! Har precis kollat på portkod och ska snart kolla på Dallas och även PH senare. 
 
BTW ALLTSÅ LYSSNA HÄR "Jag vet inte hur man gör" med ULRIK MUNTHER??? ALLTSÅ PÅ RIKTIGT JAG RYSER NÄR JAG LYSSNAR PÅ DEN SÅ JÄKLA BRA!! Det bästa kommer vid 2.26!!!!!

Höstlov äger faktiskt

2014-10-27 20:26:00
It's me Självporträtt  36 kommentarer
 
Idag mår jag snäppet bättre. Har inte lika ont i halsen längre men är snuvig som tusan. Började dagen med att börja kolla på The Originals och jag är helt fast. Har även spenderat några timmar i stan med Agnes och vi satt för det mesta och fikade på Esters och skrattade åt allt haha. Jag längtar som tusan tills vi ska åka på språkresa. Skulle egentligen in till stan igen med familjen men var hos Emil istället i någon timme. :)

Nu sitter jag här med Kaisa och snapchattar för fullt med folk hehe (alltid roligt). Senare blir det PH och imorgon ska jag upp tidigt och åka skridskor med min efterlängtade vän Nathalie. ♡ Höstlov ÄGER faktiskt även fast jag saknar min goa klass.

Festligheter hos Amanda

2014-10-26 22:38:36
Festligheter Fotografier Skoj  22 kommentarer
  
Hade en himla rolig och bra kväll hos Amanda igår med fina girlyz. Gud vad jag hade saknat er brudz. Vi åt gott, dunkade musik, och körde massa roliga lekar. När vi satte oss och skulle äta så hade Manda skrivit ett brev till oss alla med ett "uppdrag" som vi skulle göra hela kvällen, men vi skulle inte berätta det för någon. Jag tyckte att det jag fick passade mig PERFEKTO hahah och det var hur roligt som helst. Vi körde även att en sa en bokstav och då skulle de andra hitta en låt som började på den bokstaven och börja sjunga. Vi körde också leken där man gissade låt. Vi hade verkligen hur roligt som helst och jag tycker om dessa tjejer så himla mycket! Tack för en fantastisk kväll igår.
 
Förkylning har jag fortfarande men tänkte ändå att jag skulle försöka gå ut lite idag även fast jag inte mådde så bra. Tänkte ta lite självporträtt (ganska kul för jag såg hur trött ut som helst), och när jag kommer till korpadalen så mår jag så illa så jag höll på och dö. Men krigade och slängde mig i sängen när jag kom hem. Ikväll har jag träffat Emil och vi båda lever knappast haha (förkylning!!!!). Nu sitter jag och skriver i vår goa chatt på fb, har en chatt med Emil, Agnes, Ida, Albin, Hampus, Lisa och Malou och den är så go hahah. Hoppas ni har haft en bra dag! 

saknar dessa alpackor

2014-10-25 22:30:00
Daily  32 kommentarer
Dessa bilder på dessa sötisarna togs i somras på pappas jobb under Åhus dagarna 
 
Annabelle var väldigt läskig igår haha. Den var mer läskig än bra men den hade väldigt bra handling ändå, mycket annorlunda men tycker att alla som gillar skräck borde se den! Jag och Wilma dog lite där ett tag och var så inne i filmen så jag kommer inte ihåg om jag skrek eller inte? Jag mådde ju inte 100% bra igår pga min förkylning så var väldigt trött när jag åkte in. Idag är jag lika krasslig i halsen och är även det i rösten ibland. But I will survive ;)

Jag kollade på senaste TVD avsnittet imorse och resten av dagen har jag kollat på Andra Avenyn. Jag har sett klart det nu och jag tycker slutet var fantastiskt bra förutom någon sak bara. Ni som har sett AA, skriiiv så kan vi diskutera om denna fantastiska serie hihih. Ni som inte har sett Andra Avenyn har missat meningen med livet. Det har alltid fått mig på bra humör och jag vet inte hur mycket jag har gråtit och skrattat åt denna serien. Den har berört mig djupt i mitt hjärta haha och där kommer den alltid ha en stor plats. Skådespelarna är så KUNGLIGA och bland de bästa skådespelarna i hela världen!!!! Jag har nu sett denna serie 2 gånger och om jag kommer börja kolla om en tredje gång någon gång i livet? KLART, det blir nog snart.
 
Ikväll är jag iväg och träffar saknade friendoz (Amanda, Vilma, Sanna, Vilma) och vi ska fira Manda som har fyllt år. Det kommer bli jättetrevligt! Ha en bra kväll 

NU HAR VI HÖSTLOV

2014-10-24 21:30:00
Natur  32 kommentarer
 
Tack för era fina kommentarer om inlägget igår! Idag vaknade jag med halsont och har det fortfarande. Har ju känt på mig att jag skulle få en förkylning nu i några veckor och nu kommer den nog, men det gör inget, löser sig nog!
 
Vi har i alla fall höstlov nu! Känns jättebra och jag har några planer under höstlovet som kommer bli jätteroliga. Hade bara matte och digitalt skapande i skolan idag aka de bästa lärarna som vi har hoho. Cecilia och Mic, fantastiskt roliga, härliga och bra. På matten blev jag klar med allt för första gången denna terminen och det kändes hur bra som helst att inte behöva ta hem och jobba på lovet. På digitalt skapande såg vi en film med treorna i aulan, och den var väldigt lärorik och faktiskt bra. Det var även tacos i matsalen idag och jag, Ebba och Wilma blev hur lyckliga som heeeelst.
 
Vi gav Zimba medicinen innan och kan inte avgöra riktigt om hon mår bättre, men det känns som att hon mår bättre och det gör mig jätteglad men ändå orolig då man inte vet riktigt.
 
Ikväll ska jag på bio med några kompisar och vi ska se Annabelle som är en spinoff av The Conjuring. Ska bli jättekul! ❤ Skööönt med höstlov nu 

Tankar - Jag har så mycket fint omkring mig

2014-10-23 22:30:00
It's me Åsikter/tankar  25 kommentarer
När det är motgångar i livet så får man inte glömma att tänka på det positiva man har och gör. Jag har så mycket fint omkring mig. Jag har min familj som jag vet alltid finns där, jag har min pojkvän som alltid finns där, jag har världens bästa vänner som jag har turen att träffa varje dag i skolan, och de som jag inte träffar varje dag kommunicerar jag med via telefon eller sociala medier, och jag har en fantastisk släkt. Jag har mycket fint runt mig. Jag är tacksam, för allt. Jag har kommit in på den linjen jag alltid velat gå på och jag har turen att ha en fantastisk klass och lärare. Jag har er, mina läsare som alltid lämnar fina kommentarer. När jag känner mig nere så är det bara att gå in på bloggen bland mina kommentarer för ni är alltid så snälla och lämnar fina kommentarer. Tack till alla fina människor jag har runt omkring mig dagligen, som stöttar och förstår.
 
Jag kom hem efter en rolig dag i skolan idag då jag får höra att Zimba är sjuk. Jag deppade ihop, totalt. Zimba, min fina Zimba. Då jag var med om Skrållans bortgång i maj så tänkte jag det värsta direkt.
Zimba kissade blod idag och vi åkte direkt in till veterinären hela familjen. Vi fick träffa en helt fantastisk veterinär och när jag kollar på Zimba och hon ser mig rakt i ögonen så kände jag en klump i magen av gråt. Jag tänkte att jag inte skulle kunna klara av att förlora Zimba också, inte efter att jag förlorat min bästa vän för några månader sen.
Veterinären sa att det verkar som att hon hade fått urinvägsinfektion pga stress. Hon fick behandling och även medicin som ska tas varje dag. Vi får sedan vänta och se hur hon reagerar på det, förhoppningsvis reagerar hon positivt. Jag tror att Zimba kommer bli bättre! ♡ Under kvällen har folk kontaktat mig och visat omtanke, och jag vet inte riktigt hur jag ska visa min tacksamhet.
 
Det jag vill komma med detta inlägget är att TA ALDRIG NÅGON FÖR GIVET och VISA DIN TACKSAMHET till de som bryr sig om dig. Vi alla mår dåligt ibland och som sagt så gör det oss starkare och vi uppskattar mer de härliga stunderna då. Jag har många människor jag kan vända mig till om det skulle vara något, och det är jag evigt tacksam över! ♡♡♡♡♡♡♡
 
“You know, the smallest thing can change a life. In the blink of an eye, something happens by chance - and when you least expect it - since we’re on a course that you could have never planned, into a future you never imagined. Where will it take you? That’s the journey of our lives: our search for the light. But sometimes, finding the light means you must past through the deepest darkness.”
Kärlek till er som läste, och kärlek till er andra också.

Vi alla behöver de dåliga dagarna för att uppskatta de bra

2014-10-22 20:46:00
It's me Självporträtt Åsikter/tankar  39 kommentarer
"Ibland är allt perfekt flera dagar i streck. Ibland så faller jag tillbaks helt slagen och knäckt".
 
Vi alla har dåliga dagar ibland. Ibland kan jag flera dagar i streck bara vara nere utan anledning, igår var en sådan dag. Idag var en lite bättre dag, för idag var en dag då jag var glad. Jag tror att vi alla behöver de dåliga dagarna för att uppskatta de bra. Man ser livet på ett annat sätt om man ibland har sämre dagar, man uppskattar livet mer.
 
Försökte vara lite kreativ med kameran idag och satt mig i ett helt svart rum och allt jag använde var en lampa och en reflexskärm. Just nu sitter jag och kollar på världens bästa Bonde Söker Fru som jag aldrig kommer tröttna på. Hoppas ni har det fint 

lång promenad genom Asarum

2014-10-21 16:03:31
Natur  47 kommentarer
Eftersom jag slutade tidigt igår var jag ute och gick 5 km med kameran. Solen var framme ibland och fick till bra bilder tycker jag. Det var väldigt trist att bara gå, men det var hur roligt som helst när jag fotograferade. Jag saknar Skrållan, hon hängde alltid med mig. Ibland är det bara svårt att leva utan henne, och det gör mig så ledsen.
 
Jag tycker inte att vi har fått så mycket färger här i Asarum, men jag tycker att jag fick lite höst bilder i alla fall och här är några av de, och jag gillar den första och sista väldigt mycket! Jäkligt konstig höst detta året haha. Jag planerar på att göra en annan sak också om den lilla färgen ute håller sig.
 
Jag fick även en fantastisk kommentar igår där en fin tjej skrev "Så vackra bilder :) Du kan verkligen bli fotograf du. Har verkligen kvalitéerna och talangen med att fånga dem rätta ögonblicken :)".
Jag blir så glad över att höra det, och tack så jättemycket för alla era fina kommentarer jag får varje dag.♡
 
Annars då? Jo det hände något konstigt med Zimba och Tufsi igår. Jag hade varit hemma en liten stund och när resten av familjen kom hem så hittade vi inte Zimba eller Tufsi. Vi ser alltid till så att ingen smiter ut men Zimba hittades ute (hon är innekatt) när vi kom hem och Tufsi vettskrämd under soffan. Jag kan inte tänka mig att de har bråkat för de är vänner nu och Tufsi har aldrig varit rädd för Zimba. Vi har fortfarande ingen aning om vad som hade hänt???
 
Tisdag idag och tisdagar är för det mesta trista. Humöret är inte uppe idag då jag igår somnade med ont i magen och vaknade idag dödstrött och lika ont i magen. Ska senare på utbildning och det blir nog att lägga sig tidigt ikväll ♡

Day 7 ♡ "Detta var en dag man uppskattade"

2014-10-19 21:46:00
Daily Fotografier Natur Resor Skoj Övrigt  52 kommentarer
 
Näst sista dagen i Turkiet började med en god frukost, och sedan gick vi strandpromenaden. Vi gick till ett ställe där man kunde göra flätor och vi ville ha sidflätor. De blev faktiskt väldigt bra. När pappa skulle ta foto på våra flätor så kom det en kille och ville vara med haha, tyckte den var värd att lägga upp.
 
Stranden väntade sedan och det fanns lediga fantastiska solbäddar (jag saknar de alltså). Vid lunch gick vi upp till poolen och spenderade resten av dagen där. Under dagen gick även jag och Kaisa och tog god glass (som jag saknar hur mycket som helst) och hade det hur härligt som helst i poolen.
 
Kvällen spenderades i olika affärer i Gümbet då vi gick ganska långt, och som jag har skrivit innan så var det bland annat kvällarna som man uppskattade mest. Skrattade hur mycket som helst under kvällen då papp fick nya kompisar och jag hade det bara trevligt med familjen. När vi kom tillbaka till hotellet satte vi oss med god dricka och spelade Yatzi. Detta var en dag man uppskattade. Jag vill bara tillbaka när jag ser dessa bilderna.

en busig katt

2014-10-18 20:30:00
Daily Djur  28 kommentarer
Min fina Tufsi. ❤ Igår vaknade jag mitt i natten utav att hon tryckte fast sig själv på hela min kropp och kravlade sig upp vid mitt ansikte där hon la sig bredvid mitt huvud. Hon är så mysig, och jag har två mysiga katter jag (Tufsi och Zimba). Nu är det bara Skrållan som saknas. 
 
Det var fantastiskt roligt igår. Jag och Agnes åkte ner lite tidigare till Ida och vi alla tre låg i sängen och grät av skratt, och tappade nästan andan. De stunderna är bäst. Hade så jäkla roligt åt snapchat typ och allt haha. Sedan kom även Emil, Hampus, Lisa och Malou. Vi alla hade hur kul som helst och spelade Just Dance och såg på The Conjuring och skrek lite ;). Jag gör gääärna om det alltsooo!! De alla är så jäkla bra människor.
 
Idag träffar jag familjeeeen, mormor, morfar, och Emil. Vi äter asgoda grejer som papp gjort och ikväll sover jag över med Emil. Det blir nog att se Teen Wolf och någon skräckfilm maybe? :D

*Detta inlägget skrivs klockan halv 3 men publiceras 6 timmar senare och just nu står jag och lyssnar på min fina papp som är så nöjd att han sammanlagt sprungit 4 mil denna veckan*.
 
PS: IGÅR FICK JAG "UTMÄRKT" PÅ MIN EKOLOGI RAPPORT, och det motsvarar det bästa som man kan få. Huuuuur i tusan klarade jag det så bra????? men faen vad nöjd jag är!

Karlshamn är väl ganska fint ibland ändå

2014-10-17 21:28:19
Natur  36 kommentarer
Karlshamn är väl ganska fint ibland ändå. Dessa är tagna en tisdag eftermiddag på fotolektionen för några veckor sedan. ♡ Objektiv: Sigma 70/2,8 EX DG Macro
 
Igår var naturkunskapen inställd och det kändes så jäkla bra att höra, för jag gillar verkligen inte naturkunskap. Vi slutade lite efter 11 och jag kom hem och gick ut och sprang 8 km, det var härligt! Jag såg sedan det sista avsnittet i säsong 5 på TVD och grät ihjäl mig. Mitt Delena hjärta gjorde ont alltså.♡
 
TODAY var Digitalt skapande roligt igen hahah för vi filmade lite inomhus och dog lite av skratt. Vi fick sedan reda på att vår sista lektion var inställd så vi slutade klockan 11 idag igen. Faktiskt väldigt härligt att sluta 11 flera dagar denna veckan, näästan varje dag hahah. Jag och Ida stannade på Mc och åt♡

Ikväll är jag iväg och träffar Ida, Agnes, Emil, Hampus, Lisa och Malou hemma hos Ida och vi har noooog väldigt roligt! (tidinställt inlägg detta) ♡

VI SKA ÅKA PÅ SPRÅKRESA TILL BRIGHTON

2014-10-16 19:32:00
Daily It's me Skoj Språkresa 2015  38 kommentarer
JAG KAN KNAPPT TRO DET SJÄLV! Igår bokade jag och Agnes språkresa till Brighton nästa sommar! Detta har varit en dröm för mig väldigt länge och den kommer tusan bli sann! Jag och Agnes är så taggade så vi inte vet vart vi ska ta vägen. Vi har pratat om det så länge nu och jag är så glad att åka med fina Agnes och vi kommer ha det så jäkla roligt tillsammans!
 
Vi ska åka med STS och vi åker från Köpenhamn. Vi åker den 15 juni och kommer hem den 5 juli. Vi beställde även en extra utflykt och funderar nu på vad vi ska göra (finns många alternativ, STS Explorer Pass).
 
Vi ska läsa klassen "International" och det innebär att vi kommer plugga med folk som kommer ifrån hela Europa och det känns hur FETT som helst. Jag tror att denna resa kommer bli väldigt lärorik och jag kommer säkert växa som människa. Framförallt så kommer det bli ett minne för livet. Jag tror att detta kommer bli bland det otroligaste vi kommer vara med om! 
 
IDA LINDBORG och AGNES KLOZZ i Brighton, tre veckor sommaren 2015!!!!!!! SÅ PEPP ♡
NEVER GIVE UP ON YOUR DREAMS PEOPLE
 

from the balcony in Turkey

2014-10-15 20:34:55
Blommor Daily  36 kommentarer
Dessa bilderna är tagna från våran balkong i Turkiet då vi hade blommor över hela balkongen. Såå jäkla fint och vi trivdes verkligen där. Som jag sagt innan så var det nog det mysigaste hotellet jag varit på 
 
Idrotten idag var väldigt rolig och vi krigade väldigt mycket på kondition med olika aktiviteter, var jättekul!
Sista lektionen var helt fantastiskt rolig faktiskt. Det var Digitalt Skapande och vi jobbade med filmen igen och vi har en helt fantastisk bra fotolärare/mentor som påminner väldigt mycket om Markus i högstadiet och det känns skiiiitbra. Mic testade kläder då han ska spela "läskig präst" i vår film och vi testade lampor osv, och det var jättekul haha.
 
När jag kom hem såg jag det senaste avsnitten av Faking It, Awkward och Selfie som kom inatt. Hehe började kolla på Selfie häromdagen och det är kul faktiskt haha.
Ikväll har Agnes och hennes mamma varit hemma här och vi har pratat om språkresa som jag och Agnes ska på!!! JAG ÄR SÅ JÄKLA PEPP!!!!! Kollar just nu på Bonde Söker Fru som också alltid får mig på bra humör, så detta har varit en bra dag!

Lista som beskriver lite mer om vem jag är

2014-10-14 20:06:14
It's me Listor  33 kommentarer
Beroende av?
mobilen, glass, shopping, musik, serier, familj/vänner, varm choklad, träning. Listan kan göras väldigt lång!
 
Vad tror folk om dig?
Jag tror att folk anser mig som väldigt snäll, lite för galen ibland, rolig, och omtänksam. Jag hoppas de ser mig som pålitlig. Många kan nog även se mig som högljudd och lite för dampig ibland haha. Jag är inte så jätteblyg och ibland kan man kanske se mig som lite kaxig (jag vet inte?) då jag alltid säger vad jag tycker och tänker. För att sammanfatta så tror jag att folk ser mig som en snäll och galen tjej som alltid bjuder på sig själv haha.
 
Stämmer det?
Yes, det mesta stämmer! Jag är 101% galen och jag tycker att jag är snäll, rolig, och omtänksam. Man kan lita på mig och jag är väldigt högljudd/dampig ibland men kan även vara väldigt lugn. Jag är inte så kaxig, utan är inte rädd för att säga vad jag tycker bara, dock tänker jag på vad jag säger. Jag kan dock vara kaxig jag med, men då har jag en väldigt stor anledning till att vara det.
Jag är inte blyg och har inte svårt för att prata med nya människor. Jag kan dock vara blyg ibland, men inte ofta. Jag bjuder alltid på mig själv och bryr mig aldrig vad andra tycker hehe, en av mina starkaste sidor!
 
Vad får du ofta komplimanger om?
På senaste tiden har jag mest fått komplimanger för mitt hår, och blir lika glad varje gång! Annars får jag komplimanger ofta för mina bilder/redigering och bloggen, och även hur jag skriver. Får även om min klädstil och jag får ofta höra att jag är en väldigt bra vän (att jag är snäll, rolig, omtänksam). Brukar även få komplimanger att jag är duktig med träningen osv och för att jag aldrig ger upp.
 
Det jag nog får mest komplimanger över är nog hur jag kan imitera andra haha, och om jag får säga det själv så är jag väldigt duktig på det haha (har olika röster osv som folk kan höra på min snap).
 
Brukar du skratta för dig själv?
Hahah absolut! och det är inte det värsta, för jag skrattar ÅT mig själv också hahah!
 
Nästa mål i ditt liv:
Hmmm, mitt nästa kortsiktiga mål är nog att klara dragläget perfa när jag är ute och kör haha ;) och lära mig mer om att köra osv.
Mitt långsikta mål är att få jäkligt bra betyg, och att skaffa mig ett bra jobb i framtiden. Där imellan så kommer jag ha mål inom träningen osv.
 
Hur svarar du i mobilen?
Det beror på vem det är. Om det är föräldrar eller kompisar så börjar jag oftast babbla direkt utan att säga hej. Annars är det typ "Heeeeeeeeeej" så segt haha om det är typ till kompisar, föräldrar och även någon lärare hahah. Eller "tja, tjo, hallå, vad vill du" haha eller "hey däää". Om det är någon som jag inte vet vem det är så blir det "Hej det är Ida" (haha standard).
 
Vem ringde dig senast?
Det var nog min kära vän Agge (Agnes).
 
Antal timmar sömn inatt?
Det blev nog 8 timmar prick hoho.
 
Brukar du komma i tid?
Hahahah ibland. Alltså jag har alltid alltid alltid kommit i tid eller lite för tidigt, för det går i familjen. Men det senaste året så kom jag försent till skolan typ varje dag (sista terminen i högstadiet), och jag kom antingen prick kl 8 till skolan eller några minuter över. Nu i skolan så måste jag med buss och därför kommer jag i tid.
Ibland tycker jag synd om min familj för jag är oftast den som inte är klar och de senaste gångerna har vi därför kommit lite försent pga det. Men jag kan nog ändå säga att jag är punktlig!
 
När mår du bra?
När jag tränar, lyssnar på musik, bloggar, är med min familj, vänner, pojkvän och när jag har fått ett bra betyg på ett prov. När jag åker karuseller så mår jag så jäkla bra, och när jag shoppar och ja listan kan även här göras lång.
 
Hur känner du dig nu?
Jag känner mig trött och bra just nu. Jag har varit lite nere under någon timme innan idag pga huvudvärk men när jag gick ut och sprang/gick så släppte det.
 
Vanligaste färg på dina kläder?
Blommigt!!!!!!! Även ljust och mörkt, ja olika.
 
Är du aktiv i skolan?
Ja det kan jag säga att jag är med tanke på mina betyg i högstadiet, blev väldigt nöjd! Jag krigar på väldigt bra och när jag har siktat mot ett betyg har det oftast blivit att jag fått det också. Jag tycker absolut inte om läxor och prov men det är sånt som måste göras, och tänk sen när det är klart, dåå är det skönt. När det gäller läxor så gör jag alltid det man ska göra och lämnar ALLTID in i tid och har alltid gjort. Sista terminen i högstadiet var jag så trött men gjorde allt man skulle, men i skolan jobbade jag knappast ingenting. Men det gjorde ju inget för gjorde bra ifrån mig på proven ändå. Nu i början gymnasiet kanske jag inte jobbar på lika bra i skolan utan gör det hemma istället, för det har gått bättre så, men det varierar hela tiden.
 
Favoritdryck på morgonen?
Juice, Icetea, mjölk, vatten. Vad som?????
 
När brukar du oftast gå och lägga dig?
Skoldagar 22.00-00.00 hehe. Det kan även hända att jag ibland lägger mig vid 21.30 men det beror på hur jag mår, och hur trött jag är. På helgerna är det alltid efter 00.00 för jag är en nattuggla. Men på fredagar är jag väldigt trött och om jag bara är hemma och inte håller igång så kan det hända att jag lägger mig vid halv 12.
 
Är du blyg?
NOPE. De beror på inför vilka dock och vilka man är med. Jag börjar gärna prata med människor jag aldrig pratat med innan för tycker det är roligt med nya människor också.
 
Sysslar du med någon idrott?
FOTBOLL kan jag säg att jag fortfarande håller på med då jag är tränare. Det är de som jag älskat mest inom idrott/sport och jag har även gått på en massa andra sporter i mitt liv. Men fotbollen är det som ligger mig närmst om hjärtat alltså och kommer alltid brinna lite extra för det. 6 år spelade jag och har snart hållit på med det i 7 år. Jag började även på gymnastik när jag var 2 eller något haha och höll nog på med det i 8 år eller något.
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Svår fråga som jag nog aldrig kommer ha något riktigt svar på. Men ja det gör jag nog.
 
Efter skolan idag var jag väldigt trött och sprang/gick en runda på nästan 8 km. Det var härligt och behövligt!
 
 

min fina kisse sällskapar mig hela tiden

2014-10-13 18:45:29
Djur Fotografier  44 kommentarer
fina Tufsi som bara växer och växer ♡ tog bilderna innan idag.
 
Slutade lite efter 11 idag, hur jäkla skönt som helst att sluta så tidigt på måndagar. Jag tänkte då först när jag kom hem att gå upp till Asarum och fota lite meeeen det skulle ju regna efter 12 idag. Så istället blev det att skriva på min engelska rapport. Jag köttade som tusan för kom hem, kollade så Tufsi inte rivit ner hela huset, fixade mat, och började skriva på engelskan. Gjorde detta på lite mer än 1 timme pga att jag ville se TVD (som däremot dödar mig), och jag är (har varit) i Delena paradiset och det är bääääst, för Delena är så fantastiska och ja♡♡♡ och såg även Andra Avenyn som är så mycket love♡
 
Ikväll har jag varit ute och övningskört för första gången. Det gick faktiskt ganska bra och var extremt kul! Pappa är hur bra som helst på att förklara och jag känner på mig att detta kommer gå bra faktiskt, så det är roligt! :) När jag och pappa bytte plats och jag skulle börja köra sa jag "åh vad konstigt det känns att sitta här nu", och han svarade: "tänk då hur det känns för mig som sitter bredvid". Okiiii papp vi får väl se, hah!
Har även suttit med en video till den finaste katten som någon existerat (Skrållan), och nu ska jag snart sätta på TVD igen tror jag♡♡

Det var vackert att fotografera där

2014-10-12 20:11:00
Fotografier Outfits Självporträtt  35 kommentarer
 
Tisdagskvällen in Turkey  Sedan jag fick reda på att vi skulle åka hit så ville jag fota på en offentlig plats med en vacker bakgrund. Detta var så vackert. Solen var perfekt. Det var nere vid havet, och det kändes som jag hade hela Turkiet bakom mig. Det var så roligt för detta var på en restaurang och pappa frågade om jag fick fota här, och medan jag stod här och fotade när alla såg på så satt mamma, pappa och Kaisa med en dricka i detta härliga. Jag bara stod där med mitt stativ och tänkte att jag ändå aldrig mer kommer träffa dessa människor så varför skulle jag bry mig vad de tyckte om en tjej som bara stod där och fotade på sig själv (haha). Senare på kvällen gick vi förbi restaurangen flera gånger och även dagarna där efter. De som jobbade kände igen mig och sa alltid "there she is, the girl with the camera" haha det var så kul.
 
Hade det mycket trevligt med Lisa och Claro igår. Vi såg The Other Woman som var så FAAANTASTISKT kul och bra. Har velat se den såå länge, men det har inte blivit av innan.
Idag träffade jag min älskade Vilma. Hon gjorde kladdkaka till oss två (söting) och vi satt och pratade om allt. Alltid lika roligt att träffa henne och hon får mig alltid att känna mig som en så bra människa, och hon gör mig varje gång till en bättre människa. Hon är en av de vackraste på jorden.
Ikväll har jag varit ute på IP, ätit gott med familjen, och ska snart äta glass och kolla på Sverige som möter Liechtenstein. 
 
PS: EN MÅNAD TILLS JAG OCH MAJA SKA SE ED SHEERAN OMG

ETT INLÄGG VÄRT ATT LÄSA

2014-10-11 15:56:00
Daily Skoj iPhone Övrigt  36 kommentarer
 
några bilder från de senaste veckorna från min iPhone ❤ (redigerade i VSCOcam)
 
Hola!! Dagen igår var inte långtråkig någonstans. Det var fantastiskt fint väder och jag kan ju faktiskt inte nästan beskriva med ord hur rolig dagen var igår haha! Jag skrattade så mycket och dagen var fylld med glädje. Det började först med att vi fick ut våra matteprov, och detta matteprovet kändes verkligen som det sämsta jag någonsin skrivit så jag förberedde mig på ett F och var så nervös. Jag fick E och satt med tårar i ögonen framför min lärare för att jag klarade det haha. E är inte något jag brukar få för jag fick B på sista matteprovet i högstadiet haha, men jag var så jäkla glad och en klump från magen släpptes haha! Jag, Emelie och Agnes hade sedan extremt roligt på matten hahah, skrattade typ åt allt och inget.
 
HÅLTIMMEN UNDER LUNCH VAR SÅ ROLIG SÅ MAN HÖLL PÅ OCH DÖ. Jag gick till kaffemaskinen för att köpa varm choklad (standard) med Ida, Ebba, Wilma och Emelie. Självklart brände jag tungan som vanligt och tog ett kallt glas vatten. Galen som jag är så får jag för mig och spotta ut vattnet på mina kära friendoz. Hahah jag gjorde detta två gånger och Ebba hämnades med att blöta ner min rygg. Jag vill fortsätta och springer efter alla som springer genom den korridoren där det "måste vara tyst annars får man stryk" och jag kastar vatten på Ebbas hår. Hahah vi får skäll utav två lärare och en av de tvingar oss att gå tillbaka och torka upp allt detta. Det var så roligt så vi alla höll på och dö hela tiden och detta gör man så gärna om HAHAHA, alltså detta är bland det roligaste man någonsin kan göra i skolan alltså (buuuus är bäst). Alla ni som har mig på snapchat fick se massa fina videos på vår roliga håltimme ;) Någon kommer sääkert prata med Mic eller någon av våra mentorer, men ärligt talat så tror jag inte de kommer bry sig haha.
 
Estetisk kommunikation var som vanligt fantastiskt kul. Vi skulle städa och det var faktiskt hur roligt som helst haha. Jag blev körd på en kärra ute lite överallt och även inne i skolan haha och det var så roligt så man höll på och dö. Fy faen vad jag tycker om min klass! Ni är så jäkla bra allihopa!!
 
Vi slutade klockan 3 och jag gick in till stan med Hilde och Ebba för att träffa Eric och Kian från PH. De skulle komma till Citygallerian vid 4 och kön bara ökade och ökade. Vi stod dock inte i kö haha. Dooock tänkte man ett steg extra (blink) så efter 4 gick jag ner till parkeringshuset med Ebba, Hilde, Wilma och Alva och gissa vilka som stod där? JOOO Kian och Eric. Även fast de var stressade för att de var lite försenade så tog de ändå bild med oss osv. Eric var fruktansvärt trevlig och vi skulle åka med honom och Kian upp till City med hissen egentligen men sen blev det inte så haha. Det var kul att träffa kungarna i PH och speciellt Eric då som varit min favorit sen han kom in. Tyckte i alla fall det var hur roligt som helst att de kom hit haha, för man har ju dött av skratt på tv:n åt de. De är så sjukt underhållande.
 
Dagen igår avslutades på bästa sätt (med Emil) ❤ och nu ligger jag dödstrött i sängen efter en fantastisk gårdag. Detta blev ett väldigt långt inlägg och jag kan sitta till ikväll och berätta i detalj om allt men försökte sammanfatta den lyckade fredagen igår haha. Mycket skratt! Ikväll ska jag träffa Lisa

TIPS

2014-10-09 21:41:00
Shopping Tips  30 kommentarer
 
Igår när jag kom hem så tog mamma fram en plattång från ghd som hon hade köpt. Jag kan säg som såhär att jag blev så himla glad och den funkar verkligen suuuper! Tack mammmmi ♡ Jag provade den imorse och jag tvättade mitt hår igår, och då brukar alltid mitt hår inte hålla sig platt dagen efter. Men med denna plattången så blev det ovanligt platt. ETT TIPS! ♡♡♡♡
 
Har förresten fått hem mitt skolfoto! SÅHÄR blev det. Faktiskt nöööjd

jag tycker om dagar som denna

2014-10-08 20:58:42
It's me Självporträtt  42 kommentarer
 älskar denna blusen från Bik Bok. Trivs även så jäkla bra i mitt hår så jag går och pillar på det hela tiden haha.
 
Provet idag gick helt ok, och det gick bättre på andra delen då man skulle skriva vad man tycker om ungdomsspråk osv. Sånt tycker jag att jag är ganska ok på haha, för jag diskuterar gärna. Så himla skönt att vi inte har något prov på ett tag nu, bara någon inlämning. Men det dyker säkert upp något haha, skönt att viiiiila lite o pusta ut dock, det behöver jag.
 
På Digitalt Skapande så gör vi en film och jag ska vara skådespelare (haha, tog den för laget liksom), för ingen annan ville så tänkte att jag fick ställa upp. Hmmm ja idag började vi filma lite och testa, och det var faktiskt roligt med riktiga grejer med ljud, filmkamera osv, och jag känner att detta kan bli kul faktiskt haha.
 
Hade så jäkla roligt på bussen påväg hem idag. Jag, Ida och Moa, alltså vi kan ha så roligt och skratta och dampa hur högt och mycket som vill för vi bryr oss aldrig haha. Ni som har mig på snap har nog sett att vi inte är såååå reeediga ;) Hängde sedan med Ida hem och det blev serietittande, Faking It och Awkward. När jag kom hem fick jag en grej av mamma som jag blev såå glad över! Visar imorgon.
 
Dagen idag har varit bra och ikväll har jag varit ute på en löp/gå runda med Lisa. Det var muy divertido och nu börjar våra springrundor igen I hope! Just nu kollar jag på bästa Bonde söker fru. Det är det bästa programmet som går på tv LÄTT. Är så in love i det programmet, och likadant med Paradise Hotel som jag ska senare. Såå härligt och jag skrattar lika mycket varje gång. 

AUTUMN ♡

2014-10-07 19:41:00
Natur  40 kommentarer
 tog med mig min kamera yesterday till skolan för att fota fina löv i stan, men fick en bra bild i alla fall. ♡
 
Sikken grå och regnig dag detta har varit, men ändå så jäkla skönt väder, för orkar faktiskt ingen mer sol om jag ska vara ärlig (he he). Har inte hänt något speciellt mer än att jag testade vilken blodgrupp jag hade på naturkunskapen o så, kuuuul det. Har även sett Portkod 1525 som börjat nu ikväll!!! Nu ska jag beställa kläder från Sheinside, hohoho I'm excited!!!!! *.*

flowers from this summer

2014-10-06 20:23:00
Blommor  36 kommentarer
 
Gud vad trött jag har varit idag, men efter en sådan hektisk (men kul) helg så kan man ju inte vara annat haha. Jag tror nog jag hade migrän på naturkunskapen idag, för hade så himla ont i ögonen/huvudet, usch ja.
Efter skolan (slutade 11, love) så åt jag på pastaco med Agnes, Hilde och Ebba och gick en runda på stan. Köpte present till Mandiz som fyllde år i lördags och försöker spara mina pengar så köpte inget till mig själv today. Ska beställa från Sheinside imorgon dock hehe!
 
Vid kvart i 2 gick jag till frisören för att fixa mitt hår igen. Det har gått väck väldigt mycket av min färg när jag har tvättat det och färgade det nu igen. Blev väldigt nöjd och nu har jag bara ljusa slingor där fram, sedan är resten av håret mörkt, det känns braaaa!! SÅHÄR blev det.
 
Åkte sedan till Best Western med Kaisas lag och åt gott, och pratade om the future och the past osv hehehe. Sitter nu här hemma dödstrött och tänkte sova snart faktiskt (får se om det går). Har kollat på engelskan vi har tills imorgon, och jag har även prov i svenska på onsdag om språksociologi och jag har knappast hunnit kolla på det, för har haft så mycket att göra hela tiden, så jag har lite panik hehe. Hela dagen imorgon efter skolan kommer därför gå till det, men jag fattar innebörden o har hängt med på lektionerna osv så det kommer nog gå bra.
 
KRAM

VI LYCKADES MED BARNKALASET

2014-10-05 14:25:13
Festligheter Skoj Övrigt  54 kommentarer
 
Hade en fantastiskt rolig kväll igår! Åkte till Lokstallarna vid 3 tiden och fixade det sista. Vårt barnkalas blev väldigt lyckat och helt plötsligt var det fullt med folk där inne så man blev så varm haha. Vi hade som sagt fiskedamm, pilkastning, hela havet stormar till live musik, pyssel, ansiktsmålning, fotostudio, talangjakt, dekorera tårtor och piñata på slutet. Jag var lite överallt för fotade mycket, och var även uppe o dansade med barnen på scenen haha till låtar som pippi långstrump, sean banan osv, var jätteskoj haha. Man såg verkligen på barnen hur de uppskattade allt!
Det har varit jätteroligt att bygga upp allt, fixa o det var kul att även ta ner allt hahaha, och innan vi gick från Lokstallarna så visades bilder från media så det var typ 1000 bilder som var mina haha, jätteroligt att se. Jag satt sedan ute på Brasseriet och åt god buffé med mamma och pappa, mysigt! Somnade dödstrött efter krigande med bästa klassen och alla härliga barnen.
Var jätteroligt att t.ex Lisa m familj kom och kollade, o även mormor och morfar, och mi familia.
 
ES14 DETTA LYCKADES VI JÄTTEBRA MED!!!! 

en fantastisk kul fredag igår

2014-10-04 12:54:00
Fotografier Människor  52 kommentarer
finisen (bilder från i måndags)
 
Dagen igår startade mindre bra men blev bara bättre och bättre! Vaknade över att jag mådde illa (säkert för att det skulle vara matteprov). Matteprovet var inte det bästa jag skrivit och jag kan bättre, men gjorde så bra jag kunde just då. Mitt humör under dagen var hur konstigt som helst hahaha, och jag gick ifrån att vara så jäkla nere på morgonen till att sedan resten av dagen vara så jäkla hypad HAHA så allt blev helt plötsligt jättekul.
 
På sista lektionen åkte vi till Lokstallarna där vi idag ska vara på kulturnatten. Vi ställde allt på plats och fixade och det var så jäkla roligt, o vi samarbetade kuuungligt bra. Sjukt kul var det och det kommer bli en underbart rolig ikväll! Vi ska ju då som sagt ha barnkalas för barnen med fiskedamm, pilkastning, lekar till live musik, talangjakt, fotostudio, ansiktsmålning och sånt kul.
 
På kvällen träffade jag Agnes, Ida och Wilma på Siesta för att ta en pizza, och det var muy trevligt o kuuuul. Jag, Ida och Agge gick sedan hem till Agnes och dunkade musik osv heheh och hade det fantastiskt roligt!!!!! Senare kom Emil, Albin och Hampus också och vi hade så kul så man typ dog. Skrattade typ hela tiden så när jag kom hem så hade man ont i käkarna hahah. Vi spelade roligt spel, och var ute och coolade oss. Igår var en fantastisk kul kväll och jag gör mer än gärna om det!! ♡
 
Nu sitter jag i köket med Tufsi som sover i mitt knä, och hon är för fin och har sovit hos mig i två nätter nu. Vaknar på nätterna då hon ligger under mitt täcke hihi. och sedan fyller ju även min fina Manda år idag, grattis igen bbygirl! Hoppas du har en fab dag och jag längtar tills vi ska fira dig snart!♡
 
NEXT UP: Lokstallarna (Kulturnatten) MED MIN FINA KLASS (ES14) ♡

det finns ingen som kan ersätta det du och jag hade

2014-10-02 21:41:47
Skrållan  53 kommentarer
 
Jag hittade denna bilden på min fina Skrållan, hade inte sett den innan. Den togs när hon och jag för ett år sedan var ute på fotorunda när hösten precis hade kommit.
 
Mitt älskade hjärta, min älskade bästa vän. Om jag skulle få en enda önskan här i livet, bara en så hade jag velat att du eller farmor skulle komma tillbaka till mig. Det finns inte ord för hur mycket jag saknar dig, och det finns ingen eller inget som kan ersätta det som du och jag hade tillsammans. 
 
"everybody has gone through something that has changed them in a way that they could never go back to the person they once were" - det är så himla sant, för när du försvann så tappade jag allt. Jag har lärt mig att hantera sorgen men kommer aldrig komma över dagen jag förlorade dig mitt älskade hjärta 

♡♡♡♡

2014-10-01 21:19:00
Blommor  44 kommentarer
Tagna på fotolektionen med objektivet Sigma 70/2,8 EX DG Macro
 
Dagen idag har varit rolig. Efter skolan så bestämde jag och Wilma efter många om och men att vara på matteverkstad ett tag. Det slutade med att vi var där till tio i 3 ungefär haha, och det mesta av tiden satt vi bara och skrattade åt sånt som säkert inte är så kul egentligen hahahah. Det var så jäkla roligt för vi var hur trötta som helst, men fick några uppgifter gjort i alla fall. Hahahah alltså Wilma
 Jag har försökt så mycket jag kan inför matteprovet på fredag, och jag kan grunderna o så känns det som, så hoppas det går bra.
 
När jag kom hem så var jag hur sur som helst mot min familj (förlåt), och jag hatar att vi tjejer måste lida genom mens en gång i månaden, HEH. Åkte i alla fall upp till IP och det gjorde mig gladare. Självklart skulle mamma och pappa åka dit tuuuusen år innan matchen började så vi var bland de första som kom o fick bra plats (kingz). Det var division 1 match, Asarum mot Rosengård, och trooor ni inte att man blev lite starstrucked när t.ex Marta köttade bredvid en. Alltså kiiiingen????? o har varit så hypad över detta nu i flera veckor att Rosengård skulle komma hit så det var så himla kul att se. Har aldrig sett så mycket folk på IP innan som ikväll hahaaa. NÄMEN DET VAR SÅ AZZUM
 
Nu har jag duschat och kollar just nu på bästa Bonde söker fru som vi spelade in med familjen +++++ varm choklaaaáá




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec