Årsresumé: 2013

2014-01-12 17:12:00
Daily Fotografier Människor Resor Skoj Övrigt  42 kommentarer
 
Januari. Mitt år började med att jag, Lisa och Malou var på bion Sune i Grekland. Jag låg långt upp på "mest kommenterade" listan här på blogg.se för första gången. Var ute och fotade med katten. Var uppe i nytoprpet. Jag började skriva i min 2013 burk. Köpte en favorit jacka till våren (militärjacka). Jag och Lisa var på bio och hittade en ny favoritfilm: EGO. Träffade tjejkompisar på tisdagskvällarna. Jag tog äntligen hål i öronen. Jag åkte skridskor med pappa och Kaisa. Jag hade "bakkrig" i skolan då vi alla ville ha smeten.
 
 
Februari. Jag och Ida var på Balders. Var på kalas. Längtade ihjäl mig till april. Vann Martin Wallström och Mylaine Hedreul's autograf. Gjorde äntligen en kamerautrustning här på bloggen. Anton Ewald var med i Melodifestivalen och retweetade min tweet på twitter. Det var alla ♥ns dag och mitt inlägg syntes på spotlight. Fick det bästa albumet. Fick brons i cupen som spelades i Kristianstad Arena. Sov över på hotellet på pappas jobb, och hade en shoppingdag på Emporia, där jag fixade mina naglar. Spelade minigolf inomhus. Frös igenom vinterlandet.
 
 
Mars. Kollade på finalen av Melodifestivalen med vänner. Var i Ullared. Plåtade min katt i trädet. Snön kom tillbaka. Fotade i kylan. Testade att helt plötsligt vara överallt. Jag fick frågan om ett eget domännamn ifrån Switta.se, så bytte ifrån youknowiidaa.blogg.se till photobylove.se [stort framsteg!]. Jag praoade på JC. Konfirmationsdag. Vann det finaste skalet. Var på Balders. Spelade en minicup. Våffeldagen. Jag fyllde 15 år. Hade släktkalas under Påskhelgen.
 
 
April. Månaden bestod av Justin Bieber, i nästan alla mina inlägg skrev jag om honom. Testade mitt nya objektiv. Skrållan fyllde 10 år. Var i stan med mina underbara vänner. AnnaLynne Mccord (Naomi) i 90210 svarade på min tweet och Maja sov över här. Spelade cup med mina favoriter. Kollade mycket på 90210. Var på konfaläger med roliga människor. Jag packade inför helgen i Danmark och visste inte vart jag skulle ta vägen ibland *glad*. Det bästa som någonsin har hänt mig hände, jag fick se min stora idol i bästa landet och jag har aldrig fått uppleva något så stort innan som detta. Hade en underbar helg i Danmark. Jag gjorde en video, "my Believe Tour experience", om konserten, där verkligen ALLT står. Ni hittar den här! Spelade också årets första seriematch.
 
 
Maj. Återblick av Danmark helgen. Var ute och fotade i det härliga vårvädret. Solig vårkväll med Vilma (20°C). Var på picknick och fotorunda med Kaisa. Firade kristi himmelsfärdsdag på glassbåten och framför tv:n med Lisa. Fotade i mormors och morfars trädgård. Jag konfirmerade mig och fick en oförglömlig dag och fina presenter. Kramade om mina kusiner. Fick sommarkänslor. Sommarkväll med Lisa och Malou. Fotokväll med Ida. Pappa spelade TV4-golfen. Var på tivoli i Köpenhamn med min underbara konfirmationsgrupp. Hade världens roligaste träning med mina kompisar. Tog årets första dopp.
 
 
Juni. Spelade match i Kalmar och var hos Kicki på mammas födelsedag. Träffade på en massa söta kattungar. Hade det roligt med kusinerna. It was summertime with my babies. Äventyr hem till Malou, rolig biltur. Hade ett roligt dygn med Ida. Var och gjorde mina naglar igen. Paddlade på klassens dag med klassen i regnet. Pussade på pojkvännen. Fick sommarlov efter allt slit i skolan. Såg/träffade Robin Stjernberg med fina vänner. Var och badade med fina kompisar och var ledare på fotbollsskolan. Det var midsommar. Var på cup.
 
Juli. Möblerade om rummet som var nymålat. Hamnade på spotlighten med ekorrebilden. Fotade en sommarkväll. Spelade Åhus Beach Soccer med världens bästa lag, och fick brons. Hade sommarfest och spelade femkamp. Hade några underbara dagar i Göteborg med familjen, syndes i TV på Lotta på Liseberg haha. Besökte Skrea strand i Falkenberg på pappas födelsedag. Åt mycket glass. Var i Lisas sommarstuga sammanlagt 5 dagar. Var i Kristianstad på Tivolirocken där vi bland annat såg bästa Darin och bästa Oskar Linnros. Såg Linda Bengtzing. Var i Ullared. Shoppade mycket. Sov över hos mormor och morfar, och fotade deras uterum. Hade roliga dagar på Östersjöfestivalen med vänner. Sommarvärme. Var i Helsingborg med familjen (Nickelodeondagen), såg och träffade min älskade Anton, Oscar, Eddie, Timotej, Alexander, Svampop och Dora (hih). Var i Sandviken, såg på teater, åt på goda restauranger och badade/solade mycket.
 
 
Augusti. Åt mycket glass/slush. Lisa sov här en varm sommarkväll. Jag var i Kristianstad med Vilma och såg/träffade Anton igen och Isak. Fotade när solen gick ner. Var hos mormor och morfar och åt våfflor med kusinerna. Var fotograf inne på Bik Bok för den nya kollektionen Mary-Kate och Ashley Olsen. Hade en fantastisk morgon/dag/kväll i Växjö med Lisa på Rix FM. Var i Kristianopel för match och mys. Mina kusiner ifrån USA var här i Sverige. Var på Brunnsbadet i Ronneby. Hade kräft/pizza kväll hos kusinerna. Njöt utav det sista av sommarlovet. Spelade minigolf. Hittade på mycket med Lisa. Var på lagfest. Spelade mycket matcher. Fotade månen. Fick mina älskade Palladium skor. Piffade upp skalet så det blev det snyggaste. Började skolan efter det bästa sommarlovet. Såg The Mortal Instruments på bio.
 
 
September. Krossade äntligen Kristianopel! i sista seriematchen, och slutade på plats 3 i serien, även Karlskrona (inte första gången), och andra lag. Fick höstkänslor. Fick paket ifrån Alexander Vasiliou. Myste med favoriter. Var i Mörrums ån. Fick A på mitt biptest i skolan trots att jag var sjuk. Mammas och pappas bröllopsdag (13 år). Åt god kalops. Tog vara på de varma kvällarna. Jag och Justin matchade varandra med kläderna. Kaisa och jag blåste bubblor. Var på Balders med fina. Köpte fina mössan. Redigerade bilder på de roliga alpackorna. Praoade på Sussies hund/kattpensionat en vecka med Lisa. Var sjuk och åt goda plättar. Firade morfar, och fick en fin väska av mormor.
 
 
Oktober. Räckte upp handen för "Bik Bok for girls". Bakade Nonstopmuffins. Åt god Pulled Pork. Hoppade runt i skogen. Såg Insidious: Chapter 2 på bio. Var inne på kulturnatten. Tog massa familjefoton. The Key fanns äntligen på plats här i huset. Var ute en kväll med katten min och fotade. Fick hem skolfotot. Fotade i skogen vid skolan. Var på kalas hos kusinerna. Fick nya VS parfymer. Var på Balders Hage again. Åt frukost på IKEA. Färgade äntligen Ombre i håret! Sov över en hel helg hos mormor och morfar. Stormen Simone kom även hit, och jag och mamma myste hela dagen. Lisa sov här. Det var Halloween. Avslutade Oktober med Laserdome, femkamp och god mat på restaurang med fina vänner/vårt gamla lag.
 
 
November. Var på Emporia med familjen och shoppade. Åt god mat. Firade Fars dag. Skrållan blev utsedd till Blekinges sötaste katt och jag och Kaisa blev intervjuade av P4. Vann tröjan "We are Walkiers". Lagade plankstek med pappa och Kaisa. Fick A på några prov och på hela mitt biologiarbete. Slutade väldigt tidigt (sköööönt) efter redovisning av uppfinning. Märkte att där Justin var, var jag oxå (samma helg, kanske samtidigt?)!!!! Såg Catching Fire på bio. Hade min första bloppis här på bloggen. Åkte skridskor med skolan. Var i stan och julhandlade med Lisa och Natta på studiedagen.
 
 
December. Spelade sista "cupen" med mitt lag, DM. Mormor fyllde 76 år. Måns hälsade till mig. Snön kom men försvann lika snabbt. Var i studion och fotade med bästa. Var på Eriksberg med släkten en hel kväll för julshow och julbord. Kevin vann idol och min hälsning till honom kom upp på TV4 play. Gjorde pepparkakshus och bakade pepparkakor. Det var Lucia. Var på Balders. Köpte julgran. Såg och träffade världens bästa Kevin i Kosta, även Miriam Bengtsson, och gick även på julmarknad. Gjorde Bestfriend tag med Ida. Körde krig i skolan med bästa klassen haha (har dock ingen bild, just memories). Såg bästa Believe Movie i Kristianstad på premiären. Fick jullov och julkänslor. Kusinerna var hemma hos oss en kväll. Var ute och sprang mer än vanligt. Slog in och fixade med julklappar. Bytte julklappar med mina finisar, och det var uppesittarkväll med fina familjen. Hade en fantastisk julafton med nära. Firade annandag jul. Såg Hobbit: Smaugs Ödemark på bio. Jag skrev sista lapparna i 2013 burken. Avslutade det bästa året i hela mitt liv med fantastiska vänner på Nyårsafton.
 
Nu är min årsresumé för 2013 äntligen klar, och det har varit hur kul som helst att göra detta även fast det har tagit mycket tid, sånt här gör man verkligen inte bara över en kväll utan det tar en evighet att göra haha. 2013 för mig var det året som jag utvecklades mest som person, fick vara med om stora upplevelser, drömmar uppfylldes, and I had the best time of my life ♡

Kommentarer
♥ jennifer

svar/ åh tack snälla!:)

håller med dig om filmen ego, den är jättebra!:D

2014-01-12 @ 17:33:04
Blog/URL: http://creameme.blogg.se
♥ Anonym

vilka fina bilder :D

2014-01-12 @ 17:38:34
Blog/URL: http://liindstrand.blogg.se
♥ jennifer

svar/ jaa! älskar dem!:D

2014-01-12 @ 17:55:08
Blog/URL: http://creameme.blogg.se
♥ a g n e s

hur får du den effekten på bilderna? x
- jaha nej :)
yes helt okej :)

2014-01-12 @ 18:05:42
Blog/URL: http://agneshagelberg.blogg.se
♥ HJJONSSON

Häääärliga bilder!

2014-01-12 @ 18:19:49
Blog/URL: http://www.hjjonsson.se
♥ irma frisör och makeupartist!


Hej!
kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga festfrisyrer och nya trender!

Välkommen!

2014-01-12 @ 18:22:14
Blog/URL: http://granboms.blogg.se
♥ Amanda Jönsson

Härliga bilder!

SV: Åh men tack finis :)

2014-01-12 @ 18:55:46
Blog/URL: http://ammieshade.blogg.se/
♥ Emelie

verkar som du har haft ett riktigt bra år!!=) kramar

2014-01-12 @ 19:12:13
Blog/URL: http://nattstad.se/erikssonsmode
♥ Kashaya

Kul med årsresume.=)

2014-01-12 @ 20:18:05
Blog/URL: http://www.kashayas.se
♥ Jessica

sv' hihi ja de är toppen! :) kram

2014-01-12 @ 20:59:53
Blog/URL: http://jessicasellstrom.blogg.se
♥ NICOLE

SV Tack så mycket :D

2014-01-12 @ 21:01:53
Blog/URL: http://nnnnicolee.blogg.se
♥ Anita

Fina bilder! :D

2014-01-12 @ 21:11:46
Blog/URL: http://siliiins.blogg.se/
♥ Jessica

sv' hihi ja :)kram

2014-01-12 @ 21:25:15
Blog/URL: http://jessicasellstrom.blogg.se
♥ Anonym

ångrar så mycket att jag inte gick på hans konsert :(

2014-01-12 @ 21:55:21
Blog/URL: http://liindstrand.blogg.se
♥ isabella

Åh så fina bilder!:D

2014-01-12 @ 21:55:59
Blog/URL: http://www.nattstad.se/isabellalovisa
♥ Linnea

Svar: Tack så jätte mycket snälla du! :)
Så trevligt! Vad har du sett då? :)
Hoppas att du haft en toppen helg och att du får en bra start på veckan imorgon! Några planer?
Kram! ♥

2014-01-12 @ 22:25:11
Blog/URL: http://erne.blogg.se
♥ - Caroline

sv; Åh tack söta du :)

2014-01-12 @ 22:46:20
Blog/URL: http://ccarolines.blogg.se
♥ Moa

Åh vilka fina och härliga bilder, verkar som att du haft ett väldigt bra år iallafall :)

sv: hihi ja visst är de söta! :D

2014-01-12 @ 23:26:40
Blog/URL: http://photoMP.blogg.se

åhh vilket toppenår!:D

2014-01-13 @ 02:48:35
Blog/URL: http://xolizzie.blogg.se/
♥ Matilda Johansson

Ser mysigt ut! :D

2014-01-13 @ 12:51:45
Blog/URL: http://enmatilda.blogg.se/
♥ Lina Johansson

Åh gud vilka härliga bilder! :)

2014-01-13 @ 14:20:11
Blog/URL: http://linajohansson.webblogg.se/
♥ Isabelle

Så fina bilder du har tagit genom året

2014-01-13 @ 19:16:08
Blog/URL: http://sabelles.blogg.se
♥ Linda

fina bilder

2014-01-13 @ 19:40:20
Blog/URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
♥ Anonym

sv. ja den var så himla bra :D

2014-01-13 @ 19:42:14
Blog/URL: http://liindstrand.blogg.se
♥ Linda

ja älskar dom!!!

2014-01-13 @ 19:43:07
Blog/URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
♥ Linda

samma här dom e awsome!

2014-01-13 @ 19:45:24
Blog/URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
♥ Linda

håller med ;))

2014-01-13 @ 19:46:53
Blog/URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
♥ Anonym

kan du publicera nytt inlägg snart? :D <3

2014-01-13 @ 20:03:32
Blog/URL: http://liindstrand.blogg.se
♥ MATILDA

roligt med årsresume :)

2014-01-13 @ 20:30:07
Blog/URL: http://matildays.forme.se
♥ Esmeralda

Sugen på att vinna en goodiebag fylld med hälsosamma saker? Kika då in min blogg och delta i tävlingen där du bla annat kan vinna produkter från Fitness guru!
Kram ^^

♥ Emma

Hoppas att du får en fortsatt trevlig vecka! :)

2014-01-13 @ 22:46:34
Blog/URL: http://fames.se/Emmaalexandras
♥ irma frisör och makeupartist!

sv: tack snälla ida! vad kul att du tyckte om min make up modell :)

2014-01-13 @ 23:45:50
Blog/URL: http://granboms.blogg.se
♥ Linda

hahaah det gör jag med!

2014-01-14 @ 11:20:44
Blog/URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
♥ Anonym

sjukt bra film! och älskar din design, gjort den själv ? :)

Svar: hihi ja! åh tusen tack och ja jag har gjort den själv :D
Ida

2014-01-14 @ 12:52:24
♥ Esmeralda

Vad roligt att du är med tävlingen! lycka till :D

2014-01-14 @ 14:44:48
Blog/URL: http://getfitandhealthy.blogg.se
♥ Anonym

sv: brukar du inte uppdatera varje dag ? :)

2014-01-14 @ 15:37:08
Blog/URL: http://liindstrand.blogg.se
♥ a g n e s

- okej tack :)

ah kände att jag var tvungen att skriva ut detta på bloggen också, blir så trött på folk som inte kan behandla andra människor väl. :(
vad gör du? x

2014-01-14 @ 16:39:01
Blog/URL: http://agneshagelberg.blogg.se
♥ Emelie

hoppas du har haft en bra tisdag, kramar!!=)

2014-01-14 @ 18:31:47
Blog/URL: http://nattstad.se/erikssonsmode
♥ a g n e s

- hihi ^^

jag svarar kommentarer och ska kolla ph snart!!
har du en bra kväll? x

2014-01-14 @ 20:03:43
Blog/URL: http://agneshagelberg.blogg.se
♥ Amanda [SPONTAN]

Kul att se, du har tagit fantastiska bilder :)

2014-01-15 @ 14:29:55
Blog/URL: http://spontan.blogg.se
♥ josefine stark spåls

Fina bilder :)

2014-01-16 @ 21:03:51
Blog/URL: http://josefinestarkspals.blogg.se/
♥ Felicia

så fina bilder och finaste du!!! <3 hoppas att det i nästa års resumé finns en bild på oss två tillsammans ♥ kram ida

2014-01-17 @ 17:45:11
Blog/URL: http://kramtroll.blogg.se



♥ Namn

♥ E-mail (ser bara jag)

♥ Din blogg




Follow on Bloglovin
Trackback