Summerburst - 5/5 toasts

2016-05-30 20:32:00
Daily Festligheter Resor Skoj iPhone Övrigt  40 kommentarer
 
Har verkligen haft livets helg som typ inte går att sätta ord på. Man kan inte vara annat än glad efter denna helgen alltsååå.
 
Jag och Wilma har hade turen att hennes moster bodde i Göteborg där vi bodde, så vi åkte ner med tåg på torsdagskvällen. Alltså tusan vad kul vi har haft bara där i den lägenheten haha. Vi har suttit i våra sängar och har skrattat till vi har blött ner hela sängen av gråt typ. Haha låter kul men typ sant.
 
Jag och Wilma försökte gå med hjälp av google maps haha och hämta pizza som vi beställde (det gick faktiskt stadigt) och tänkte sedan dricka lite vin som vi dessutom spillde på mattan, bästa oss. Vi åkte med spårvagnen till Ullevi vid typ 4 tiden på fredagen där vi mötte Karl från språkresan. Det var såå kul att träffa han igen då vi inte setts på 7 månader! Vi gick till någon förfest och sedan vidare mot bästa Summerburst. Alltså fyfan vad vackert. W&W spelade och när de spelade låten Bigfoot var det inte tråkigt alltså. Vi lyssnade även på Dada Life, Afrojack och sist men inte miiiinst Axwell / Ingrosso, ej dåliga!! Vilken stämning det var och alla dessa artister kickade igång publiken grymt bra.
 
Men inget går och jämföra med lördagen, alltså fy tusan vilken bra dag/kväll/natt!!!! Jag och Wilma började självklart dagen med att skratta åt allt och inget. När vi fixat oss and all mötte vi upp Karl vid Ullevi och förfestade lite lite. Gick sedan in och lyssnade på Icona Pop och Kygo. ALLTSÅ FOR REAL??? Tusan vad grymma de är!!!!! Orkar inte ens. Icona Pop har ju nått högsta leveln av girlpower och Kygo finns det bara en av assååå. Vi stod nästan längst fram på båda också, så jäkla kul. Vädret var med oss även denna dag, så himla perfekt och skaaapligt I feel. Finaste var ju de timmar solen tittade fram ofc!! Då mår man som bäst.
 
Armin Van Buuren och Alesso? Please, ta chansen och se dessa om ni kan. De var grymma! Shiiiit impressed. Har alltid tyckt om de dock men hade inte så höga förväntningar. Over all så blev man inte besviken på någon artist alltsååå, har typ gråtit nu när man har kollat alla videos man har och man vill bara uppleva det en gång till. Alesso avslutade det dessutom och det var ett riktigt bra avslut! Allt var så jäkla bra.
 
Bästa låtarna utifrån artisternas egna låtar var lätt No Money, Din tid kommer och This is what you came for. När Summerburst var slut gick jag, Wilma och Karl till Heineken Starclub där det var efterfest. Det var ett måste för oss att gå dit haha och ångrar verkligen inte att vi gjorde det! Jäklar vad kul även det var med en massa bra dunk och god dricka.
 
Alltså herregud om jag skulle sitta och skriva allt om denna helgen så hade det nog tagit hela natten haha då det finns så mycket att skriva. Tycker därför att bilderna får tala mycket för sig själva då det beskriver denna helgen riktigt jäkla bra. Jag och Wilma vill inget mer än tillbaka och uppleva det en gång till. Vi har pratat och planerat inför detta såå länge. Varit i stan typ varje dag för att förbereda och nu bara drömmer vi oss tillbaka. ♡♡
 
Både idag och igår var man ju inte liite trött haha. Att räkna upp de timmar man sovit var lite kul och mina fötter har helt enkelt fått stryk haha, men så värt det.
Nae Summerburst var verkligen det sjukaste och vi har redan planerat att åka dit även nästa år. Så åk dit om ni får chansen nu nu nu!!! Festivaler over all är så jäkla härliga och ni kommer få en uppleva något grymt!!! ♥
 
Hoppas ni också haft det grymt, tjatjatjatja 

Cute

2016-05-25 21:09:22
Djur Fotografier Natur  41 kommentarer
 
Bilder tagna i lördags på Emil och Minta. Sötisarna!
 
Ojojoj ett inlägg till idag. Mest bara för att jag har varit och kommer bli väldigt oaktiv just denna veckan. Åker ju som sagt till Göteborg imorgon!! Vi har längtat såå länge jag och Wilma efter detta och ikväll har vi skypat och packat. Gos! Tagga Summerburst♡
 
Nu är det bara nationella i matte som ska göras imorgon.. haha usch lite press på den. Men seeen åker vi!
 
Ska försöka höra av mig någon gång i helgen men kan inte lova någooot. Ni får ha det så härligt så länge!! ♡

Händelserika dagar

2016-05-25 09:00:00
Outfits iPhone  22 kommentarer

Denna veckan har det verkligen varit mycket och göra. I måndags hade jag kursprov i idrott och hade verkligen inte pluggat överhuvudtaget för har varit tvungen att prioritera annat, men fick ändå C+, riktigt nöjd! Hade även redovisning på foto där jag visade bilderna jag tog på pappi. På kvällen skypade jag med Eveline och vi drömde oss iväg bland alla sista minuten resor haha ♡♡ Rensade även min garderob samtidigt då det verkligen var behövligt då den verkligen var helt full.
 
Igår hade jag historia redovisning där jag pratade om John Kennedy och efter skolan gick jag och Wilma in till stan för att inhandla det sista till Summerburst, blev någon topp, mascara och lite annat. Hämtade även ut min väska (som är på bilden) när jag kom hem
(love it)
 
Igårkväll färgade mamma håret på mig då min utväxt inte var så grann. Blev som vanligt, väldigt nöjd då jag verkligen trivs i det mörkaEmil kom sedan och sov hos miii.
 
My outfit today ser ni längst upp och nu sitter jag på fotolektionen och ska stanna kvar lite extra i skolan pga matteverkstad då det är nationella imorgon. Efter nationella åker jag och Wilma till Götebooooorg! ♡

Finaste på balen

2016-05-22 21:45:08
Festligheter Fotografier Människor Skoj Övrigt  41 kommentarer
 
Igår var det dags för finaste kusinen att gå på studentbal, och jag fick äran att fota vackringen. Jag blev så otroligt nöjd med bilderna, bland det bästa jag någonsin tagit om jag får säg de själv. Oscar fick även ställa upp på foto, otroligt fina kusiner man har.
Det var perfekt fotoväder tycker jag också. Men visst är hon så otroligt vacker? Man fick ju tårar i ögonen över att se henne gå ur bilen och på röda mattan. Stod där och såg alla och herregud vad vackra och fina alla var!
 
Nu längtar jag tills jag ska på bal nästa år, kommer bli så spännande och kul. Nu väntas student för Maja också, helt otroligt att hon tar studenten i år. Så värd det är hon!
 
Har haft en fin helg med bal-tittande, födelsedagskalas för Tilda och fotbollstittande idag med familj och Emil. Nästa vecka blir tuff med mycket prov/redovisningar, men så värt det då jag och Wilma sedan åker till Göteborg över helgen!
 
Godnatt 

De senaste dagarna

2016-05-20 18:27:00
Daily iPhone  32 kommentarer
 
Jag, lite stressad? Äsch, nä men låt oss säga såhär, jag är superstressad! Såå mycket ska hända bara inom en vecka. 3 inlämningar, 2 redovisningar, ett prov och ett nationellt prov i matte (som man tydligen måste klara annars får man F i kursen, trots att man klarat alla andra prov) och allt ska vara klart på torsdag. Jag ska även rensa garderoben, packa till Summerburst och vara en social människa samtidigt haha. Nä fy tusan vad det är mycket nu! och i helgen kommer jag inte ha tid med så mycket skolarbeten heller. Nog om skolarbete och sånt, allt kommer vara så värt det sen, Summerburst om en vecka ju!
 
Har i alla fall haft ett par härliga dagar! I onsdagskväll skypade jag med bästa Eveline och Karl. Dessa två, makesssss me soooo happy!
Igår efter skolan gick jag och Wilma in till stan och shoppade och fikade lite. Det var såå mysigt! Jag köpte toppen på bilden och denna. Himla nöjd! (sedan beställde jag även en väska när jag kom hem, Ida då). Vi hade i alla fall det så roligt och glömde alla skolarbeten för några timmar, härligt det.
 
Idag hade jag bilen till skolan (dagen blir så mycket bättre om man slipper åka bussen och dessutom får köra bil). Efter skolan åkte jag hem en liten stund till min fina pojkvän och nu har jag precis ätit pappas goda hamburgartallrik.
 
Ikväll ska jag träffa mina eeeelsklingar Lisa och Malou. Kommer bli så mysigt. Ha en fin kväll!!
♥♥♥
 
ps: tack fina ni för alla kommentarer jag får varje dag. Fick exempelvis denna häromdagen: "tycker du ska prioritera skolan, vi finns kvar här när du är klar sen :) din blogg är grym!" tack!!

Fota ett yrke

2016-05-18 19:56:00
Fotografier Kreativt Människor Natur Skoj  30 kommentarer
 
Hej finisar! Hoppas allt är bra med er.
 
Idag har jag haft en härlig dag. Gick i skolan till bara 11 och stannade sedan kvar två timmar med Wilma för att gå på matteverkstad vid 12. Pappa hämtade mig i skolan runt 1 så åkte vi och fotade. Har ett projekt i skolan nu där vi skulle fota yrken så valde att fota pappa som är course manager / head greenkeper / chef på en golfbana i Kristianstaaaaad. Det var jätteroligt! Har alltid älskat o åka ut på banan med pappa och åka i elbilarna eller whatevs, har alltid varit så gos. Älskar första bilden!
 
När jag kom hem blev det lite matteplugg och åkte sedan iväg och åt på restaurang för att fira Emil's syster Tilda som fyller 14 år idag. Grattis finis ♡
 
Nu pratar jag med Eveline på skype hihi! Ha det fiint ♥

Concealer stick

2016-05-17 21:13:30
Tips  22 kommentarer
 
En riktigt bra concelaer som jag beställde här för några veckor sedan. Den smälter in i hudens egna ton och håller hela dagen (döljer mörka ringar!!), pigmenteringar osv. Ett starkt tips!!
 
Det är som sagt väldigt mycket i skolan just nu och det mesta är inom en vecka, så oftast när jag kommer hem blir det plugg som gäller. Men idag hann jag inte med plugg då jag efter en uppsats i engelska tog bussen hem och hoppade in i duschen. Hämtade sedan Emil så åkte vi in och kollade på min klass, ES15 och 4YP som hade konsert.
 
Kom nästan precis hem och ska väl också snart lägga mig, får seee. Ha det så fiiint

En härlig kväll

2016-05-15 18:04:00
Blommor Daily  35 kommentarer
 
Hade en riktigt härlig kväll igår! Ett gäng bra människor kom hit igårkväll och trots att vädret var lite sämre igår så satt vi faktiskt ute till klockan 9 då vi gick in och fortsatte spela lite spel och festaaa. Det var en riktigt härlig och rolig kväll och vi la oss inte förrän typ 4, brukar vara standard ;)

Idag borde jag ha pluggat, men jag har varit helt slut. Kollade på säsongsavslutningen av TVD och har såklart gråtit pga detta. Kollade även på The 100 och The Originals och sedan somnade jag i 1 timme haha. Idag är man ju inte piggelin men det kommer ju inte vara svårt att somna ikväll i alla fall <3

Äntligen helg

2016-05-14 15:53:43
Blommor  28 kommentarer
 
Äntligen helg! Igårkväll var jag iväg en stund på kvällen och gick ute på Boön och Sternö med Emil, hans mamma och syster. Det var jättemysigt! Innan jag somnade kollade jag på Game of Thrones och The Originals.

Idag var mormor och morfar här när jag vaknade så vi åt en mysig frukost. Har sedan varit och handlat lite och försökt ta tag lite i plugget. Ikväll ska jag träffa bra människor och ha en rolig kväll.

Kramis
 

Ett par nya att traska i

2016-05-12 20:57:30
Shopping  29 kommentarer
 
Ett par nya skor nu till sommaren, som jag verkligen egentligen inte behövde haha men kunde absolut inte motså. De är ju såå fina, enkla och sköna (finaste färgen me). När jag var i Kristianstad för några veckor sedan hittade jag dessa på Scorett men då fanns de tyvärr inte i min storlek och inte på nätet heller. Så nu har jag hållit utkik varje dag och äntligen kom de in häromdagen. Här hittar ni de.
 
Åh vad mycket det är just nu i skolan haha. Det bara slog mig igår att vi har något i exakt alla ämnen nu och det mesta ska vara färdigt och allt inom 2 veckor, panik. Det jag mest oroar mig för är matte nationella, ugh. Har i alla fall haft alla nationella i engelska nu då vi hade hör och läsförståelse idag, kan ju säg att det inte var det lättaste haha.
 
Jaja, snart är det sommarlov så det är bara till att hålla ut! och imorgon är det dessutom fredag♡ Kram!

Sommarväder och naglar

2016-05-10 18:36:00
iPhone  34 kommentarer
Iphone // VSCO
 
De två senaste dagarna har varit riktigt härliga. Igår efter skolan kom Wilma hem till mig så solade vi och badade enda till klockan var 7, hur härligt? Skypade sedan med bästa Fanny från spåkresan, inte lite man saknar henne.

Idag var det lika fint ute och efter många om och men aka beslutsångest så åkte en klänning på (ifrån Nelly) och det har verkligen varit så himla skönt att ha på den idag. Mina vita vans fick även åka på, har verkligen varit dålig på att använda de men de är så enkla och snygga ändå.
 
Efter skolan fikade jag i stan med Wilma, Hilde och Emma. Gick sedan till Sanna för att fixa mina naglar och såhääär blev resultatet! ↑ är riktigt nöjd, så duktig är hon! (nailsbyssanna på fb och instagram)
 
En riktigt bra tisdag faktiskt och ska snart möta upp Emil också som ska sova här inatt. :)
Kramis

Syster konfirmerad

2016-05-08 21:39:00
Festligheter Fotografier Skoj  32 kommentarer
 
Idag var det dags för min syster att konfirmera sig! Det var en jättefin konfirmation med fin sång osv. Underbart väder var det idag också så klänningen fick åka på. :) Efter konfirmationen blev det firande här hemma för Kaisa och vi åt god mat och tårta och Kaisa öppnade sina presenter. Det var ett par mysiga timmar.
 
Det har varit en jättefin dag fylld med glädje, härligt väder och fina människor.
Denna långhelgen hade inte kunnat bli bättre! Den har bjudit på mycket fint med underbara människor och ett helt fantastiskt väder. Så jag kan inte vara annat än glad och nöjd och kommer nog somna snabbt efter fartfyllda och härliga dagar. Hoppas ni också haft det underbart ♥ Kramis

Stenshuvud

2016-05-06 20:06:20
iPhone  33 kommentarer
 
Ytterligare en härlig dag med underbart väder!! Idag åkte jag,Emil, hans pappa och syster till Stenshuvud och vi har haft det jättemys (nu är man trött i benen pga mycket vandring och trött pga solen).
Det är verkligen såå himla fint där och idag var det perfekt väder att gå i!
 
Efter några timmar där åkte vi till Kivik och satt ute och åt god pizza, härligt det! Gick sedan ner till hamnen där Emil's mormor och morfar var med sin husbil, så där stannade vi också lite och fikade.
 
Har nästan precis kommit hem efter en jättehärlig dag i Skåneee! o nu tänkte jag titta på någon film med my parents ♡
Imorgon ska jag nog sova ut lite då jag verkligen inte suttit still denna vecka (och det har bara varit härligt of course hohoh) och sedan får vi se vad som händer. Ska i alla fall träffa Wilma på kvällen! ♡
 
Kram på er
 

Perfekt start på långhelgen

2016-05-05 18:13:57
Daily Natur iPhone  28 kommentarer
 
Perfekt start på denna långhelg, med fint väder och fina människor! ♡ Långhelg kan man ju verkligen säg att det behövdes nu.
 
Igårkväll kom Emil hit och vi åt grillat med mamma och papp, sedan körde vi och hämtade Emil's kusiner och åkte ut till Nytorpet för att gå. Så himla fint och härligt väder, riktigt fint är det där faktiskt! När vi kom hem kollade vi på Maria Wern. :)
 
Idag åt vi frukost ute i solen, gos var det. Körde sedan hem till mormor och morfar och åt god fika och hade det mysigt, som man alltid har där ♡
 
Hämtade sedan upp my queeeen Lisa!!! och vi åkte och köpte jordgubbar, munkar, dricka och lite godis på det och körde ut till Vägga vid havet och satt och pratade i några timmar. Hon och jag har röjt i våra daaaar (och det vet ni som följt min blogg länge, vi har alltid lika kul hihihi), queen. 21 graders värme och en fin vän på de, kan det bli bättre??? ♡
 
Ska snart äta gott igen och senare till Emil :*
Hoppas ni har det underbart!

Kappa

2016-05-03 16:43:56
Shopping  32 kommentarer
Kappa från Gina Tricot
 
Det var denna kappa jag köpte i Kristianstad i lördags, så himla härlig och vårig är den! Hade verkligen inga planer på att köpa en kappa nu men kunde inte motså denna. :)
Hade en dålig dag igår då jag visste att vi skulle ha en uppsats + en redovisning, men det gick ändå helt okej tycker jag.
 
Idag har jag haft en betydligt bättre dag! Dock var det nationella uppsats i engelska imorse och kan ju säg att jag inte fattade så väldans mycket av den, så gjorde helt enkelt mitt bästa så får vi se hur det går. Hade bara historia och sedan slutade vi. Jag och Wilma gick in en snabbis till stan och då köpte jag en födelsedagspresent till mamma och sedan åt vi på pastaco.
Vädret idag är ju helt fantastiskt! 18 grader, så himla skönt! :)
 

Ett ställe i min smak

2016-05-02 18:04:00
Tips  19 kommentarer
Stockholm, en så fin stad! Även om jag är väldigt berest av mig har jag inte varit där mer än en gång och det var ju på hösten. Framöver hade jag kunnat tänka mig att åka till Stockholm igen över en helg för att träffa min fina språkresekompis Fanny, som jag saknar. Det är bara tiden som hindrar mig från att åka då den måste finnas där först. Jag tror inte att jag och Fanny hade suttit still en sekund, för det finns ju en hel del att göra i Stockholm ;)
 
Jag skulle vara öppen för alla förslag! Bowling, racing, biljard, sportsimulator, eller bara en helt vanlig och kul kväll.
 
Att exempelvis åka den största karusellen på ett nöjesfält är bland det bästa och roligaste som finns. Upplevelsen är fantastisk och man får minnen för livet. Därför är exempelvis Gröna Lund ett måste för mig i Stockholm. Samtidigt så älskar jag att bara göra något avslappnande, som då att ta en lugn spadag. Även om energin finns där nästan hela tiden så tycker jag verkligen om att bara ta det lugnt ibland.
 
När jag sökte runt på nätet så hittade jag ett perfekt ställe precis i min smak, nämligen Ballbreaker som erbjuder allt ifrån bowling, racing, golf, biljard, restaurang m.m. Det kan även anordnas fester som personal fester, möhippa osv. Det finns även en relax avdelning för dem som vill koppla av eller unna sig något. Sounds perfect, right? ♥


ROADTRIP

2016-05-01 16:19:17
Skoj iPhone  27 kommentarer
 
Igååår körde jag till Kristianstad med Emil och Wilma! Tusan vilken rolig dag det var och det blir ju ännu roligare med de och om man kör. En grym trio är vi haha! Jag hittade en kappa på Gina Tricot (visar i ett annat inlägg) och en svart basic topp (långärmad) från Bik Bok. När vi gått runt i flera timmar blev vi så trötta så vi skrattade åt allt typ haha och vi gick och åt på goda khai & mui och satt där ett bra tag, var så mysigt verkligen.
En underbar dag med härligt väder med mina underbaringar. Love you soo much ♥♥♥♥
Wilma sov över här igår och vi kollade på The First Time (bästa Dylan), The 100 och TVD och hade det jättemysigt.
 
Idag har det varit runt 17 plusgrader? Helt sjuukt. Så jag har varit på Boön och gått med mamma, Emil, Emil's mamma och syster + deras två söta hundar. Vi åkte sedan in till stan för att ta en glass, var jättehärligt!
 
Grymt härlig helg som gav mig en massa ny positiv energiiiii, så nu är det bara till att kämpa sig igenom ett nationellt prov nästa vecka innan det blir långhelg. Kramis




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec