Yesterday

2016-07-31 13:43:15
Daily iPhone  32 kommentarer
 
Igår efter jobbet åkte jag raka vägen hem och började fixa mig då jag senare tog bussen till Nathalie där även Moa var. Åh vad mysigt och roligt vi hade det! Bästa ni, som jag känt så länge och alltid varit med mig hela vägen. Ni är freaking fantastiska.
Hade som sagt en jättehärlig kväll med god mat och underbara människor som avslutades på donken med Nathalie hoho. o sen somnade jag inte förrän 5 heller, shit bra Ida.
Hände även något med mitt öga typ inatt, det började rinna och gjorde ont, känns lite bättre idag. Vad för lite sömn och mycket förkylning kan göra shiit.

Jag måste börja vila upp mig och somna tidigare om jag ska vara tipp topp på Weekend som är nästa vecka!! Hoppas denna jäkla förkylning släpper snart.
 
Kram på er!!♥

Same Tufsi, same

2016-07-29 17:05:21
Daily Djur  29 kommentarer
 
Same 
 
Hej på er och förlåt för den kassa uppdateringen den senaste veckan. Har som vanligt, haft fullt upp. Sedan jag skrev sist har jag jobbat i 3 dagar och det har gått bra. Nästa vecka är min sista vecka på hotellet, både skönt och tråkigt. Skönt då jag äntligen kan få sova någon gång haha, sovmorgon!! Inte haft det på hela sommaren. Tråkigt då jag verkligen har trivts där med arbetskamraterna osv.
 
I alla fall, i onsdagskväll cyklade jag och Vilma till Långasjön med fika och satt på en filt och pratade i några timmar. Det var hur mysigt som helst och jag vill så gärna göra om det snart igen!!♥
Igår efter jobbet mötte jag upp Ida i stan och så tog vi en glass och sedan sov jag hos henne. Det var jätteroligt då vi kollade på bästa American Pie ofc, så många minnen vi har till den haha shit.
 
Idag var det upp och hoppa till jobbet igen och jag mådde verkligen inte bra på jobbet. Kom hem för någon timme sedan och jag har lite feber, wohoo.. Min förkylning har inte släppt alls och har typ sår i halsen, fräscht. I alla fall, nu blir det lite vila och en massvis med te tills jag ska träffa Emil ikväll. Hoppas ej jag smittar han :):)

Ha det fint ni♥

Mitt Östersjö

2016-07-25 21:16:00
Daily Festligheter iPhone  39 kommentarer
 
4 dagars festival, 4 dagars jobbande, 4 dagars festande och ungefär 4 timmars sömn varje natt. Det summerar ungefär mitt Östersjö ganska så bra, men kul har jag haft det.
 
I onsdags åkte jag och Lisa in i värmen för att kolla på Måns när han spelade fotboll. Fav, alltså fav. På kvällen var det konsert och han körde sina bästa låtar som man kan utantill. Var såå roligt och se honom igen!!
På kvällen var jag på förfest hos Ebba och sedan åkte jag in med ett gäng och kollade på Rebecca och Fiona, de var inte bra haha.. så vi åt thaimat när de spelade, så mer värt.
 
I torsdags städade jag faktiskt Måns rum haha då han låg och sov när jag kom till jobbet, var lite (mycket!!!!) roligt och han hade iiiiinte stökat ner utan det var mest hans hund som hade i princip fällt ner hela sängen haha sötis. Träffade sedan bästa Nattis i några timmar och vi gick och åt god festivalmat och pratade om allt och inget.
På kvällen var det Panda da Panda på Brooklyn och vilket jäkla ös!!! Så himla grym var han och jag har ju lyssnat på han väldigt länge, var ett extremt tryck där.
 
Efter jobb i fredags gick jag direkt hem till Wilma där jag sovit alla dessa dagar så familjen har inte sett mig alls här hemma haha. Vi åkte till Julia på förfest där samma gäng var, väldans trevlans. På kvällen blev det mest att gå runt lite i stan och in på & Vin en sväng och även i öltältet.
 
I lördags efter jobb träffade jag Emil och vi åt god festivalmat i värmen, mysigt var det. På kvällen var vi hemma hos Ebba och sedan på & Vin. Bästa Faråker spelade!!! Vi stod längst fram och skrek självklart så halsen ej mådde dagen efter. Han var grym!! Apans sång och Sista Fajten alltså, shiiiit. Resten av kvällen spenderades där och det ägde, tycker verkligen om det stället (det ligger ute på piren här i Karlshamn).
 
Har i alla fall haft riktigt roliga dagar då man träffat så många härliga människor, lyssnat på bra artister och bara levt laaajf. Mindre roligt har faktiskt varit o jobba varje dag då man mått sådär haha men med så bra arbetskamrater så har det inte varit så hemskt. Att somna halv 7 igårmorse och börja jobba klockan 10 må va bra krigat av mig tycker jag.
 
Idag däremot vaknade jag med 39 graders feber så det blev att ringa och sjukanmäla mig, host host I'm saying right now med en tekopp i handen och kokar av värme, tackar för denna helg säger jag också!
 
Hoppas ni har haft det lovely, kramis ♡
 
förresten så måste alla lyssna på låten "Cold Water" hihi

A day off

2016-07-20 12:46:47
Daily iPhone  36 kommentarer
 
omg omg omg stress stress stress... haha nej men ska om några timmar åka in med Lisa och kolla på när Mumsmåns spelar fotbollsmatch (hahah galet fan) och även kolla på han ikväll. Sjukt, har inte sett han på 9 år men har ändå sett och träffat han 7 gånger innan det, så ska bli så sjukt kul (!!!) att se han igen. Fav since 2005 japp.
 
I alla fall, både jag och Wilma var lediga igår så we decided att åka till lovely Emporia for the day. Vi hade (som vanligt) extremt roligt hela dagen och var borta i 15 timmar haha. Vi hittade en heeel del kan man säg haha och jag kommer troligtvis visa vad jag köpte någon dag i livet hehe. Vi åt bästa Max och även Vapiano, men det var faktiskt ingen höjdare så det skrattade vi åt resten av dagen hahah...
 
När vi skulle hem var tåget inställt ofc så vi fick sitta och vänta någon timme på mc donalds, men vad gör det efter en sådan otroligt rolig dag??? nää inte så mycket hihi.
 
Nu framåt är det Östersjö och jobb i flera dagar och jag vet inte själv hur jag kommer hinna med allt som är planerat haha, men låt oss säga såhär att jag kommer fortsätta vara extremt trött när veckan är slut.
 
Ha det fint finisar ♥♥♥

"Caption"

2016-07-17 22:33:18
Outfits  31 kommentarer
 
Linne, Bik Bok / Kjol, H&M / Kofta, Cassels
(min personliga fotograf, pappi)
 
Har jobbat nu hela helgen och imorgon lär det nog bli bli en hel del och göra tror jag då vi lämnade en massa rum idag. Men efter imorgon är jag ledig i 2 dagar, sköent.
 
När jag kom hem hämtade jag upp Wilma och så hade vi en donkendejt vid havet, var jättemysigt! Ikväll har jag och Emil gått en lång runda runt vägga/strandpromenaden, vilket också var jättemysigt! Himla härligt väder.
 
Hoppas ni har haft en härlig dag♡♡

"Time for a trip to the beach"

2016-07-16 22:18:00
Daily Fotografier Människor  24 kommentarer
Härligaste Danmark♡
 
Sitter just nu och pratar med favoriten Eveline på Skype, bästa människa!!
 
Har nu jobbat i två dagar vilket som har gått bra! Idag efter jobbet gick jag ut och sprang en runda, så var ganska trött när vi åt middag sen haha, worth it.
 
Ikväll har jag varit och kollat på The Legend of Tarzan med Emil och Kaisa. Tusan vad bra den var! Har hört väldigt många åsikter om den men jag tyckte den var riktigt bra gjord och perfekta skådespelare. Alexander Skarsgård och Margot Robbie (deras karaktärer) passade sjukt bra tillsammans. Se den people!
 
Imorgon blir det jobb igen!
Hoppas ni också har haft/har en mysig kväll♥

Härligaste dagarna i Danmark

2016-07-14 21:15:00
Daily Resor Skoj iPhone  23 kommentarer
 
Alltså ååh vilka dagar vi haft!! Jag kan inte vara något annat än glad efter dessa dagar och jag har verkligen världens bästa och finaste familj. Som vi skrattat åt så mycket haha, och dessa dagarna har varit så himla behövliga.
 
Vi har bott i ett hus vid Dronningmølle strand i 3 nätter och alltså för det första, vilket hus!!! Så himla vackert och jag hade kunnat bo där alltid, for real. Kände mig hemma direkt. Har tagit lite bilder med min kamera som jag kan visa någon dag.
Vi åkte ganska tidigt i måndags så vi hade hela dagen framför oss när vi packat upp i huset. Vi åkte först till pappas gamla jobb (Nivå golf), nostalgi när man såg vårt gamla hus!! Vi åkte sedan in till bästa Helsingör (där det för övrigt är så himla fint alltid) där vi köpte lite behövliga saker och jag köpte även en klänning på Pieces som ni ser på några av bilderna här ovan.
Vi satte oss sedan på en favvo italiensk restaurang där jag åt en god pizza. Trots att vi var hur mätta som helst åkte vi ner till Gilleleje hamn och tog en mjukglass (de var inte snåla med glassen där).
Timmarna innan vi la oss satt vi och skrattade åt allt och inget i huset, bästa.
 
I tisdags åkte vi till Köpenhamn och gick på tivolit hela dagen. Perfekt väder för att gå på tivoli och jag och Kaisa åkte alla karuseller ofc hoho. Alltid lika kul med karuseller och sedan åt vi godaste lunchen också.
Igår var vädret underbart!!! så det blev strandhäng nästan hela dagen i vackra Hornbaek, jääklar vad vackert! Där solade vi ett par timmar och badade då vågorna var perfekta. Så himla härligt i vattnet!

På kvällen körde jag till Helsingör där vi åt på Europas största asiat buffé (ledsna) och jag ska inte säga annat än att jag knappt kunde stå efter haha, helt otroligt mätt. Vi körde sedan längs med kusten till Hornbaek där vi gick lite bland gatorna tills solen gick ner.
 
Underbaraste dagarna med min fina familj, vi behövde komma iväg allihopa tillsammans. Har haft ett par riktigt mysiga dagar i alla fall som idag avslutades med lite shopping i Gilleleje och IKEA mat i Malmö och lite shopping på Lager 157.
 
Hoppas ni också haft härliga dagar. Kramis♥♥

Kaisa 15 år

2016-07-10 23:47:00
Festligheter  38 kommentarer
 
Idag fyller världens finaste, härligaste, roligaste och jobbigaste (haha) syster 15 år. Ja, vi bråkar cirka varje dag haha men det finns ingen människa jag älskar så mycket som min egna syster, skulle göra allt för henne och det hoppas jag att hon vet om. ♥♥
 
Efter vi hade varit uppe och sjungit för Kaisa och ätit frukost körde pappi mig till jobbet där jag stannade till halv 5, med 10 min paus haha. Shit, vad vi var trötta i slutet då det var himla mycket och göra idag och vi var 4 pers i hela städet. Det är så mycket kroppsarbete så efter så många timmar med typ ingen vila är man himlans trött haha. Worth it sen.
 
Ikväll har jag träffat Emil en stund och även kollat på EM-finalen (självklart, fotbollsnördar i vår familj)

Nu är jag ledig i 4 dagar <3 och det är för att jag och familjen imorgon ska åka till Danmark och bo nära stranden i några dagar. Kommer bil såå mysigt och jag har längtat så himla mycket! Vi hörs säkert någon dag annars lägg till iidalindborg på snap och idalindborgphoto på instagram så hörs vi när jag kommit hem!
 
Kram på er♥

Kalas, jobb och sol

2016-07-09 23:47:00
Daily Shopping iPhone  22 kommentarer
 
gårdagens outfit (min nya kjol från H&M)
 
 
Vad jag är trött nu! Haha känns som det är allt jag skriver på bloggen... Måste verkligen gå och lägga mig snart haha, har aldrig tid till att sova jag.. ;)
 
Men i alla fall, igår var det kalas för mamma, pappa och Kaisa här hemma. Jättemysigt som alltid med god mat, fem kamp och en massa prat och skratt. Den årliga sommarfesten som vi kallar det ;) med härliga släkten.
 
Idag var det upp och jobba igen efter 2 dagars ledighet. Det gick bra och efter jobbet hämtade jag upp Wilma så köpte vi lite gott och åkte ut till havet för att sitta där i några timmar. Det var jättehärligt och mysigt. Man får ta vara på solen när den väl är framme hoho.
 
Ikväll har jag och familjen sett filmen Colonia, med bästa Emma Watson. Gud vad bra den var, så himla spännande!! Så himla värd att se, ett starkt tips.
 
Imorgon fyller Kaisa år så ska upp och sjunga för henne och sedan åker jag in till hotellet för några timmars jobb.
Vi hörs imorgon finisar!

Pappas födelsedag

2016-07-07 23:18:18
iPhone  31 kommentarer
 
Idag är jag ledig och det är även pappis födelsedag. Jag sov faktiskt till 12, då jag blev väckt. Jag var även trött när mamma väckte mig haha haha, sjukt vad jag ligger efter i sömnen. Men jag städade i alla fall rummet och bäddade rent när jag vaknade då vi ska ha kalas imorgon.
 
I eftermiddags köpte vi pizza och åkte ut till Elleholm och hade picknick och gav pappa presenter, det var jättemysigt och vi satt där ett bra tag. Solen stekte även på så passade på att sola a little bit. Riktigt mysiga timmar i alla fall. Tänkte även ta lite bilder med kameran men självklart hade jag glömt minneskortet i datorn.. här hemma :)
 
Ikväll åkte jag, Emil och Wilma och tog ett kvällsdopp, vilket var härligt och jag var såå badsugen och det var varmare i vattnet så slängde mig i haha.
 
Nu har jag precis sett säsongsavnittet på säsong 2 av The O.C, så så bra! Watch it!!!!!
 
Imorgon ska vi först upp tidigt och åka och äta hotellfrukost och sedan blir det kalas för mamma, pappa och Kaisa. Godnatt♥♥

I will always love you

2016-07-05 21:49:00
Skrållan  37 kommentarer
Dig saknar jag något otroligt mycket, ingen kommer någonsin kunna ersätta dig ♥♥
 
Att jobba idag var sådär då jag inatt vaknat flera gånger pga ont i halsen haha, så att stiga upp imorse var inte life. Jobbade dock inte så många timmar då vi blev klara ganska snabbt, så det var skönt.
 
När jag slutade åkte jag in till stan med fina Vilma och vi kollade lite i affärer. Jag hittade en svart kjol på H&M (kan nog visa någon dag hihi) och några presenter till syster som fyller år på söndag. Sedan köpte vi lite mat och satt och pratade i några timmar. En pratstund med henne lite då och då behövs så mycket och hon är så fin min vän.
 
Har precis pratat en liten stund med sötis Eveline och ska förbereda mig inför jobb ytterligare en dag.
Kram på er♥

Latest from my iphone

2016-07-04 14:10:30
Daily iPhone  35 kommentarer
 
Lite bilder från de senaste dagarna från mobilen
 
Haha ja.. jag säger det ännu en gång, fy tusan vad jag är trött. I lördags efter jobbet var jag på kalas och firade Emil's mamma som fyller år idag, det var jättemysigt! ♡
På kvällen gick jag och Wilma till Ebba där även Wilma, Julia och Ida var. Vi åkte till Brasseriet och satt där ett tag och pratade och drack drinkar, gos. Ebba fyllde 18 år så jag, Wilma och Ebba gick ut sedan. Det blev en riktigt rolig kväll och vi var inte hemma förrän 4 haha.
 
Sedan var det upp klockan halv 10 igår då jag och Emil skulle åka till Åhus Beach Soccer där Kaisa's lag spelar. Herregud, det finns inte ord för hur trött jag var igår. Jag måste få igen min sömn då jag knappt sov tvåsiffrigt förra veckan (haha Emil's word). Men Åhus!!! Här har jag spelat i 3 år, dock inte detta eller förra året. Men det är världens roligaste cup och roligaste att kolla på också. Det var jätteroligt att kolla på Kaisa igår och blev såå sugen på att spela själv. Var riktigt härligt att vara där i alla fall.
 
Idag var det krig att gå upp igen haha, men jobbet gick bra. Nu är jag hemma och tänkte bara vila resten av dagen, I really need it. Ikväll kommer my family hem också.
 
Ha det fint niii♥

Enormt trött

2016-07-01 19:21:36
Daily Djur  33 kommentarer
Lilla Tufsi häromdagen när vi spelade 5-kampen
 
Haha trött.... det är vad jag är just nu. Även hungrig då jag väntar på maten, haha ingen bra kombo.
Jag har inte sovit så mycket de senaste dagarna haha då jag kommit hem sent osv + upp tidigt och jobb på det. Men jobbet har gått bra iaf och jag trivs himla bra som sagt, så härliga arbetskamrater!!
 
Igårkväll träffade jag ett härligt tjejgäng. Vilma, Vilma, Amanda, Sanna och Stina. Vi var hemma hos Manda och hade en så härlig kväll med en massa snack och gott. Hade saknat de tjejerna och vi hade inte träffats på ett bra tag, så var roligt att se de igen.
 
Efter jobbet idag träffade jag Emil en stund och vi gick en runda och kollade på Scream och The O.C, riktigt bra serier! Alltså speciellt The O.C, älskar ju serier som den och karaktärerna/skådespelarna är så härliga <3 även att jag varit på skolan som de spelar in juuu!!! love. STARKT TIPS, båda serierna! (follow me on TVshowtime yo)
 
Imorgon blir det jobb och sedan kalas. Hoppas ni har det fint♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec