Ystad Saltsjöbad

2018-07-17 22:24:00
Daily Skoj  27 kommentarer
 
I tisdags förra veckan åkte jag och min älskade familj till Ystad Saltsjöbad. Har aldrig varit där innan men hört att det ska vara helt underbart. Jag var helt slutkörd efter en tuff helg på jobbet och tyckte verkligen detta kom så lägligt. Vi hade det helt fantastiskt! Ett underbart fint rum med utsikt till poolen. Vi åt tre rätters på kvällen och maten var helt gudomlig. Dessa dagar var verkligen vad jag behövde! Bara ta det lugnt och göra som man känner med mina bästa människor. Längesen jag kände mig så lugn haha, behövde verkligen det. Rekommenderar Ystad Saltsjöbad om ni inte varit där, så himla fint och mysigt! Kommer åka dit mååånga gånger till! 

Sommar i Åhus

2018-07-09 20:26:00
Daily Skoj Övrigt  21 kommentarer
 
I tisdags förra veckan åkte jag och Emil till Åhus för att spendera en natt där. Dels för att rasta av oss på Upzone Äventyrspark och för att bo på strandhotellet. Vi hade det helt underbart och ett helt fantastiskt väder. Äventyrsparken var verkligen så himla rolig, det var verkligen vi i vårt esse, vi var faktiskt rädda några gångr ;) men det var hur grymt som helst och måste göra om det igen. Vi bodde så otroligt fint, precis vid stranden. Vi hade faktiskt planer på att ut och äta som vi brukar göra men vi åkte och beställde en pizza och satt och drack vin hela kvällen på vår balkong. Var så mycket mysigare nu när vi hade ett så fint rum också. Riktigt lyckade dagar!
 
Nu har jag jobbat hela helgen, varit riktigt tufft. Tur man har så goa gamlingar och härliga jobbarkompisar!!
Kramis

Midsommarafton och massvis med prat

2018-07-02 22:22:00
Daily Festligheter  26 kommentarer
 
Lite härliga bilder från midsommarafton
 
Hallåå! Gud vad jag är dålig på detta nuförtiden, jag har verkligen inte tid. Därför har jag bestämt att för nu bara blogga när jag verkligen känner för det! Sen ska jag försöka fixa ihop en ny design så fort jag har tid, då kommer det kännas lite roligare att blogga :D I alla fall, jobbet är i full gång och veckorna flyyyger förbi. Hur hade ni det på midsommar? Jag hade det jättemysigt med mina kära vänner, vi var i Sölvesborg och åt god mat och partajade hela dagen/kvällen. Bilderna får tala för sig själva ♥ Dagen efter gick jag dock upp klockan 6, hade jobbhelg och en delad dag väntade. Dagarna efter minns jag knappt, två dagar som jag jobbade med feber men inte riktigt insåg det förrän måndag kvällen. Så fick bli hemma två dagar där för att vila upp mig. Annars då? Sedan vi hördes sist har jag varit mycket ute på krogen, umgåtts med min kära familj, vänner, pojkvän, badat, solat! Njutit av det torra vädret ;) nä jag ska ej klaga. Härligt med sommar! Jag och Emil ska iväg för en natt i Åhus imorgon. Vi ska till Upzone Äventyrspark, så spännande och kul! sedan ska vi sova över på strandhotellet, sola och bada! Ska bli riktigt härligt. Hoppas ni har det underbart ♥♥♥♥ Tuuuusen kramar!!!!




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec