I love Justin Drew Mallette Bieber

2011-03-03 21:53:00
Musik/artister  19 kommentarer

 

& jag står för det, ok?

Haha, ni haters där ute skriver alltid: varför bryr ni er ens om honom, han sjunger som ett barn, är ful, blablabla. Ja, men här kommer min fråga: Varför faaan, sitter ni och kollar på hans videos, videos från oss till honom, vi gör iaf något vettigt med våra liv, bryr oss, engagerar oss i ngt. Ni? Ni sitter som mesar och trycker ner en person som har modet att skapa en ordentlig karriär, han är fan världens kändaste tonåring! Ni är så fega, tro inte att ni mår bättre av att trycka ner ngn annan. Visst, ni behöver inte gilla han, men håll det för er själva då om ni inte gör det och sluta att trycka ner, det är så himla omoget, det värsta som finns är att trycka ner folk.

Som t.ex DENNA videon. Den är sjukt gullig när dom har suttit och gjort den till justin och verkligen hoppas och tror att han ska kolla på den. Sedan sitter det töntar som inte har något liv neranför och kommenterar: "Hörru jag vet inte varför du säger grattis till han? Han kommer aldrig att säga äns "Grattis" till dig så varför i helvete respektera en fjolla som inte bryr sig om nån utom sig själv????" "Lär er prata engelska!" & massa sådant. Tänk nu haters, hur de känner sig? Som har suttit och gjort flera timmar på både videos och bilder, men gå och skaffa något normalt i erat head istället för att hålla på att trycka ner hela tiden.

& det här med att alla säger att justin är bög, nej han är inte bög, han har tjej. So just shut up? Sedan brukar ni kalla han för justin bögber, wtf? hör ni hur ni själva låter, HAH? Omg. Jag sitter verkligen och skrattar ihjäl mig, såhäääääääääääär kul var det. Yes. & tänk, justin är i alla fall känd, det är inte ni som sitter och tror att ni får uppmärksamhet och hålla på att säga "HAN ÄR BÖG" "FAN VAD DÅLIG HAN ÄR" och massa sådant.

Jag skrev detta till alla haters och vi bieberlovers, Once a Belieber, Always a Belieber. And never say never! Don´t forget it.

Trackback