Fraser Island

2018-02-20 01:08:15
Backpacking 2018 Daily  1 kommentarer
  Lake McKenzie och en cool ödla som åt upp mina rester som jag tappade under bordet <3
(null)
(null)
(null)                 
(null)                 
(null)
(null)
(null)
(null)                 
Our best gang, group 4
(null)                  (null)
(null)
Red Canyon
(null)                 
(null)                 
(null)                 
(null)                 
(null)                 
(null)                 
(null)
Champagne Pools
(null)                 
(null)                 
(null)
A nice mountain
(null)                 
(null)                 
(null)                 
Tea Tree Lake
(null)
A good hangover
(null)                 
(null)                 
(null)                 
(null)                 
(null)                 
(null)                 
(null)
Eli Creek
(null)
Dingoooo!!! En söt liten tanig en
 

Jag hade inte kunnat vara mer tacksam eller rikare på upplevelser efter dessa dagar vi haft på Fraser Island. Jag älskade det!! 3 dagar utan något internet, på en fin (och helt galen ö), nätter i tält med så roliga människor. Tycker det är otroligt att vi åkte dit med främlingar, kommer hem med vänner för livet. Vi var en grupp på ungefär 30 pers och hade 4 bilar. 8 personer i varje bil. De som vi tre blev tajtast med var ett par från Nederländerna och en kille från England. Jäklar vad roligt vi hade, dagar som nätter. Körde runt i bilen på dagarna på stranden med hög musik och bara totalälskade livet, kunde inte blivit bättre. Vi hade även bästa guiden måste jag säga, hahah så rolig.

Första dagen såg vi Lake McKenzie, sjukt vacker. Har sett mycket bilder på detta, har trott vattnet varit redigerat, men nej, jäklar vad blått och fint, bilder ger ej rättvisa. Lagom skönt att doppa sig när det var kokhett ute. Vi åt även lunch och såg en himlans stor ödla, såg en del av dem. Jag såg i alla fall ingen orm så att säga, skönt. Vi har nog haft över 35 grader på dagarna och minst 20 på nätterna. Vi alla har varit helt glittriga i ansiktet både på dagarna och nätterna av svett hahah. På kvällen var det barbeque och sedan satt vi och drack Goon och umgicks resten av kvällen. Helt sjukt roligt.

Andra dagen körde vi till Champagne Pools. Det har väldiga avstånd på Fraser, inte så konstigt när det är världens största ö och det var bara skönt att åka så länge i bilarna vid stranden då det fläktade. Champagne pools var väldigt häftigt och runt om såg det ut som värsta Hobbit land närmre. Sedan åkte vi vidare till en stor utsiktsplats, tro mig när jag säger att svetten aldrig runnit så mycket som nu när vi gick upp för detta berg haha. Vi äkte tillbaka till campet därefter, lunchade och åkte sedan vidare till Tea Tree lake (Lake Boomanjin) Detta hade vi hört en del om, vattnet var alldeles rött och färgen kommer från "Tea trees". Vi smörjde in sand över hela vår kropp och vattnet var ganska varmt. Haha det var så roligt och mysigt att vara där ett tag.

Kvällen bestod av fest och massvis med "ring of fire - kortspel". 

Sista dagen åkte vi till Eli Creek. Där flöt vi runt i stora ringar, var precis som i en regnskog. Såå vacker natur och var hur mysigt som helst. Innan vi åkte från Fraser såg vi äntligen en Dingo <3 Vi var framme på Rainbow Beach på eftermiddagen någon gång. På kvällen umgicks vi med våra favs Marinke, Pieter och Henry. Blev en del Goon och typ avskedsparty. Dessa människor är helt fantastiska, helt otroligt hur nära man kan komma någon på så kort tid. Fraser var utan tvekan det bästa på resan hittills, man får bara inte missa det!!!

Nu är vi i Agnes Water, 1770. Inlägg om det kommer! Snart vidare mot Airlie Beach.

(Pga wifi så blir bilderna som de blir med storleken) KRAM





Kommentarer
♥ Anonym

Hej!
Häftiga bilder! Ha det bra! Kramar!

2018-02-20 @ 09:53:52



♥ Namn

♥ E-mail (ser bara jag)

♥ Din blogg




Follow on Bloglovin
Trackback