Noosa, you’re beautiful

2018-02-13 17:56:21
Backpacking 2018 Daily  3 kommentarer
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null)
(null) 

Vi har haft ett par helt underbara dagar i Noosa! Tycker det är så himla härligt och fint här, dock varmt som attan. Vi sitter under ett parasoll just nu och trots det rinner det svett, hahah. Jobbigt liv vi har just nu ;))

I söndagskväll när vi kom fram åkte vi direkt till farbror doktor för att kolla upp Wilmas sår som hon fick häromdagen. Efter några timmar fick hon äntligen hjälp och det är nu snart helt läkt får vi hoppas!
I måndags gick jag, Matilda och en tjej från England till Noosas nationalpark i 35 grader. Målet med detta var att komma fram till Fairy Pools och efter massvis med krig i värmen kom vi äntligen fram och fick gå ner för klippor för att komma enda fram. Den första "poolen" var ej så värst fin men den andra var närmre magisk! Vi tog ett dopp där vilket som var mer än behövligt. Hur skönt och fint som helst. Det var så häftigt att äntligen fått bada där! (Man har ju dreglat över bilder på Instagram fram tills dess). Sedan gick vi tillbaka till Wilma som var på vårt hostel Noomads Noosa, kokade lite pasta och fixade oss inför kvällen.

Det bästa med vårt hostel är ju ändå att de har en bar/nattklubb här?? Vi satte oss och tog 2 burgare, 2 öl och en cider för 22 aud, hur billigt? Sedan träffade vi två killar från Kanada som bjussade på vin på stranden, sjyst. Sedan blev det utgång på Cornerstone. Hur härlig och rolig kväll som helst! Bland de bästa hittills.
Igår var vi ganska bakis och tog det lugnt hela dagen, även så varmt så man bara kunde sitta i skuggan ungefär. Vi gick ner till stranden mot kvällen och åt lite gott.

Nu tackar vi Noosa för dessa dagar, idag checkar vi ut och åker vidare mot Rainbow Beach. Även 3 dagar på Fraser Island väntar! Vi är såå taggade!!!!! ❤️

(Bilderna blev olika storlekar, justerar senare)

Kommentarer
♥ Anonym

Hej!
Ha en härlig båttur! Kramar!!!

2018-02-15 @ 11:51:45
♥ sarah

åh fin bilder

2018-02-17 @ 15:27:41
Blog/URL: http://www.klarahs.blogg.se
♥ Malin

Så härligt ni verkar ha det! Blir sjukt sugen på att resa själv :)

2018-02-17 @ 17:44:50
Blog/URL: http://malinskoogs.devote.se



♥ Namn

♥ E-mail (ser bara jag)

♥ Din blogg




Follow on Bloglovin
Trackback