Svar

2013-11-30 02:33:00
Daily It's me Listor  15 kommentarer
Ett favoritminne du har?
Oj herregud, det finns ju för många! Har ju massa med familj, som tex alla resor vi har gjort varje år. Har ju också med kompisar, alla ställen vi åkt till tillsammans, har över 10000 favoritminnen haha! Men vi gör det lite enklare så jag tar frågan istället som "ett favoritminne 2013". Då kan jag säga som såhär att jag har massa minnen ifrån detta året, det har varit ett fantastiskt bra år och som jag skrev i somras så hade jag den bästa sommaren någonsin. Men något av de bästa som har hänt mig var ju i april då jag fick se Justin, det betydde allt. När han kom in med vingarna och jag började storgråta, även fast jag inte kan fatta att jag har sett honom så är det ett minne som kommer hänga med mig hela livet.
 
 
Vilken är den bästa årstiden och varför?
Jag gillar alla årstider på sitt sätt. Jag gillar speciellt våren, sommaren och vintern, men också hösten. Sommaren är ju solklara favoriten men också vintern. Den härligaste årstiden är sommaren för allt bra händer, man åker iväg med familj och kompisar, man badar, man cyklar överallt, man gör saker hela tiden. Vintern är så himla mysig, advent och jul, bland det mysigaste, och nyår är varje år lika kul.
 
Vad är det bästa med julen?
Det bästa med julen måste vara att få vara med sin familj, det är det viktiga. En perfekt julafton är att man vaknar upp och äter en god frukost tillsammans med familjen till julkalendern, och sen sätter sig vid granen och öppnar lite julklappar, går ut och åker pulka, när klockan är 3 så kollar man på Kalle Anka, och sen fortsätter hela dagen och man är glad hela tiden. Det finns så himla mycket bra med julen och något som också är bra med julen är ju såklart gröt och pepparkaksdeg hihi. Något som också är underbart är Justins julalbum och att pynta.
 
Gillar du vintern?
Jag älskar vintern! Jag längtar såå mycket till snön kommer, det hade varit perfekt om den kom nu till första december och advent. Längtar tills man kan åka pulkaaa!
 
 
Vilket är ditt favorit och sämsta ämne i skolan?
Jag vet inte vilket som är mitt favorit direkt men det som jag känner att jag klarar av bäst är språk (engelska, spanska, svenska) och också idrott. Det beror också på lärarna tycker jag, jag gillade inte SO så himla mycket innan tex men vi har en sån rolig lärare i SO så då blir det kul mycket roligare. Det ämne som jag gillar minst är nog fysik och matte.
 
Gillar du att baka/laga mat?
Ja det är svinkul tycker jag, speciellt med kompisar eller familjen! Själv är inte lika roligt.
 
Vad använder du för parfym?
Jag använder olika parfymer som tex Victoria Secret, Hollister, Secret Peona, Fantasy [Britney]. Har massa parfymer hemma som jag använder.
 
Vad är ditt besöksrekord? Har du något mål med din blogg?
Mitt besöksrekord vet jag faktiskt inte riktigt hihi. Men sidvisningar hade jag för någon vecka sen nästan 600. Vet dock inte om det är de högsta på alla dessa år jag har bloggat, och unika har det nog varit nästan 400. Jag har inte direkt något mål med min blogg just nu, jag bloggar ju för att jag tycker det är kul och vill visa upp mina bilder, och för mina läsare såklart hihi. Hmm, ett mål är nog att vara med på startsidan som "veckans blogg" någongång, skulle vara grymt kul.
 
Vad har du för kamera?
Får ofta denna frågan, jag har kameran Canon EOS 600D och är kanonnöjd med den! Fick den julen 2011 och ÄLSKAR den! Om du vill läsa mer om min kamera och om mina objektiv så finns "Min kamera" med i mina kategorier.
 
Kan inte du visa något fototips?
Joooo!!! Om det är något speciellt fototips som ni vill ha så är det bara att kommentera. Annars kan jag fixa ett så fort som möjligt när jag har tid! :-) :$
 
Hur gör du när du fotar dig själv?
Får denna frågan väldigt ofta också. När jag fotar så har jag kameran på ett stativ och använder en fjärkontroll. Stativ är ju väldigt bra att ha, det blir väldigt väldigt mycket lättare att fota med ett stativ verkligen. Fjärrkontroll är nog det viktigaste kan jag tycka, utan den hade jag inte fotat så mycket självporträtt som jag gör. Innan när jag inte hade en fjärrutlösare så blev bilden suddig, varför? Jo för att med hjälp av fjärrkontrollen ställer kameran in fokusen själv med hjälp av en knapp på fjärrkontrollen. Ett tips om du är sugen på att köpa en, ta ut batteriet varje gång efter du har fotat, då behöver man inte köpa batterier så ofta. Något jag också har väldigt mycket nytta av är min vridbara skärm som jag har på kameran, jag vrider bara skärmen så jag ser mig själv och ställer in fokusen på mitt huvud. Jag använder också reflexskärmar när jag fotar inomhus om det är mörkt. Kan fixa ett inlägg där jag berättar mer om hur jag gör när jag fotar självporträt om ni vill?
 
Vad har du tänkt att jobba med, eller vad skulle du helst vilja jobba med?
Åh jag har ingen aning just nu! Jag gillar att fota, jag gillar att hålla på med kläder, jag gilla att filma/redigera, jag gillar att jobba med barn också. Just nu har jag ingen aning, och därför är jag jätteglad att det programmet jag kommer välja är högskoleförberedande. Har tänkte på länge att det skulle vara jätteroligt att jobba bakom en film.

Vad gillar du mest att fota?
Något som jag har börjat gilla lite mer att fota nu är mat, älskar att fota det Gillar också att fota djur, människor, kreativa saker, mig själv (haha), natur. Ja allt möjligt! Älskar att fota om man tex är utomlands eller iväg på något kul, äventyr helt enkelt.
 
Har du gjort din bloggdesign själv, tips på hur man gör en bra bloggdesign?
Ja det har jag. För att få en snygg bloggdesign tycker jag först att man ska lära sig grunderna, olika html koder. Ju mer man vill och ha intresse för att lära sig, desto snyggare blir designen. Googla runt och designadinblogg.se är en väldigt bra sida för att lära sig.
 
Vad är ditt bästa tips innan man går ut och fotar?
Om det är vinter, se så inte kameran är full med bilder eller videos. Töm minneskortet haha, annars står du där ute och blir sjuk, det har hänt mig. Kolla också så batterier är laddade! Något jag verkligen kan rekommendera att göra som jag har råkat ut för flera gånger är till dig som har en fjärrutlösare, kolla så inte batteriet är slut! Det har hänt flera gånger då jag har satt på kameran på stativet, gått ut, fixat mig, åkt iväg, så har batteriet varit slut så har fått ringa pappa haha så har han fått köpa nytt.
 
Tycker inte du det är pinsamt när du är ute och fotar bilder på dig själv och folk ser sig haha?
Nej verkligen inte! Jag bryr mig aldrig hehe. Brukar alltid träffa äldre människor som alltid är intresserade av vad jag gör och vad jag fotar, och ibland slutar det med att man står där och pratar en stund med de. Man vänjer sig.
 
Vad heter du på instagram?
Jag heter idalindborgphoto där!
 
 
 
Vilken linje ska du välja inför gymnasiet? Kommer du sakna din klass och skola?
Jag kommer nog välja Estetik och Media med inriktning media. Har tänkt på det länge och det känns rätt. Jag vet som sagt inte vad jag vill bli i framtiden, så jag vill välja något som jag tycker är kul nu så jag får 3 roliga år på gymnasiet och verkligen hålla på med det som jag tycker är roligt, och sen om 3 år kanske jag då vet vad jag vill bli, vilket då troligtvis kan vara fotograf. :) Jaa jag kommer sakna min klass extremt mycket, har kommit de flesta så himla nära och har massa bästa vänner i klassen. Jag kommer sakna Stenbacka också såklart även fast det kommer rivas hehe. Jag kommer sakna mitt skåp.. [ehm?]. Trivs verkligen med min klass, tycker de är så goa och roliga. Kommer också sakna vissa lärare såklart hehe.
 
Brukar det komma fram bloggläsare till dig?
Det har hänt! :)
 
Gråter du lätt?
Det beror på hur du menar. Jag gråter alltid till filmer, om det är något jättegulligt som en kille gör i en tv-serie t.ex eller i en film börjar jag gråta, och när det är något sorgligt såklart. Så på det sättet, absolut! Om jag ser någon som står mig nära börjar gråta, börjar jag med, eller får tårar i ögonen i alla fall. Jag är ändå rätt känslig av mig. Om jag slår mig, nästan aldrig, det krävs mycket. Tror nog att mina kompisar och tränare i fotbollen inte har sett mig gråta så många gånger under mina fotbollsår, reser mig oftast upp och glömmer bort även fast ibland när jag slår mig gör det så fruktansvärt ont. Kriga!!!!
 
Vem är din favorit i idol?
Kevin! Gabriel var min också innan men stora favoriten har alltid varit Kevin. Favorittjej är Elin, så är jätteglad över att Kevin och Elin står i final.
 
Vet många om att du gillar Justin?
Åh ja! Typ hela skolan vet, alla lärare och allting haha. Åh jag fick ju reda på att Believe kommer nästan dit jag bor! och vi får filmen innan USA, hur gött? Taggad till tusen :D
 
Om du fick leva i en tv-serie, vilken serie hade du då valt?
Åh jag kollar ju på så många serier, men lätt 90210. Jag lever mig in och drömmer om den serien hela tiden, det är den bästa serien. Tänk att få vara i det gänget och typ umgås med världens roligaste Navid och snyggaste Liam och härligaste Naomi! Tänk att kunna surfa som Ivy, åh det finns så mycket med den serien som är så bra. Ser ju även på serier som Awkward, Pretty Little Liars, Twisted, Andra Avenyn, Ravenswood, och Dallas (just nu) Jag och mina kompisar bestämde att vi för 1 år sen skulle va en karraktär i PLL, och jag är då Aria haha. De är så roligt att leva sig in i en serie med sina vänner och prata om en serie som man tillsammans älskar.
 

handla julklappar

2013-11-28 21:07:00
Daily Fotografier Skoj Övrigt  21 kommentarer
 
Åkte in till stan med Lisa idag för att julhandla. Vi träffade också Natta där inne, kul! Vi gick och handlade julklappar och fikade. Hittade också ett linne till mig själv som jag tänkte ha på julafton, får se ;) Så nu är jag klar med alla julklappar! Ska bara beställa något och lite sånt. Alltid lika mysigt att åka in och handla julklappar. Ikväll har vi hälsat på mormor på sjukhuset, det var väldigt mysigt att få träffa henne och träffade också kusinerna ♥ Har haft en superbra studiedag! Ikväll har vi också fixat julstjärnor och ljusstakar och förberett inför första advent, såå mysigt! Ska ta en lussebulle och lite te snart och ikväll blir det att se på Dallas. Imorgon är det fredag och sen helg ♡

då solen går ner

2013-11-27 22:00:00
Daily Fotografier Natur  21 kommentarer
 
Hej på er! Vad kul att bloppisen nedanför har uppskattats, jättekul ju! Har ikväll varit på öppet hus på vägga, och nu är jag ganska säker på vad jag ska välja. Har precis ätit pizza och kollat på världens bästa bonde söker fru med familjen. Imorgon är det studiedag, sjukt härligt ju! Snart är det jul och jag längtar något så fruktansvärt mycket till julkalendern, såå mysigt att sitta och kolla på den varje dag fram till julafton. Något som är mindre roligt är att mormor ligger på sjukhuset, jag hoppas verkligen hon blir bättre snart fina mormor ♡♡ Ska snart se på Paradise Hotel, och sen får jag se vad jag hittar på här hemma :] Imorgon ska jag in till stan med Lisa för att köpa julklappar :* kram på er ♥ bilden är ifrån igår, är väldigt nöjd med bilden och tyckte att jag fick med väldigt fina färger. har för övrigt massor av bilder som jag vill visa nu, det brukar alltid bli så i december, hoppas på att snön kommer oxå!

Bloppis

2013-11-25 20:31:00
Daily  29 kommentarer
 
Storlek: M
Pris: 40 kr + 30 kr frakt
Beskrivning: Vit spets topp från Bik Bok.
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
SÅLD SÅLD SÅLD SÅLD!
 
 
Storlek: XS
Pris: 40 kr + 30 kr frakt
Beskrivning: Snygg magtröja ifrån New Yorker, använd 2 gånger.
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
SÅLD SÅLD SÅLD SÅLD!
 
 
Storlek: S
Pris: 30 kr + 30 kr frakt
Beskrivning: Bommulslinne med spets ifrån Bik Bok.
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
SÅLD SÅLD SÅLD SÅLD!
 
 
Storlek: XS
Pris: 50 kr + 25 kr frakt
Beskrivning: Kort magtröja från Bik Bok, använd 1 gång vid en fotografering.
 
Köpa eller veta mer? Maila [email protected]
 
SÅLD SÅLD SÅLD SÅLD! 
 
MIN FÖRSTA BLOPPIS, SKULLE VARA JÄTTEROLIGT OM NI HITTAR NÅGOT SOM NI GILLAR ♥♥

I'm friends with the monster that's under my bed

2013-11-24 12:36:00
It's me Självporträtt  35 kommentarer
Canon EOS 600D + Canon EF 50/1.8 II
50mm ♥ Iso: 100 ♥ F4.0 ♥ Slutartid: 1/100
Foto, redigering, på bild: Jag
 
Någon favorit? ♥
Ps: Håll utkik inne på bloggen imorgon, för jag lägger upp en bloppis här imorgon efter skolan. Glöm inte frågestunden heller! Svarar på frågorna i veckan, KLICKA HÄR

Dear John

2013-11-23 14:44:00
Daily Filmer  20 kommentarer
Nu ska jag och Lisa se världens bästa film och gråta. Kommer alltid vara favoriten ♥♥♥♥
Nicholas Sparks filmer är de bästa, Channing Tatum ♡
 
Kan trailern utantill och har gjort kunnat den i några år nu, tryck på bilden för att komma till trailern.
 

Thank god it's friday

2013-11-22 16:03:00
Daily  23 kommentarer
 
Är sjukt stolt över mig själv! Har svårt för matte men ändå fick jag C {nära B} på matteprovet. Denna terminen i skolan har verkligen gått bra, har också varit en halvpoäng till A på mitt kemiprov, fått A på spanska uppsats och engelska och på några hemtentor. Det som jag verkligen blev glad över igår är att jag fick alla markerade på högsta nivån på min biologi inlämning! Jobbade mycket med den då det blev 20 sidor, och jag fick A! Så sjukt stolt över mig själv. De senaste veckorna i skolan har verkligen gått bra. Har precis fotat kläderna till bloppisen. Kollade också på The Mortal Instruments på engelskan idag, såå go. Anyway, igår efter skolan var jag med bästa Ida och det var lika kul som alltid, fick också hem min nyårsoutfit! Längtar något så fruktansvärt mycket till jul!!!!! Ikväll blir det idol! ♡
 

Kärlek

2013-11-20 23:52:00
Daily Filmer  21 kommentarer
 
Kom nyss hem ifrån bion då jag och mina kompisar har sett Catching Fire, ååååh vad bra den var! Satt och skakade och rös hela filmen {grät också}. Den var ju helt fantastiskt bra!! Lika bra som jag trodde, om inte bättre. När den var slut så blev det några frågetecken men fy tusan vad jag längtar tills nästa! Jag läste någonstans "Jag tycker verkligen att de har lyckats skapa en värld som man sugs in i". Det håller jag med om! De har verkligen lyckats med denna filmen också, kärleken till The Hunger Games och rollerna i filmerna går inte att förklara. ♡ Kan inte ens fatta att jag har sett den för har längtat så mycket, den var alltså så bra och får 11 av 10 stjärnor ;) ☆ Älskar när de är i skogen och allt aoiifjwioewjr såå bra och spännande hela filmen rakt igenom! Innan bion hände det jätte roliga grejer haha! + att vi var på öppet hus på östersjögymnasiet, det var också kul! Nu måste jag sova, och somnar med ett leende. Glöm nu inte att kolla på Catching Fire på bio!!!!!! ♥
[klicka på min bild för att komma till trailern], glöm inte frågestunden ett inlägg nedanför ♥

Ställ frågor

2013-11-19 20:37:00
Daily  24 kommentarer
 
 
Nu tänkte jag ha en frågestund på bloggen. Det var ett tag sen sist, så fråga om det är något ni undrar så svarar jag om några dagar! ♡
 
För övrigt så har vi åkt skridskor med skolan idag, det var superkul! Har också fått hem min fina Kevin tröja som jag vann, den som twittrade Walkiers först vann den och jag vann, jätte roligt verkligen! Mormor och morfar har också varit här, och har precis kollat på Andra Avenyn och Awkward! Taggad på att se matchen nu, Sverige mot Portugal!! ♥

Go måndag

2013-11-18 19:04:01
Daily Fotografier Mat  34 kommentarer
 
Skönaste måndagen på länge. Började dagen som vanligt att lyssna på Justins nya låt, så go låt på ett väldigt "*.*" sätt heheh. Cyklade sedan till skolan och var i bildsalen mellan 8 - halv 11. Som jag nämnde igår så skulle vi redovisa våra uppfinningar idag inför 3 klasser. Det gick faktiskt jättebra tycker jag med tanke på att vi var 2 stycken i min grupp! Inte vad vi hade räknat med från början direkt haha, men vi klarade det jättebra tycker jag. Åkte sedan hem och var hemma vid redan 11, såå himla skönt. Så idag har jag mest legat i soffan och kollat på serier med Skrållan och spelat Fifa med pappa. Ska snart kolla på Johan Falk med familjen ♡

Homies

2013-11-17 20:36:00
Daily Outfits  28 kommentarer
Tröja Bikbok ❤ Pannband Gina ❤ Öronhänge Ur&Penn ❤ Shorts Cubus ❤ Skor Skopunkten 
HAR STRUMPBYXOR UNDER SHORTSEN!
 
Idag har det varit sjukt härligt väder!! Har kollat på serier, varit ute och fotat, tränat och har precis kollat på Solsidan med familjen. Imorgon kommer det bli en lugn dag i skolan, den enda lugna dagen på hela veckan för vi har verkstadsvecka hehe.. Imorgon ska vi redovisa vår uppfinning och sen slutar vi, såå skönt!! Nu ska jag kolla på film med bästa familjen, ha det så bra! ♥

Good food, good mood

2013-11-16 22:32:26
Daily Mat  34 kommentarer
Ikväll har jag, pappa och Kaisa lagat plankstek, och det var bland det godaste jag ätit! Sjukt gott och jätteroligt att vara med och göra det. Man blev verkligen mätt och så sjukt gott♥ För övrigt så har dagen varit lugn men bra! Mormor och morfar var här en stund innan idag och ikväll har jag, pappa och Kaisa efter maten varit iväg och ätit glass på mc. Har också precis sett så mycket bättre med massa gott, och ska snart sätta mig vid tv:n igen för att se på Awkward, men först ska jag se klart ett Andra Avenyn avsnitt. Hoppas ni också har haft en go lördag ♡
 
 

happy girl

2013-11-16 01:16:00
Blommor Daily Fotografier Natur  28 kommentarer
 
Veckan har absolut inte varit jobbig i skolan, så det har ju varit bra, den har snarare varit väldigt rolig. Vi har bestämt ett shippnamn till Martin och Markus nu juue (Martus) yey fint. Det var sjukt kallt imorse så pappa körde mig till skolan, tack och lov!!!! Minusgrader var det till och med, och frost. Efter skolan kollade jag på bonde söker fru med gott té och sen kollade jag på några Awkward avsnitt. Matty i serien är verkligen snygg. Ikväll har jag haft myskväll med familjen då vi först såg idol och sedan matchen mellan Sverige och Portugal. Pappa blev ju så inne i matchen som alltid, och mamma med faktiskt så det var så kul att se hahaha!!
Hoppas ni har haft en bra fredag och ha en superbra helg!! ♡

Skrållan är Blekinges sötaste katt

2013-11-14 21:59:00
Daily Djur Skoj Skrållan  21 kommentarer
 
 
Hej! Dagen idag har varit fruktansvärt bra verkligen! Gick upp väldigt tidigt idag, redan klockan 6. Jag kan ju börja att berätta att vi igår fick reda på att Skrållan hade vunnit i tävlingen "Blekinges sötaste katt" och att en tjej ifrån Sveriges radio skulle komma och intervjua mig och Kaisa imorse. Det var jätte kul verkligen och tack för alla röster! Om ni här och {här} så hittar ni intervjuerna. På den andra dock så kan ni klickar på 01:14:00 ungefär så kommer ni till ämnet då det handlar om Skrållan. Det var så himla roligt!! Idag fick jag också i skolan reda på att jag vann Walkierströjan som de tävlade ut i fredags, så himla kul! Har varit en väldigt rolig torsdag och i skolan är det kul denna veckan för vi har Martin och Markus som lärare hela veckan (roligaste lärarna). Var också med Ida efter och vi kollade på Ravenswood, super spännande juu!! Är dödstrött nu men ska ändå kolla på Dallas nu, får inte missa det *.* Ha det super!! ♥

Today I will be happier than a bird with a french fry

2013-11-13 22:15:00
Daily Fotografier Natur  16 kommentarer
 
Imorgon är det torsdag och snart helg igen, jag fattar inte vad veckorna tar vägen haha, men denna veckan är inte så jobbig heller tycker inte jag för vi har projekt vecka. Ja nu detta med projektet, min grupp gör en app som uppfinning som heter Cityguide som ska hjälpa människor att hitta i olika städer så appen uppdateras och människor får all information om typ vart olika affärer och restauranger ligger och så i staden man befinner sig i, dock ska vi inte göra appen för det kan man ju inte i nuläget, men det är vår uppfinning ;) Förresten så kom Antons nya singel idag "Close up" såå bra! När jag kom hem kollade på Awkward och Andra Avenyn och ikväll har jag varit och tränat, så kom hem för någon timme sen. Tänkte sova nu för imorgon ska jag upp tidigt! Ha det fiint ♥
Vad tycker ni om bilderna förresten? Andra bilden är klart min favorit av de ♡

farsdag

2013-11-12 22:26:00
Daily Festligheter Fotografier Övrigt  25 kommentarer
 
Här är några söta bilder ifrån fars dag i söndags hemma hos mormor och morfar hihi. ♥ Imorgon är det redan onsdag, tiden går verkligen fort och snart är det ju jullov till och med, längtar till jul!!!!!!!!! Efter skolan hängde Lisa med mig hem och vi kollade på bästa 90210 och åt goda pannkakor. 90210 är bästa serien vi asiofjoewgoiwjgi dör. Har nästan precis sett några Andra Avenyn avsnitt, älskar att det är massa avsnitt kvar innan det slutar hihi *.* Det är ju någonting med 200 avsnitt av Andra Avenyn så det är ju super. Började också kolla på Awkward nyss, tror den serien kommer bli super! Tänkte sova nu för behöver verkligen sömn. Massa kramar ♡
 
PS: Min älskade katt Skrållan blev utsedd till en av Blekinge sötaste katter. Det skulle vara jätteroligt om ni röstade på min lilla sötis, hon är nr 2. {KLICKA HÄR}. ♥♥

saturday by night

2013-11-11 22:30:00
Daily Övrigt  22 kommentarer

 
Två bilder ifrån lördagskväll när jag och Kaisa satte oss och kollade på film. Idag var det helt okej i skolan, vi var på massa gymnasieinformation och sedan hade vi projekt i massa timmar. Vi är i grupper och gör uppfinning (kan berätta i slutet på veckan vad min grupp skriver om). Hade också Markus och Martin i massa timmar {bästa lärarna} och jag har gråtit såå mycket av skratt åt de haha jag pallar inte. Mormor och morfar har varit här ikväll också, super mysigt. Tack så hemskt mycket söta ni för alla fina kommentarer om min nya design, det betyder guld!
Puss på er!! ♡

En finare design

2013-11-10 21:32:00
Daily It's me  30 kommentarer
 
Hej fina ni! I helgen har jag suttit och ändrat om min blogg helt. Det var massa länkar som var fel och sånt som jag inte har fattat på länge har jag äntligen börjat fattat. Har ändrat hela menyn, massa länkar och allt på bloggen. Jag blev riktigt nöjd med designen, och har verkligen arbetat hårt med den. Funderar på att lägga till någon/några kategorier, men det fixar jag någon annan dag i så fall. Nu känns det mycket roligare att blogga. Igår satt jag uppe till halv 5, ja timmarna går när man håller på haha. Igår var mamma och pappa på Idas pappas 50-års fest så jag och Kaisa var först hemma hos mormor och morfar, super mys! Sen var vi här hemma och kollade på film och hade det mysigt. Har idag varit hos mormor och morfar och firat farsdag ♡ La också ut {denna} söta bild på mig och pappa hihi, grattis bästa ♥. Anyway, vad tycker ni om min design? ♥♥
 

It's friday friday

2013-11-08 19:47:00
Daily Shopping Självporträtt  39 kommentarer
 
Min nya tröja ifrån Bik Bok ♡ Efter skolan idag gjorde jag ett arbete en stund och sedan har jag mest varit här hemma och myst med mina goa katter och familjen. Har nästan precis ätit och tänkte sätta mig och kolla på idol nu. Pluggfri helg också och har bestämt att jag bara ska ta det lugnt i helgen men ska ändå iväg lite då och då ♥ Om jag får tid i alla fall så tänkte jag lägga upp en bloppis här på bloggen, annars gör jag det nästa vecka. Kommer bli kul för har ju aldrig haft bloppis innan :D Nej nu ska jag fixa lite grejer innan idol, ha en bra helg! kram!! ♥

då man fångar katten på bild

2013-11-07 20:33:00
Daily Djur Skrållan  19 kommentarer
Min fina katt som gör mig så himla glad.

Har haft en riktigt bra torsdag och skolan har inte varit jättetråkig idag förutom matteprovet men det gick bra tycker jag, och på profilen bakade vi mjuk pepparkaka och bara köttade och åt smeten, sååå gott! Efter skolan åkte jag in till stan med Ida en stund och jag hittade en fin topp på Bik Bok. Har nästan precis sätt nyaste avsnittet av Ravenswood och det var ju aofjwvejroijgsojwe läskigt, kändes som Insidious men bästa avsnittet hittills av det. Sitter nu med tända ljus inne i mitt rum med te och tänkte kolla på Andra Avenyn till klockan slår 10 då jag och mamma kollar på Dallas. Mysig torsdag och imorgon är det fredag!!!!!! kan inte bli bättre, ha en bra kväll ♡

Onsdags kväll

2013-11-06 22:02:00
Daily Mat  17 kommentarer
 
Fick reda på att träningen var inställd idag så då blev planerna för kvällen ändrade. Vi gjorde fruktsallad här hemma och åt det tillsammans med glass, såååå gott!!! Kollade också på bästa Bonde Söker Fru, bästa programmet!! Har också förberett mig lite inför matteprovet imorgon, undra hur det kommer gå men det känns ändå helt okej så hoppas det går bra. Imorgon är det torsdag redan och snart helg igen! Woooho. Imorse var vi ju på bio med klassen och filmen "en oväntad vänskap" får 10/10 stjärnor! så himla rolig och fin film. Den är ju baserad på en sann historia också, vilket alltid gör filmer redan mycket bättre. Ska nog sätta på ett Andra Avenyn avsnitt snart, måste se Ravenswood också, gör nog det imorgon. Är verkligen ett tv-serie freak *.* Men den bästa serien är ju 90210!!!!!! Kan inte fatta att jag inte har sett säsong 5 än, då jag har kunnat se de rätt länge nu, men jag väntar på att se det på tv11 enbart för att jag har sett alla andra säsonger där och vill att de ska va spännande att vänta en vecka och så tills nästa kommer. Började ju se 90210 år 2009 så den serien har ju betytt mycket hehe, och det är så roligt att Lisa började se på den också för ett tag sen.
Ha det bra! ♥

höstbild och prat

2013-11-05 21:53:00
Daily Fotografier Självporträtt  30 kommentarer
 
Här är en bild ifrån höstlovet när jag var ute och fotade. Har massa fler! De kanske ni får se någon annan gång, tyckte mest om denna i alla fall för den uttrycker lycka woohoo. Efter skolan idag har jag suttit lite med matten och pluggat, och också kollat på PLL. Sitter just nu och lyssnar på musicaaa och ska kanske plugga spanska om jag orkar? :$ Tänkte först gå ut och fota dagens outfit idag men det var inte riktigt väder just då. Anyways, imorgon blir de ingen sovmorgon, boom boom boom let me hear you say BOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! Fast vi ska åka in till stan för att se på bio, "en oväntad vänskap". Någon som har sett den? jag har hört talats om den mycket innan så jag kanske har sett den men kommer inte riktigt ihåg. Den verkar vara bra i alla fall. Kanske ska se ett Andra Avenyn avsnitt snart innan jag somnar. Jag såg alltid det i fyran och femman och min goa kompis Manda och jag pratade ALLTID om det då, och nu har jag börjat se på den serien igen. Såå jädra bra är den! Hade glömt hur bra haha, jag sitter till och med och gråter ibland åt vissa scener? (jag gråter alltid åt filmer och serier haha), och vissa personer är så roliga så jag svimmar av hahah. Kraaaum ♡

Good food

2013-11-04 20:17:25
Daily Mat  29 kommentarer
 
Pappa lagade kalkon häromdagen, och det var såå himla gott! och sen älskar jag att ta foto på mat också *.* Det är bland det roligaste att ta foto på. För övrigt så började skolan idag, och jag fick reda på mitt resultat av Kemiprovet, och jag fick en halvpoäng ifrån att få A, så fick B! Är jättenöjd, vi hade liksom prov på atomer och jag trodde jag skulle få F på det hehe.. Cyklade hem i spöregn idag men när man väl var hemma så var det såå skönt med regn. Har försökt att plugga lite matte efter skolan för har prov på torsdag, men herregud så svårt det är. Har också kollat på Pretty Little Liars med mamma och Kaisa med Ben&Jerry och mat *.*. Ska kolla några avsnitt av Andra Avenyn nu!! Ha det bra ♥

Mer shopping

2013-11-03 21:48:00
Daily Shopping  27 kommentarer
 
Supergo tröja ifrån Gina Tricot. Har letat efter en sån här tröja hela sommaren, och jag har äntligen hittat en som är jättegosig och passar mig.
 
 
Supersöt ryggsäck ifrån Hollister. Kaisa köpte den men jag känner att jag också kommer använda den hih.
 
 
Nytt linne ifrån Gina. Jag och alla mina linnen haha. 50% av alla mina kläder i min garderob består av linnen hihi.
 
 
Härlig tröja med en luva där uppe, jättemysig. En parfym också som luktar så ljuvligt så jag svimmar hehe. Båda ifrån Hollister.
 
 
T-shirt ifrån Gina där det står "love you to the moon and back" "we are all lunatics". Ett par röda jeans också ifrån Vero Moda, älskar olika färger på jeans. Örhängerna är med ifrån Vero Moda.
 
Fina kors örhängen och armband ifrån Ur&Penn. Ett fint pannband ifrån Gina, hade det på mig hela dagen igår och det är superhärligt.
 
Hoppas ni alla har haft ett lika bra lov som jag. Får ta nya tag och kämpa mig igenom alla prov i skolan nu. Kramis ♡
gå ner för att se det andra jag köpte ♥

Malmö

2013-11-02 19:46:00
Daily Shopping  29 kommentarer
 
Min underbara jacka ifrån Zara! Affären har nästan precis öppnat på Emporia och jag blev så himla glad när jag hörde det och hittade denna fina och varma jacka. Helt kär i den. ♡
 
 
Varm mössa ifrån Gina Tricot. Har ju massa mössor hemma, men tyckte att denna var helt underbar! ♡
 
Nya skor ifrån Skopunkten. Älskar de! De är jättesköna och fodrade så kan ha de hela vintern. ♡
 
Tre av alla köpen i Malmö igår. Är supernöjd verkligen!! Hade en helt underbart bra dag på Emporia igår. Åkte dit vid 8 så var där hela dagen. Hela dagen gick så fort och vi hann med typ att gå i alla affärer! Hittade mycket fint som var behövligt, och jag visar det andra i annat inlägg :). Var nog inne på Hollister i 1 timme om inte mer hehe, samma med Gina *.*. Favoriter! Vi åt också god thaimat och frozen yoghurt, supermuuums! Hade längtat efter gårdagen jättelänge och den blev superlyckad. Jag har ju rensat min garderob också så det var dax att uppdatera lite hehe *.*. Vi gick också upp på taket när det var mörkt ute, super fint juuu! Man såg ju hela Malmö lysa och med kikaren var det superfint också. Har inte varit där uppe de andra gångerna som jag har varit där, men det var jättefint och kallt hihi. Som sagt så blev dagen helt underbart bra och rolig. Idag kom mormor och morfar och åt frukost, super mys! Vi har varit på farmors grav också och jag har tagit det lugnt och städat rummet, fotat o så här hemma, och ätit goooood mat. Tänkte också på designen, vet hur jag vill ha den men får göra den när jag har tid :D. Tänkte kolla film senare med godis och några avsnitt av Andra Avenyn inatt kanske. Imorgon blir det nog lite plugg och att förebereda sig inför skolan igen, och träning om jag inte har för ont i tån haha (stukade den för bråkade med Kaisa). Ha det så bra ni ♥

kingz

2013-11-01 13:41:00
Daily Skoj iPhone Övrigt  32 kommentarer
 
IDAG ÄR DET 1 NOVEMBER! hihi. Hade en sjukt rolig kväll igår med bästa laget! + tänkte först klippa in Amanda på sista bilden då hon inte kunde vara med igår :*. Vi var i Kallinge och spelade femkamp och Laserdome. Det var så jädra kul alltihop! Laserdome hade jag aldrig kört innan men det var bland de roligaste! och femkampen körde vi att vi skulle pricka inom fotboll, & något som kallades för gummibandet, zumo brottning och tjurridning. Det var så himla kul och massa skratt! Åkte sedan till Köpmannagården och åt. Väldigt lyckad kväll! Tycker det är så synd att vi inte är ett helt lag längre och att våra tränare ska sluta efter DM. Men under dessa år har jag haft det fantastiskt roligt med allihopa så får vara glad över den tiden. Tagga Åhus nästa år förhoppningsvis i alla fall och tagga DM detta året!! Detta är ett tidinställt inlägg då jag just nu är i Malmööööee med bästa familjen och har det säkert superhärligt. Kramisar :* ♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec