Mer bal

2017-05-30 21:09:00
Daily Festligheter Skoj iPhone  28 kommentarer
Lite mer bilder från balen... fast denna gång från mobilen! Har sååå mycket bilder ♡♡
 
Äntligen! Alltså äntligen är jag helt klar med alla prov, inlämningar och redovisningar. Kan knappt förstå det själv. Så mycket vi haft de senaste veckorna har varit helt sjukt, men nu är allt avklarat och jag är nöjd över betygen jag fått hittills! Imorgon har jag faktiskt mina sista riktiga lektioner också. För är sedan ledig resten av veckan och nästa vecka är det studentvecka <3
 
Idag hade vi sista lektionen i Naturkunskap, den lektionen jag nog kommer sakna mest. Gillar verkligen inte ämnet haha men vi har haft så kul på lektionerna i gruppen. Det var även prisutdelning med UF med alla esteter. Jag och Wilma vann årets riskkapital hahah så fkn goals och vi är nöjda över vår insats må jag säg <3
Efter skolan träffade jag Emil och vi kollade bland annat på sista avsnittet av Riverdale. PUSS OCH KRAM på er ♡

Gårdagens festligheter

2017-05-28 00:28:52
Daily Festligheter  24 kommentarer
 
Igår tog vi en lite spontan utgång. Hade inte alls planerat i veckan på att gå ut då de två kommande helgerna lär bli en del festligheter hahha.. men roligt var det!! Även så himla härligt väder och vi satt ute hos Agnes och förfestade innan vi gick till Brooklyn, hur härligt som helst!
 
Idag har det varit närmare 30 grader ute? Helt sjukt. Jag och Emil har varit en runda i Tingsryd och sedan badat här hemma. Bästa bästa sommarkvällar att bada och vara ute sent. Jag och Kaisa åkte även till havet ikväll med lite fika, så gos.
 
Imorgon ska jag på konfirmation!
PUSS OCH KRAM

Prom dress

2017-05-25 12:17:00
Daily  24 kommentarer
Foto cred: Maja
 
BÄSTA bästa balen!! Vill bara göra om det igen. En dag jag alltid kommer minnas och vara glad över när jag tittar tillbaks på alla bilder.
Nu är det långhelg! och jag hade en jättemysig kväll igår med fina vänner och ska idag till Sölvesborg för att fota Vilma som ska gå på bal, ska bli såå kul!!!
 
TACK för alla fina kommentar i förra inlägget, jag blir så himla glad!!
PUSS OCH KRAM

Prom 2017

2017-05-22 22:21:00
Daily Festligheter Fotografier Skoj Övrigt  27 kommentarer
(Part 1, hahah) Foto cred till min kusin Maja, Sara och Kaisa. Även lagt in massvis här
 
Alltså balen! Kan knappt förstå att jag har gått på studentbal? Dagen var så fantastiskt bra och det var längesedan jag var så glad. Bättre kunde det inte bli och jag hade mer än gärna upplevt den fler gånger. Jag fick även gå med min pojkvän till balen och är SÅ glad över att det blev så. Finare har ni nog aldrig sett oss ;) Vi kunde inte heller fått ett bättre väder, strålande sol och över 20 grader, underbart! Pappa körde in mig och Emil runt halv 2 tiden och timmarna gick sjukt fort. Där träffade man alla och minglade runt, tog bilder, hade picknick och bara hade det hur härligt som helst. Runt halv 6 tiden gick vi in till middagen för att ha en sjuk kväll! Jag kunde ju inte heller vara mer nöjd över platsen jag fick?? Satt perfekt vid middagen med underbart fina vänner och min fina pojkvän. 
Kvällen ägde lika mycket som timmarna innan med massa dans, skratt och bara en massa lycka med underbara människor. Gråter när jag ser alla bilder på allihop för de är så fina!
 
En dröm sedan man var liten har ju såklart varit att känna sig som en prinsessa för en dag och det gjorde jag verkligen. Men efter att ha haft på klänningen i närmre 16 timmar så var det faktiskt ganska skönt att ta av den och fötterna dem värkte och gör fortfarande haha, men gud så värt!
 
TACK till alla inblandade som gjorde balen helt fantastisk! En utav de bästa dagarna jag fått uppleva i mitt liv. Jag vill göra om det 1000 gånger om ♡✿
(Fler bilder kommer!!!!)

Imorgon är det bal

2017-05-19 17:43:18
Daily  28 kommentarer
 
Jaa?? Det känns inte som att det alls var längesedan jag fotade Majas bal förra året. Imorgon ska jag själv få gå på bal, alltså vaaa? Vad tiden har gått fort men jag ser verkligen fram emot morgondagen då det känns väldigt spännande och kul. Vädret kommer vara med oss, ska bli 25 grader vad jag hörde sist? Detta året är det även ändring så de som är tillsammans ska få gå och ej lottas. Så jag och Emil ska gå tillsammans imorgon, vilket jag är så himla glad över!! Det var verkligen inte något vi trodde för tre år sedan, att vi skulle få gå tillsammans på vår studentbal.
 
Idag har jag även testat sminkning då Kaisas kompis ska sminka mig imorgon, blev riktigt nöjd. Vi har även provåkt bilen som vi ska åka imorgon och tycker det är så kul att pappa ska köra oss in. Snart ska jag äta tacos med familjen ute i solen och senare ska jag träffa kompisar för att planera skattjakten under studentveckan.
 
Imorgon blir det att gå upp tidigt och gå till frisören, fullt ös hela dagen!
PUSS OCH KRAM

Preparation

2017-05-17 19:36:00
Daily Djur  24 kommentarer
 
Ja, nu är det mycket alltså. Därav säääämst bloggning verkligen. Men i alla fall, har haft bra dagar med mycket och göra. Vädret har varit med oss så det har varit härligt. Jag har varit i Kristianstad med Stoffe för shoppning, jobbat på årsredovisningen för UF-företaget med Wilma, sovit över med Emil, ätit frukost hos mormor och morfar, pluggat och varit på valsträning inför balen haha som faktiskt var kul, roligt att testa på något nytt. Idag har även jag och Wilma avvecklat vårt UF-företag. Måste säg det, shit vad skönt. Så mycket vi jobbat på det, härligt att det är avslutat nu även fast det har varit kul. Idag har jag även gjort lite ärenden med mamma i stan.
 
Jag vet ärligt talat inte ens vilket ben jag ska stå på just nu. Vi har aldrig haft såhär mycket i skolan. Jag fick sjukanmäla mig igår för att hinna att sitta med skolarbeten och överväger att även göra det imorgon också. När jag väl sätter mig för att plugga går det fort så igår fick jag en del gjort, men trots det så har jag nästan mer än hälften kvar. Helt sjukt och snart sätts betygen.
I helgen är det bal??? Alltså vaaa, vad händer med tiden? Jag är dock excited för allt framför mig just nu!
 
Nu mååååste jag börja plugga igen, PUSS OCH KRAM

The best is yet to come

2017-05-13 23:48:00
Daily Festligheter Skoj iPhone  26 kommentarer
 
MÖSSPÅTAGNING
ooooo herre vad bilder.... det blev!!!! och jag blir så glad när jag ser vartenda en!
 
Igår i alla fall var det mösspåtagning! Vi möttes upp i parken (snäckan) vid Väggaskolan och med härliga människor till detta underbara vädret, så kunde det inte bli mer än lyckat. Vädret hade varit sämst hela veckan och igår var det hur härligt som helst, vilken tur vi hade! Efter några timmar där gick vi mot Brooklyn där kvällen fortsatte. Efter 10 timmars festande (timmarna gick otroligt fort) så åkte vi hemåt.
 
Bilderna får tala för sig själva. Den bästa tiden, den kommer nu!!!! ♡♡♡

Fräsch

2017-05-09 21:55:12
Daily It's me Självporträtt  26 kommentarer
 
Alltså äntligen? Mitt hår har i några månader varit ett kaos, varför? Jo för jag har inte klippt det på 13 månader? 13 MÅNADER!? Jag har aldrig gått så lång tid utan att klippa mitt hår, men jag har verkligen velat ha det långt. Men tillslut går det inte längre då det är så slitet så det inte går att hantera haha. Kände i alla fall att jag verkligen behövde en uppfräschning av håret och valde även att färga/slinga håret i lördags. Jag blev verkligen jättenöjd. De blonda fick komma fram igen efter några år och det är roligt med en förändring med olika slingor i håret. Härligt nu inför sommaren!
 

A 5 days trip to Amsterdam

2017-05-07 13:49:00
Daily Resor Skoj  24 kommentarer
 
I fredags runt 9 tiden kom vi hem efter 5 dagar i Amsterdam på klassresa. Dagarna har gått väldigt fort och vi har hunnit med mycket. Allt från att gå på Rijksmuseum (vilket som var väldigt intressant faktiskt och fina grejer att se) till att shoppa, guidad båttur på Amsterdams kanaler, besök på Anne Franks Museum, The Fault in Our Stars Bench, utgång och mys på hotellrummet. Vi gick i så mycket affärer så fötterna hade väldans värk haha. Vi gick in i mycket souvenir butiker och det var lite annorlunda att se då det finns mycket som Amsterdam är känt för haha.
 
Något som var riktigt gripande att se var Anne Franks Museum. Det var ju huset som de gömde sig och det var så äkta där inne. Jag har läst dagboken och såg därför extra fram emot att gå dit. Tycker det är ett måste när man besöker Amsterdam!
Utelivet i Amsterdam var också något utöver det vanliga. Vi besökte klubben Hotshots och det var väldigt livat och grym musik med bland annat Beyonce och Greace och sådana nostalgi låtar. Vi kom hem klockan 5 och var helt slut då klubben stängde kl 4.
 
Ett måste för mig var även att gå till The Fault in Our Stars bänken. Den filmen och berättelsen är så fin och det var så roligt att se alla citat och hänglåsen på bänken. It was coooool.
Sista kvällen fick jag även feber och jag har aldrig varit så otaggad på en hemresa pga sjuk. Men jag sov 11 timmar natten till vi skulle åka hem, var helt slut men resan hem gick bra. Har därför vilat mycket sen jag kom hem och även fast jag fortfarande har en väldans förkylning så är febern väck, skönt. Igår var jag även och färgade och klippte mitt hår, blev så himla nöjd! Kommer visa bilder i kommande inlägg.
 
I alla fall, Amsterdam var så himla fint och vi hade lite otur med vädret men det tycker jag inte gjorde så mycket. Det är en stad jag alltid velat besöka och rekommenderar!! Något jag gillade var att vi fick så mycket fritid, så man fick göra lite vad man kände för.
Hoppas ni haft det underbart i det härliga vädret som är nu, puss och kram! ♥♥
 
Förresten, har skrivit en artikel för STS, här!

Next up: Amsterdam!

2017-05-01 00:05:00
Daily iPhone  30 kommentarer
 
Imorgon drar jag och klassen till Amsterdam! Nu känns allt säljande med New Body, kakor hit och dit värt det. Vi kommer vara i Amsterdam från måndag till fredag och jag hoppas att vi kommer få det jättekul! Kommer förmodligen försöka göra ett inlägg, annars hörs vi när jag kommer hem.
 
Annars, har jag haft en jätterolig kväll med Emil, Albin, Hampus och Carl. Vi har grillat och haft det götttt, hoppas ni har en nice Valborg!  PUSS OCH KRAM VI HÖRS ❤  




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec