En härlig vecka i Sälen

2016-02-29 12:01:18
Resor Skoj  49 kommentarer
 
Igår klockan 8 kom vi hem från Dalarna efter en 11 timmars bilresa. Tack vare Emil, hans pappa och syster och Eveline så har jag haft en underbar vecka. Jag har lärt mig åka skidor och jag kan inte vara stoltare över mig själv för det och det gick väldigt fort för mig att lära mig. Var så taggad då jag älskar att uppleva nya saker. Mitt tålamod har verkligen blivit testat denna vecka och i och med att jag är så envis har jag åkt nästan alla backar i hela Hundfjället, förutom svarta då haha. 
 
Veckan har bestått av så mycket skratt, god mat (och fika, aldrig smakat så god oboy som där), krigande, trötta kroppar och ett helt fantastiskt väder m.m. Det har inte blivit att vi varit uppe hela nätterna, utan att vi runt halv 10 somnat snabbt som tusan pga så trötta. Det är så det ska vara!
 
Haha de har fått se alla sidor av mig denna veckan. Från ilska till lycka haha, för har varit så envis och så sur när det inte gått och så glad när det har gått.
 
Jag har ju aldrig varit på skidsemester innan och inte sett den "miljön och naturen" så att åka upp till toppen med liften och ta sig ner med en vacker utsikt, var en enorm frihet.
 
I onsdags stod jag vid E8:an i Hundfjället och väntade på Eveline. Helt plötsligt kom hon springandes och att få krama om henne igen var så härligt. Vi åkte upp till Lyktan där hon jobbade och åt godaste fikan. Goda toasts, varm choklad och de godaste kärleksmumsen jag någonsin ätit. Att få sitta och prata med henne om allt i några timmar var guldvärt. Trots distansen så vill jag aldrig förlora henne, hon är så viktig för mig. Likadant i fredags åkte jag och Emil upp med E8:an då hon jobbade så fick han träffa henne också. Hon bjöd på fika igen, sötisen!
 
I lördags, vågade jag åka 4 röda backar! Mycket tack vare Emil, som verkligen har peppat mig och varit positiv hela tiden. Min kärlek ♥ Det var alltså första veckan jag någonsin åkt och jag vågade åka röda backar. Tänkte inte på det i stunden att jag var stolt över mig själv, men nu i efterhand är jag så stolt! Då var det bara så roligt. Även att jag kom iväg när jag var sjuk, bara för att jag är så envis haha. Älskar det med mig själv!
 
Så denna resan, att åka iväg med dessa roliga människor och lära mig något nytt, var precis vad jag behövde! Tack Emil, Glenn och Tilda för att ni lärde mig åka och för att jag fick hänga med!
♡♡♡♡

Downhill Skiing

2016-02-24 12:37:15
Daily Resor  15 kommentarer


Jag har lärt mig åka skidor och livet äger här! Så himla vackert och härligt. Riktig frihet var det att åka från toppen igår!
Allt om min vecka och en massa bilder får ni se och läsa när jag kommer hem.

Hoppas ni har det underbart!
Följ mig på Instagram: idalindborgphoto
Snapchat: iidalindborg
För att se en massa bilder!

Kram

Next: Sälen

2016-02-21 08:59:46
Daily Resor  21 kommentarer

Kl 6.20 åkte vi! Gud vad roligt det kommer bli att spendera lovet i Sälen. Jag har ju aldrig åkt skidor heller, så det ska bli så kul och spännande att lära sig.
Jag är så glad att jag är så envis så att min sega förkylning inte har stoppat mig från att hänga med.

Jag kommer försöka blogga någon gång i alla fall. Om inte, följ mig på instagram: idalindborgphoto, och snapchat: iidalindborg.
Ni får ha det så underbart!
Hej så länge! :) ♡

Tyst

2016-02-19 17:23:00
Daily Fotografier  35 kommentarer
 
Min röst var lika hes idag när jag vaknade. Sa några ord till Tufsi och efter det har jag inte sagt ett ord, klockan var väl 10 då ungefär. Har fått skriva på lappar och sånt haha för vill verkligen att min röst ska vara normal när vi åker på söndag! Så idag har jag varit hemma och vilat och druckit te och honungsvatten och allt sånt för halsen.
 
Har även kollat på serier och packat ihop lite till Sälen.
Kramis♡
 
 
snapa miiig: iidalindborg

Malmö och sjuk

2016-02-18 14:52:31
Daily iPhone  31 kommentarer
 
Aouch, att hänga med till Malmö igår kanske jag inte skulle gjort. Under hela dagen började min röst bara försvinna mer och mer och hade så ont i halsen så jag knappt kunde prata. Usch ja, ville bara hem. Men ja, vi var på lite studiebesök och sånt. Det bästa med dagen var maten <3 Vapiano och hamburgare blev det. Vi var även på en stor musikal i 3 timmar som heter "Billy Elliot" och herregud vad bra den var!! Tog verkligen upp mycket om typ normer för tjejer och killar. Sånt fastnar jag för, intressant! Kom inte hem förrän 12 med bussen och då var det raka vägen hem och i säng snabbt.
 
Stannade hemma från skolan idag och åkte in till sjukhuset. Hade ingen halsfluss eller något sånt i alla fall, skönt. Det sa till mig att försöka vara tyst så mycket som möjligt nu (haha tb Brighton) men det kommer jag aboslut försöka vara för det var jag ju inte i Brighton haha... då skrek jag istället så den blev helt väck. Men jag ska för tusan iväg på söndag och vara frisk då!! Så nu blir det hostmedicin och halstabletter!!! Ska ta död på denna förkylning!
 
Kramis 

2016-02-16 18:07:11
Blommor  44 kommentarer
 
✿♡
 
Måste bara börja inlägget med detta, JUSTIN VANN EN GRAMMY IGÅR? Alltså hur glad är man inte för hans skull då han alltid velat vinna en. Bästa idolen alltså ♥♥
 
Igår skypade jag med Eveline och Karl, de äger <3 Sedan har jag sovit konstant hela natten, så skönt. Har ju mörkläggande rullgardin nu och har sedan jag fick den, sovit ungefär hela nätterna. Så skönt.
Jaa haha, min förkylning tyar inte släppa. Har ju varit förkyld nu till och från i några veckor och i helgen fick jag en enorm hosta som inte släpper och imorse hade jag lite feber. Måste verkligen vila upp mig nu till söndag, åker ju liksom till Sälen då? *.* Kommer bli så himla roligt och härligt och har ju aldrig åkt skidor heller. Kommer bli så kul!
I alla fall, krigade ändå till skolan då vi skulle ha uppsats i historia om Andra Världskriget. Fy haha, där satt man länge men hoppas det ändå gick vägen.
 
Imorgon om man mår, bär det av till Malmö med klassen! :)
Kramis ♡

You are my Valentine

2016-02-15 17:38:00
Daily Övrigt  35 kommentarer
 
♡ Har haft en väldigt mysig helg! Det var ju alla ♥ dag igår och jag fick så fina rosor av min fina. Fick även fina rosor av farfar och gulliga grejer av mamma, pappa, mormor och morfar. 
Jag och Emil valde att gå ut och äta i lördags istället. Var så himla mysigt och gott. Efter det gick vi på bio och såg The Revenant med Leonardo Dicaprio. Tusan vilken bra film! Måste se den igen, grym var den.
 
Igår var vi hos Emil's farmor och farfar och åt. Efter det åkte vi till mormor och morfar och fikade. Somnade på kvällen bredvid min finaste efter en perfekt helg! Hoppas ni har haft en härlig helg. Kramis 

Friyay

2016-02-12 16:21:03
Fotografier  40 kommentarer
 
Åh äntligen fredag och helg! Så fruktansvärt sköööönt!! Kommer bli en jättemysig helg dessutom.
 
Igår övningskörde jag ungefär till Olofström och hem i mörkret, gick bra och var roligt! Pratade sedan med Eveline och Karl på Skype hela kvällen. Bästa, saknar ihjäl ♡
 
Skolan idag har varit kul. På mediaproduktion jobbar ju vi med hudretusch och sånt i Photoshop och det är riktigt roligt! Hade även redovisning i svenska och det gick braa.
 
Om någon timme ska vi in till stan en sväääng och då ska jag nog passa på och köra också.
Ikväll blir det mys med familjen ♥
 
Kramis
 

How I Met Your Mother (bäst)

2016-02-11 15:22:28
Djur  30 kommentarer
Sötisen Tufsi imorse. Hon är så mysig.
 
Omg, igår såg jag och Emil klart How I Met Your Mother som vi har kollat på nu tillsammans några månader. REALLYYYY. Alltså det bästa♡ Inte många serier som slår himym. Den serien har lite av allt allltsåå♡

Igår sov Emil hos mig, mys. Idag hade jag sovmorgon men vaknade utav Kaisas alarm som hon aldrig stängde av haha... Tog i alla fall bussen lite tidigare då jag skulle in och köpa ett nytt glasskydd till min mobil, iiinte billigt alltså haha. Har nästan precis kommit hem och ska nog snart övningsköra.
 
Kramis

Roses

2016-02-09 17:50:00
Fotografier  39 kommentarer
 
The Chainsmokers - Roses ♡
 
Måndag och tisdag över, yes. Skönt. Mycket i skolan nu innan lov och allt, men det oooordnar sig. Idag när jag kom hem åt jag våfflor och ikväll blir det semla ♡ gotttt!
 
 

Last night

2016-02-07 15:57:00
iPhone  36 kommentarer
 
Last night was legen-- wait for it-- and I hope you're not lactose intolerant, because the second half of the word is-- dary! Legendary! (haha Barney's)
 
Alltsååå, det ägde. Wilma kom hit till mig vid 5 tiden och vi åt och fixade oss och stressade (haha mysigaste och roligaste var det). Sedan kom Emil, Moa, Hampus, Albin, Albin, Clara, Lisa, Malou, Sara, Matilda och Ida. Spelade spel, festade, dunkade musik och hade det helt fantastiskt. ♡♡ Blev väldigt lyckat och vi höll på i hela 8 timmar hahah bäst ju.
 
När ungefär alla åkt hem vid 2 tiden så visste nästan inte jag, Wilma, Emil och Hampus vart vi skulle ta vägen pga hunger och ville sååå ha pizza. Testade med någon onlinepizza men naa gick ju sådär haha. Räddaren i nöden, Sara!! Hennes pappa körde och hämtade pizza till oss. Alltså det var det godaste jag ätit på länge, var helt fantastiskt ju♡♡♡ GULD
 
Kom i alla fall inte i säng förrän halv 5 haha, väldigt lyckad kväll och natt i alla fall. Så idag har man då ont i halsen pga festade med förkylning, VÄÄÄRT
Tycker om dessa människor♡

20 månader

2016-02-06 11:16:49
Daily  36 kommentarer
 
20 månader idag with my love ♡
"You know how much I love looking at the sky but I'd miss a thousand sunsets just to look into your eyes"
 
Skoldagen igår var ganska kort då jag skulle på Risk 1:an 11.30-15.30. Det var faktiskt riktigt intressant och nyttigt!! Pratades och diskuterades mycket om riskerna i trafiken.
Efter det träffade jag Nathalie en liten stund på en fika i stan, jättemysigt <3
 
Hade även en jättemysig kväll då jag och familjen gick till Kvantum och köpte lite gott. Sedan kollade jag och mamma på The Longest Ride. Den var fantastisk, precis som alla andra Nicholas Sparks filmer.
 
Ikväll ska jag träffa fabulous peepz♡

Semlor bara för att

2016-02-04 19:53:17
Daily Mat  54 kommentarer
 
..det är så gotttttt ♡
 
Blev ingen sovmorgon för mig idag då jag hade körlektion 08.15, och även en till efter det. Det gick bra och var roligt!
Efter skolan hängde jag med Emil hem och vi var ute och gick och kollade även på How I Met Your Mother.
 
Ska försöka lägga mig tidigt även idag då jag har en väldans mensvärk och förkylningen är ej väck heller. Aja, trots detta så ska jag ha en grym helg alltså!!! ;)

Kramis

I det enkla bor det vackra

2016-02-03 14:42:03
Daily Fotografier  48 kommentarer
 
Haha "mådde sådär imorse så trodde jag skulle bli sjuk men det gick över sen", skrev jag i måndags här på bloggen. Haha jaa, igår vaknade jag med ont i halsen och kämpade mig igenom skola och mådde sådär. Emil sov hos mig <3 bästa. Idag har jag också ont i halsen uuugh så det är så skönt att ha slutat tidigt idag (hoppas jag ej blir ännu sämre omg). Jag och Wilma åt på mc, mumsigt och mys. Nu är jag hemma och har duschat och sitter här med en kopp te. Nu blir det vila vila vila och lägga mig tidigt ikväll då jag ska ha dubbellektion imorgon på körskolan ganska tidigt!
 
Kramis

About a week ago

2016-02-01 18:31:00
Natur  37 kommentarer
 
Det är så grått och trist ute just nu. Såå det fick bli en go bild som är tagen för bara någon vecka sedan då det var så himla fint ute.
Yes, då var måndagen avklarad. Igår var jag hos mormor och morfar en stund och fikade. På kvällen åkte jag till Emil och sov där. Mysig dag!
 
Ändå mys att det varit regnigt idag, fast bara om man är hemma haha. Men aaa, skolan gick bra osv osv. Mådde sådär imorse i skolan så trodde jag skulle bli sjuk men det gick över sen, så det var ju skönt!
 
Snart ska jag kolla på "Min bror kollokungen" med mamma och Kaisa. En jättegullig och bra serie på barnkanalen som vi följer, haha!

Kram




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec