Little update

2017-09-27 21:58:53
Daily Fotografier  24 kommentarer
Gamla bilder från Göteborg 
 
De senaste dagarna har jag jobbat och jobbat. Det var väldigt skönt att få en ledig dag idag, det behövde jag. Emil sov här igår, mys. Idag tog jag, Wilma, Stoffe och Isabell tåget till Kristianstad för shopping och mys. Vi hade jättekul och jag hittade en poncho och lite smink. Nice nice. Timmarna gick fort as usual och jag kom hem för någon timme sen. Nu kollar jag på älskade Bonde Söker Fru som äntligen har börjat nu <3 och imorgon väntas en jobbdag från 7-16.

Puss och Kram
 

There is nothing like a night out with best friends

2017-09-23 21:24:56
Daily Festligheter Skoj iPhone  23 kommentarer
 
Jag hade en så himla rolig fredag igår!!!! Först jobbade jag, vilket verkligen gick toppen. Så där började dagen kanonas. När jag kom hem åt jag lite med min familj och åkte sedan vidare mot Lisa. Vi fixade oss tillsammans och tog tåget till Sölvesborg. Där var vi ett gäng och förfestade hos Stoffe, innan vi drog vidare mot Karlshamn igen till Brooklyn. Hade en så himla rolig och härlig kväll. Var verkligen på toppen humör & allt blir bättre med lite färg i ansiktet och så fina vänner <3 Man får utnyttja sina lediga stunder till fullo, så himla härligt.
 
Emil agerade skjuts på natten vilket jag är så tacksam fööööör, var tvungen att komma hem så fort som möjligt. Var hemma här runt halv 3 inatt, gick raka vägen in i duschen och sedan i säng. 05:30 ringde klockan imorse, var bara till att stiga upp och åka till jobbet för en heldag mellan 7-16. Har gått bra men herregud vad jag somnade där en timme när jag kom hem, visste knappt vart jag var när jag kom hem, så himla trött. Nu kollar jag på film med mamma och pappa och ska direkt lägga mig efter det då det är delad dag som väntar imorgon på jobbet.
 
Kramis!!!!!! ♥

Sun goes down

2017-09-21 18:34:12
Daily Självporträtt  28 kommentarer
 
Ikväll har det varit så härligt väder. Älskar när det börjar bli höst men att solen ändå är framme. Inte för varmt, inte för kallt, det är faktiskt nice & man kan fortfarande använda solglasögon ;) Dessa är ifrån H&M och köpte de i Kristianstad förra veckan. Igår efter jobbet träffade jag Vilma. Var så himla längesedan nu och vi har alltid så mycket att prata om. Vi köpte thaimat och satt ute på hennes altan, var så gos.
Idag är min enda lediga dag denna veckan. Har varit på behandling för min nacke då jag haft så himla ont i den denna sommaren. Har även varit hos mormor och morfar och fikat, morfar fyller år idag. Grattis min finaste finaste morfar♥♥♥
 
Ikväll ska jag träffa Emil och sedan väntas en hel jobbhelg, möjligtvis utgång imorgon också hehe.
PUSS OCH KRAM

People don't tell you who you are

2017-09-19 18:34:00
Daily Fotografier  20 kommentarer
.. you tell them - Gossip Girl. Älskar det quotet. Här ovan är det en ganska stilig bild på mig och min fina kusin. ♡
 
Senast vi hördes av skulle jag ta tåget till Sölvesborg för fest hos Stoffe. Vi hade hur roligt som helst, var nice att festa igen med goa människor. Dagen efter var jag så trött så somnade redan runt halv 10 tiden då det var dags att gå upp kl 6 igår till jobbet. Igårkväll var jag på kalas hos mina kusiner, var så möjs att träffa släkten igen. Sedan sov jag över hos Emil och imorse gick vi upp tidigt, har jobbat från 7-16. Det flyter på och har samma tider imorgon. Efter denna jobbvecka kommer jag vara helt slut. Bloggen får lida något extremt för detta då mycket mycket av min vardag går till jobbet just nu, tur man älskar sina gamlingar haha som jag sagt innan. Men snart ska jag kolla på en kamera jag planerar att köpa hihih, o då kommer det bli mycket mer bilder här. Har även ändrat lite i menyn och lagt till mitt VSCO konto.
Pussss♥

Nu är en resa bokad!

2017-09-16 12:42:00
Daily Resor  35 kommentarer
 
YESSS! Vad vi förtjänar detta, efter jobb exakt hela sommaren. Nu har jag, Wilma, Stoffe och Lisa bokat en resa till Las Palmas De Gran Canaria en vecka i november. Vi hittade en bra resa och slog till nästan direkt. Så himla härligt att ha det framför sig nu i allt jobbande. Vi ska bo bara 600 meter från stranden, hur härligt som helst. Nuu längtar man galet mycket! ♡♡
 
Förutom att boka resa har jag jobbat. Nu är jag ledig helgen vilket är hur skönt som helst. Igår tog jag och Wilma en heldag i Kristianstad för shopping och mys. Hittade en jumpsuit från Bik Bok, solbrillor och lite nödvändiga grejer. Vi åt god thai och innan vi åkte hem fikade vi också, möjs. På kvällen såg jag "It" på bio med Emil, Albin och Linn. Den var väldigt bra gjord, blev helt inne i den och det kändes inte som den var i hela 2 timmar? Längtar tills nästa. Sedan sov Emil här och imorse åt vi god frukost. Nu kommer mormor och morfar hit för fika och ikväll ska jag mot Sölvesborg och fest hos Stoffe med härliga peoples.
Puss och kram ♡ bilder från Kreta i oktober hihihi.

Hymn for the weekend

2017-09-12 19:02:42
Daily  27 kommentarer
Sedan jag bloggade senast har jag... jobbat hela helgen, sovit över med Emil, haft myskväll med Wilma, Stoffe och Lisa, tränat tabata med Ebba, och fikat hos mormor och morfar. Har haft såå mysiga dagar med fina människor. Har fått ytterligare förlängning på jobbet, så kul! Har börjat jobba i ett nytt område på jobbet också, mycket nytt, nya människor och allt. Har kommit vissa gamlingar helt sjukt nära i sommar så lite jobbigt att byta, men tror jag kommer trivas som fisken i vattnet på det nya området också. Trivs ju verkligen med jobbet!
Kramis♡♡

Sleepy head

2017-09-08 18:31:12
Daily Djur  23 kommentarer
 
Två händelserika dagar på jobbet. Både kväll igår och dag idag, mycket att göra. Något som jag fullkomligt har ÄLSKAT idag är regnet?? Jag älskar att jobba när det är lite sämre väder, för att jobba när det är kvavt är fruktansvärt och bara komma hem och sätta sig i soffan när det regnar är också härligt <3 Har inte så mycket planerat i helgen mer än jobb heeeeela och en filmkväll med Lisa ikväll, möjs. Man är ganska slut, uuungefär lika mycket som Tufsi ;)

En hel jobbvecka och fina vänner

2017-09-07 11:33:00
Daily Övrigt  21 kommentarer
 
Dagarna sen i helgen har verkligen gått hur snabbt som helst, har haft något och göra hela tiden. I måndags efter jobbet träffade jag Wilma några timmar och vi körde en runda och hade det mys. Det regnade och då är det hur gos som helst att sitta i en bil. I tisdags efter jobbet kom Stoffe hit då vi senare på kvällen körde till han i Sölvesborg. Vi krängde i oss massa som vi alltid gör haha så kul och kollade på The Mocking Jay och sedan sov jag där. Igår gjorde vi pannkakor till frukost, GOALS. Det är han som gjort min fina flätor här ovan, så fin så fin och det var det man fick höra från gamlingarna igår hahah. ;) Det var min lediga dag igår men blev inringd på jobbet så fick åka och jobba kväll. Så pappa hämtade mig i Sölve, sedan var det bara raka vägen till jobbet. Gick bra förutom att det var väldigt stressigt.. När jag kom hem hämtade Wilma mig så körde vi en go runda igen i regnet.
 
Idag ska jag åka och jobba kvällen igen och innan dess har jag lite att göra. Ska i alla fall ta och ringa mormor och morfar nu och ikväll när jag slutat ska jag nog träffa Emil ♥
PUSS OCH KRAM

En ledig helg

2017-09-02 15:46:40
Daily iPhone  28 kommentarer
 
I onsdags efter jobbet träffade jag Stoffe, Wilma och Ebba. Vi satt ute med lite gott vid havet och hade det hur mysigt som helst. Sådana stunder man uppskattar till tusen!! ♥ I torsdags jobbade jag kväll och sedan åkte jag till Emil för att sova där. Igår eftermiddags träffade jag Lisa en stund och vi tog en glass vid havet. Längesedan vi träffades nu, var så gos. Små stunder med en fin vän är så uppskattat som sagt.
Igårkväll träffade jag Emil igen och vi tog en roadtrip till Sölvesborg för att testa på Shady Burgers som det har varit värsta hysterin kring. Det ser väldigt gott ut och det var det också. Men vi båda sa det att vi har ätit godare, så det är lite väl hype med det ;) Men vi satt vid havet och åt och det var hur mysigt som helst. Sedan åkte vi hem för att kolla på GOT så sov han här. Idag åt vi mys frukost och sedan träffade jag Felicia för att ta en fika på stan. Var så möjs och även ett tag sedan vi sågs också. Vi satt faktiskt ute trots vädrek, det var inte ens kallt trots att det regnade, vilket är hur mys som helst när man sitter under tak. Man får passa på ;)
Nu ikväll ska jag förmodligen träffa Ebba för filmkväll. Skönt med en ledig helg då jag faktiskt är frisk också.
Puss på er 




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec