Hello Greece

2016-10-30 10:04:00
Daily Resor Självporträtt Skoj  42 kommentarer
 
Efter en heldag med högskoleprovet igår och en rolig sleepover med Wilma och Ebba så beger jag mig till Kreta, med familjen! Kommer verkligen bli så himla mysigt, härligt och mest av allt, behövligt. Hoppas ni får en bra vecka så ska jag försöka höra av mig i alla fall någon gång.
 
Annars följ mig här:
Snapchat: iidalindborg
Instagram: idalindborgphoto/followifurlost

Shopaholic

2016-10-28 18:46:45
Daily Shopping  24 kommentarer
 
Mina nya inköp från Forever 21. Allt passade, så himla skönt och bra. Jag köpte mest kläder till resan och det mesta fanns inte i min storlek, så fick chansa och ta någon i några storlekar större, men det passade ändå jättebra då kläderna är ganska små i storleken. Jag kommer verkligen beställa därifrån mer gånger. Beställde i söndags och i onsdags kom det.
 
I onsdagskväll tränade jag Step Up för första gången, det var jätteroligt trots att det kan bli ganska långtråkigt efter ett tag. Men kommer nog fortsätta där, har ju tabatan med som dessutom äger. Igårkväll färgade jag ögonfransarna så jag slipper mascara på Kreta, skönt. Hade även ett gruppsamtal på kvällen så nu har jag och Wilma, Ebba och Ida bokat biljetter till Emmabodafestivalen nästa sommar! Hoppas tiden går fort dit, mycket som ska hända innan dess, men kommer bli så kul. Skönt att man har biljetter nu med.
Emil kom sedan och sov här, gos. Övertalade honom till att kolla på PH då jag hade missat denna veckans avsnitt, hehe.
 
Idag efter skolan hade jag behövt göra så mycket, men knappt gjort någonting haha. Tog dock tag i livet för ngr timmar sedan då jag och Wilma gjorde en religionsuppgift, som tog ett tag. Har även tagit tag i packning men har packat i allt för mycket kläder, haha illa... Nu ska jag snart äta och träffa Emil en stund.
 
Imorgon är det dags för högskoleprovet mina vänner från 8.00-16.30. Jag kommer vara en aning trött och känner mig inte speciellt taggad till att gå till skolan på en lördag, men skönt när det är avklarat då lov väntar.
 
Kram♥♥

Behov av jobb?

2016-10-27 19:07:00
Tips  11 kommentarer

 

Dagens blogginlägg kommer bestå av ett mega tips!

Är du som jag och många andra, i behov av lite extra pengar? Behöver du med andra ord ett jobb, eller vill du bara prova något nytt? Eller du kanske ska flytta någonstans?

Då är Careerbuilder perfekt för dig. De publicerar över 10 000 lediga jobb varje månad. De fokuserar på att ta fram lösningar för hur man kan hitta lediga jobb runtom i Sverige. På CareerBuilder kan man hitta lediga jobb som exempelvis heltidsjobb, deltidsjobb och extrajobb.

Deras mål är att göra det så effektivt och enkelt som möjligt att hitta sitt drömjobb och att nå ut till Sveriges bolag.

De erbjuder lediga jobb i Malmö, i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Linköping, Helsingborg m.m.

 

Om jag hade bott i Malmö (vad som då är hyfsat nära där jag bor) hade detta definitivt fått min uppmärksamhet mer. Det är mycket nu sista året på gymnasiet som har med pengar och göra, studenten och vad allt det innebär (bal, studentfester, studentmössa, studentkryssning osv) och därför behöver man lite extra pengar för att kunna göra allt det man vill göra. Jag hade därför nappat direkt om jag hade fått möjligheten. För vem tackar inte nej till att tjäna lite mer pengar?


One year ago

2016-10-25 22:34:29
Resor USA 2015  28 kommentarer
 
Jag kan knappt förstå att ett helt år har gått sedan jag befann mig i USA. Min drömresa och för prick ett år sedan vandrade vi på Venice Beach. Den resan, var något helt underbart.
 
Snart blir det resa igen, på söndag bär det av mot Kreta! ♥

Autumn

2016-10-24 13:06:44
Daily Natur iPhone  26 kommentarer
Från gårdagens cykeltur med Vilma
 
Har haft en lugn men även rolig helg, behövligt. Igår när jag vaknade cyklade jag och mötte Vilma. Kallt var det men så himkla mysigt att träffa henne, som alltid. ♡
Beställde sedan lite kläder + solglasögon från Forever21. Mest toppar och även en sweater. Jag var även hos Emil igår och vi kollade bland annat på det nya avsnittet av TVD. Detta är ju sista säsongen tyvärr :( hoppas verkligen Delena händer i slutet pga de är endgame.
 
Nu sitter jag och Wilma på vår engelskalektion och somnar... halvt. Så skönt med höstlov nästa vecka och att jag befinner mig på Kreta dåååå ♥

Caption

2016-10-22 18:55:00
It's me Självporträtt  28 kommentarer
 
Äntligen helg! Har varit helt utmattad i veckan och känt mig stressad, så det var skönt med helg. Tanken var även igår att det skulle bli utgång (ovanligt) haha, men ingen av oss orkade verkligen. Så jag, Wilma, Ida, Ebba och Linnea hade myskväll hemma hos Ida istället där vi spelade kort och annat. Var jättemysigt!
 
Idag har det varit en lugn dag då jag och Wilma vaknade runt halv 12. Detta är första helgen sen innan sommarlovet som jag faktiskt bara varit hemma och vilat, ganska sjukt. Resten av dagen har jag mest bara suttit med en svenska läxa, pratat med Eveline i tele, träffat mormor och morfar som varit här, så gos. Ska snart åka iväg och handla lite med pappi.
 
Hoppas ni har bästa kvällen

Middle of the week

2016-10-19 19:07:00
Daily Fotografier  35 kommentarer
 
De senaste dagarna har jag tränat tabata, gått i skolan, badat, sovit över med Emil, träffat mormor och morfar, sovit över med Wilma m.m.
Idag har vi gymnasiearbetsdag och då fick vi jobba på valfritt ställe. Jag och Wilma sov ut, skönaste. Vi ska ha vårt gymnasiearbete tillsammans och vi ska ha UF företag som det. Efter många om och då vi verkligen inte var peppade så kom vi på när vi satt och drack te en dag att vi vill sälja det, så vi ska sälja ekologiskt te. Det har hittills faktiskt gått framåt och idag har vi börjat med våran affärsplan och även gjort lite annan läxa som vi missat in school.
 
Har varit jättemysiga dagar faktiskt trots att måndag och tisdagar inte brukar vara någon höjdare.
Nu ska jag och Wilma fortsätta trigga varandra till att göra av med våra pengar (jättebra) xoxo

Reunited with the best Brighton squad

2016-10-17 18:38:00
Daily Resor Skoj iPhone  24 kommentarer
 
Tack vare dessa två så har jag haft roligaste helgen i Göteborg. Den har tyvärr gått väldigt fort, men jag har skrattat så mycket så jag ibland tappat andan for real, har haft det så himla kul. Vi har känt varandra i 1 år och 4 månader nu och jag är verkligen så glad att jag träffade de och att vi delade livets resa tillsammans. Det suger verkligen att dessa inte bor närmre mig, men då blir det extra roligt när vi ses.
 
I fredags när vi mötts upp så köpte vi pizza och åkte till Eveline's lägenhet (som dessutom är mysigaste om jag ej nämnt det innan). Där umgicks vi resten av kvällen 2 catch up och prata om allt och inget, var verkligen så gos.
 
I lördags gjorde vi lite allt möjligt. Vi åkte spårvagn till Haga där vi åt lunch (satt ute till och med) och var på Frölunda Torg och gick runt. Vi bokade även biobiljetter till Finding Dory som vi såg i 3D på kvällen. Alltså äntligen fick jag se denna filmen, har velat se den sen den kom ut. Den var verkligen såå bra och gullig!
 
Igår gick vi upp ganska tidigt och åkte till Kafferosten där vi satt ute och åt brunch. Det var verkligen såå mysigt där, värme dessutom. Bästa starten på dagen, lätt! Vi gick sedan runt i flera timmar och fikade och skrattade typ ihjäl oss, alltså jag grät av skratt under vissa stunder. Så kul.
 
Åkte hem runt 5 tiden och satt med halvöppna ögon ungefär hela tågresan då jag var så trött, men så himla värt.
Trots att det knappt går en timme utan att ni retar mig pga min dialekt så är ni favvisar. 
I love you 8 days a week
 

Gothenburg for the weekend

2016-10-13 20:09:38
Skoj Språkresa 2015  31 kommentarer
 
I helgen åker jag till Göteborg för att träffa mina 2 Brighton favoriter!!!! Jag var ju i Göteborg för bara någon månad sedan och trodde inte att jag skulle åka dit igen på ett tag. Därför känns det extra bra när man bokade tågbiljett i veckan. Dessa två, är guldvärda! Kan inte beskriva med ord hur mycket jag tycker om dem. Det går inte en dag utan att vi pratar med varandra. Ska bli så himla roligt att träffa de igen! ♥
 
Hoppas ni får en härlig helg♥

Lite update

2016-10-12 19:56:15
It's me Självporträtt  19 kommentarer
En rejäl tb på självporträtt on me
 
Hej finisar! Just nu är det verkligen fullt upp. Vi har skolarbeten som är halvklara och samtidigt som detta ska man försöka komma ikapp med sömn osv haha. Vi går ju skolan till ganska sent om dagarna med.
 
Skoldagarna har faktiskt ändå flytit på ganska bra och gått fort, har skrattat mycket med mina goa friendoz. Igår efter skolan gick jag och Wilma in till stan och shoppade lite, haha vi gör nog det en gång i veckan i alla fall, minst... men det är alltid lika kul! Jag köpte typ en form av blus + en gosig tröja. På kvällen träffade jag Emil en stund och det var tänkt att vi skulle plugga, men istället kollade vi på en massa gamla bilder och videos, sånt som alltid är så kul.
 
Idag har det varit en lugn dag i skolan och när jag kom hem tog jag ett varmt bad och kollade på PH. Alltså gud, vad jag har frusit denna veckan. Jag vet inte om det har med min förkylning och göra eller vad, men fryser nästan hela tiden. Min förklyning också går ju inte vägen då jag vaknade mitt inatt och knappt kunde andas yes, näspray is my friend dock.
 
Meeeeeh, snart är det fredag och då ska jag till Göteborg och träffa två favoriter. Längtar ihjäääääl!

Something new

2016-10-10 21:53:55
Daily iPhone  25 kommentarer
 
För det första: Nu har jag ny design!!! Okej, det enda jag i princip har fixat nästan är nya bilder i headern och fixat med menyn. Trots att jag gillade det som det var innan också så är det roligt med lite nytt hihi.
 
och för det andra så har jag faktiskt inte berättat om vad vi gjorde i Köpenhamn utöver att se Justin. Vi bodde exempel i en jättefin lägenhet väldigt nära Parken. Det var på högsta våningen så trapporna när man skulle hem från Justin gav ju utöver vad man redan hade, en rejäl träningsvärk haha. Men gud vad fint det var där! Vi hade hyrt denna lägenheten och bland det bästa var ju att det fanns Netflix på tv:n, klart. Där hade jag faktiskt kunnat bosätta mig haha, var riktigt fint.
När vi hade varit i Storm butiken på lördagen och kollat lägenheten strosade vi runt lite i Köpenhamn och åt gott på Jensens Bøfhus. Var en jättemysig kväll sådär dagen innan det stooora.
 
Idag slutade vi runt 11, vilket som var väldigt skönt. Wilma hängde med mig hem och såg på när jag rensade min garderob haha som var med andra ord, kaos. Så det är skönt att det är lite ordning och reda i den nu. Annars drack vi te och hade det gos.
 
Ikväll har jag badat och bara vilat då jag igen drabbats av en förkylning så har haft väldigt ont i halsen ikväll, lucky me.
Kramis♥

xoxo

2016-10-09 00:31:19
Daily iPhone  21 kommentarer
3 bilder från igår med pinglor 
 
Igår efter skolan gick jag och Ebba och fixade våra naglar på Red Nails här i Karlshamn. Blev verkligen jättenöjd! Trots att det alltid säger aj i plånboken när man fixar naglar så är det verkligen värt det!!
 
På kvällen förfestade jag, Wilma och Ebba hemma hos Wilma då det senare blev utgång. Gatsby tema igår, men det var inte så många som följde det. Trots att man inte har så höga förväntningar att gå ut i Karlshamn pga oftast inte så mycket folk så var det ett bra drag igår med väldans bra musik också. Kvällen blev lyckad, med bra människor! ♡
 
Idag har jag träffat my other lovely friend Vilma. Alltid lika mysigt och denna gång gick vi och kollade på herrarnas sista match. Då det var freezing cold så körde vi hem till henne och drack varm choklad och pratade om allt och inget.
Direkt när jag kom hem kom Emil och hämtade mig och där har jag varit några timmar. Vi har kollat på skräckfilm med hans pappa och syster, så gos.
 
Jag är verkligen så trött just nu. Imorgon ska jag sova ut och vila tills det blir kalas på kvällen.
Natti♡

Mot kallare tider

2016-10-06 23:19:00
Daily Shopping  30 kommentarer
Nya inköp. Kappa och halsduk från H&M
 
Alltså det är verkligen galet kallt just nu ute haha och jag har gått och blivit förkyld igen. Tror dock att det har med helgen och göra, så värt. På tal om helgen så hade jag ju inget annat än underbart, om ni läst inlägget nedan. Jag har gjort ganska mycket det senaste dagarna men det jag gjort mest är nog att kolla på alla videos och drömt mig tillbaka och tjatat till alla om hur bra det var.
 
Har ju även en del att göra i skolan också. För ett tag sedan hade vi 3 prov på 1 vecka så jag trodde det skulle vara lugnt nu för ett tag, men nae igår insåg man verkligen hur mycket man har i skolan. Så idag fick jag helt enkelt sjukanmäla mig, dels för att jag inte kände mig helt 100 pga förkylningen men mest för att sitta med alla arbeten. Så jag har fått lite gjort idag i alla fall.
 
Take care♡♡

"There is only one Justin Bieber"

2016-10-03 22:04:00
Justin Bieber Musik/artister Resor Skoj  26 kommentarer
Purpose Tour 2 oktober, Copenhagen
 
Det var 3 år och 6 månader sedan jag såg Justin för allra första gången. Jag var inne i en väldans fangirl period då och storgrät när han svävade ut på vingar, minns det väldigt väl. Trodde inte det skulle bli likadant denna gången för mig för oavsett om jag tycker om honom ännu mer nu trodde jag att min extrema fangirl period passerat för flera år sen, men gud vad fel jag hade. 
 
My World Tour, (vilket som var hans första tour) fick vi biljetter men då hade vi fått sitta på olika ställen och det hade inte gått, jag var ju ganska liten då. Believe Tour hade jag sittplatser och konserten var så speciell, det var ändå första gången jag såg min allra största idol. Men man kan inte ens jämföra med hur det var igår.
Denna killen har jag följt i 7 hela år. Jag har alltid stöttat honom och varit på hans sida, så kommer det fortsätta.
 
Vi stod i några timmar igår och köade och det var regn. Jag var blöt, frös och märkte när vi kom hem på kvällen att jag stått upp i 9 timmar utan att sätta mig ner någon gång haha. Det var inte långtråkigt alls att stå i kön för hur det än var så skulle det vara värt det. Mamma och pappa hade sittplatser men jag och Kaisa hade Golden Circle. När vi kom in på GC blev vi typ helt galna haha och jag hade inte haft så höga förväntningar då jag visste att oavsett om man stod längst bak i GC skulle man ändå se honom väldigt nära och det hade räckt för mig, tänkte jag, innan jag kom in haha. Jag och Kaisa var ärligt talat, som djur. Allt vi ville var att komma närmre och närmre och det gjorde vi också under hela konserten.
När Justin kom upp på scenen med Mark My Words brast det för oss båda, tårar, sminket rann, ja ni förstår. Känslan är svår att beskriva och det är inte mycket som slår den.
 
Att se han så nära som vi gjorde, var bland det bästa in my life. Att vara så nära människan som man i 7 år sett på alla sociala medier varje dag, var helt oslagbart. Som sagt så kom vi bara närmre och närmre och tillslut var vi bara 2 meter ifrån han. Jag har en massa videos och bilder där han pekar på mig och Kaisa flera gånger, bye life där alltså, life completed till 100%. För er som har mig på snapchat såg nog när han i nästan 10 hela sekunder stod still och pekade och kollade på mig och Kaisa??? Jaa, vi dog halvt.
 
o man kan inte glömma hur mycket snyggare han är i verkligheten? DAAAAMN alltså. Herregud, undrade ett tag om han ens var mänsklig. Jag kollar på mina videos om och om igen, det är seriöst det enda jag har gjort idag, suttit med mobilen uppe i facet och kollat på alla bilder och videos från igår. Sjukaste är att alla dessa bilder här ovan har jag tagit??? Mer än hälften av de är det inte ens någon zoom? Alltså whuuut? Kan knappt förstå det.
 
Det bästa av allt var nog att se min syster så lycklig, har aldrig sett henne så lycklig som igår. Vi har aldrig varit så lyckliga tillsammans tror jag inte. Är så glad att det var just hon jag stod där med.
 
Fetus perioden i all ära och alla hans gamla låtar, det var ju trots allt de man föll för, men jag stört älskar hans nya. Skrev nyss ner de jag tyckte var bäst igår men när jag skrivit klart insåg jag att det var ganska många haha, så alla får nog priset för bästa låten. Men när han körde Company hoppade han precis ovanför oss på någon typ av studsmatta, var ju inte heeeelt fel.
 
Han var helt annorlunda igår än vad han var för tre år sedan. Han skämtade runt och hade så mycket mer kontakt med fansen. En av så många videos jag har, står han och pratar om hur stolt han är över alla oss, om hur han vill att konserten ska handla om oss och vår mening, om hur han inte låter samhället berätta för honom hur han ska vara eller bete sig, att han försöker vara så stark som möjligt m.m. Så himla fina ord och inspirerande, han är bäst alltså.
 
Att stå så nära Justin i en arena på 49 000 människor slår inte mycket och jag är så glad över att ha fått den möjligheten, att se honom så otroligt nära och åter igen uppleva den eufori och magi, med världens bästa syster framför världens bästa idol. Är så tacksam över denna helgen med min fina familj!
 
Justin, you're pretty something ♥♥




Ida Lindborg
Hej! Vad roligt att du har kikat in på min blogg. Jag heter Ida och är 20 år gammal. Jag bor i Karlshamn men studerar sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Kristianstad, vilket är mycket roligt och intressant. Jag älskar att umgås med nära och kära, uppleva nya saker, festivaler, festa och att resa. Jag är väldigt envis, målinriktad och sprallig. Häng med mig i min vardag fylld med bilder!







2009
Jan, Feb, Mars, April,
Maj, Juni, Juli, Aug,
Sep, Okt, Nov, Dec